Модни марки 1
Цена
лв лв

Burt’s Bees облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Burt’s Bees 49 продукти
 • Burt’s Bees Baby Bee детско масло за вана и тяло с подхранващ ефект 115 мл.
  Burt’s Bees Baby Bee, 115 мл., За баня за деца, Продуктът Burt’s Bees Baby Bee внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:хидратира в дълбочинаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка. Ползвайте сутрин и/или вечер след вана или душ.
 • Burt’s Bees Baby Bee защитен крем за деца против възпаления с витамин Е
  Burt’s Bees Baby Bee, , Против подсичане за деца, Продуктът Burt’s Bees Baby Bee нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожабързо се абсорбиравъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Burt’s Bees Baby Bee пяна за вана 350 мл.
  Burt’s Bees Baby Bee, 350 мл., За баня за деца, Продуктът Burt’s Bees Baby Bee внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:отмива нечистотиитеподхранва кожатане причинява раздразнениене уврежда защитната бариера на кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.
 • Burt’s Bees Lip Care регенериращ балсам за устни (with Pomegranate Oil) 4,25 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежнилеко тонира устнитеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Tinted Lip Balm балсам за устни цвят Zinnia 4,25 гр.
  Burt’s Bees Tinted Lip Balm, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Tinted Lip Balm е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Lip Care хидратиращ балсам за устни с ванилия 4,25 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапоправя напуканите устниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Baby Bee крем-пудра за ежедневна употреба 113 гр.
  Burt’s Bees Baby Bee, 113 гр., Против подсичане за деца, Продуктът Burt’s Bees Baby Bee предотвратява възникване на подсичане и образува защитен слой на детската кожа.Характеристики:създава върху кожата фин, напълно недразнещ защитен филмомекотява и прави кожата нежнавъзстановява усещането за комфорт на кожатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
 • Burt’s Bees Baby Bee шампоан и измиващ гел 2 в 1 за ежедневна употреба 235 мл.
  Burt’s Bees Baby Bee, 235 мл., Шампоани за деца, Продуктът Burt’s Bees Baby Bee е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииправи кожата фина и еластичнарегенерира кожатаизмива и косичкатаподхранва детската кожа при къпанеСъстав:продуктът е хипоалергененне съдържа силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • Burt’s Bees Baby Bee тоалетно мляко за тяло с масло от шеа 170 гр.
  Burt’s Bees Baby Bee, 170 гр., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Burt’s Bees Baby Bee нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожаефективно подхранваправи я нежна и омекотенавъзстановява защитния филмСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Burt’s Bees Mama Bee подхранващо масло за тяло 115 мл.
  Burt’s Bees Mama Bee, 115 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Burt’s Bees Mama Bee придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:прави кожата гъвкава и омекотенавидимо омекотява кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло. Ползвайте сутрин и/или вечер след вана или душ.
 • Burt’s Bees Lip Care хидратиращ балсам за устни (with Coconut & Pear) 4,25 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежнимоментално създава комфорт на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Lip Care балсам за устни в пчелен восък (with Vitamin E & Peppermint) 4,25 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежнипредоставя на сухите устни моментално облекчениеима леко охлаждащо въздействиеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Lip Care подхранващ балсам за устни (with Mango Butter) 4,25 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапоправя напуканите устнипредоставя на сухите устни моментално облекчениеправи устните меки и нежниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Lip Care освежаващ балсам за устни (with Pink Grapefruit) 4,25 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Lip Care балсам за устни с мед (with Honey & Vitamin E) 4,25 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапоправя напуканите устнипредоставя на сухите устни моментално облекчениеправи устните меки и нежниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Care масло от лимон кутикула 17 гр.
  Burt’s Bees Care, 17 гр., Грижа за нокти за жени, Продуктът Burt’s Bees Care гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:подсилва ноктитеподхранва ноктите и кожичките на ноктитеефективно регенерира ноктитеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта на корена и кутикулата на нокътя. Леко масажирайте.
 • Burt’s Bees Lip Care хидратиращ балсам за устни в тубичка SPF 15 4,25 мл.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 мл., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежнипредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Beeswax & Banana крем за ръце 57 гр.
  Burt’s Bees Beeswax & Banana, 57 гр., Кремове за ръце за жени, Кремът Burt’s Bees Beeswax & Banana идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредотвратява изсъхването на кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Burt’s Bees Lip Shimmer блясък за устни цвят Peony 2,6 гр.
  Burt’s Bees Lip Shimmer, 2,6 гр., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Burt’s Bees Lip Shimmer гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:придава по-голям обем на устнитехидратира и омекотява устнителеко оцветява устнитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем.
 • Burt’s Bees Lip Crayon стик-червило с матиращ ефект цвят 405 Sedona Sands 3,1 гр.
  Burt’s Bees Lip Crayon, 3,1 гр., Червила за жени, Червилото Burt’s Bees Lip Crayon красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:придава на устните лек блясъкдълготрайна издръжливосткремообразна текстурахидратира и се грижи за устнитеНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Burt’s Bees Lip Care балсам за устни с витамин Е 8,5 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 8,5 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосигурява защита на устните от външните влиянияпредоставя на сухите устни моментално облекчениеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Lip Care Балсам за сухи устни 4,25 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:прави устните меки и нежнихидратира в дълбочина и интензивно подхранвапредоставя на сухите устни моментално облекчениеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Ultimate Care тоалетно мляко за тяло за много суха кожа 170 гр.
  Burt’s Bees Ultimate Care, 170 гр., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Burt’s Bees Ultimate Care гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирдобре се нанася, лесно абсорбирадерматологично тестваноСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Burt’s Bees Ultimate Care крем за ръце за много суха кожа 50 гр.
  Burt’s Bees Ultimate Care, 50 гр., Кремове за ръце за жени, Кремът Burt’s Bees Ultimate Care идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредотвратява изсъхването на кожатаправи кожата фина и мекаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Burt’s Bees Aloe & Buttermilk лосион за тяло за чувствителна кожа с алое вера 170 гр.
  Burt’s Bees Aloe & Buttermilk, 170 гр., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Burt’s Bees Aloe & Buttermilk гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:осигурява дълготрайна хидратация и еластичностпредоставя комфорт и жизненост на кожатадерматологично тестваноСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Burt’s Bees Milk & Honey тоалетно мляко за тяло с мляко и мед 170 гр.
  Burt’s Bees Milk & Honey, 170 гр., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Burt’s Bees Milk & Honey гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирдобре се нанася, лесно абсорбирадерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Burt’s Bees Care крем за ръце за суха и натоварвана кожа 85 гр.
  Burt’s Bees Care, 85 гр., Кремове за ръце за жени, Кремът Burt’s Bees Care идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Burt’s Bees Coconut омекотяващ крем за крака с кокос 120 гр.
  Burt’s Bees Coconut, 120 гр., Кремове за крака за жени, Кремът Burt’s Bees Coconut осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:хидратира кожатапритежава регенеративен ефектоставя ходилата приятно ухаещиНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Burt’s Bees Baby Bee Хидратиращ и подхранващ крем за детска кожа 210 гр.
  Burt’s Bees Baby Bee, 210 гр., Против подсичане за деца, Продуктът Burt’s Bees Baby Bee нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожауспокоява раздразнениятапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Burt’s Bees Mama Bee подхранващо масло за тяло за корема и талията 185 гр.
  Burt’s Bees Mama Bee, 185 гр., Масла за тяло за жени, Кремът за тяло Burt’s Bees Mama Bee се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваподобрява гъвкавостта на кожата и нейната еластичностпридава кадифена мекота на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Burt’s Bees White Tea мокри почистващи кърпички 30 бр.
  Burt’s Bees White Tea, 30 бр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Burt’s Bees White Tea е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеприятно освежавахидратира в дълбочинаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Не изплаквайте.
 • Burt’s Bees Peach & Willow Bark дълбоко почистващ пилинг 110 гр.
  Burt’s Bees Peach & Willow Bark, 110 гр., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Burt’s Bees Peach & Willow Bark почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткипочиства запушените пориНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • Burt’s Bees Sensitive хидратиращ дневен крем за чувствителна кожа на лицето 50 гр.
  Burt’s Bees Sensitive, 50 гр., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Burt’s Bees Sensitive предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализирадерматологично тестваноСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Burt’s Bees Sensitive хидратиращ нощен крем за чувствителна кожа на лицето 50 гр.
  Burt’s Bees Sensitive, 50 гр., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Burt’s Bees Sensitive предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираправи кожата на лицето кадифено мека на допируспокоява раздразненията и зачервяваниятадерматологично тестваноСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Burt’s Bees Sensitive нежно почистващ крем за чувствителна кожа на лицето 170 гр.
  Burt’s Bees Sensitive, 170 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Burt’s Bees Sensitive е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинаможе да се ползва и за чувствителна кожатози продукт не дразни кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Burt’s Bees Skin Nourishment хидратиращ крем за очи против бръчки и тъмни кръгове 10 гр.
  Burt’s Bees Skin Nourishment, 10 гр., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Burt’s Bees Skin Nourishment е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:отстранява отоците и тъмните кръгове под очитеизглажда фините линии и леките бръчкиосвежава и изглажда зоната около очитедерматологично тестваноСъстав:без парфюмНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Burt’s Bees Cucumber & Sage кърпички за почистване и премахване на грим за нормална към суха кожа 30 бр.
  Burt’s Bees Cucumber & Sage, 30 бр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за премахване на грим Burt’s Bees Cucumber & Sage напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаима освежаващ и успокояващ ефектиНачин на употреба:Извадете кърпичка и с нея леко изтрийте грима и всички нечистотии. Обилно изплакнете с хладка вода. След употреба внимателно затворете, за да избегнете изсушаване на кърпичките.
 • Burt’s Bees Natural Acne Solutions концентрат за проблемна кожа против несъвършенства на кожата 7,7 мл.
  Burt’s Bees Natural Acne Solutions, 7,7 мл., Серуми за лице за жени, Начин на употреба:Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Burt’s Bees Orange Essence овлажняващ почистващ гел 120 мл.
  Burt’s Bees Orange Essence, 120 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Burt’s Bees Orange Essence е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатаприятно освежаваСъстав:с фин ароматНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Burt’s Bees Skin Nourishment хидратиращ дневен лосион SPF 15 56,6 гр.
  Burt’s Bees Skin Nourishment, 56,6 гр., Кремове за лице за жени, Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратираСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Burt’s Bees Lip Treatment интензивна нощна грижа за устни 7,08 гр.
  Burt’s Bees Lip Treatment, 7,08 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Treatment е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:поправя напуканите устнихидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежни
 • Burt’s Bees White Cipress Oil мицеларни кърпички за почистване на грим 3 в 1 30 бр.
  Burt’s Bees White Cipress Oil, 30 бр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Burt’s Bees White Cipress Oil е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримхидратира и омекотява кожатаима освежаващ и успокояващ ефектиНачин на употреба:Извадете кърпичка и леко изтрийте от кожата грима и всички нечистотии. След употреба старателно затворете опаковката, за да избегнете изсушаване на кърпичките. Не изплаквайте.
 • Burt’s Bees Glossy Lip Crayon червило със силен блясък с молив цвят Bordeaux Vines 2,83 гр.
  Burt’s Bees Glossy Lip Crayon, 2,83 гр., Червила за жени, Червилото Burt’s Bees Glossy Lip Crayon красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравидълготрайна издръжливостнанася се лесноНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Burt’s Bees Satin Lipstick сатенено червило цвят 513 Fuchsia Flood 3,4 гр.
  Burt’s Bees Satin Lipstick, 3,4 гр., Червила за жени, Червилото Burt’s Bees Satin Lipstick красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравихидратира и се грижи за устнитесатенен ефектНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Burt’s Bees Lip Care балсам за устни (with Cucumber & Mint) 4,25 гр.
  Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваправи устните меки и нежнимоментално създава комфорт на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Burt’s Bees Glossy Lipstick бляскаво червило цвят 503 Nude Mist 3,4 гр.
  Burt’s Bees Glossy Lipstick, 3,4 гр., Червила за жени, Червилото Burt’s Bees Glossy Lipstick красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравипридава на устните лек блясъкнанася се леснохидратира и се грижи за устнитеНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Burt’s Bees Tinted Lip Oil масло от нар цвят 612 Showering Sunset 1,18 мл.
  Burt’s Bees Tinted Lip Oil, 1,18 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Burt’s Bees Tinted Lip Oil гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:придава по-голям обем на устнитехидратира и омекотява устнитедълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора.
 • Burt’s Bees Lips To Tips подаръчен комплект за интензивна хидратация IV.
  Burt’s Bees Lips To Tips, , Козметични комплекти за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Burt’s Bees Lips To Tips е подаръкХарактеристики:за поправяне и регенерация на кожатасъдържа миниатюри на продуктите

Последно видяно

връх