Модни марки 1
Цена
лв лв

Bione Cosmetics облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Bione Cosmetics 135 продукти
 • Bione Cosmetics SOS спрей за растеж на косата 200 мл.
  Bione Cosmetics SOS, 200 мл., Проблеми с косата и кожата за мъже, Продуктът Bione Cosmetics SOS надеждно ще ви помогне при проблеми с вашата коса.Характеристики:действа превантивно срещу косопадстимулира растежа на косатаактивира растежа на новата косаНачин на употреба:Нанесете продукта върху мокра коса и нежно масажирайте в косата и кожата на косата.
 • Bione Cosmetics Keratin Argan масло за коси със светли цветове 80 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Argan, 80 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Keratin Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеелиминира чупенето на косатаправи косата красиво блестяща и жизненапридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics SOS спрей за здрав растеж на косата от корените 200 мл.
  Bione Cosmetics SOS, 200 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics SOS придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатакачествено подобрява структурата на косъма
 • Bione Cosmetics Keratin Grain балсам в спрей без отмиване 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Grain, 260 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Keratin Grain придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics Keratin Argan масло за коси с тъмни цветове 80 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Argan, 80 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Keratin Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеелиминира чупенето на косатаправи косата красиво блестяща и жизненапридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics Keratin Grain грижа за коса без отмиване в спрей 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Grain, 260 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Keratin Grain придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics Keratin + Chinin балсам без отмиване 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin + Chinin, 260 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Bione Cosmetics Keratin + Chinin е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациявъзстановява косата в дълбочинакосата има блясък и е гладка на допирхидратира косъмаподобрява структурата на косъмаревитализиращ и подсилващ в дълбочиналесен за приложениеСъстав:не съдържа парабенибез сулфати и силиконибез химични оцветителиНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics Deo Krystal минерален дезодорант 120 гр.
  Bione Cosmetics Deo Krystal, 120 гр., Aнтиперспиранти унисекс, Антиперспирантът Bione Cosmetics Deo Krystal оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.Характеристики:придава дълговременно усещане за комфорт и чистотапредпазва от неприятната миризмане оставя петна върху облеклотоефективно предпазва от изпотяванеСъстав:без парфюмНачин на употреба:Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Bione Cosmetics Lavender козметика за коса в спрей 260 мл.
  Bione Cosmetics Lavender, 260 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Lavender придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics Keratin Argan балсам в спрей без отмиване 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Argan, 260 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Keratin Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцпредотвратява цъфтене на краищата
 • Bione Cosmetics Cannabis рол-он за мъже 80 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 80 мл., дезодоранти за мъже, Дезодорантът Bione Cosmetics Cannabis ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka балсам в спрей без отмиване 260 мл.
  Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 260 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Kozí Syrovátka придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Bione Cosmetics Men кремообразен балсам след бръснене 200 мл.
  Bione Cosmetics Men, 200 мл., Продукти за след бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Bione Cosmetics Men ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатахидратира кожата в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Bione Cosmetics Keratin Kofein балсам без отмиване в спрей 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Kofein, 260 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Keratin Kofein придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатакачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцпритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics Cannabis рол-он с аромат на цветя 80 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 80 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Bione Cosmetics Cannabis ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Bione Cosmetics Cannabis рол- он против изпотяване с аромат на рози 80 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 80 мл., Aнтиперспиранти за жени, Антиперспирантът Bione Cosmetics Cannabis оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.Характеристики:ефективно предпазва от изпотяванепредпазва от неприятната миризмаНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Bione Cosmetics Cannabis рол- он против изпотяване за мъже 80 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 80 мл., Aнтиперспиранти за мъже, Антиперспирантът Bione Cosmetics Cannabis оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.Характеристики:ефективно предпазва от изпотяванепредпазва от неприятната миризмаНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Bione Cosmetics Cannabis дезодорант roll-on с аромат на рози 80 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 80 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Bione Cosmetics Cannabis ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Bione Cosmetics Argan Oil + Karité балсам за ръце 205 мл.
  Bione Cosmetics Argan Oil + Karité, 205 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Bione Cosmetics Argan Oil + Karité идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекапотиска признаците на стареене на кожатапредпазва кожатаухае приятноНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Bione Cosmetics Cannabis рол- он против изпотяване с аромат на цветя 80 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 80 мл., Aнтиперспиранти за жени, Антиперспирантът Bione Cosmetics Cannabis оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Bione Cosmetics Honey + Q10 защитен и регенериращ балсам за устни с витамин Е 17 мл.
  Bione Cosmetics Honey + Q10, 17 мл., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Bione Cosmetics Honey + Q10 е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:осигурява защита на устните от външните влиянияхидратира в дълбочина и интензивно подхранвапоправя напуканите устнипредпазва от слънчевите лъчиНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Bione Cosmetics Care загряващ масажен гел за мускули и стави 200 мл.
  Bione Cosmetics Care, 200 мл., Регенерация на кожата за жени, Продуктът Bione Cosmetics Care много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно.
 • Bione Cosmetics Cannabis маска за устни 17 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 17 мл., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Bione Cosmetics Cannabis е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосигурява защита на устните от външните влиянияпоправя напуканите устниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Bione Cosmetics Hyaluron Life дневен крем за лице с хиалуронова киселина 51 мл.
  Bione Cosmetics Hyaluron Life, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Hyaluron Life предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализирадейства срещу несъвършенстваинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Bione Cosmetics Keratin + Chinin регенериращ шампоан 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin + Chinin, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Keratin + Chinin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмаправи косата гладканамалява чупенето на косатаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Cannabis почистваща и премахваща грима мицеларна вода 255 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 255 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Bione Cosmetics Cannabis ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинаотстранява и издръжливия гримНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Ползвайте сутрин и вечер или при необходимост.
 • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka пяна за вана за чувствителна кожа 200 мл.
  Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 200 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Bione Cosmetics Kozí Syrovátka осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредоставя усещане за комфорт и спокойствиеомекотява кожата на цялото тялопредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • Bione Cosmetics Argan Oil + Karité крем за лице за цялото семейство 260 мл.
  Bione Cosmetics Argan Oil + Karité, 260 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Argan Oil + Karité предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинарегенерира и витализираправи кожата на лицето кадифено мека на допирпридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Bione Cosmetics Cannabis растителен вазелин 155 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 155 мл., Сапуни за жени, Продуктът Bione Cosmetics Cannabis много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:предпазва кожата от външни влиянияинтензивно хидратирарегенерира кожатапредпазва кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно.
 • Bione Cosmetics Cannabis успокояващ душ гел 260 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 260 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Bione Cosmetics Cannabis е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Bione Cosmetics Exclusive Q10 серум против бръчки с хиалуронова киселина 40 мл.
  Bione Cosmetics Exclusive Q10, 40 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Bione Cosmetics Exclusive Q10 е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранвапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Bione Cosmetics Exclusive Q10 почистващо мляко за тяло 255 мл.
  Bione Cosmetics Exclusive Q10, 255 мл., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим Bione Cosmetics Exclusive Q10 напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаима освежаващ и успокояващ ефектипридава на кожата хидратацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно.
 • Bione Cosmetics Exclusive Q10 околоочен крем с хиалуронова киселина 51 мл.
  Bione Cosmetics Exclusive Q10, 51 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Bione Cosmetics Exclusive Q10 е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкипридава младежки вид около очитепридава еластичност не кожатаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Bione Cosmetics Almonds силно подхранващ крем за много суха и чувствителна кожа 51 мл.
  Bione Cosmetics Almonds, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Almonds предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bione Cosmetics Exclusive Q10 крем за лице с хиалуронова киселина 51 мл.
  Bione Cosmetics Exclusive Q10, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Exclusive Q10 предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bione Cosmetics Almonds подхранващ нощен крем за много суха и чувствителна кожа 51 мл.
  Bione Cosmetics Almonds, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Almonds предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинаинтензивно хидратирапредпазва кожата от вредните външни влиянияподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Bione Cosmetics Men душ гел за тяло и коса 200 мл.
  Bione Cosmetics Men, 200 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Bione Cosmetics Men бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатавариантът продукти 2 в 1 е практичен при пътуванеуспокоява и помага за релаксация на цялото тялоНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Bione Cosmetics Keratin Grain маска-крем за всички видове коса 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Grain, 260 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBione Cosmetics Keratin Grain е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратираподобрява гъвкавостта на косъмаподсилва косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
 • Bione Cosmetics Honey + Q10 истински пчелен прополис 82 мл.
  Bione Cosmetics Honey + Q10, 82 мл., концентрат за проблемна кожа за жени, Продуктът Bione Cosmetics Honey + Q10 много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:успокоява кожата, страдаща от екзема, облекчава сърбеж и раздразнениепомага за лечение на малки порязвания и ожулванияНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно.
 • Bione Cosmetics Honey + Q10 регенериращо почистващо мляко 255 мл.
  Bione Cosmetics Honey + Q10, 255 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Bione Cosmetics Honey + Q10 е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатахидратира в дълбочина
 • Bione Cosmetics Coconut подхранващ лосион за тяло 500 мл.
  Bione Cosmetics Coconut, 500 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Bione Cosmetics Coconut гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявауспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Bione Cosmetics Lavender подхранващ лосион за тяло 500 мл.
  Bione Cosmetics Lavender, 500 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Bione Cosmetics Lavender гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваосигурява дълготрайна хидратация и еластичностуспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Bione Cosmetics Coconut крем за лице за цялото семейство с кокос 260 мл.
  Bione Cosmetics Coconut, 260 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Coconut предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:бързо се абсорбираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bione Cosmetics Care бял вазелин 260 мл.
  Bione Cosmetics Care, 260 мл., Сапуни за жени, Продуктът Bione Cosmetics Care много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:предпазва кожата от външни влиянияпредпазва кожатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно.
 • Bione Cosmetics Care охлаждащ масажен гел за мускули и стави 200 мл.
  Bione Cosmetics Care, 200 мл., Гелове за тяло за жени, Продуктът Bione Cosmetics Care много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно.
 • Bione Cosmetics Honey + Q10 регенериращ почистващ тоник 255 мл.
  Bione Cosmetics Honey + Q10, 255 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Bione Cosmetics Honey + Q10 ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнининезабавно успокоява кожатаосвежава и озаряваоставя кожата фина, свежа и сияещаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Bione Cosmetics Coconut подхранващ шампоан за всички видове коса 260 мл.
  Bione Cosmetics Coconut, 260 мл., Защита на косата от слънце за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Coconut ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Lavender регенериращ шампоан за всички видове коса 260 мл.
  Bione Cosmetics Lavender, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Lavender ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаправи косата гладкапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Kids нежен детски шампоан 200 мл.
  Bione Cosmetics Kids, 200 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Bione Cosmetics Kids ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Hyaluron Life двуфазна мицеларна вода с хидратиращ ефект 255 мл.
  Bione Cosmetics Hyaluron Life, 255 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Bione Cosmetics Hyaluron Life ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинапредпазва от прекомерно изсушаване на кожатаима освежаващ и успокояващ ефектиподдържа кожата в равновесиередуцира несъвършенствата на кожаталеко изпъва кожатазаздравява и регенерираможе да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устнитеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте. Ползвайте сутрин и вечер или при необходимост.
 • Bione Cosmetics Keratin Argan регенериращ шампоан за блясък и мекота на косата 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Argan, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Keratin Argan ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:подсилва косъмарегенерира и подхранва косатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Keratin Kofein маска-крем За коса 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Kofein, 260 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBione Cosmetics Keratin Kofein е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкподобрява гъвкавостта на косъмакосата е гладка на допирподсилва косъмавъзстановява структурата на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Keratin Kofein регенериращ шампоан 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Kofein, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Keratin Kofein ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмапридава блясък и обемправи косата гладкаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Keratin Kofein регенериращ балсам За коса 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Kofein, 260 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Bione Cosmetics Keratin Kofein гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Antakne салицилов спирт за мазна и проблемна кожа 255 мл.
  Bione Cosmetics Antakne, 255 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Bione Cosmetics Antakne ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинизатваря поритехидратира и подхранва кожата на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics Keratin + Chinin регенериращ балсам За коса 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin + Chinin, 260 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Bione Cosmetics Keratin + Chinin гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпридава на косата гъвкавост и обемподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Keratin + Chinin маска-крем За коса 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin + Chinin, 260 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBione Cosmetics Keratin + Chinin е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинаподобрява гъвкавостта на косъмавъзстановява структурата на косатаподсилва косъмавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Ginseng Goji + Chia регенериращ балсам 260 мл.
  Bione Cosmetics Ginseng Goji + Chia, 260 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Bione Cosmetics Ginseng Goji + Chia гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданепридава на косата гъвкавост и обемподобрява структурата на косъмаСъстав:без сулфатибез силиконине съдържа изкуствени оцветителиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Ginseng Goji + Chia регенериращ шампоан 260 мл.
  Bione Cosmetics Ginseng Goji + Chia, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Ginseng Goji + Chia ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираподсилва косъмаправи косата гладкаСъстав:не съдържа силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Ginseng Goji + Chia регенериращ крем за лие 51 мл.
  Bione Cosmetics Ginseng Goji + Chia, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Ginseng Goji + Chia предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Bione Cosmetics SOS шампоан против оредяване на косата и косопад 260 мл.
  Bione Cosmetics SOS, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics SOS ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Bione Cosmetics Avena Sativa подхранващ серум за чувствителна кожа на лицето 40 мл.
  Bione Cosmetics Avena Sativa, 40 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Bione Cosmetics Avena Sativa е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Начин на употреба:Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно. Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Bione Cosmetics Avena Sativa почистваща мицеларна вода 255 мл.
  Bione Cosmetics Avena Sativa, 255 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Bione Cosmetics Avena Sativa ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:почиства порите в дълбочинаима освежаващ и успокояващ ефектиможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Bione Cosmetics Avena Sativa шампоан за коса и тяло 260 мл.
  Bione Cosmetics Avena Sativa, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Avena Sativa ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Bione Cosmetics Cannabis регенериращ шампоан 260 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Cannabis ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Bione Cosmetics Avena Sativa дневен крем за чувствителна кожа на лицето 51 мл.
  Bione Cosmetics Avena Sativa, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Avena Sativa предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Bione Cosmetics Cannabis шампоан против пърхот 260 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Cannabis ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Bione Cosmetics Cannabis хидратиращо мляко за тяло 500 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 500 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Bione Cosmetics Cannabis гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Bione Cosmetics Cannabis регенериращ балсам 260 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 260 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Bione Cosmetics Cannabis гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете. Само за професионална употреба.
 • Bione Cosmetics Avena Sativa нощен крем за чувствителна кожа на лицето 51 мл.
  Bione Cosmetics Avena Sativa, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Avena Sativa предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:успокоява раздразненията и зачервяваниятаинтензивно хидратирарегенерира и витализирапредпазва кожата от вредните външни влиянияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka нежна почистваща мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 255 мл.
  Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 255 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Bione Cosmetics Kozí Syrovátka ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:минимизира прекомерното образуване на себумпочиства порите в дълбочинаима освежаващ и успокояващ ефектиможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka мицеларно мляко за премахване на грим 255 мл.
  Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 255 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Bione Cosmetics Kozí Syrovátka е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожадейства регенеративноНачин на употреба:Не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka подхранващ серум за възстановяване плътността на кожата за чувствителна кожа на лицето 40 мл.
  Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 40 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Bione Cosmetics Kozí Syrovátka е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиипридава на лицето стегнатоствъзстановява еластичността на кожатаефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka лосион за тяло за чувствителна кожа 500 мл.
  Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 500 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Bione Cosmetics Kozí Syrovátka гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допиросигурява дълготрайна хидратация и еластичностНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka регенериращ балсам за чувствителна кожа 260 мл.
  Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 260 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Bione Cosmetics Kozí Syrovátka гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданепридава на косата гъвкавост и обемулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka шампоан и душ гел за чувствителна кожа 260 мл.
  Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 260 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за жени, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Bione Cosmetics Kozí Syrovátka бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатапридава на косата необходимата хидратация и блясъкгрижливо измива косата, но не дразни кожата на главатаправи кожата приятно свежаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Bione Cosmetics Cannabis успокояващо почистващо мляко 255 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 255 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Bione Cosmetics Cannabis е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинадейства регенеративноможе да се ползва и за чувствителна кожа
 • Bione Cosmetics Argan Oil + Karité подхранващ лосион за тяло 500 мл.
  Bione Cosmetics Argan Oil + Karité, 500 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Bione Cosmetics Argan Oil + Karité гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинавъзвръща еластичността на кожатаоставя кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Bione Cosmetics Cannabis интензивен крем против бръчки 51 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Cannabis предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята имдейства срещу несъвършенстваНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bione Cosmetics Cannabis регенериращ крем за лие 51 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Cannabis предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирабързо се абсорбираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bione Cosmetics Cannabis гел за интимна хигиена 260 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 260 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът Bione Cosmetics Cannabis гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото.Характеристики:нежно измива чувствителните зони на тялотоне дразнипридава дълготрайно усещане за свежестНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
 • Bione Cosmetics Cannabis крем за лице за цялото семейство 260 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 260 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Cannabis предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирабързо се абсорбираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bione Cosmetics Cannabis успокояващ продукт за почистване на очен грим 255 мл.
  Bione Cosmetics Cannabis, 255 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Bione Cosmetics Cannabis ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримхидратира и омекотява кожатаима успокояващ ефектНачин на употреба:Извадете кърпичка и леко изтрийте от кожата грима и всички нечистотии. След употреба старателно затворете опаковката, за да избегнете изсушаване на кърпичките.
 • Bione Cosmetics Almonds подхранващ крем за много суха и чувствителна кожа 51 мл.
  Bione Cosmetics Almonds, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Almonds предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята импридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bione Cosmetics Dentamint вода за уста мед + прополис 500 мл.
  Bione Cosmetics Dentamint, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Bione Cosmetics Dentamint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесубива бактериитеосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Bione Cosmetics Almonds подхранващ лосион за тяло с бадемово масло 500 мл.
  Bione Cosmetics Almonds, 500 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Bione Cosmetics Almonds гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирвъзвръща еластичността на кожатаефективно регенерира кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Bione Cosmetics Antakne пилинг за лице и тяло 200 гр.
  Bione Cosmetics Antakne, 200 гр., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Bione Cosmetics Antakne почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва черните точки и излишния себумпочиства запушените пориможе да се ползва и за чувствителна кожаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • Bione Cosmetics Exclusive Q10 нощен крем за лице 51 мл.
  Bione Cosmetics Exclusive Q10, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Exclusive Q10 предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинанамалява бръчките и предотвратява появята импридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Bione Cosmetics Exclusive Q10 мицеларна почистваща вода 255 мл.
  Bione Cosmetics Exclusive Q10, 255 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Bione Cosmetics Exclusive Q10 ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:отстранява и издръжливия гримима освежаващ и успокояващ ефектиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Bione Cosmetics Antakne почистващ тоник за мазна и проблемна кожа 255 мл.
  Bione Cosmetics Antakne, 255 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Bione Cosmetics Antakne ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнининезабавно успокоява кожатахидратира и подхранва кожата на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Bione Cosmetics Kids вазелин против подсичане 155 мл.
  Bione Cosmetics Kids, 155 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Bione Cosmetics Kids предотвратява възникване на подсичане и образува защитен слой на детската кожа.Характеристики:пази от подсичанерегенерира вече възникналото подсичанесъздава върху кожата фин, напълно недразнещ защитен филмвъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
 • Bione Cosmetics Argan Oil + Karité душ гел с арганово масло 260 мл.
  Bione Cosmetics Argan Oil + Karité, 260 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Bione Cosmetics Argan Oil + Karité е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеправи кожата кадифено фина и мекаинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Bione Cosmetics Chocolate крем за лице за цялото семейство 260 мл.
  Bione Cosmetics Chocolate, 260 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Chocolate предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:бързо се абсорбираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bione Cosmetics Lavender козметичен вазелин с лавандула 155 мл.
  Bione Cosmetics Lavender, 155 мл., Сапуни за жени, Продуктът Bione Cosmetics Lavender много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:успокоява раздразненията и зачервяваниятавъзстановява усещането за комфорт на кожатаинтензивно хидратирарегенерира кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно.
 • Bione Cosmetics Chocolate регенериращ балсам за ръце 200 мл.
  Bione Cosmetics Chocolate, 200 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Bione Cosmetics Chocolate идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаухае приятноправи кожата фина и мекаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Bione Cosmetics Honey + Q10 гел за интимна хигиена с пчелно млечице 260 мл.
  Bione Cosmetics Honey + Q10, 260 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът Bione Cosmetics Honey + Q10 гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото.Характеристики:нежно измива чувствителните зони на тялоторедуцира раздразненията и зачервяваниятане дразниНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
 • Bione Cosmetics Care дълбоко почистващ пилинг краставица 200 гр.
  Bione Cosmetics Care, 200 гр., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Bione Cosmetics Care почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепочиства запушените порипремахва мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • Bione Cosmetics Honey + Q10 козметичен вазелин 155 мл.
  Bione Cosmetics Honey + Q10, 155 мл., Сапуни за жени, Продуктът Bione Cosmetics Honey + Q10 много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:успокоява раздразненията и зачервяваниятавъзстановява усещането за комфорт на кожатарегенерира кожатапредпазва кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно.
 • Bione Cosmetics Lavender омекотяващ крем за лице 51 мл.
  Bione Cosmetics Lavender, 51 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Bione Cosmetics Lavender предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Bione Cosmetics Honey + Q10 специален серум против бръчки 40 мл.
  Bione Cosmetics Honey + Q10, 40 мл., Серуми за лице за жени, Начин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Последно видяно

връх