Модни марки 1
Цена
лв лв

BaByliss PRO облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: BaByliss PRO 54 продукти
 • BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE автоматична маша за коса За коса
  BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелзвукова сигнализацияНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2173TTE маша за коса (BAB2173TTE)
  BaByliss PRO Curling Iron 2173TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron 2173TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE тройна маша За коса BAB2369TTE
  BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:функция йонизираненавива косата без напрягане и чупенебързо загряванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Diffuser Pro 3 дифузер за сешоар BABDF06E
  BaByliss PRO Diffuser Pro 3, , Дифузери за жени, Дифузерът BaByliss PRO Diffuser Pro 3 ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:увеличава обема на косатаочертава вълните и къдрицитеНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long маша за дълга коса BAB2473TDE Ø 25 mm
  BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелбързо загряванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Dryers 5559E сешоар BAB5559E
  BaByliss PRO Dryers 5559E, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Dryers 5559E ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE маша за коса BAB2273TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:защита на косата от изсъхваневъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивностцифров дисплейНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools четка за дълга коса BABNB2E
  BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, , Четки -плоски за жени, Четката за коса BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косащадящо за косата и кожатаелиминира оплитане и омотаване на косата във възлиизглажда и изравнява косатаприспособимите влакна масажират кожата на главатаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • BaByliss PRO Diffuser Pro 5 дифузер за сешоар BABD11E
  BaByliss PRO Diffuser Pro 5, , Дифузери за жени, Дифузерът BaByliss PRO Diffuser Pro 5 ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:гарантира равномерно сушене на косатаНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • BaByliss PRO Black Star сешоар BAB6200E
  BaByliss PRO Black Star, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванефункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Excess много мощен йонизиращ сешоар
  BaByliss PRO Excess, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Excess ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранесваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Dryers SL Ionic 1 5586GE сешоар бляскав BAB5586GE
  BaByliss PRO Dryers SL Ionic 1 5586GE, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Dryers SL Ionic 1 5586GE ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:елиминира повреждането на косата под влияние на топлинатафункция студен въздух за фиксиране на прическатаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE маша за коса BAB2274TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:защита на косата от изсъхваневъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивностцифров дисплейНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Dryers SL ionic BAB5586E сешоар матов BAB5586E
  BaByliss PRO Dryers SL ionic BAB5586E, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Dryers SL ionic BAB5586E ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:елиминира повреждането на косата под влияние на топлинатафункция студен въздух за фиксиране на прическатаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Dryers Caruso сешоар BAB6510IE
  BaByliss PRO Dryers Caruso, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Dryers Caruso ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2280TTE маша за коса BAB2280TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2280TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron 2280TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:конусовидна машавъзможност за регулиране на температуратанежно навива косата и създава модерни прическифункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2275TTE маша за коса (BAB2275TTE)
  BaByliss PRO Curling Iron 2275TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron 2275TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивностцифров дисплейвъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2225TTE преса и маша за коса 2 в 1
  BaByliss PRO Curling Iron 2225TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron 2225TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:конусовидна машанежно навива косата и създава модерни прическибързо загряваневъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse керамична четка за коса За коса BABCB2E Ø 32 mm
  BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоаркуха е и така ускорява сушенетопомага за приповдигане на слегнал бретонвъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools Четка за коса с косми от глиган
  BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, , Четки -плоски за жени, Четката за коса BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косаелиминира оплитане и омотаване на косата във възлиизглажда и изравнява косатаподходящо при сушене със сешоарНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • BaByliss PRO Diffuser Pro 2 дифузер за сешоар BABD12E
  BaByliss PRO Diffuser Pro 2, , Дифузери за жени, Дифузерът BaByliss PRO Diffuser Pro 2 ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:очертава вълните и къдрицитеувеличава обема на косатаНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • BaByliss PRO Curling Iron BAB2174TTE маша за коса Ø 32 mm
  BaByliss PRO Curling Iron BAB2174TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron BAB2174TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:бързо загряваневъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелнежно навива косата и създава модерни прическиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE тройна маша За коса с йонизатор
  BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:функция йонизиранебързо загряванемаша с щипкавъртящ се кабелцифров дисплейНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Black Star много мощен йонизиращ сешоар BAB6250IE
  BaByliss PRO Black Star, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Black Star ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатаниско тегло, ергономична формафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Procurl стилизиращ спрей за чуплива коса 250 мл.
  BaByliss PRO Procurl, 250 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата BaByliss PRO Procurl осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатакосата остава блестяща и хидратиранаправи косата гладка и фина на допирНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl 2665E автоматична маша за коса За коса 1 бр.
  BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl 2665E, 1 бр., Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl 2665E създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическибързо загряваневъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелзвукова сигнализацияНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Vulcano V3 сешоар с йонизатор BAB6180IBE
  BaByliss PRO Vulcano V3, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Vulcano V3 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатаниско тегло, ергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Curling Iron 2269TTE тройна маша За коса BAB2269TTE
  BaByliss PRO Curling Iron 2269TTE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron 2269TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools чекта за къса и средно дълга коса BABNB1E
  BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, , Четки -плоски за жени, Четката за коса BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косащадящо за косата и кожатаприспособимите влакна масажират кожата на главатаподходящо при сушене със сешоарНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E машинка за подстригване FX44E
  BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E, , Уреди и машинки за подстригване за жени, Уредът BaByliss PRO Clippers Forfex Mini FX44E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:надеждно подстригва косата и брадатаосигурява лесно оформяне на прическасменяеми приставкизахранване на батерииНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E Преса за вафли BAB2151E
  BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss PRO Straighteners Baby Crimp 2151E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:керамични плочиотлично изправя косатаможе да се използва за създаване на вълнипредотвратява накъдряне на косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE машинка за подстригване FX660SE
  BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE ви гарантира перфектно подстригване на брадата или косата.Характеристики:сменяеми приставкиергономична форматитаново повърхностно покритиезахранване на батерииакумулаторно захранванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Clippers FX672E машинка за подстригване (FX672E)
  BaByliss PRO Clippers FX672E, , Уреди и машинки за подстригване за жени, Уредът BaByliss PRO Clippers FX672E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:осигурява лесно оформяне на прическанастройка на дължината на подстригванесменяеми приставкиергономична форматитаново повърхностно покритиеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Straighteners Baby Sleek 2050E мини преса за коса BAB2050E
  BaByliss PRO Straighteners Baby Sleek 2050E, , Сешоари и преси за пътуване за жени, С пресата за коса BaByliss PRO Straighteners Baby Sleek 2050E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатане уврежда и не изсушава косатапредотвратява накъдряне на косатаможе да се използва за създаване на вълниНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E за изправяне на косата 24 mm (BAB2072EPE)
  BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатаможе да се използва за създаване на вълнивъзможност за регулиране на температуратане уврежда и не изсушава косатакабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE за изправяне на косата (BAB2071EPE)
  BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратаможе да се използва за създаване на вълнистуден връх за по-лесно боравенекабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss PRO Straighteners EP Technology 5.0 2654EPE за изправяне на косата (BAB2654EPE)
  BaByliss PRO Straighteners EP Technology 5.0 2654EPE, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss PRO Straighteners EP Technology 5.0 2654EPE лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатане уврежда и не изсушава косатаможе да се използва за създаване на вълнивъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Clippers Flash FX668E машинка за подстригване
  BaByliss PRO Clippers Flash FX668E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO Clippers Flash FX668E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:осигурява лесно оформяне на прическанастройка на дължината на подстригванесменяеми приставкиакумулаторно захранванеергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2091E за изправяне на косата 28 mm (BAB2091EPE)
  BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2091E, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2091E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратане уврежда и не изсушава косатафункция йонизиранепредотвратява накъдряне на косатаможе да се използва за създаване на вълнистуден връх за по-лесно боравенекабел с въртящ се накрайникLED дисплейНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Clippers X2 Volare FX811E машинка за подстригване
  BaByliss PRO Clippers X2 Volare FX811E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO Clippers X2 Volare FX811E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:настройка на дължината на подстригванеергономична формаиндикатор на зарежданеосигурява лесно оформяне на прическасменяеми приставкиакумулаторно захранванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2658EPCE Преса за вафли
  BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2658EPCE, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2658EPCE лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:топлоустойчива подложкане уврежда и не изсушава косатавъзможност за регулиране на температуратаотлично изправя косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Clippers Forfex FX757E мини машинка за подстригване (Forfex FX757E)
  BaByliss PRO Clippers Forfex FX757E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO Clippers Forfex FX757E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:лесно се грижи за нежеланото окосмяванесменяеми приставкиергономична формазахранване на батерииНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Ear & Nose Trimmer тример за косми в носа и ушите (FX7020E)
  BaByliss PRO Ear & Nose Trimmer, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO Ear & Nose Trimmer ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:лесно се грижи за нежеланото окосмяванезахранване на батерииНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Rotating 800W уред за оформяне на прически с въздух BAB2770E Ø 40 mm - 50 mm
  BaByliss PRO Rotating 800W, , Маша с топъл въздух за жени, Машата за коса BaByliss PRO Rotating 800W създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция студен въздух за фиксиране на прическатанежно навива косата и създава модерни прическиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Titanium Tourmaline BAB2676TTE airstyler
  BaByliss PRO Titanium Tourmaline BAB2676TTE, , Маша с топъл въздух за жени, Машата за коса BaByliss PRO Titanium Tourmaline BAB2676TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттанежно навива косата и създава модерни прическиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Jumbo BAB3025E нагряващи се ролки за коса 12 x ⌀ 38 mm
  BaByliss PRO Jumbo BAB3025E, , Ролки за коса за жени, Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическибързо загряванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E професионална машинка за подстригване
  BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO V - Blade Titan FX685E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:осигурява лесно оформяне на прическанастройка на дължината на подстригванесменяеми приставкититаново повърхностно покритиеергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Barbers Spirit FX7880E машинка за подстригване Silver
  BaByliss PRO Barbers Spirit FX7880E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO Barbers Spirit FX7880E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:осигурява лесно оформяне на прическаиндикатор на зарежданеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Barbers Spirit FX880E професионална машинка за подстригване
  BaByliss PRO Barbers Spirit FX880E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO Barbers Spirit FX880E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:сменяеми приставкиергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO EP Technology BAB2512EPCE Преса за вафли
  BaByliss PRO EP Technology BAB2512EPCE, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss PRO EP Technology BAB2512EPCE лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:възможност за регулиране на температуратакабел с въртящ се накрайникстуден връх за по-лесно боравенеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO GoldFX FX8700GE професионална машинка за подстригване
  BaByliss PRO GoldFX FX8700GE, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO GoldFX FX8700GE ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:осигурява лесно оформяне на прическанастройка на дължината на подстригванесменяеми приставкиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Cut-Definer FX872E професионална машинка за подстригване
  BaByliss PRO Cut-Definer FX872E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO Cut-Definer FX872E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:настройка на дължината на подстригванесменяеми приставкииндикатор на зарежданеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO Cut-Definer FX862E професионална машинка за подстригване
  BaByliss PRO Cut-Definer FX862E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss PRO Cut-Definer FX862E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:настройка на дължината на подстригванесменяеми приставкииндикатор на зарежданеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Последно видяно

връх