Модни марки 1
Цена
лв лв

Barnängen облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Barnängen 16 продукти
 • Barnängen Caring душ крем за нормална и суха кожа 400 мл.
  Barnängen Caring, 400 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът ще поглези кожата на вашето тяло и му придава при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратираомекотява и повишава еластичносттадерматологично тестваноНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Barnängen Nutritive душ крем за суха или много суха кожа 400 мл.
  Barnängen Nutritive, 400 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът ще поглези кожата на вашето тяло и му придава при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Barnängen All Over Rescue балсам за тяло 200 мл.
  Barnängen All Over Rescue, 200 мл., Сапуни за жени, Продуктът се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинапредоставя комфорт и жизненост на кожатапридава кадифена мекота на кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • Barnängen Caring тоалетно мляко за тяло за нормална и суха кожа 400 мл.
  Barnängen Caring, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:ефективно регенерира кожатаинтензивно подхранва и омекотявадерматологично тестваноНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Barnängen Midsommar Glow олио за тяло 150 мл.
  Barnängen Midsommar Glow, 150 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:оставя кожата кадифено мекаподхранва и се грижи за кожатастяга отпуснатата кожаНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Barnängen Midsommar Glow Гел за душ и вана 400 мл.
  Barnängen Midsommar Glow, 400 мл., Пяна за вана за жени, Душ гелът е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:почиства и измива кожата на цялото тялопредоставя приятен комфорт от нежната ухаеща ванагрижи се за кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Barnängen Nutritive тоалетно мляко за тяло за суха или много суха кожа 400 мл.
  Barnängen Nutritive, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожапредоставя комфорт и жизненост на кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Barnängen Sensitive тоалетно мляко за тяло за чувствителна кожа 400 мл.
  Barnängen Sensitive, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:предоставя комфорт и жизненост на кожатаинтензивно подхранва и омекотявауспокоява и освежава кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Barnängen Sensitive душ крем за чувствителна кожа 400 мл.
  Barnängen Sensitive, 400 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът ще поглези кожата на вашето тяло и му придава при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотиивъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Barnängen Balans подхранващ крем за ръце 75 мл.
  Barnängen Balans, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Barnängen Balans идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:предпазва от вредните влияния на външната средахидратира и подхранва кожатабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Barnängen Lycka подхранващ крем за ръце 75 мл.
  Barnängen Lycka, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Barnängen Lycka идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекапредпазва кожатабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Barnängen Oil Intense хидратиращо мляко за тяло 400 мл.
  Barnängen Oil Intense, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Barnängen Oil Intense гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:осигурява дълготрайна хидратация и еластичноствъзвръща еластичността на кожатадобре се нанася, лесно абсорбираСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
 • Barnängen Oil Intense хидратиращ балсам за тяло за суха или много суха кожа 200 мл.
  Barnängen Oil Intense, 200 мл., Сапуни за жени, Продуктът Barnängen Oil Intense се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинадопринася за копринено гладка кожадобре се нанася, лесно се абсорбира и не оставя усещане за мазнинаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло. Ползвайте сутрин и/или вечер.
 • Barnängen Berry Boost Гел за душ и вана 400 мл.
  Barnängen Berry Boost, 400 мл., Пяна за вана за жени, Душ гелът Barnängen Berry Boost е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:почиства и измива кожата на цялото тялопридава на кожата кадифена мекота и финесрелаксира тялото и мисълтаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Barnängen Oil Intense лек душ крем за суха или много суха кожа 400 мл.
  Barnängen Oil Intense, 400 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Barnängen Oil Intense ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:прави кожата кадифено фина и меканежно почиства кожата и избавя от нечистотиивъзстановява усещането за комфорт на кожатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Barnängen SOS Vard регенериращ крем за ръце за много суха кожа 75 мл.
  Barnängen SOS Vard, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Barnängen SOS Vard идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатарегенерирапредотвратява изсъхването на кожатапредпазва от вредните влияния на външната средаСъстав:без парфюмвегански продуктНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.

Последно видяно

връх