Най-голямата модна платформа в България

Reusch онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже

129
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Reusch Contest 3/4 Къси футболни панталони Advance с протектори черни 5217215-7702
    | Rozmiar: S;XL;XXL;L;M | Kolor: Черен1 | Taniej o -20% с код NEW20. | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Reusch Contest II Advance футболен панталон с протектори черен 5116215-7702
    | Rozmiar: XXL;XL;M;L;S | Kolor: Черен1 | Taniej o -20% с код NEW20. | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Reusch AIMEÉ R-TEX XT JUNIOR Ски ръкавици, черно, размер 4.5
    Водоустойчивите и супер топли детски ръкавици Reusch AIMEÉR R-TEX XT JUNIOR са идеални за каране на ски и за игрите в снега. Водоустойчивата им мембрана гарантира, че ръцете ще останат сухи, а качественото затопляне предоставя топлинен комфорт.
  • Reusch FRANCI R-TEX XT MITTEN Детски зимни ръкавици, синьо, размер 1
    Детските зимни ръкавици Reusch FRANCI R-TEX XT MITTEN са с красив дизайн. Те са водоустойчиви и топлят изключително добре. Запазват ръцете на малките състезатели сухи и топли.
  • Reusch BABYTECH Детски зимни ръкавици, синьо, размер 4
    Детските зимни ръкавици Reusch BABYTECH са супер топли и се отличават с интуитивната си 360° система за лесно слагане върху ръцете. Водоустойчивият материал гарантира, че ръцете на детето ще останат сухи.
  • Reusch 6061115-7720 REUSCH ALAN JUNIOR Зимни ръкавици, черно, размер 6
    Юношеските ръкавици Reusch ALAN JUNIOR предлагат отлична устойчивост на вятър и дишане на материала. Благодарение на всичко това предоставят комфорт през целия ден, прекаран на ски пистата.
  • Вратарска ръкавица Reusch Attrakt Resist Finger Support black 5270610-7700
    | Rozmiar: 8.5;8;9.5;10;11;10.5;9 | Kolor: Черен1 | Taniej o 20% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Reusch ATTRAKT SOLID Мъжки вратарски ръкавици, khaki, размер 10
    Мъжките футболни ръкавици Reusch ATTRAKT SOLID са изработени в дизайна World Cup, който е разработен от вратарите с изискване за по-голяма дълготрайност. Дланите им са допълнени с пяната Reusch Solid, която е от синтетичния латекс и предлагат голяма дълготрайност при игра на изкуствени тревни площи и твърди повърхности. Благодарение на технологията ThumbFlex палеца им има голяма подвижност и ергономична форма. Вратарски ръкавици
  • Reusch ATTRAKT INFINITY FINGER SUPPORT Вратарски ръкавици за футбол, черно, размер 10.5
    Вратарските ръкавици Reusch ATTRAKT INFINITY FINGER SUPPORT са изработени с агресивен черен дизайн, който дава отлична комбинация от издръжливост и сцепление за професионално представяне и при повърхности с по-ниско качество. Латекса Reusch Grip Infinity предлага максимална устойчивост и добро прилепване на топката. Тяхното високо качество дава отлична защита за пръстите. Кройката Evolution Negative Cut е с латексов клин и мека текстилна горна част, която предлага удобна кройка на ръкавиците. Голяма проветривост на мрежестият материал, гарантира оптимална циркулация на въздуха. Вратарски ръкавици
  • Reusch ATTRAKT INFINITY Вратарски ръкавици, черно, размер 11
    Вратарските ръкавици Reusch ATTRAKT INFINITY FINGER SUPPORT са изработени с агресивен черен дизайн и материал, който дава отлична комбинация от издръжливост и сцепление за професионално представяне и при игра на изкуствени терени. Латекса Reusch Grip Infinity предлага максимална устойчивост и добро прилепване на топката. Кройката Evolution Negative Cut е с латексов клин и мека текстилна горна част, която предлага удобна кройка на ръкавиците. Голяма проветривост на мрежестият материал, гарантира оптимална циркулация на въздуха. Вратарски ръкавици
  • Reusch MAXI R-TEX XT MITTEN Ски ръкавици, синьо, размер
    Изумителните зимни ръкавици Reusch MAXI R-TEX XT MITTEN са създадени за децата. Дългите им ръкави предоставят по-добра защита от снега, а мембраната запазва ръцете сухи. Благодарение на качествената си термоизолация гарантират перфектен топлинен комфорт.
  • Reusch SKI RACE VC R-TEX® XT Унисекс зимни ръкавици, черно, размер
    Спортни унисекс ръкавици Reusch SKI RACE VC R-TEX® XT с екстра топъл пълнеж за комфорт и в мразовитите дни.
  • Reusch TOM Зимни ръкавици за най-малките, синьо, размер
    Вятърно устойчивите детски ръкавици Reusch TOM са изработени с дълъг маншет, имат много добре затопляща изолация и дълги ципове за лесно поставяне.
  • Reusch PURE CONTACT SILVER Вратарски ръкавици за футбол, бяло, размер
    Леките мъжки ръкавици за вратари Reusch PURE CONTACT SILVER са изработени с кройка, която прилепва плътно към ръцете ( като втора кожа) и са максимално гъвкави. Материалът им е от немският латекс Reusch Grip Silver, който гарантира отлично омекотяване на ударите, добро прилепване и голяма устойчивост против разкъсване Допълни ни са с дълг, здрав маншет и напълно еластичен колан, който дава възможност за стабилизиране около китката. Моделът е с модерна елегантност, които са допълнени с два основни елемента на марката върху горната част на ръкавиците.
  • Reusch BRADLEY R-TEX XT Зимни ръкавици, тъмносиво, размер
    Мъжките зимни ръкавици Reusch BRADLEY R-TEX XT са изработени с удобна кройка и са много затоплящи. Водно непропусклива и “дишаща”мембранна конструкция R-TEX® XT поддържат ръцете на сухо и топло по време на ски спусканията.
  • Reusch FRANKY R-TEX XT MITTEN Ски ръкавици, светлосиньо, размер
    Изумителните зимни ръкавици Reusch FRANKY R-TEX XT MITTEN са създадени за децата. Дългите ръкави защитават много добре от снега, а мембраната им гарантира, че ръцете ще останат сухи. Качествената термоизолация се грижи за топлинния комфорт през целия ден. Каишките за ръцете намаляват шанса от загубване на ръкавиците.
  • Reusch LUCA R-TEX XT Ски ръкавици, черно, размер
    Ръкавиците Venum LUCA R-TEX XT са идеален избор за спортисти- скиори. Качественият материал, от които са изработени им предлага отлични качества, като водоустойчивост и комфортна топлина на ръцете през целият ден пистата.
  • Reusch ATTRAKT SOLID Мъжки вратарски ръкавици, синьо, размер
    Ръкавиците Reusch ДATTRAKT SOLID са проектирани за любители вратари, които искат продукт с дълготрайна издържливост. Пяната на дланите Reusch Solid с изкуствен латекс предлага отлична издържливост на изкуствена трева и твърда повърхност. Благодарение на технологията ThumbFlex е оптимизирана гъвкавостта на палците и ергономичната форма.
  • Reusch ATTRAKT STARTER SOLID JR Детски ръкавици за вратари, синьо, размер
    Детските ръкавици Reusch ATTRAKT STARTER SOLID JR са идеален избор за всички вратари, които искат да имат сигурни и качествени ръкавици. Дланите им са допълнени с пяната Reusch Solid , която е от синтетичния латекс и предлагат голяма дълготрайност при игра на изкуствени тревни площи и твърди повърхности. Благодарение на текстилната им основа гарантират отлична проветривост. Предлага се също и в ярка електриково -червена разцветка.
  • Reusch KIDS MITTEN Ски ръкавици, черно, размер
    Зимните ръкавици за деца Reusch KIDS MITTEN са с интересен дизайн и топлят много добре. Благодарение на еластичните китки стоят перфектно върху ръцете.
  • Reusch ATTRAKT FREEGEL SILVER Мъжки вратарски ръкавици, синьо, размер
    Ръкавиците Reusch ATTRAKT FREEGEL SILVER са изработени с обемен латекс Grip Silver и имат уникални качества, за абсорбиране на ударите, добро прилепване и отлична устойчивост на разкъсване. Материята от немският латекс е с много добри качества при захващане на топката и е мек при допир. преработено силиконово приложение Freegel от горната страна е със стотици отделни малки гумени елементи, които осигуряват висока гъвкавост и лекота, като същевременно дават и необходимата опора и стабилност за хващане и удряне. Предлагат отличен комфорт по време на носене и добра проветривост при всякакви климатични условия.
  • Reusch SIMON R-TEX® XT JUNIOR Детски зимни ръкавици, черно, размер
    Отлично затоплящите се, водоустойчиви и проветриви юношески обувки Reusch SIMON R-TEX® XT са изработени в цветна комбинация. Благодарение на софтшеловия им материал, ръкавиците са удобни и леки.
  • Reusch ATTRAKT DUO EVOLUTION ADAPTIVEFLEX Вратарски ръкавици за футбол, тъмнозелено, размер
    Удобните, меки и добра подкрепа ръкавици Reusch ATTRAKT DUO EVOLUTION ADAPTIVEFLEX са допълнени с нова система за закопчаване! Ръкавиците имат черен duo latex с 3D точки за навиване на ръката и за постигане на максимално прилепване, контрол и омекотяване. Evolution Cut предлага голяма площ за захващане и са много удобни за носене. Допълнени са с релефен латекс при пръстите и зоната на перфорация гарантират стабилност. Новата патентована система за затваряне AdaptiveFlex осигурява гъвкавост, както и поддържащо и плътно прилягане около китката, като същевременно се адаптира към дебелината на китката на всеки вратар. Изработени са от специална двуслойна система , която предлага гъвкавост и стабилност. Предлагат и разширена зона за захват.
  • Reusch ATTRAKT GRIP FINGER SUPPORT Вратарски ръкавици, khaki, размер
    Вратарски ръкавици Reusch ATTRAKT GRIP FINGER SUPPORT са изработени с латекса Reusch Grip, който предлага отлично прилепване и има голяма устойчивост на разкъсване. Система Finger Support в тях гарантира отлична защита от нараняване на пръстите. AirVentSystem е материал с голяма проветривост , който гарантира оптимална циркулация на въздуха в ръкавиците. Това гарантира добра проветривост и прави моделът още по-удобен.
  • Reusch ATTRAKT INFINITY FINGER SUPPORT Мъжки вратарски ръкавици, черно, размер
    Ръкавиците Reusch ATTRAKT INFINITY FINGER SUPPORT предоставят съвършена комбинация от издържливост и сцепление на професионално ново на изкуствена трева. Latex Reusch Grip Infinity предлага максимална издържливост и добро сцепление. Благодарение на качествената защита на пръстите, тази ръкавица осигурява ефективна стабилност на всичките пет пръста. Кройката Evolution Negative Cut с латексови клинчета и меката текстилна задна част допринасят за точното прилягане. Високопроветривият мрежест материал осигурява оптимална циркулация на въздуха.
  • Reusch COULOIR R-TEX® XT Зимни ръкавици, тъмносиво, размер
    Мъжките зимни ръкавици Reusch COULOIR R-TEX® XT са много топли и издръжливи. Мембраната R-TEX® XT гарантира перфектна водоустойчивост и ветроустойчивост, което предоставя максимален комфорт през целия ден.
  • Reusch ATTRAKT STARTER SOLID JUNIOR Детски ръкавици за вратари, черно, размер
    Детските ръкавици Reusch ATTRAKT STARTER SOLID JUNIOR са перфектният избор за начинаещите вратари. Разполагат с длани от пяна и са със синтетичен латекс, който предоставя перфектно сцепление с топката. Текстилната основа на ръкавиците се грижи за ефективното проветряване.
  • Reusch BRADLEY R-TEX XT Зимни ръкавици, черно, размер
    Мъжките зимни ръкавици Reusch BRADLEY R-TEX XT са изработени с удобна кройка и са много затоплящи. Водно непропусклива и “дишаща”мембранна конструкция R-TEX® XT поддържат ръцете на сухо и топло по време на ски спусканията.
  • Reusch MAXI R-TEX XT MITTEN Ски ръкавици, тъмносин, размер
    Изумителните зимни ръкавици Reusch MAXI R-TEX XT MITTEN са създадени за децата. Дългите им ръкави предоставят по-добра защита от снега, а мембраната запазва ръцете сухи. Благодарение на качествената си термоизолация гарантират перфектен топлинен комфорт.

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх