Модни марки 1
Цена
лв лв

Bulldog облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Bulldog 16 продукти
 • Bulldog Original дървена четка за брада
  Bulldog Original, , Гребени и четки за мъже, Продуктът Bulldog Original ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеудобно се държи в ръката
 • Bulldog Age Defence крем против бръчки с хидратиращ ефект 100 мл.
  Bulldog Age Defence, 100 мл., Дневна грижа за мъже, Всяка сутрин грижата за лице Bulldog Age Defence предоставя на вашия вид всичко необходимо за през целия ден.Характеристики:подхранва кожата в дълбочинаизглажда бръчките и цялостно изпъва кожата
 • Bulldog Original олио за брада 30 мл.
  Bulldog Original, 30 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло Bulldog Original гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:хидратира и не изсушава кожатаулеснява разресването на брадатазаглажда брадата и ограничава накъдрянеподдържа брадата здрава и блестящаНачин на употреба:Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата.
 • Bulldog Original балсам за брада 75 мл.
  Bulldog Original, 75 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът Bulldog Original гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:подпомага здравословния растеж на брадатадълготрайно хидратира брадата и кожатане оставя в брадата остатъци и не я слепвалесен за приложениеНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
 • Bulldog Original хидратиращ крем за лице 100 мл.
  Bulldog Original, 100 мл., Дневна грижа за мъже, Характеристики:регенерира и витализирабързо се абсорбираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Bulldog Original шампоан и балсам за брада 200 мл.
  Bulldog Original, 200 мл., Сапуни и шампоани за мъже, Подобно на косата и вашата брада се нуждае от редовни грижи. Продуктът за миене Bulldog Original щадящо и старателно ще я избави от всички замърсявания.Характеристики:нежно измива лицето и брадатаомекотява брадатахидратира и не изсушава кожатаподсилва брадата и улеснява нейното оформянеподдържа брадата чиста и мека за дългоНачин на употреба:Втрийте в мокра брада, разпенете и оставете да престои за няколко минути. После обилно изплакнете брадата.
 • Bulldog Sensitive хидратиращ крем за лице 100 мл.
  Bulldog Sensitive, 100 мл., Дневна грижа за мъже, Кремът за лице Bulldog Sensitive предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирапродуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицетоСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Bulldog Original почистващ гел за лице 150 мл.
  Bulldog Original, 150 мл., Почистване на кожата за мъже, Продуктът за почистване на лицето Bulldog Original е правилният избор за всекидневна грижа.
 • Bulldog Sensitive почистващ гел за лице 150 мл.
  Bulldog Sensitive, 150 мл., Почистване на кожата за мъже, Продуктът за почистване на лицето Bulldog Sensitive е правилният избор за всекидневна грижа.
 • Bulldog Original подаръчен комплект I. за мъже
  Bulldog Original, , Комплекти за мъже, Козметичният комплект Bulldog Original включва всичко необходимо за перфектна грижа за вашата брада.Характеристики:отстранява от лицето и брадата всички замърсяваниясресва и заглажда брадата/мустацитехидратира и не изсушава кожатаправи брадата финаизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Bulldog Original почистващ пилинг за лице за мъже 125 мл.
  Bulldog Original, 125 мл., Механични пилинги за мъже, Пилингът за лице Bulldog Original почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицене изсушава кожата на лицетопремахва мъртвите кожни клеткиправи кожата матоваНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
 • Bulldog Oil Control хидратиращ крем за мазна кожа 100 мл.
  Bulldog Oil Control, 100 мл., Дневна грижа за мъже, Кремът за лице Bulldog Oil Control предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирабързо се абсорбираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниепродуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bulldog Oil Control почистващ гел за лице 150 мл.
  Bulldog Oil Control, 150 мл., Почистване на кожата за мъже, Характеристики:отстранява замърсяванията по лицето
 • Bulldog Original Skincare Duo Set козметичен комплект за мъже III.
  Bulldog Original Skincare Duo Set, , Почистване на кожата за мъже, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Bulldog Original Skincare Duo Setе подаръкХарактеристики:подходящ за мазна кожаза редукция на бръчкитеподходящ за кожа с несъвършенстваСъстав:вегански продукт
 • Bulldog Original Skincare Kit For Men козметичен комплект за мъже
  Bulldog Original Skincare Kit For Men, , Почистване на кожата за мъже, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Bulldog Original Skincare Kit For Menе подаръкХарактеристики:подхранва в дълбочинарегенерира и витализираподмладява кожата и й придава енергияомекотява кожата преди бръсненеможе да се ползва и за чувствителна кожаразработено специално за мъжка кожа

Последно видяно

връх