Най-голямата модна платформа в България

Speedo дрехи от размер 38

111
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Speedo DUO LOGO PRINT Мъжки бански, черно, размер
    Мъжки бански Speedo DUO LOGO PRINT с дълго крачолче. Идеални са за ежедневна тренировка. Вътрешната връзка за регулиране на талията позволява корекция на размера така, че да придържат при всякакви обстоятелства. Благодарение на CREORA® HighClo™ разполагат с по-висока устойчивост на хлор, отколкото стандартните тъкани за бански.
  • Speedo 8CM ALLOVER DIGITAL Мъжки бански, микс, размер
    Мъжките бански Speedo 8CM ALLOVER DIGITAL са решени в много изразителен класически стил, тип слип. Декорирани са с графика отстрани и са идеален избор за плуване в басейн. Устойчивият на хлор материал се характеризира със своята мекота и еластичност. Снабдени са и с връзка за пристягане за корекция на размера.
  • Speedo HYPER BOOM SPLICE MUSCLEBACK Дамски спортен цял бански, черно, размер
    Дамски спортен цял бански Speedo HYPER BOOM SPLICE MUSCLEBACK. Разполага с щампа във вид на спрей с ярки цветове и е много атрактивен. Бързосъхнещият материал се отличава със здравината си и със своята екстремна дълготрайност, ще издържи често плуване не само в басейна, но и в морето. Благодарение на удобната му кройка, ще се чувстваш с него максимално комфортно.
  • Speedo HYPER BOOM SPLICE MUSCLEBACK Дамски спортен цял бански костюм, черно, размер
    Аеродинамичният дамски бански костюм SPEEDO HYPER BOOM SPLICE MUSCLEBACK е много атрактивен благодарение на щампата. Бързо съхнещата материя е характерна със здравината си и с екстремната си устойчивост, ще издържи често плуване не само в басейна, но и в морето. Благодарение на удобната му кройка, ще се чувстваш с него максимално комфортно.
  • Speedo ECO ENDURANCE +V-CUT MID Бански боксерки, черно, размер
    Мъжките бански -боксерки Speedo ENDURANCE +V-CUT MID са любим модел за повечето мъже. Тъканта ECO Endurance+ е подходяща за използване при редовно плуване в басейни, предлага по-голяма устойчивост на хлор от стандартните тъкани. Материята е приятна при докосване , а благодарение на своята еластичност създава комфорт при плуване или игра на водната пързалка.
  • Speedo HYPERBOOM PLACEMENT MUSCLEBACK Дамски бански, черно, размер
    Дамските бански Speedo HYPERBOOM PLACEMENT MUSCLEBACK са изработени с красив дизайн и са подходящи за всекидневни тренировки. Качественият и бързосъхнещ материал се характеризира със своята здравина и голяма издръжливост , което го прави подходящ за басейн и открити водоизточници. Благодарение на удобната кройка ще се чувстваш комфортно.
  • Speedo HYPER BOOM PANEL Мъжки бански, черно, размер
    Мъжки бански Speedo HYPER BOOM PANEL с късо крачолче. Декорирани са с много атрактивна щампа. Благодарение на CREORA® HighClo™ са с по-висока устойчивост на хлор запазват формата си. Ексклузивната тъкан Eco Endurance+ е изработена от 100% рециклиран материал. Вътрешната връзка за регулиране на талията позволява корекция на размера така, че да придържат при всякакви обстоятелства.
  • Speedo MEDLEY LOGO 7CM BRIEF Мъжки бански, черно, размер
    Мъжкият бански Speedo MEDLEY LOGO 7CM BRIEF е изработен в кройката слип и е допълнен с графиката Speedo отстрани. Материалът му се характеризира с мекота и добра устойчивост на хлор. Моделът е идеален избор за чести плавания в басейни.
  • Speedo HYPER BOOM PLACEMENT AQUASHORT Мъжки бански, черно, размер
    Мъжките бански Speedo HYPER BOOM PLACEMENT AQUASHORT имат малък печат подобен на спрей в греещи цветове, които са много атрактивни. Вътрешното пристягащо шнурче в колана дава възможност за регулиране в талията. Díky CREORA® HighClo™ имат по- голяма устойчивост на хлор в сравнение със стандартните бански.
  • Speedo MEDLEY LOGO 7CM Мъжки бански, черно, размер
    Мъжкият бански Speedo MEDLEY LOGO 7CM е изработен в кройката слип и е допълнен с графиката Speedo отстрани. Материалът му се характеризира с мекота и добра устойчивост на хлор. Моделът е идеален избор за чести плавания в басейни.
  • Speedo ALLOVER DIGITAL BRIEF 8 CM Мъжки бански, микс, размер
    Мъжкият бански Speedo ALLOVER DIGITAL BRIEF 8 CM има класическа кройка слип и графика отстрани.Материалът му се характеризира с мекота и добра устойчивост на хлор. Връзката в колана осигурява необходимото пристягане.

Последно видяно

Всички дрехи и аксесоари от всички уеб и онлайн магазини сега са на едно място. Тръсенето на отстъпки и маркировки в всички онлайн магазини, намиране на точно това, което ти трябва за определен повод и квалитетното а евтино обличане, никога не е било по-лесно.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх