Модни марки 1
Цена
лв лв

Biolage облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Biolage 49 продукти
 • Biolage Advanced ExquisiteOil подхранващо масло за всички видове коса 100 мл.
  Biolage Advanced ExquisiteOil, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Biolage Advanced ExquisiteOil прави косата мекаХарактеристики:осигурява на косата здравина и еластичноствъзстановява увредената структура на косъмавидимо регенерира и предпазва косатане натоварва косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • Biolage Advanced Keratindose възстановяващ спрей за чувствителна коса 200 мл.
  Biolage Advanced Keratindose, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Advanced Keratindose придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Biolage Essentials HydraSource хидратираща мъгла за коса без обем 125 мл.
  Biolage Essentials HydraSource, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Фиксиращият препарат Biolage Essentials придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:бърз и лесен стайлинглекото парфюмиране прави косата ви ухаещапродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Biolage Advanced FullDensity грижа за увеличаване гъстотата на косата 10 x 6 мл.
  Biolage Advanced FullDensity, 10 x 6 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Advanced FullDensity придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмаелиминира чупенето на косатаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Biolage Essentials SunSorials защитно масло за изтощена от слънце коса 150 мл.
  Biolage Essentials SunSorials, 150 мл., Грижа след слънчеви бани и къпане за жени, Защитният продукт Biolage Essentials SunSorials поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:хидратира косата при излагане на слънцерегенерира косъмаНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха коса.
 • Biolage Advanced Oil Renew грижа за коса без отмиване за суха и увредена коса 200 мл.
  Biolage Advanced Oil Renew, 200 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Advanced придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцприятно ароматизира косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Срешете.
 • Biolage R.A.W. Styling термозащитно мляко За коса 150 мл.
  Biolage R.A.W. Styling, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Biolage R.A.W. осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаправи косата гладка и фина на допирулеснява стилизиранетоСъстав:без силикони
 • Biolage Advanced FullDensity сгъстяващ спрей За коса 125 мл.
  Biolage Advanced FullDensity, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Advanced FullDensity придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмаелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Biolage Advanced FiberStrong крем без отмиване за слаба, изтощена коса 200 мл.
  Biolage Advanced FiberStrong, 200 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Advanced FiberStrong придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Biolage R.A.W. Replenish хидратиращо и подхранващо масло за коса 125 мл.
  Biolage R.A.W. Replenish, 125 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Biolage R.A.W. Replenish прави косата мекаХарактеристики:придава кадифена мекота на косатапредотвратява накъсването на косатаподхранва косата в дълбочинапридава блясък на косатаСъстав:без силиконибез сулфати
 • Biolage Essentials SunSorials маска за изтощена от слънце коса 150 мл.
  Biolage Essentials SunSorials, 150 мл., Защита на косата от слънце за жени, Маската за коса Biolage Essentials SunSorials осигурява правилната грижа за излаганата на слънце коса и ефективно я възстановява.Характеристики:регенерира косата в дълбочинапоправя косата след контакт със солена или хлорирана водаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса.
 • Biolage Essentials ScalpSync шампоан против пърхот 250 мл.
  Biolage Essentials ScalpSync, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Essentials ScalpSync ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапремахва пърхота от косатапридава блясък и обемправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Biolage Essentials ScalpSync тоник против косопад 10x6 мл.
  Biolage Essentials ScalpSync, 10x6 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Essentials ScalpSync придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектактивира дейността на корените на косатакачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Biolage Essentials HydraSource подаръчен комплект (за суха коса )
  Biolage Essentials HydraSource, , Козметични комплекти за жени
 • Biolage Essentials ColorLast грижа за косата за блестящ цвят 10x10 мл.
  Biolage Essentials ColorLast, 10x10 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBiolage Essentials ColorLast е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:удължава издръжливостта на цветавъзстановява структурата на косатавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатапредпазва от вредните влияния на околната средаСъстав:UV филтърНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials HydraSource дълбокопочистваща маска за суха коса 100 мл.
  Biolage Essentials HydraSource, 100 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBiolage Essentials HydraSource е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатавъздейства в дълбочина на косъмапридава на косата красив ароматНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials ColorLast дълбокопочистваща маска за боядисана коса 100 мл.
  Biolage Essentials ColorLast, 100 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBiolage Essentials ColorLast е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратиравъзстановява структурата на косатаподсилва косъмавъздейства в дълбочина на косъмаудължава издръжливостта на цветаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials SmoothProof дълбокопочистваща маска за непокорна коса 100 мл.
  Biolage Essentials SmoothProof, 100 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBiolage Essentials SmoothProof е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкподобрява гъвкавостта на косъмапридава на косата красив ароматподсилва косъмавъзстановява структурата на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials All-In-One лек мултифункционален спрей за всички видове коса 150 мл.
  Biolage Essentials All-In-One, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Essentials придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
 • Biolage Advanced FullDensity балсам за увеличаване диаметъра на косъма с мигновен ефект без парабени 1000 мл.
  Biolage Advanced FullDensity, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage Advanced гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предотвратява чупенето на косатапридава на косата гъвкавост и обемпредпазва от негативните въздействия на външната средаулеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage Advanced Oil Renew почистващ шампоан за увредена коса 250 мл.
  Biolage Advanced Oil Renew, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Advanced ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Biolage Essentials SunSorials шампоан за изтощена от слънце коса 250 мл.
  Biolage Essentials SunSorials, 250 мл., Защита на косата от слънце за жени, Шампоанът Biolage Essentials SunSorials е специално създаден за грижа за излагана на слънцето коса. Фино измива и я прави мека и блестяща.Характеристики:старателно измива косата и кожата на главатапридава на косата загубения блясък и финеспоправя косата след контакт със солена или хлорирана водаНачин на употреба:Леко нанасяйте шампоана с масажиране върху влажна коса и след това обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials VolumeBloom балсам за обем за фина коса 1000 мл.
  Biolage Essentials VolumeBloom, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage Essentials VolumeBloom гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемулеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials VolumeBloom шампоан за обем за фина коса 400 мл.
  Biolage Essentials VolumeBloom, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Essentials VolumeBloom ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Biolage Essentials ColorLast шампоан за изрусена коса, коса с кичури със студени руси нюанси 250 мл.
  Biolage Essentials ColorLast, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Essentials ColorLast ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемпредотвратява преждевременен косопадинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Biolage R.A.W. Color Care балсам за боядисана коса 325 мл.
  Biolage R.A.W. Color Care, 325 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage R.A.W. гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияудължава трайността на цветаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage R.A.W. Color Care шампоан за боядисана коса 325 мл.
  Biolage R.A.W. Color Care, 325 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage R.A.W. Color Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаизмива косата и кожата на главатапридава блясък и обемпридава на косата фин ароматСъстав:не съдържа силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Biolage Advanced FiberStrong балсам за чуплива коса 1000 мл.
  Biolage Advanced FiberStrong, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage Advanced FiberStrong гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage R.A.W. Nourish подхранващ балсам за суха коса 325 мл.
  Biolage R.A.W. Nourish, 325 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage R.A.W. гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданепридава на косата гъвкавост и обемпредотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмаосигурява на косата ослепителен блясъкСъстав:без сулфатибез силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage R.A.W. Nourish козметичен комплект I. (за суха коса ) за жени
  Biolage R.A.W. Nourish, 3 бр., Козметични комплекти за жени
 • Biolage R.A.W. Nourish подхранващ шампоан за суха и груба коса 325 мл.
  Biolage R.A.W. Nourish, 325 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage R.A.W. Nourish ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладка
 • Biolage Advanced Oil Renew балсам за увредена коса 200 мл.
  Biolage Advanced Oil Renew, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage Advanced Oil Renew гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияулеснява разресването и следващото оформянепредпазва от негативните въздействия на външната средапоправя както механични, така и химични уврежданияподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials SmoothProof изглаждащ балсам за непокорна коса 200 мл.
  Biolage Essentials SmoothProof, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage Essentials SmoothProof гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянепредоставя необходимата хидратацияпредпазва от негативните въздействия на външната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials SmoothProof изглаждащ шампоан за непокорна коса 250 мл.
  Biolage Essentials SmoothProof, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Essentials SmoothProof ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратираправи косата гладкапридава блясък и обемподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Biolage R.A.W. Styling спрей срещу начупване на косата с лавандула без парабени и силикони 180 мл.
  Biolage R.A.W. Styling, 180 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Biolage R.A.W. Styling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетоне слягва косатадълготраен ефектпридава формане оставя следиСъстав:без парабениНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Biolage R.A.W. Uplift балсам за обем на нежна коса 325 мл.
  Biolage R.A.W. Uplift, 325 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage R.A.W. Uplift гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:придава на косата гъвкавост и обемулеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияСъстав:без силиконине съдържа изкуствени оцветителибез сулфатиНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage R.A.W. Uplift шампоан за обем на фина коса 325 мл.
  Biolage R.A.W. Uplift, 325 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage R.A.W. Uplift ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладка
 • Biolage Essentials ColorLast балсам за боядисана коса 1000 мл.
  Biolage Essentials ColorLast, 1000 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage Essentials ColorLast гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:удължава трайността на цветаосигурява на косата ослепителен блясъкулеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials ColorLast шампоан за боядисана коса 400 мл.
  Biolage Essentials ColorLast, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Essentials ColorLast ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатапридава блясък и обемрегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Biolage Essentials HydraSource шампоан за суха коса 400 мл.
  Biolage Essentials HydraSource, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Essentials HydraSource ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираподсилва косъмапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Biolage Essentials CleanReset почистващ шампоан за всички видове коса 250 мл.
  Biolage Essentials CleanReset, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Essentials CleanReset ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Biolage Advanced Keratindose про-кератинова терапия за увредена коса 10x10 мл.
  Biolage Advanced Keratindose, 10x10 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBiolage Advanced Keratindose е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирвъзстановява структурата на косатаподсилва косъмапредпазва от вредните влияния на околната средавъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Biolage Advanced FullDensity шампоан за увеличаване диаметъра на косъма с мигновен ефект без парабени 250 мл.
  Biolage Advanced FullDensity, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Advanced FullDensity ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатанамалява чупенето на косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Biolage Advanced Keratindose балсам за чувствителна коса 200 мл.
  Biolage Advanced Keratindose, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage Advanced Keratindose гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:изглажда и въздейства срещу накъдрянепредоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкпредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Biolage Advanced Keratindose шампоан за чувствителна коса 250 мл.
  Biolage Advanced Keratindose, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Biolage Advanced Keratindose ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатапридава блясък и обемрегенерира и подхранва косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Biolage Essentials HydraSource маска за суха коса 150 мл.
  Biolage Essentials HydraSource, 150 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаBiolage Essentials HydraSource е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъквъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Biolage Essentials VolumeBloom спрей за обем за фина коса 225 мл.
  Biolage Essentials VolumeBloom, 225 мл., спрей за обем за жени, Фиксиращият препарат Biolage Essentials VolumeBloom придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитепродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косадълготраен ефект, на който можете да разчитатебърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Biolage Essentials HydraSource балсам за суха коса 200 мл.
  Biolage Essentials HydraSource, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Biolage Essentials HydraSource гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх