Най-голямата модна платформа в България

Northfinder дрехи

219
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Northfinder JILLIAN Дамско скиорско яке, розово, размер
    Дамското скиорско яке Northfinder JILLIAN е с ефектно капитонирана материя , която предлага отлична водоустойчивост и не запарва тялото. Допълнено е с много практични елементи, които всеки ще оцени на пистата, като: снежен колан, маншети с цип и джоб за очила.
  • Northfinder SYLVIA Дамски ски панталони, черно, размер
    Дамските ски панталони Northfinder SYLVIA са изработени с висок колан и са предназначени за ски спускания. Панталоните са направени от трислоен еластичен софтшел с параметри от воден стълб и проветривост, благодарение на които е устойчив на влага, умерен вятър и едновременно с това не запарва. Освен това материала им е допълнен с водоустойчивата обработката (PFC Free). Панталоните са проектирани с два основни джоба с цип и заден джоб с цип. Оформените им колена, разкопчаването в долната част за лесно обуване с ски обувки и вентилацията на бедрата дават оптимален комфорт при носене. Предлагат голяма еластичност в колана и задната им част дава голяма свобода. Каишки за сваляне на тирантите. Вътрешните маншети със захващане по цялата обиколка задържат панталоните на тяхното място. Подсилена е и долната част на панталоните , което дава по-голяма устойчивост при разкопчаването им със ските.
  • Northfinder BROGAN Мъжки панталони, черно, размер
    Леките, технически панталони Northfinder BROGAN са изработени с водоустойчива мембрана, която предлага защита от вятъра и влагата. Едноцветната конструкция е с удобен широк колан с ластик и ципове в долната част за разширяването им, предлагащи удобно и лесно обличане. За по-големият комфорт на крачките ще се погрижи допълнителното парче при клина и оформените колена. Благодарение на ниското си тегло и лесната си поддръжка, тези панталони са задължителни към туристическите екипировки през цялата година.
  • Northfinder GAIL Дамски 3/4 клин, черно, размер
    Дамски 3/4 клин Northfinder GAIL е идеален за всякакви активности със средна или голяма интензивност. Клина има странични джобове, които са подходящи за телефон и ценни предмети. В задната част на клина има джобове от еластична мрежа и под тях е поставен джоб с цип. Допълнени са с интересен детайл от печат на бедрото. Използваните материали имат еластичност във всички посоки, благодарение на която панталоните се приспособяват добре към движенията. Клина е ушит с минимален брой шевове, което дава голямо удобство на движенията. Абсорбиращ материал извеждащ влагата от кожата и при голяма интензивност поддържа кожата на сухо. Лекият материал е допълнен с функцията wicking, благодарение на която се изважда лесно влагата и бързо изсъхва.
  • Northfinder JACKIE Дамски къси шорти, черно, размер
    Леките и с голяма еластичност функционални шорти Northfinder JACKIE са подходящи за всякакви ситуации, благодарение на бързото им изсъхване и голямата устойчивост на разкъсване на материала. В колана са допълнени с плосък ластик. Шортите предлагат два странични джоба с цип.
  • Northfinder TEEGAN Мъжки шорти, черно, размер
    Мъжките шорти Northfinder TEEGAN бса изработени от класическа кройка и мат материя от памучни тъкани с добавен еластан, който е подходящ за къмпинги, за риболов и разходки в града. Регулируемата му талия с еластичен заден колан и закопчаване с копчета, което дава комфорт през целия ден. Шортите имат странични джобове с голям cargo джоб с капаци, разположени на бедрата. В джобовете може да бъде поставено всичко необходимо. Материала е обработен със силиконови ензими с предварително изпиране, благодарение на които си запазва мекотата при допир за дълго време.
  • Northfinder DARIJA Дамско яке, черно, размер
    Градско яке Northfinder DARIJA с атрактивно прошиване. Подходящо е и за любителско каране на ски за обичащи модата дами, които на пистата не искат да демонстрират спортни постижения. Якето е затоплено със синтетични насипни валма, които са меки и проветриви, с което имитира качествата на естествения пух. За разлика от естествения пух, синтетичният пълнеж е по-устойчив на попиване на влагата, а в случай на частично намокряне, не губи изолиращите си качества.
  • Northfinder MAXWELL Мъжки панталони, черно, размер
    Мъжките еднослойни панталони Quiksilver MAXWELL са подходящи за туризъм през лятото. Изработени са от проветрив материал, които има еластичност в 4 посоки. Покритието DWR на материала гарантира, че водните капки и мръсотията се стичат по повърхността на тъканта, без да проникват в тъканта и така се удължава живота на продукта. Освен това материалът е дишащ, разтеглив и осигурява комфорт по време на движение. Идеални е за онези, които търсят дизайнерски и едноцветни панталони. Кройката им е с два странични джоба( един на бедрото и един в задната част), регулиране в колана, гайки за колан и оформени колена. Долния край на панталоните може да се пристегне с ластично шнурче, в случай на необходимост.
  • Northfinder JACKIE Дамски къси шорти, розово, размер
    Леките и с голяма еластичност функционални шорти Northfinder JACKIE са подходящи за всякакви ситуации, благодарение на бързото им изсъхване и голямата устойчивост на разкъсване на материала. В колана са допълнени с плосък ластик. Шортите предлагат два странични джоба с цип.
  • Northfinder VONILA Дамско зимно яке, кафяво, размер
    Спортното дълго яке Northfinder VONILA е изработено с форма, която копира тялото. Изолацията на якето е от полиестърни влакна които поддържат топлината на тялото и предлагат лесно поддържане. Използваният висококачествен водоустойчив материал с метален ефект, ECO - PFC обработката и здравите ципове YKK. Якето е с изваждаща се качулка и кожичка към нея. Проектирано за свободно носене в зимните месеци.
  • Northfinder GLENDA Дамски къси шорти, винен, размер
    Леките и с голяма еластичност функционални шорти Northfinder GLENDA са подходящи за всякакви ситуации, благодарение на бързото им изсъхване и голямата устойчивост на разкъсване на материала. В талията е допълнен с гайки за колан. Разполагат с два предни джоба.
  • Northfinder HAL Мъжки панталони, черно, размер
    Туристическите панталони Northfinder HAL от софтшел са допълнени с мембрана и са подходящи за всякакви активности с ниска интензивност и натоварвания. Панталоните имат параметри на водоустойчивост и проветривост, които гарантират комфорт в тях по време на ски спусканията и различна климатични условия. Проектирани са с два основни джоба с цип и джоб на гърдите с цип. Еластичният им материал дава пълна свобода на движението. Панталоните има функционални оформени колена и седалищна част. Водоустойчивата обработка на материала, гарантира че, дъждовните капки няма да проникват до вътрешността и ще се стичат по повърхността, с което се дава частичната водоустойчивост и се удължава дълготрайността на дрехата. Циповете са качествените от YKK, което е гаранция за голямата им издръжливост и добра функционалност.
  • Northfinder JUUST Мъжко яке, тъмносиво, размер
    Универсално леко яке Northfinder JUUST, подходящо за свободното време и за дейности с нисък интензитет. Поради гъстотата на тъкания материал, якето е отчасти устойчиво на вятър. Материалът е снабден с водоустойчива обработка, която гарантира, че дъждовните капки или течни нечистоти няма да попият в плата, а ще се стичат по него. Якето е затоплено със синтетични раздробени валма, които са меки и проветриви, с което имитират качествата на естествения пух. За разлика от естествения пух, синтетичният пълнеж е по-устойчив на попиване на влагата, а в случай на частично намокряне, не губи изолиращите си качества. Подходящо е за ползване като затоплящ слой от облеклото под яке, способно да устои на вода и вятър, или като връхна дреха в случай на сухо и не много ветровито време.
  • Northfinder DON Мъжко яке за ски алпинизъм, черно, размер
    За онези които обичат природата предлагаме туристическото яке Northfinder DON с изолацията Primaloft® Eco Black. Хибридната конструкция на якето предлага оптимална защита и удобство при туристически активности. Якето е проектирано да запазва тялото на топло и сухо. Основната част на якето е ветроустойчива и е с екологична водоотблъскваща DWR обработка, без използване на PFC вещества и гарантира добра защита в лошото време. Едновременно с това е допълнена с проветриви части, които гарантират отлична вентилация и ограничават измотаването. Еластичните маншети на ръкавите не позволяват излизането на топлината от тялото и не допускат влагата до вътрешността.
  • Northfinder VONILA Дамско зимно яке, червено, размер
    Спортното дълго яке Northfinder VONILA е изработено с форма, която копира тялото. Изолацията на якето е от полиестърни влакна които поддържат топлината на тялото и предлагат лесно поддържане. Използваният висококачествен водоустойчив материал с метален ефект, ECO - PFC обработката и здравите ципове YKK. Якето е с изваждаща се качулка и кожичка към нея. Проектирано за свободно носене в зимните месеци.
  • Northfinder SIMETRIA Дамски софтшел панталони, винен, размер
    Трислойните, издръжливи софтшел панталони Northfinder SIMETRIA са с мембрана с воден стълб 10.000 мм и с дишаемост 5.000 г/м2/24ч. Те са ветроустойчиви и са оборудвани още с водоустойчив слой Eco - PFC free и с качествени YKK ципове. Разполагат с регулируема талия и са създадени за туризъм.nbsp. Предоставят много добра защита от вятъра, дъжда и снега. Те не ограничават движенията на тялото, а материалът отвежда бързо влагата. Благодарение на регулируемата талия и на оформените колене предоставят висок комфорт по време на движение. Трите джоба с цип ще съберат всички твои необходими вещи. Панталоните са с класическа кройка, която ги прави подходящи не само за туризъм, но и за свободното време.
  • Northfinder HEFFAI Мъжко яке, тъмносин, размер
    Мъжкото яке от софтшел Northfinder HEFFAI е подходящо за носене в студеното време и за активности със средна активност. Обиколката на долният кант, регулируемата качулка и края на на ръкавите са завършени с еластичен кант. Водоустойчивата обработка на материала, гарантира че, дъждовните капки няма да проникват до вътрешността и ще се стичат по повърхността, с което се дава частичната водоустойчивост и се удължава дълготрайността на дрехата. Обработката им е устойчива на често изпиране. Циповете са от известният производител YKK, което е гаранция за тяхната безпроблемна функционалност.
  • Northfinder BRYON Мъжки шорти, червено, размер
    Леките мъжките шорти Northfinder BRYON са подходящи за всякакви ситуации, благодарение на бързото им изсъхване и голямата устойчивост на разкъсване на материала. Шортите са изработени от проветрив материал с голяма еластичност, което дава голям комфорт на движенията. В колана има плосък ластик, два странични джоба и един на бедрото с цип.
  • Northfinder LAUREL Дамски еластични панталони, черно, размер
    Удобният еластичен панталон Northfinder LAUREL е подходящ за туризъм, пътуване и свободно време от пролетта до есента. Направен е от лек и еластичен материал (еластичност в 4 посоки) с WR обработка. Имат регулируем колан с After flex функция и в талията имат гайки за колан. Допълнени са с два предни и един заден джоб с цип.

Последно видяно

Всички дрехи и аксесоари от всички уеб и онлайн магазини сега са на едно място. Тръсенето на отстъпки и маркировки в всички онлайн магазини, намиране на точно това, което ти трябва за определен повод и квалитетното а евтино обличане, никога не е било по-лесно.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх