Най-голямата модна платформа в България

Обувки за дами черна цветове

1999
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Converse Chuck Taylor Black Infants
    ИКОНА ВСЕКИ ДЕН. Не можем да отречем сладостта на децата в класиката. Помислете за съвпадаща двойка за себе си. Застанете в подкрепа до тях, за първи от многото предстоящи пъти. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Горната част на платното е лека и издръжлива. Вечният силует, който познавате и обичате. Висок профил за класическо покритие. Медиалните капси подобряват въздушния поток. Класически All Star пластир за глезена.
  • Converse Chuck Taylor All Star Kids
    ИКОНА ВСЕКИ ДЕН. За стил, на който можете да разчитате, маратонките Chuck Taylor All Star са моден елемент. Емблематичният висок горнище и силуетите на Оксфорд остават верни на наследството. Това е идеалното място за всичко, което няма да ви омръзне. Запасявам. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Горната част на платното е лека и издръжлива. Вечният силует, който познавате и обичате. Нисък профил за максимална гъвкавост. Медиалните капси подобряват въздушния поток. Обновена регистрационна табела All Star.
  • Converse Chuck Taylor All Star Kids
    ИКОНА ВСЕКИ ДЕН. Имате нужда от стил, на който да разчитате. Chuck Taylor All-Star е основен продукт: високите и ниските силуети остават просто класически, докато белите връзки и звездната кръпка на глезена дават знак на наследството на Chuck. Това е идеалното място за всичко, за което няма да ви писне да ходите. Запасявам. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Горната част на платното е лека и издръжлива. Вечният силует, който познавате и обичате. Висок профил за класическо покритие. Медиалните капси подобряват въздушния поток. Класически All Star пластир за глезена.
  • Birkenstock Madrid Birko-Flor Patent Narrow Fit
    Каишка, катарама и оформена коркова подложка са просто, но майсторски комбинирани, за да създадат оригиналния сандал на Birkenstock - Мадрид. Този прост, емблематичен слайд все още е най-чистият израз на минималистичната традиция, която насочва дизайна на Birkenstock към това днес. Патентен Birko-Flor – издръжлив, синтетичен горен материал с лъскаво покритие, подобно на лачена кожа и мека подложка Оформеното корково стъпало отговаря на формата на крака ви и се отличава с подчертана опора на свода, дълбока чаша за пета и просторна кутия за пръсти; подплатена с велур Лека EVA подметка за омекотяване и абсорбиране на удари Избягвайте екстремни горещини Форма на петата: плоска "Произведено в Германия"
  • adidas NMD_R1 Junior
    Всеки нов ден е възможност за блясък. Уверете се, че се откроявате. Взимайки стилни реплики от техническо горно облекло и архивни маратонки за бягане на adidas, тези обувки NMD_R1 за младши имат спортни корени, смесени с уличен стил. Дишаща мрежеста горна част се движи на еластична амортисьора, за да ви е удобно, докато се движите през деня си. Отразяващите детайли улавят светлината, за да можете да излъчвате още по-ярко. ● Дантелено затваряне ● Мрежова горна част ● Прегръща крака ● Омекотени улични обувки ● Отличителна подметка Boost Категория: adidas Originals Име на модела: adidas Nmd_R1 J Colorway: Core Black / Core Black / Ftwr White Каталожен номер: FW0431
  • Converse Chuck Taylor All Star Platform Leather High-Top
    Вдъхновен от емблематичния външен вид на момичешките банди от 90-те, кецовете с висока топка Converse Chuck Taylor All Star Clean Platform със сигурност ще обърнат главите си. Първокласната кожа излъчва вълнуваща атмосфера, докато двойно подредената подметка ви отвежда по-високо. Вземете Platformed. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Луксозна кожена горна част осигурява превъзходно усещане. Висок профил за класическа визия. Повишена платформа за добавена височина. Стил с връзки за регулируемо прилягане. Емблематичен лепенка за глезена Star. Нищо не надвишава здравословната доза момичешка сила и Chuck Taylor All Star Platform Clean добавя към атмосферата. Тези супер допинг ритници са вдъхновени от момичешките групи от 90-те и 00-те, които разтърсиха класическия външен вид, докато разтърсваха сцената. С първокласна кожена горна част, повишена класическа гумена подметка и EVA стелка за омекотяване, тези маратонки са създадени, за да ви помогнат да изстреляте нещата нагоре, когато ги завържете.
  • Converse Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top Waterproof
    ВСЯКОВРЕМЕННО ЗА ВСИЧКО МЕЖДУНАРОДНО ИЗВЪРШВАНЕ. Функция за истинска сделка, съчетана със стил, вдъхновен от туризъм, Utility All Terrain Chuck Taylor All Star отговаря на името си с водоустойчива кожена горна част, готова за зимата подплата от полар, отразяващи цветове и сцепителна подметка. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Водоустойчиви кожени ботуши с висок горнище с връзки. Изолираща вътрешна ботуша. Система за връзки с D-пръстен с връзки, отвеждащи влагата. Подметка с канал за сцепление, за да ви помогне да сте стабилни.
  • Converse Suede Chuck Taylor All Star CX
    Чък Тейлър е въплъщение на готино от 100 години - сега, с по-иновативни технологии, той има допълнителен комфорт и подкрепа. Chuck Taylor CX е революционизирал с авангардни материали, като преработена гума за максимална гъвкавост, иновативна подплата от филонен филон, за да поддържа крачката ви, и специален динамичен еластичен велур за нов, ултра-удобен горен край, проектиран да се движи с Вие. Това е изцяло нов начин да носите любимата си маратонка - всеки ден, всеки ден. Иновативна междинна подметка от пенопласт CX, която поддържа вашата крачка. Преработена гума за максимална гъвкавост. Специален динамичен еластичен велур за нова, ултра-удобна горна част, проектирана да се движи с вас. Цветна подметка.
  • Converse Chuck Taylor All Star CX Low Top Lite
    Чък Тейлър е въплъщение на готино повече от 100 години - сега, с по-иновативни технологии, той има допълнителен комфорт и подкрепа. Chuck Taylor All-Star CX е революционизиран с авангардни материали, иновативна междинна подметка от пяна, за да поддържа крачката ви и специално динамично разтеглено платно за нова, ултра-удобна горна част, проектирана да се движи с вас. Това е изцяло нов начин да носите любимата си маратонка - цял ден всеки ден. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Иновативна полупрозрачна междинна подметка от пяна CX, която поддържа вашата крачка. Преработена гума за максимална гъвкавост. Разтегляща се платнена горна част за лесно носене при изключване. Вдъхновени от туризъм, цветни дантели, теглич и регистрационен номер.
  • Dr. Martens 1461 Double Stitch Leather Shoes
    Откакто първият ботуш на Docs слезе от производствената линия преди 60 години, основните маркировки на нашите обувки не са се променили. Но с течение на времето нашият жълт шев и петата се превърнаха в символ на нонконформистко отношение. За да отпразнуваме нашата 60-та годишнина, създадохме нова колекция, която отдава почит на нашето ядро ДНК - като я раздвижим до максимум. Тази обувка от 1461 е оборудвана с не един, а два жълти шева през ръба и е изработена от Smooth Slice, кожа с необработени ръбове с жълта подложка. Обувките са заварени на опушена DMS подметка. Втора извън производствената линия на DM, 1461 е обувка с 3 очи, отстоявана за своята гъвкавост Smooth Slice е оригиналната Docs Smooth кожа с добавен характер. Основният цвят е различен от горния - показващ контрастен цвят отдолу Нашите Goodyear-welted линии са термично запечатани при 700°C и подсилени с нашия фирмен шев. Материал: Класическа кожа Dr. Martens: издръжлива, с гладко покритие с ярка контрастна цветова основа Инструкции за грижа: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr.Martens Neutral или цветен восъчен лак според случая, като използвате четка за обувки Dr.Martens. Оставете да изсъхне, след това полирайте енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr.Martens. Конструкция: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 1460 Double Stitch Leather Ankle Boots
    Откакто първият ботуш 1460 слезе от производствената линия преди 60 години, основните маркировки на нашите обувки не са се променили. Но с течение на времето нашият жълт шев и петата се превърнаха в символ на нонконформистко отношение. За да отпразнуваме нашата 60-та годишнина, създадохме нова колекция, която отдава почит на нашето ядро ДНК - като я раздвижим до максимум. Този ботуш 1460 е снабден с не един, а два жълти шева през ръба и е изработен от Smooth Slice, кожа с необработени ръбове с жълта подложка. Маркирани с две от нашите изписани пети, ботушите са заварени на димна DMS подметка. Роден на 01.04.60г. Наречен 1460. За шест десетилетия, нашите работни ботуши с 8 очи се превърнаха в емблематични Smooth Slice е оригиналната Docs Smooth кожа с добавен характер. Основният цвят е различен от горния - показващ контрастен цвят отдолу Нашите Goodyear-welted линии са термично запечатани при 700°C и подсилени с нашия фирмен шев. Материал: Класическа кожа Dr. Martens: издръжлива, с гладко покритие с ярка контрастна цветова основа Инструкции за грижа: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr.Martens Neutral или цветен восъчен лак според случая, като използвате четка за обувки Dr.Martens. Оставете да изсъхне, след това полирайте енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr.Martens. Конструкция: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 1460 W Arcadia Leather Lace Up Boot
    Призивът на д-р Мартенс към хора, които имат свой индивидуален стил, но споделят единен дух – автентични герои, които отстояват нещо. Хора, които притежават гордо чувство за себеизразяване. Хора, които са различни. На стилистично ниво простите силуети на д-р Мартенс позволяват на техните носители да приемат ботушите и обувките като част от собствения си индивидуален и много отличителен стил; на практично ниво, тяхната известна издръжливост и комфорт ги правят идеални за неумолимия свят на концертите и уличната мода; и след това накрая на емоционално ниво те са знак за отношение и овластяване. Въпреки това, не винаги е било така: Dr. Martens първоначално са били скромни ботуши за работно облекло, които на един етап дори се продават като градинарски обувки. И така, как този утилитарен ботуш се превърна в една от най-културно значимите марки на съвременната епоха?
  • Dr. Martens Holly Leather Platform Shoes
    Обувката на Моли предизвика буря миналата година, така че д-р Мартенс го направи партньор в престъплението. Обувката Holly е нейната малка сестра с 3 очи, оборудвана със същата ретро подметка Quad, съответстващи сатенени връзки и големи, смели капси. На извисяваща се 1,5-инчова подметка на платформата е създадена за хора, които не се страхуват да се открояват. Предлага се с два чифта връзки, включително сатенена панделка Изключително широки капси Изработено от класическа ДНК на Docs, включително набраздени ръбове, видими шевове и пета Изграден върху емблематичната подметка с въздушна възглавница Dr. Martens, която е устойчива на масла и мазнини с добра устойчивост на абразия и хлъзгане Goodyear-welted продукт Изработена с Buttero, пълнозърнеста, гладка кожа със сатенен блясък и луксозно, еластично усещане Височината на платформата е 1,5", а височината на тока е 2" Горна част: 100% кожа Вътрешна част: 100% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Тази пълнозърнеста, гладка кожа се отличава със сатенено гланцово покритие и луксозно еластично усещане. Инструкции за грижа: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr. Martens прозрачен или цветен восъчен лак според случая, като използвате четка за обувки Dr. Martens (Неутрално може да се нанесе върху всички цветове). Оставете да изсъхне, след това полирайте енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr. Martens. (Съветваме ви да използвате две четки за цвят, едната за добавяне на лак, а втората чиста суха четка, за да излъскате кожата за най-добри резултати). Конструкция: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 101
    С 6 очи, 101 седи по-ниско на глезена - но все още е моментално разпознаваем силует на д-р Мартенс. Чисти, остри и здрави, ботушът съчетава утилитарно работно облекло с класически линии и безпогрешно отношение. Docs ДНК е напълно непокътната, включително набраздени ръбове, маркова пета и гладка кожа, леко текстуриран, изключително издръжлив материал с мек блясък Изградена върху емблематичната, удобна подметка с въздушна възглавница Dr. Martens, която е устойчива на масла и мазнини, с добра устойчивост на абразия и хлъзгане Материал: Издръжлива и изключително твърда в началото, нашата гладка кожа може да бъде полирана до лъскав блясък или изкусно изтъркана в зависимост от вашите предпочитания. Инструкции за грижа: Леко избършете с влажна кърпа и защитете с нашия Ultra Protector Конструкция: Goodyear Welted
  • Dr. Martens Rometty Leather Chelsea Boot
    Rometty са дамски ботуши Челси, които постигат перфектния баланс между женствеността и твърдия, непокорен дух на д-р Мартенс. Снабден със здрави характеристики, ботушът се отличава с протектор от командос, квадратен еластичен ластик, допълнителна мощна подметка на платформа с едър ток и елегантен силует. Стил на дърпани ботуши Челси Изработена от Burnished Wyoming, кожа с фина зърнеста и мазна повърхност - полирана, за да потъмнее пръста и контра зоната Създаден върху емблематичната, удобна подметка с въздушна възглавница Dr. Martens Запазва тонове ДНК на Doc, като набраздени ръбове, пета и жълти шевове Конструкция с циментова подметка Височината на платформата е 1,5", а височината на тока е 2" Горна част: 70% кожа, 30% ластик Вътрешна част: 80% текстил, 20% кожа Подметка: 100% PVC Материал: Кожа с фина зърнеста и мазна повърхност - полирана за потъмняване на пръста и контра зоната. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа, уверете се, че обувките са сухи, след което нанесете Dr. Martens Wonder Balsam с помощта на апликатора с гъба, предоставен с продукта Конструкция: Подметката е циментирана към горната част.
  • Dr. Martens 2976 Smooth Leather Chelsea Boot
    Докато първите ботуши Dr. Martens 2976 Chelsea са произведени в началото на 70-те години, оригиналният стил има викториански произход. Земеделските производители харесаха сигурното прилягане и лесния за поставяне, лесен за сваляне еластичен щипец на глезена - стилът на кикс е просто неочакван страничен ефект. В наши дни ботушите 2976 Chelsea са елегантна, безкомпромисно модна визия и за двата пола. Част от нашата колекция Lost Archives, тази обувка е изработена от класическата кожа Dr. Martens Smooth, лека текстурирана, изключително издръжлива кожа с мек блясък. 2976 обслужва цялата фирмена ДНК на Doc, като нашия емблематичен жълт шев, подметки с въздушна възглавница и изписани пети. Горна част: 70% кожа, 30% ластик Хастар: 55% кожа, 45% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Издръжлива и изключително твърда в началото, нашата гладка кожа може да бъде полирана до лъскав блясък или изкусно изтъркана в зависимост от вашите предпочитания. Инструкции за поддръжка: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr.Martens Wonder Balsam, Неутрален или цветен восъчен лак според случая, като използвате четка за обувки Dr.Martens (Неутрален може да се нанесе върху всички цветове). Оставете да изсъхне, след това полирайте енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr.Martens. (Съветваме ви да използвате 2 четки на цвят, едната за добавяне на лак, а втората чиста суха четка, за да излъскате кожата за най-добри резултати). Конструкция: Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термично запечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции на обувки.
  • Dr. Martens 1460 Serena Faux Fur Lined Ankle Boots
    Това е зимен обрат на класическите ботуши с 8 очи Dr. Martens. Serena има изключително здрава, издръжлива подметка: буци вдлъбнатини с пръти и звезди отдолу за стабилна основа. Още по-добре? Подплатено е с мека, богата изкуствена бяла козина. Оригиналната ДНК на Doc обаче все още е непокътната – като жълти шевове, набраздени страни и пета. Зимата така и не го видя. Serena е конструирана върху нашата емблематична подметка с въздушна възглавница, която е устойчива на масло и мазнини с добра устойчивост на абразия и хлъзгане – и е от 1960 г. Тази обувка е с шевове Goodyear, което означава, че горната част и подметката са зашити заедно в нашата топлина -запечатан z-образен шев. Изработена е от Burnished Wyoming, кожа с фини зърна и мазна повърхност, обработена за античен вид. Материал: Кожа с фина зърнеста и мазна повърхност - полирана за потъмняване на пръста и контра зоната. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа, уверете се, че обувките са сухи, след което нанесете Dr. Martens Wonder Balsam с помощта на апликатора с гъба, предоставен с продукта.
  • Dr. Martens 1461 Mono Smooth Leather
    Това е нашият монохроматичен 1461— едноцветен ангажимент от върха до петите, включително подметка, ръб, шев, капси, връзки, пети и подплата. Изберете от черно или бяло в нашата класическа гладка кожа, лека текстура и изключително издръжлив материал с мек блясък. Тази унисекс обувка с 3 очи е изработена с цялото класическо ДНК на Doc, включително набраздени страни и видими шевове. Създадени да издържат, тези ботуши са направени с помощта на един от най-добрите методи за изработка: Goodyear Welt — което означава, че горната част и подметката са зашити заедно в нашия термозапечатан z-welt шев. Обувката стои върху нашата емблематична подметка AirWair™, която е устойчива на масла и мазнини с добра устойчивост на абразия и хлъзгане. Горна част: 100% кожа Хастар: 55% кожа, 45% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Издръжлива и изключително твърда в началото, нашата гладка кожа може да бъде полирана до лъскав блясък или изкусно изтъркана в зависимост от вашите предпочитания. Инструкции за поддръжка: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr.Martens Wonder Balsam, Неутрален или цветен восъчен лак според случая, като използвате четка за обувки Dr.Martens (Неутрален може да се нанесе върху всички цветове). Оставете да изсъхне, след това избършете енергично до желания блясък с втора чиста четка за обувки Dr.Martens. (Съветваме ви да използвате 2 четки на цвят, едната за добавяне на лак, а втората, чиста суха четка, за да излъскате кожата за най-добри резултати). Конструкция: Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термично запечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции на обувки.
  • Dr. Martens 100% Vegan 1460 Ankle Boots
    Нашата класическа унисекс обувка с 8 очи 1460-това е 100% веган. Нашият черен Felix Rub Off е синтетичен материал с висок блясък, с превъзходно усещане и фин двуцветен завършек. Но багажникът все още е Doc през и през, с набраздени страни, жълти шевове и нашата емблематична подметка с въздушна възглавница, която е устойчива на масло и мазнини с добра абразия и плъзгане. Най -хубавото е, че подметката на багажника е обезопасена с помощта на един от най -добрите методи за изграждане: Goodyear Welt. Горна част: 100% веган синтетичен Подплата: 100% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Подходящ за вегани. Синтетичен материал, който е мек и еластичен и има фино двуцветно покритие. Конструкция: Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термозапечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции за обувки.
  • Vans Ua Era (Flame) Black/True White
    Vans Era е първата обувка, предназначена за скейтбордисти от скейтбордисти. Въведена през 1976 г. и първоначално наречена Vans #95, Era е популярна от легендарните Z-Boys и остава обувката на избор за скейтъри, сърфисти и креативни хора по целия свят. Този сезон Vans издига класическата ера и зарежда този почитан във времето силует със съвременни интерпретации. Изработена от здрава платнена горна част, Flame Era включва и метални капси, подплатени яки за поддръжка и гъвкавост и подпис от гумени вафли. Състав: Кожа, Текстил
  • Vans Ua Authentic (Zig Zag) Multi/True Wht
    Pig Suede Authentic съчетава оригиналния и сега емблематичен стил на Vans с нисък връх със здрави горна част от велур, метални капси и характерни подметки от гумени вафли.
  • adidas SL Andridge Primeknit W
    Днес adidas Trefoil е несъмнена икона. Но през 1972 г. това беше чисто нов дизайн на чифт двойки бегачи, лансирани под зоркия поглед на самия Ади Даслер. Тези обувки SL 7600 връщат онази съдбовна маратонка в цялата й слава от старата школа. Високотехнологичната амортизация актуализира усещането. ● Дантелено затваряне ● Найлонова горна част с удари от набук и велур ● Меко, удобно усещане ● Вдъхновени от 70-те години бегачи ● Междинна подметка EVA с адаптивни Boost вложки Категория: adidas Originals Име на модела: adidas Sl 7600 W Colorway: Tech Purple / Core Black / Crystal White Каталожен номер: EG6815
  • Vans UA ComfyCush ERA Classic Black
    Vans подновиха класическия силует на Era с технологията за комфорт ComfyCush, придавайки на Classic ComfyCush Era първокласно прилягане, което се усеща като ходене по облак. Съвместно формована конструкция от пяна и каучук е перфектната комбинация както от комфорт, така и от сцепление, гумените подметки предлагат издръжливост и сцепление, а в интериора на обувката са представени нови материали, абсорбиращи влагата. Докато новоконструираните платнени горни части от 6 oz се фокусират върху стабилизирането на езика, опростеният интериор от едно парче и добавената опора за свода осигуряват изживяване, където комфортът е жизненоважен. Състав: Платно Стил: VN0A3WM9VNE
  • Dr. Martens 1461 Atlas Leather Shoes
    Д -р Мартенс е на 60. И ние отдаваме почит на нашите основни знаци за наследство - като ги развихрим до максимум. Вдъхновени от дизайна, изкопан от нашия архив, ние подчертахме жълтите шевове по горната част на тази обувка и включихме съответстващи жълти връзки. Обувките са изработени от нова първокласна кожа, наречена Atlas-класическа восъчна кожа с фино издърпване и лек блясък. На второ място от производствената линия на DM, 1461 е обувка с 3 очи, защитена за своята гъвкавост Atlas е класическа восъчна анилинова кожа с фино издърпване и лек блясък Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Горна част: 100% кожа Вътрешна: 60% кожа / 40% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Класически гладка, восъчна кожа, оцветена с разтворими багрила. С фин омбре и сатенен блясък. Строителство: Goodyear Welted
  • Dr. Martens Vegan Jadon II Mono Platform Boots
    Цялостно обновяване на нашата емблематична оригинална обувка, Jadon запазва всички характерни детайли на 1460-8 очи, набраздени ръбове и шевни шевове-и добавя извисяваща се подметка на платформата. В монохромен вегетариански цвят, това издание губи кожата, но нищо от отношението. Със страничен цип за лесно носене, ботушът има веган сценарий на петата, който рязко контрастира с изцяло черния силует. Изграден с ядро Dr. Martens DNA: набраздени ръбове, контур на петата AirWair и видими шевове Felix Rub Off е нашият вегански материал-този заместител от синтетична кожа се представя както истински, така и е направен с абсолютно никакви животински продукти. Избършете го с влажна кърпа Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Височина на платформата: 1 1/2 инча; Височина на тока: 17/8 инча Материал: Подходящ за вегани. Синтетичен материал, който е мек и еластичен и има фино двуцветно покритие. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Строителство: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 1460 Winter Grip Leather Ankle Boots
    Зимувайте. Подплатената с руно 1460 мъжка обувка съчетава оригинална ДНК на Docs с високоефективна защита срещу студено време, включително най-новата ни иновация: подметката WinterGrip на DM. Изграден с канали с отлично сцепление, сцепление и издръжливост за стабилна основа върху хлъзгави повърхности, WinterGrip на DM е идеален за снежни дни. Още по-добре: той е направен от Snowplow, устойчива на пясък и сол, водоустойчива кожа, която се почиства лесно. Подплатени с руно, за да поддържат краката плътно при студено време Оригинален силует с 8 очи Високопроизводителна подметка WinterGrip на DM, PVC/каучукова/хибридна подметка, изградена с канавки с отлично сцепление, сцепление и издръжливост върху хлъзгави повърхности Изработен от Snowplow, устойчива на пясъци и сол, водоустойчива и лесна за почистване версия на нашата класическа кожа Crazy кон: с маслена обработка, здрава и деформирана Подсигурен с здрав, издръжлив калъф Goodyear Изработен с цялата класическа ДНК на Docs, с набраздени ръбове, видими шевове и контур на петата с релефна гума Материал: Водоустойчива версия на нашата класическа кожа Crazy Horse, с маслено покритие и здрав външен вид. Инструкции за грижа: Почистете мръсотията с влажна кърпа и оставете да изсъхне, след това нанесете Dr. Martens Wonder Balsam, добавете към обувките с помощта на апликатора за гъба, доставен с продукта. Строителство: Goodyear Welted
  • Sneaky Midsole Pen
    Комплектът за почистване на маратонки и маратонки е първокласно решение за дълбоко почистване на вашите обувки, маратонки и маратонки. Помпено средство за почистване създава саморазпенващ се почистващ разтвор. Първокласният апликатор директно към обувката означава, че няма нужда да се смесва с вода. Четката от свински косъм с голям захват е здрава върху трудни петна и нежна върху по-меките тъкани. Супер меката кърпа от микрофибър е идеална за избърсване. Подходящ за всички видове материали, включително велур, набук, кожа, синтетика и платно.
  • Puma x Charlotte Olympia Leadcat Women's Slides
    Puma идва при нас със своята лайфстайл и модна колекция, която напомня за най-новото и най-доброто, което се предлага в момента. Изберете своя фаворит от многото сътрудничество на тази марка с водещи модни дизайнери и знаменитости като Rihana, The Weeknd, STMPD или дори Hans Кьобенхаген.
  • Dr. Martens 2976 Polished Smooth Platform chelsea boots
    Първата обувка на Dr. Martens Chelsea е произведена през 70 -те години, но истинският стил датира от викторианската епоха. Днес ботушът 2976 Chelsea е елегантен, безкомпромисен моден поглед напред за всички полове-и със сигурно прилягане и лесен за поставяне, еластичен ластик, той е универсален ботуш, който работи с всичко. Този сезон ботушът получава овластяващ тласък от агресивна, 1 1/2 инчова подметка на платформа. Ластични ластици Издърпващ стил на зареждане на Челси Изграден върху емблематичната и удобна подметка с въздушна възглавница Dr. Martens, с протектор на командос Създаден да издържи с издръжлив калъф Goodyear Изработен с всички класически ДНК документи, включително набраздени страни, пета и жълти шевове Изработена от полирана гладка кожа, оригиналната кожа на Dr. Martens, която е супер издръжлива и полирана до висок блясък Височина на платформата: 1 1/2 инча; Височина на тока: 17/8 инча Материал: Извивка на класическата кожа Dr. Martens: издръжлива, с гладко и полирано покритие. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Нанесете неутрален или правилен цвят лак за обувки на восъчна основа. Почистете с четка за обувки Dr. Martens, за да възстановите блясъка по желание. Строителство: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 101 Smooth Leather Lace Up Boots
    101 е еволюция на силуета на Original Docs, изграден с 6 очи вместо 8, но все още подредени с ДНК на DM. Тук класическият силует се завръща в нашата класическа гладка кожа, подсилена с жълти шевове и скриптова линия AirWair. Ботушите седят на здрава подметка с въздушна възглавница, както са били от самото начало. Приет от работници. Подривен от бунтовници. Чист, остър и смел, нашият ботуш с 6 очи 101 съчетава класическо утилитарно работно облекло с безпогрешно отношение на д-р Мартенс Издръжлива и известна здравина, нашата гладка кожа може да бъде полирана до блясък или издраскана. От теб зависи. Почиствайте с влажна кърпа и се грижете с лак за обувки Dr. Martens Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Материал: Издръжлив и известен с твърдост за начало, нашата гладка кожа може да бъде полирана до по-мек блясък или изкусно издраскана в зависимост от вашите предпочитания. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Нанесете Dr. Martens Wonder Balsam върху външната страна на обувките си, за да запазите кожата еластична, здрава и гладка. След като изсъхне, полирайте енергично до желания блясък с чиста четка за обувки Dr. Martens. Повтаряйте редовно, за да удължите живота на обувките си. Строителство: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 1460 Pascal
    Д -р Мартенс е на 60. И ние отдаваме почит на нашите основни знаци за наследство - като ги развихрим до максимум. Вдъхновени от дизайна, изкопан от нашия архив, ние подчертахме жълтите шевове по горната част на този ботуш и включихме съответстващи жълти връзки. Ботушите са изработени от нова първокласна кожа, наречена Atlas-класическа восъчна кожа с фино издърпване и лек блясък. Роден на 01.04.60. Наречен 1460. В продължение на шест десетилетия нашата работна обувка с 8 очи стана емблематична Atlas е класическа восъчна анилинова кожа с фино издърпване и лек блясък Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Материал: Класически гладка, восъчна кожа, оцветена с разтворими багрила. С фин омбре и сатенен блясък. Строителство: Goodyear Welted Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Нанесете Dr. Martens Wonder Balsam върху външната страна на обувките си, за да запазите кожата еластична, здрава и гладка. След като изсъхне, полирайте енергично до желания блясък с чиста четка за обувки Dr. Martens. Повтаряйте редовно, за да удължите живота на обувките си.
  • Reebok Classic Leather Shoes
    ХОРИЗОНТНИ ОБУВКИ ZIG KINETICA СВЕЖИ ОБУВКИ, ВДЪХНЕНИ С ФУТУРИСТИЧЕН ВИД Прекарайте границите си до хоризонта. Тези дамски обувки, вдъхновени за бягане, се отличават с яростен, безстрашен дизайн. Градиентният цвят на зигзагообразната подметка създава смел вид. Възвръщащата енергия енергия омекотява и реагира, за да ви задвижи напред.
  • Puma Rs-2K Super Natural - Black Peach
    Тези чисто нови RS-2K RF обучители са формулирани за нашия непрекъснато развиващ се свят, обединявайки влиянието на 2000-те с футуристична палитра. Със своята богато напластена горна и удобна PU междинна подметка, тези обувки ще ви накарат да стилирате със стил, където и да ви отведе денят.
  • Converse Run Star Hike
    Предлага се за пръв път в нисък връх, буквата платформа на Run Star Hike и назъбената гумена подметка поставят неочаквано обрат на ежедневните ви патронници. Детайли като органично изграждане на платно, гумена капачка на крака и пластир на глезена на Чък Тейлър остават верни на оригинала, докато формована платформа, двуцветна подметка и заоблен ток издават футуристични вибрации. Кецове с ниска горна платформа от органично платно. Стелка OrthoLite за амортизация. Двуцветна преувеличена протекторна подметка. Цветен блок.
  • Converse Chuck Taylor All Star Crater Knit
    Дишащ, проектиран стреч плетен поглед върху кратера на Чък Тейлър All Star. Converse Renew добавя към своята ротация Chuck Taylor All Star Crater Knit. Новата, проектирана стреч плетка създава дишащ лесен стил, докато радикално леките подметки Crater Foam ви осигуряват отзивчива поддръжка за краката. Редуктивно проектиран и направен с поне 35% рециклирано съдържание от общото тегло, за да ни доближи до бъдещето на нулевите отпадъци, което търсим. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Дишаща, конструирана разтегната горна част, изработена от поне 50% рециклирано съдържание. 100% рециклирана плетена лента за лесно включване и изключване 100% рециклирана подплата и 100% рециклирана капачка на пръстите. 100% рециклирани полиестерни връзки. Около 75% рециклиран чорап OrthoLite, за да ви помогне да се чувствате комфортно.
  • adidas Nmd_R1 Junior Core Black/Silver Met./Solar Red
    Ние носим миналото със себе си и го използваме, за да трансформираме бъдещето. Обувките на adidas NMD на тези младежи визуално демонстрират тази мисъл, докато я привеждате в действие. Усилената амортизация на междинната подметка ви кара да се чувствате удобно, докато вървите (защото е много по-лесно да свършите работа, когато се чувствате добре) Подписващите тапи за междинна подметка почитат наследството от 80-те години, докато те правят своя отпечатък днес. ● Дантелено затваряне ● Мрежова горна част ● ● Увеличете междинната подметка ● Гумена подметка Колекция: adidas Originals Модел: adidas Nmd_R1 J Цвят: Основен черен / Сребърен. / Слънчево червен Артикулен номер: FX5024
  • adidas Zx 1K Boost Junior Core Black/Core Black/Core Black
    Достойни за името ZX, обувките на adidas на тези младежи показват иновации. Вдъхновена от модерните ZX стилове от архива, тази двойка показва мека мрежеста горна част, смесена със синтетичен велур. За хит на съвременните технологии, Boost и EVA се комбинират, за да създадат омекотена междинна подметка, която е готова да поеме бъдещето, една удобна стъпка в даден момент. ● Дантелено затваряне ● Мрежеста и горна част от синтетичен велур ● Стабилно усещане ● OrthoLite® чорап ● Boost и EVA междинна подметка Колекция: adidas Originals Модел: adidas Zx 1K Boost J Цвят: Core Black / Core Black / Core Black Каталожен номер: G58921
  • adidas Terrex Hikster W
    Бягството е наблизо. Разгледайте града. Вижте пътеките. Тези туристически обувки adidas Terrex балансират светлината, омекотеното усещане на треньор с добавеното сцепление и поддръжката на пътеката. Разгледайте града. Вземете по-малко изминатия път. ● Дантелено затваряне ● Кожена горна част ● Подкрепящо усещане ● Омекотяване на подметка EVA ● Traxion подметка Колекция: adidas Originals Модел: adidas Terrex Hikster W Цвят: Core Core / Core Black / Dgh Solid Grey Каталожен номер: FW0387
  • Converse Chuck Taylor 70 Explore Waterproof
    Водоустойчивата набук кожа се предлага заедно с водоустойчива подплата, за да предпази от влажно време. Елементи на стил, вдъхновен от открито, като тикчета за туристически връзки и ремък на петата, се срещат с високоефективни дизайнерски елементи, като сцепваща се външна подметка, влагоотвеждащи връзки и чорап OthrtoLite за допълнителен комфорт. Подробности Висококачествена обувка с водоустойчива горна част от набук кожа и водоустойчива подплата Връзки с тикчета, подметка и ремъци за издърпване за външен вид, вдъхновен от туризъм Сцепваща се външна подметка за допълнително сцепление върху мокри повърхности Подложката за чорап OrthoLite помага да се поддържа удобно Кожено покритие за вежди за допълнителна издръжливост Чък Тейлър All Star 70 Origins До 1970 г. Chuck еволюира, за да се превърне в върхът на функцията и полезността за спорта и се смята за най-добрата баскетболна маратонка някога. Chuck 70 е изграден от оригиналния дизайн от 70-те години на миналия век, с първокласни материали и изключително внимание към детайла. Обувка, толкова вкоренена в традицията, че има своя собствена мигновена история. Това е Chuck 70. Това не е обувка. Това е обувката.
  • Converse Chuck Taylor All Star Lugged Winter 2.0
    Притеглените патронници се завръщат както никога досега. Сега с по-висока гумена странична стена за допълнителна защита и смел протектор, вдъхновен от шеврон за стил и стабилност. Водоустойчивата кожа и набразденият език обединяват усилията си, за да предпазят елементите от външния вид, докато меката подплата от руно и подплатата от EVA помагат да се чувствате комфортно. Елементи, вдъхновени от туристи, като заоблени връзки и куки за завършване, допълват външния вид на класически и земни неутрали. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: Висококачествена водоустойчива кожена обувка, с изпъкнал език за предпазване от елементите. Топла подплата и чорап от EVA за целодневен комфорт. Вдъхновена от Chevron подметка за оптимално сцепление. Гумените покрития добавят издръжливост и защита от атмосферни влияния. Скоростни куки и заоблени връзки за външен вид.
  • Converse Chuck Taylor All Star CX Hybrid Function High Top
    Повече патронници, по-малко пълнеж. Chuck Taylor All Star CX използва нашата революционна CX пяна, част от нашия новаторски набор от инструменти за комфорт, за да достави едни от нашите най-леките и удобни маратонки Chuck Taylor All Star досега. Комфортната междинна подметка е здрава при полупрозрачно фоксиране. Със същата емблематична горна част, гумена кутия за пръсти, ивици на междинната подметка и предна част с връзки и нов цвят за есента. Подробности Висока обувка с горна част от еластично платно и най-новата технология за комфорт 100% полиестерен рипстоп език и гръб за външен вид, вдъхновен от открито CX пяна за чорап и IU подметка помагат да се поддържа комфортно. Цветове, вдъхновени от естествения свят Чък Тейлър All Star Origins Създадена през 1917 г. като неплъзгаща се баскетболна обувка, All Star първоначално е била популяризирана за превъзходното си представяне на игрището от баскетболния ръководител Чък Тейлър. Но през десетилетията се случи нещо невероятно: маратонките, с вечния си силует и безпогрешна лепенка на глезена, бяха органично възприети от бунтовници, художници, музиканти, мечтатели, мислители и оригинали.
  • Nike W Air Max 95 Premium
    Вдъхновен от човешкото тяло и атлетичната естетика от 90-те, Nike Air Max 95 смесва невероятен комфорт със стила на завъртане на главата. Емблематичните странични панели представляват здравина, докато видим въздух в петата и възглавниците на предните крака на всяка стъпка. Предимства Горната част вдъхновява човешкото тяло - междинната подметка представлява гръбначния стълб, градуираните панели са мускулите, а връзките са ребрата на обувката. Първоначално разработена за експлоатационно бягане, видимите амортисьори Nike осигуряват целодневен комфорт. Горната част на дишащата материя е подсилена с кожени и синтетични слоеве за силно вентилиран, класически вид на Nike. Иновативната система за връзване добавя и изключва лесно, докато ви позволява да персонализирате вашето прилягане. Междинната подметка от пяна има гъвкави канали за удобно усещане, което ви позволява да се движите свободно. Подробности за продукта Гумена подметка Държава / регион на произход: Индонезия Nike Air Max Origins - Революционната въздушна технология за пръв път прониква в обувките на Nike през 1978 г. През 1987 г. Air Max 1 дебютира с видима въздушна технология в петата, позволявайки на феновете не само усещането за Въздушна амортизация - изведнъж те го видяха. Оттогава следващото поколение обувки Air Max се превърна в хит сред спортисти и колекционери, като предлага поразителни цветови комбинации и надеждни, леки амортисьори.
  • Vans Ua Authentic 44 Dx (Anaheim Factory) Blk
    Anaheim Factory Authentic 44 DX отдава почит на нашата първа фабрика за Vans в Анахайм, Калифорния, като заимства детайли от оригиналния Authentic и предлага модернизиран комфорт с модернизирани чорапи Ortholite®. Anaheim Factory Authentic 44 DX включва също така детайли като оригиналния номер на стила и цветовата палитра или преиздадени щампи, по-гланцирана тиксо, памучни връзки, оригинална тежест за подплата и здрава платнена горна част от текстил за завършване на външния вид. Състав: Платно Стил: VN0A38ENMR2
  • Converse Chuck Taylor All Star Suede Low
    Chuck Taylor All Star CX е класиката, която познавате и обичате, актуализирана с динамична горна част от еластично платно и нов издърпващ се раздел за лесно обличане и сваляне. Междинната подметка от пяна CX е лека и помага да абсорбира ударите по пътя, което прави тези патронници едни от най-удобните ни досега. Завързани заедно с връзки, вдъхновени от туризъм, живите цифрови светлини канализират безграничния потенциал на дигиталния свят, докато първокласните функции за комфорт ви подкрепят през вашите приключения в реалния свят. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Иновативна полупрозрачна междинна подметка от пяна CX, която поддържа крачката ви. Реконструирана гума за максимална гъвкавост. Горна част от еластично платно за лесно носене. Вдъхновени за туризъм, цветни връзки, издърпване и регистрационен номер.
  • Birkenstock Arizona EVA Black Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която от десетилетия радва както мъжете, така и жените със своя вечен дизайн. По модел на корков оригинал, този сандал е направен от ултра лек и изключително гъвкав EVA. Този висококачествен, неутрален мирис синтетичен материал, който е тестван за вредни вещества, е абсорбиращ ударите, водоустойчив и щадящ кожата. Поради това е идеален за носене на плажа, в градината или в уелнес и спа зоните. Анатомично оформена подложка BIRKENSTOCK, направена от EVA Горна част / подплата / подметка: едно парче EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама на езика; водоустойчив, миещ се, ултра лек Произведено в Германия Горна: EVA EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с много добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.
  • Birkenstock Arizona NU Oiled Black Regular Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика. Този индивидуално регулируем унисекс сандал с две презрамки вече се предлага в ежедневна версия от омаслена набук кожа. Меката кожа се отличава с отворено покритие, подчертаващо ръчно изработения и естествен вид на тези стилни сандали. Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: кожа набук, омаслена Подплата: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулиращи се метални катарами "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona NL Schwarz Regular Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика. Този индивидуално регулируем унисекс сандал с две презрамки вече се предлага в уникално изтънчена кожена версия. Кожата е с отворено покритие, подчертаващо ръчно изработения и естествен вид на тези стилни сандали. Оригинална подложка BIRKENSTOCK: анатомично оформена Горна част: естествена кожа Подплата: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулиращи се метални катарами "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Ramses BF Schwarz Regular Fit
    BIRKENSTOCK Ramses е мъжката версия на популярния сандал Gizeh thong. Малко по-широката каишка придава на този сандал поразително мъжествен вид. Горната част е изработена от щадящ кожата, здрав синтетичен материал Birko-Flor®.
  • Birkenstock Gizeh BF Patent Black Regular Fit
    Модерният сандал с прашка от Birkenstock. Gizeh е истинска класика с фирмена поддръжка и изискан, минималистичен стил. Показан в забавен и лъскав патент Birko-Flor®. Оригинална подложка BIRKENSTOCK: анатомично оформена Горна част: Birko-Flor® Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: индивидуално регулираща се катарама от метал "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona BF Patent Black Regular Fit
    Легендарният двуремен дизайн от BIRKENSTOCK - Аризона. Емблематичен стил с характерния комфорт на подложката BIRKENSTOCK. Показва се в лъскав патент Birko-Flor®. Анатомично оформена корково-латексова подложка Горна част: Birko-Flor® Подплата на крака: велур Подметка: EVA Детайли: индивидуално регулируеми катарами в метал Произведено в Германия Горна част: Бирко-Флор Birko-Flor с патентно покритие е направен от лесен за поддръжка и хигиеничен PVC, който е облицован от вътрешната страна с мек, дишащ слой руно. Повърхността е покрита със слой лачена кожа. Този висококачествен материал е много нежен към кожата и удобен. Стелка: Истинска кожа Гъвкавата кожена подплата, която е нежна към кожата, се прилепва меко към крака ви и се приспособява към контура му. Отворената пореста и по този начин много дишаща повърхност създава комфортен климат на краката, дори по време на по-тежка физическа активност. Материал на подложката: Корк Коркът е устойчив материал, извлечен от слоя на кората на корковия дъб. Този естествен продукт е изолационен и предлага много добра амортизация. Подметка: EVA EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с изключително добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.
  • Birkenstock Arizona BFBC Earthy Vegan Black Regular Fit
    Легендарният двуремен дизайн от BIRKENSTOCK - Аризона. Емблематичен стил, допълнен с характерния комфорт на подложката BIRKENSTOCK. Предлага се от вегетариански материали и включва горна част, изработена от Birkibuc, подходящ за кожата, износоустойчив синтетичен материал. Анатомично оформена корково-латексова подложка Горна част: Birkibuc Подплата на крака: микрофибър Подметка: EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама; веган; тонална подметка Произведено в Германия Горна част: Бирко-Флор Набукът Birko-Flor е изработен от лесен за поддръжка и хигиеничен PVC, който е облицован от вътрешната страна с мек, дишащ слой руно. Повърхността изглежда като набукова кожа. Този висококачествен материал е много нежен към кожата и удобен. Стелка: Микрофибри Микрофибрите са много фини синтетични влакна, които са изключително меки и запазват формата. Тъй като те не съдържат животински продукти, те се използват като покриващ материал за подплата на подложките за вегетариански продукти, наред с други неща. Материал на подложката: Корк Коркът е устойчив материал, извлечен от слоя на кората на корковия дъб. Този естествен продукт е изолационен и предлага много добра амортизация. Подметка: EVA EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с изключително добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.
  • Asics Tiger Runner Black/Hazard Green
    Заемането на ключови дизайнерски елементи от ретро кецовете TARTHER ™ ~ обувката TIGER RUNNER ™ възпроизвежда външния вид на обувките за джогинг, които бяха популярни през 80 -те с изискан привкус. Формулиран с вдъхновен от 80-те години състезателен плосък дизайн ~ простата форма на тази обувка съчетава синтетична кожа и мрежеста ламперия в горната част с нископрофилна междинна подметка, която е омекотена и удобна. Създадена с наследствени компоненти, вдъхновени от манията по джогинг през 20 -ти век ~ обувката TIGER RUNNER ™ отдава почит на архивираните класики на ASICS с вечен дизайн. Синтетична кожа и горна част от мрежа Лек, удобен и дишащ, подобряващ производителността и прилягането. Вдъхновение за ретро бегачи
  • Clae Malone Black Natural Nubuck
    Горна част от пълнозърнеста кожа Богат велурен окуляр Контрастен кожен акцент на петата Горна част от кожа и полиподплата Рециклирани найлонови връзки Формована EVA подложка Модерна гумена PC (Premium Court) подметка
  • Dr. Martens 1460 Mono
    Монохромните ботуши са класика на DM и тази двойка увеличава звука до максимум. Изработени от отличителна лакирана кожа, ботушите се предлагат в пълноцветен моно, точно до петата и болта. Те са разположени върху тонална подметка с въздушна възглавница. И построен да издържи. Роден на 01.04.60. Наречен 1460. В продължение на шест десетилетия нашата работна обувка с 8 очи стана емблематична Patent Lamper е финозърнеста кожа, покрита, за да придаде висок блясък, лъскаво покритие. Почистете с влажна кърпа и възвърнете блясъка й с Д -р Martens Patent Cleaner Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Горна част: 100% покрита кожа Вътрешна: 60% кожа 40% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Тази финозърнеста кожа е покрита, за да придаде блясък и гланц. Инструкции за грижа: Избършете всякакви замърсявания с влажна кърпа. Оставете да изсъхне. За да възстановите блясъка, използвайте патентен почистващ препарат Dr Martens. Строителство: Goodyear Welted
  • Dr. Martens 1460 Bex
    Малко допълнително отношение. Нашата подметка Bex седи между класическата ни подметка с въздушна възглавница и четириядрената платформа с пълен обем-носеща повдигнат ръб, който можете да носите всеки ден. Тук здравата подметка е в основата на нашия оригинален силует на ботуш, изграден от здрава гладка кожа и белязан с нашата подписваща ДНК: жълти шевове и шева на петата AirWair. Роден на 01.04.60. Наречен 1460. В продължение на шест десетилетия нашата работна обувка с 8 очи стана емблематична Издръжлива и известна здравина, нашата гладка кожа може да бъде полирана до блясък или издраскана. От теб зависи. Почиствайте с влажна кърпа и се грижете с лак за обувки Dr. Martens Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Височина на подметката: 1,3 ” Горна част: 100% кожа Вътрешна: 60% кожа 40% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Гладка кожа с PU покритие с матово покритие Инструкции за грижа: Леко избършете с влажна кърпа и защитете с нашия Ultra Protector Строителство: Goodyear Welted
  • Under Armour W Hovr Sonic 3
    UA HOVR ™ Sonic е безпроблемен за бегачи, които обичат разстоянието, но искат повече гъвкавост. И сега, с обучение в реално време от UA MapMyRun ™, UA HOVR ™ Sonic 3 също ви помага да станете по-добър бегач. СВЪРЗВА С UA MAPMYRUN ™: проследява и анализира вашите показатели за бягане, за да ви направи по -добър бегач Отзивчивата амортизация на UA HOVR ™ намалява удара, връща енергия и ви помага да напреднете Технологията UA Storm отблъсква водата, без да жертва дишането Езикът е прикрепен към подложката чрез разтегателни опорни крила, за да се поддържа плътно прилепване по цялото стъпало Външен брояч на пети от TPU за допълнителна опора и структура Каучук с висока абразивност под петата, който помага за абсорбиране на контакт и свръхлека издухана гума в предната част на стъпалото
  • Under Armour W Hovr Rise 2
    Основана през 1996 г. от бившия футболист на Университета на Мериленд Кевин Планк, Under Armour е създателят на облеклото за изпълнение - оборудване, проектирано да поддържа атлетите хладни, сухи и леки по време на игра, тренировка или тренировка. Under Armour беше известен преди всичко със своите тениски, които отвеждат влага. През 20-те години, откакто компанията е създадена в мазето на бабата на основателя и главния изпълнителен директор Кевин Планк, компанията разшири широко своята продуктова линия, за да включва шапки, панталони, обувки, ръкавици, чанти и други подобни.
  • Palladium Ace Canvas Black
    Вземайки част от дизайнерската ДНК от Pampa и я развивайки за улицата, Palla-Ace пристига като идеалната ежедневна ниска обувка за тези, които никога не спират да напредват. Съчетавайки свободния дух на Париж от 60 -те години и душата на емблематичната ни обувка, тази платнена маратонка е колкото практична, толкова и безстрашна. Сложната марка, съчетана с нотки във френски стил, като трикольорна бродерия и примки за пети, помагат да завършите толкова смел вид, колкото и вие. ГОРЕШКА: платно 100% памук ПОДПАДКА: платно 100% памук SOCKLINER: Die cut EVA - покритие от 100% памук ДОЛНО + ПЪТЕНА КАПКА: вулканизиран каучук БРЕНДИРАНЕ: тъкан етикет на езика / тъкан етикет на средната четвърт / печат на страничната четвърт ХАРАКТЕРИСТИКИ: плоска дантела / капси / трицветна бродерия на очници
  • Palladium Pampa High Organic II
    Докато се развиваме в нова реалност, важно е всички да разберем влиянието си върху света. Много малки избори могат да се добавят, за да създадат по -голямо въздействие върху света. Ето защо предлагаме нова интерпретация на нашата Pampa в колекцията екологично оборудване. Използвайки 100% органичен памук за горния и устойчив корк в стелката, този класически Hi-top ще поддържа вашата съвест толкова чиста, колкото изглежда. Светът е наш, нека се погрижим за него. ГОРЕШКА: платно от 100% органичен памук ПОДПАДКА: платно от 100% органичен памук SOCKLINER: изрязано EVA - капак в корк ДОЛНО + КРЪПКА НА ПЪТЕТЕ: Каучук + изрязана EVA БРЕНДИРАНЕ: тъкан етикет на езика / кръгъл гумен пластир / печат отстрани ХАРАКТЕРИСТИКИ: бродирана пиктограма на пета / плоска дантела / капси
  • Puma Cali Star Wns Black
    Чувствайте се като звезда в това издание на Cali, класически кройка на PUMA от 80-те. Готиният, занижен дизайн е победител, който никога няма да излезе от мода. Подробности: Нисък ботуш Горна част от кожа PU формован чорап Гумена междинна подметка Гумена подметка Закопчаване с дантела за плътно прилягане Гланцово покритие от TPU с маркировка PUMA върху инструментите за петата PUMA Архив № 1 Етикет на езика Лого PUMA № 2 отстрани PUMA Formstrip от страничната страна
  • Toms Alpargatas Black Canvas
    Слипотонът, който започна движение - емблематичната Alpargata. Отличаващ се с удобно платно, леки, гъвкави подметки и апетит за превземане на света. Класическа алпаргата Горна част от платно Еластичен клин за лесно прилягане OrthoLite® Eco LT Hybrid™ с 26% екологично съдържание (15% отпадъчна пяна, 5% рециклирано съдържание и 6% биомасла) Несваляеми стелки Височина на външната подметка приблизително 10 мм
  • Vans Ultrarange Rapidweld
    Ново попълнение във фамилията Vans, UltraRange Rapidweld беше решението на нуждата на нашите най -добри спортисти от универсална обувка, която осигуряваше комфорт за дълги пътувания по света. С модернизираната смес на междинната подметка UltraCush, предлагаща най-добрия комфорт и омекотяване, както и конструкцията на чорапогащника LuxLiner с безпроблемна вътрешност за намаляване на теглото, триенето и горещите точки, UltraRange Rapidweld осигурява чиста естетика, която ще ви отведе там. Той включва също така дишаща текстилна и синтетична велурена горна част, детайли на Rapidweld, мастила и лепила на водна основа и издръжливи съвместно формовани гумени мини подметки за намаляване на лепилото и подобряване на довършителните работи. Състав: текстил, синтетичен Стил: VN0A3MVUBKA
  • Vans Era Dx 95
    Anaheim Factory Era 95 DX отдава почит на нашата първа фабрика за Vans в Анахайм, Калифорния, като заимства детайли от оригиналната Era и предлага модернизиран комфорт с модернизирани чорапи Ortholite®. Anaheim Factory Era 95 DX включва също така детайли като оригинален номер на стил и цветова палитра или преиздадени щампи, по-лъскава тиксо, памучни връзки, оригинална тежест за подплата и здрава горна част от платно за завършване на външния вид. Състав: текстил Стил: VN0A2RR1UDA
  • Vans Old Skool Racer Black
    Racer Old Skool, класическата скейт обувка Vans, която е първата, която разкрива емблематичната странична лента, е ниска горнища с връзки, включваща здрава кожа и платнена горна част с щампи на пламък и лого. Той също така включва подсилени капачки на пръстите, за да издържат на многократно износване, подплатени яки за подкрепа и гъвкавост и характерни гумени вафли подметки. Състав: кожа, текстил Стил: VN0A3WKT57Z
  • Vans Ua Classic Slip-On Anaheim Factory Og Blk
    Anaheim Factory Classic Slip-On 98 DX включва модернизиран комфорт с модернизирани чорапи UltraCush. Той също така включва детайли за връщане като оригиналния номер на стил и цветова палитра или преиздадени щампи, по-високо гланцирана лента за фоксиране, оригинално тегло на подплатата и здрави текстилни горни части за завършване на външния вид. Състав: текстил Стил: VN0A3JEXUDA
  • Dr. Martens 1461 Iced
    Следващата еволюция. Изминаха шест десетилетия, откакто първата обувка на Docs слезе от производствената линия, а нашият емблематичен силует 1461 все още се преоткрива за новия сезон. Нашата невиждана досега подметка Iced добавя изцяло нов ръб към оригиналния силует. Построени за летните месеци и след това, обувките са белязани с нашите характерни жълти шевове. На второ място от производствената линия на DM, 1461 е обувка с 3 очи, защитена за своята гъвкавост Издръжлива и известна здравина, нашата гладка кожа може да бъде полирана до блясък или издраскана. От теб зависи. Почиствайте с влажна кърпа и се грижете с лак за обувки Dr. Martens Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Горна част: 100% кожа Вътрешна: 60% кожа 40% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Гладка кожа с PU покритие с матово покритие Инструкции за грижа: Леко избършете с влажна кърпа и защитете с нашия Ultra Protector Строителство: Goodyear Welted
  • Nike W Daybreak Se
    Първоначално издаден през 1979 г., Nike Daybreak е взрив от миналото. Със същата гумена подметка за вафли и найлонова горна част, тя ви дава истински реколта стил. Предимства Гумената подметка за вафли осигурява сцепление и издръжливост. Пяната междинна подметка предлага лека омекотяване за целодневен комфорт. Найлонова горна част с велур и синтетична кожа пресъздава класическия стил от 80-те. Държава / регион на произход: Индонезия Nike Daybreak се завръща 40 години по-късно след първоначалното си издание през 1970 г. в кожено и синтетично изпълнение с акценти на змийска кожа. Спечеленият от маратон Nike Daybreak се отличава с класическата вафлена подметка, докато горната част е изработена от комбинация от кожа и подобен на мрежа материал, който създава усещане за наследство, но с правилния обрат на съвременния дизайн на маратонки.
  • adidas Stan Smith Junior
    В продължение на 50 години обувките adidas Stan Smith са основен елемент на съдилищата и по улиците. Техният минималистичен стил е самото определение за хладен без усилие. Но дори иконите трябва да се променят, за да останат вкоренени в настоящето, поради което тази версия на обучителите е създадена с рециклирани материали. Това е част от нашите усилия и ангажимент да помогнем да сложим край на пластмасовите отпадъци. Този продукт е направен с Primegreen, серия от високоефективни рециклирани материали. 50% от горната част е рециклирано съдържание. Без девствен полиестер. От 1973 г. те горе-долу остават същите. Но сега маратонките на Stan Smith трябва да се сменят. Не в това как изглеждат или в това как се чувстват - а в това как са създадени. Време е класическата обувка на adidas Originals да стане по-устойчива. Стана наистина вечен. Без да жертваме скандалния дизайн, ние преоткрихме маратонката Stan Smith с рециклирана горна част PRIMEGREEN, за да се справим точно с нея. Нов стандарт за устойчивост, изработен в класически силует. Тъй като стилът и устойчивостта не трябва просто да вървят ръка за ръка, те са на крака ви. Маратонките Stan Smith получават титлата си от тенис звездата със същото име. Силуетът е пуснат за първи път в края на 60-те, след което е преименуван на adidas Stan Smith в началото на 70-те. По това време двукратният шампион от Големия шлем на сингъл и петкратният шампион на двойки от Големия шлем беше известен като един от най-добрите играчи в света. През годините изцяло американската обувка еволюира от атлетична маратонка до модна икона, появява се на пистите, предизвиква сътрудничество и вдъхновява многобройни вариации по темата. Подписът Стан Смит се отличава с непринуден бял цветен цвят, изпъстрен с петна от ярко зелено на петата и линейна рисунка на лицето на Смит на езика. Маратонките Stan Smith се отличават с три реда перфорации, които едва ли има, за да представят наследството на 3-Stripes. Спецификация: Дантелено затваряне Синтетична горна част Гумена подметка Primegreen Внос Категория: adidas Originals Име на модела: adidas Stan Smith
  • adidas Stan Smith W
    В продължение на 50 години обувките adidas Stan Smith са основен елемент на съдилищата и по улиците. Техният минималистичен стил е самото определение за хладен без усилие. Но дори иконите трябва да се променят, за да останат вкоренени в настоящето, поради което тази версия на обучителите е създадена с рециклирани материали. Това е част от нашите усилия и ангажимент да помогнем да сложим край на пластмасовите отпадъци. Този продукт е направен с Primegreen, серия от високоефективни рециклирани материали. 50% от горната част е рециклирано съдържание. Без девствен полиестер. От 1973 г. те горе-долу остават същите. Но сега маратонките на Stan Smith трябва да се сменят. Не в това как изглеждат или в това как се чувстват - а в това как са създадени. Време е класическата обувка на adidas Originals да стане по-устойчива. Стана наистина вечен. Без да жертваме скандалния дизайн, ние преоткрихме маратонката Stan Smith с рециклирана горна част PRIMEGREEN, за да се справим точно с нея. Нов стандарт за устойчивост, изработен в класически силует. Тъй като стилът и устойчивостта не трябва просто да вървят ръка за ръка, те са на крака ви. Маратонките Stan Smith получават титлата си от тенис звездата със същото име. Силуетът е пуснат за първи път в края на 60-те, след което е преименуван на adidas Stan Smith в началото на 70-те. По това време двукратният шампион от Големия шлем на сингъл и петкратният шампион на двойки от Големия шлем беше известен като един от най-добрите играчи в света. През годините изцяло американската обувка еволюира от атлетична маратонка до модна икона, появява се на пистите, предизвиква сътрудничество и вдъхновява многобройни вариации по темата. Подписът Стан Смит се отличава с непринуден бял цветен цвят, изпъстрен с петна от ярко зелено на петата и линейна рисунка на лицето на Смит на езика. Маратонките Stan Smith се отличават с три реда перфорации, които едва ли има, за да представят наследството на 3-Stripes. Спецификация: Дантелено затваряне Синтетична горна част Гумена подметка Primegreen Внос Категория: adidas Originals Име на модела: adidas Stan Smith
  • Dr. Martens Voss Quad
    Сандал на Voss. Сега още по-силно. Стои на извисяваща се Quad подметка и изработена от Hydro кожа с две регулируеми презрамки за удобно прилягане. Снабдени с черен хардуер, сандалите на платформа са завършени с нашите открояващи се жълти шевове. Hydro е гладка на допир кожа с PU покритие с матово покритие Регулируеми презрамки Олекотена подметка на платформа Фирмен жълт шев За половин размер препоръчваме да намалите с един размер Височина на платформата: 2 3/8 инча; Височина на тока: 3 инча Материал: Тази кожа с PU покритие има матово покритие и е гладка на допир. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа.
  • Vans UA Bold NI (Staple) Black/True White
    Vans Staple Bold Ni е преработен архивен продукт с модерни актуализации. Тази ниска обувка с дантела има винтидж усещане с обновено тиксо, преработен дизайн на формата на Т-образен пръст, тонални шевове, премахване на етикета на езика за по-елегантен вид и чорап UltraCush™ Lite за повишен комфорт. Състав: кожа Стил: VN0A3WLPOS7
  • Camper Upright Black Sandal
    Черен сандал за жени. С две кръстосани кожени каишки на горната и задната част, закопчаващи се с велкро. Отворени пръсти и пети. С елегантни кожи и система за лесно носене, новият сандал Upright е идеалният спътник на летния ден. Горна: телешка кожа Цвят черен Подметка/Характеристики Гума за изключително сцепление Височина: 7,5 см Хастар: 70% кожа 30% телешка кожа Кожена работна група сертифицирана Използва кожа от кожени изделия, оценени от работната група по кожа (LWG). МРГ оценява и насърчава устойчиви екологични практики в кожената индустрия.
  • Camper Oruga Black Sandal
    Черни дамски пълнозърнест сандал с EVA подметка и закопчаване с катарама. Испански за „гъсеница“, нашите дамски сандали Oruga предлагат гъвкави, леки подметки и градски летен вид. Горна част: Кожа (телешка кожа) Цвят черен Подметка/Характеристики: EVA и гума за лек и по -добър захват XL EXTRALIGHT® за лекота и абсорбиране на удари Подплата: 50% тъкан (60% найлон - 40% PU) 50% естествен корк Кожена работна група сертифицирана Използва кожа от кожени изделия, оценени от работната група по кожа (LWG). МРГ оценява и насърчава устойчиви екологични практики в кожената индустрия.
  • Converse All Star Slide
    Ежедневните плъзгащи се сандали отговарят на характерния стил на Converse. Когато дойде време да се отпуснете и да се отпуснете, тези слайдове ще ви покрият. Дизайнът с отворени пръсти го поддържа лек и дишащ, докато класическото черно и бяло се съчетава лесно с целия ви гардероб. Огромните лога на Star Chevron носят достатъчно предимство. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Слипо сандал. ЕВА омекотяването осигурява комфорт през целия ден. Диамантена подметка с детайли Star Chevron. Надпис Star Chevron и Converse през каишката.
  • Converse Chuck Taylor All Star Marbled Mash-Up
    В тези маратонки няма нищо занижено. Набита платформа и назъбена гумена подметка придават неочакван обрат на ежедневните ви патронници. Формованата платформа и смелата многоцветна подметка се открояват навсякъде и навсякъде, където отидете. ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ НАДОЛУ Високо горна плетена текстилна кецова платформа. Многоцветният дизайн на плета добавя поп цвят към всяко облекло. Преувеличена мраморна подметка. Емблематичен пластир за глезен на Чък Тейлър.
  • Havaianas Slide Brasil New Graphite
    Тук е: Slide Brasil!: Havaianas разработиха плъзгач, базиран на техните емблематични джапанки с лого на Бразилия. Същите предимства на издръжливостта и комфорта, без подложката. Попълнете колекцията си Havaianas с новия слайд! - Произведено в Бразилия. - Материал: гумена подметка. - Предимства: Удобни, издръжливи, леки, топлоустойчиви, нехлъзгащи се и водоустойчиви. - Широки презрамки за перфектно регулиране. - Изберете по-малък размер от обикновено. Състав: Горна част: Синтетика/Pvc 100% Външна подметка: каучук/гума 100%
  • Vans Ua Acer Mesh Ni Sp Black/Aloha
    Mesh Acer NI се представя чрез нашата програма за нови проблеми, докато преосмисляме архивните продукти с модерни актуализации. Представяйки винтидж усещане с тонални шевове, Mesh Acer NI също така разполага с първокласни горни части от тропически флорални платна с кожени детайли, класически етикет с флаг на Vans и чорапи UltraCush™ за повишен комфорт. Състав: платно, кожа Стил: VN0A5DXZ3X8
  • Vans Ua Era 95 Dx (Anaheim Factory) Og Hotlips
    Anaheim Lips Era 95 DX отдава почит на нашата първа фабрика за Vans в Анахайм, Калифорния, като заимства детайли от оригиналната Era и предлага модернизиран комфорт с модернизирани чорапи Ortholite®. Anaheim Lips Era 95 DX включва също така детайли като оригинален номер на стил и цветова палитра или преиздадени щампи, по-висока гланцирана лента за фоксиране, памучни връзки, оригинална тежест за подплата и здрава текстилна горна част за завършване на външния вид. Състав: текстил Анахайм Пакетът Anaheim Factory отдава почит на нашата първа фабрика в Анахайм, Калифорния. Обратните детайли включват използването на оригинални номера на стила и цветова палитра, по-висока гланцирана фокинг лента, памучни връзки и оригинална тежест за подплата за завършване на външния вид. OrthoLite Нископрофилната пяна OrthoLite на Vans, базирана на CMEVA, е ултра лека и анатомично оформена за бързо, отзивчиво омекотяване, осигурявайки най-естественото ни прилягане и возене.
  • Vans UA Old Skool Gore-Tex Black/Camo
    Gore-Tex® е посветен на създаването на продукти, които осигуряват максимална защита и комфорт срещу най-тежките метеорологични условия. Продуктите, проектирани с плат Gore-Tex®, гарантират, че осигуряват превъзходни характеристики, издръжливост, дишане и защита от вода, предназначени да ви пазят от елементите. Използвайки горната част на Gore-Tex® и велур, Gore-Tex® Old Skool включва също камуфлажен принт, подсилени капачки на пръстите, за да издържат на многократно износване, подплатени яки за поддръжка и гъвкавост, както и гумени вафлени подметки. Състав: Велур, Текстил Този стил се предлага с допълнителен чифт връзки. Gore-Tex GORE-TEX е посветен на създаването на продукти, които осигуряват максимална защита и комфорт срещу най-тежките метеорологични условия. Продуктите, проектирани с плат GORE-TEX, гарантират, че осигуряват превъзходни характеристики, издръжливост, дишане и защита от вода - предназначени да ви пазят от елементите.
  • Havaianas Brasil Layers FC
    Внесете малко цвят в летните си тоалети с тези нови Havaiana! Освен опциите за ярки цветове, каишката включва метално бразилско знаме от произхода на марките. Бъдете смели през 2021 г.! - Произведено в Бразилия - Материал на подметката: 100% гума - Височина на подметката: 1см - Предимства: Удобни, издръжливи, леки, топлоустойчиви, нехлъзгащи се и водоустойчиви. - Описание: Бразилско знаме и контрастно лого на каишка Състав: Горна част: Синтетик / Метал/Pvc 95% Метал 5% Външна подметка: каучук/гума 100%
  • Puma Suede Bloc Trainers Black Ebony
    Носен от поколения b-boys и отминали икони на уличния стил, Suede е основен стил в продължение на повече от 50 години. Suede Bloc преосмисля нашия класически модел за нова ера, съчетавайки нисък профил с нахални, дебели детайли на петата, контрастна марка и блясък на метално злато. Тези елегантни маратонки са предназначени за изследване на градската джунгла на утрешния ден. Нисък ботуш Горна част от велур Мрежеста подплата Гумена междинна подметка Гумена подметка Мрежест език с найлонова връзка Закопчаване с дантела PUMA Formstrip от страничната страна Отпечатани с фолио PUMA Wordmark и Formstrip от страничната страна Лето TPU лого PUMA Cat на петата
  • Birkenstock Arizona BS Black Narrow Fit
    Легендарният двуремен дизайн от BIRKENSTOCK - Аризона. Емблематичен стил, допълнен с характерния комфорт на подложката BIRKENSTOCK. Координираната по цвят подложка за крака завършва изтънчеността на обувката. Горната част е изработена от удобен за кожата, износен синтетичен материал Birko-Flor®. Анатомично оформена корково-латексова подложка Горна част: Birko-Flor® Подплата на крака: микрофибър Подметка: EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама Произведено в Германия
  • Birkenstock Arizona Soft Footbed Black Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която от десетилетия радва както мъжете, така и жените. Този прост сандал с две презрамки означава вечен дизайн и отдавна притежава култов статус благодарение на своя фактор на комфорт. Горната част е изработена от удобен за кожата, износен синтетичен материал Birko-Flor®. Анатомично оформена корково-латексова подложка Горна част: Birko-Flor® Birko-Flor е изработена от лесен за поддръжка и хигиеничен PVC, който е облицован от вътрешната страна с мек, дишащ слой руно. Този висококачествен материал е много нежен към кожата и е удобен, като същевременно е много издръжлив. Подплата на крака: велур Подметка: EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама Произведено в Германия
  • Vans Style 73 DX
    Style 73 DX се присъединява към нашата програма за преиздаване на фабриката в Анахайм, допълнена с ретро наклон към спортния стил на Vans от началото на 90-те. Отличаващ се с високо залепваща лента, високо гланцово покритие на страничната стена и вдъхновена от наследството цветова палитра, Style 73 DX включва също здрава кожена горна част, персонализиран тъканен етикет и подложка на Ortholite® за допълнителен комфорт. Състав: кожа Стил: VN0A3WLQ4ZD OrthoLite Базиран на CMEVA OrthoLite чорап от пяна с нисък профил на Vans е ултра лек и анатомично очертан за бързо, отзивчиво омекотяване, осигурявайки нашето най-естествено прилягане и возене.
  • Birkenstock Gizeh Birko-Flor Narrow Fit
    Модерният сандал от прашки от Birkenstock. The Gizeh е емблематична класика с подписваща поддръжка и изискан, минималистичен стил. Показва се в Birko-Flor®. Произведено в Германия Birko-Flor® - издръжлив, синтетичен горен материал с покритие като кожа и мека подложка Оформената коркова подложка отговаря на формата на крака и характеристиките ви подчертана опора на свода, дълбока чаша на петата и просторна кутия за пръсти; облицована с велур Лека подметка EVA за амортизиране и поглъщане на удари Избягвайте силна топлина
  • adidas Ultraboost 21 W Black
    Тези дамски обувки за бягане са създадени за комфорт и отзивчивост. Те имат система Linear Energy Push, която увеличава сковаността на предните и средните крака за допълнителен енергиен тласък във всяка стъпка. Responsive Boost амортизацията връща енергията на крачката ви. Тези обувки са изработени от Primeblue, високоефективен рециклиран материал, съдържащ Parley Ocean Plastic и минимум 90% рециклиран материал общо. Обувки Ultraboost 21 Прототип след прототип. Иновация след иновация. Тестване след тестване. Запознайте се с нас в горещото преследване на върховата хармонизация на теглото, омекотяването и отзивчивостта. Ultraboost 21. Поздравете невероятното връщане на енергията. Енергията беше просто енергия, докато енергията се срещна с Ultraboost 21. Тегло: 340гр Капка на междинната подметка: 10 мм (пета 30,5 мм / предна част на крака 20,5 мм) Primeblue Чорапоподобно прилепване Дантелено затваряне adidas Primeknit + горна част Поддържащ брояч на петата Увеличете междинната подметка ПРЕМБЛЮ: Primeblue е високоефективен рециклиран материал, произведен частично с Parley Ocean Plastic. STRETCHWEB С КОНТИНЕНТАЛ: ГУМЕН ГОРЕН СЪС СВЪРШЕН ГРИП, КОЙТО СЕ АДАПТИРА НА ВСЯКА СТУПКА НА ВСЕКИ СЪСТАВЧИК, ПРЕМЕСТЯВАНЕ В ХАРМОНИЯ С БУСТ, ЗА ДА ПРЕДОСТАВИ ПО-МАЛКА И ПО-ГЪВКАВА Езда. КОНТИНЕНТАЛНА ГУМА: СЪЕДИНЕНИЕ С ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ ДОСТАВЧИКА НА ГУМИ, ВОДЕЩ В СВЕТА, ПРЕДОСТАВЯ ВЪНШЕН ВЪЗДЕЙСТВИЕ ПРИ ВСИЧКИ ВРЕМЕ И ЗЕМЯ BOOST: независима от температурата възглавница осигурява максимален комфорт и възвръщаемост на енергията във всеки климат. Цвят: Core Core / Core Black / Grey Four Каталожен номер: Fy0402
  • Birkenstock Arizona Patent Black Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която от десетилетия радва както мъжете, така и жените. Този прост сандал с две презрамки означава вечен дизайн и отдавна притежава култов статус благодарение на своя фактор на комфорт. Горната част е изработена от удобен за кожата, износен синтетичен материал Birko-Flor®. Корк от латекс с анатомична форма Горна част: Birko-Flor® Подплата на крака: велур Подметка: EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама Произведено в Германия
  • Nike Challenger OG
    Почти 1-към-1 римейк на обувката за бягане OG, която предлага на бегачите отличен външен вид през 70-те, Nike Challenger OG се жени за меки суи, блестящи тъкани и дишаща мрежа. Плюшената подплата около глезена се комбинира с елегантната си, пружинираща междинна подметка, за да го направи удобният моден тренд - диамантът от подземието. Показан цвят: бял / бял на върха / черен / университетски червен Стил: CW7645-100
  • adidas Nmd_R1 Junior
    Една обувка, за да ги управлява всички. Училище, работа или ритане през уикендите, тези обувки NMD_R1 на юношите поддържат външния ви вид излъскан благодарение на елегантния, тройно черен дизайн. Обединявайки ежедневния стил с технологията на adidas от най-висок клас, тези вдъхновени от бягане трениращи ви държат удобно в движение с възвръщаща енергията Boost амортизация под краката ви. Прогресивни обучители с елегантен, монохромен външен вид. Редовно прилягане Дантелено затваряне Мрежа горна Увеличете междинната подметка Гумена подметка Цвят: Core Black / Core Black / Core Black Каталожен номер: H03994 Име: adidas Nmd_R1 J
  • Birkenstock Gizeh BF Patent Black Narrow Fit
    Модерният сандал с прашки от BIRKENSTOCK. Gizeh е истинска класика с подпис поддръжка и изискан, минималистичен стил. Показан в забавен и лъскав патент Birko-Flor®. Оригинално легло BIRKENSTOCK: анатомично оформено Горна част: Birko-Flor® Подплата за крака: велур Подметка: EVA Детайли: индивидуално регулируема катарама в метал "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Mayari Birko-Flor Regular Fit Black Patent
    Mayari от BIRKENSTOCK - елегантно удобен сандал с регулируеми, кръстосани презрамки, които образуват единична примка около пръста. Класическа поддръжка и регулируемост, проектирани красиво. Показва се в Birko-Flor®. Анатомично оформена корково-латексова подложка Горна част: Birko-Flor® Подплата на крака: велур Подметка: EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама; пръстен на пръстите Произведено в Германия
  • Birkenstock Gizeh Vegan Regular Fit
    The Gizeh - модерен сандал с прашки от BIRKENSTOCK. Gizeh е доказана класика с подпис поддръжка и изискан, минималистичен стил. Предлага се във вегански материали, включително горна част, изработена от удобен за кожата синтетичен материал Birkibuc. Анатомично оформена коркова латексова подложка Горна: Birkibuc Подплата за крака: микрофибър Подметка: EVA Детайли: прашки с индивидуално регулируема метална катарама; веган "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona NU Oiled SFB Black Narrow Fit
    Легендарният дизайн с две ленти от BIRKENSTOCK - Аризона. Емблематичен стил, допълнен с характерния комфорт на подложката BIRKENSTOCK. Тази версия също може да се похвали с допълнителен слой пяна, а меката му подложка предлага допълнителен комфорт. Показани в красива, смазана кожа от набук. BIRKENSTOCK мека подложка; анатомично оформен Горна част: кожа от набук, омаслена Хастар: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулируеми метални катарами "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona NU Oiled Black Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика. Този индивидуално регулируем унисекс сандал с две каишки вече се предлага в ежедневна версия от смазана кожа от набук. Меката кожа се отличава с отворено покритие, подчертаващо ръчно изработения и естествен вид на тези стилни сандали. Анатомично оформена коркова латексова подложка Горна част: кожа от набук, омаслена Хастар: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулируеми метални катарами Произведено в Германия
  • Converse x Space Jam: A New Legacy Chuck 70
    TUNE SQUAD ОФИЦИАЛНО. Официално е. Tune Squad се завръща в действие и Converse току-що пусна колекция от подписи, включително Chuck 70, за най-новия член на екипа, Леброн Джеймс. Въпреки че този дизайн с ограничено издание има първокласната изработка, която очаквате от най-добрия досега силует, той също така е пълен с безумни детайли като емблематичните цветни пръстени, смели графики на Tune Squad и специална обработка на логото Space Jam: Ново наследено Converse. С размери за всички възрасти можете да рестартирате носталгията си от 90-те или да привлечете следващото поколение към забавлението. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Ограничена серия високи маратонки с ретро номер. Премиум 12 oz платнена горна част за структура и издръжливост; Стелка OrthoLite за комфорт. Tune Squad графики и персонализирано лого на Converse в Space Jam: A New Legacy шрифт. Емблематични цветни пръстени Looney Tune със сатенена бродерия. Принт "Looney Tune LeBron" с подпис на играча.
  • Puma Wild Rider Soft Metal Wn´s
    Бъдете напред в стиловите залози в уличния интелигентен Mayze Luxe, създаден специално за модните там. Подредихме подметката и добавихме инструменти за контрастен каучук за неравен слой, а горната част използвахме престижен велур и набук за луксозно покритие. Нисък силует на ботуша с подредена подметка Премиум велурена горна част с набукани наслагвания Гумена междинна подметка Гумена подметка Дантелено затваряне за плътно прилепване Капачки с гланцово покритие Капачка за пета от набук Nubuck PUMA Formstrip от страничната и медиалната страна Релефен печат с фолио PUMA с марка на четвърт панел и пета Архив № 1 на PUMA Етикет на езика
  • Vans Old Skool Tapered
    Eco Theory Old Skool Tapered е проектиран с внимателно внимание към устойчивостта във всяка част от обувката. От органично отгледана горна част от памучно платно до новоразработената еко гумена подметка, която е проектирана да отстранява 100% гума на петролна основа и да я заменя с естествен каучук, като същевременно запазва сцеплението и издръжливостта, с които Vans е известен от 1966 г. Eco Theory Old Skool Tapered преработва нашия оригинален стил на странична лента с екологично чисти материали и техники, с които можете да се чувствате добре. Тази деконструирана обувка с връзки също предлага по-тънък и прилепнал силует от традиционния Old Skool. Завършен е с метални капси и възобновяеми конопени връзки. • СКУСЕН СИЛУЕТ: деконструираната горна част предлага по-тънък и прилепнал силует от традиционния Old Skool. • ОРГАНИЧНО ОТГЛЕДЕНО ПАМУКНО ПЛАНО: Нашето органично памучно платно е сертифицирано по GOTS (Global Organic Textile Standard) и е направено от естествени семена, без използване на пестициди или вредни химикали. • КОНОПЕНИ ДАНТЕЛИ: Това естествено влакно е издръжливо, антимикробно и управлява влагата. Изисква по-малко вода и площ, за да расте, е устойчива на пестициди култура и извлича метали от почвата. • НОВА СМЕСВА ОТ НАТУРАЛЕН КАУЧУК: Тази изцяло нова гумена смес на Vans е проектирана да отстранява 100% от каучука на петролна основа/изкопаеми горива и да го замени с естествен каучук, като същевременно запазва сцеплението и издръжливостта, с които Vans е известен от 66 г. насам. Състав: текстил Стил: VN0A54F49FN
  • Vans UA Sid Suede Scarab True White
    Sid се въвежда отново чрез нашата програма за нови проблеми, докато преосмисляме архивните продукти с модерни актуализации. Предлагайки всички оригинални дизайнерски знаци, Suede Sid е класически нисък стил с много ретро елементи. Уникалните детайли включват външна подметка, бродирано лого „Flying V“, контрастни шевове и тонални двойни ивици. Suede Sid също така разполага със здрава горна част от велур и поддържащи подплатени яки. Състав: кожа Стил: VN0A54F5A10
  • Vans UA Acer NI SP Black Marshmalow
    Staple Acer NI се представя чрез нашата програма за нови проблеми, докато преосмисляме архивните продукти с модерни актуализации. Представяйки винтидж усещане с тонални шевове, Staple Acer NI също така разполага с висококачествена кожена горна част с детайли от шахматно платно, класически етикет с флаг на Vans и чорапи UltraCush™ за повишен комфорт. Състав: кожа, текстил Стил: VN0A4UWY17R Ultracush™ Стандартният плосък чорап ULTRACUSH на Vans има лека, предсказуема омекотяване и опора за надежден комфорт.
  • Vans UA Authentic 44 DX Epic Flame
    Anaheim Factory Authentic 44 DX предлага модернизиран комфорт с модернизирани чорапи Ortholite®. Тази обувка включва и детайли за връщане като оригиналния номер на стила и цветовата палитра или преиздадени щампи, по-лъскава тиксо, памучни връзки, оригинална тежест за подплата и шарка на пламък за завършване на външния вид. Състав: текстил Стил: VN0A38EN423 Анахайм Пакетът Anaheim Factory отдава почит на нашата първа фабрика в Анахайм, Калифорния. Подробностите за връщане включват използването на оригинални номера на стил и цветова палитра, по-висока гланцирана фокинг лента, памучни връзки и оригинална тежест за подплата за завършване на външния вид. OrthoLite Нископрофилната пяна OrthoLite на Vans, базирана на CMEVA, е ултра лека и анатомично очертана за бързо, отзивчиво омекотяване, осигурявайки нашето най-естествено прилягане и возене.

Последно видяно

Обувки за дами - За обувките е изключително важно да се чувствате комфортно, да не ви стягат и да не натоварват крака. Обувките могат да бъдат изработени от различни материали като естествена или изкуствена кожа, гума и различни тъкани. Анатомичните обувки са специално предназначени за хора с проблеми с краката или гръбначния стълб. Кожените обувки са малко по-скъпи, но са по-издръжливи и по-удобни за носене. Ако инвестирате в добри кожени обувки или ботуши, те наистина могат да траат дълго време, така че инвестицията е добра. Съществуват и по-евтини решения, които също имат много задоволително качество. Евтините обувки от изкуствена кожа също могат да траат дълго време, ако са добре изработени и поддържани по правилния начин. Има различни модели обувки за различни цели. За спортни дейности има маратонки и туристически ботуши. За бизнес и празнични случаи имаме по-елегантни обувки, предимно изработени от кожа. Жените и момичетата обичат токчетата и кожени бизнес токчета, защото приятно удължават краката и идват в широк спектър от красиви цветове и дизайн. За лятото се нуждаем от джапанки, пантофки и сандали, които могат да бъдат изработени от различни материали като гума, коноп и трикотаж. През зимата носим високи ботуши или от онези до глезена. През последните години при жените са особено популярни, много високите ботуши, които достигат до коленете. Те могат да бъдат плоски или на ток. Специална категория са домашните обувки които включват чехли и пантофи. За тях е важно да бъдат топли и удобни. Ако търсите работни обувки, като сабо, кожени токчета или плоски обувки, трябва да обърнете внимание, те да отговарят на вашия крак. Те трябва да позволяват по-дълго удобно носене без болка и стягане. Черният цвят е неутрален, тъмен цвят, който може да се комбинира с било кой друг цвят, така ще подчертаете тяхната дълбочина. Черният цвят отразява елегантност, сериозност и формален стил, а черното облекло прави човекът да изглежда по-слаб, но и по-стар, отколкото в действителност е. Когато става въпрос за облекло, обувки и стайлинг, най-често черното психологически се възприема като израз на привлекателност, интелигентност и висока самоувереност. Твърди се че над 66% от жените смятат че черният цвят прави мъжете изключително секси. Черният цвят разбира се, е свързан и с погребения и смърт. Па така, в западните култури черното провокира както положителни, така и отрицателни емоции. Черни нюанси са тъмно мастилният цвят, въглен цвят, тъмен и оникс.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх