Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже от размер L/XL

263
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Gino Бамбукови слипове Petrol Blue безшевни
    Мъжки слипове с по-ниска талия. Изработени са от приятно бамбуково влакно, което е изключително фино, дишащо, освен това е с антибактериални и антистатични свойства.Антибактериална обработка Без функционален преден отвор Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • Fighter STRAP Ръкавици с гел, khaki, размер
    Ръкавиците с гел Fighter STRAP са идеални за защита на ръцете по време на тренировките по смесени бойни изкуства. Предоставят максимално абсорбиране на ударите благодарение на гела в областта на кокалчетата. Те са идеални за всички спортисти, които желаят да защитят ръцете си. Бинтовете за китките могат да се откопчават.
  • ADVENTER & FISHING MAHI MAHI LONG Унисекс ръкавици за морски риболов, зелено, размер
    Мъжки ръкавици Adventer fishing MAHI MAHI LONG с щампа на рибата корифена. Лесно може да се закопчеят с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • Under Armour RIVAL TERRY SHORT Мъжки къси шорти, тъмносин, размер
    Мъжките къси шорти Under Armour RIVAL TERRY SHORT отвеждат перфектно потта от тялото и изсъхват много бързо. Създадени са от фроте материя, разполагат с гладък външен слой и мека вътрешна част. Шортите са изработени с еластичен колан с вътрешно пристягане, отворени джобове за ръцете и грубо оформен долен кант.
  • Everlast MMA SHIN GUARDS Протектори за пищял, тъмносиво, размер
    Протекторите за пищял Everlast MMA SHIN GUARDS имат неплъзгаща структура в долната част на ходилата и осигуряват отлично прилепване към краката при спортуване. Изработени са са от синтетична кожа на повърхността и пяна с голяма гъстота във вътрешната част , която дава отлична защита от ударите . Протекторите предлагат компресия по цялата дължина и отлично приспособяване към краката. Изключително необходими при тренировки на спаринг.
  • Miton UTILA 2 Юношеска маска за плуване, синьо, размер
    Маската за цяло лице Miton UTILA 2 е с допълнителен шнорхел, който дава възможност за дишане през носа и устата по време на гмуркане. Предназначена е за гмуркане на нивото на водата. Благодарение на широкия визьор, можеш да се наслаждаваш на красотата на морското дъно.
  • Venum CHALLENGER MMA GLOVES MMA ръкавици без пръсти, черно, размер
    MMA ръкавици без пръсти Venum CHALLENGER MMA GLOVES. Благодарение на прецизната си кройка, прилягат перфектно към ръката, осигурявайки максимална свобода на движение и точност на хващане. Разполагат с двойно закопчаване.
  • ADVENTER & FISHING MAHI MAHI SHORT Унисекс ръкавици за морски риболов, зелено, размер
    Мъжки ръкавици без пръсти Adventer fishing MAHI MAHI SHORT с щампа на рибата корифена. Лесно може да се закопчеят с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • GAP SH B NEW GAP ARCH Детска шапка с козирка, червено, размер
    Детската шапка с козирка GAP SH B NEW GAP ARCH с логото GAP в предните части е стилно допълнение и едновременно с това добра защита от слънчевите лъчи. Изработена е с класическа форма, с леко огъната козирка и регулиране в задната ѝ част.
  • Everlast ELITE RTL HEADGEAR Боксьорска каска, черно, размер
    Боксьорската каска Everlast ELITE RTL HEADGEAR е изработена от качествена синтетична кожа, която ѝ предлага дълготрайна устойчивост. Гъстата и наслоена пяна в конструкцията гарантира максимална защита на главата. Вградената стоманена нишка защитава главата при директен удар.
  • Gino Бамбукови слипове Black безшевни
    Мъжки слипове с по-ниска талия. Изработени са от приятно бамбуково влакно, което е изключително фино, дишащо, освен това е с антибактериални и антистатични свойства.Антибактериална обработка Без функционален преден отвор Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • Gino Памучни слипове Blue безшевни
    Мъжки слипове, по-плитки. Изработени са от приятно бамбуково влакно, което е изключително фино, дишащо, освен това е с антибактериални и антистатични свойства.Антибактериална обработка Без функционален преден отвор Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • ADVENTER & FISHING BLUEFIN TREVALLY LONG Унисекс ръкавици за морски риболов, синьо, размер
    Мъжки ръкавици Adventer fishing BLUEFIN TREVALLY LONG от неопрен с щампа на рибата каранкс. Лесно може да се закопчеят с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • Nike DRI-FIT CLUB Шапка с козирка, тъмносин, размер
    Създай си красива визия със средно дълбоката шапка Nike DRI-FIT CLUB. Материята помага за бързото извеждане на потта и поддържа на хладно и удобно в слънчевите дни.
  • PROGRESS ОФОРМЕНА МАСКА Оформена маска, тъмносин, размер
    Бамбуковата маска за лице Progress е изработена от два слоя материал, което подобрява нейната функционалност. Може да се използва многократно. Маската е необходимо да се стерилизира чрез изпиране и изглаждане на висока температура. Изработена е в класическа правоъгълна кройка , защитавайки предимно носа и устата . Удобно завързване над ушите и под брадичката. Трябва да се знае ,че този тип маски не могат да защитават на 100% от корона вирус или други видове вируси. Маската не е сертифицирана да бъде използвана в здравни учреждения. Материала от който е изработена има разрешения да бъде използван за направата на безопасни дрехи.
  • Runto TOUR Жилетка за бягане, тъмносиво, размер
    Спортната жилета Runto RT-TOUR е предназначена за всички активни спортисти, които не желаят постоянно да бъдат забавяни от жаждата си. Runto RT-TOUR се носи на гърба с помощта на регулируеми презрамки с подплатени рамене. Снабдена е с воден резервоар с обем 1,5 л., който е със специална термо-опаковка за запазване на температурата на напитката. Тръбичката е покрита с неопрен, за да не се измъква.
  • ADVENTER & FISHING GLOVE BLACK Унисекс ръкавици за риболов в сладка вода, черно, размер
    Черни мъжки ръкавици Adventer fishing GLOVE BLACK, ушити от еластичен материал, който същевременно е много издържлив. Добре прилягат на ръцете и са снабдени с необходимия за рибарите подсилен слой на дланите и противоплъзгаща обработка.
  • Under Armour Men's UA Team Blitzing Cap Sin
    Men's UA Team Blitzing Cap - Under Armour - Sin. Шапки с козирка
  • Under Armour Iso-Chill Driver Mesh Cap Sin
    Iso-Chill Driver Mesh Cap - Under Armour - Sin. Шапки с козирка
  • Gino Бамбукови прашки Black безшевни
    Мъжки прашки с еластичен колан. Изработени са от приятно бамбуково влакно, което е изключително фино, дишащо, освен това е с антибактериални и антистатични свойства.Антибактериална обработка Без функционален преден отвор Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • Gino Бамбукови боксерки Dark Blue безшевни
    Отличните свойства на бамбуковото бельо са във всеки модел бельо, изработен от него. Приятно на допир, много добре абсорбира потта, антибактериално и затова подходящо за алергични хора.Колан с еластично подсилване Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • Haster Безшевни боксерки SilverPro Classic
    Безшевните боксерки SilverPro Classic са изработени от еластичен микрофибър. Материята SilverPro има антибактериални свойства и е приятно дишаща. Боксерките перфектно копират фигурата и затова са подходящи за спорт и за под прилепнало облекло.Трико Безшевна изработка Еластичен колан Без преден отвор Задната страна е без шевове
  • DEER HUNTER CAMOU WOOL Функционална тениска, khaki, размер
    Тениска Deer Hunter CAMOU WOOL с дълъг ръкав и кръгло деколте.Тениската е лека и ергономична. Приляга плътно към тялото и се държи почти като втора кожа - и при движение не се получава никакво триене. Благодарение на много специалната мериносова вълна е устойчива на неприятни миризми.
  • ADVENTER & FISHING PETROL Унисекс ръкавици за морски риболов, черно, размер
    Синьо-зелените мъжки ръкавици Adventer fishing PETROL ще закопчееш много лесно с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • Head BRADY Детска шапка, черно, размер
    Универсалната детска шапка от флийс Head BRADY затопля отлично детската глава в зимните месеци.
  • Etape TWISTER Велосипедна каска, черно, размер
    Мъжката велосипедна каска Etape TWISTER е с свалящата се козирка, добре се проветрява и бързо се поставя на главата. Подходяща е спортни цели и каране в свободното време. Моделът предлага чудесно съотношение цена / ефективност.
  • ADVENTER & FISHING WARMED GLOVES Унисекс затоплени ръкавици, черно, размер
    Топлите ръкавици без пръсти Adventer fishing WARMED GLOVES сгряват и предпазват от вятър. Снабдени са със светлоотразителни елементи.
  • Nike JORDAN SHOOTER SLEEVES Допълнителни ръкави, бяло, размер
    Допълнителните ръкави Nike JORDAN SHOOTER SLEEVES поддържат топлината на баскетболните играчи и намаляват умората на мускулите. Стягането и леката компресия са от тъкан Dri-Fit, която помага за извеждането на потта и го поддържа комфорта на кожата през цялата тренировка.
  • Gino Бамбукови слипове Grey безшевни
    Мъжки слипове с по-ниска талия. Изработени са от приятно бамбуково влакно, което е изключително фино, дишащо, освен това е с антибактериални и антистатични свойства.Антибактериална обработка Без функционален преден отвор Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • Haster Безшевни слипове SilverPro Classic II
    Безшевните слипове SilverPro Classic II са изработени от еластичен микрофибър. Материята SilverPro е с антибактериални свойства и е приятно дишаща. Трико Безшевна изработка Колан с еластично подсилване Без функционален преден отвор Задната страна е без шевове
  • Castelli Core Mesh 3 SS Baselayer Функционално бельо White L/XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Бяла риза с къси ръкави, която пасва идеално на тялото. Той перфектно поддържа влагата, която се охлажда при изпаряване, е гъвкава, има заоблено деколте и минимум шевове за подобряване на комфорта при носене. Той е и основен слой в най-горещите условия. Използвай за: Road;Race Изберете размер: XL;L Сезон: лято Цвят според производителя: White Спецификация на материала: Полиестер;Ликра Материал: Полиестер;Ликра Tип: Къс ръкав Пол: Мъжки Tегло: 126 g Страна на произход: Италия Цвят: Бял Pазмер: L/XL Cерия: Core Mesh Възрастова група: Възрастен
  • ADVENTER & FISHING BLUEFIN TREVALLY SHORT Унисекс ръкавици за морски риболов, синьо, размер
    Мъжки ръкавици без пръсти Adventer fishing BLUEFIN TREVALLY SHORT с щампа на рибата каранкс. Лесно може да се закопчеят с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • Under Armour Men's UA Blitzing Cap Siv
    Men's UA Blitzing Cap - Under Armour - Siv. Шапки с козирка
  • VoXX 2PACK бамбукови безшевни боксерки Joel
    Двойна опаковка боксерки Bamboo Seamless от мека памучна вискоза. Материята е естествено антибактериална, поглъща влагата и предотвратява появата на неприятни миризми. Подходяща е за хора с алергии и е щадяща за околната среда.Трико Антибактериална обработка Плоски шевове Колан с еластично подсилване Без функционален преден отвор Задната страна е без шевовеОпаковката съдържа два еднакви чифта боксерки, вижте снимката.
  • Ombre Clothing Жилетка Cherven
    Жилетка - Ombre Clothing - Cherven. Елеци
  • Ombre Clothing Жилетка Zelen
    Жилетка - Ombre Clothing - Zelen. Елеци
  • Gino Бамбукови слипове Blue II безшевни
    Мъжки слипове, по-дълбоки. Изработени са от приятно бамбуково влакно, което е изключително фино, дишащо, освен това е с антибактериални и антистатични свойства.Антибактериална обработка Без функционален преден отвор Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • Tuva Home Топлещ халат Wellsoft къс
    Топлещият халат Wellsoft от мек микроплюш е с класическа кройка. Надеждно стопля след баня и по време на излежаването през уикенда.Микроплюш Завързва се на кръста Странични джобове С качулка
  • Gino Шорти Kamden
    Шорти Kamden от 100% памук. Лекото трико се приспособява към тялото, а по-свободната кройка осигурява абсолютно удобство.Трико В колана е вшит ластик С функционален преден отвор Вертикален шев отзад Сертификат за качество и безвредност Oeko-Tex® Standard 100
  • Gino Бамбукови боксерки Petrol Blue безшевни
    Отличните свойства на бамбуковото бельо са във всеки модел бельо, изработен от него. Приятно на допир, много добре абсорбира потта, антибактериално и затова подходящо за алергични хора.Колан с еластично подсилване Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • Haster Безшевна блуза SilverPro Classic I
    Безшевната блуза SilverPro Classic I съдържа антибактериален сребърен компонент, който не позволява на бактериите да се развиват. Блузата съвършено копира тялото, което я прави подходяща за функционален първи слой на облеклото. Трико Антибактериална обработка Кройка Slim fit
  • Under Armour M Iso-Chill Armourvent STR Cap Sin
    M Iso-Chill Armourvent STR Cap - Under Armour - Sin. Шапки с козирка
  • Haster Безшевна блуза SilverPro Classic II
    Безшевната блуза SilverPro Classic II съдържа антибактериален сребърен компонент, който предотвратява развитието на бактерии. Блузата е с шпиц деколте, идеално копира формите на тялото и е подходяща като функционален първи слой на облеклото.Трико Антибактериална обработка Кройка Slim fit
  • Lotto ELITE UND PANT SML Мъжки долен клин, черно, размер
    Мъжки долен клин Lotto ELITE UND PANT SML. Може да се ползва като основен слой от облеклото под шорти или под спортни панталони. Благодарение на своята леко компресираща кройка ще ти предостави необходимата подпора и същевременно по време на тренировка винаги ще ти топли.
  • Under Armour Men's UA Blitzing Cap Kafyav
    Men's UA Blitzing Cap - Under Armour - Kafyav. Шапки с козирка
  • Haster Безшевен потник SilverPro Classic II
    Мъжки потник SilverPro Classic с безшевен дизайн. С антибактериална обработка, която предотвратява появата на неприятните миризми и развитието на бактерии. Антибактериална обработка Безшевна изработка;
  • Under Armour Unisex Driver Golf Bucket Шапка Cheren
    Unisex Driver Golf Bucket Шапка - Under Armour - Cheren. Шапки и ленти за глава
  • Under Armour Storm Driver Cap Sin
    Storm Driver Cap - Under Armour - Sin. Шапки с козирка
  • Gino Бамбукови боксерки Grey безшевни
    Отличните свойства на бамбуковото бельо са във всеки модел бельо, изработен от него. Приятно на допир, много добре абсорбира потта, антибактериално и затова подходящо за алергични хора.Колан с еластично подсилване Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • Gino Бамбукови слипове White безшевни
    Мъжки слипове с по-ниска талия. Изработени са от приятно бамбуково влакно, което е изключително фино, дишащо, освен това е с антибактериални и антистатични свойства.Антибактериална обработка Без функционален преден отвор Задната страна е без шевовеПовече информация за свойствата на бельото от бамбук
  • Alpha Industries Crew Short Khaki
    Alpha Industries Crew Short Khaki можете да намерите във Footshop само за 145 BGN. Марка: Alpha Industries Inc., Цвят: Khaki, Достъпни размери: S/M
  • Under Armour Men's UA Team Blitzing Cap Byal
    Men's UA Team Blitzing Cap - Under Armour - Byal. Шапки с козирка
  • Castelli Diluvio C Glove Black Black L/XL Велосипед-Ръкавици
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Неопреновата технология за мокър костюм ще поддържа ръцете ви удобни при каране на мокра настилка. Премиум неопрен със силиконов захват на дланите и лепени водоустойчиви шевове за допълнително удобство. НОКОСТЮМ ЗА ВАШИТЕ РЪЦЕ Разработихме тази ръкавица въз основа на ръкавици, използвани за гмуркане в студена вода. Точно както при мокър костюм, тялото ви загрява малкото влага вътре в ръкавицата и оставате топли. Дадохме сцепление на дланта, коригирахме прилягането и избрахме изключително висококачествен неопрен, който е невероятно разтеглив. Не е достатъчно за супер студени дъждовни дни, но за умерени и дъждовни условия е идеално. Характеристика 3 mm неопренова изолация, за да поддържате ръцете си топли при мокри условия Грип печат върху дланта Удължен неопренов маншет за предпазване от вятър и дъжд Температура: 5 °C - 16 °C / 41 °F - 61 °F Цвят според производителя: Black Tегло: 134 g Спецификация на материала: Полиамид;Еластодиен Водоустойчив: да Пол: Мъжки Материал: Еластодиен;Полиамид Pазмер: L/XL Възрастова група: Възрастен Tегло (g): 134.0 Сезон: зима Цвят: Черeн Тип облекло: Gloves (CMS) Страна на произход: Италия
  • Osprey Talon Velocity 20 Dark Charcoal/Tumbleweed Yellow L/XL Outdoor раница
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Лека и бърза, многофункционална спортна гъвкавост: Talon Velocity 20 увеличава скоростта и ефективността за вашите занимания, независимо дали става дума за PR-настройка, върхове с торба или свързване на бързи обиколки на сняг. С колан, вдъхновен от жилетка за бягане, гъвкав заден панел и лек дизайн, той осигурява достъп до най-важното, без да прескача. Сертифициран bluesign продукт. ХАРАКТЕРИСТИКА Горното чинч затваряне позволява горна компресия 500 ml джобове, съвместими с мека колба, със стабилизиращи примки Голям джоб за телефон с цип и малък джоб за скриване Разтегливи странични джобове с двоен достъп Двойните странични компресионни ремъци със SR-катарама позволяват външно закрепване Външен хидратиращ ръкав Двойни нископрофилни приставки за стълб/брадва Разтеглив мрежест преден джоб може да побере каска Аварийна свирка на ремъка на гръдната кост Нископрофилен държач за стълб Stow-on-the-Go Еластични пазачи на всички ремъци Десен страничен джоб на колана с цип Ляв разтеглив джоб за скриване Ключови атрибути Увеличете темпото си Уникално съчетава награждаваните, мулти-спортни характеристики на Talon със съвместим с мека колба, вдъхновен от жилетката за бягане колан, осигуряващ повишена ефективност и гъвкавост за бързо движение през всеки пейзаж. Водещи в категорията прилягане и комфорт Революционният дизайн позволява до четири инча регулиране на торса, гарантирайки, че прилягането и функцията са безкомпромисни от дизайна на хибридната опаковка. Настройте го според тялото си и оставете колана, джобовете и колана в стил жилетка да ви поддържат там, където им е мястото. Гъвкав дизайн Динамичното прилягане и внимателно обмислените функции осигуряват на Talon Velocity гъвкава производителност в много спортове за бързо движение, независимо дали сте пеша, велосипед или ски. По-гъвкав от другите раници Talon, гръбният панел Velocity е проектиран да дава приоритет на свободата на движение, независимо как подхождате към целта си. bluesign продукт Този продукт е сертифициран да отговаря на изискванията на bluesign за продукта, като гарантира, че екологичните и социални съображения са включени в неговия дизайн. Носете информация Заден панел AirScape Покрита с мрежеста EVA пяна върху рамка Atilon обгръща тялото и ефективно пренася динамичното натоварване, като същевременно осигурява достатъчно дишане Регулируема скоба с кука и примка BioStretch сбруя и хълбочен колан Коланът BioStretch и подплатеният бедрен колан предлагат максимална гъвкавост, без да се жертва стабилността за динамично движение на тялото Разделителна мрежа върху щанцована пяна осигурява дишаща, удобна контактна повърхност Две еластични ремъци за гръдната кост с регулируеми плъзгачи BioStretch Хипбелт Безшевно обвиване на тялото от лумбален до бедрен колан и BioStretch шевове предлагат максимална гъвкавост, без да жертват стабилността за динамично движение на тялото Разделителна мрежа върху щанцована пяна осигурява дишаща, удобна контактна повърхност Crossbody ErgoPull система за бедрени колани за издърпване на лумбалната част на тялото Плат ОСНОВЕН одобрен от bluesign 100 % рециклиран 100D x 210D найлон с висока якост, DWR обработка, направена без PFAS АКЦЕНТ одобрен от bluesign 100 % рециклиран 70D найлон, DWR обработка без PFAS ДЪНО одобрен от bluesign 100 % рециклиран 420D найлон, DWR обработка без PFAS Цвят според производителя: Dark Charcoal/Tumbleweed Yellow Цвят: Черeн Проектиран в: САЩ Дъждобран за раница: не Широчина (cm): 26.0 Дължина (см): 26.0 Tип: Раница Тип облекло: Раница Обем: 21 - 30 L;22 L Вид дейност: Hiking Пол: Мъжки Pазмер: L/XL Bисочина (cm): 55.0 Tегло (g): 880.0 Материал: Recycled Nylon Възрастова група: Възрастен Tегло: 880 g Страна на произход: Виетнам Дължина на гърба: Стандартна
  • Osprey Talon 33 Sawdust/Earl Grey L/XL Outdoor раница
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Проектиран за динамично движение на тялото, Talon 33 е рационализиран горен товарач за леки и бързи нощувки или еднодневни пътувания. Инжекционно формован гръб AirScape и непрекъснато увиващ колан и колан за бедрата позволяват на раницата да се движи с вас, независимо дали опаковате върхове или велосипед. Идеална за разнообразни дейности, тази лека раница включва точки за закрепване на трекинг щека и брадва за лед, както и ръкав за резервоар. Изработен от висококачествен, одобрен от bluesign рециклиран найлон с висока издръжливост. ХАРАКТЕРИСТИКА Горен достъп до главното отделение Фиксиран горен капак с външен наклонен джоб с цип и мрежест джоб с цип под капака и щипка за ключове Голям разтеглив мрежест джоб на предния панел Прибираща се приставка за брадва за лед с връзка за бънджи Приставка за трекинг щека Stow-on-the-Go Двойни компресионни ленти от горната и долната страна Разтегливи мрежести странични джобове Външен ръкав за хидратиращ резервоар Лесен достъп, разтегателен мрежест джоб за колан Двойни ципове с платнени джобове на колана Ключови атрибути Окачване AirScape Инжекционно формован, щампован заден панел от пяна AirScape създава дишащо, плътно прилягане към тялото. Гъвкав колан BioStretch и бедрен колан, с непрекъсната обвивка от лумбалния до бедрения колан, позволяват динамично движение. Лек и бърз Лека серия раници, проектирана с оптимална стабилност за динамично движение дори на най-техничния терен. Мулти-спорт От горни зареждащи се до лумбални раници и всичко между тях, серията Talon / Tempest отговаря на нуждите на туристи, велосипедисти и други. Устойчиви материали Изработен от висококачествен, одобрен от bluesign рециклиран найлон с висока издръжливост. Носете информация Заден панел AirScape Инжекционно формована рамка AirScape с щанцована пяна осигурява стабилно прилепване към тялото, като същевременно предлага гъвкавост и вентилирани канали за въздушен поток за активна употреба. Лумбална пяна с мрежесто покритие за леки и удобни контактни повърхности. BioStretch колан Интегрираните BioStretch шевове предлагат максимална гъвкавост, без да се жертва стабилността за динамично движение на тялото Разделителна мрежа върху щанцована пяна осигурява дишаща, удобна контактна повърхност Системата за колани лесно се регулира, за да пасне на различни дължини на торса Регулируема презрамка за гръдната кост с предпазна катарама BioStretch Хипбелт Безшевно обвиване на тялото от лумбален до бедрен колан и BioStretch шевове предлагат максимална гъвкавост, без да жертват стабилността за динамично движение на тялото Разделителна мрежа върху щанцована пяна осигурява дишаща, удобна контактна повърхност Crossbody ErgoPull система за бедрени колани за издърпване на лумбалната част на тялото Плат ОСНОВЕН одобрен от bluesign рециклиран 100D x 210D вълнообразен найлон с висока издръжливост, DWR без PFC АКЦЕНТ одобрен от bluesign рециклиран 420HD найлон, DWR без PFC ДЪНО одобрен от bluesign рециклиран 420HD найлон, DWR без PFC Bисочина (cm): 65.0 Дължина (см): 28.0 Pазмер: L/XL Цвят: Кафяв Материал: 210D Robic Nylon;Recycled Nylon Пол: Мъжки Tегло (g): 1100.0 Вид дейност: На открито;Hiking;Trekking Широчина (cm): 25.0 Обем: 31 - 40 L;33 L Проектиран в: САЩ Дъждобран за раница: не Възрастова група: Възрастен Страна на произход: Виетнам Тип облекло: Раница Дължина на гърба: Стандартна Цвят според производителя: Sawdust/Earl Grey Tип: Раница Tегло: 1100 g
  • VoXX Наколенка с компресия Protect
    Наколенката с компресия Protect е идеалният аксесоар за динамични спортове. Благодарение на лекия си стягащ ефект тя спомага за правилното кръвообращение и по-бързото възстановяване.Антибактериална обработка Компресия първа степен (лека компресия) Удобен кант, който не стяга С активни сребърни йони - предотратяват възникването на неприятна миризма
  • GAP LOGO BBH Момчешка шапка с козирка, черно, размер
    Момчешката шапка с козирка GAP LOGO BBH предлага защита от слънчевите лъчи и едновременно с това е стилно допълнение. Изработена е от мек материал и е украсена с логото на марката.
  • Under Armour Men's UA Blitzing Cap Siv
    Men's UA Blitzing Cap - Under Armour - Siv. Шапки с козирка
  • Haster Безшевни боксерки SilverPro MicroClima
    Абсолютно функционално удобство обещават безшевните боксерки SilverPro MicroClima. Материята е обогатена със сребърни йони и ще редуцира неприятната миризма. Тези свойства не се губят и след многократно пране.Безшевна изработка Задната страна е без шевове С активни сребърни йони - предотратяват възникването на неприятна миризма
  • Under Armour M Iso-Chill Armourvent STR Cap Byal
    M Iso-Chill Armourvent STR Cap - Under Armour - Byal. Шапки с козирка
  • Haster Безшевна стягаща тениска SilverPro
    Безшевна стягаща тениска SilverPro, която ще Ви помогне да оформите и стегнете фигурата. Тениската е ушита от мека материя, която е изключително дишаща и съхне много бързо. Високата степен на стягане оптически вталява силуета Ви с до два размера. С антибактериална обработка SilverPro, която предотвратява неприятната миризма.Антибактериална обработка Безшевна изработка Плоски шевове С активни сребърни йони - предотратяват възникването на неприятна миризма
  • Haster Безшевен потник SilverPro Classic I
    Безшевният потник SilverPro Classic I съдържа антибактериален сребърен компонент, който предотвратява развитието на бактерии. Горнището е подходящо като функционален първи слой.Трико Антибактериална обработка Кройка Slim fit
  • Under Armour Iso-Chill Armourvent Str Cap Byal
    Iso-Chill Armourvent Str Cap - Under Armour - Byal. Шапки с козирка

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх