Модни марки 1
Цена
лв лв

BaByliss облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: BaByliss 48 продукти
 • BaByliss Curl Secret Optimum C1600E автоматична маша за коса За коса
  BaByliss Curl Secret Optimum C1600E, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curl Secret Optimum C1600E създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:функция йонизиранебързо загряванезвукова сигнализациявъртящ се кабелфункция автоматично изключване след дълга неактивноствъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Curlers Easy Waves тройна маша За коса (C260E)
  BaByliss Curlers Easy Waves, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curlers Easy Waves създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелнавива косата без напрягане и чупенеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Le Pro Light Volume сешоар (6610DE)
  BaByliss Le Pro Light Volume, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss Le Pro Light Volume ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванедифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Style Mix специален 10 сетов комплект за коса (MS21E)
  BaByliss Style Mix, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Style Mix създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:възможност за регулиране на температуратанавива косата без напрягане и чупененежно навива косата и създава модерни прическиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Curlers Pro 180 38 mm маша за коса (C338E)
  BaByliss Curlers Pro 180 38 mm, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curlers Pro 180 38 mm създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:въртящ се кабелограничава чупенето и увреждането на косатавъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Curlers Easy Curl маша за коса (C20E)
  BaByliss Curlers Easy Curl, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curlers Easy Curl създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:възможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Fashion Curl Secret автоматична маша за коса За коса C903PE
  BaByliss Fashion Curl Secret, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Fashion Curl Secret създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Elegance 2100 професионален сешоар за коса с йонизатор Rose Gold 5336PE
  BaByliss Elegance 2100, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss Elegance 2100 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизираневъзможност за регулиране на скоросттаниско тегло, ергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Sensitive маша за коса тип C619E ø 19 mm
  BaByliss Sensitive, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Sensitive Sensitive създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:навива косата без напрягане и чупененежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Creative преса и маша за коса 2 в 1 тип ST440E
  BaByliss Creative, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Creative Creative лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:функция йонизираневъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелфункция автоматично изключване след дълга неактивностможе да се използва за създаване на вълниНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Curlers Pro 180 25 mm маша за коса (C325E)
  BaByliss Curlers Pro 180 25 mm, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curlers Pro 180 25 mm създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Le Pro Light 2000W 6604WE сешоар
  BaByliss Le Pro Light 2000W 6604WE, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss Le Pro Light 2000W 6604WE ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция студен въздух за фиксиране на прическатаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss PRO DIGITAL 6000E професионален сешоар за коса с йонизатор
  BaByliss PRO DIGITAL 6000E, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO DIGITAL 6000E ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:функция йонизираневъзможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттадифузерът е включенсваляща се задна решетка за лесно почистванепредотвратява накъдряне и наелектризиране на косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Curlers Pro 180 C332E маша за коса Ø 32 mm
  BaByliss Curlers Pro 180 C332E, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curlers Pro 180 C332E създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:възможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Le Pro Compact 6730E сешоар
  BaByliss Le Pro Compact 6730E, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss Le Pro Compact ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:функция йонизираневъзможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттафункция студен въздух за фиксиране на прическатадифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Elegance 2663PE автоматична маша за коса За коса
  BaByliss Elegance 2663PE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Elegance 2663PE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелфункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Creative маша за коса размер S C419E
  BaByliss Creative, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Creative Creative създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:възможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Creative Oval маша за коса тип C440E
  BaByliss Creative Oval, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Creative Oval създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратацифров дисплейфункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Sublim Touch C319E маша за коса
  BaByliss Sublim Touch C319E, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Sublim Touch C319E създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss For Men E650E тример за почистване на косми в носа
  BaByliss For Men E650E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss For Men E650E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:лесно се грижи за нежеланото окосмяванезахранване на батерииНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss For Men X - 10 машинка за подстригване на коса и брада
  BaByliss For Men X - 10, , Тримери за мъже, Уредът BaByliss For Men X - 10 ви гарантира перфектно подстригване на брадата или косата.Характеристики:настройка на дължината на подстригванесменяеми приставкиUSB зарежданеуредът е водоустойчивНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss For Men Multi 10 Titanium машинка за подстригване на коса и брада (E826E)
  BaByliss For Men Multi 10 Titanium, , Тримери за мъже, Уредът BaByliss For Men Multi 10 Titanium ви гарантира перфектно подстригване на брадата или косата.Характеристики:настройка на дължината на подстригванесменяеми приставкиакумулаторно захранванетитаново повърхностно покритиеUSB зарежданеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss For Men Pro 40 Titanium E971E машинка за подстригване на коса и брада
  BaByliss For Men Pro 40 Titanium E971E, , Тримери за мъже, Уредът BaByliss For Men Pro 40 Titanium E971E ви гарантира перфектно подстригване на брадата или косата.Характеристики:осигурява лесно оформяне на прическанастройка на дължината на подстригванесменяеми приставкиакумулаторно захранванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss For Men E972E машинка за подстригване на коса и брада
  BaByliss For Men E972E, , Тримери за мъже, Уредът BaByliss For Men E972E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:надеждно подстригва косата и брадатанастройка на дължината на подстригванеергономична формаакумулаторно захранванеиндикатор на зарежданеопаковката съдържа подстригващи гребенилесна поддръжкаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Sensitive AS540E въртяща се четка с горещ въздух за обем и блясък на косата
  BaByliss Sensitive AS540E, , Маша с топъл въздух за жени, Четката сешоар BaByliss Sensitive AS540E е универсален стилизиращ инструментХарактеристики:предлага широка гама от стайлинг решенияподходяща за ежедневно оформяне на косатахладен въздух за фиксиране на прическаталесно обслужване и поддръжкавъзможност за настройване на температуратапозволява бърз стайлингкабел с въртящ се накрайникфункция за превключване на ротациятабогат набор от приставкикалъф за пътуванеНачин на употреба:Включете четката и бавно разрешете косата кичур по кичур. С плъзгане придвижете от корените на косата до краищата. Повторете процедурата до постигане на желаната прическа.
 • BaByliss Creative за изправяне на косата тип ST420E M
  BaByliss Creative, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Creative Creative лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:може да се използва за създаване на вълнивъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивносткабел с въртящ се накрайниктоплоустойчива подложкаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss I-PRO 230 Steam Total Protection преса за коса на пара За коса (ST292E)
  BaByliss I-PRO 230 Steam Total Protection, , Преси за коса с пара за жени, С пресата за коса BaByliss I-PRO 230 Steam Total Protection лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратане уврежда и не изсушава косатафункция автоматично изключване след дълга неактивностфункция йонизиранетоплоустойчива подложкакабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss Stylers I-Pro 235 XL Intense Protect за изправяне на косата (ST389E)
  BaByliss Stylers I-Pro 235 XL Intense Protect, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Stylers I-Pro 235 XL Intense Protect лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:функция автоматично изключване след дълга неактивностстуден връх за по-лесно боравенеза употреба както на сухо, така и на мокрокабел с въртящ се накрайникфункция йонизиранеНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss Stylers 2 in 1 Straighten or Curl преса и маша за коса 2 в 1 (SE330E)
  BaByliss Stylers 2 in 1 Straighten or Curl, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Stylers 2 in 1 Straighten or Curl лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратане уврежда и не изсушава косатафункция автоматично изключване след дълга неактивностможе да се използва за създаване на вълникерамични плочиза употреба както на сухо, така и на мокроLED дисплейкабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss Stylers Slim 28 mm Intense Protect за изправяне на косата (Straightener - ST327E)
  BaByliss Stylers Slim 28 mm Intense Protect, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Stylers Slim 28 mm Intense Protect лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратане уврежда и не изсушава косатафункция автоматично изключване след дълга неактивностможе да се използва за създаване на вълникерамични плочиLED дисплейкабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss For Men E696E машинка за подстригване на коса
  BaByliss For Men E696E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss For Men E696E ви гарантира перфектно подстригване на брадата или косата.Характеристики:настройка на дължината на подстригванесменяеми приставкиUSB зарежданеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss For Men Digital Control E876E машинка за подстригване на брада
  BaByliss For Men Digital Control E876E, , Тримери за мъже, Уредът BaByliss For Men Digital Control E876E ви гарантира перфектно подстригване на брадата или косата.Характеристики:настройка на дължината на подстригванесменяеми приставкиUSB зарежданеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Ceramic Airstyler AS81E airstyler (Ø 20 mm, Ø 38 mm)
  BaByliss Ceramic Airstyler AS81E, , Маша с топъл въздух за жени, Сешоарът за коса BaByliss Ceramic Airstyler AS81E ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция студен въздух за фиксиране на прическатащадящо изсушава косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Diamond Ceramic Wet & Dry ST326E за изправяне на косата
  BaByliss Diamond Ceramic Wet & Dry ST326E, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Diamond Ceramic Wet & Dry ST326E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратаможе да се използва за създаване на вълникерамични плочиза употреба както на сухо, така и на мокроLED дисплейкабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss Liss Brush 3D HSB100E изглаждаща четка за коса За коса
  BaByliss Liss Brush 3D HSB100E, , Нагряти четки за изправяне на коса за жени, С пресата за коса BaByliss Liss Brush 3D HSB100E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранекерамични плочиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss For Men E823E машинка за подстригване на коса и брада
  BaByliss For Men E823E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss For Men E823E ви гарантира перфектно подстригване на брадата или косата.Характеристики:надеждно подстригва косата и брадатасменяеми приставкииндикатор на зарежданеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Steam Pure ST495E преса за коса на пара За коса
  BaByliss Steam Pure ST495E, , Преси за коса с пара за жени, С пресата за коса BaByliss Steam Pure ST495E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатафункция йонизиранепредотвратява накъдряне на косатаLED дисплейкабел с въртящ се накрайникможе да се използва за създаване на вълниНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа. Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss For Men E652E тример за косми в носа и ушите + приставка за подстригване на вежди
  BaByliss For Men E652E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Характеристики:сменяеми приставкизахранване на батерииНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Elegance 235 за изправяне на косата Rose Gold 2598PE
  BaByliss Elegance 235, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Elegance 235 лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:възможност за регулиране на температуратакабел с въртящ се накрайникLED дисплейфункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss For Men E980E машинка за подстригване на коса
  BaByliss For Men E980E, , Уреди и машинки за подстригване за мъже, Уредът BaByliss For Men E980E ви позволява винаги да държите под контрол своя външен вид. Лесното му обслужване го прави идеален помощник при различно стилизиране.Характеристики:осигурява лесно оформяне на прическасменяеми приставкиергономична формаакумулаторно захранванеиндикатор на зарежданеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Air Brushes Airstyle 300 airstyler за обем и къдрици (2656E)
  BaByliss Air Brushes Airstyle 300, , Маша с топъл въздух за жени, Машата за коса BaByliss Air Brushes Airstyle 300W създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:навива косата без напрягане и чупеневъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Air Brushes Airstyle 300 airstyler за стайлинг и обем (667E)
  BaByliss Air Brushes Airstyle 300, , Маша с топъл въздух за жени, Машата за коса BaByliss Air Brushes Airstyle 300W създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Stylers I-Pro 235 Intense Protect за изправяне на косата (Straightener - ST387E)
  BaByliss Stylers I-Pro 235 Intense Protect, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Stylers I-Pro 235 Intense Protect лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатавъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивностстуден връх за по-лесно боравенекерамични плочиза употреба както на сухо, така и на мокрокабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss iPro 230 Steam ST395E преса за коса на пара За коса
  BaByliss iPro 230 Steam ST395E, , Преси за коса с пара за жени, С пресата за коса BaByliss iPro 230 Steam ST395E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:не уврежда и не изсушава косатавъзможност за регулиране на температуратаотлично изправя косатаНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss Diamond Ceramic ST325E за изправяне на косата
  BaByliss Diamond Ceramic ST325E, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Diamond Ceramic ST325E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:отлично изправя косатакерамични плочиLED дисплейкабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.
 • BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W уред за оформяне на прически с въздух
  BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W, , Маша с топъл въздух за жени, Машата за коса BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:функция йонизираневъртящ се кабелкомплектът включва резервни приставкиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Curlers Easy Curl въртяща се четка с горещ въздух за обем и блясък на косата тип AS510E
  BaByliss Curlers Easy Curl, , Маша с топъл въздух за жени, Четката сешоар BaByliss Curlers Easy Curl е универсален стилизиращ инструментХарактеристики:предлага широка гама от стайлинг решенияхладен въздух за фиксиране на прическатавъзможност за регулиране на температуратакабел с въртящ се накрайникйонизираща функцияНачин на употреба:Поставете кичур коса в четката и с плъзгане придвижете от корените на косата към краищата.
 • BaByliss Sensitive ST460E за изправяне на косата
  BaByliss Sensitive ST460E, , Преси за коса за жени, С пресата за коса BaByliss Sensitive ST460E лесно ще оформите отлична прическа като на игра. Вашата коса ще бъде красиво сресана, гъвкава и прекрасно блестяща.Характеристики:не уврежда и не изсушава косатафункция йонизиранеLED дисплейтоплоустойчива подложкакабел с въртящ се накрайникНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Последно видяно

връх