Модни марки 1
Цена
лв лв

Cosrx облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Cosrx 20 продукти
 • Cosrx Poreless тоник за редуциране на разширените пори 100 мл.
  Cosrx Poreless, 100 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Cosrx Poreless ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинизатваря поритеоблекчава проявите на акнеоставя кожата фина, свежа и сияещаСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Cosrx Advanced Snail 96 Mucin есенция за лице с екстракт от охлюв 100 мл.
  Cosrx Advanced Snail 96 Mucin, 100 мл., Серуми за лице за жени, Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииефективно хидратира и подхранварегенерира кожата и предотвратява нейното раздразване
 • Cosrx AHA/BHA почистващ тоник 150 мл.
  Cosrx AHA/BHA, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Тонизиращият продукт Cosrx AHA/BHA ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:затваря поритеосвежава и озаряваНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Cosrx Salicylic Acid активно почистваща пяна 150 мл.
  Cosrx Salicylic Acid, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Cosrx Salicylic Acid е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:регулира образуването на себумнежно и старателно измива цялото лицеима антиоксидантен ефектдейства регенеративноНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
 • Cosrx One Step Original почистващи тампони за редукция на мазнината на кожа 70 бр.
  Cosrx One Step Original, 70 бр., Почистване на кожата за жени, Продуктът Cosrx One Step е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Начин на употреба:Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта.
 • Cosrx BHA Blackhead Power Liquid ексфолираща есенция против черни точки 100 мл.
  Cosrx BHA Blackhead Power Liquid, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Пилингът за лице Cosrx BHA Blackhead Power Liquid почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:премахва черните точки и излишния себумпремахва мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Избягвайте зоната на очите. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
 • Cosrx AHA7 Whitehead Power Liquid ексфолираща есенция за кожа с хиперпигментация 100 мл.
  Cosrx AHA7 Whitehead Power Liquid, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Cosrx AHA7 Whitehead Power Liquid е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинадейства регенеративноНачин на употреба:Избягвайте зоната на очите. После изплакнете.
 • Cosrx Acne Pimple Master почистваща лепенка за проблемна кожа, акне 24 бр.
  Cosrx Acne Pimple Master, 24 бр., концентрат за проблемна кожа за жени, Продуктът Cosrx Acne Pimple Master предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:елиминира проявите на акнеинтензивно хидратирауспокоява раздразненията и зачервяваниятаСъстав:вегански продукт
 • Cosrx Clear Fit Master почистваща лепенка за проблемна кожа 18 бр.
  Cosrx Clear Fit Master, 18 бр., концентрат за проблемна кожа за жени, Продуктът Cosrx Clear Fit Master предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:успокоява раздразненията и зачервяваниятаинтензивно хидратирадейства срещу несъвършенстваСъстав:вегански продукт
 • Cosrx Good Morning почистващ гел pH 5,0 - 6,0 150 мл.
  Cosrx Good Morning, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Cosrx Good Morning е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатахидратира в дълбочинаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Cosrx Ultimate Nourishing нощна оризова маска 60 мл.
  Cosrx Ultimate Nourishing, 60 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Cosrx Ultimate Nourishing ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Cosrx Galactomyces 95 есенция да уеднакви цвета на кожата 100 мл.
  Cosrx Galactomyces 95, 100 мл., Серуми за лице за жени, Начин на употреба:Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Cosrx Ultimate Moisturizing нощна маска с мед 60 мл.
  Cosrx Ultimate Moisturizing, 60 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Cosrx Ultimate Moisturizing ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвадетоксикира кожата на лицетоНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • Cosrx Galactomyces хидратиращ тоник без алкохол 150 мл.
  Cosrx Galactomyces, 150 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Cosrx Galactomyces ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещарегенерира кожатаСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Cosrx One Step Moisture ексфолиращи тампони за лице с хидратиращ ефект 70 бр.
  Cosrx One Step Moisture, 70 бр., Ензимни пилинги за жени, Продуктът Cosrx One Step е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиозарява и уеднаквява кожатаизглажда и омекотява кожатаефективно регенерира кожатане изсушава кожата на лицетоНачин на употреба:Употребявайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката на продукта. Избягвайте зоната на очите.
 • Cosrx Blackhead комплект апликатори против черни точки 12 бр.
  Cosrx Blackhead, 12 бр., Аксесоари за жени, Продуктът Cosrx Blackhead се старае вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.Характеристики:хигиеничен начин за премахване на черните точкипредотвратява разпространението на бактерии по лицетоНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • Cosrx Hyaluronic Acid Hydra Power хидратираща есенция с хиалуронова киселина 100 мл.
  Cosrx Hyaluronic Acid Hydra Power, 100 мл., Серуми за лице за жени, Характеристики:възстановява еластичността на кожатаНачин на употреба:Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Cosrx Oil Free Ultra Moisturizing Lotion хидратиращо мляко за лице 100 мл.
  Cosrx Oil Free Ultra Moisturizing Lotion, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Cosrx Oil Free Ultra Moisturizing Lotion предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратиразатваря разширените пориелиминира проявите на акнепредотвратява нежеланата лъскавинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Cosrx Natural BHA Skin Returning A-Sol хидратиращ и успокояващ тоник за суха кожа 100 мл.
  Cosrx Natural BHA Skin Returning A-Sol, 100 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Cosrx Natural BHA Skin Returning A-Sol ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицеторегулира образуването на себумнезабавно успокоява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Cosrx Hyaluronic Acid Intensive интензивен крем с хиалуронова киселина 100 мл.
  Cosrx Hyaluronic Acid Intensive, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Cosrx Hyaluronic Acid предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаправи кожата на лицето кадифено мека на допирНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.

Последно видяно

връх