Най-голямата модна платформа в България

ZIENER онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже

107
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Ziener GUNARO GTX MITTEN Ръкавици с един пръст, черно, размер
    Спортните мъжки ръкавици с един пръст Ziener GUNARO GTX MITTEN са снабдени с мембрана GORE-TEX, която ги прави трайно непромокаеми, устойчиви на вятър и проветриви. Приятните на допир длани предоставят максимален комфорт при носене. Велкро лентите на китките осигуряват съвършено приспособяване и може да се носят под ръкавите на якето.
  • Ziener NIBAN Мъжки шорти за колоездене, тъмнозелено, размер
    Мъжките свободни велосипедни шорти за велосипедизъм Ziener NIBAN са изработени с устойчива тъкан в долната част на крачолите и еластичен регулируем колан с 4 джоба.
  • Ziener AKANDO Момчешки панталони за ски/сноуборд, кафяво, размер
    Функционалните и свободни панталони за ски и сноуборд Ziener AKANDO JUNIOR са модел за момчета със супер модерен дизайн и вграден колан. В материята им е добавена водно и вятърно устойчивата мембрана Ziener AQUASHIELD®, която гарантира приятно затопляне, сухота и пропуска парите от тялото. Панталоните имат кройката regular fit , която им създава удобство при носене. Екологичната им защита от пропускане на вода не съдържа пластмаса. По-добра защита на долните части, топлинно залепените шевове и защитата за снега са идеални елементи за всякакви приключения. Кройката в областта около колената е ергономично приспособена за оптималната свобода на движенията. Практични също са и джобовете с цип на крачолите. Допълнен е със светлоотразителни детайли, които повишават безопасността при намалена видимост.
  • Ziener GARNOSO Мъжки ски ръкавици, черно, размер
    Модерните мъжки ски ръкавици Ziener GARNOSO с водоустойчива и ветроустойчива мембрана Ziener AQUASHIELD® запазват ръцете приятно на сухо дори и при лошо време. Затоплящият пълнеж от вълната lavalan® поддържа комфортната телесната топлина . Здравите и неплъзгащи меки длани от козя кожа предлагат оптимално пренасяне на силите и предлагат добро сцепление със скиорските щеки. Ръкавиците се фиксирани с каишка, а дългият маншет може да се затегне само с една ръка благодарение на системата Cordlock. Могат да бъдат фиксирани и с практична каишка. Ръкавиците са направени от рециклиран материал - което дава добро отношение към природата. Съдържат части от животински произход.
  • Ziener NEIK X-GEL Мъжки вътрешни шорти на велосипеден панталон, черно, размер
    Мъжките велосипедни шорти Ziener NEIK X-GEL са изработени от проветрива мрежа. Използваната оформена и екстремно гъвкава подложка X-Gelе е с дебелина 8 мм и е изработена от комбинацията на перфорирана пяна и гел , които създават комфорт по време на движение.
  • Ziener GINX AS AW Ски ръкавици, черно, размер
    Класически спортни мъжки ски ръкавици Ziener GINX AS® AW, снабдени с устойчива на вода и вятър мембрана Ziener AQUASHIELD®, която осигурява сух и топъл климат вътре в ръкавицата. Благодарение на технологията Ziener THERMOSHIELD®, ръкавиците са изключително топли и при лоши атмосферни условия. За да бъде предоставена приятна топлина без прегряване, подплатата на ръкавиците е изработена от сгряваща мека вълна, получена 100% от високопланински стада със свободно отглеждане. Еластичният материал впечатлява с щампата, разположена на гърба на ръката. Широките велкро ленти на неопреновите маншети дават възможност за носене на ръкавиците под ръкавите на якето. В опакоката е включено и Z-Leash.
  • Ziener NONUS-X FUNCTION Мъжки шорти за колоездене, черно, размер
    Мъжките велосипедни шорти Ziener NONUS-X FUNCTION са направени с изваждащите се шорти с подложката X-Function и много практични джобове , които се грижат за своя комфорт при целодневен излет с колело.

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх