Най-голямата модна платформа в България

Babolat отстъпки и намаления за мъже

111
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Babolat Jet Tere Clay Men Grey/Aero Tennis Shoes EUR 46.5
    The Babolat Jet Tere Clay Men Grey/Aero are top-of-the-line clay-court performance shoes for advanced and competitive players with an emphasis on speed and agility.
  • Babolat SFX 3 Men's All Court Tennis Shoes Men Black/Poppy Red EUR 46.5
    The Babolat SFX 3 All Court Men Black/Poppy Red men's tennis shoes for demanding club players are extremely comfortable and lightweight for all surfaces.
  • Babolat Propulse Fury 3 All Court Men White/Estate Blue 46,5 Мъжки обувки за тенис
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Достигнете нови висоти с Propulse Fury 3. Този емблематичен стил от гамата обувки за тенис на Babolat е актуализиран, но остава същият в сърцето си. Това е преработена ултрадинамична обувка, проектирана да се справи с по-голям удар, така че можете безопасно да върнете дори най-трудните снимки. ПОЛЗИ ПОДДЪРЖА Подметката е напълно преработена, за да осигури ненадмината опора, която кара краката ви да се чувстват омекотени и защитени. Динамичната форма означава, че можете да се движите по-бързо и да играете най-смелите удари. КОМФОРТ Горната част на Propulse Fury има защитно полиуретаново покритие с генеративен модел за изключителен комфорт и висока издръжливост. Интегрираният език (360° Fit) държи крака ви на място и е по-удобен, отколкото можете да си представите. ИЗДРЪЖЛИВОСТ Работихме с Michelin, за да създадем подметка, изработена от специален вид каучук за всяка повърхност на корта. Подметката Propulse Fury има по-дебел грайфер, което я прави най-издръжливият стил в цялата гама. ЗАХРАНВАЩ КОЛАН Powerbelt е широка каишка, която се увива около средата на стъпалото и предлага както изключителна странична опора, така и почти съобразено прилягане около крака. 360° FIT Вграденият език осигурява плътно прилягане около крака с нужното количество комфорт. ОРТОЛИТ ОТЛЯТ Стелката OrthoLite е формована, за да прегърне формата на крака. Свойствата на състава на пяната осигуряват изключителен комфорт, дишане и издръжливост. KPRSX 2 Цялата зона на петата е защитена от EVA пяна с по-малка твърдост, за да абсорбира удари във всяка позиция. MICHELIN ПРЕМИУМ ТЕНИС Каучукът Michelin Premium е най-издръжливият състав, създаван някога. Предлага повишена устойчивост и оптимално сцепление, за да отговори на екстремните изисквания на тенис краката. Пол: Мъжки Възрастова група: Възрастен Страна на произход: Китай Размер US: 12 Pазмер UK: 11,5 Размер ЕС: 46,5 Цвят: Бял Cерия: Propulse Fury 3 AC Сезон: лято Цвят според производителя: White/Estate Blue
  • Babolat JET TERE CLAY M Мъжки обувки за тенис, синьо, размер 46
    Мъжки обувки за тенис Babolat JET TERE CLAY M. Предоставят ефективност с лекота и са решени в модерен и елегантен дизайн. Благодарение на стилната конструкция и много проветривата мрежа, на корта ще се чувстваш така, сякаш летиш, при това с добър компромис между лекота, удобство и пъргавост. Системата KPRS-X е проектирана така, че да защитава петата от нараняване при мач или тренировка. Стелката от EVA пяна е разположена и ориентирана така, че ефективно да предпазва при всяка атака на петата. В съответствие с експертните познания и опит на компанията Michelin предлагаме на играчите специална подметка за всякакъв вид корт с приспособяване на гумата.
  • Babolat JET MATCH 3 CLAY M Мъжки обувки за тенис, синьо, размер 40.5
    Мъжките обувки за тенис Babolat JET MATCH 3 CLAY M са проектирани за да предлагат максимална точност и свобода на всякакви движения.Благодарение на технологията Matryx® се предлага още по-голяма лекота, удобство и стабилност. Използваният единичен материал MATRYX EVO с PAHT и арамидни влакна, разположени в определени точки създават лека и устойчиво съпротивление на обувките, без да нарушават стабилността и опората на краката. Системата KPRSX е разработена така че, да предлага оптимално омекотяване във всички фази на игра. Цялата зона при петата е защитена от пяната EVA е малка твърдост, който омекотяват ударите във всякаква позиция и преходните фази при спиране и бързо разбягване. Резултатите са невероятно омекотяване на стъпките. Подметката е разработена, така че отлично да реагира на всяко движение. Повърхността и дебелината на горната част е повишена в критичните места , за да бъде постигната по-голяма устойчивост против разкъсване и намалена в по-малко натоварените области. Подметката JET MACH 3 използва технологията Michelin Premium, която дава по-голяма устойчивост, за да бъде намалено износването и разкъсването предизвикано от различните движения при играта на тенис.
  • Babolat PROPULSE FURY CLAY M Мъжки обувки за тенис, тъмносиво, размер 44
    Мъжките обувки за тенис Babolat PROPULSE FURY CLAY M са подобрен модел, чиято основа се запазва същата. Това е добре разработен модел на динамични обувки, за да могат да се спаряват отлично с най-тежките ударите. Горната им част има защита от полиуретан с генеративна подметка за удобство и голяма издръжливост. вградения език (360° Fit) задържа краката на тяхното място и им създава удобство. Подметка е напълно преработена, за да осигури по- добра опора и защита на краката. Благодарение на динамичната форма движенията с тях са по-бързи дори и при най-тежките удари.
  • Babolat Jet Tere All Court Men Grey/Aero EUR 46 Men's Tennis Shoes
    The Babolat Jet Tere All Court Men Grey/Aero are top-of-the-line all-surface performance shoes for advanced and competitive players with an emphasis on speed and agility.
  • Babolat SFX 3 Men's All Court Tennis Shoes Men White/Navy EUR 42.5
    The Babolat SFX 3 All Court Men White/Navy men's tennis shoes for demanding club players are extremely comfortable and lightweight for all surfaces.
  • Babolat JET TERE AC M Мъжки обувки за тенис, бяло, размер 44
    Мъжки обувки за тенис Babolat JET TERE AC M, подходящи за всички видове повърхност. Горната част е изработена от едно парче въздушен материал с гумен протектор на върха, затова обувките са много леки, проветриви и същевременно здрави. Разполагат със специално подплатяване на петата KPRS-X система, предназначена за специфичните нужди на тенисистите. По време на игра играчите стъпват под специфичен ъгъл, благодарение на стелката EVA, изработена от висококачествена пяна, петата и кракът са по-добре защитени. Изключително здравата подметка е разработена съвместно с Michelin и е гаранция за най-добра ефективност и най-голяма издържливост.
  • Pánské tričko Babolat Exercise Vintage Tee Men Saffron Heather L
    Pánské tričko Babolat je tričko z kombinace syntetických vláken a bavlny. Je pohodlné a nelimituje v pohybu.
  • Babolat SHADOW TEAM M Мъжки обувки за бадминтон, синьо, размер 44.5
    Мъжките обувки за бадминтон Babolat SHADOW TEAM M са изработени със странична подкрепа и омекотяване при петата, което е необходимо за специфичните движения на бадминтона. Триещите площи в предните части на ходилото са подсилени и гарантират по-голяма дълготрайност от стандартните обувки. Триизмерното сцепление на подметката, съчетано с уникалният състав на каучука, гарантират удобство на движенията и контролирани внезапни спирания, без това да влияе на издръжливостта.

Последно видяно

Отстъпки 10%, намаления, разпродажба Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх