Модни марки 1
Цена
лв лв

Cece of Sweden облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Cece of Sweden 4 продукти
 • Cece of Sweden Cece Med Hair Loss шампоан против косопад 300 мл.
  Cece of Sweden Cece Med Hair Loss, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Cece of Sweden Cece Med Stop Hair Loss ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапредотвратява преждевременен косопадНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Cece of Sweden Cece Med Hair Loss Интензивна грижа против косопад 30x7 мл.
  Cece of Sweden Cece Med Hair Loss, 30x7 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеCece of Sweden Cece Med Stop Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатапритежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Cece of Sweden Cece Med Hair Loss балсам против косопад 300 мл.
  Cece of Sweden Cece Med Hair Loss, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Cece of Sweden Cece Med гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:подобрява структурата на косъмапридава на косата гъвкавост и обемпредпазва косата от уврежданепредпазва от негативните въздействия на външната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Cece of Sweden Cece Med Hair Loss тоник за коса против косопад 75 мл.
  Cece of Sweden Cece Med Hair Loss, 75 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеCece of Sweden Cece Med Stop Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Последно видяно

връх