Модни марки 1
Цена
лв лв

BrushArt облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: BrushArt 32 продукти
 • BrushArt Hair Donut подплънка за кок кремава (8 cm)
  BrushArt Hair Donut, , Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса BrushArt Hair Donut превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:служи за удобно оформяне на прическатасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитепродуктът е достъпен в няколко размераНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • BrushArt Hair Donut подплънка за кок черна (10 cm)
  BrushArt Hair Donut, , Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса BrushArt Hair Donut превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:създава лесна прическа или в съответствие с тенденциитепродуктът е достъпен в няколко размераслужи за удобно оформяне на прическатаНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • BrushArt Hair Donut подплънка за кок кафява (10 cm)
  BrushArt Hair Donut, , Аксесоари за коса за жени, Аксесоарът за коса BrushArt Hair Donut превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:служи за удобно оформяне на прическатапродуктът е достъпен в няколко размерасъздава лесна прическа или в съответствие с тенденциитеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • BrushArt Hair Rings Colour ластици за коса Clear Mix 4 бр.
  BrushArt Hair Rings Colour, 4 бр., Ластици за коса за жени, Аксесоарът за коса BrushArt Hair Rings Colour превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:има оригинална формагарантира грижливост към косатазадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатаСъстав:без метално свързванеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • BrushArt Hair Rings Metal ластици за коса 4 бр
  BrushArt Hair Rings Metal, , Ластици за коса за жени, Аксесоарът за коса BrushArt Hair Rings Metal превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:има оригинална формагарантира грижливост към косатазадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатаСъстав:без метално свързванеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • BrushArt Hair Rings Natural ластици за коса 4 бр Nude 4 бр.
  BrushArt Hair Rings Natural, 4 бр., Ластици за коса за жени, Аксесоарът за коса BrushArt Hair Rings Natural превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:има оригинална формагарантира грижливост към косатазадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатаСъстав:без метално свързванеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • BrushArt Eye четка за нанасяне на коректор AK-E005
  BrushArt Eye, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Eye е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаза пътуване и дамска чантачудесно приляга в ръката
 • BrushArt Eye четка за вежди и очна линия AK-E019
  BrushArt Eye, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Eye е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • BrushArt Face четка за нанасяне на фон дьо тен AP-P006
  BrushArt Face, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Face гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Face мултифункционална четка AP-M001
  BrushArt Face, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Face гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:специална форма за лесно приложениеза пътуване и дамска чантачудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Eye четка за нанасяне на сенки за очи AP-C001
  BrushArt Eye, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Eye е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:улеснява нанасянето на гримананася оптимален слой сенки за очиСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • BrushArt Face гъбичка за фон дьо тен във формата на капка
  BrushArt Face, , Гъбички за жени, Гъбата за фон дьо тен BrushArt Face осигурява безупречно нанасяне на вашия фон дьо тен за професионално изглеждащ грим.Характеристики:прецизно нанася кремообразен или течен фон дьо теносигурява удобно нанасяне и в гънките на лицеторезултатът е гладък завършекпридава на грима професионален видСъстав:апликатор от фина пянаНачин на употреба:Нанесете фон дьо тен, основа или коректор върху гъбата и след това леко разтрийте по лицето.
 • BrushArt Basic Pink Четка за грим
  BrushArt Basic Pink, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Basic Pink гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиима фина четинаспециална форма за лесно приложениепрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Basic Pink четка за мигли и вежди
  BrushArt Basic Pink, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Basic Pink е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:Частта с четки ползвайте за оформяне на веждите или отстраняване на излишния цвят. Използвайте гребена след нанасяне на спирала, с разресване ще отделите миглите и ще предотвратите възможно сплитане.
 • BrushArt Basic Pink четка за вежди и очна линия
  BrushArt Basic Pink, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Basic Pink е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримачудесно приляга в ръкатаСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • BrushArt Basic Pink четка за коректор
  BrushArt Basic Pink, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Basic Pink гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиима фина четинаспециална форма за лесно приложениеза пътуване и дамска чантапрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Basic Pink четка за грим Kabuki
  BrushArt Basic Pink, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Basic Pink гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраима фина четинаспециална форма за лесно приложениеза пътуване и дамска чантапрецизно и лесно приложениеСъстав:от синтетични влакнаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Professional четка за течен фон дьо тен B1
  BrushArt Professional, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Professional гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:чудесно приляга в ръкатапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Professional кабуки четка за фон дьо тен B2
  BrushArt Professional, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Professional гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:има фина четиначудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Professional четка за пудра B3
  BrushArt Professional, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Professional гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудраспециална форма за лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Professional четка за руж B4
  BrushArt Professional, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Professional гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:чудесно приляга в ръкатапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Professional четка за озарител B5
  BrushArt Professional, , Четка за лице за жени, Четката BrushArt Professional гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за продукти от пудрачудесно приляга в ръкатапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
 • BrushArt Professional четка за сенки за очи B6
  BrushArt Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очинанася оптимален слой сенки за очичудесно приляга в ръкатаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • BrushArt Professional четка за сенки и преходи между нюансите B7
  BrushArt Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:улеснява нанасянето на гримапомага за усъвършенстване на гримаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • BrushArt Professional четка за прецизно нанасяне на сенки за очи B8
  BrushArt Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • BrushArt Professional четка за точно нанасяне на сенки за очи B9
  BrushArt Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:позволява бързо нанасяне на сенките за очипомага за усъвършенстване на гримаулеснява нанасянето на гримаНачин на употреба:С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
 • BrushArt Professional четка за очна линия B10
  BrushArt Professional, , Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи BrushArt Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите.Характеристики:помага за усъвършенстване на гримаНачин на употреба:За тесни линии прокарвайте четката леко по дължина на миглите, ако искате по-широки линии, натиснете четката повече. С върха на четката можете лесно да завършите линията във вътрешния или външния ъгъл на окото.
 • BrushArt Professional Eye & Face Brush set Комплект четки с чантичка за жени
  BrushArt Professional Eye & Face Brush set, , Козметични чанти за жени
 • BrushArt Professional Face Brush set Комплект четки с чантичка за жени
  BrushArt Professional Face Brush set, , Козметични чанти за жени
 • BrushArt Professional Eye Brush set Комплект четки с чантичка за жени
  BrushArt Professional Eye Brush set, , Козметични чанти за жени

Последно видяно

връх