Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за бебе Червена цветове

113
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • LEGO Storage BOX Кутия за закуска, червено, размер
    Ако закуската ти е винаги в стилна опаковка, може да бъдеш сигурен, че при всеки обед ще се откроиш. Кутията, като умалено LEGO кубче с подходяща големина, лесно ще влезне в раницата ти или в чантата за училище. Напиши на кутията името си и обедът ти никога няма да се изгуби.
  • Disney CARS Органайзер, червено, размер
    Органайзерът Disney CARS е подходящ за поставяне върху задната страна на предната седалка и е направен с рисунките от Disney, който е идеален за поставяне на играчки, напитки , пастели и всякакви малки предмети. Осен това предлага и запазване от замърсяване седалката в колата.Изработен е с издръжлив материал, който може лесно да бъде почистван.Неговото закачване към седалката е подходящо за всякакви коли. Благодарение на специалната конструкцията на органайзера може да бъде закачен и на детската количка и много други места. Лесно поставяне и регулиране на презрамките, които са допълнени с катарами за бързо пристягане.
  • LEGO Storage HANDLE BOX Кутия за закуска, червено, размер
    Ако закуската ти е винаги в стилна опаковка, може да бъдеш сигурен, че при всеки обед ще се откроиш. Кутията за закуска е във формата на голямо LEGO кубче с практична силиконова дръжка.
  • Bestway SPIDER-MAN ARMBANDS Надуваеми ръкави, червено, размер
    Надуваемите ръкави Bestway SPIDER-MAN ARMBANDS са направени с любимият на децата Супергерой и са идеални за първите навлизания на децата във водата. Ръкавите могат да се използват за тренировки по плуване и също така за по-голяма безопасност на децата във водата . Препоръчват се за използване от деца, но само с контрол от родителите, когато са във водата.
  • LEGO Storage ICONIC CLASSIC Комплект за закуски, червено, размер
    Изпрати детето си на училище с новия комплект Lego ICONIC CLASSIC! Комплекта се състои от кутия за закуски и бутилка за напитки с рисунка Lego Iconic Classic.
  • Kensis YUCK2 Летяща чиния, червено, размер
    С летящата чиния Kensis YUCK2 ще осигуриш дълготрайно забавление за себе си и своите приятели.
  • Kensis SAUCER Летящ диск фризби, червено, размер
    Летящата чиния от пяна на марката Kensis SAUCER е идеално средство за забавление през свободното време и то не само на плажа.
  • Disney CARS III Слънчев сенник, червено, размер
    Сенника с рисунки от филмчето Леденото Кралство от марката Disney забранява проникването на слънчевите лъчи в коли. Предназначен е за задните и странични стъкла на колите.
  • Disney SPIDERMAN Органайзер, червено, размер
    Органайзерът Disney SPIDERMAN е подходящ за поставяне върху задната страна на предната седалка и е направен с рисунките от Disney, който е идеален за поставяне на играчки, напитки , пастели и всякакви малки предмети. Осен това предлага и запазване от замърсяване седалката в колата.Изработен е с издръжлив материал, който може лесно да бъде почистван.Неговото закачване към седалката е подходящо за всякакви коли. Благодарение на специалната конструкцията на органайзера може да бъде закачен и на детската количка и много други места. Лесно поставяне и регулиране на презрамките, които са допълнени с катарами за бързо пристягане.
  • DOLU MY FIRST SLIDE Пързалка, червено, размер
    Моята първа пързалка е тук! Отличава се с изключителна стабилност, относно безопасността на децата. Изненадва не само лесното монтиране, но и опростеното и бързо прибиране. Безопасното натоварване на пързалката е 30 кг. Подходящ за вътрешно и външно ползване.
  • BOMIMI AJAX 3v1 Проходилка, червено, размер
    Прекрасна проходилка AJAX 3v1 от марката Bomimi за малките състезатели. Три начина на ползване: 1. Проходилка - като класическа проходилка и център за движение. 2. След премахване на задната преграда се променя функцията Проходилка - детето може сега да бута проходилката пред себе си. Колелцата регулират скоростта след натоварване. Проходилката придава усещане за опора. 3. Активна проходилка - след отстраняване на рамката проходилката може да се промени в Активна проходилка, която ще поощрява детето в първите му крачки и ще му помага да развие умения за равновесие и координация.
  • ZOPA CITI TRIKE Детско колело, червено, размер
    Детското колело Zopa CITI TRIKE е страхотно развлечение за децата и в същото време тяхното каране е улеснявано от родителите им. Модела предлага сваляне на сенника , коланите около тялото, има предна облегалка и педали, които позволят на детето да се наслаждава по-добре на карането. Предлага се избор от подпиране на краката за бебета и по-малки дечица, което може и да бъде премахнато.
  • WOODY ROCKING RING 85 cm Люлка, червено, размер
    Люлката от марката Woody е подходяща за забавление и релакс. Седалката е изплетена с въжена мрежа, а закалената ѝ пластмасова рамка е защитена с въже. Използваният материал дава възможност за комфортна почивка и безопасност при люшкане. Люлката може да се използва само в седнало или легнало положение. Закачването е за метални кръгове, които са закачени за провиснали въжета. Въжетата са завършени със здрав възел в долната част на кръга.

Последно видяно

Всички дрехи за малки деца, бебета и тийнейджъри, от всички онлайн магазини на едно място за онлайн сравнение и покупка. Червеният цвят е цветът на любовта, страстта, топлината, похотта, романтиката, смелостта, кръвта, огъня, действието и гнева, също така това е един от най-важните цветове в човешката история. Червеното е много забележим и интензивен цвят, пълен е с напрежение и емоция, който едновременно представлява и Купидон и Дяволът. Червеното повдига кръвното налягане, повишава сексуалното желание, увеличава честотата на дишане, ускорява метаболизма и повишава нивото на самочувствие. Па така, червените дрехи и обувки символизират смелост и храброст. На жените се препоръчва да носят червено на работно интервю но и на среща, т.е във всички случаи, когато искат да се изтъкнат защото доказано -мъжете са по-отзивчиви към червения цвят при жени и по-често избират жени, облечени в червено.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх