Модни марки 1
Цена
лв лв

Bellissima облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Bellissima 29 продукти
 • Bellissima Hair Dryer S9 2200 сешоар S9 2200
  Bellissima Hair Dryer S9 2200, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Hair Dryer S9 2200 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратазапазва здравия вид на косатафункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Curling Iron GT13 50 маша за коса GT13 50
  Bellissima Curling Iron GT13 50, , Маши за жени, Машата за коса Bellissima Curling Iron GT13 50 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:бързо загряваневъзможност за регулиране на температуратафункция йонизираненежно навива косата и създава модерни прическивъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Curling Iron GT15 200 маша за коса GT15 200
  Bellissima Curling Iron GT15 200, , Маши за жени, Машата за коса Bellissima Curling Iron създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическинавива косата без напрягане и чупенебързо загряваневъртящ се кабелконусовидна машаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Revolution BHD1 1000 сешоар BHD1 1000
  Bellissima Revolution BHD1 1000, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Revolution BHD1 1000 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаелиминира повреждането на косата под влияние на топлинатазапазва здравия вид на косатадифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Hair Dryer DF1 1000 сешоар за къдрава коса DF1 1000
  Bellissima Hair Dryer DF1 1000, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Hair Dryer DF1 1000 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатаелиминира повреждането на косата под влияние на топлинатазапазва здравия вид на косатадифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Revolution BHS2 100 BHS2 100
  Bellissima Revolution BHS2 100, , Маши за жени, Машата за коса Bellissima Revolution BHS2 100 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:бързо загряванеограничава чупенето и увреждането на косатанежно навива косата и създава модерни прическивъртящ се кабелвъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Revolution BHD2 2000 професионален сешоар за коса с йонизатор BHD2 2000
  Bellissima Revolution BHD2 2000, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Revolution BHD2 2000 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаелиминира повреждането на косата под влияние на топлинатафункция йонизиранедифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Hair Dryer K9 2300 сешоар K9 2300
  Bellissima Hair Dryer K9 2300, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Hair Dryer K9 2300 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратазапазва здравия вид на косатафункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Revolution Ricci&Curl BHS3 100 автоматична маша за коса BHS3 100
  Bellissima Revolution Ricci&Curl BHS3 100, , Маши за жени, Машата за коса Bellissima Revolution Ricci&Curl BHS3 100 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:автоматична машазвукова сигнализациябързо загряваненежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima My Pro Beach Waves GT20 300 маша за коса GT20 300
  Bellissima My Pro Beach Waves GT20 300, , Маши за жени, Машата за коса Bellissima My Pro Beach Waves GT20 300 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическинавива косата без напрягане и чупеневъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima My Pro Ceramic P5 3800 сешоар P5 3800
  Bellissima My Pro Ceramic P5 3800, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima My Pro Ceramic P5 3800 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаелиминира повреждането на косата под влияние на топлинатазапазва здравия вид на косатадифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima My Pro 2 in 1 Straight&Waves B29 100 Преса за вафли B29 100
  Bellissima My Pro 2 in 1 Straight&Waves B29 100, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Bellissima My Pro 2 in 1 Straight&Waves B29 100 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатанежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратане уврежда и не изсушава косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima My Pro Beach Waves GT20 100 маша за коса GT20 100
  Bellissima My Pro Beach Waves GT20 100, , Маши за жени, Машата за коса Bellissima My Pro Beach Waves GT20 100 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическинавива косата без напрягане и чупеневъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima My Pro Hair Dryer P3 3400 професионален сешоар за коса с йонизатор P3 3400
  Bellissima My Pro Hair Dryer P3 3400, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima My Pro Hair Dryer P3 3400 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаелиминира повреждането на косата под влияние на топлинатазапазва здравия вид на косатафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Hot Air Styler GH16 400 автоматична въртяща се четка-сешоар GH16 400
  Bellissima Hot Air Styler GH16 400, , Маша с топъл въздух за жени, Четката сешоар Bellissima Hot Air Styler GH16 400 е универсален стилизиращ инструментХарактеристики:изсушава и оформя косатапредлага широка гама от стайлинг решенияидеална за оформяне на ефирни къдрициавтоматично накъдряне на косатапридава обем на косаталесно обслужване и поддръжкаНачин на употреба:Поставете кичур коса в четката и с плъзгане придвижете от корените на косата към краищата. Повторете процедурата до постигане на желаната прическа.
 • Bellissima My Pro Absolute BA 300 за изправяне на косата BA 300
  Bellissima My Pro Absolute BA 300, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Bellissima My Pro Absolute BA 300 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатане уврежда и не изсушава косатасензор за топлинна защитафункция йонизиранеLED дисплейНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • Bellissima Mini BM 200 мини преса за коса BM 200
  Bellissima Mini BM 200, , Сешоари и преси за пътуване за жени, С пресата за коса Bellissima Mini BM 200 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатане уврежда и не изсушава косатакерамични плочиLED дисплейпозволява оформяне и на къдрициНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • Bellissima Creativity B27 100 за изправяне на косата B27 100
  Bellissima Creativity B27 100, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Bellissima Creativity B27 100 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратакерамични плочиможе да се използва за създаване на вълнине уврежда и не изсушава косатаНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • Bellissima Magic Straight Brush PB5 100 изглаждаща четка за коса PB5 100
  Bellissima Magic Straight Brush PB5 100, , Нагряти четки за изправяне на коса за жени, Изглаждащата четка Bellissima Magic Straight Brush е идеален помощник за бързо и лесно оформяне на косата. С едно движение изглажда и в същото време сресва косата.Характеристики:изглажда и изправя косатаправи косата мека и блестящаподходяща за ежедневно оформяне на косатаНачин на употреба:Включете четката и бавно разрешете косата кичур по кичур. С плъзгане придвижете от корените на косата до краищата.
 • Bellissima My Pro Steam B28 100 преса за коса на пара За коса B28 100
  Bellissima My Pro Steam B28 100, , Преси за коса с пара за жени, Пресата за коса с пара Bellissima My Pro ще се погрижи за перфектно гладка прическа. Тя използва пара под високо наляганеХарактеристики:лесно и ефикасно изглажда косатапредпазва косъма от уврежданепозволява оформяне и на къдрицивъзможност за регулиране на температуратафункция за автоматично изключване при продължително бездействиекерамична повърхностНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и с плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете до постигане на желаната прическа.
 • Bellissima My Pro Creativity Infrared B8 200 за изправяне на косата B8 200
  Bellissima My Pro Creativity Infrared B8 200, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Bellissima My Pro Creativity Infrared B8 200 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратане уврежда и не изсушава косатаНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • Bellissima My Pro Hot Air Styler GH18 1100 четка с горещ въздух GH18 1100
  Bellissima My Pro Hot Air Styler GH18 1100, , Маша с топъл въздух за жени, Четката сешоар Bellissima My Pro е универсален стилизиращ инструментХарактеристики:изсушава и оформя косатапредлага широка гама от стайлинг решенияидеална за оформяне на ефирни къдриципридава обем на косатаправи косата мека и блестящалесно обслужване и поддръжкаНачин на употреба:Поставете кичур коса в четката и с плъзгане придвижете от корените на косата към краищата. Повторете процедурата до постигане на желаната прическа.
 • Bellissima Intellisense B24 100 за изправяне на косата B24 100
  Bellissima Intellisense B24 100, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Bellissima Intellisense B24 100 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратане уврежда и не изсушава косатапредотвратява накъдряне на косатаLED дисплейНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа. Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bellissima Hair Straightener B21 100 за изправяне на косата B21 100
  Bellissima Hair Straightener B21 100, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Bellissima Hair Straightener B21 100 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатане уврежда и не изсушава косатапредотвратява накъдряне на косатаможе да се използва за създаване на вълниLED дисплейНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • Bellissima Face Cleansing четка за почистване на кожата
  Bellissima Face Cleansing, , Почистващи електрически четки за жени, Електрическата четка за почистване Bellissima Face Cleansing напълно ще избави вашата кожа от нечистотии, себум и мъртвите кожни клетки.Характеристики:почиства порите в дълбочинапомага за обновяването на кожните клеткинежно масажира лицетооставя кожата гладка и свежауредът е водоустойчивНачин на употреба:Навлажнете лицето и нанесете почистващия продукт. Леко масажирайте лицето. Подробна информация за употреба ще намерите в приложената инструкция.
 • Bellissima Hair Straightener B26 100 за изправяне на косата B26 100
  Bellissima Hair Straightener B26 100, , Преси за коса за жени, С пресата за коса Bellissima Hair Straightener B26 100 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратакерамични плочипредотвратява накъдряне на косатане уврежда и не изсушава косатаНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • Bellissima My Pro Magic Straight Brush PB11 100 изправяща термочетка за коса PB11 100
  Bellissima My Pro Magic Straight Brush PB11 100, , Нагряти четки за изправяне на коса за жени, Изглаждащата четка Bellissima My Pro Magic Straight Brush PB11 100 е идеален помощник за бързо и лесно оформяне на косата. С едно движение изглажда и в същото време сресва косата.Характеристики:изглажда и изправя косатапозволява бърз стайлингвъзможност за регулиране на температуратаподходяща за ежедневно оформяне на косатафункция за автоматично изключванеНачин на употреба:Включете четката и бавно разрешете косата кичур по кичур. С плъзгане придвижете от корените на косата до краищата.
 • Bellissima My Pro Magic Straight Brush PB2 30 изправяща термочетка за коса за обем и къдрици PB2 30
  Bellissima My Pro Magic Straight Brush PB2 30, , Нагряти четки за изправяне на коса за жени, Изглаждащата четка Bellissima My Pro Magic Straight Brush PB2 30 е идеален помощник за бързо и лесно оформяне на косата. С едно движение изглажда и в същото време сресва косата.Характеристики:изглажда и изправя косатапозволява бърз стайлингправи косата мека и блестящавъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Включете четката и бавно разрешете косата кичур по кичур. С плъзгане придвижете от корените на косата до краищата.
 • Bellissima Face Cleansing Pro четка за почистване на кожата
  Bellissima Face Cleansing Pro, , Почистващи електрически четки унисекс, Електрическата четка за почистване Bellissima Face Cleansing Pro напълно ще избави вашата кожа от нечистотии, себум и мъртвите кожни клетки.Характеристики:почиства порите в дълбочинаефективно премахва черните точкипомага за обновяването на кожните клеткинежно масажира лицетооставя кожата гладка и свежаНачин на употреба:Навлажнете лицето и нанесете почистващия продукт. Леко масажирайте лицето. Може да се ползва ежедневно.

Последно видяно

връх