Модни марки 1
Цена
лв лв

Badger облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Badger 11 продукти
 • Badger Classic Vanilla Madagascar балсам за устни 4,2 гр.
  Badger Classic Vanilla Madagascar, 4,2 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Badger Classic Vanilla Madagascar е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосигурява защита на устните от външните влиянияпредоставя на сухите устни моментално облекчениеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Badger Classic Green козметичен комплект II. за жени
  Badger Classic Green, , Козметични комплекти за жени
 • Badger Night Night балсам за спокоен сън 56 гр.
  Badger Night Night, 56 гр., Специална грижа за деца, Продуктът Badger Night Night е предназначен за специална грижа за детското лице или кожа.Характеристики:лесно се разтрива и бързо попиваподходящиза чувствителна до алергична кожаефективно регенерираНачин на употреба:Постъпвайте според приложената инструкция.
 • Badger Sleep балсам за спокоен сън 21 гр.
  Badger Sleep, 21 гр., Аксесоари за жени, Характеристики:за пътуване и в чантатаНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • Badger Balm омекотяващ балсам за ръце за суха кожа 56 гр.
  Badger Balm, 56 гр., Кремове за ръце за жени, Кремът Badger Balm идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекарегенерираухае приятнопредпазва кожатаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Badger Cuticle Care Балсам за ръце и нокти 21 гр.
  Badger Cuticle Care, 21 гр., Кремове за ръце за жени, Кремът Badger Cuticle Care идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекаухае приятнопредотвратява изсъхването на кожатаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Badger Classic Highland Mint балсам за устни 4,2 гр.
  Badger Classic Highland Mint, 4,2 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Badger Classic Highland Mint е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосигурява защита на устните от външните влиянияправи устните меки и нежнипредоставя на сухите устни моментално облекчениеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • Badger Classic Blue козметичен комплект I. за жени
  Badger Classic Blue, , Козметични комплекти за жени
 • Badger Balm дълбоко хидратиращ балсам за сухи и напукани ходила 56 гр.
  Badger Balm, 56 гр., Кремове за крака за жени, Кремът Badger Balm осигурява перфектна грижа за вашите крака.Характеристики:хидратира кожатапритежава регенеративен ефектотлично омекотява и подхранвазаздравява напуканата кожаима подсилващ ефектоставя ходилата приятно ухаещиНачин на употреба:Нанесете върху краката и масажирайте леко.
 • Badger Sun детски крем за слънчеви бани SPF 30 87 мл.
  Badger Sun, 87 мл., Слънцезащитни продукти и продукти за след слънчеви за деца, Характеристики:подхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
 • Badger Sun защитен крем за кърмачета SPF 30 87 мл.
  Badger Sun, 87 мл., Слънцезащитни продукти и продукти за след слънчеви за деца, Слънцезащитният продукт отлично предпазва детската кожа от слънчевите лъчи.Характеристики:има водоустойчива текстурахидратира детската кожаза ползване за тялото и лицетоНачин на употреба:Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.

Последно видяно

връх