Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже Червена цветове от размер 9

104
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Jordan Високи маратонки 'Air Jordan 1' червено / бяло
    Дизайн: Подметка с грайфер, Подсилена пета, Декоративен шев, Връзване с 8 дупки; Начин на затваряне: С връзки; Материал: Кожа; Модели: Лого принт; Материал: Гладка кожа; Връх на обувка: Заоблен връх; Допълнителни елементи: Пач/Табелка с бранд, Подплатен ръб на шафта, Перфорация, Гъвкава подметка
  • Viking Devon Gloves Red 9 СКИ Ръкавици
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Мъжките ски ръкавици Viking Devon съчетават най-важните елементи, които трябва да притежават всички ски ръкавици. Дебелината на изолацията е съобразена с умерените зимни температури и ще осигури оптимална защита от студа. Външният материал е импрегниран, за да отблъсне водните капки и да забави изтичането на водата. Ръкавиците имат регулируема каишка за китка за прилягане и по-добър комфорт, както и запазване на топлината. Подбраните материали са устойчиви на абразия, а укрепването на вътрешната част на ръката, при контакт с остри елементи, прави ръкавицата да може да се използва по-дълго. Основните функции: Класическа кройка Регулируема каишка за китка Примки за лесно обуване Подсилена длан Цвят: Червен тип ръкавици: 5 Fingers Възрастова група: Възрастен Pазмер: 9 Спецификация на материала: Полиуретан;Полиестер Цвят според производителя: Red топлина: Warmer Пол: Мъжки Вид дейност: Skiing Материал: Полиестер;Полиуретан Страна на произход: Полша
  • Nike PHANTOM GX ACADEMY FG/MG Мъжки бутонки, червено, размер 42.5
    Искаш да пренесеш играта на ново ниво ли? Мъжките бутонки Nike PHANTOM GX ACADEMY FG/MG се грижат за толкова прецизен контакт с топката, колкото ти е необходим, за да се разгорят напълно най-дълбоките ти инстинкти. Технология NikeSkin, мрежеста контактна зона, която подобрява точността, пластина, поддържаща гъвкавостта, проектирана така, че да се огъва с теб и да спринтира. Всичко това е подготвено, за да запали стихията на твоя дух за игра.
  • adidas SUPERNOVA 2 M Мъжки обувки за бягане, червено, размер 43 1/3
    Кой казва, че при бягане не може да се чувстваш комфортно? Мъжките обувки за бягане adidas SUPERNOVA 2 M гарантират удобство при бягане. Съвършеното балансиране на технологиите Bounce и Boost в междинната подметка, в комбинация с подплатените език и форт, предоставят приятно стъпване. Обувките сега имат с 10% по-ниска въглеродна емисия отколкото моделът Supernova 2020. Въглеродната емисия е изчислена в процеса от добиването на суровините, през производството и опаковането, до степента на издържливост на продукта в съответствие с международния стандарт ISO 14067.

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина. Червеният цвят е цветът на любовта, страстта, топлината, похотта, романтиката, смелостта, кръвта, огъня, действието и гнева, също така това е един от най-важните цветове в човешката история. Червеното е много забележим и интензивен цвят, пълен е с напрежение и емоция, който едновременно представлява и Купидон и Дяволът. Червеното повдига кръвното налягане, повишава сексуалното желание, увеличава честотата на дишане, ускорява метаболизма и повишава нивото на самочувствие. Па така, червените дрехи и обувки символизират смелост и храброст. На жените се препоръчва да носят червено на работно интервю но и на среща, т.е във всички случаи, когато искат да се изтъкнат защото доказано -мъжете са по-отзивчиви към червения цвят при жени и по-често избират жени, облечени в червено.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх