Модни марки 1
Цена
лв лв

Benton облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Benton 14 продукти
 • Benton Cacao Moist and Mild лек хидратиращ крем 50 гр.
  Benton Cacao Moist and Mild, 50 гр., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Benton Cacao Moist and Mild предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Benton Snail Bee есенция за лице с екстракт от охлюв 60 мл.
  Benton Snail Bee, 60 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Benton Snail Bee е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява еластичността на кожатаотстранява следите от умораефективно хидратира и подхранвадерматологично тестваноНачин на употреба:Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Benton Aloe Propolis успокояващ гел 100 мл.
  Benton Aloe Propolis, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Benton Aloe Propolis предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирауспокоява раздразненията и зачервяваниятапридава на кожата свежест и сияниеСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Benton Fermentation околоочен крем за комплексна грижа против бръчки 30 гр.
  Benton Fermentation, 30 гр., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Benton Fermentation е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:хидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиуеднаквява тона на кожата и я озарява приятнопридава младежки вид около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Benton Fermentation есенция за лице против бръчки 100 мл.
  Benton Fermentation, 100 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Benton Fermentation е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява еластичността на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Benton Honest почистваща пяна 150 гр.
  Benton Honest, 150 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Benton Honest е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинанежно и старателно измива цялото лицеприятно освежаваСъстав:с фин ароматНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Benton Snail Bee крем за лице с екстракт от охлюви 50 гр.
  Benton Snail Bee, 50 гр., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Benton Snail Bee предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява младежкия вид на кожатаинтензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниерегенерира и витализираНачин на употреба:Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Benton Snail Bee платнена маска за цялостна грижа с екстракт от охлюви 10 × 20 гр.
  Benton Snail Bee, 20 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Benton Snail Bee ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваефективно почиства поритеозарява и освежаватози продукт не дразни кожатаНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Benton Snail Bee тоник за лице с екстракт от охлюви 150 мл.
  Benton Snail Bee, 150 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Benton Snail Bee ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещанезабавно успокоява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Benton Aloe BHA хидратиращ тоник 200 мл.
  Benton Aloe BHA, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Benton Aloe BHA ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицетопредпазва кожата от вредните външни влиянияоставя кожата фина, свежа и сияещанезабавно успокоява кожатаСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Benton Tea Tree антиоксидираща хидратираща мъгла за лице с екстракт от чаено дърво 80 мл.
  Benton Tea Tree, 80 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Benton Tea Tree ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение.Характеристики:помага за предотвратяване на дехидратацията на кожатаосвежава и озаряваима релаксиращ ефектНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
 • Benton Aloe успокояваща маска за лице 10 бр.
  Benton Aloe, 10 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице Benton Aloe ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • Benton Deep Green Tea хидратиращо мляко със зелен чай 120 мл.
  Benton Deep Green Tea, 120 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Benton Deep Green Tea предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирабързо се абсорбираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Не изплаквайте.
 • Benton Deep Green Tea хидратиращ тоник със зелен чай 150 мл.
  Benton Deep Green Tea, 150 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Benton Deep Green Tea ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицеторегулира образуването на себумоставя кожата фина, свежа и сияещанезабавно успокоява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Последно видяно

връх