Модни марки 1
Цена
лв лв

Brazil Keratin облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Brazil Keratin 44 продукти
 • Brazil Keratin Beauty Keratin регенерираща процедура за увредена коса 150 мл.
  Brazil Keratin Beauty Keratin, 150 мл., Изглаждащи кремове за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Beauty Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Brazil Keratin Gold грижа с масло за подхранване и хидратация 100 мл.
  Brazil Keratin Gold, 100 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Gold придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Brazil Keratin Hair Repair Therapy серум за цъфтяща коса 100 мл.
  Brazil Keratin Hair Repair Therapy, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Hair Repair Therapy придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатаелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Brazil Keratin Keratin изглаждащ спрей за топлинно третиране на косата 100 мл.
  Brazil Keratin Keratin, 100 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Brazil Keratin Keratin осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмаправи косата гладка и фина на допирНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Brazil Keratin Anti Hair Loss серум против косопад 100 мл.
  Brazil Keratin Anti Hair Loss, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Anti Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Brazil Keratin Amla Vital Hair олио за разредена коса 50 мл.
  Brazil Keratin Amla Vital Hair, 50 мл., Класически масла за коса за жени
 • Brazil Keratin Argan 100% арганово масло 100 мл.
  Brazil Keratin Argan, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата.
 • Brazil Keratin Argan балсам за коса с кератин и арганово масло 300 мл.
  Brazil Keratin Argan, 300 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Brazil Keratin Serum интензивна регенерираща грижа за фиксация и блясък 100 мл.
  Brazil Keratin Serum, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Serum придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta ревитализиращ серум за растеж на косата и укрепване от корените 100 мл.
  Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Ayurvedic Eclipta придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Brazil Keratin Jojoba олио от жожоба с витамини А и Е 100 мл.
  Brazil Keratin Jojoba, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Brazil Keratin Jojoba предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:видимо разкрасява косатадейства срещу чупене на косата и цъфтене на краищатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Brazil Keratin Collagen Mask регенерираща и хидратираща маска с голямо количество колаген
  Brazil Keratin Collagen Mask, , Крем-маски за жени, Маската за лице Brazil Keratin Collagen Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткивъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Brazil Keratin Iron Repair ултразвукова преса за третиране на увредена коса
  Brazil Keratin Iron Repair, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Brazil Keratin Iron Repair лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:не уврежда и не изсушава косатаотлично изправя косатаза употреба както на сухо, така и на мокроНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta натурален билков шампоан без сулфати и парабени 300 мл.
  Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапредотвратява преждевременен косопадстимулира растежа на косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Brazil Keratin Coco балсам за увредена коса 1000 мл.
  Brazil Keratin Coco, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Brazil Keratin Coco гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредпазва косата от уврежданепридава на косата гъвкавост и обемпредотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Bio Volume балсам за обем 1000 мл.
  Brazil Keratin Bio Volume, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Brazil Keratin Bio Volume гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепридава на косата гъвкавост и обемпредотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Chocolate шампоан за увредена коса 1000 мл.
  Brazil Keratin Chocolate, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Chocolate ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Brazil Keratin Coco кератинова маска за увредена коса 500 мл.
  Brazil Keratin Coco, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBrazil Keratin Coco е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъквъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Coco шампоан за увредена коса 500 мл.
  Brazil Keratin Coco, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Coco ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмаинтензивно хидратирапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Brazil Keratin Home грижа за косата за изправяне на косата 150 мл.
  Brazil Keratin Home, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Brazil Keratin Home подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетозаглаждадълготраен ефектхидратираНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Brazil Keratin Chocolate балсам за увредена коса 300 мл.
  Brazil Keratin Chocolate, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Brazil Keratin Chocolate гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:поправя както механични, така и химични уврежданияподобрява структурата на косъмапредпазва косата от уврежданеулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Argan шампоан с арганово масло 300 мл.
  Brazil Keratin Argan, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Argan ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмапридава блясък и обемправи косата гладкаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Bio Volume шампоан за обем 300 мл.
  Brazil Keratin Bio Volume, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Bio Volume ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Brazil Keratin Aloe Vera Facial Mask успокояваща и хидратираща маска за суха кожа 1 бр.
  Brazil Keratin Aloe Vera Facial Mask, 1 бр., Крем-маски за жени, Маската за лице Brazil Keratin Aloe Vera Facial Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранватози продукт не дразни кожатаотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Brazil Keratin Deep Sea Mask детоксикираща маска за лице 1 бр.
  Brazil Keratin Deep Sea Mask, 1 бр., Крем-маски за жени, Маската за лице Brazil Keratin Deep Sea Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:детоксикира кожата на лицетоефективно почиства поритеНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Brazil Keratin Golden Mask регенерираща маска
  Brazil Keratin Golden Mask, , Крем-маски за жени, Маската за лице Brazil Keratin Golden Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Brazil Keratin Gold концентриран шампоан с кератин 300 мл.
  Brazil Keratin Gold, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Gold ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Brazil Keratin Anti Hair Loss балсам с кератин за слаба коса 300 мл.
  Brazil Keratin Anti Hair Loss, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Brazil Keratin Anti Hair Loss гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредпазва косата от уврежданепридава на косата гъвкавост и обемпредотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Anti Hair Loss шампоан с кератин за слаба коса 300 мл.
  Brazil Keratin Anti Hair Loss, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Anti Hair Loss ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаподсилва косъмапредотвратява преждевременен косопадстимулира растежа на косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Brazil Keratin Gold балсам с кератин за увредена коса 300 мл.
  Brazil Keratin Gold, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Brazil Keratin Gold гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредпазва косата от уврежданепридава на косата гъвкавост и обемпредотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Beauty Keratin специална заздравяваща грижа за изглаждане и възстановяване на увредена коса 150 мл.
  Brazil Keratin Beauty Keratin, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBrazil Keratin Beauty Keratin е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирапридава на косата ослепителен блясъквъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • Brazil Keratin Gold кератинова възстановителна маска за увредена коса 500 мл.
  Brazil Keratin Gold, 500 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBrazil Keratin Gold е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta балсам за укрепване на косата 300 мл.
  Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta, 300 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеизглажда и въздейства срещу накъдрянеправи цвета на косата по-наситенпредпазва косата от уврежданепридава на косата гъвкавост и обемпредотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмаСъстав:без сулфатибез силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Cystine Балсам за по-лесно разресване на косата 300 мл.
  Brazil Keratin Cystine, 300 мл., Балсами за коса за жени, Балсамът Brazil Keratin Cystine гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатакосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Marula Organic шампоан с кератин и марулово масло 300 мл.
  Brazil Keratin Marula Organic, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Marula Organic ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Keratin хидратираща и подхранваща маска за ръце
  Brazil Keratin Keratin, , Маски за тяло за жени, Маската за тяло Brazil Keratin Keratin ще превърне в изключителна ежедневната рутина в грижата за тялото.Характеристики:регенерира и омекотява кожатаподхранва и хидратираправи кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • Brazil Keratin Cystine шампоан за суха и увредена коса 300 мл.
  Brazil Keratin Cystine, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Cystine ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Brazil Keratin Coco козметичен комплект (за увредена коса)
  Brazil Keratin Coco, , Козметични комплекти за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Brazil Keratin Coco . Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:регенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладкаизключително подходящ за подаръкще зарадва всяка женаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Brazil Keratin Clarifying почистващ шампоан 1000 мл.
  Brazil Keratin Clarifying, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Clarifying ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Home козметичен комплект I. (за непокорна коса) за жени
  Brazil Keratin Home, 2 бр., Козметични комплекти за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Brazil Keratin Home . Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.Характеристики:за регенерация и подхранване на косатаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Brazil Keratin Macadamia & Wheat Germ Oil олио за коса и тяло 100 мл.
  Brazil Keratin Macadamia & Wheat Germ Oil, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Начин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Brazil Keratin Green Tea Mask успокояваща и регенерираща маска
  Brazil Keratin Green Tea Mask, , Крем-маски за жени, Маската за лице Brazil Keratin Green Tea Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:отстранява мъртвите кожни клеткихидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Brazil Keratin Coco специална заздравяваща грижа за изглаждане и възстановяване на увредена коса 150 мл.
  Brazil Keratin Coco, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBrazil Keratin Coco е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинаинтензивно хидратиравъзвръща естествения, здрав външен вид на косатакосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Brazil Keratin Keratin интензивна хидратираща маска за крака
  Brazil Keratin Keratin, , Маски за тяло за жени, Маската за тяло Brazil Keratin Keratin ще превърне в изключителна ежедневната рутина в грижата за тялото.Характеристики:регенерира и омекотява кожатаподхранва и хидратираправи кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.

Последно видяно

връх