Най-голямата модна платформа в България

Модни аксесоари от размер B

525
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Essence Colour Correcting & Contouring Brush двустранна универсална четка 1 бр.
    Essence Colour Correcting & Contouring Brush, 1 бр., Четки и гъби за жени
  • Essence Bronzer Brush четка за бронзант 1 бр.
    Essence Bronzer Brush, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Essence Bronzer Brush гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: за продукти от пудра има фина четина специална форма за лесно приложение чудесно приляга в ръката Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Essence FLAT POWDER BRUSH четка за пудра 1 бр.
    Essence FLAT POWDER BRUSH, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Essence FLAT POWDER BRUSH гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: за продукти от пудра специална форма за лесно приложение има фина четина Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Wet n Wild Brush плоска четка за грим 1 бр.
    Wet n Wild Brush, 1 бр., Четка за лице за жени, Четката Wet n Wild Brush гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: специална форма за лесно приложение чудесно приляга в ръката прецизно и лесно приложение за кремообразни продукти Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango гел за вана 260 мл.
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 260 мл., Пяна за вана за жени, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предоставя усещане за комфорт и спокойствие омекотява кожата на цялото тяло ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Avon Advance Techniques Supreme Oils двоен серум За коса 100 мл.
    Avon Advance Techniques Supreme Oils, 100 мл., Маски за коса за жени, Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на Avon Advance Techniques Supreme Oils ще я направи копринена, мека и блестяща. Характеристики: придава блясък на косата подхранва косата в дълбочина предотвратява накъсването на косата предотвратява цъфтенето на краищата Начин на употреба: Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
  • Schwarzkopf Taft Men гел за коса със силна фиксация 150 мл.
    Schwarzkopf Taft Men, 150 мл., Стилизиращи продукти за мъже, Продуктът за стайлинг Schwarzkopf Taft Men е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса. Характеристики: фиксира прическата в желаната форма придава текстура и форма на прическата не се втвърдява в косата не оставя следи Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.
  • Schwarzkopf Taft Heat Protection защитен спрей за коса, изложена на високи температури 250 мл.
    Schwarzkopf Taft Heat Protection, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Характеристики: бори се срещу накъдряне придава хидратация и блясък
  • Tołpa Green Regeneration хидратиращо и подхранващо масло за коса в крем 125 мл.
    Tołpa Green Regeneration, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеTołpa Green Regeneration придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: придава блясък на косата хидратира и подхранва косата регенерира косата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху измитата с шампоан и подсушена с кърпа коса.
  • Avon Bubble Bath Peach Velvet пяна за вана 500 мл.
    Avon Bubble Bath Peach Velvet, 500 мл., Пяна за вана за жени, Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Kallos Hair Pro-Tox Cannabis балсам в спрей без отмиване с конопено масло 200 мл.
    Kallos Hair Pro-Tox Cannabis, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът без изплакване Kallos Hair Pro-Tox Cannabis е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства. Характеристики: лесен за приложение улеснява разресването и следващото оформяне осигурява подхранване и регенерация изглажда косъма Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
  • Schwarzkopf Gliss Supreme Length регенериращ балсам за дълга коса 200 мл.
    Schwarzkopf Gliss Supreme Length, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Наслаждавайте се на мека, подхранена и блестяща коса след всяко измиване. Балсамът без изплакване Schwarzkopf Gliss Supreme Length ще се погрижи за всичко, без да се налага да прекарвате в банята повече време, отколкото е необходимо. Характеристики: подсилва косъма предпазва косата от увреждане улеснява разресването и следващото оформяне придава блясък на косата Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive регенериращ балсам за непокорна коса 200 мл.
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Наслаждавайте се на мека, подхранена и блестяща коса след всяко измиване. Балсамът без изплакване Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive ще се погрижи за всичко, без да се налага да прекарвате в банята повече време, отколкото е необходимо. Характеристики: хидратира и подхранва косата подсилва косъма улеснява разресването и следващото оформяне Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
  • Schwarzkopf Gliss Total Repair регенериращ балсам за сухи краища на косата 200 мл.
    Schwarzkopf Gliss Total Repair, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Наслаждавайте се на мека, подхранена и блестяща коса след всяко измиване. Балсамът без изплакване Schwarzkopf Gliss Total Repair ще се погрижи за всичко, без да се налага да прекарвате в банята повече време, отколкото е необходимо. Характеристики: регенерира косата подсилва косъма грижа за дължината на отслабена коса улеснява разресването и следващото оформяне Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
  • Schwarzkopf Gliss Color Perfector регенериращ балсам за боядисана коса и коса с кичури 200 мл.
    Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Наслаждавайте се на мека, подхранена и блестяща коса след всяко измиване. Балсамът без изплакване Schwarzkopf Gliss Color Perfector ще се погрижи за всичко, без да се налага да прекарвате в банята повече време, отколкото е необходимо. Характеристики: съживява красотата и блясъка на боядисаната коса улеснява разресването и следващото оформяне регенерира косата придава блясък на косата Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
  • Schwarzkopf Taft Perfect Flex лак за коса със силна фиксация 250 мл.
    Schwarzkopf Taft Perfect Flex, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Schwarzkopf Taft Perfect Flex фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: солидно фиксира всички типове коса и прически моментално придава на косата обем придава на косата жизненост и блясък силна фиксация Начин на употреба: Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Ziaja Cashmere серум за блясък и мекота на косата 50 мл.
    Ziaja Cashmere, 50 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Ziaja Cashmere се грижи перфектно за косата, като вдъхва нов живот. Характеристики: придава на косата интензивен блясък възстановява сухата, чуплива и увредена коса придава на косата нова сила Начин на употреба: Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху суха или мокра коса. Не изплаквайте.
  • Ziaja Cashmere двуфазов балсам в спрей 125 мл.
    Ziaja Cashmere, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Ziaja Cashmere е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства. Характеристики: осигурява подхранване и регенерация хидратира косъма улеснява разресването и следващото оформяне косата има блясък и е гладка на допир Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте.
  • Ziaja Argan Oil изглаждащ серум за увредена коса 50 мл.
    Ziaja Argan Oil, 50 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Ziaja Argan Oil се грижи перфектно за косата, като вдъхва нов живот. Характеристики: изглажда повърхността на косъма възстановява сухата, чуплива и увредена коса прави косата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху суха или мокра коса. Не изплаквайте.
  • L.O.L. Surprise Shampoo & Conditioner шампоан и балсам 2 в1 за деца 400 мл.
    L.O.L. Surprise Shampoo & Conditioner, 400 мл., Детски балсами за деца, Шампоанът и балсам 2 в 1 L.O.L. Surprise Shampoo & Conditioner предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт. Характеристики: грижливо измива косата и едновременно улеснява сресването омекотява косата и улеснява следващото оформяне Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна коса. Разпенете, леко масажирайте кожата на главата и после изплакнете.
  • OGX Argan Oil Of Morocco подхранващо масло за блясък и мекота на косата 100 мл.
    OGX Argan Oil Of Morocco, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на OGX Argan Oil Of Morocco ще я направи копринена, мека и блестяща. Характеристики: придава блясък на косата предотвратява цъфтенето на краищата видимо разкрасява косата видимо регенерира и предпазва косата Състав: без сулфати Начин на употреба: Прилагайте върху влажна коса, предимно по дължината и краищата. Не изплаквайте.
  • OGX Argan Oil Of Morocco луксозно сухо масло За коса 118 мл.
    OGX Argan Oil Of Morocco, 118 мл., Сухи масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио OGX Argan Oil Of Morocco прави косата мека, нежна и блестяща. Характеристики: видимо разкрасява косата осигурява на косата здравина и еластичност предотвратява цъфтенето на краищата придава блясък на косата ухае прекрасно Състав: без сулфати Начин на употреба: Прилагайте върху влажна коса, предимно по дължината и краищата. Не изплаквайте.
  • Makeup Revolution Create четка за коректор R11 1 бр.
    Makeup Revolution Create, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Makeup Revolution Create гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: прецизно и лесно приложение има фина четина специална форма за лесно приложение Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Royal and Langnickel Chique Glam Girl четка за руж 1 бр.
    Royal and Langnickel Chique Glam Girl, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Royal and Langnickel Chique Glam Girl гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: за продукти от пудра прецизно и лесно приложение чудесно приляга в ръката Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Royal and Langnickel Chique Glam Girl Четка за грим 1 бр.
    Royal and Langnickel Chique Glam Girl, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Royal and Langnickel Chique Glam Girl гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: за кремообразни продукти чудесно приляга в ръката прецизно и лесно приложение Начин на употреба: С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
  • Royal and Langnickel Chique Glam Girl скосена четка за пудра и бронзър 1 бр.
    Royal and Langnickel Chique Glam Girl, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Royal and Langnickel Chique Glam Girl гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: за продукти от пудра специална форма за лесно приложение чудесно приляга в ръката Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Royal and Langnickel Chique Glam Girl скосена четка за пудра и бронзър 0
    Royal and Langnickel Chique Glam Girl, 0 , Четки и гъби за жени, Четката Royal and Langnickel Chique Glam Girl гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: за продукти от пудра има фина четина прецизно и лесно приложение Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Royal and Langnickel Chique Studio четка за пудра 1 бр.
    Royal and Langnickel Chique Studio, 1 бр., Четки и гъби за жени, Комплекта четки за грим Royal and Langnickel Chique Studio ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист. Характеристики: перфектен за ежедневен грим четки за перфектен грим
  • Ziaja Bubble Bath Solar Quince пяна за вана 500 мл.
    Ziaja Bubble Bath Solar Quince, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Ziaja Bubble Bath осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна успокоява тялото и мисълта ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Bubble Bath Italian Fig пяна за вана 500 мл.
    Ziaja Bubble Bath Italian Fig, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Ziaja Bubble Bath осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна успокоява тялото и мисълта ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Ziaja Bubble Bath Moon Pitahaya пяна за вана 500 мл.
    Ziaja Bubble Bath Moon Pitahaya, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Ziaja Bubble Bath осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна успокоява тялото и мисълта ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Wella Wellaflex Volume & Repair лак за коса с екстра силна фиксация за обем и жизненост 250 мл.
    Wella Wellaflex Volume & Repair, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Wella Wellaflex Volume & Repair фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: екстра силна фиксация придава на косата жизненост и блясък моментално придава на косата обем запазва гъвкавостта и не смачква косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair лак за коса с екстра силна фиксация за еластичност и обем 250 мл.
    Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: екстра силна фиксация моментално придава на косата обем запазва гъвкавостта и не смачква косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Wella Wellaflex Shiny Hold лак за коса с екстра силна фиксация за блясък 250 мл.
    Wella Wellaflex Shiny Hold, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Wella Wellaflex Shiny Hold фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: екстра силна фиксация придава на косата жизненост и блясък дълговременен ефект Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Wella Wellaflex Instant Volume Boost лак за коса със силна фиксация за екстра обем 250 мл.
    Wella Wellaflex Instant Volume Boost, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Wella Wellaflex Instant Volume Boost фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: силна фиксация моментално придава на косата обем дълговременен ефект солидно фиксира всички типове коса и прически Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair пяна втвърдител с екстра силна фиксация за фина коса 200 мл.
    Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair, 200 мл., Стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Wella Wellaflex Fullness For Thin Hair придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: екстра силна фиксация придава обем от корените дълготраен ефект, на който можете да разчитате Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
  • Wella Wellaflex Brilliant Color 200 мл.
    Wella Wellaflex Brilliant Color, 200 мл., Стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Wella Wellaflex Brilliant Color придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: фиксира прическата повишава естествения блясък на косата дълготраен ефект, на който можете да разчитате Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
  • Wella Deluxe Heat Styling лак за коса за топлинно третиране на косата 250 мл.
    Wella Deluxe Heat Styling, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Wella Deluxe Heat Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: екстра силна фиксация солидно фиксира всички типове коса и прически запазва гъвкавостта и не смачква косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Wella Deluxe Wonder Volume & Protection лак за коса с екстра силна фиксация за обем и блясък 250 мл.
    Wella Deluxe Wonder Volume & Protection, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Wella Deluxe Wonder Volume & Protection фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: екстра силна фиксация моментално придава на косата обем дълговременен ефект Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Wella Deluxe Wonder Volume лак за коса със силна фиксация за обем 250 мл.
    Wella Deluxe Wonder Volume, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Wella Deluxe Wonder Volume фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: силна фиксация моментално придава на косата обем придава на косата жизненост и блясък запазва гъвкавостта и не смачква косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Wella Deluxe Silky Smooth регенериращ лак за коса за екстра силна 250 мл.
    Wella Deluxe Silky Smooth, 250 мл., Стилизиращи продукти за жени, Начин на употреба: Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Wella Deluxe Dream Sleek & Nourish спрей с масло за коса 150 мл.
    Wella Deluxe Dream Sleek & Nourish, 150 мл., Маски за коса за жени, Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на Wella Deluxe Dream Sleek & Nourish ще я направи копринена, мека и блестяща. Характеристики: подхранва косата в дълбочина предотвратява накъсването на косата придава блясък на косата Начин на употреба: Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
  • Wella Deluxe Silky Smooth пяна втвърдител с подхранващ ефект 200 мл.
    Wella Deluxe Silky Smooth, 200 мл., Стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Wella Deluxe Silky Smooth придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: екстра силна фиксация не слепвя косата и не я смачква косата не се омазнява Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
  • Avon Advance Techniques Absolute Nourishment серум за коса с арганово масло 30 мл.
    Avon Advance Techniques Absolute Nourishment, 30 мл., Кондиционери и балсами за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Avon Advance Techniques Absolute Nourishment се грижи перфектно за косата, като вдъхва нов живот. Характеристики: осигурява на косата необходимата хидратация подхранва косата по цялата дължина прави косата копринено мека на допир придава на косата интензивен блясък Начин на употреба: Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата.
  • Avon Advance Techniques Ultimate Shine серум за коса за сияен блясък 30 мл.
    Avon Advance Techniques Ultimate Shine, 30 мл., Кондиционери и балсами за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Avon Advance Techniques Ultimate Shine се грижи перфектно за косата, като вдъхва нов живот. Характеристики: придава на косата интензивен блясък прави косата копринено мека на допир възстановява сухата, чуплива и увредена коса осигурява на косата необходимата хидратация Начин на употреба: Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата.
  • Gabriella Salvete Tools четка за пудра 1 бр.
    Gabriella Salvete Tools, 1 бр., Четка за лице за жени, Четката Gabriella Salvete Tools гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: прецизно и лесно приложение чудесно приляга в ръката за продукти от пудра Начин на употреба: С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
  • Dr. Santé Cannabis спрей за коса с конопено масло 150 мл.
    Dr. Santé Cannabis, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Cannabis придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване качествено подобрява структурата на косъма прави косата красиво блестяща и жизнена притежава регенеративен ефект Начин на употреба: Прилагайте върху влажна коса, предимно по дължината и краищата. Не изплаквайте.
  • Organique Bloom Essence пяна за вана 200 мл.
    Organique Bloom Essence, 200 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Organique Bloom Essence осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предоставя усещане за комфорт и спокойствие ухае приятно омекотява кожата на цялото тяло успокоява тялото и мисълта Състав: не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Kneipp I like you berry much соли за вана 60 гр.
    Kneipp I like you berry much, 60 гр., сол за вана за жени, Солите за вана Kneipp I like you berry much създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане. Характеристики: регенерира кожата омекотява и придава нежност ухае приятно има релаксиращ ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори.
  • Londa Professional Demi-Permanent Color полу-перманентна боя за коса без амоняк 8/81 60 мл.
    Londa Professional Demi-Permanent Color, 60 мл., Полу-перманенти бои за коса за жени, Полуперманентната боя за коса Londa Professional Demi-Permanent Color придава на косата ви интензивен цвят и искрящ блясък. Характеристики: осигурява дълготраен и наситен цвят създава естествени отблясъци в косата идеално покрива първите бели коси Състав: без амоняк Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Syoss Fiber Flex лак за коса за обем 300 мл.
    Syoss Fiber Flex, 300 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Syoss Fiber Flex фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: солидно фиксира всички типове коса и прически не слепя косата и придава на прическата естествен вид моментално придава на косата обем лесно и бързо прилагане екстра силна фиксация Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Mad Beauty Star Wars The Mandalorian The Child еластичен ластик 1 бр.
    Mad Beauty Star Wars The Mandalorian The Child, 1 бр., Ластици за коса за жени, Аксесоарът за коса Mad Beauty Star Wars The Mandalorian The Child превъзходно завършва вашата прическа. Характеристики: има оригинална форма не оставя следи от натиск по косата Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • Tołpa Dermo Hair спрей за растеж на косата 100 мл.
    Tołpa Dermo Hair, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеTołpa Dermo Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване увеличава гъстотата и здравината на косата активира дейността на корените на косата приятно ароматизира косата Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Не изплаквайте.
  • Garnier Botanic Therapy грижа без отмиване 150 мл.
    Garnier Botanic Therapy, 150 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеGarnier Botanic Therapy придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: хидратира и подхранва косата след употреба косата е фина и мека улеснява разресването и следващото оформяне предпазва косата от увреждане Начин на употреба: Нанесете върху измитата с шампоан и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
  • L’Oréal Paris Total Repair 5 Stop Damage Cream грижа без отмиване с кератин 200 мл.
    L’Oréal Paris Total Repair 5 Stop Damage Cream, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Грижата без изплакванеL’Oréal Paris Total Repair 5 Stop Damage Cream придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: елиминира чупенето на косата притежава регенеративен ефект предоставя на косата хидратация и подхранване предотвратява цъфтене на краищата Начин на употреба: Нанесете върху току-що измита, влажна или суха коса. Не изплаквайте.
  • Tesori d'Oriente Persian Dream кремообразна пяна за вана за жени 500 мл.
    Tesori d'Oriente Persian Dream, 500 мл., Продукти за баня за жени, Подарете си мощна доза от любимия аромат. Продуктът за вана Tesori d'Oriente Persian Dream ще поглези кожата ви и едновременно с това ще се погрижи от горещата вана да се разнася прекрасен аромат.
  • Wella Wellaflex 2nd Day Volume лак за коса със силна фиксация за обем 75 мл.
    Wella Wellaflex 2nd Day Volume, 75 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Wella Wellaflex 2nd Day Volume фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: екстра силна фиксация моментално придава на косата обем запазва гъвкавостта и не смачква косата Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • Angelic Bath Salt Cleansing Dead Sea минерална сол от Мъртво море за баня 210 гр.
    Angelic Bath Salt Cleansing Dead Sea, 210 гр., сол за вана за жени, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Солта за вана Angelic Bath Salt Cleansing Dead Sea ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна солна баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Но няма да се радвате само на заслужен релакс, макар опияняващият аромат на солта да ви приканва към това. Освен отпускане, тялото ви ще получи и възстановяване. Защото солта е богата на естествени минерали, а по този начин тя има регенериращ ефект, допринасящ за намаляване и на кожните проблеми. Характеристики: омекотява и придава нежност има релаксиращ ефект Начин на употреба: Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори.
  • Canpol babies Newborn Baby комплект Beige(За коса)
    Canpol babies Newborn Baby, Детски гребени и четки за коса за деца, Четката за коса Canpol babies Newborn Baby отлично разресва фината детска косичка. Характеристики: внимателно разресва косата не дърпа косата при ресане весел дизайн за деца Комплектът съдържа: гребен за коса за бебета 1 бр. Четка за коса за бебета 1 бр.
  • Gabriella Salvete Tools четка за нанасяне на фон дьо тен 1 бр.
    Gabriella Salvete Tools, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Gabriella Salvete Tools гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: прецизно и лесно приложение специална форма за лесно приложение за кремообразни продукти Начин на употреба: С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
  • Kneipp My Little Bathing World подаръчен комплект(за вана)
    Kneipp My Little Bathing World, Козметични комплекти за жени, Олиото за вана Kneipp My Little Bathing World облекчава вашето изтощено тяло и създава чувство на задоволство. Комплектът съдържа: хидратиращо олио за вана 3 x 20 мл. Характеристики: подхранва и омекотява сухата кожа ефективно противодейства на умора и изтощение изключително подходящ за подарък Начин на употреба: Налейте във ваната и разбъркайте. Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
  • Joanna Styling Effect стилизираща паста с много силна фиксация 90 гр.
    Joanna Styling Effect, 90 гр., Пасти за коса за жени, Пастата за коса Joanna Styling Effect ще стане ваш незаменим помощник при ежедневния стайлинг. Перфектно фиксира косата и помага за оформянето ѝ. Характеристики: силна фиксация придава текстура и форма на прическата лесно и бързо прилагане Начин на употреба: Не допускайте контакт с очите. При засягане на очите, незабавно и обилно изплакнете с вода.
  • Joanna Styling Effect гума за стайлинг 100 гр.
    Joanna Styling Effect, 100 гр., Гуми за коса за жени, Идеална коса във всяка ситуация. Гумата за коса Joanna Styling Effect е компромис между гела и восъка, който ви гарантира винаги перфектен резултат. Характеристики: фиксира прическата в желаната форма моделира и оформя косата осигурява силна фиксация Начин на употреба: Вземете малко количество в дланите си и след това нанесете върху косата. Оформете прическата с пръсти.
  • Dr. Santé Cannabis подхранващо масло за коса 50 мл.
    Dr. Santé Cannabis, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио прави косата мека, нежна и блестяща. Характеристики: подхранва косата в дълбочина възстановява увредената структура на косъма видимо регенерира и предпазва косата Начин на употреба: Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте.
  • Schwarzkopf Taft Coconut Shine восък за коса придаващ хидратация и блясък 75 мл.
    Schwarzkopf Taft Coconut Shine, 75 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Schwarzkopf Taft Coconut Shine идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост. Характеристики: естествено фиксира подхранва косата заглажда елегантно откроява естествения блясък на косата лесно приложение Начин на употреба: Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
  • Revolution Relove Brush Queen голяма четка за пудра 1 бр.
    Revolution Relove Brush Queen, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Revolution Relove Brush Queen гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: за продукти от пудра има фина четина специална форма за лесно приложение чудесно приляга в ръката Състав: от синтетични влакна Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Lee Stafford CoCo LoCo Agave хидратираща мъгла за всички видове коса 150 мл.
    Lee Stafford CoCo LoCo Agave, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo Agave придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване прави косата красиво блестяща и жизнена притежава регенеративен ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
  • Pink Elephant Boys подаръчен комплект Teddy bear за деца
    Pink Elephant Boys, Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Pink Elephant Boys е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: изключително подходящ за подарък ще зарадва всяко момченце весел дизайн за деца Комплектът съдържа: Teddy bear детски шампоан 500 мл. Dog пяна за вана за деца 500 мл. Beaver паста за зъби за деца 50 мл. Raccoon Daniel твърд сапун за деца 90 гр.
  • Tetesept Bath Rainbow world пяна за вана за деца 40 гр.
    Tetesept Bath Rainbow world, 40 гр., Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Tetesept Bath Rainbow world помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: ухае приятно може да се ползва и за чувствителна кожа подхранва кожата внимателно се грижи за детската кожа Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.
  • Beauty Jar Young & Happy пудра за вана 250 гр.
    Beauty Jar Young & Happy, 250 гр., сол за вана за жени, Характеристики: ухае приятно омекотява и придава нежност регенерира кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.
  • Greenum Strawberry пенлива топка за вана 125 гр.
    Greenum Strawberry, 125 гр., Бомбички за вана за жени, Обичате да си почивате в горещата вана? Пенливата топка за вана Greenum Strawberry ще ви гарантира заслужено ароматно и релаксиращо усещане след дългия ден. Характеристики: предоставя усещане за комфорт и спокойствие успокоява тялото и мисълта омекотява и придава нежност ухае приятно Начин на употреба: Добавете в топлата вана и оставете да се разтвори.
  • Dermacol Aroma Moment Pomegranate Power ревитализираща пяна за вана 500 мл.
    Dermacol Aroma Moment Pomegranate Power, 500 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Dermacol Aroma Moment осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: предоставя усещане за комфорт и спокойствие ухае приятно оставя освежаващо усещане създава богата пяна Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Dtangler Baby Deer Четка за коса 1 бр.
    Dtangler Baby Deer, 1 бр., Четки -плоски за жени, Четката за коса Dtangler Baby Deer е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг. Характеристики: специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена коса минимално увредена коса щадящо за косата и кожата оригинален дизайн Начин на употреба: Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair подхранващ серум за суха и увредена коса 75 мл.
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 75 мл., Кондиционери и балсами за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Gliss Ultimate Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: осигурява на косата необходимата хидратация подхранва косата по цялата дължина възстановява сухата, чуплива и увредена коса прониква до скалпа и го укрепва възстановява естествения блясък на косата Начин на употреба: Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху суха или мокра коса. Не изплаквайте.
  • Schwarzkopf Taft Looks стилизираюа глина с екстра силна фиксация 75 мл.
    Schwarzkopf Taft Looks, 75 мл., Стилизиращи продукти за жени, Стайлинг за коса, който издържа цял ден и освен това изглежда естествено. Моделиращата глина Schwarzkopf Taft Looks ще ви позволи за секунди да постигнете перфектна прическа според своите представи. Независимо дали искате да укротите непослушните кичури, да създадете небрежно разрошена прическа или да придадете на косата текстура. Характеристики: фиксира прическата и удължава нейната издръжливост оформя и стяга прическата идеална за оригинални прически осигурява силна фиксация Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта върху косата и оформете с пръсти желания вид.
  • Schwarzkopf Taft Power восък за коса 75 мл.
    Schwarzkopf Taft Power, 75 мл., Стилизиращи продукти за жени, Восъкът за коса Schwarzkopf Taft Power идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост. Характеристики: лесно създава желаната прическа надеждно и силно моделира косата придава всякакъв стил и форма на прическата лесно приложение Начин на употреба: Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
  • Schwarzkopf Taft Power гел за коса със силна фиксация 150 мл.
    Schwarzkopf Taft Power, 150 мл., Стилизиращи продукти за жени, Гелът за коса Schwarzkopf Taft Power осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи. Характеристики: създава перфектен стайлинг за всекидневно оформяне на прическата гарантира прическа, която ще издържи през целия ден силно фиксира Начин на употреба: Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа. Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
  • Gabriella Salvete Tools кабуки четка за лице и тяло 1 бр.
    Gabriella Salvete Tools, 1 бр., Четка за лице за жени, Четката Gabriella Salvete Tools гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: има фина четина специална форма за лесно приложение Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Herbal Essences Bio Renew Real Botanicals балсам за увредена, цъфтяща и слаба коса Aloe & Mango 275 мл.
    Herbal Essences Bio Renew Real Botanicals, 275 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът за коса Herbal Essences Bio Renew ще осигури на косата ви необходимата грижа след измиване, ще я хидратира и ще улесни последващото оформяне. Характеристики: хидратира и подхранва косата придава на косата мекота и жизненост регенерира косата Състав: без сулфати Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • TRESemmé Keratin Smooth спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
    TRESemmé Keratin Smooth, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата TRESemmé Keratin Smooth осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината. Характеристики: предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косата косата остава блестяща и хидратирана изглажда косъма улеснява разресването Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
  • BabyOno Hair Brush Четка за коса за деца Mint 2 бр.
    BabyOno Hair Brush, 2 бр., Детски гребени и четки за коса за деца, Четката за коса BabyOno Hair Brush отлично разресва фината детска косичка. Характеристики: внимателно разресва косата при разресване не създава статично електричество деликатно масажира скалпа безопасна, закръглена форма
  • Kneipp Winter Care пяна за вана 400 мл.
    Kneipp Winter Care, 400 мл., Пяна за вана за жени, Пяната за вана Kneipp Winter Care осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предоставя усещане за комфорт и спокойствие създава богата пяна ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.
  • TRESemmé Flawless Volume лак за коса за обем 400 мл.
    TRESemmé Flawless Volume, 400 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса TRESemmé Flawless Volume фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: солидно фиксира всички типове коса и прически моментално придава на косата обем не слепя косата и придава на прическата естествен вид средно силна фиксация Начин на употреба: Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
  • invisibobble Mystica Make it Rein еластичен ластик 1 бр.
    invisibobble Mystica Make it Rein, 1 бр., Ластици за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Mystica Make it Rein превъзходно завършва вашата прическа. Характеристики: създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите задържа се на своето място отговаря на най-високите стандарти не оставя следи от натиск по косата Състав: без метално свързване Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • John Frieda Overnight Miracles нощен балсам за подхранване и хидратация 100 мл.
    John Frieda Overnight Miracles, 100 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеJohn Frieda Overnight Miracles придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване качествено подобрява структурата на косъма прави косата красиво блестяща и жизнена притежава регенеративен ефект Начин на употреба: Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Не изплаквайте.
  • Wella Professionals Performance лак за коса силна фиксация 500 мл.
    Wella Professionals Performance, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Wella Professionals Performance фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: солидно фиксира всички типове коса и прически придава на косата жизненост и блясък моментално придава на косата обем Начин на употреба: Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см.
  • Aveda Color Conserve™ Strengthening Treatment укрепваща грижа за боядисана коса 125 мл.
    Aveda Color Conserve™ Strengthening Treatment, 125 мл., Балсами за коса за жени, Балсамът за коса Aveda Color Conserve™ ще осигури на косата ви необходимата грижа след измиване, ще я хидратира и ще улесни последващото оформяне. Характеристики: грижа за дължината на отслабена коса съживява красотата и блясъка на боядисаната коса предпазва косата от увреждане хидратира и подхранва косата Състав: вегански продукт без силикони Начин на употреба: Нанесете върху измитата с шампоан и подсушена с кърпа коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Aveda Foam Reset™ Rinseless Hydrating Hair Cleanser почистваща вода за лице без измиване За коса 150 мл.
    Aveda Foam Reset™ Rinseless Hydrating Hair Cleanser, 150 мл., Пени за коса за жени, Грижата без изплакванеAveda Foam Reset™ придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване притежава регенеративен ефект укротява непокорната коса придава кадифена мекота Състав: съдържа най-малко 97% съставки с натурален произход вегански продукт без силикони Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Не изплаквайте. Срешете.
  • Avon Senses Raspberry Delight пяна за вана 1000 мл.
    Avon Senses Raspberry Delight, 1000 мл., Пяна за вана за жени, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Avon Senses Raspberry Delight ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: създава богата пяна успокоява тялото и мисълта ухае приятно Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Pantene Miracle Serum Lively Colour балсам за коса 200 мл.
    Pantene Miracle Serum Lively Colour, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът за коса Pantene Miracle Serum ще осигури на косата ви необходимата грижа след измиване, ще я хидратира и ще улесни последващото оформяне. Характеристики: хидратира и подхранва косата съживява красотата и блясъка на боядисаната коса Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Adorn Hair Mousse пяна за обем на коса 150 мл.
    Adorn Hair Mousse, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Adorn Hair Mousse придава на вашата прическа желаната форма и обем. Характеристики: фиксира прическата придава обем от корените бърз и лесен стайлинг Начин на употреба: Нанесете върху мокра или суха коса. Преди употреба разклатете добре.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance спрей за коса за дълбоко почистване 150 мл.
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: приятно ароматизира косата прави косата красиво блестяща и жизнена Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
  • L.O.L. Surprise Hair clip Kawaii Queen фиби за коса с панделка 2 бр.
    L.O.L. Surprise Hair clip Kawaii Queen, 2 бр., Аксесоари за коса за деца за деца, Детските опашчици трябва да имат красива украса. Аксесоарът за коса L.O.L. Surprise Hair clip Kawaii Queen прави всяка детска прическа още по-симпатична. Характеристики: гарантира грижливост към косата задържа се на своето място създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • Schwarzkopf Gliss Aqua Revive балсам в спрей без отмиване за нормална към суха коса 200 мл.
    Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Gliss Aqua Revive придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: придава блясък на косата хидратира и подхранва косата улеснява разресването и следващото оформяне лесен за приложение грижа за дължината на отслабена коса Начин на употреба: Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
  • Adorn All Purpose подхранващо масло за коса 100 мл.
    Adorn All Purpose, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на Adorn All Purpose ще я направи копринена, мека и блестяща. Характеристики: придава кадифена мекота на косата предотвратява цъфтенето на краищата Начин на употреба: Прилагайте върху влажна коса, предимно по дължината и краищата. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
  • Syoss Max Hold лак за коса с екстра силна фиксация mini 75 мл.
    Syoss Max Hold, 75 мл., Стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Syoss Max Hold фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Характеристики: солидно фиксира всички типове коса и прически не слепя косата и придава на прическата естествен вид запазва гъвкавостта и не смачква косата не оставя в косата остатъци и лесно се разресва предпазва от UV лъчите Начин на употреба: Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см.
  • Naturalis Semante Lime-licious етерично ароматно масло за вана 8 мл.
    Naturalis Semante Lime-licious, 8 мл., Етерични масла унисекс, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Маслото за вана Naturalis Semante Lime-licious ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна маслена баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Ще се радвате не само на заслужена почивка, но и на красива и ароматизирана кожа. Характеристики: цитрусови аромати действа релаксиращо Състав: 100% натурални съставки Начин на употреба: Налейте във ваната и разбъркайте.
  • Foamie Take Me Aloe Way Travel Size Shampoo Bar Твърд шампоан за суха и крехка 20 гр.
    Foamie Take Me Aloe Way Travel Size Shampoo Bar, 20 гр., Твърди шампоани за жени, Всяка стъпка, водеща към опазване на красотата на природата, днес има значение. Твърдият шампоан Foamie Take Me Aloe Way Travel Size Shampoo Bar има същия ефект като класическия, но освен това е екологичен и много практичен. Дайте му шанс и бързо ще разберете защо не трябва да липсва от козметичния ви антураж. Характеристики: старателно измива косата и кожата на главата придава на косата загубения блясък и финес интензивно хидратира косата благодарение на твърдата си форма е идеален при пътуване със самолет Състав: вегански продукт Начин на употреба: Старателно навлажнете косата и шампоана. Преминете с шампоана директно по косата и скалпа. Разпенете. Накрая изплакнете обилно. При необходимост повторете. След всяка употреба оставяйте шампоана да изсъхне. Винаги съхранявайте твърдия шампоан на сухо място, за да не се разтвори.
  • Na! Na! Na! Surprise Hair accessories подаръчен комплект (за деца )
    Na! Na! Na! Surprise Hair accessories, 4 бр., Комплекти за деца за деца, Детските опашчици трябва да имат красива украса. Аксесоарът за коса Na! Na! Na! Surprise Hair accessories прави всяка детска прическа още по-симпатична. Характеристики: гарантира грижливост към косата задържа се на своето място създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите Комплектът съдържа: фиба за коса 2 бр. еластичен ластик 2 бр. Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • Kneipp Relaxing Lavender соли за вана 500 гр.
    Kneipp Relaxing Lavender, 500 гр., сол за вана за жени, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Солта за вана Kneipp Relaxing Lavender ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна солна баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Но няма да се радвате само на заслужен релакс, макар опияняващият аромат на солта да ви приканва към това. Освен отпускане, тялото ви ще получи и възстановяване. Защото солта е богата на естествени минерали, а по този начин тя има регенериращ ефект, допринасящ за намаляване и на кожните проблеми. Характеристики: подсилва защитната функция на кожата омекотява и придава нежност регенерира кожата ухае приятно Начин на употреба: Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.

Последно видяно

Добре избраните модни аксесоари ще повдигнат всеки комплект дрехи и ще го приспособят към конкретен случай. Същата дреха може да се носи на различни поводи, от работа до вечера, ако просто добавите подходящия моден аксесоар. Модните аксесоари включват колиета, брошки, копчета, вериги, часовници, колани, венци и фиби, дори и очила, а в по-широк смисъл и чанти и обувки. Модните аксесоари са идеален начин да изразете вашия моден стил, когато това не е възможно със собствената комбинация от облекло, като например на работа, училище или колеж. Ако не обичате да следите тенденциите и само да купувате нови дрехи, запълнете гардероба си с класически дрехи и според тенденциите и поводите просто променяйте модните аксесоари. По този начин ще спестите пари и пространство в килера си. Най-добрият пример за възможностите, които имат модните аксесоари, е малката черна рокля. Изберете прост дизайн и обрънете внимание, че роклята идеално приляга на тялото ви. Същата тази рокля, с помощта на модни аксесоари, можете да носите в много различни случаи. За всеки ден и разходка из града носете я с кожено яке, голяма чанта и обикновен колан или шал около врата. За бизнес поводи, добавете сако и нежна верижка около врата и прилични обеци. За вечерни излети и партита, носете малката черна рокля с високи токчета и добавете стейтмънт колие или коктейл пръстен. Същото това може да се направи с много други дрехи. Изберете модни аксесоари, които ще изразят вашия личен стил, ще вдигнат комбинацията, ще следват текущата тенденция или просто ще ви накарат да се почувствате по-добре.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх