Най-голямата модна платформа в България

GEOX онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже от размер 29

134
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Geox CIBERDRON Момчешки маратонки, черно, размер
    Момчешките маратонки Geox CIBERDRON предлагат невероятен комфорт на краката. Благодарение на патентованата им система, предлагаща се от обувките Geox се дава уникална проветривост и максимално удобство на краката. Подметката им е перфорирана, а в обувките е поставена специалната микропореста мембрана, която абсорбира и извежда потта, за да не остава влагата във вътрешността им.
  • Geox J WROOM B. Маратонки за момчета, синьо, размер
    Момчешките маратонки J WROOM B. от италианската марка GEOX предлагат невероятен комфорт на краката. Благодарение на патентованата им система се предлагат отлична проветривост и максимално удобство.
  • Geox AIRADYUM Сандали за момчета, тъмносин, размер
    Момчешките кецове Geox AIRADYUM , гарантират удобство и проветривост по време на ходене. Благодарение на патентованата им система предлагат уникална проветривост и максимално удобство.
  • Geox FLEXYPER B. Момчешки маратонки, тъмносин, размер
    Момчешките маратонки Geox FLEXYPER B имат ниска форма и модерен дизайн, който предлага стил и отлична функционалност. Имат гъвкава и омекотяваща подметка и са изработени от велур и синтетика.
  • Geox LIGHTFLOPPY Сандали за момчета, тъмносин, размер
    Момчешките кецове Geox LIGHTFLOPPY , гарантират удобство и проветривост по време на ходене. Благодарение на патентованата им система предлагат уникална проветривост и максимално удобство.
  • Geox J FLEXYPER B. Зимни обувки за момчета, черно, размер
    Момчешките зимни обувки Geox J FLEXYPER B. са изработени с технологията AMPHIBIOX. Благодарение на патентованата им система се предлагат проветривост и максимално удобство. Подметката им е перфорирана , а в обувките е поставена специалната микро пореста мембрана, която абсорбира и извежда потта , за да не остава влагата във вътрешността им. Патентованата технология AMPHIBIOX гарантира водоустойчивост и едновременно с това гарантира отлична проветривост, без това да ограничава комфорта при всякакво време. Специалната водоустойчива мембрана гарантира комфортен микро климат, за да бъдат краката на сухо и да не се запарват.
  • Geox J PERTH B. Момчешки кецове, черно, размер
    Момчешките кецове Geox J PERTH B., гарантират удобство и проветривост по време на ходене. Благодарение на патентованата им система се предлагат отлична проветривост и максимално удобство.
  • Geox ACTIVART ILLUMINUS A Момчешки маратонки, тъмносин, размер
    Момчешките маратонки Geox ACTIVART ILLUMINUS са омекотяващи, гъвкави и олекотени с горна част от мрежа и завършени със защитен материал. Имат спортна визия и включени LED диоди в подметката.
  • Geox ACTIVART B Момчешки маратонки, тъмносин, размер
    Момчешките маратонки Geox ACTIVART B са леки, удобни и с модерна визия и подчертават спортното облекло. Имат омекотяваща и гъвкава подметка.
  • Geox PERTH BOY Момчешки кецове, червено, размер
    Момчешките кецове от марката GEOX GRAYJAY BOY с печат на Iron Man (Marvel), гарантират на краката удобство и проветривост. Благодарение на патентованата им система, предлагаща се от обувките Geox се дава уникална проветривост и максимално удобство на краката. Подметката им е перфорирана, а в обувките е поставена специалната микропореста мембрана, която абсорбира и извежда потта, за да не остава влагата във вътрешността им.
  • Geox SIMBYOS A Момчешки маратонки, тъмносин, размер
    Момчешките маратонки Geox SIMBYOS A са изработени от мрежа и материал с кожен ефект. Те са добре защитаващи и проветриви, което ги прави подходящи за всякакви приключения.
  • Geox J PERTH B. Момчешки кецове, тъмносин, размер
    Момчешките кецове Geox J PERTH B., гарантират удобство и проветривост по време на ходене. Благодарение на патентованата им система се предлагат отлична проветривост и максимално удобство.
  • Geox INEK B. Момчешки кецове, микс, размер
    Момчешките кецове Geox INEK B. са изработени от мрежа и синтетика с кожен ефект. Светлините включени в подметката и графичните детайли на горната им част дават изразителност на целят им дизайн.
  • Geox GRAYJAY BOY Момчешки кецове, синьо, размер
    Момчешките кецове от марката GEOX GRAYJAY BOY с печат на Captain America (Marvel), гарантират на краката удобство и проветривост. Благодарение на патентованата им система предлагат уникална проветривост и максимално удобство. Подметката им е перфорирана, а в обувките е поставена специалната микропореста мембрана, която абсорбира и извежда потта, за да не остава влагата във вътрешността им.
  • Geox CIBERDRON B Момчешки кецове, бяло, размер
    Момчешките кецове Geox CIBERDRON B са резултат от партньорство между Geox и Marvel. Проектирани са специално за малките любители на супер героите от анимацията Отмъстителите. Тяхната спортна и проветрива визия е изработена от мрежа и синтетика с кожен ефект. В подметката им е включено осветяване и имат 3D детайли на горната част.
  • Geox ACTIVART ILLUMINUS Момчешки маратонки, оранжево, размер
    Момчешките маратонки Geox ACTIVART ILLUMINUS са омекотяващи, гъвкави и олекотени с горна част от мрежа и завършени със защитен материал. Имат спортна визия и включени LED диоди в подметката.
  • Geox ASSISTER B Момчешки маратонки, синьо, размер
    Момчешките маратонки Geox ASSISTER B са изработени от мрежа и материал с кожен ефект. Допълнени са с осветяване в подметката и графични детайли.
  • Geox FLEXYPER BOY B Високи обувки за момчета, кафяво, размер
    Момичешките високи обувки FLEXYPER BOY B от италианската марка GEOX са изработени с технологията AMPHIBIOX. Благодарение на патентованата им система, предлагаща се от обувките Geox се дава уникална проветривост и максимално удобство на краката. Подметката им е перфорирана, а в обувките е поставена специалната микропореста мембрана, която абсорбира и извежда потта, за да не остава влагата във вътрешността им. Патентованата технология AMPHIBIOX гарантира водоустойчивост и едновременно с това дава отлична проветривост, без това да ограничава комфорта при всякакво време. Специалната водоустойчива мембрана гарантира комфортен микро климат, за да бъдат краката на сухо и да не се запарват.
  • Geox SPRINTYE B. Момчешки маратонки, синьо, размер
    Момчешките маратонки Geox SPRINTYE B са леки, гъвкави и омекотяващи стъпките с визия за всекидневно носене. Идеални са за активно спортуване в свободното време, изработени са от мрежа и материал с кожен ефект.
  • Geox BULLER BOY B Обувки за момчета, черно, размер
    Момчешките обувки BULLER BOY B от италианската марка GEOX са изработени с технологията AMPHIBIOX. Благодарение на патентованата им система, предлагаща се от обувките Geox се дава уникална проветривост и максимално удобство на краката. Подметката им е перфорирана, а в обувките е поставена специалната микропореста мембрана, която абсорбира и извежда потта, за да не остава влагата във вътрешността им. Патентованата технология AMPHIBIOX гарантира водоустойчивост и едновременно с това дава отлична проветривост, без това да ограничава комфорта при всякакво време. Специалната водоустойчива мембрана гарантира комфортен микро климат, за да бъдат краката на сухо и да не се запарват.
  • Geox INEK BOY Момчешки кецове, тъмносин, размер
    Момичешки маратонки INEK BOY от италианската марка GEOX предлагат невероятен комфорт на краката. Благодарение на патентованата им система, предлагаща се от обувките Geox се дава уникална проветривост и максимално удобство на краката. Подметката им е перфорирана, а в обувките е поставена специалната микропореста мембрана, която абсорбира и извежда потта, за да не остава влагата във вътрешността им.
  • Geox HIMALAYA BOY B Обувки за момчета, черно, размер
    Момичешките високи обувки FLEXYPER GIRL B от италианската марка GEOX са изработени с технологията AMPHIBIOX. Благодарение на патентованата им система, предлагаща се от обувките Geox се дава уникална проветривост и максимално удобство на краката. Подметката им е перфорирана, а в обувките е поставена специалната микропореста мембрана, която абсорбира и извежда потта, за да не остава влагата във вътрешността им. Патентованата технология AMPHIBIOX гарантира водоустойчивост и едновременно с това дава отлична проветривост, без това да ограничава комфорта при всякакво време. Специалната водоустойчива мембрана гарантира комфортен микро климат, за да бъдат краката на сухо и да не се запарват.
  • Geox FUSBETTO Юношески сандали, синьо, размер
    Водоустойчивите сандали Geox FUSBETTO са отворени при пръстите и са подходящи за всякакви излети сред природата. Моделът е лек с проветрив дизайн и са изработени от бързосъхнещ материал. Обувките имат подметка с добро сцепление, която дава добра стабилност и на хлъзгави повърхности. Обувките имат колан около глезена и катарама на пръстите.
  • Geox J SPHERICA B. C Обувки за момчета, тъмносин, размер
    Обувките за момчета са изработени със защитна водоустойчива конструкция и туристически стил. Моделът Geox J SPHERICA B. C е подходящ за малките деца, благодарение на неговата атрактивна горна част. Изработени са от найлон и напечатан материал с кожен ефект, които са идеално решение за игри на открито при неблагоприятното време.
  • Geox J GHITA B. B Детски сандали, тъмносин, размер
    Детските анатомични сандали с отворени пръсти са допълнени с рисунката на героите от филма Avengers. Горната им част е от материал с кожен ефект и са украсени с рисунки на Iron Mana и щита на капитан Америка . Тези весели и свободни обувки с двойно регулиране на колана са идеални за разходки през лятото.
  • Geox J SANDAL FUSBETTO B. A Младежки сандали за момчета, синьо, размер
    Младежки сандали за момчета J SANDAL FUSBETTO B. A от италианската марка GEOX, които гарантират удобство на стъпалата и проветривост още с първите крачки. Благодарение на патентована система, обувките Geox предоставят отлична проветривост и максимален комфорт.
  • Geox FUSBETTO Сандали за момчета, тъмносин, размер
    Удобните и леки сандали Geox FUSBETTO са модел за момчета. Те са с отворени пръсти и модерна визия. Изработени са с материал с кожен ефект.
  • Geox S.ANDROID B Сандали за момчета, микс, размер
    Момчешките сандали Geox S.ANDROID B са продукт на съвместната работа между марките Geox и Marvel и са предназначени за малките фенове на героя Spider-Man. Имат добавено осветяване в подметката.
  • Geox LIGHTFLOPPY Сандали за момчета, khaki, размер
    Момчешките кецове Geox LIGHTFLOPPY , гарантират удобство и проветривост по време на ходене. Благодарение на патентованата им система предлагат уникална проветривост и максимално удобство.
  • Geox SENTIERO BOY B Обувки с висок профил за момчета, тъмносин, размер
    Обувки с висок профил за момчета SENTIERO BOY B с технология AMPHIBIOX от италианската марка GEOX. Благодарение на патентована система обувките Geox предоставят отлична проветривост и максимален комфорт. Подметката е перфорирана, а в обувката е поставена специална микропореста мембрана, която абсорбира и отвежда навън потта, без навътре да проникне вода. Патентованата технология AMPHIBIOX осигурява водоустойчивост и същевременно гарантира цялостно, издържливо проветряване на обувката при всякакво време, без ограничаване на комфорта. Специалната водоустойчива мембрана осигурява идеален комфортен микроклимат, а кракът се намира в топла и суха среда и естествено диша.
  • Geox J SPHERICA B. C Обувки за момчета, синьо, размер
    Обувките за момчета са изработени със защитна водоустойчива конструкция и туристически стил. Моделът Geox J SPHERICA B. C е подходящ за малките деца, благодарение на неговата атрактивна горна част. Изработени са от найлон и напечатан материал с кожен ефект, които са идеално решение за игри на открито при неблагоприятното време.
  • Geox J FLEXYPER B. Зимни обувки за момчета, синьо, размер
    Момчешките зимни обувки Geox J FLEXYPER B. са изработени с технологията AMPHIBIOX. Благодарение на патентованата им система се предлагат проветривост и максимално удобство. Подметката им е перфорирана , а в обувките е поставена специалната микро пореста мембрана, която абсорбира и извежда потта , за да не остава влагата във вътрешността им. Патентованата технология AMPHIBIOX гарантира водоустойчивост и едновременно с това гарантира отлична проветривост, без това да ограничава комфорта при всякакво време. Специалната водоустойчива мембрана гарантира комфортен микро климат, за да бъдат краката на сухо и да не се запарват.
  • Geox ASSISTER Момчешки маратонки, тъмносин, размер
    Момчешките маратонки Geox ASSISTER предлагат невероятен комфорт на краката. Благодарение на патентованата им система, предлагаща се от обувките Geox се дава уникална проветривост и максимално удобство на краката. Подметката им е перфорирана, а в обувките е поставена специалната микропореста мембрана, която абсорбира и извежда потта, за да не остава влагата във вътрешността им.
  • Geox AIRADYUM Сандали за момчета, синьо, размер
    Момчешките кецове Geox AIRADYUM , гарантират удобство и проветривост по време на ходене. Благодарение на патентованата им система предлагат уникална проветривост и максимално удобство.

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх