Модни марки 1
Цена
лв лв

A-Derma облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: A-Derma 57 продукти
 • A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H възстановяващ крем за много суха чуствителна и атопична кожа 100 мл.
  A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H, 100 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:регенерира кожатахидратира кожата в дълбочинауспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • A-Derma Rheacalm успокояващ крем за нормална към смесена кожа 40 мл.
  A-Derma Rheacalm, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Rheacalm предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Начин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • A-Derma Phys-AC Hydra хидратиращ крем за раздразнена и суха кожа след лекуване на акне 40 мл.
  A-Derma Phys-AC Hydra, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Phys-AC Hydra предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и витализираНачин на употреба:Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H масажно гел-масло за белези и стрии 40 мл.
  A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H, 40 мл., Грижа против стрии за жени, Продуктът A-Derma Epitheliale A.H. се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид.Характеристики:благоприятно въздейства срещу стрии и белезиотстранява сърбеж и напрежениеизпъва кожатаНачин на употреба:Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото.
 • A-Derma Dermalibour гел пяна за раздразнена кожа 125 мл.
  A-Derma Dermalibour, 125 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът A-Derma Dermalibour е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениеНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • A-Derma Cytelium изсушаващ лосион 100 мл.
  A-Derma Cytelium, 100 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Продуктът A-Derma Cytelium много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:успокоява раздразненията и зачервяваниятарегенерира кожатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • A-Derma Original Care овлажняващ душ гел 200 мл.
  A-Derma Original Care, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът A-Derma Original Care е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитевъзстановява усещането за комфорт на кожатаподхранва и се грижи за кожатапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениеСъстав:без парфюмбез сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • A-Derma Epitheliale A.H. Duo ултра-обновяващ крем против образуването на белези за лице и тяло 40 мл.
  A-Derma Epitheliale A.H. Duo, 40 мл., Регенерация на кожата за жени, Продуктът A-Derma Epitheliale A.H. Duo много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Начин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • A-Derma Phys-AC Perfect коригиращ флуид за мазна и проблемна кожа 40 мл.
  A-Derma Phys-AC Perfect, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Phys-AC Perfect предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:действа срещу несъвършенствазатваря разширените пориНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • A-Derma Dermalibour+ защитен крем против действието на външни фактори 100 мл.
  A-Derma Dermalibour+, 100 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:бързо се абсорбираСъстав:без парфюмпродуктът е хипоалергененНачин на употреба:Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • A-Derma Exomega тоалетно мляко за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа 200 мл.
  A-Derma Exomega, 200 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло A-Derma Exomega гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:подобрява сухата кожапонижава сърбежа и паренето по кожатаСъстав:без парфюм
 • A-Derma Sensiphase AR почистващ гел за чувствителна кожа със склонност към почервеняване 400 мл.
  A-Derma Sensiphase AR, 400 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето A-Derma Sensiphase AR е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатаможе да се ползва и за чувствителна кожаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Не изплаквайте.
 • A-Derma Hydralba хидратиращ крем за суха кожа 40 мл.
  A-Derma Hydralba, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Hydralba предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • A-Derma Sensiphase AR успокояващ крем за чувствителна кожа със склонност към почервеняване SPF 15 40 мл.
  A-Derma Sensiphase AR, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Sensiphase AR предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирапредпазва кожата от вредните външни влияниядейства срещу несъвършенствапридава на кожата свежест и сияниеСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • A-Derma Derm´Intim гел за интимна хигиена pH 8 200 мл.
  A-Derma Derm´Intim, 200 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът A-Derma Derm´Intim гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото.Характеристики:нежно измива чувствителните зони на тялоторедуцира раздразненията и зачервяваниятаНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
 • A-Derma Cytelium изсушаващ и успокояващ спрей за раздразнена кожа 100 мл.
  A-Derma Cytelium, 100 мл., Спрейове за тяло за жени, Продуктът A-Derma Cytelium много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:успокоява раздразненията и зачервяваниятапредпазва кожатавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • A-Derma Dermalibour+ регенериращ крем за раздразнена кожа 100 мл.
  A-Derma Dermalibour+, 100 мл., Сапуни за жени, Продуктът A-Derma Dermalibour+ много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:успокоява раздразненията и зачервяваниятавъзстановява усещането за комфорт на кожатарегенерира кожатаотстранява сухите места и сърбежа по кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененбез парфюмНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • A-Derma Phys-AC пенлив почистващ гел за проблемна кожа, акне 400 мл.
  A-Derma Phys-AC, 400 мл., почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето A-Derma Phys-AC Phys-AC е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеприятно освежаваправи кожата матовахидратира в дълбочинаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
 • A-Derma Phys-AC Global цялостна грижа за проблемна кожа, акне 40 мл.
  A-Derma Phys-AC Global, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Phys-AC Global предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:действа срещу несъвършенстваограничава образуването на черни точкиелиминира проявите на акнеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • A-Derma Original Care нежен почистващ сапун 100 гр.
  A-Derma Original Care, 100 гр., Сапуни за жени, Течният сапун A-Derma Original Care пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеподхранва кожатапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
 • A-Derma Rheacalm успокояващо мицеларно почистващо мляко 200 мл.
  A-Derma Rheacalm, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Състав:без парфюмбез алкохол
 • A-Derma Protect AH репариращо мляко за след слънце 250 мл.
  A-Derma Protect AH, 250 мл., Продукти за след слънце за жени, Продуктът за след слънчеви бани A-Derma Protect AH осигурява на изтощената кожа необходимата регенерацията и успокоение.Характеристики:интензивно хидратирауспокоява кожата след слънчеви банивъзстановява защитната бариера на кожатаможе да се ползва за лице и тялоНачин на употреба:След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.
 • A-Derma Protect AD защитен слънцезащитен крем за атопична кожа на лицето SPF 50+ 150 мл.
  A-Derma Protect AD, 150 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт A-Derma Protect AD е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчителесно се разтрива и не оставя мазен филмпродуктът е водоустойчивпродуктът е некомедогененНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа.
 • A-Derma Exomega омекотяващ крем за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа 400 мл.
  A-Derma Exomega, 400 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло A-Derma Exomega се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваподобрява сухата кожауспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
 • A-Derma Exomega овлажняващ балсам за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа 400 мл.
  A-Derma Exomega, 400 мл., Сапуни за жени, Продуктът A-Derma Exomega се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:интензивно подхранва и омекотявауспокоява кожатаНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло.
 • A-Derma Exomega омекотяващо мляко за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа 400 мл.
  A-Derma Exomega, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло A-Derma Exomega гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваподобрява сухата кожауспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • A-Derma Exomega омекотяващо душ олио за суха към атопична кожа 500 мл.
  A-Derma Exomega, 500 мл., Душ олио за жени, Душ маслото A-Derma Exomega придава на кожата необходимата хидратация и грижа. След ползване тя ще бъде отново изпълнена с жизненост.Характеристики:нежно измива и почиства кожата на цялото тялоподхранва и се грижи за кожатадерматологично тестваноСъстав:продуктът е хипоалергененбез сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • A-Derma Primalba Baby защитен крем за деца против възпаления 100 мл.
  A-Derma Primalba Baby, 100 мл., Против подсичане за деца, Продуктът A-Derma Primalba Baby е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:успокоява и хидратира раздразнената кожауспокоява раздразнената кожаНачин на употреба:Нанесете продукта върху зачервеното подсичане след измиване и подсушаване, най-добре при смяна на пелените.
 • A-Derma Protect защитно мляко SPF 50+ 250 мл.
  A-Derma Protect, 250 мл., Защита от слънчевите лъчи унисекс, Слънцезащитният продукт A-Derma Protect е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитепридава на кожата необходимата хидратациялесно се разтрива и не оставя мазен филмпродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа.
 • A-Derma Protect защитен крем за лице без парфюм SPF 50+ 40 мл.
  A-Derma Protect, 40 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът A-Derma Protect предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитеинтензивно хидратирабързо се абсорбираСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце.
 • A-Derma Original Care дерматологично кубче за миене за чувствителна и раздразнена кожа 100 гр.
  A-Derma Original Care, 100 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун A-Derma Original Care представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатане дразни и не изсушава кожатауспокоява раздразнениятаима неутрално pHСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • A-Derma Exomega успокояшаща баня за много суха чуствителна и атопична кожа 250 мл.
  A-Derma Exomega, 250 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана A-Derma Exomega осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден.Характеристики:омекотява кожата на цялото тялопредотвратява изсушаване на кожатахидратира и подхранва кожатаНачин на употреба:Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
 • A-Derma Sensifluid почистваща мицеларна вода за чувствителна кожа на лицето 250 мл.
  A-Derma Sensifluid, 250 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода A-Derma Sensifluid ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устнитепочиства порите в дълбочинапредпазва от прекомерно изсушаване на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте.
 • A-Derma Derm´Intim гел за интимна хигиена pH 5,5 200 мл.
  A-Derma Derm´Intim, 200 мл., Интимна хигиена за жени, Продуктът A-Derma Derm´Intim гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото.Характеристики:нежно измива чувствителните зони на тялотоподдържа естествената стойност на pH и го обновяваНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
 • A-Derma Rheacalm изглаждащ околоочен крем 15 мл.
  A-Derma Rheacalm, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата A-Derma Rheacalm е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:успокоява раздразненията около очитеотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеосвежава и изглажда зоната около очитеСъстав:без парфюмНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • A-Derma Dermalibour+ регенериращ стик за раздразнена кожа 8 гр.
  A-Derma Dermalibour+, 8 гр., Сапуни за жени, Продуктът A-Derma Dermalibour+ много внимателно се грижи за вашата кожа и я регенерира.Характеристики:успокоява раздразненията и зачервяваниятарегенерира кожатапомага за лечение на малки порязвания и ожулванияпредпазва кожатаНачин на употреба:Прилагайте върху засегнатата зона на кожата при нужда и няколко пъти дневно. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • A-Derma Xera-Mega Confort подхранващ крем за лице и тяло за суха или много суха кожа 400 мл.
  A-Derma Xera-Mega Confort, 400 мл., Сапуни за жени, Кремът за лице A-Derma Xera-Mega Confort предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподобрява сухата кожаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • A-Derma Protect защитен крем за нормална към суха кожа SPF 50+ 40 мл.
  A-Derma Protect, 40 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът A-Derma Protect Protect предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва лицето от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце.
 • A-Derma Protect Kids слънцезащитно мляко в спрей SPF 50+ за деца 200 мл.
  A-Derma Protect Kids, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за деца, Характеристики:за ползване за тялото и лицетоНачин на употреба:Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
 • A-Derma Protect Kids защитно мляко за загар за деца SPF 50+ 250 мл.
  A-Derma Protect Kids, 250 мл., Слънцезащитни продукти и продукти за след слънчеви за деца, Продуктът за слънцезащита A-Derma Protect Kids отлично предпазва детската кожа от слънчевите лъчи.Характеристики:осигурява висока защита срещу UVA/UVB лъчитепродуктът е водоустойчивНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • A-Derma Exomega омекотяващ миещ гел за деца 200 мл.
  A-Derma Exomega, 200 мл., Почистване на кожа за деца, Продуктът A-Derma Exomega е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииправи кожата фина и еластичнаизмива и косичкатаНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • A-Derma Exomega овлажняващ гел-пяна за суха атопична кожа 200 мл.
  A-Derma Exomega, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът A-Derma Exomega е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеомекотява и повишава еластичността на кожатапри измиване създава богата пянавъзстановява усещането за комфорт на кожатаСъстав:без сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • A-Derma Primalba Baby миещ гел за тяло и коса за деца 750 мл.
  A-Derma Primalba Baby, 750 мл., Шампоани за деца, Продуктът A-Derma Primalba Baby е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатащади детската кожаправи кожата фина и еластичнане люти в очитеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • A-Derma Primalba Baby защитен крем за деца с хидратиращ ефект за лице и тяло 200 мл.
  A-Derma Primalba Baby, 200 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът A-Derma Primalba Baby ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:хидратира и омекотява детската кожапредотвратява изсушаване на кожатаправи я нежна и омекотенауспокоява раздразнения и зачервяванияНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира. Подходящ за всекидневна употреба.
 • A-Derma Hydra-Protective хидратиращ душ гел 500 мл.
  A-Derma Hydra-Protective, 500 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът A-Derma Hydra-Protective е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратирадерматологично тестваноСъстав:без сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • A-Derma Original Care регенериращ крем за ръце 50 мл.
  A-Derma Original Care, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът A-Derma Original Care идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредпазва от вредните влияния на външната средане оставя мазен филмНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • A-Derma Hydralba хидратиращ крем за нормална към смесена кожа 40 мл.
  A-Derma Hydralba, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Hydralba предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • A-Derma Hydralba хидратиращ крем за суха кожа SPF 20 UVA 9 40 мл.
  A-Derma Hydralba, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Hydralba предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • A-Derma Rheacalm подхранващ успокояващ крем за суха кожа 40 мл.
  A-Derma Rheacalm, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Rheacalm предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • A-Derma Dermalibour+ гел пяна 250 мл.
  A-Derma Dermalibour+, 250 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът A-Derma Dermalibour+ е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитепонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениевъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • A-Derma Hydralba овлажняващ крем за нормална към смесена кожа SPF 20 UVA 9 40 мл.
  A-Derma Hydralba, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице A-Derma Hydralba предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • A-Derma Phys-AC мицеларна вода за проблемна кожа, акне 400 мл.
  A-Derma Phys-AC, 400 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода A-Derma Phys-AC Phys-AC ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:минимизира прекомерното образуване на себумпочиства порите в дълбочинаима освежаващ и успокояващ ефектиредуцира несъвършенствата на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте.
 • A-Derma Original Care балсам за устни в стик 4 гр.
  A-Derma Original Care, 4 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни A-Derma Original Care е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапредоставя на сухите устни моментално облекчениепоправя напуканите устниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • A-Derma Original Care крем за чувствителна кожа 50 мл.
  A-Derma Original Care, 50 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло A-Derma Original Care се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:успокоява и освежава кожатахидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявананася се добре, лесно абсорбира и не се лепиНачин на употреба:Прилагайте крема за тяло с втриване в измита и подсушена кожа и оставете да абсорбира.
 • A-Derma Original Care хидратиращо мляко за тяло 400 мл.
  A-Derma Original Care, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло A-Derma Original Care гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:ефективно регенерира кожатаосигурява дълготрайна хидратация и еластичностпонижава сърбежа и паренето по кожатадобре се нанася, лесно абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • A-Derma Protect защитен лосион в спрей SPF 50+ 200 мл.
  A-Derma Protect, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт A-Derma Protect Protect е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:продуктът е водоустойчивпридава на кожата необходимата хидратацияНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.
 • A-Derma Protect защитен флуид SPF 50+ 40 мл.
  A-Derma Protect, 40 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Продуктът A-Derma Protect предоставя на вашето лице надеждна защита от слънчевите лъчи.Характеристики:предпазва кожата от UVA и UVB лъчитебързо се абсорбираподхранва кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.

Последно видяно

връх