Модни марки 1
Цена
лв лв

BlanX облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: BlanX 20 продукти
 • BlanX Med избелваща паста за зъби за чувствителни венци 75 мл.
  BlanX Med, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX Med е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:ревитализира и се грижи за венцитебори се против зъбен кариес и плакаизбелва зъбитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • BlanX White Shock избелваща паста против петна по зъбния емайл с мигновен ефект 75 мл.
  BlanX White Shock, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX White Shock е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхапремахва зъбен камък и плакаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
 • BlanX White Shock избелващ молив за зъби
  BlanX White Shock, , Избелващи писалки унисекс, Избелващият молив BlanX White Shock е уникален продукт за избелване на зъбите. Представлява несложна и бърза процедура с видими резултати.Характеристики:бързо постига отлични резултатиотстранява петна от храна и напиткилесно се ползва навсякъдеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • BlanX Extra White избелваща грижа за пигментни петна за зъби 50 мл.
  BlanX Extra White, 50 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX Extra White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • BlanX White Shock избелваща паста за зъби за блестяща усмивка 75 мл.
  BlanX White Shock, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX White Shock е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакапремахва зъбен камък и плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • BlanX Med избелваща паста за зъби 100 мл.
  BlanX Med, 100 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX Med е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеревитализира и се грижи за венцитеНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • BlanX White Shock козметичен комплект I. унисекс
  BlanX White Shock, 2 бр., Избелващи пасти унисекс
 • BlanX Med паста за зъби с растителни екстракти 75 мл.
  BlanX Med, 75 мл., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби BlanX Med се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:предотвратява образуване на зъбна плакаограничава образуване на зъбна плакаима лек избелващ ефектоставя в устата усещане за чистота и свежестНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • BlanX Med избелваща паста за зъби защита на зъбния емайл 100 мл.
  BlanX Med, 100 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби BlanX Med е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлпремахва зъбен камък и плакаминерализира зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • BlanX Intensive Stain Removal избелваща паста за зъби 75 мл.
  BlanX Intensive Stain Removal, 75 мл., За пушачи унисекс, Пастата за зъби за пушачи BlanX Intensive Stain Removal има интензивен избелващ ефект. Премахва повърхностното оцветяване на зъбите и предотвратява неговото следващо отлагане.Характеристики:избелва зъбитеотстранява петната след тютюнопушенетоосвежава дъхаподсилва зъбния емайлпази от образуване на зъбен кариесНачин на употреба:Ползвайте съгласно инструкцията.
 • BlanX PRO Long Fresh избелваща паста за зъби за свеж дъх
  BlanX PRO Long Fresh, , Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX PRO Long Fresh е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеосвежава дъхаревитализира и се грижи за венцитеНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • BlanX O3X Oxygen Power избелваща паста за зъби 75 мл.
  BlanX O3X Oxygen Power, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX O3X Oxygen Power е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакапродуктът е ниско абразивенгарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • BlanX O3X Oxygen Power комплект апликатори за щадящо избелване и защита на зъбния емайл 10 бр.
  BlanX O3X Oxygen Power, 10 бр., Комплекти за избелване унисекс, Избелващият комплект BlanX O3X ще ви помогне лесно и бързо да постигнете сияйна усмивка.Характеристики:избелва зъбитеотстранява петнаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката.
 • BlanX Mouthwash вода за уста 500 мл.
  BlanX Mouthwash, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста BlanX Mouthwash усилва ефекта на избелващите пасти за зъби и възстановява блясъка на вашата усмивка.Характеристики:поддържа избелването на зъбитеподдържа венците здравипомага за премахване на петна от зъбитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Изплаквайте устната кухина сутрин и вечер или по всяко време при необходимост и после изплюйте.
 • BlanX Med избелваща паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  BlanX Med, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX Med е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакагарантира защита на зъбния емайлпродуктът е ниско абразивенНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • BlanX White Shock вода за уста с избелващ ефект 500 мл.
  BlanX White Shock, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста BlanX White Shock усилва ефекта на избелващите пасти за зъби и възстановява блясъка на вашата усмивка.Характеристики:помага за премахване на петна от зъбитепомага за предпазване от зъбен кариеспремахва дълготрайно дъха от устатаподдържа избелването на зъбитеубива бактериите и в междузъбното пространствоНачин на употреба:Изплаквайте устната кухина сутрин и вечер или по всяко време при необходимост и после изплюйте.
 • BlanX PRO Pure White избелваща паста за зъби 75 мл.
  BlanX PRO Pure White, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX PRO Pure White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлревитализира и се грижи за венцитеосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • BlanX PRO Glossy Pink избелваща паста за зъби срещу жълти петна 75 мл.
  BlanX PRO Glossy Pink, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби BlanX PRO Glossy Pink е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаминерализира зъбния емайлНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.

Последно видяно

връх