Модни марки 1
Цена
лв лв

CHI облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: CHI 34 продукти
 • CHI Infra Keratin Mist процедура за укрепване на косата 355 мл.
  CHI Infra Keratin Mist, 355 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Infra Keratin Mist придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • CHI Infra Total Protect защитен серум 59 мл.
  CHI Infra Total Protect, 59 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Infra Total Protect придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • CHI Helmet Head лак за коса екстра силна фиксация 284 гр.
  CHI Helmet Head, 284 гр., Лак за коса за жени, Фиксиращият препарат CHI Thermal Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатабърз и лесен стайлингприческата е под контрол цял денНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • CHI Thermal Styling спрей за обем и блясък 250 мл.
  CHI Thermal Styling, 250 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Thermal Styling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата.
 • CHI Tea Tree Oil хидратиращ серум с регенериращ ефект 59 мл.
  CHI Tea Tree Oil, 59 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Tea Tree Oil придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • CHI Tea Tree Oil успокояващ спрей против раздразнен и сърбящ скалп 59 мл.
  CHI Tea Tree Oil, 59 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Tea Tree Oil придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • CHI Argan Oil маслена грижа с арганово масло 89 мл.
  CHI Argan Oil, 89 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио CHI Argan Oil прави косата мекаХарактеристики:възстановява увредената структура на косъмавидимо регенерира и предпазва косатапридава кадифена мекота на косатапридава блясък на косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Оформете косата по обичайния начин.
 • CHI Keratin регенериращ серум с кератин 15 мл.
  CHI Keratin, 15 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапредотвратява цъфтене на краищатаукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • CHI Silk Infusion регенериращ серум за суха и увредена коса 15 мл.
  CHI Silk Infusion, 15 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Silk Infusion придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • CHI Infra гел за коса екстра силна фиксация 237 мл.
  CHI Infra, 237 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса CHI Infra осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингсилно фиксирагарантира прическа, която ще издържи през целия денНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • CHI Thermal Styling лак за коса със средна фиксация за блясък 250 гр.
  CHI Thermal Styling, 250 гр., Лак за коса за жени, Лакът за коса CHI Thermal Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:не слепя косата и придава на прическата естествен видсолидно фиксира всички типове коса и прическизапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • CHI Thermal Styling защитен спрей за топлинно третиране на косата 237 мл.
  CHI Thermal Styling, 237 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Thermal Styling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • CHI Rose Hip Oil олио за боядисана и увредена коса 118 мл.
  CHI Rose Hip Oil, 118 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио CHI Rose Hip Oil прави косата мекаХарактеристики:видимо регенерира и предпазва косатаосигурява на косата здравина и еластичностпредотвратява накъсването на косатаподхранва косата в дълбочинапридава блясък на косатаподчертава и поддържа цвета на косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Може да се използва всеки ден. Оформете косата по обичайния начин.
 • CHI Magnified Volume лак за коса 340 гр.
  CHI Magnified Volume, 340 гр., Лак за коса за жени, Лакът за коса CHI Magnified Volume фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:придава на косата жизненост и блясъкестествена фиксациязапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • CHI Infra регенерираща процедура За коса 355 мл.
  CHI Infra, 355 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаCHI Infra Infra е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:подсилва косъмарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкпредпазва косата от високите температуриудължава издръжливостта на цветаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • CHI Magnified Volume шампоан за обем на фина коса 355 мл.
  CHI Magnified Volume, 355 мл., Шампоани за жени, Шампоанът CHI Magnified Volume ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемпридава на косата фин ароматнамалява чупенето на косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • CHI Magnified Volume балсам за обем на нежна коса 355 мл.
  CHI Magnified Volume, 355 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът CHI Magnified Volume гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемосигурява на косата ослепителен блясъкпредпазва косата от уврежданеподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • CHI Shine Infusion спрей за коса за блясък 150 гр.
  CHI Shine Infusion, 150 гр., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт CHI Thermal Styling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:предоставя здрав блясъкулеснява стилизиранетоне слягва косатазаглаждадълготраен ефектСъстав:без парабениНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • CHI Thermal Styling изглаждащ крем За коса 251 мл.
  CHI Thermal Styling, 251 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт CHI Thermal Styling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:заглаждаулеснява стилизиранетопредоставя здрав блясъкдълготраен ефектСъстав:без парабениНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • CHI Tea Tree Oil освежаващ балсам за мазна коса и мазен скалп 355 мл.
  CHI Tea Tree Oil, 355 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът CHI Tea Tree Oil гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияудължава трайността на цветаосигурява на косата ослепителен блясъкподобрява структурата на косъмаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • CHI Tea Tree Oil шампоан за мазна коса и мазен скалп 739 мл.
  CHI Tea Tree Oil, 739 мл., Шампоани за жени, Шампоанът CHI Tea Tree Oil ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • CHI Tea Tree Oil ревитализираща маска с хидратиращ ефект 237 мл.
  CHI Tea Tree Oil, 237 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаCHI Tea Tree Oil е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинавъзстановява структурата на косатаподсилва косъмавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • CHI Royal Treatment Cleanse шампоан за обем за тънка коса без обем без парабени 355 мл.
  CHI Royal Treatment Cleanse, 355 мл., Шампоани за жени, Шампоанът CHI Royal Treatment Cleanse ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обеминтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • CHI Argan Oil подхранваща маска за суха и увредена коса 237 мл.
  CHI Argan Oil, 237 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаCHI Argan Oil е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаподсилва косъмавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • CHI Enviro хидратиращ шампоан за изглаждане и подхранване на непокорна коса 355 мл.
  CHI Enviro, 355 мл., Шампоани за жени, Шампоанът CHI Enviro ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаудължава трайността на цвета на косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • CHI Royal Treatment Volumizing балсам за обем за тънка коса без обем 355 мл.
  CHI Royal Treatment Volumizing, 355 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът CHI Royal Treatment гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпридава на косата гъвкавост и обемулеснява разресването и следващото оформянеподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • CHI Royal Treatment Intense Moisture маска за коса за тънка коса без обем 237 мл.
  CHI Royal Treatment Intense Moisture, 237 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаCHI Royal Treatment Cleanse е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратирапридава на косата ослепителен блясъквъзстановява структурата на косатавъздейства в дълбочина на косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • CHI Rose Hip Oil шампоан за боядисана коса 340 мл.
  CHI Rose Hip Oil, 340 мл., Шампоани за жени, Шампоанът CHI Rose Hip Oil ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемудължава трайността на цвета на косатаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • CHI Keratin балсам с кератин за суха и непокорна коса 355 мл.
  CHI Keratin, 355 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът CHI Keratin гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемосигурява на косата ослепителен блясъкподобрява структурата на косъмапредпазва от негативните въздействия на външната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • CHI Enviro хидратиращ и изглаждащ балсам 355 мл.
  CHI Enviro, 355 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът CHI Enviro гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянеулеснява разресването и следващото оформянеосигурява на косата ослепителен блясъкпредоставя необходимата хидратацияСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • CHI Keratin шампоан с кератин за суха и непокорна коса 355 мл.
  CHI Keratin, 355 мл., Шампоани за жени, Шампоанът CHI Keratin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмапридава блясък и обемнамалява чупенето на косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • CHI Rose Hip Oil балсам за боядисана коса 340 мл.
  CHI Rose Hip Oil, 340 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът CHI Rose Hip Oil гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияудължава трайността на цветаосигурява на косата ослепителен блясъкподобрява структурата на косъмаСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • CHI Argan Oil подхранващ шампоан за суха и увредена коса 340 мл.
  CHI Argan Oil, 340 мл., Шампоани за жени, Шампоанът CHI Argan Oil ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатанамалява чупенето на косатаправи косата гладкапридава блясък и обемСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • CHI Royal Treatment Hydrating балсам за суха и увредена коса 355 мл.
  CHI Royal Treatment Hydrating, 355 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът CHI Royal Treatment гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмапредпазва косата от уврежданеулеснява разресването и следващото оформянеСъстав:без сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх