Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже

202
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • CATERPILLAR INSTRUCT Мъжки обувки, черно, размер
    Мъжки обувки CaterpillarINSTRUCT,изработени от комбинация на естествени и текстилни материали. Подходящи са за ежедневна употреба. Благодарение на гумената подметка разполагат с по-добро сцепление.
  • CATERPILLAR V-POWER Раница, черно, размер
    Камерната раница Caterpillar V-POWER съчетава в себе си предимствата на малкия куфар и на удобната раница. Този ръчен багаж във вид на раница ще ти позволи да имаш нещата си под контрол и същевременно да се наслаждаваш на движение без ограничения. Раницата е практична, стилна и се приспособява към потребностите на едно пътуване. Основното отделение се закопчава с цип и дава възможност за лесен достъп и ефективна организация на вещите. Предният джоб с цип осигурява лесен достъп до най-необходимите неща. С горната и странична дръжка носенето на раницата е лесно и всестранно. Регулируемите и подплатени презрамки гарантират удобство при носене. За пътуване без ограничения.

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх