Най-голямата модна платформа в България

Модни аксесоари за мъже

161
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Under Armour Storm Driver Cap Siv
    Storm Driver Cap - Under Armour - Siv. Шапки с козирка
  • Under Armour Iso-Chill Armourvent Str Cap Byal
    Iso-Chill Armourvent Str Cap - Under Armour - Byal. Шапки с козирка
  • Under Armour Iso-Chill Driver Mesh Cap Cheren
    Iso-Chill Driver Mesh Cap - Under Armour - Cheren. Шапки с козирка
  • ADIDAS ORIGINALS Шапка с козирка 'Rifta Dad' нейви синьо
    Модели: Един цвят; Материал: Текстил; Допълнителни елементи: Бродерия на етикети, Едноцветни тегели, Неподвижна дръжка, С регулируема широчина
  • ADIDAS ORIGINALS Шапка с козирка бяло
    Модели: Един цвят; Материал: Текстил; Допълнителни елементи: Бродерия на етикети, С регулируема широчина
  • ADIDAS ORIGINALS Шапка с козирка 'VARSITY' синьо / жълто / смарагдово зелено
    Модели: Лого принт; Материал: Текстил; Допълнителни елементи: Бродерия на етикети, Едноцветни тегели
  • NAME IT Аксесоари за костюм 'FRODE' сапфирено синьо
    Модели: Един цвят; Допълнителни елементи: Едноцветни тегели, Структуриран на допир
  • Briko FAITO Ски каска, черно, размер
    Ски каската Briko FAITO е с външна твърда черупка от ABS, която гарантира максимална устойчивост , докато подплатяването е от EPP( (експандиран полипропилен) и предлага отлична здравина, тегло и гарантира максимална защита при удар. Вентилационната система Venturi System осигурява отлична терморегулация и бърз обмен на въздух чрез вътрешни тунели, които с помощта на големи предни отвори позволяват бърз поток на въздуха в задните вентилационни отвори. Вътрешната част е с подплата от мемори пяна, която осигурява високо ниво на комфорт, позволявайки ѝ да се адаптира към различни форми на главата, в допълнение към 3D система за регулиране, която може да се контролира хоризонтално и вертикално, за да се осигури прецизно и индивидуално прилягане. Микрометричното ѝ закопчаване позволява бързо и сигурно закопчаване. Размер S (53-55 cм), M/ Микрометричното закопчаване позволява бързо и сигурно закопчаване. Размер S (53-55 cm), M/L (56-58 cm), XL (59-64 cm)
  • Level REPLICA Мъжки ръкавици, червено, размер
    Състезателният модел Level REPLICA предлага отлична защита за ставите и защитава горната част на ръцете. Модела е в класическа кройка. Материалът е от качествената кожа Proof Goat Leather, затоплящият материал е Thinsulate и имат хидрофобна подплата. Защитните елементи в областта на китките ще те опазят от ударите, а технологията Kirax ще стимулира нервната ти система, за да реагираш още по-бързо. Ръкавиците са с водоустойчиви длани, защита за китките и закопчаване с лента от велкро. Ръкавиците изпълняват стандарта Thermoplus 3000: сертификат за затопляне до -17°C.
  • ADVENTER & FISHING WARMED GLOVES Унисекс затоплени ръкавици, khaki, размер
    Топлите ръкавици без пръсти Adventer fishing WARMED GLOVES сгряват и предпазват от вятър. Снабдени са със светлоотразителни елементи.
  • GAP LOGO BASEBALL Детска шапка с козирка, винен, размер
    Детската шапка с козирка GAP LOGO BASEBALL е с логото на марката на предната част. Нейният размер може лесно да се регулира в задната част. Приятният на допир материал се грижи за максималния комфорт в нея.
  • New Era 950 ESSENTIAL 9FIFTY RED BULL F1 Шапка с козирка, тъмносин, размер
    Мъжката шапка New Era 950 ESSENTIAL 9FIFTY RED BULL F1 е модел с права козирка и закопчаване с пластмасов колан в задната ѝ част.
  • Head KNIGHT Мъжка ски каска, черно, размер
    Сигурната и комфортна ски каска Head KNIGHT е с интегриран визьор за защита на очите. Стои отлично върху главата и е предназначена за спорт или спусканията в свободното си време.
  • GAP BASEBALL LOGO Детска шапка с козирка, тъмносин, размер
    Детската шапка с козирка GAP BASEBALL LOGO с логото на марката на предната част. Нейният размер може лесно да се регулира в задната част. Приятният на допир материал се грижи за максималния комфорт при носене.
  • Under Armour Men's UA Blitzing Cap Siv
    Men's UA Blitzing Cap - Under Armour - Siv. Шапки с козирка
  • Under Armour Iso-Chill Driver Mesh Cap Sin
    Iso-Chill Driver Mesh Cap - Under Armour - Sin. Шапки с козирка
  • ADVENTER & FISHING MAHI MAHI LONG Унисекс ръкавици за морски риболов, зелено, размер
    Мъжки ръкавици Adventer fishing MAHI MAHI LONG с щампа на рибата корифена. Лесно може да се закопчеят с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • Level RACE REPLICA Мъжки скиорски ръкавици, черно, размер
    Тези мъжки скиорски ръкавици Level RACE REPLICA са перфектен продукт за скиори, които търсят ефективност в състезателен стил. Изработени са от издържлива кожа, разполагат със сгряваща подплата на пръстите и са водоустойчиви. Защитата на ставите е практична, а също и регулируемият размер.
  • Level CHALLENGER Мъжки скиорски ръкавици, черно, размер
    Мъжките скиорски ръкавици Level CHALLENGER са топли, водоустойчиви, подходящи за ползване през четирите сезона и впечатляват при ежедневно каране на ски. Разполагат с къс маншет, който лесно може да се подпъхне под якето. Ширината им може да се регулира с велкро лента.
  • Puma FLEX LITE 2pk LH Мъжки ръкавици за голф, бяло, размер
    Мъжките ръкавици за голф Cobra FLEX LITE 2pk LH са изработени с високо качество от материал на синтетична кожа.
  • ADVENTER & FISHING MAHI MAHI SHORT Унисекс ръкавици за морски риболов, зелено, размер
    Мъжки ръкавици без пръсти Adventer fishing MAHI MAHI SHORT с щампа на рибата корифена. Лесно може да се закопчеят с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • Briko CANYON Ски каска, тъмносиво, размер
    CANYON е най-добрата каска на марката Briko. Най-доброто от технологиите на оформяне е съчетано с топлинно оформеното вътрешно подплатяване и създава каска, която е толкова удобна, че дори няма да я усетиш на главата си. S (53-55 см), M/L (56-58 см), XL (59-64 см)
  • Everlast ELITE RTL HEADGEAR Боксьорска каска, черно, размер
    Боксьорската каска Everlast ELITE RTL HEADGEAR е изработена от качествена синтетична кожа, която ѝ предлага дълготрайна устойчивост. Гъстата и наслоена пяна в конструкцията гарантира максимална защита на главата. Вградената стоманена нишка защитава главата при директен удар.
  • COBRA FLEX CELL LH Мъжки ръкавици за голф, бяло, размер
    Мъжките ръкавици за голф Cobra FLEX CELL LH са от комбинирана материя от кожа и синтетика. Благодарение на кожените части на дланите и палците се предлага по-добро прилепване към стика. Ръкавиците предлагат оптимално затопляне , не позволяват задържане на влагата и предлагат отличен комфорт.
  • ADVENTER & FISHING BLUEFIN TREVALLY LONG Унисекс ръкавици за морски риболов, синьо, размер
    Мъжки ръкавици Adventer fishing BLUEFIN TREVALLY LONG от неопрен с щампа на рибата каранкс. Лесно може да се закопчеят с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • DEER HUNTER APPROACH Ръкавици, khaki, размер
    Ръкавици Deer Hunter APPROACH. Изработени са от проветрива и еластична тъкан, така че с тях ще се чувстваш много удобно. Предлагат се също така и с водоотблъскваща обработка и силиконов слой на вътрешната страна за стабилно хващане. Ръкавиците са снабдени с технология за манипулация с тъч скрийн, разположена на крайчетата на пръстите.
  • Nike DRI-FIT CLUB Шапка с козирка, тъмносин, размер
    Създай си красива визия със средно дълбоката шапка Nike DRI-FIT CLUB. Материята помага за бързото извеждане на потта и поддържа на хладно и удобно в слънчевите дни.
  • ADVENTER & FISHING GLOVE BLACK Унисекс ръкавици за риболов в сладка вода, черно, размер
    Черни мъжки ръкавици Adventer fishing GLOVE BLACK, ушити от еластичен материал, който същевременно е много издържлив. Добре прилягат на ръцете и са снабдени с необходимия за рибарите подсилен слой на дланите и противоплъзгаща обработка.
  • Under Armour Men's UA Team Blitzing Cap Sin
    Men's UA Team Blitzing Cap - Under Armour - Sin. Шапки с козирка
  • Under Armour Iso-Chill Driver Mesh Cap Sin
    Iso-Chill Driver Mesh Cap - Under Armour - Sin. Шапки с козирка
  • ADVENTER & FISHING PETROL Унисекс ръкавици за морски риболов, черно, размер
    Синьо-зелените мъжки ръкавици Adventer fishing PETROL ще закопчееш много лесно с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • ADVENTER & FISHING WARMED GLOVES Унисекс затоплени ръкавици, черно, размер
    Топлите ръкавици без пръсти Adventer fishing WARMED GLOVES сгряват и предпазват от вятър. Снабдени са със светлоотразителни елементи.
  • ADVENTER & FISHING BLUEFIN TREVALLY SHORT Унисекс ръкавици за морски риболов, синьо, размер
    Мъжки ръкавици без пръсти Adventer fishing BLUEFIN TREVALLY SHORT с щампа на рибата каранкс. Лесно може да се закопчеят с една ръка. Подсилените гумирани длани са почти задължителни при риболов. Останалата част на ръкавиците е изработена от еластичен материал, който предпазва ръцете от морската вода.
  • Under Armour Men's UA Blitzing Cap Siv
    Men's UA Blitzing Cap - Under Armour - Siv. Шапки с козирка
  • Ergon SF Sport Gel Men Black M/L CroMo Седалка
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Водите ли активен начин на живот? При по-дълги карания с велосипед цените ли комфорта на седлото? Тогава ергономичното седло Ergon SF Sport Gel не трябва да липсва от вашия велосипед! Фитнес седлото гарантира, че вашето удоволствие от колоезденето няма да бъде помрачено от проблеми със седлото. Перфектен баланс между спорт и комфорт, SF Sport Gel разпределя натиска равномерно, което е допълнителен бонус при по-дълги карания. За да се избегнат обичайните мъжки дискомфорт и изтръпване, анатомично адаптираният релефен канал в центъра на седлото премахва натиска от чувствителните зони на меките тъкани. В допълнение, формата и висококачествената подплата на седлото са адаптирани към позицията на горната част на тялото по време на спортно колоездене и осигуряват оптимална опора на седалищните кости. Употреба: фитнес, електровелосипед, пътуване до работното място Черупка: найлонов композит Релса: CroMo Покритие: Микрофибър Подплата: ортопедична комфортна пяна с гел-подложки Повече забавления. Повече производителност. Ясно е, че ако няма неудобства при въртене на педалите, карането е много по-приятно. Ще станете по-здрави и ще постигнете целите си по-бързо. Независимо дали става дума за по-дълго каране през уикенда, пътуване до работа или бързо каране из града – много по-лесно е без дискомфорт при седлото. Точно затова разработихме Ergon SF. Спортни и удобни SF е перфектен за спортна и удобна позиция на съвременните фитнес велосипеди. Формата на висококачественото подплатено седло поддържа леко наклонената позиция на горната част на тялото ви. Това означава, че натискът е оптимално насочен към седалищните кости и чувствителните меки тъкани са облекчени. В допълнение, с естетичния дизайн на SF вие визуално подобрявате велосипеда си с привличащия вниманието дизайн на седлото. Без материал. Без натиск. Много дълбокият релефен канал, който се стеснява към задната част, се отваря в дупка. Този дизайн съчетава всички предимства на изрязаното седло без неговите недостатъци (много твърда черупка на седлото) и оптимално облекчава чувствителните области на меките тъкани. Твърде големият натиск в тази област често води до дискомфорт и изтръпване. Удобен и здрав Подплатата е изработена от ортопедична пяна, която сме настроили да бъде ергономична и изключително издръжлива. Ортопедичната пяна разпределя натиска много по-добре – така че да се чувствате комфортно по всяко време, дори и без традиционните подплатени шорти за колоездене. Седлото е покрито със здрав микрофибър. Равномерно разпределение на налягането. Когато карате колело, по-голямата част от телесното ви тегло лежи върху седлото. За да се предотврати дискомфорт в изключително чувствителните меки тъкани и гениталните области, натискът се разпределя възможно най-равномерно върху седалищните кости с анатомични гел подложки. При по-дълги карания, геловите подложки на SF Sport Gel са забележимо по-ефективни, отколкото с традиционните подложки, налични в модела SF. Цвят: Черeн Цвят според производителя: Black Пол: Мъжки Използвай за: Fitness Страна на произход: Германия Материал релсата на седлото: CroMo Tегло (g): 355.0 Pазмер: M/L
  • Level FLY Мъжки скиорски ръкавици, черно, размер
    Мъжките скиорски ръкавици Level FLY са изработени от проверен, издържлив и водоустойчив материал. Елиминират проблемите с добавения протектор за китките. Специалната кадифена тъкан, разположена на палеца, служи за почистване на носа. На задната страна се намира отвор за циркулация на въздуха, позволяващ отвеждане на влагата. Подобрява времето на съхнене на ръкавиците и предпазва от проникването на вода.
  • GAP BASEBALL LOGO Детска шапка с козирка, червено, размер
    Детската шапка с козирка GAP BASEBALL LOGO с логото на марката на предната част. Нейният размер може лесно да се регулира в задната част. Приятният на допир материал се грижи за максималния комфорт при носене.
  • Under Armour Storm Driver Cap Cheren
    Storm Driver Cap - Under Armour - Cheren. Шапки с козирка
  • Under Armour M Iso-Chill Armourvent STR Cap Sin
    M Iso-Chill Armourvent STR Cap - Under Armour - Sin. Шапки с козирка
  • Head Marty Midlayer Men Black M/L Скачач
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Добавете малко цвят към вашия зимен гардероб с MARTY MIDLAYER MEN. Капитонираните рамене, логото на HEAD отпред и дизайнът с череп и кръстосани кости на Rebels на гърба придават на MARTY MIDLAYER MEN неговата спортна, съвременна естетика. Заедно с класическата стояща яка, междинният слой има конструкция с половин цип със защита на брадичката и YKK METALUXE® ципове с матово черни зъбци. Разтегливите шевове на подгъва на тялото и маншетите повишават комфорта ви. ХАРАКТЕРИСТИКА Основен основен дизайн и прилягане Класическа стояща яка Спортно подплатени рамене Конструкция с половин цип и защита на брадичката Централна предна част с цип YKK METALUXE® матово черни зъбци Разтегливи шевове на подгъва на тялото и маншетите ТЕХНОЛОГИИ MXM Интензивните състезания и тежките тренировки изискват много от облеклото. За тази цел разработихме технологията HEAD Sportswear MXM (Moisture Transfer Microfibre). Тези високоефективни микрофибри преместват потта към повърхността на материала, където тя се отстранява ефективно. Това носи охлаждащ ефект и позволява на материала да изсъхне бързо. Възрастова група: Възрастен Материал: Ликра;Полиестер Цвят според производителя: Black Спецификация на материала: Ликра;Полиестер Цвят: Черeн Страна на произход: Китай Вид дейност: Lifestyle;Skiing;На открито Сезон: зима Пол: Мъжки Технология: Stretch Pазмер: M/L
  • Under Armour Men's UA Sportstyle Bucket Cap Cheren
    Men's UA Sportstyle Bucket Cap - Under Armour - Cheren. Шапки с козирка
  • Under Armour Men's UA Blitzing Cap Kafyav
    Men's UA Blitzing Cap - Under Armour - Kafyav. Шапки с козирка
  • Under Armour Unisex Driver Golf Bucket Шапка Cheren
    Unisex Driver Golf Bucket Шапка - Under Armour - Cheren. Шапки и ленти за глава
  • Under Armour Storm Driver Cap Sin
    Storm Driver Cap - Under Armour - Sin. Шапки с козирка
  • Under Armour UA Sportstyle Шапка Siv
    UA Sportstyle Шапка - Under Armour - Siv. Шапки и ленти за глава
  • Under Armour Iso-Chill Driver Mesh Cap Byal
    Iso-Chill Driver Mesh Cap - Under Armour - Byal. Шапки с козирка
  • adidas Premium Essentials Dad Cap Black
    adidas Premium Essentials Dad Cap Black можете да намерите във Footshop само за 55 BGN. Марка: adidas Originals, Цвят: Black, Достъпни размери: OSFM
  • Under Armour Men's UA Team Blitzing Cap Byal
    Men's UA Team Blitzing Cap - Under Armour - Byal. Шапки с козирка
  • Ergon SF M Мъжка седалка за колело, черно, размер
    Ако и ти си любител на активния стил на живот?И колелото е любимото ти развлечение .В този случай на него не бива да му липсва ергономичната седалка Ergon SF M! Новият модел седалка от марката Ergon, предлага комфортно каране на колелото.Отличен баланс между спортен стил и комфорт, като седалката SF Men разпределя натиска равномерно дори и при по-дълги карания.За да се избегне неудобството на мъжете при дългото стоене върху седалката в нея е направен анатомично облекчаващ канал в центъра, който премахва натиска в чувствителните зони на меките тъкани.Формата и висококачествената подплата са приспособени в позиция само за горната част на тялото по време на спортно колоездене и осигурява оптимална опора за седалищните кости.
  • New Era New York Yankees MLB Patch 9Fifty Cap Byal
    New York Yankees MLB Patch 9Fifty Cap - New Era - Byal. Шапки с козирка
  • Under Armour Men's UA Blitzing Cap Siv
    Men's UA Blitzing Cap - Under Armour - Siv. Шапки с козирка
  • Briko STORM X Ски каска, зелено, размер
    Briko STORM X е каска с хибридна конструкция, която комбинира ползите от технологията In-Molding с външната черупка ABS, от което се получава невероятно лека и същевременно устойчива на удари каска. Каската е снабдена с пасивна вентилационна система и разполага с предни въздушни отвори, позволяващи циркулацията на въздуха, идващ от очилата, с което предотвратяват замъгляването. Storm X е снабдена с 3D система за регулиране, която може да се контролира хоризонтално и вертикално, за да бъде осигурено прецизно и индивидуално приспособяване.
  • Under Armour Unisex Driver Golf Bucket Шапка Sin
    Unisex Driver Golf Bucket Шапка - Under Armour - Sin. Шапки и ленти за глава
  • Under Armour M Iso-Chill Armourvent STR Cap Byal
    M Iso-Chill Armourvent STR Cap - Under Armour - Byal. Шапки с козирка
  • New Era Chicago Bulls NBA Rear Logo 9Fifty Cap Cheren
    Chicago Bulls NBA Rear Logo 9Fifty Cap - New Era - Cheren. Шапки с козирка
  • New Era Miami Heat NBA Rear Logo 9Fifty Cap Cherven
    Miami Heat NBA Rear Logo 9Fifty Cap - New Era - Cherven. Шапки с козирка
  • New Era New York Yankees Repreve 9Fifty Cap Byal
    New York Yankees Repreve 9Fifty Cap - New Era - Byal. Шапки с козирка
  • New Era LA Dodgers Repreve 9Fifty Cap Zelen
    LA Dodgers Repreve 9Fifty Cap - New Era - Zelen. Шапки с козирка
  • New Era LA Lakers NBA Rear Logo 9Fifty Cap Lilav
    LA Lakers NBA Rear Logo 9Fifty Cap - New Era - Lilav. Шапки с козирка
  • Under Armour Iso-Chill Armourvent Str Cap Byal
    Iso-Chill Armourvent Str Cap - Under Armour - Byal. Шапки с козирка

Последно видяно

Модни аксесоари за мъже - Добре избраните модни аксесоари ще повдигнат всеки комплект дрехи и ще го приспособят към конкретен случай. Същата дреха може да се носи на различни поводи, от работа до вечера, ако просто добавите подходящия моден аксесоар. Модните аксесоари включват колиета, брошки, копчета, вериги, часовници, колани, венци и фиби, дори и очила, а в по-широк смисъл и чанти и обувки. Модните аксесоари са идеален начин да изразете вашия моден стил, когато това не е възможно със собствената комбинация от облекло, като например на работа, училище или колеж. Ако не обичате да следите тенденциите и само да купувате нови дрехи, запълнете гардероба си с класически дрехи и според тенденциите и поводите просто променяйте модните аксесоари. По този начин ще спестите пари и пространство в килера си. Най-добрият пример за възможностите, които имат модните аксесоари, е малката черна рокля. Изберете прост дизайн и обрънете внимание, че роклята идеално приляга на тялото ви. Същата тази рокля, с помощта на модни аксесоари, можете да носите в много различни случаи. За всеки ден и разходка из града носете я с кожено яке, голяма чанта и обикновен колан или шал около врата. За бизнес поводи, добавете сако и нежна верижка около врата и прилични обеци. За вечерни излети и партита, носете малката черна рокля с високи токчета и добавете стейтмънт колие или коктейл пръстен. Същото това може да се направи с много други дрехи. Изберете модни аксесоари, които ще изразят вашия личен стил, ще вдигнат комбинацията, ще следват текущата тенденция или просто ще ви накарат да се почувствате по-добре.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх