Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари от размер B

5369
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
B
  • Nivea Invisible Black & White Clear рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Invisible Black & White Clear, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Clear предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма не оставя петна върху облеклото Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Kallos Gogo освежаващ душ гел 200 мл.
    Kallos Gogo, 200 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Kallos Gogo ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Подходящо за ежедневна употреба.
  • Kallos Color маска за боядисана коса смесени цветове 1000 мл.
    Kallos Color, 1000 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаKallos Color е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: предпазва косата от високите температури интензивно хидратира подсилва косъма удължава издръжливостта на цвета Състав: UV филтър Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Kallos Gogo възстановяващ шампоан за суха и крехка 200 мл.
    Kallos Gogo, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Gogo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата интензивно хидратира прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Kallos Silk маска за суха и чувствителна коса 1000 мл.
    Kallos Silk, 1000 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаKallos Silk е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък подобрява гъвкавостта на косъма Начин на употреба: Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • ARTDECO Rubicell Applicator двоен апликатор за сенки за очи мини 1 бр.
    ARTDECO Rubicell Applicator, 1 бр., Четки за сенки за очи за жени, Четката за очи ARTDECO Rubicell Applicator е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Характеристики: улеснява нанасянето на грима продуктът е подходящ за продукти с пудра Състав: от синтетични влакна Начин на употреба: С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения.
  • Babaria Aloe Vera хидратиращо олио за тяло с алое вера 400 мл.
    Babaria Aloe Vera, 400 мл., Олио за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Babaria Aloe Vera обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: хидратира в дълбочина подхранва и се грижи за кожата забавя стареенето Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
  • Maybelline The Rocket спирала за обем цвят Black Noir 9.6 мл.
    Maybelline The Rocket, 9.6 мл., Спирали за жени, Спиралата Maybelline The Rocket придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: изразително сгъстява миглите удължава дължината на миглите удивително извива миглите не се размазва бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • David Beckham Classic Edition 2023 дезодорант с пулверизатор за мъже 75 мл.
    David Beckham Classic Edition 2023, 75 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът David Beckham Classic Edition 2023 освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предоставя дълговременно усещане за свежест увеличава интензивността на аромата от същата колекция ще зарадва всеки мъж Начин на употреба: Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Elgydium Inter-Active Soft четка за зъби софт 1 бр.
    Elgydium Inter-Active Soft, 1 бр., Четки за зъби за мъже
  • Bruno Banani Magic Man дезодорант в спрей за мъже 150 мл.
    Bruno Banani Magic Man, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Bruno Banani Magic Man предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предоставя дълговременно усещане за свежест предпазва от неприятната миризма ще зарадва всеки мъж Начин на употреба: Подходящ за всекидневна употреба. Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Gabriella Salvete Eyebrow Contour молив за вежди цвят 01 Brown 0,28 гр.
    Gabriella Salvete Eyebrow Contour, 0,28 гр., моливи за вежди за жени, Моливът за вежди Gabriella Salvete Eyebrow Contour ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди. Характеристики: изразява веждите и подчертава тяхната естествена красота оцветява слабо изразените вежди гарантира прецизно оформяне на веждите за кратко време дълготраен ефект Начин на употреба: С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
  • Gabriella Salvete Automatic Eyeliner автоматичен молив за очи цвят 04 Graphite 0,28 гр.
    Gabriella Salvete Automatic Eyeliner, 0,28 гр., Моливи и очни линии за жени, Очната линия Gabriella Salvete Automatic Eyeliner подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: сит и интензивен цвят очертава точна линия създава атрактивен драматичен вид идеален за опушен грим Състав: вегански продукт Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Listerine Total Care Sensitive вода за уста за цялостна защита на чувствителни зъби 500 мл.
    Listerine Total Care Sensitive, 500 мл., Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Listerine Total Care Sensitive не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: намалява чувствителността на зъбите укрепва емайла убива бактериите осигурява свеж дъх Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Kallos KJMN Shine Hair крем за коса за блясък 50 мл.
    Kallos KJMN Shine Hair, 50 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Kallos KJMN Shine Hair подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време. Характеристики: предоставя здрав блясък Начин на употреба: Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
  • Kallos KJMN защитен спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
    Kallos KJMN, 200 мл., Стилизиращи продукти за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Kallos KJMN осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината. Характеристики: предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косата придава хидратация и блясък изглажда косъма Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
  • Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate пилинг за тяло 150 мл.
    Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 150 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки измива всички нечистотии прави кожата фина и еластична ревитализира кожата Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Nivea Lemongrass & Oil освежаващ душ гел 250 мл.
    Nivea Lemongrass & Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Lemongrass & Oil ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Nivea Men Cool шампоан за нормална към омазняваща се коса за мъже 250 мл.
    Nivea Men Cool, 250 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Nivea Men Cool ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата премахва пърхота от косата регенерира и подхранва косата продуктът е разработен специално за нуждите на мъже Състав: не съдържа силикони Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Swissdent Profi Whitening четка за зъби софт 1 бр.
    Swissdent Profi Whitening, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Swissdent Profi Whitening поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите придава блясък на повърхността на зъбите достига и до труднодостъпните места лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Axe Africa дезодорант в спрей за мъже 150 мл.
    Axe Africa, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Axe Africa освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: придава дълговременно усещане за комфорт и чистота предпазва от неприятната миризма увеличава интензивността на аромата от същата колекция Начин на употреба: Можете да повтаряте по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Creme Sensitive душ гел - грижа 250 мл.
    Nivea Creme Sensitive, 250 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Nivea Creme Sensitive е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии прави кожата кадифено фина и мека интензивно хидратира понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy балсам за нокти 12 мл.
    Eveline Cosmetics Nail Therapy, 12 мл., Нокти за жени, Продуктът Eveline Cosmetics Nail Therapy гарантира професионална грижа за вашите нокти. Характеристики: подсилва ноктите подобрява устойчивостта на ноктите срещу механично повреждане ефективно регенерира ноктите подхранва ноктите и кожичките на ноктите Начин на употреба: Ползвайте редовно.
  • Klorane Bébé Nutrition подхранващ крем за деца 40 мл.
    Klorane Bébé Nutrition, 40 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Klorane Bébé Nutrition осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: успокоява раздразнения и зачервявания прави я нежна и омекотена възстановява защитния филм повишава устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влияния Начин на употреба: Постъпвайте според приложената инструкция.
  • Brazil Keratin Clarifying Shampoo почистващ шампоан 300 мл.
    Brazil Keratin Clarifying Shampoo, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Clarifying Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата придава блясък и обем прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Brazil Keratin Coconut Shampoo шампоан за увредена коса 300 мл.
    Brazil Keratin Coconut Shampoo, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Brazil Keratin Coconut Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата подсилва косъма интензивно хидратира придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Oral B Essential Floss восъчен конец за зъби с вкус на мента 50 м
    Oral B Essential Floss, 50 м, Конци за зъби за мъже, Конецът за зъби Oral B Essential Floss е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне. Характеристики: премахва зъбната плака под линията на венците лесно се плъзга между зъбите освежава дъха има восъчна повърхност Начин на употреба: Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
  • Rimmel 60 Seconds By Rita Ora лак за нокти цвят 300 Glaston Berry 8 мл.
    Rimmel 60 Seconds By Rita Ora, 8 мл., Нокти за жени, Лакът за нокти Rimmel 60 Seconds By Rita Ora само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти. Характеристики: ярък и наситен цвят гарантира висок гланц има дълготрайна издръжливост удобно се нанася Начин на употреба: Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
  • Rimmel Oh My Gloss! блясък за устни цвят 330 Snog 6.5 мл.
    Rimmel Oh My Gloss!, 6.5 мл., Устни за жени, Гланцът за устни Rimmel Oh My Gloss! гарантира красив вид на вашите устни. Характеристики: хидратира и омекотява устните дълготраен ефект придава на устните ситен цвят Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем.
  • Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant твърд антиперспирант 48 часа 40 мл.
    Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant, 40 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване не оставя петна върху облеклото придава свежест предпазва от неприятната миризма предоставя дълготрайна защита Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Catrice Sun Glow бронзираща пудра цвят 030 Medium Bronze 9.5 гр.
    Catrice Sun Glow, 9.5 гр., Руж, Бронзанти за жени, Бронзантът Catrice Sun Glow усъвършенства вида на лицето и придава лек ефект на тен. Характеристики: придава на лицето здрав и свеж вид има матиращ ефект изглежда естествено на лицето Начин на употреба: За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.
  • Ziaja Orange Butter душ гел 500 мл.
    Ziaja Orange Butter, 500 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Ziaja Orange Butter е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии прави кожата кадифено фина и мека поддържа естественото pH на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Ziaja Coconut крем душ гел 500 мл.
    Ziaja Coconut, 500 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Ziaja Coconut е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии интензивно хидратира омекотява и повишава еластичността възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Catrice Stylist молив за вежди с четка цвят 020 Date With Ash-ton 1,4 гр.
    Catrice Stylist, 1,4 гр., Вежди за жени, Моливът за вежди Catrice Stylist ви помага да създадете съвършено оформени и плътни вежди. Характеристики: оцветява слабо изразените вежди гарантира прецизно оформяне на веждите за кратко време включително практична четчица създава естествен ефект придава на веждите обем и форма Начин на употреба: Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън. С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
  • Catrice Allround спирала за удъжаване, извиване и обем цвят 010 Ultra Black 11 мл.
    Catrice Allround, 11 мл., Спирали за жени, Спиралата Catrice Allround придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: поотделно разделя всяка мигла удължава дължината на миглите изразително сгъстява миглите има интензивен цвят бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Catrice Allround спирала за удъжаване, извиване и обем водоустойчив цвят 010 Blackest Black 12 мл.
    Catrice Allround, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата Catrice Allround придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: има дълготраен ефект поотделно разделя всяка мигла не се размазва удължава дължината на миглите изразително сгъстява миглите Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • La Roche-Posay Lipikar Fluide хидратиращ и защитен флуид без парабени 400 мл.
    La Roche-Posay Lipikar Fluide, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло La Roche-Posay Lipikar Fluideсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява успокоява и освежава кожата укрепва кожната бариера Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • The Bluebeards Revenge Accessories поставка за четка за бръснене 1 бр.
    The Bluebeards Revenge Accessories, 1 бр., Класическо бръснене за мъже, Стилният аксесоар The Bluebeards Revenge Accessories ще стане незаменима част от вашите козметични принадлежности. Характеристики: дизайнерско изпълнение
  • Max Factor Masterpiece спирала за обем цвят Rich Black 4.5 мл.
    Max Factor Masterpiece, 4.5 мл., Спирали за жени, Спиралата Max Factor Masterpiece придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: изтъква формата на очите поотделно разделя всяка мигла удивително извива миглите осигурява пълен обем само с един слой не слепва миглите не се размазва Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories велурен тампон за пудра
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, Четки и гъби за жени
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories Четка за грим MAX 519/03 1 бр.
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: специална форма за лесно приложение чудесно приляга в ръката прецизно и лесно приложение за пътуване и дамска чанта Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories четка за пудра суха, на прах MAX 519/01 1 бр.
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Diva & Nice Cosmetics Accessories гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: прецизно и лесно приложение чудесно приляга в ръката специална форма за лесно приложение за пътуване и дамска чанта Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо. С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
  • Regina Garden Mix комплект(за устни)
    Regina Garden Mix, Козметични комплекти за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Regina Garden Mix е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Комплектът съдържа: Strawberry балсам за устни 2,3 гр. Cherry балсам за устни 2,3 гр. Rapsberry балсам за устни 2,3 гр. Характеристики: осигурява защита на устните от външните влияния прави устните меки и нежни поправя напуканите устни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Elmex Caries Protection паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес с флуорид 2x75 мл.
    Elmex Caries Protection, 2x75 мл., За цялостна защита за мъже, Пастата за зъби Elmex Caries Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина. Характеристики: надеждно почиства зъбите грижи се за венците ограничава отлагането на зъбен камък Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
  • G.U.M Fine Floss восъчен конец за зъби 55 м
    G.U.M Fine Floss, 55 м, Грижа за междузъбно пространство за мъже
  • Dermedic Hydrain3 Hialuro почистващ гел-крем за дехидратирана суха кожа 200 мл.
    Dermedic Hydrain3 Hialuro, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице хидратира в дълбочина предотвратява изсушаването на кожата на лицето може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Dermedic Baby хидратиращ и успокояващ крем с липиди за деца от раждането им 100 мл.
    Dermedic Baby, 100 мл., При подсичане за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Dermedic Baby осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: интензивно хидратира успокоява раздразнената кожа за чувствителна детска кожа на лицето Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • TePe Angle Size 3 четки за междузъбно пространство 0,4 mm 6 бр.
    TePe Angle Size 3, 6 бр., Интердентални четки за зъби за мъже, Четката за междузъбно пространство TePe Angle Size 3 е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес. Характеристики: грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространство гарантира лесно боравене и употреба Начин на употреба: Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
  • Nivea Fresh Flower дезодорант в спрей за жени 150 мл.
    Nivea Fresh Flower, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Flower предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест предоставя дълготрайна защита не оставя петна върху облеклото Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Fresh Comfort дезодорант рол-он без съдържание на алуминиеви соли 48 часа 50 мл.
    Nivea Fresh Comfort, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Comfort предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест предоставя дълготрайна защита не оставя петна върху облеклото Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Elgydium Junior четка за зъби за деца 1 бр.
    Elgydium Junior, 1 бр., Детски четки за зъби за деца
  • Ziaja Goat's Milk маска за суха кожа 7 мл.
    Ziaja Goat's Milk, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Goat's Milk обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави кожата копринено мека на допир възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Jeanne Arthes Colonial Club тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Jeanne Arthes Colonial Club, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Мъжката тоалетна вода Jeanne Arthes Colonial Club ще ви помогне да разкриете своята мъжественост, сила и смелост. Ароматът е изпълнен с мъжка енергия и перфектно ще подчертае характера ви във всяко ваше действие. цветен аромат дървесен аромат идеален избор за смелия приключенец аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Jeanne Arthes J.S. Joe Sorrento парфюмна вода за мъже 100 мл.
    Jeanne Arthes J.S. Joe Sorrento, 100 мл., Парфюмна вода за мъже, цитрусов аромат
  • Nivea Men Active Clean шампоан с активен въглен за мъже 250 мл.
    Nivea Men Active Clean, 250 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Nivea Men ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Regina Original балсам за устни с конопено масло 4.5 гр.
    Regina Original, 4.5 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Regina Original е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва осигурява защита на устните от външните влияния поправя напуканите устни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Bruno Banani Absolute Man дезодорант в спрей за мъже 150 мл.
    Bruno Banani Absolute Man, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Bruno Banani Absolute Man освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест допълва аромата от същата серия изключително подходящ за подарък, заедно с аромата Начин на употреба: Можете да повтаряте по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Regina Professional Care маска за лице с еластин 90 мл.
    Regina Professional Care, 90 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Regina Professional Care обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва озарява и освежава възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Bione Cosmetics Care дълбоко почистващ пилинг краставица 200 гр.
    Bione Cosmetics Care, 200 гр., Пилинг за тяло за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Bione Cosmetics Care ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице почиства запушените пори премахва мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
  • Bione Cosmetics Care бял вазелин 260 мл.
    Bione Cosmetics Care, 260 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация. Характеристики: подобрява сухата кожа подобрява гъвкавостта на кожата и нейната еластичност за ползване за тялото и лицето Начин на употреба: Ползвайте при необходимост.
  • Bione Cosmetics Keratin + Argan масло за коси с тъмни цветове 80 мл.
    Bione Cosmetics Keratin + Argan, 80 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Keratin + Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване елиминира чупенето на косата прави косата красиво блестяща и жизнена придава привлекателен гланц Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Jack N’ Jill Hippo БИО четки за зъби за деца много мека 1 бр.
    Jack N’ Jill Hippo, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Jack N’ Jill Hippo задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: удобно се държи в ръката леко и надеждно почиства зъбите закачлив дизайн за деца Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Jeanne Arthes Sultane Noir Velours парфюмна вода за жени 100 мл.
    Jeanne Arthes Sultane Noir Velours, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Никога повече не изпускайте възможността да станете царица на вечерта. За няколко секунди дамската парфюмна вода Jeanne Arthes Sultane Noir Velours ще ви превърне в ослепително същество, на чиято магия всички незабавно се подчиняват. цветен аромат ориенталски аромат подчертава чувствеността на всяка жена уникален аромат за специални поводи
  • Vivian Gray Crystals Brown душ гел 250 мл.
    Vivian Gray Crystals Brown, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Vivian Gray Crystals Brown ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира при измиване създава богата пяна Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Vivian Gray Crystals Brown крем сапун 250 мл.
    Vivian Gray Crystals Brown, 250 мл., Течни сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Vivian Gray Crystals Brown щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете подхранва кожата Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Vivian Gray Crystals Brown тоалетно мляко за тяло 250 мл.
    Vivian Gray Crystals Brown, 250 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Vivian Gray Crystals Brownсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина оставя кожата кадифено фина на допир Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Fenjal Body Care крем сапун 100 гр.
    Fenjal Body Care, 100 гр., Сапуни за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Fenjal Body Care е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: фино почиства кожата не дразни и не изсушава кожата подхранва и хидратира ухае приятно Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
  • Disney Frozen Bubble Bath пяна за вана 250 мл.
    Disney Frozen Bubble Bath, 250 мл., Къпане на деца за деца
  • Fenjal Classic крем-олио за вана 200 мл.
    Fenjal Classic, 200 мл., Олио за вана за жени, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Маслото за вана Fenjal Classic ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна маслена баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Ще се радвате не само на заслужена почивка, но и на красива и ароматизирана кожа. Характеристики: подхранва и омекотява сухата кожа успокоява изсушената кожа действа релаксиращо Начин на употреба: Налейте във ваната и разбъркайте.
  • Bourjois Liner Feutre дълготраен маркер за очи цвят 011 Noir 0.8 мл.
    Bourjois Liner Feutre, 0.8 мл., Очна линия за жени, Очната линия Bourjois Liner Feutre подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: сит и интензивен цвят очертава точна линия Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Sebamed Body Care нежен рол-он балсам за чувствителна и депилирана кожа 50 мл.
    Sebamed Body Care, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Sebamed Body Care предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест предоставя дълготрайна защита не раздразва кожата не блокира естествените телесни процеси Състав: без алуминиеви соли без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
  • Sebamed Body Care дезодорант в спрей 24 часа 75 мл.
    Sebamed Body Care, 75 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Sebamed Body Care предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълготрайна защита придава свежест не блокира естествените телесни процеси придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Sebamed Body Care рол-он 50 мл.
    Sebamed Body Care, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Sebamed Body Care предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Ziaja Argan Oil подхранващ кремообразен сапун 500 мл.
    Ziaja Argan Oil, 500 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Ziaja Argan Oil е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: интензивно хидратира нежно почиства кожата и избавя от нечистотии подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • MIXA Anti-Imperfection почистваща вода за лице без алкохол 200 мл.
    MIXA Anti-Imperfection, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Водата за лице MIXA Anti-Imperfection свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: почиства порите в дълбочина оставя кожата матова и мека на допир предоставя защита от изсушаване може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанасяйте с козметичен тампон и с кръгови движения довършете почистването на кожата.
  • Bione Cosmetics Antakne пилинг за лице и тяло 200 гр.
    Bione Cosmetics Antakne, 200 гр., Пилинг за тяло за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Bione Cosmetics Antakne ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва черните точки и излишния себум почиства запушените пори може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
  • Bione Cosmetics Argan Oil + Karité балсам за ръце 205 мл.
    Bione Cosmetics Argan Oil + Karité, 205 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Bione Cosmetics Argan Oil + Karité . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека потиска признаците на стареене на кожата предпазва кожата ухае приятно Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff шампоан против пърхот 300 мл.
    Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира премахва пърхота от косата подсилва косъма Състав: не съдържа силикони Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • CutisHelp Mimi конопен дневен крем при прояви на дерматит за деца от раждането им 75 мл.
    CutisHelp Mimi, 75 мл., Специална грижа за кожата за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът CutisHelp Mimi осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: успокоява раздразненията ефективно подхранва хидратира и омекотява детската кожа Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • CutisHelp Mimi конопна измиваща емулсия за деца от раждането им 200 мл.
    CutisHelp Mimi, 200 мл., Специална грижа за кожата за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът CutisHelp Mimi оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии прави кожата фина и еластична успокоява раздразненията интензивно хидратира измива и косичката Начин на употреба: Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
  • Delia Cosmetics Glamour спирала за удъжаване, извиване и обем цвят Black 11 мл.
    Delia Cosmetics Glamour, 11 мл., Спирали за жени, Спиралата Delia Cosmetics Glamour придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите удивително извива миглите осигурява пълен обем само с един слой Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Bielenda Expert Pure Skin Soothing мицеларна почистваща вода 3 в 1 400 мл.
    Bielenda Expert Pure Skin Soothing, 400 мл., Мицеларни води за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Bielenda Expert Pure Skin Soothing ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата оставя кожата напълно чиста има освежаващ и успокояващ ефекти придава на кожата хидратация предотвратява изсушаването на кожата на лицето на допир кожата е фина и омекотена Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. Не изплаквайте.
  • Tołpa Dermo Face Modelar 50+ лифтинг маска за лице, врат и деколкте 2 x 6 мл.
    Tołpa Dermo Face Modelar 50+, 2x6 мл., Спрей за деколте за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Tołpa Dermo Face Modelar 50+ обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва
  • Maternea Mother Care масло-грижа за профилактика на стрии 100 мл.
    Maternea Mother Care, 100 мл., Грижа за тялото по време на бременността и след ра за жени, Продуктът Maternea Mother Care се бори срещу стрии и възстановява кожата в естествения й вид. Характеристики: действа превантивно срещу възникване на стрии хидратира и подхранва в дълбочина повишава еластичността на кожата Състав: съдържа най-малко 97% съставки с натурален произход Начин на употреба: Леко масажирайте в кожата малко количество от продукта по проблемните зони на тялото. Ползвайте съгласно приложената инструкция.
  • Colgate Plax Ice вода за уста без алкохол 500 мл.
    Colgate Plax Ice, 500 мл., Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Colgate Plax Ice не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: убива бактериите осигурява свеж дъх защита от зъбния налеп бори се срещу възникване на зъбен кариес Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Dove Men+Care Antiperspirant антиперспирант-спрей 48 часа 150 мл.
    Dove Men+Care Antiperspirant, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Dove Men+Care Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предоставя дълговременно усещане за свежест ефективно предпазва от изпотяване придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Dove Men+Care Clean Comfort душ гел 250 мл.
    Dove Men+Care Clean Comfort, 250 мл., Душ гелове за мъже, Душ гелът Dove Men+Care Clean Comfort ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите прави кожата кадифено фина и мека интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата дерматологично тествано Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Dove Go Fresh Fresh Touch овлажняващ душ гел 450 мл.
    Dove Go Fresh Fresh Touch, 450 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Dove Go Fresh Fresh Touch ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: прави кожата кадифено фина и мека възстановява усещането за комфорт на кожата измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Dove Men+Care Antiperspirant твърд антиперспирант 48 часа 50 мл.
    Dove Men+Care Antiperspirant, 50 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Dove Men+Care Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Dove Go Fresh Fresh Touch течен сапун пълнител краставица и зелен чай 500 мл.
    Dove Go Fresh Fresh Touch, 500 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Dove Go Fresh Fresh Touch щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: освежава и придава жизненост на кожата щателно измива кожата на ръцете подхранва кожата предотвратява изсушаване на кожата грижи се за кожата на ръцете Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Може да се ползва и за кожата на тялото.
  • Dove Go Fresh Revive антиперспирант-спрей 48 часа 150 мл.
    Dove Go Fresh Revive, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Dove Go Fresh Revive предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: придава дълговременно усещане за комфорт и чистота предпазва от неприятната миризма предоставя дълготрайна защита осигурява дълготрайно усещане за свежест Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
  • Saloos Bio Peeling Chocolate пилинг за тяло 140 мл.
    Saloos Bio Peeling Chocolate, 140 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Saloos Bio Peeling Chocolate ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: прави кожата фина и еластична премахва мъртвите кожни клетки хидратира и подхранва кожата увеличава притока на кръв към кожата Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Rexona Men Antiperspirant антиперспирант-спрей Dry Quantum 150 мл.
    Rexona Men Antiperspirant, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Rexona Men Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълготрайна защита Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Weleda Dental Care балсам за венци със салвия 30 мл.
    Weleda Dental Care, 30 мл., Гелове за зъби и венци за мъже, Специалната грижа Weleda Dental Care чудесно допълва вашата обикновена рутина за дентална хигиена. Характеристики: успокоява венците Начин на употреба: Ползвайте съгласно приложената инструкция.
  • Missha Accessories гъба за грим
    Missha Accessories, 1 ks, Гъбички за жени
  • Eveline Cosmetics Celebrities течни очни линии цвят Black 3 мл.
    Eveline Cosmetics Celebrities, 3 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Celebrities подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: създава атрактивен драматичен вид ултра тънък апликатор линията е устойчива на изтриване сит и интензивен цвят очертава точна линия Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
  • Eveline Cosmetics Volume Celebrities спирала за обем цвят Deep Black 9 мл.
    Eveline Cosmetics Volume Celebrities, 9 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Volume Celebrities придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: изразително сгъстява миглите поотделно разделя всяка мигла не слепва миглите грижи се за миглите и ги подсилва изтъква формата на очите бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Garnier Essentials освежаващ продукт за почистване на грим от зоната около очите за нормална към смесена кожа 125 мл.
    Garnier Essentials, 125 мл., Премахване на грим от очите за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим Garnier Essentials ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: грижливо премахва всички видове очен грим идеално разтваря и водоустойчив грим оставя кожата свежа има успокояващ ефект Начин на употреба: Извадете кърпичка и леко изтрийте от кожата грима и всички нечистотии. След употреба старателно затворете опаковката, за да избегнете изсушаване на кърпичките.
  • Rimmel Wonder'Full спирала с арганово масло цвят 003 Extreme Black 11 мл.
    Rimmel Wonder'Full, 11 мл., Спирали за жени, Спиралата Rimmel Wonder'Full придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: изразително сгъстява миглите подхранва и възстановява миглите не се размазва има интензивен цвят бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх