Модни марки 1
Цена
лв лв

Colgate облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Colgate 70 продукти
 • Colgate Plax Spearmint 500 ml вода за уста unisex
  Best products on Parfimo.bg: Colgate Plax Spearmint Вода за уста 500 ml
 • Colgate Max White White & Protect 75 ml паста за зъби unisex
  Best products on Parfimo.bg: Colgate Max White White & Protect Паста за зъби 75 ml
 • Colgate Plax Soft Mint 500 ml вода за уста unisex
  Best products on Parfimo.bg: Colgate Plax Soft Mint Вода за уста 500 ml
 • Colgate Plax Cool Mint 250 ml вода за уста unisex
  Best products on Parfimo.bg: Colgate Plax Cool Mint Вода за уста 250 ml
 • Colgate Plax Sensation White 500 ml вода за уста unisex
  Best products on Parfimo.bg: Colgate Plax Sensation White Вода за уста 500 ml
 • Colgate Plax Peppermint 500 ml вода за уста unisex
  Best products on Parfimo.bg: Colgate Plax Peppermint Вода за уста 500 ml
 • Colgate Triple Action паста за зъби 100 мл.
  Colgate Triple Action, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Triple Action предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Colgate Cavity Protection паста за зъби с флуорид вкус Fresh Mint 100 мл.
  Colgate Cavity Protection, 100 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Cavity Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Colgate Whitening избелваща паста за зъби 100 мл.
  Colgate Whitening, 100 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхаревитализира и се грижи за венцитебори се против зъбен кариес и плакаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
 • Colgate Propolis паста за здрави зъби и венци вкус Fresh Mint 100 мл.
  Colgate Propolis, 100 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Colgate Propolis се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:пази от зъбен кариесосвежава дъхауспокоява и заздравява венцитеНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Colgate Extra Clean четки за зъби medium 2 бр нюанси Purple, Blue 2 бр.
  Colgate Extra Clean, 2 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Colgate Extra Clean поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Colgate Max Fresh Intense Foam паста за зъби за съвършено измиване на зъби вкус Effervescent Mint 75 мл.
  Colgate Max Fresh Intense Foam, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Max Fresh Intense Foam комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеосвежава дъхаизбелва зъбитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Colgate Total Original паста за зъби 20 мл.
  Colgate Total Original, 20 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Total Original предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Colgate Total Whitening избелваща паста за зъби 75 мл.
  Colgate Total Whitening, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Total Whitening предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлосвежава дъханадеждно почиства зъбитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate Kids 3-5 Years паста за зъби за деца 50 мл.
  Colgate Kids 3-5 Years, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Colgate Kids 3-5 Years отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:отстранява зъбната плакапредотвратява възникване на зъбен кариесприятен вкуспредпазва венцитеНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Colgate Max White One Luminous паста за зъби за искрящи бели зъби вкус Sparkling Mint 75 мл.
  Colgate Max White One Luminous, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White One Luminous е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхагарантира защита на зъбния емайлНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
 • Colgate Max White One избелваща паста за зъби вкус Sensation Mint 75 мл.
  Colgate Max White One, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White One е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
 • Colgate Max White One Optic избелваща паста за зъби с мигновен ефект 75 мл.
  Colgate Max White One Optic, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White One е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитепремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхагарантира защита на зъбния емайлНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
 • Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser паста за зъби за деца вкус Mild Mint (6+) 50 мл.
  Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:поддържа правилния pH фактор в устната кухинарегенерира зъбния емайлпредотвратява възникване на зъбен кариесНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения.
 • Colgate Plax Complete Care вода за уста за цялостна защита на зъбите вкус Clean Mint (Alcohol Free, 12 Hour Protection) 500 мл.
  Colgate Plax Complete Care, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Colgate Plax Complete Care не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:убива бактериитезащита от зъбния налепосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Colgate Plax Cool Mint вода за уста против зъбна плака 500 мл.
  Colgate Plax Cool Mint, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Colgate Plax Cool Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:убива бактериитеосигурява свеж дъхзащита от зъбния налепНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser избелваща паста за зъби 75 мл.
  Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитепремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Colgate Max White One вода за уста без алкохол вкус Sensational Mint 500 мл.
  Colgate Max White One, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Colgate Max White One Max White One не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:не уврежда емайлапомага за предпазване от зъбен кариеспремахва дълготрайно дъха от устатаубива бактериите и в междузъбното пространствоНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Изплаквайте устната кухина сутрин и вечер или по всяко време при необходимост и после изплюйте.
 • Colgate Max White Expert Original избелваща паста за зъби 75 мл.
  Colgate Max White Expert Original, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White Expert Original е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеосвежава дъхагарантира защита на зъбния емайлНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser паста за зъби вкус Fresh Mint 75 мл.
  Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Colgate Plax Cool Mint вода за уста 60 мл.
  Colgate Plax Cool Mint, 60 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Colgate Plax Cool Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:убива бактериитеосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Colgate Max Fresh Mouthwash Beads паста за зъби за свеж дъх вкус Tingling Mint 75 мл.
  Colgate Max Fresh Mouthwash Beads, 75 мл., за свеж дъх унисекс, Пастата за зъби Colgate Max Fresh Mouthwash Beads комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:освежава дъхапочиства зъбитепредпазва от зъбен кариесНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Colgate Advanced White избелваща паста против петна по зъбния емайл 125 мл.
  Colgate Advanced White, 125 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Advanced White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate Max White паста за зъби с избелващ ефект вкус Crystal Mint 75 мл.
  Colgate Max White, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White Max White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate Max Fresh Cooling Crystals паста за зъби за свеж дъх вкус Cool Mint 125 мл.
  Colgate Max Fresh Cooling Crystals, 125 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Max Fresh Cooling Crystals комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:надеждно почиства зъбитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Colgate Slim Soft Charcoal четка за зъби с активен въглен софт
  Colgate Slim Soft Charcoal, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Colgate Slim Soft Charcoal поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Colgate Sensitive Pro Relief + Whitening паста за зъби с избелващ ефект за чувствителни зъби 75 мл.
  Colgate Sensitive Pro Relief + Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за чувствителни зъби Colgate Sensitive Pro Relief + Whitening гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеизбелва зъбитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate Plax Ice Splash вода за уста за свеж дъх вкус Cooling Mint 500 мл.
  Colgate Plax Ice Splash, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Colgate Plax Ice Splash не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:убива бактериитеосигурява свеж дъхзащита от зъбния налепбори се срещу възникване на зъбен кариесНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Colgate Max White Shine паста, подсилваща зъбния емайл за блестяща усмивка вкус Seductive Mint 75 мл.
  Colgate Max White Shine, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White Shine е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:бори се против зъбен кариес и плакаизбелва зъбитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate 360° Whole Mouth Clean четка за зъби медиум
  Colgate 360° Whole Mouth Clean, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Colgate 360° Whole Mouth Clean поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Colgate Total Pro Gum Health конец за зъби 50 м
  Colgate Total Pro Gum Health, 50 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Colgate Total Pro Gum Health е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:премахва зъбната плака под линията на венцитегарантира грижливост към венцитеотстранява отпадъците от храналесно се плъзга между зъбитене се разсукваНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Colgate Plax Herbal Fresh вода за уста против зъбна плака 500 мл.
  Colgate Plax Herbal Fresh, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Colgate Plax Herbal Fresh не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиубива бактериитеосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Colgate Plax Soft Mint вода за уста против зъбна плака 500 мл.
  Colgate Plax Soft Mint, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Colgate Plax Soft Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:защита от зъбния налепубива бактериитеподдържа венците здравиосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Colgate Max White White&Protect избелваща паста за зъби Gentle Mint 75 мл.
  Colgate Max White White&Protect, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White White&Protect е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлревитализира и се грижи за венцитеосвежава дъхаминерализира зъбния емайлНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
 • Colgate 360° Whole Mouth Clean четка за зъби софт
  Colgate 360° Whole Mouth Clean, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Colgate 360° Whole Mouth Clean поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Colgate Slim Soft Active четки за зъби с активен въглен soft 3 бр нюанси 3 бр.
  Colgate Slim Soft Active, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Colgate Slim Soft Active поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Colgate 360° Whole Mouth Clean четки за зъби medium 2 бр нюанси 2 бр.
  Colgate 360° Whole Mouth Clean, 2 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Colgate 360° Whole Mouth Clean поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Colgate 360° Whole Mouth Clean четки за зъби soft 2 бр 2 бр.
  Colgate 360° Whole Mouth Clean, 2 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Colgate 360° Whole Mouth Clean поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Colgate Natural Extracts Radiant White избелваща паста за зъби 75 мл.
  Colgate Natural Extracts Radiant White, 75 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Colgate Natural Extracts Radiant White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлпремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
 • Colgate Herbal White билкова паста за зъби с избелващ ефект 100 мл.
  Colgate Herbal White, 100 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Colgate Herbal White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:гарантира защита на зъбния емайлпази от зъбен кариесоставя в устата усещане за чистота и свежестНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh паста за зъби 75 мл.
  Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh, 75 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:оставя в устата усещане за чистота и свежестпочиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Colgate Max White избелваща вода за уста без алкохол 250 мл.
  Colgate Max White, 250 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Colgate Max White Max White не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:осигурява свеж дъхпремахва дълготрайно дъха от устатаубива бактериитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Colgate Herbal Original паста за зъби 100 мл.
  Colgate Herbal Original, 100 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Colgate Herbal Original се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:освежава дъхапочиства зъбитепредпазва от зъбен кариесвъздейства срещу зъбния камъкгрижи се за венцитеСъстав:натурални екстрактиНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Colgate Total Active Fresh паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл.
  Colgate Total Active Fresh, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Total комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакапонижава кървенето на венцитеосвежава дъхапредпазва от зъбен кариесНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Colgate Total Plaque Protection паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл.
  Colgate Total Plaque Protection, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Total Plaque Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитеограничава образуване на зъбна плакагрижи се за венцитепонижава кървенето на венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Colgate Total Interdental Clean паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл.
  Colgate Total Interdental Clean, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Total Interdental Clean предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитепонижава кървенето на венцитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Colgate Natural Extracts Charcoal + White избелваща паста за зъби с активен въглен 75 мл.
  Colgate Natural Extracts Charcoal + White, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Natural Extracts Charcoal + White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Colgate Max White Expert Complete избелваща паста за зъби вкус Fresh Mint 75 мл.
  Colgate Max White Expert Complete, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate Total Visible Action паста за зъби 75 мл.
  Colgate Total Visible Action, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Total Visible Action предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакапонижава кървенето на венцитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Colgate Advanced White избелваща паста за зъби с активен въглен 75 мл.
  Colgate Advanced White, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Advanced White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate Max White Charcoal избелваща паста за зъби с активен въглен 75 мл.
  Colgate Max White Charcoal, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White Charcoal е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитепремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • Colgate Kids Barbie детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии много мека
  Colgate Kids Barbie, , Електрически четки за зъби за деца, Характеристики:премахва от детските зъби остатъците от храна и оцветяване от напитки и сладкисъвършено премахва зъбната плакапочистването е удобно, бързо и забавнопомага за поддържане на здрави венциНачин на употреба:Приближавайте четката последователно към отделните зъби, не натискайте и оставете четката да работи. За съвършено почистване ползвайте детска паста за зъби, която увеличава ефективността на четката.
 • Colgate Slim Soft Advanced четка за зъби софт
  Colgate Slim Soft Advanced, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Colgate Slim Soft Advanced поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбитепредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Colgate Natural Extracts козметичен комплект I. унисекс
  Colgate Natural Extracts, , С натурални екстракти унисекс
 • Colgate Kids 6-9 Years паста за зъби за деца 50 мл.
  Colgate Kids 6-9 Years, 50 мл., пасти за зъби унисекс, Пастата за зъби Colgate Kids 6-9 Years отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:отстранява зъбната плакапредотвратява възникване на зъбен кариесприятен вкусефективно предпазва зъбитеНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Colgate Max White Extra Care Enamel Protect нежна избелваща паста за зъби защита на зъбния емайл 75 мл.
  Colgate Max White Extra Care Enamel Protect, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White Extra Care Enamel Protect е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеукрепва зъбния емайлпредотвратява образуване на зъбен кариеспремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Colgate Max White Extra Care Sensitive Protect нежна избелваща паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  Colgate Max White Extra Care Sensitive Protect, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Max White Extra Care Sensitive Protect е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлнамалява чувствителността на зъбитеподдържа свеж дъхНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Colgate Kids Batman детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии много мека
  Colgate Kids Batman, , Електрически четки за зъби за деца, Електрическата четка за зъби Colgate Kids Batman бързо, нежно и надеждно почиства детските зъби.Характеристики:премахва от детските зъби остатъците от храна и оцветяване от напитки и сладкипомага за поддържане на здрави венципочиства зъбите на децата и на трудно достъпните местаима весел, детски дизайнпочистването е удобно, бързо и забавноНачин на употреба:Приближавайте четката последователно към отделните зъби, не натискайте и оставете четката да работи. За съвършено почистване ползвайте детска паста за зъби, която увеличава ефективността на четката.
 • Colgate Kids 0-2 Years паста за зъби за деца 50 мл.
  Colgate Kids 0-2 Years, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Colgate Kids 0-2 Years отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:отстранява зъбната плакапредотвратява възникване на зъбен кариесприятен вкуспредпазва венцитеНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Colgate Dare To Love паста за зъби за свеж дъх Sweet Mint 98 мл.
  Colgate Dare To Love, 98 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Dare To Love комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Colgate Kids 3+ Years паста за зъби за деца от 3 – 6 години с флуорид 50 мл.
  Colgate Kids 3+ Years, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Colgate Kids 3+ Years отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:регенерира зъбния емайлефективно предпазва зъбитепредотвратява възникване на зъбен кариесприятен вкусНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Colgate Smile For Good Protection паста за зъби с флуорид 75 мл.
  Colgate Smile For Good Protection, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Smile For Good Protection комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкСъстав:не съдържа разпенващ агентНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Colgate Smile For Good Whitening избелваща паста за зъби с флуорид 75 мл.
  Colgate Smile For Good Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Smile For Good Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакане надрасква зъбитегарантира защита на зъбния емайлпремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Colgate Triple Action Xtra White избелваща паста за зъби с флуорид 75 мл.
  Colgate Triple Action Xtra White, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Colgate Triple Action Xtra White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлпремахва зъбен камък и плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Colgate Triple Action Xtra Fresh паста за зъби за свеж дъх 75 мл.
  Colgate Triple Action Xtra Fresh, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Colgate Triple Action Xtra Fresh комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:предпазва от зъбен кариесосвежава дъхагрижи се за венцитеограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Последно видяно

връх