Модни марки 1
Цена
лв лв

Biorepair облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Biorepair 16 продукти
 • Biorepair Whitening паста възстановяваща зъбния емайл с избелващ ефект 75 мл.
  Biorepair Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Biorepair Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлпремахва зъбен камък и плакаСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство.
 • Biorepair Junior паста за зъби за деца с аромат на ягода 50 мл.
  Biorepair Junior, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Biorepair Junior отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:предотвратява възникване на зъбен кариесприятен вкусрегенерира зъбния емайлСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения.
 • Biorepair Dr. Wolff's Plus крем за възстановяване на зъбния емайл 75 мл.
  Biorepair Dr. Wolff's Plus, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъбиBiorepair Dr. Wolff's Plus заздравява зъбния емайл и предпазва вашите зъби от зъбен кариес и повишена чувствителност.Характеристики:надеждно почиства зъбитеукрепва зъбния емайлпремахва зъбен камък и плакагрижи се за венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути.
 • Biorepair Night Care интензивна нощна грижа за възстановяване на зъбния емайл 75 мл.
  Biorepair Night Care, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Специалната грижа Biorepair Night Care чудесно допълва вашата обикновена рутина за дентална хигиена.Характеристики:регенерира зъбния емайлотстранява зъбната плакаподдържа свеж дъхНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Biorepair Dr. Wolff's вода за уста за възстановяване на зъбния емайл 500 мл.
  Biorepair Dr. Wolff's, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Biorepair Dr. Wolff's Dr. Wolff's не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:убива бактериитеукрепва емайланамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Biorepair Dr. Wolff's крем за възстановяване на зъбния емайл 75 мл.
  Biorepair Dr. Wolff's, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъбиBiorepair Dr. Wolff's Dr. Wolff's заздравява зъбния емайл и предпазва вашите зъби от зъбен кариес и повишена чувствителност.Характеристики:укрепва зъбния емайлпредотвратява образуване на зъбен кариеспремахва зъбен камък и плаканамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Biorepair Oral Care восъчен конец за зъби 40 м
  Biorepair Oral Care, 40 м, Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Biorepair Oral Care е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:има восъчна повърхностлесно се плъзга между зъбитеотстранява отпадъците от хранаосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Biorepair Plus Sensitive паста възстановяваща зъбния емайл за чувствителни зъби 75 мл.
  Biorepair Plus Sensitive, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за чувствителни зъби Biorepair Plus Sensitive гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеподсилва зъбния емайлпредпазва от зъбен кариес и плакаподдържа свеж дъхима щадящ съставСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Biorepair Plus Protect паста, подсилваща зъбния емайл 75 мл.
  Biorepair Plus Protect, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Biorepair Plus Protect предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Biorepair Junior детска паста за зъби без флуорид вкус Mild Mint (7-14) 75 мл.
  Biorepair Junior, 75 мл., пасти за зъби за деца, Състав:без флуориди
 • Biorepair Plus вода за уста за подсилване и възстановяване на зъбния емайл 500 мл.
  Biorepair Plus, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Biorepair Plus Plus не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:укрепва емайлабори се срещу възникване на зъбен кариеснамалява чувствителността на зъбитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Biorepair Treatment of Sensitive Teeth козметичен комплект I. унисекс
  Biorepair Treatment of Sensitive Teeth, 2 бр., Специална грижа унисекс
 • Biorepair Plus вода за уста за подсилване и възстановяване на зъбния емайл малка опаковка 12 бр.
  Biorepair Plus, 12 бр., Води за уста унисекс, Водата за уста Biorepair Plus Plus не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:поддържа венците здравиубива бактериитеосигурява свеж дъхпремахва дълготрайно дъха от устатаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Biorepair Plus Parodontal паста, подсилваща зъбния емайл срещу пародонтит 75 мл.
  Biorepair Plus Parodontal, 75 мл., За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Biorepair Plus Parodontal е ефективна превенция срещу кървене и отдръпване на венците.Характеристики:понижава кървенето на венцитепредотвратява образуване на зъбен кариесподсилва зъбния емайлпази от образуване на зъбна плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 – 3 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Biorepair Oral Care Pro конец за зъби 25+5 m
  Biorepair Oral Care Pro, , Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Biorepair Oral Care Pro е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:гарантира грижливост към венцитеотстранява отпадъците от хранаосвежава дъхалесно се плъзга между зъбитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
 • Biorepair Oral Care Pro дръжка за конец за зъби 36 бр.
  Biorepair Oral Care Pro, 36 бр., Конци за зъби унисекс, Конецът за зъби Biorepair Oral Care Pro е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне.Характеристики:гарантира грижливост към венцитеотстранява отпадъците от храналесно се плъзга между зъбитеНачин на употреба:Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.

Последно видяно

връх