Модни марки 1
Цена
лв лв

Cetaphil облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Cetaphil 13 продукти
 • Cetaphil PRO Oil Control хидратиращ матиращ крем SPF 30 118 мл.
  Cetaphil PRO Oil Control, 118 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Cetaphil PRO Oil Control предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирадейства срещу несъвършенствапредотвратява нежеланата лъскавинапродуктът е некомедогененСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Не изплаквайте.
 • Cetaphil Cleansers почистващо мляко за чувствителна и суха кожа 460 мл.
  Cetaphil Cleansers, 460 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Cetaphil Cleansers е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатаможе да се ползва и за чувствителна кожаСъстав:без сапунени съставкибез парфюм
 • Cetaphil Moisturizers хидратиращо мляко за суха и чувствителна кожа 460 мл.
  Cetaphil Moisturizers, 460 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Cetaphil Moisturizers гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Cetaphil PS Lipo-Active хидратиращ лосион за тяло за локално лечение 100 гр.
  Cetaphil PS Lipo-Active, 100 гр., Сапуни за жени, Продуктът Cetaphil PS Lipo-Active много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:предпазва кожата от външни влиянияинтензивно хидратиравъзстановява усещането за комфорт на кожатарегенерира кожатапредпазва кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху засегнатите места и леко масажирайте. Ползвайте винаги при необходимост. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Cetaphil EM почистваща мицеларна емулсия 250 мл.
  Cetaphil EM, 250 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Cetaphil EM е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатаможе да се ползва и за чувствителна кожаприятно освежаваСъстав:без сапунени съставки
 • Cetaphil MD защитен балсам 250 мл.
  Cetaphil MD, 250 мл., Сапуни за жени, Кремът за лице Cetaphil MD предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинарегенерира и витализирабързо се абсорбираподмладява кожата и й придава енергияпредоставя комфорт и жизненост на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Cetaphil PRO Oil Control почистваща пяна за мазна кожа 236 мл.
  Cetaphil PRO Oil Control, 236 мл., почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Cetaphil PRO Oil Control е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеправи кожата матоваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Cetaphil Moisturizers интензивен хидратиращ крем за лице и тяло 450 гр.
  Cetaphil Moisturizers, 450 гр., Сапуни унисекс, Кремът за тяло Cetaphil Moisturizers се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявавъзстановява комфорта и жизнеността на кожатаза ползване за тялото и лицетоНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.
 • Cetaphil PRO Itch Control измиваща емулсия за суха и сърбяща кожа 295 мл.
  Cetaphil PRO Itch Control, 295 мл., Почистване на кожа за деца, Продуктът Cetaphil PRO Itch Control е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииуспокоява раздразнениятазапазва естествената защитна способност на кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • Cetaphil PRO Itch Control хидратиращо мляко за тяло и лице 295 мл.
  Cetaphil PRO Itch Control, 295 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Cetaphil PRO Itch Control нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:за чувствителна детска кожа на лицетоподдържа равновесието на детската кожахидратира и подхранва детската кожапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоправи кожата фина и коприненаНачин на употреба:Нанесете по детската кожа и леко масажирайте. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Cetaphil Cleansers почистващ сапун за суха и чувствителна кожа 127 гр.
  Cetaphil Cleansers, 127 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун Cetaphil Cleansers представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатаподхранва и хидратираНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Cetaphil DA Ultra интензивен хидратиращ гел за локално лечение 85 гр.
  Cetaphil DA Ultra, 85 гр., Регенерация на кожата за жени, Продуктът Cetaphil DA Ultra много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:интензивно хидратиравъзстановява усещането за комфорт на кожатарегенерира кожатапредпазва кожата от външни влиянияотстранява сухите места и сърбежа по кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху засегнатите места и леко масажирайте. Ползвайте винаги при необходимост. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Cetaphil Moisturizers хидратиращ крем за лице и тяло за суха до чувствителна кожа 85 мл.
  Cetaphil Moisturizers, 85 мл., Сапуни за жени, Характеристики:подобрява сухата кожавъзстановява комфорта и жизнеността на кожатаСъстав:без парфюм

Последно видяно

връх