Модни марки 1
Цена
лв лв

Bübchen облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Bübchen 26 продукти
 • Bübchen Baby нежна билкова вана 400 мл.
  Bübchen Baby, 400 мл., За баня за деца, Продуктът Bübchen Baby внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:отмива нечистотиитеухае приятноне причинява раздразнениеподдържа естественото pH на кожатахидратира и омекотявасъздава фина пянаНачин на употреба:Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка. Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Bübchen Kids хидратиращ крем за лице 20 мл.
  Bübchen Kids, 20 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Bübchen Kids нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожаподхранва детската кожаукрепва кожната бариерапредотвратява изсушаване на кожатаефективно регенерираНачин на употреба:Нанесете по детската кожа и леко масажирайте. Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Bübchen Calendula нежна вана за детска кожа 250 мл.
  Bübchen Calendula, 250 мл., За баня за деца, Продуктът Bübchen Calendula внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:внимателно се грижи за детската кожахидратира и омекотяване уврежда защитната бариера на кожатаНачин на употреба:Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка.
 • Bübchen Kids сол за баня за деца 50 гр.
  Bübchen Kids, 50 гр., сол за вана за деца, Солите за вана Bübchen Kids създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.Характеристики:омекотява и придава нежностподсилва защитната функция на кожатаухае приятноНачин на употреба:Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори.
 • Bübchen Ultra Sensitive крем за лице за деца 75 мл.
  Bübchen Ultra Sensitive, 75 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Bübchen Ultra Sensitive нежно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:хидратира и подхранва детската кожасъздава защитна бариера на кожатаподдържа равновесието на детската кожаНачин на употреба:Нанесете по детската кожа и леко масажирайте.
 • Bübchen Kids шампоан и балсам 2 в1 230 мл.
  Bübchen Kids, 230 мл., Шампоани за деца, Шампоанът и балсам 2 в 1 Bübchen Kids предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпочиства кожата на главатане дразни чувствителната кожаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна коса. Разпенете, леко масажирайте кожата на главата и после изплакнете. При необходимост повторете.
 • Bübchen Kids шампоан и душ гел 2 в 1 Himbeere 230 мл.
  Bübchen Kids, 230 мл., Шампоани за деца, Продуктът Bübchen Kids е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:подхранва детската кожа при къпанеправи кожата фина и еластичнаизмива и косичкатаима хидратиращ ефектрегенерира кожатапредотвратява изсъхването на кожатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Bübchen Wash почистващ гел с лайка и овесени екстракти 400 мл.
  Bübchen Wash, 400 мл., Почистване на кожа за деца, Продуктът Bübchen Wash е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииправи кожата фина и еластичнарегенерира кожатане люти в очитеуспокоява раздразнениятаНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • Bübchen Baby масло за чувствителна кожа 200 мл.
  Bübchen Baby, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Bübchen Baby нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:успокоява раздразнения и зачервяванияправи я нежна и омекотенаподдържа естествената защитна способност на кожатаподходящиза чувствителна до алергична кожаподхранва детската кожаефективно регенерираНачин на употреба:Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето. Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Bübchen Baby крем против подсичане 150 мл.
  Bübchen Baby, 150 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Bübchen Baby предотвратява възникване на подсичане и образува защитен слой на детската кожа.Характеристики:пази от подсичанерегенерира вече възникналото подсичанеомекотява и прави кожата нежнауспокоява раздразнената кожавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
 • Bübchen Care защитен крем против студ и вятър 75 мл.
  Bübchen Care, 75 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Bübchen Care нежно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:ограничава раздразнение, зачервяване и сърбежза чувствителна детска кожа на лицетопредпазва кожата от вредните външни влиянияпази детската кожа от раздразнениехидратира и подхранва детската кожаНачин на употреба:Нанесете по детската кожа и леко масажирайте. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Bübchen Care лосион-грижа за тяло 200 мл.
  Bübchen Care, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Bübchen Care нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:прави я нежна и омекотенауспокоява раздразнения и зачервяванияповишава устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влияниявъзстановява защитния филмподдържа естествената защитна способност на кожатапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира. Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Bübchen Care крем-грижа за тяло и лице 75 мл.
  Bübchen Care, 75 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Bübchen Care нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:хидратира и подхранва детската кожапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоправи кожата фина и коприненаподдържа равновесието на хидратацията в кожатасъздава защитна бариера на кожатаподсилва и подхранва кожатапази детската кожа от раздразнениеНачин на употреба:Нанесете по детската кожа и леко масажирайте. Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Bübchen Kids шампоан, балсам и душ гел 3 в 1 230 мл.
  Bübchen Kids, 230 мл., Шампоани за деца, Продуктът Bübchen Kids е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:подхранва детската кожа при къпанеизмива и косичкатаправи кожата фина и еластичнаима хидратиращ ефектрегенерира кожатаслед употреба косата е фина и мекаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Bübchen Verniosa масло 200 мл.
  Bübchen Verniosa, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Bübchen Verniosa нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:прави я нежна и омекотенаподхранва детската кожахидратира и омекотява детската кожаНачин на употреба:Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
 • Bübchen Kids шампоан и душ гел 2 в 1 за деца 230 мл.
  Bübchen Kids, 230 мл., Шампоани за деца, Душ гелът Bübchen Kids е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Bübchen Ultra Sensitive крем против подсичане 75 мл.
  Bübchen Ultra Sensitive, 75 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Bübchen Ultra Sensitive е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:успокоява раздразнената кожагрижи се за вече възникналото подсичанеомекотява и прави кожата нежнаНачин на употреба:Нанесете продукта върху зачервеното подсичане след измиване и подсушаване, най-добре при смяна на пелените.
 • Bübchen Calendula лек душ крем 230 мл.
  Bübchen Calendula, 230 мл., Почистване на кожа за деца, Душ кремът Bübchen Calendula ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииподхранва и се грижи за кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Bübchen Baby нежен детски шампоан 200 мл.
  Bübchen Baby, 200 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Bübchen Baby отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:щадящо измива детската косичкарегенерира и подхранва косатапочиства кожатане люти в очитеинтензивно хидратираСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Bübchen Baby пудра против подсичане 100 гр.
  Bübchen Baby, 100 гр., Против подсичане за деца, Продуктът Bübchen Baby предотвратява възникване на подсичане и образува защитен слой на детската кожа.Характеристики:успокоява раздразнената кожапредпазва кожата от външни влияниявъзстановява усещането за комфорт на кожатапази от подсичанеомекотява и прави кожата нежнаНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху чиста кожа.
 • Bübchen Baby нежен сапун 125 гр.
  Bübchen Baby, 125 гр., Почистване на кожа за деца
 • Bübchen Mama душ крем за бременни жени и млади майки 230 мл.
  Bübchen Mama, 230 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Bübchen Mama ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииподхранва и се грижи за кожатаподдържа естественото pH на кожатадерматологично тестваноСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Bübchen Kids шампоан и душ гел за деца 230 мл.
  Bübchen Kids, 230 мл., Шампоани за деца, Душ гелът Bübchen Kids е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Bübchen Kids душ гел и шампоан 2 в 1 230 мл.
  Bübchen Kids, 230 мл., Шампоани за деца, Душ гелът Bübchen Kids е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Bübchen Sensitive защитен спрей против подсичане 100 мл.
  Bübchen Sensitive, 100 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Bübchen Sensitive е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:успокоява раздразнената кожапази от подсичанеомекотява и прави кожата нежнаНачин на употреба:Нанесете продукта върху зачервеното подсичане след измиване и подсушаване, най-добре при смяна на пелените.
 • Bübchen Baby мокри почистващи кърпички за деца 4 x 52 бр.
  Bübchen Baby, 4 x 52 бр., почистващи кърпички за деца, Почистващите кърпички Bübchen Baby лесно, бързо и надеждно се грижат за детската кожа.Характеристики:за грижа и почистване на детската кожауспокоява раздразнените областиправи кожата ухаещаНачин на употреба:С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.

Последно видяно

връх