Най-голямата модна платформа в България

Head отстъпки и намаления за мъже

295
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Head OLEON Мъжко хибридно яке, черно, размер
    Мъжкото хибридно яке Head OLEON е направено от софтшел материя и затоплени отделни части отпред, отзад и на ръкавите. Подходящо е различни активности и разходки в студените дни.
  • Head SALGEN Мъжки туристически обувки, синьо, размер
    Мъжките туристически обувки Head SALGEN са подходящи за разходки сред природата и изкачване по планинските върхове. Височината им е до глезена, пръстите и петата са подсилени , имат възможност за добра фиксация от връзките и отлична защита от камъни или неравномерни терени. Използваните материали в тях са здрави, едновременно с това по-меки и лесно се поддържат.
  • Head KERON Мъжки трекинг обувки, черно, размер
    Мъжките трекинг обувки Head KERON ще те подкрепят и по време на най-тежкия поход. Няма да те изненада дори и дъжда, понеже са водоустойчиви. Наслади се на планинските върхове в комфорт.
  • Head ZANTA M Мъжки туристически обувки, черно, размер
    Мъжките туристически обувки ZANTA M от марката Head са изработени от качествени материали, те са много леки, имат подвижна стелка и връзки. Профилираната им подметка гарантира комфорт при всекидневно носене и спортуване в свободното време.
  • Head SALGEN Мъжки туристически обувки, тъмносиво, размер
    Мъжките туристически обувки Head SALGEN са подходящи за разходки сред природата и изкачване по планинските върхове. Височината им е до глезена, пръстите и петата са подсилени , имат възможност за добра фиксация от връзките и отлична защита от камъни или неравномерни терени. Използваните материали в тях са здрави, едновременно с това по-меки и лесно се поддържат.
  • Head MAKENA Детско софтшел яке, светлосиньо, размер
    Детското софтшелово яке Head MAKENA е изработено с качулка и подходящо за всякакви занимания на открито или градски разходки. Функционалния материал защитава от неблагоприятните климатични условия.
  • Head CHEYENNE Мъжки сандали, кафяво, размер
    Мъжките сандали Head CHEYENNE са подходящи за градски разходки и сред природата. Обувките има гъвкава професионална подметка, текстилна подплата и текстилна изваждаща се стелка. Сандалите имат бързо пристягане със система от връзки и стопер.
  • Head MATHE Мъжки зимни обувки, черно, размер
    Мъжки зимни обувки Head MATHE, изработени от софтшел с мембрана, която запазва крака сух, но същевременно е проветрива. На върха и на петата разполагат с подсилен слой против износване. Обувките са затоплени с флийс.
  • Head RONEL Летни туристически обувки, сиво, размер
    Летните туристически обувки Head RONEL са модел с отворена част с мрежа, която дава добра проветривост на краката. Функционалната им система AIR FLOW предлага отлична проветривост, ограничава изпотяването и необразува неприятна миризма. Обувките има защитени пръсти и могат да бъдат носене в тежки неравномерни терени. Изработени са от текстилен и синтетичен материал с пружинираща подметка, която е устойчива на разкъсване. Пристягането им е осигурено от здравото еластично шнурче със стопираща система.
  • Head NONIUS Мъжки туристически обувки, черно, размер
    Мъжките туристически обувки NONIUS от марката Head са подходящи за всекидневно носене и лек туризъм. Обувките имат синтетична горна част и завързване с връзки.
  • Head NEXT EDGE 85 Ски обувки, черно, размер
    Мъжките ски обувки за свободно каране HEAD NEXT EDGE 85 прилягат перфектно към краката.
  • Head INARI Детски суитшърт от полар, кафяво, размер
    Дамското горнище от флийс Head INARI е подходящо за носене в свободното време при различни активности и разходки сред природата.
  • Head DAVID Мъжки обувки, черно, размер
    Мъжките туристически обувки DAVID от марката Head са направени с горна част от текстил комбиниран с обработена кожа. Подходящи са за града, при разходки сред природата или за лесно достъпни туристически пътеки.
  • Head MOJO VISOR Детска ски каска, тюркоазено, размер
    Детската ски каска MOJO VISOR е с вграден визьор, които е стилен, функционален и много удобен. Ултравиолетовата 400 и ветроустойчивата пяна предпазват очите от външните влияния, без да е необходимо да се свалят диоптричните очила. Идеалната каска за деца. Ако е необходимо, под козирката могат да се носят очила с рецепта. Това специална серия е създадена в сътрудничество с любимите ви кученца - TLAPKOVOU PATROLOU.
  • Head CEDRIC Мъжки обувки за туризъм, черно, размер
    Мъжките туристически обувки Head CEDRIC предлагат голямо удобство при носене сред природата, по време на туризъм и също така във града. Водоустойчивата им мембрана защитава от неблагоприятните климатични условия. Височината им е над глезена, пръстите и петата са подсилени , имат възможност за добра фиксация от връзките и отлична защита от камъни или неравномерни терени.
  • 2PACK men's boxers HEAD multicolor
    HEAD - 2pack men's boxer shorts These Head men's boxers are interesting, comfortable and, most importantly, affordable. The quality of boxer shorts with price is unmatched. These are modern and designer boxer shorts, plus they fit perfectly, do not scratch or pinch. You will appreciate the comfort, cut and pleasant material both during sports and casual wear. Size chartHEAD - MEN BOXERS SIZE HIP CIRCUMFERENCE (CM) UNSTRETCHED LOOM (CM) S 71-79 31 M 79-88 34 L 88-99 36 XL 99-109 38
  • Head RIZAL Мъжки туристически обувки, черно, размер
    Мъжките туристически сандали Head RIZAL са частично отворени, което създава добър въздушен поток , краката не се изпотяват и не задържат прах по тях. За разлика от класическите сандали, тези обувки са снабдени със защитени зони в областта на пръстите и частично на петата, което е практично, а и безопасно за краката. Обувките са изработени от текстилни и синтетични материали и имат пружинираща подметка. Пристягането им е осигурено от здравото еластично шнурче със стопираща система.
  • Head TEMPIO Мъжко капитонирано яке, тъмнозелено, размер
    Мъжкото капитонирано яке Head TEMPIO с качулка е изработено с пълнеж от пера, които имат ниско тегло и обем. Якето е практичен модел за пътувания сред природата при променливи климатични условия.
  • Head GERCO Детски туристически обувки, черно, размер
    Детските туристически обувки Head GERCO са подходящи за разходки в града и сред природата. Ниската форма на обувките е изработена от здрав, лесно поддържащ се материал и с TPR подметка , която отлично се приспособява към терените и е ударно устойчива. Украсени са с декоративни елементи, с модерно лого и с етикет на езика.
  • Head CHRIS Мъжки обувки за туризъм, кафяво, размер
    Мъжките туристически обувки за свободно време Head CHRIS предлагат голямо удобство при носене сред природата, по време на туризъм и също така във града. Височината им е до глезена, пръстите и петата са подсилени , имат възможност за добра фиксация от връзките и отлична защита от камъни или неравномерни терени. Използваният повърхностен материал е допълнен с импрегнация и е много лесен за поддържане.
  • Head MONSUNO Мъжки суитшърт, сиво, размер
    Мъжкият суитшърт Head MONSUNO е изработен с цялостно разкопчаване и може да бъде обличан под зимно яке или самостоятелно носене в хладните дни.
  • Head BALDO Момчешко скиорско яке, черно, размер
    Момичешкото скиорско яке Head BALDO е с печат и е подходящо за ски спускания , сноуборд и други зимни активности както в планината , така и града. Изработено е със снежен колан и много практични джобове. Благодарение на мембраната му в него са гарантирани не пропускане на вода и не задържане на парите от тялото.
  • Head NEXT EDGE XP Ски обувки, черно, размер
    Мъжките ски обувки HEAD NEXT EDGE XP са от най-красивата колекция на марката HEAD - EDGE. Те са с 4 щраймера и са подходящи както за спортно каране, така и за рекреация.
  • Head MONSON MID Мъжки аутдор обувки, khaki, размер
    Мъжки обувки с висок профил Head MONSON MID. Съвършено ще ти послужат при носене сред природата при туризъм или в града. Високият до глезена профил, подсилените връх и пета и възможността за съвършена фиксация с помощта на връзки и здрави гайки предпазват крака на всякакъв терен. Използваният външен материал е снабден с водоотблъскваща импрегнация и освен това много лесно се поддържа. Гумената подметка VIBRAM осигурява висока степен на комфорт при ходене.
  • Head MINDEN MID Мъжки аутдор обувки, кафяво, размер
    Мъжки обувки с висок профил Head MINDEN MID. Може да се ползват при разходки сред природата или при планински походи в тежък терен. Високият до глезена профил, подсилените връх и пета и възможността за съвършена фиксация с помощта на връзки и здрави гайки идеално предпазват крака от външната среда и неравен терен. Гумената подметка разполага с дълготрайна издържливост, а междинната подметка от EVA осигурява комфорт и удобство. Освен това използваният външен материал много лесно се поддържа.
  • Head ZANTA M Мъжки туристически обувки, черно, размер
    Мъжките туристически обувки ZANTA M от марката Head се характеризират с цветна комбинация. Обувките са изработени от качествени материали, те са много леки, с подвижна стелка и връзки. Профилираната им подметка гарантира комфорт при всекидневно носене и спортуване в свободното време.
  • Head MOLE Мъжки сандали, черно, размер
    Мъжките сандали Head MOLE са подходящи за летните месеци при пътуване към работата или за разходки сред природата, благодарение на тяхната здрава конструкция, която дава и добра защита за краката. За отличното фиксиране на краката ще послужи закопчаването с ленти от велкро, които са завършени с украсени краища. Текстилната им подплата гарантира удобство и комфорт при носене.
  • Head MONTONE Детски капитониран елек, синьо, размер
    Детският капитониран елек Head MONTONE е направен от мек, приятен при допир и качествен материал с нисък грамаж, благодарение на което може лесно за се събере в калъфчето си, което е включено в пакета.
  • Head SAM Мъжки зимни обувки, черно, размер
    Мъжки зимни обувки Head SAM. Разполагат с горна част, комбинирана от mesh текстил и щампована гума. Снабдени са с мембрана, която запазва крака сух, но същевременно е проветрива. На върха и на петата разполагат с подсилен слой против износване. Обувките са затоплени с флийс. Оформената подметка с грайфер и междинна подметка Eva гарантира комфорт при носене. Обувките се завързват с връзки и са допълнени с гайки при глезена за по-добро пристягане.
  • Head REINO Яке за момчетаЯке за момчета, светлоотразителен неон, размер
    Якето за момчета Head REINO е идеално както за туризъм и различни дейности сред природата, така и за ежедневна употреба в града. Качественият материал и удължената кройка предпазват от промените на времето, като при това якето запазва своята проветривост. Контрастни елементи и светлоотразителни детайли завършват цялостния дизайн.Якето за момчета Head REINO е идеално както за туризъм и различни дейности сред природата, така и за ежедневна употреба в града. Качественият материал и удължената кройка предпазват от промените на времето, като при това якето запазва своята проветривост. Контрастни елементи и светлоотразителни детайли завършват цялостния дизайн.
  • Head NAPOLI Зимно яке за момчета, синьо, размер
    Зимното яке за момчета Head NAPOLI е изработено от фин и мек материал със затоплящ пълнеж. Създава топлина и удобство на детето както в града , така и планината.
  • Head TARO Детски сандали, черно, размер
    Летните обувки Head TARO са отворен модел и това ги прави много харесвани от децата в топлите дни. За разлика от класическите сандали, тези обувки са снабдени със защитени зони в областта на пръстите и частично на петата, което е практично, а и безопасно, с оглед на сигурността на детското краче. Обувките са изработени от синтетичен материал и имат TPR подметка, което ги прави лени за поддържане. Пристягането и фиксирането към краката е с лента от велкро, която предлага добро прилепване.
  • Head TREVIEN Мъжки туристически обувки, синьо, размер
    Летните туристически обувки Head TREVIEN са модел с отворена част с мрежа, която дава добра проветривост на краката. Функционалната им система AIR FLOW предлага отлична проветривост, ограничава изпотяването и необразува неприятна миризма. Обувките има защитени пръсти и могат да бъдат носене в тежки неравномерни терени. Изработени са от текстилен и синтетичен материал с пружинираща подметка, която е устойчива на разкъсване. Пристягането им е осигурено от здравото еластично шнурче със стопираща система.
  • Head JURGENS Мъжко скиорско яке, сиво, размер
    Мъжкото скиорско яке Head JURGENS е подходящо и за почти всички други зимни спортове. Има всички задължителни елементи, сред които са: коланът предпазващ от сняг и множеството практични джобове. Материята на якето е допълнена с водно непропускаща и “дишаща” мембрана.
  • Men's Pants Head Club Black XL
    Black men's Head Club trousers with pockets will keep you warm during training and breaks between matches. For better ventilation, they have an opening zipper on the legs.
  • Men's Trousers Head Club Royal L
    The blue Head Club men's trousers with pockets will keep you warm during training and breaks between matches. For better ventilation, they have an opening zipper on the legs.
  • Men's Head Club Pants White M
    White Head Club men's trousers with pockets will keep you warm during training and breaks between matches. For better ventilation, they have an opening zipper on the legs.
  • Head CHRISTO Мъжки туристически обувки, синьо, размер
    Мъжките туристически обувки Head CHRISTO са подходящи за разходки и леки спортни активности сред природата. Благодарение на водоустойчивата им мембрана са подходящи за носене и в неблагоприятното време. Обувките са допълнени с неплъзгаща подметка за терени. Подплатата и изваждащата се стелка са изработени от текстил.
  • Head ALTO Детски сандали, сиво, размер
    Детските сандали за момченца и момиченца с изразителни цветове Head ALTO са идеални за училище и всекидневно носене през лятото. Обувките са изработени от качествен текстилен материал, с подметката от TPR материала и меката междинна подметка EVA. Фиксирането на краката е с помощта на велкро ленти.
  • Head VIGO Мъжки зимни обувки, черно, размер
    Мъжките зимни обувки Head VIGO се характеризират с интересна цветна комбинация на повърхностният материал и качествена имитация на набук. Подплатата и изваждащата се стелка са изработени от текстил. Подплатената лента около глезена създава удобство на краката при ходене. Обувките имат качествена гумена подметка.
  • Head GERFAULT Мъжко скиорско яке, синьо, размер
    Мъжкото скиорско яке Head GERFAULTе подходящо и за почти всички зимни спортове. Има всички задължителни елементи, сред които са: коланът предпазващ от сняг и множеството практични джобове. Материята на якето е допълнена с водно непропускаща и “дишаща” мембрана.
  • Head AGAN Мъжки туристически обувки, khaki, размер
    Мъжките туристически обувки Head AGAN са идеални за туризъм. Благодарение на технологията им 3M THINSULATE се намаляват топлинните загуби и се запазва топлината на краката. Водоустойчивата им мембрана не позволява пропускането на вода през повърхностният им материал.
  • Head PETRONE Мъжко зимно яке, тъмносин, размер
    Мъжкото зимно яке Head PETRONE е направено с откопчваща се качулка и много практични джобове. Якето е затоплящо и има удължена форма. Ръкавите са допълнени с вътрешни еластични маншети. Подлепените шевове и покритието гарантират голяма степен водоустойчивост и проветривост.Подходящ за ежедневно носене в града и сред природата.
  • Head MACANNO Мъжки капитониран елек, черно, размер
    Мъжкият капитониран елек Head MACANNO е направен от мек, приятен при допир и качествен материал, които предлагат удобство при носене. Качественият му пълнеж е с ниско тегло и гарантира приятен топлинен комфорт.
  • Men's Head Topspin Hoodie Men FAXV M
    The Head men's sweatshirt is a men's tennis sweatshirt suitable for the game and essential for a quality warm-up.
  • Head CHRIS Мъжки обувки за туризъм, оранжево, размер
    Мъжките туристически обувки за свободно време Head CHRIS предлагат голямо удобство при носене сред природата, по време на туризъм и също така във града. Височината им е до глезена, пръстите и петата са подсилени , имат възможност за добра фиксация от връзките и отлична защита от камъни или неравномерни терени. Използваният повърхностен материал е допълнен с импрегнация и е много лесен за поддържане.
  • Head ALEC Мъжки зимни обувки, черно, размер
    Мъжките зимни обувки Head ALEC имат качествена изработка, отлично зашиване на повърхностния материал и профилна подметка. Предната им част е допълнена с мембрана, която поддържа краката на сухо и едновременно с това не позволява да не се запарват. Предната част на обувките е подсилена против разкъсване. Подплатата е текстилна, стелката може да се изважда и имат затопляща с яка с полар.
  • Head CANDON Летни туристически обувки, черно, размер
    Летните туристически обувки Head CANDON са модел с отворена част с мрежа, която дава добра проветривост на краката. Краката в тях не се изпотяват и не образуват неприятна миризма. Обувките има защитени пръсти и могат да бъдат носене в тежки неравномерни терени. Изработени са от текстилен и синтетичен материал с пружинираща подметка, която е устойчива на разкъсване. Пристягането им е осигурено от здравото еластично шнурче със стопираща система.
  • Head TARO Детски сандали, сиво, размер
    Летните обувки Head TARO са отворен модел и това ги прави много харесвани от децата в топлите дни. За разлика от класическите сандали, тези обувки са снабдени със защитени зони в областта на пръстите и частично на петата, което е практично, а и безопасно, с оглед на сигурността на детското краче. Обувките са изработени от синтетичен материал и имат TPR подметка, което ги прави лени за поддържане. Пристягането и фиксирането към краката е с лента от велкро, която предлага добро прилепване.
  • Head MACANNO Мъжки капитониран елек, сиво, размер
    Мъжкият капитониран елек Head MACANNO е направен от мек, приятен при допир и качествен материал, които предлагат удобство при носене. Качественият му пълнеж е с ниско тегло и гарантира приятен топлинен комфорт.
  • Head DEMOS Мъжки трекинг обувки, черно, размер
    Мъжките туристически обувки Head DEMOS предлагат голямо удобство при носене сред природата, по време на туризъм и също така във града. Водоустойчивата им мембрана защитава от неблагоприятните климатични условия. Височината им е над глезена, пръстите и петата са подсилени , имат възможност за добра фиксация от връзките и отлична защита от камъни или неравномерни терени. Благодарение на използваната материя, ще се чувстваш приятно навсякъде, където и да отидеш.
  • Head RESTORA Мъжки обувки, черно, размер
    Мъжките обувки за свободното време Head RESTORA са подходящи за спорт и при разходки в града. Предлагат лесно обуване с помощта на каишката в задната част.
  • Head BONDY Мъжки туристически обувки, черно, размер
    Мъжките туристически обувки Head BONDY са практични и много удобни. Обувките предлагат подкрепа при изкачвания, благодарение на устойчивата им подметка. Имат каишка за по-лесно обуване и класическо завързване с връзки.
  • Head PRIME Мъжки обувки за разходки, синьо, размер
    Мъжките всекидневни обувки Head Подходящи за ежедневието и свободното време. При пръстите имат добавени елементи, които помагат за тяхната дълготрайност.
  • Head TROAWS Мъжки туристически обувки, черно, размер
    Мъжките туристически обувки Head TROAWS са с високи грайфери, които подобряват сцеплението с най-различни настилки. Проветривата им горна част и качествено изработената конструкция на обувките гарантират комфорт при носене. Разполагат с каишка в задната част за по-лесно обуване.
  • Head LOSE Момчешка тениска, зелено, размер
    Момчешката тениска Head LOSE е украсена с графика в предната си част. Мекият ѝ материал дава максимален комфорт при носене. Подходяща е за носене при всякакви активности -по време на училище или срещи с приятели.
  • Head HURON Мъжки туристически обувки, черно, размер
    Мъжките туристически обувки Head PRO HURON са подходящи за разходки сред природата и изкачване по планинските върхове. Височината им е до глезена, пръстите и петата са подсилени , имат възможност за добра фиксация от връзките и отлична защита от камъни или неравномерни терени. Обувките са водоустойчиви и лесни за поддръжка. Междинната подметка EVA добре омекотява ударите.
  • Men's Sweater Head Off Court Pullover Men Dark Blue M
    Men's Head  Off Court Head Pullover Men Dark Blue Sweater for Everyday Use.
  • Pánská mikina Head Club Byron Hoodie Men LC M
    The Head men's sweatshirt is a men's tennis sweatshirt suitable for the game and essential for a quality warm-up.
  • Head CAMP Мъжки сандали, черно, размер
    Мъжките сандали Head CAMP предлагат идеална комбинация от стил, удобство и функционалност. Затварянето при при пръстите, защитава краката от удари и навлизане на боклуци. Каишката с велкро на петата позволява лесно обуване, а гъвкавата еластична лента със стопер при петата позволява регулирате на ширината. Материалът на горната част е предимно кожа, допълнена от текстилни и гумени елементи.
  • Head BINIAL Мъжки аутдор обувки, khaki, размер
    Мъжките аутдор обувки Head BINIAL ще ти послужат идеално за излет в природата, за планински туризъм или за града. Кройката с висок до глезена профил, подсилените връх и пета и възможността за съвършена фиксация с помощта на връзки и здрави гайки предпазват крака. Използваният материал е третиран с водоустойчива импрегнация и освен това много лесно се поддържа. Гумената подметка VIBRAM осигурява висока степен на комфорт при ходене.
  • Head WILTE Мъжки туристически обувки, тъмносин, размер
    Мъжките туристически обувки Head WILTE са изработени с качествена подметка, която има груби грайфери, за по-добро приспособяване към различните повърхности.Междинната им подметка EVA предлага отлично омекотяване и комфорт на краката по време на ходене.Разполагат с каишка в задната част за по-лесно обуване.
  • Men's Indoor Shoes Head Sprint Pro 3.5 Indoor EUR 40.5
    The Head Sprint Pro 3.5 Indoor Black/Neon Green men's indoor shoes take the combination of lightness and comfort to the next level, making them ideal indoor shoes for players looking for more agility on the court.
  • Head MARIOTTO Мъжко горнище, синьо, размер
    Мъжкият суитшърт от технически текстил Head MARIOTTO е направен от качествен проветрив материал и има повдигната яка. Подходящ е за различни спортни активности.
  • Head PRIME Мъжки обувки за разходки, черно, размер
    Мъжките всекидневни обувки Head Подходящи за ежедневието и свободното време. При пръстите имат добавени елементи, които помагат за тяхната дълготрайност.
  • Head Revolt Pro 4.0 LNWH 46.5 Men's Tennis Shoes
    The Head Revolt Pro 4.0 Clay LNWH Men's All-Surface Tennis Shoes offer a new level of durability for demanding and tournament players with an aggressive style of tennis.
  • Head MINDEN MID Мъжки аутдор обувки, сиво, размер
    Мъжки обувки с висок профил Head MINDEN MID. Може да се ползват при разходки сред природата или при планински походи в тежък терен. Високият до глезена профил, подсилените връх и пета и възможността за съвършена фиксация с помощта на връзки и здрави гайки идеално предпазват крака от външната среда и неравен терен. Гумената подметка разполага с дълготрайна издържливост, а междинната подметка от EVA осигурява комфорт и удобство. Освен това използваният външен материал много лесно се поддържа.
  • 2PACK men's boxers HEAD black
    HEAD - 2pack men's boxer shorts These Head men's boxers are interesting, comfortable and, most importantly, affordable. The quality of boxer shorts with price is unmatched. These are modern and designer boxer shorts, plus they fit perfectly, do not scratch or pinch. You will appreciate the comfort, cut and pleasant material both during sports and casual wear. Size chartHEAD - MEN BOXERS SIZE HIP CIRCUMFERENCE (CM) UNSTRETCHED LOOM (CM) S 71-79 31 M 79-88 34 L 88-99 36 XL 99-109 38
  • 2PACK men's boxers HEAD multicolor
    HEAD - 2pack men's boxer shorts These Head men's boxers are interesting, comfortable and, most importantly, affordable. The quality of boxer shorts with price is unmatched. These are modern and designer boxer shorts, plus they fit perfectly, do not scratch or pinch. You will appreciate the comfort, cut and pleasant material both during sports and casual wear. Size chartHEAD - MEN BOXERS SIZE HIP CIRCUMFERENCE (CM) UNSTRETCHED LOOM (CM) S 71-79 31 M 79-88 34 L 88-99 36 XL 99-109 38
  • Head EDGE LYT 90 Ски обувки, черно, размер
    Ски обувките Head EDGE LYT 90 са идеални за напредналите скиори. Те са с регулируем флекс с две опции. Бързо регулируемите supermacro щраймери предоставят лесен начин за коригиране и бързо обуване и събуване. Оптималното стягане се допълнено от микро настройките на четирите щраймера.
  • 2PACK Men's Boxer Shorts HEAD Green
    HEAD - 2pack men's boxer shorts These Head men's boxers are interesting, comfortable and, most importantly, affordable. The quality of boxer shorts with price is unmatched. These are modern and designer boxer shorts, plus they fit perfectly, do not scratch or pinch. You will appreciate the comfort, cut and pleasant material both during sports and casual wear. Size chartHEAD - MEN BOXERS SIZE HIP CIRCUMFERENCE (CM) UNSTRETCHED LOOM (CM) S 71-79 31 M 79-88 34 L 88-99 36 XL 99-109 38
  • Head KORE 110 GW Обувки за ски алпинизъм, черно, размер
    Обувките за ски алпинизъм Head KORE 110 GW са допълнени с технологията LYT Tech и имат нов дизайн с по-ниско тегло, без това да оказва влияние на тяхната функционалност. Фрийрайд скиорите ще имат баланс между изкачванията и спусканията с нова вътрешна конструкция на обувките и подобрения механизъм за ски туризъм, който им осигурява свободно движение на маншета и здрава и връзка с обувките. Подплатяването е заимствано от моделите за състезателните обувки, което гарантира доброто захващане и свързването с 50 мм каишка Power Strap и 4 микро регулируеми щраймера Superleggera. Характерните елементи, които предлагат удобство при бягане, включват външна подметка GripWalk и стелките с технология Dynafit.
  • Head EDGE LYT 130 GW Ски обувки, тъмносиво, размер
    Леките ски обувки Head EDGE LYT 130 GW са идеални за напреднали скиори. Лесно се обуват , а благодарение на технологията EDGE LYT 130 в тях се предлага удобство по време на карането на ски. Тази технология има три ключови елемента: Hi-Top дизайн за точното предаване на енергията на скиора към ските, DuoFlex за най-добър динамичен контрол над ските в завоите, Smart Frame за по-добра стабилност в задната част и лесно предаване на енергия. С обувките EDGE LYT 130 ще имаш оптимално усещане, отлична реакция и лесно олекотяване с минимални усилия.
  • Head FORMULA RS 110 GW Ски обувки, черно, размер
    Ски обувките Head FORMULA RS 110 GW комбинират в себе си голяма енергичност и удобство на краката при целодневно каране. Предлагат разширено пространство за ставите на пръстите и балансирано стъпване, което дава възможност на скиора да се съсредоточи удобно и имат 98 мм ширина за стъпалото. Скелета на обувките има регулируема гъвкавост в диапазон от 110 до 120, възможност за оправяне на маншетите и 4 ниско профилни щраймера Spine-Flex с микро регулиране. Вътрешният чорап 3D Pro Formula е с оформена пета, глезен със системата Liquid Fit и 45 мм лента от велкро, за спортно каране, без неудобно пристягане.
  • Head Sprint Team 3.5 BSLN EUR 44 Men's Tennis Shoes
    The Head Sprint Team 3.5 BSLN Men's Tennis Shoes in Blue are lightweight and exceptionally breathable shoes that offer comfort for players of all levels on any surface.
  • Head FORMULA 120 GW Ски обувки, черно, размер
    Новата рецептура за успех HEAD е Formula 120. Опитът от състезанията е пренесен върху обувките: максимално висока степен на ефективност на пистата, съчетана с комфортно проектирана кройка, която със сигурност ще убеди всеки. Formula 120 е снабдена с горна част с ширина 100 мм и удължен връх за по-добро кръвообращение и балансирано позициониране, което позволява да стоиш на ските повече в средата. Обувката разполага с регулируем флекс от 130 до 120, с възможност за регулиране на маншета и с микро регулируеми щраймери Spine-Flex Low Profile. Благодарение на Liquid Fit в 3D Pro Form Liner петата и глезенът имат достатъчно опора, а 50 милиметровата велкро лента гарантира, че кракът ти ще бъде спортно опакован.
  • Head NEXT EDGE 75 Ски обувки, бяло, размер
    Мъжки обувки с четири катарами Head NEXT EDGE 75 - Най-добре прилягаща към крака серия EDGE. Нов модел от колекцията 2016/17. Стилни и модерни.
  • Head SCOUT LYT BOA Мъжки обувки за сноуборд, черно, размер
    Много удобни и леки мъжки обувки за сноуборд Head SCOUT LYT BOA за начинаещи и средни напреднали сноубордисти. Разполагат с бързо пристягане BOA Coiler с пружина за автоматично обратно навиване. Предимство на обувките е топлинно оформеният вътрешен чорап с технологията Perfect fit Comfort, благодарение на LYT TECH обувките са с 15% по-леки в сравнение с класическите модели.
  • Head FORMULA 100 Ски обувки, черно, размер
    Спортните ски обувки Head FORMULA 100 комбинират в себе си добро контролиране и комфорт. Изработени са с 4 алуминиеви щраймера с микро регулиране, възможност регулиране флекса на обувките с наклон 110/100 и възможност за оправяне на горната част. Задната част на скелета предлага възможност за разширяване на обема в областта на прасеца. Вътрешната обувка е с термоизолацията Primaloft, която предлага много добро изолиране.
  • Head CARNEA Детски суитшърт от флийс, синьо, размер
    Детски суитшърт от флийс Head CARNEA, изработен от мек флийс, който ефективно сгрява не само в планината, но и в града.
  • Head RADAR 5K POLA Ски каска, черно, размер
    Ски каската Head RADAR 5K POLA е с вграден визьор. Той е с поляризирана плака 5K за перфектно виждане. Каската приляга съвършено към главата и разполага с отвори за проветряване, които се управляват само с едно движение за отваряне или затваряне. Колелцето в задната част помага за съвършеното регулиране на вътрешната част, а каишката под брадата се закопчава с магнитна закопчалка. Визьорът е с гумени каишки и може да се закрепи от вътрешна страна на каската или да се отвори и да се закрепи за края на каската.
  • Head CLASSIC BOA Мъжки обувки за сноуборд, черно, размер
    Комфортните обувки за сноуборд Head CLASSIC BOA са идеални за начинаещи и средно напреднали. Обувките имат бързото пристягане BOA. Предимството на обувките е термооформената вътрешна обувка Thermo fit, благодарение на която те се адаптира към краката.
  • Men's Pants Head Club Dark Blue L
    The Head Club Navy men's trousers with pockets will keep you warm during training and breaks between matches. For better ventilation, they have an opening zipper on the legs.
  • Head APOLON Яке за момчета, оранжево, размер
    Момчешкото стилно яке Head APOLOM е капитонирано. Благодарение на качествената си термоизолация е подходящо за най-студените дни. Идеално е за разходки в града и за излети сред природата.
  • Head EDGE LYT 80 Ски обувки, черно, размер
    Ски обувките Head EDGE LYT 80 са създадени за скиорите спортисти. Благодарение на ширината 102 мм в областта на ходилата, пасват перфектно на почти всеки и предоставят перфектен контрол над ските. Разполагат с 4 щраймера с микро настройки и с 1 щраймер с макро настройки за бързо разширяване или стягане около прасеца. Създадени са с помощта на Bi-injecton control frame за по-лесно обуване и събуване.
  • Head VECTOR EVO 100 Ски обувки, черно, размер
    Новата серия Head Vector EVO предлага модела VECTOR EVO 100 с точно спортно пасване и достатъчно комфорт за любители скиори, които обичат високата скорост. Обувките разполагат с нова, високо ефективна рамка EVO, разработена на базата на успешните, от дълго време насам, форми Vector.
  • Head MEN CYCLE SHORTS TEAM Мъжки къси панталони, черно, размер
    Мъжките къси панталони Head MEN CYCLE SHORTS TEAM са перфектният избор за колоездене. Разполагат с анатомично оформена подложка за максимален комфорт. Силиконовите ленти от вътрешна страна на крачолите им помагат да не се хлъзгат по тялото.
  • Head MEN CYCLE SHORT CLASSIC Мъжки велосипедни панталони, черно, размер
    Мъжките къси панталони Head MEN CYCLE SHORT CLASSIC с презрамки . Изработени са от еластичен материал ,който гарантира добър комфорт при каране на колело . Презрамките са мрежести с ластик около бедрата за по-добра стабилност .
  • Head CHINAU Детски техничен суитшърт, черно, размер
    Детски техничен суитшърт Head CHINAU, който съчетава два вида материал. Предницата му е декоративно прошита и затоплена с качествен пълнеж. Ръкавите и страничните зони са от мек, еластичен материал и позволяват комфорт на движението. Вътрешната страна е мъхеста и сгряваща. Резултатът е ефективна защита от неблагоприятни климатични условия. Идеален е за всякакви аутдор дейности.
  • Head Sprint Pro 3.5 Clay White/Black Men's Tennis Shoes EUR 44
    The Head Sprint Pro 3.5 Clay White/Black men's clay-court tennis shoes for experienced and tournament players are in a lightweight, breathable design with an excellent feel for the surface.
  • Head Revolt Evo 2.0 AC Black/Grey EUR 46 Men's Tennis Shoes
    The Head Revolt Evo 2.0 AC Black/Grey all-surface tennis shoes for club and advanced players offer great comfort, flexibility and a wide design.
  • Head JUNNE Мъжки обувки за планинско бягане, черно, размер
    Мъжките обувки Head JUNNE са с подметки, които предоставят перфектно сцепление с най-различни настилки. Подплатата им осигурява изумителен комфорт при носене. Разполагат с каишка в задната част за по-лесно обуване.
  • Head GODING Мъжки обувки за тренировка, черно, размер
    Мъжките туристически обувки Goding от марката Head са направени с горна част от текстил комбиниран с обработена кожа. Подходящи са за града, при разходки сред природата или за лесно достъпни туристически пътеки. Също така могат да се използват и за леки тренировъчни бягания.
  • Head GASKO Детска блуза с дълъг ръкав, тъмносиво, размер
    Детската блуза с дълъг ръкав Head GASKO е изработена от мек материал и е допълнена с интересен печат на гърдите. Подходяща е за туризъм, разходки из планината или всекидневно носене.
  • Head LANGON Мъжки туристически обувки, тъмносин, размер
    Мъжките туристически обувки Head LANGON са допълнени с функционална мембрана и са идеални за планината, защото предлагат отлична защита на краката. Произведени са от комбинация от качествена синтетика и текстил, използвани като повърхностен материал в горната част, и подметки от EVA. Фиксирането на крака се осигурява от изпитаните връзки, благодарение на които обувката съвършено приляга към крака и го стабилизира. Модерното им лого, печата и цялостната визия веднага печелят вниманието на околните.

Последно видяно

Отстъпки 10%, намаления, разпродажба Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх