Най-голямата модна платформа в България

Спортно облекло черна цветове

4912
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Horsefeathers SPIRE YOUTH Момчешки панталони за ски/сноуборд, черно, размер S
    Красивите момчешки ски панталони Horsefeathers SPIRE YOUTH PANTS са с удобна slim кройка и класически цип с платка над него. Те са идеални за ски пистата и за зимните игри в снега. Разполагат с висок воден стълб и добра дишаемост на материята. Използваните технологии се грижат за максималния комфорт на детето през целия ден. Крачолите са с кукички за захващане към обувки, а странични джобове са с цип. Не се колебайте повече. Изберете практичните ски панталони от марката Horsefeathers.
  • O'Neill ESSENTIALS 5-POCKET SHORTS Дамски шорти, черно, размер 29
    Дамските шорти O'Neill ESSENTIALS 5-POCKET SHORTS са идеален модел, който е подходящ за всекидневно носене по време на работа, в свободното време и на плаж. Шортите са изработени от мек материал и имат удобен висок колан. Необработените им кантове образуват интересен ефект. Моделът стои красиво на тялото.
  • Hannah MIRAGE PANTS Мъжки панталон с мембрана, черно, размер M
    Мъжкият панталон с мембрана Hannah MIRAGE PANTS е идеален за ски алпинизъм, катерене, високопланински туризъм и многодневни планински преходи дори и неблагоприятни условия. Произведено е от трислоен технически материал с мембрана и повърхностна водоустойчива обработка DWR C6. Материята предлага водоустойчивост, вятърна устойчивост и едновременно с това е дишаща. Панталоните са с подлепени шевове и водоустойчиви ципове YKK на крачолите, за да защитават отлично от дъжда. Крачолите са изцяло разкопаващи с двупосочни ципове, анатомично оформени колена, подсилена вътрешна част и регулиране на долният край. Обиколката на колана може да се регулира с помощта на лента от велкро за да могат да се приспособяват отлично към тялото.
  • adidas ESS CB PT Мъжки анцунг, черно, размер S
    Пренесете релаксацията на следващото ниво с мъжкия анцунк adidas ESS CB PT. Еластичният колан с връзки ти позволява да регулираш размера според формата на тялото си, а маншетите добавят сигурен комфорт. Можете да прибереш телефона и слушалките си в страничните джобове.
  • Loap LYGI Мъжки панталони за ски, черно, размер XL
    Мъжките софтшел ски панталони Loap LYGI разполагат с регулируеми тиранти. Гъвкавият софтшел материал е устойчив на скъсване и на замърсяване. Лесен е за поддръжка и защитава от дъжда и вятъра. Панталоните разполагат и с мембраната AQUA PRO, която е с воден стълб 5000 мм и с дишаемост 5000 г/м2/24ч. Те са водоустойчиви и отвеждат влагата от тялото.
  • Puma ALPHA HOLIDAY SWEATPANTS FL B Детско долнище, черно, размер 152
    Детското спортно долнище Puma ALPHA HOLIDAY SWEATPANTS FL B е направено от удобен материал. Долнището предлага пристягане в талията и два странични джоба за дребни предмети.
  • Russell Athletic LAMPAS PANT Дамско спортно долнище, черно, размер S
    Дамският спортен анцуг Russell Athletic LAMPAS PANT е с малко металично лого и кант в страничните части на крачолите. Долнището е изработено от приятна материя, подходящо е за ежедневието, свободното време и всякакви спортни игри.
  • Kappa LOGO CLOZ Мъжки къси шорти, черно, размер XL
    Мъжките шорти Kappa LOGO CLOZ са подходящи за свободното време имат контрастираща емблема на единия крачол. Изработени са от лек полиестерен материал, в които ще се чувстваш удобно при всякаква спортна акция.
  • Puma TEAMCUP CASUALS PANTS Мъжко спортно долнище, черно, размер S
    Мъжките панталони за ски Puma TEAMCUP CASUALS PANTS са изработени от качествен и комфортен материал, който предлага удобство при носене. Водно непропускащи , олекотении поддържат тялото сухо, като му предоставят комфорт. Модела ес модерна кройка и стои добре на тялото.
  • Mico LONG TIGHT PANTS WARM CONTROL W Дамско термо бельо( клин), черно, размер ii
    Безшевното дамско бельо Mico LONG TIGHT PANTS WARM CONTROL W е с двойна структура -полипропилен Dryann от вътрешната страна и полиамид на външната , който предлага голяма защита и отлично извеждане на влагата от тялото , за постигане на по-добра термоизолация. Движенията в него са свободни , а благодарение на ергономичните защитни зони и повишената защита от изпотяване на колената.
  • OCÚN CAPTUR Еластично въже с енергийна абсорбция, черно, размер os
    Еластичното въже с енергийна абсорбция Ocún CAPTUR е подходящо при осигуряване на въжето при спускания .
  • Lewro VINTUS Момчешки панталони с дължина 3/4, черно, размер 116-122
    Момчешките спортни панталонки Lewro VANDER са направени с дължина 3/4. Предлагат възможност за пристягане в кръста и имат стилен печат. Идеален избор за излети и спортни активности.
  • Umbro MELBIAN Спортно долнище за момчета, черно, размер 164-170
    Спортно долнище за момчета Umbro MELBIAN е направено от мек материал и е подходящо за носене в свободното време. Неговият колан се присяга с връзка и има два предни джоба.
  • O'Neill HAMMER PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, черно, размер XL
    Перфектните панталони за ски пистата, с които ще си стилен и ще се насладиш на спорта. Това са мъжки панталони за ски/сноуборд O'Neill HAMMER PANTS. Те разполагат с висок воден стълб, подлепени критични шевове, добра дишаемост и технологията HyperDry. Благодарение на дизайна си е перфектен за съчетаване с почти всякакво зимно облекло.
  • Loap UBONIE Дамско 3/4 долнище, черно, размер XS
    Елегантното дамско 3/4 долнище Loap UBONIE охлажда тялото в горещите дни и е устойчиво на скъсване. То е гъвкаво и гарантира комфорт през целия ден. Съхне много бързо, не се намачква и не образува топчета. Разполага с висока еластична талия. Долната част на крачолите е с ластик. Идеалният избор за ежедневието, за спортуване и пътуване.
  • Willard KIPS Мъжко ски яке, черно, размер M
    Мъжкото скиорско яке Willard KIPS e с пълнеж от термо изолиращ материал. Материята е не запарваща, водно и вятърно устойчива. Якето е допълнено със всички необходими функции подходящи за ски пистите. Практични джобове, снежен колан , водоустойчив цип и възможност за регулиране на ръкавите и долният кант на якето.
  • Lotto ELITE PANT RIB PL Мъжки спортен анцуг, черно, размер L
    Мъжкият спортен анцуг Lotto ELITE PANT RIB PL е изработен от мек материал, който е бързо съхнещ. Благодарение на шнурчето може да се регулира в талията. Подходящ е за футболни тренировки и свободни активности.
  • 4F FNK PANT´S MEN´S Мъжки скиорски панталон, черно, размер S
    Мъжкият стилен панталон 4F FNK PANT´S MEN´S са допълнени с тиранти и мембрана 8 000°. Панталоните са проектирани за ски спускане и сноуборд. Изработени са с функционални технологии, които са подходящи за всякакви активности на пистите. Панталоните имат дишаща мембрана NeoDry 8 000/5 000, която предлага лека защита от дъжд и сняг. Външните джобове дават възможност за допълнителни аксесоари, които са необходими за пистата. На вътрешната страна на крачолите са поставени вентилационни отвори с цип, които могат са се отварят, за циркулиране на въздуха. Панталоните са с регулируеми презрамки и подлепени силиконови елементи. Благодарения на това оставят на своето място и при интензивни спускания. Гърбът е защитен от висок колан. Подлепените шевове забраняват проникването на вода във вътрешността им. Поставена е също и синтетична изолация, която подкрепя топлинният комфорт по време на ски спускания.
  • 4F TECHNICAL JACKET Дамско скиорско яке, черно, размер L
    Дамското скиорско яке 4F TECHNICAL JACKET е допълнено с лека полиестерна изолация, която подпомага топлинният комфорт на тялото. Материята на якето е добре дишаща и има непропускащата мембрана NeoDry, която гарантира оптимална защита от снега. Якето е с подлепени шевове. Външният слой е с хидрофобна импрегнация, която не позволява абсорбирането на влага. Благодарение на това се предлага оптимална защита от студа и влагата по време на всякакви зимни активности.
  • adidas SERENO BOS T2 Мъжка футболна тениска, черно, размер L
    Ще харесате мъжката футболна тениска adidas SERENO BOS T2 благодарение на леката и абсорбираща материя AEROREADY. Панелите от мрежа отстрани осигуряват въздушен поток, когато темпото на тренировката се повиши. Логото отпред и трите контрастни ивици на ръкавите допълват стилния дизайн.
  • Maloja BEIFUSSM Мъжко хибридно яке, черно, размер L
    Мъжкото хибридно яке Maloja BEIFUSSM е един от най-любимите модели. Както всички продукти от колекцията Glide&Ride и този модел е универсален, и е подходящ за колело, ски бягане и различни туристически активности. Изработен е от комбинирането на проветриви и еластични материали, докато на предната му страна се гарантира защита от вятъра. Практичен детайл с висока яка. Благодарение на изчистеният дизайн е подходящ за лесно комбиниране с останалото облекло. Допълнен е с отразителни елементи на гърба и има бродерия Maloja на гърдите.
  • BLEND DENIM SHORTS TWISTER FIT Мъжки шорти, черно, размер XXL
    Мъжките дънкови шорти Blend DENIM SHORTS TWISTER FIT са идеални за всекидневно носене през топлите дни и за различни активности в свободното време. Имат кройка до коляното и оформен талия за поставяне на колан с гайки. В джобовете може да се постави всичко необходимо.
  • Oakley JASMINE INSULATED PANT W Дамски ски панталони, черно, размер S
    Дамските ски панталони Oakley JASMINE INSULATED PANT W са подходящи за алпийско ски спускане. Предлага голяма водоустойчивост и водоустойчива разработка. Регулируемият колан, гайките на колана и оформените колена да ват голяма свобода на движенията. Вътрешните маншети с метални кукичка помагат да не навлиза сняг под тях. Проветрив, рециклиран полиестер с вентилационни отвори от вътрешната страна на бедрата предлагат отлично извеждане на влагата. Предните джобове за ръцете са направени с водоустойчиви ципове.
  • Colmar MENS DOWN VEST Мъжко хибридно елече, черно, размер 58
    Мъжкото елече Colmar MENS DOWN VEST е направено от полиестер с лепена тунелна конструкция с геометрични фигури, които оформят капитониран ефект без шевове. Страничните части и подмишниците са от еластичен softshell имат водоустойчивият (10 000 мм) и дишане (10 000 г). Благодарение на мекият си пълнеж от естествен пух 93/7, това яке е идеално за изолираща дреха, която може да се носи при всякакви зимни условия на открито или в комбинация с яке с мембрана. Водоустойчивата повърхностна обработка EcoElite от Teflon е част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда.
  • Hannah SCARLET 3/4 Дамски панталони с 3/4 дължина, черно, размер M
    Дамският 3/4 панталон Hannah SCARLET е идеален за бягане , туризъм и носене в свободното време. Изработен е от еластичният материал AFT Stretch, който позволява максимален диапазон на движенията. Сместа от еластичните материали и синтетичните влакна създава комфорт и възможност за свободни движения, без значение къде ще бъдеш. Панталоните са много леки и приятни при докосване до тялото. Освен останалите си качества панталоните гарантират и защита UV 30 от ултравиолетовите лъчи. Regular fit кройката стои добре и създава удобство, благодарение на анатомично оформените колена и колан, които лесно могат да се регулират.
  • XISS BLACK REBEL Дамско долнище, черно, размер L/XL
    Удобното дамско долнище XISS BLACK REBEL предлага невероятен комфорт на тялото. Материята му има функцията да загрява. Допълнителните цепки предлагат елегантна визия на модела.
  • PURE 2 IMPROVE CHIPPING NET 0,5 m Мрежа за chipping, черно, размер os
    Мрежата за chipping CHIPPING NET от марката Pure 2 Improve може да се използва за нормални и тренировъчни топки. Заема малък обем , което е прави подходяща за поставяне на всякъде-на трева и на плаж.
  • PURE 2 IMPROVE PUTTING MIRROR 12inch Огледална система, черно, размер os
    Огледалото Pure 2 Improve PUTTING MIRROR е идеален уред за нагласяване на техниката при игра на голф. Идеална е за контрол на всички части -заравняване и регулиране. Помага за контролирането на очите , формата на puttera и много други.
  • PURE 2 IMPROVE PUTTING MIRROR 21inch Огледална система, черно, размер os
    Огледалото за голф Pure 2 Improve PUTTING MIRROR е идеален уред за нагласяване на техниката при игра на голф. Идеално е за контрол на всички части -заравняване и регулиране. Помага за контролирането на очите , формата на puttera и много други.
  • Halti OLAS XCT W Дамски клин за бягане, черно, размер 36
    Дамският клин за бягане Halti OLAS XCT предлага красив стил по време на бягане и едновременно с това загрява. Тъкания материал Stormwall е с поларена вътрешна страна в предната част, което дава необходимото затопляне на тялото, докато тъканта в задната част е проветрива и дава максимална свобода на тялото. Допълнен е с подвижни тиранти и ципове при глезена за лесно обуване и събуване. Клина е подходящ за използване по време на всякаква активност.
  • O'Neill BIB PANTS Панталони за ски/сноуборд за момчета, черно, размер 128
    Панталони за ски/сноуборд за момчета O'Neill BIB PANTS в удобна кройка с тиранти. Разполагат с подлепени критични шевове и снежен колан, а системата от конектори позволява свързването им с якето. Благодарение на подплатяването, панталоните са изключително удобни, а светлоотразителните елементи позволяват да бъдеш забелязан. Чудесно ще изглеждат с любимото ти яке и на пистата всеки ще те забележи.
  • Willard ZULAMI Дамски софтшел панталони, черно, размер L
    Панталони, подходящи за каране на ски и за зимен туризъм Willard ZULAMI. Изработени са от приятна мека материя с вътрешна страна от мъхест флийс. Декорирани са с еластичен колан с метална катарама.
  • Hannah HAITA Дамски панталон, черно, размер 36
    Дамският туристически панталон Hannah HAITA е идеален и за спортуване или пътувания в свободното време. Изработен е от еластичният материал AFT Stretch s със защитен фактор UPF 30, който е предпочитан материал за лятото с рипстоп обработка. Удобната му кройка с регулирането на талията в колана и анатомично оформените колена гарантират максимален комфорт при носене.
  • Hannah CLAIM II Мъжки панталони за туризъм, черно, размер S
    Мъжките панталони за туризъм Hannah CLAIM II предлагат удобство по време на излети.Проектирани са предимно за планинско катерене и изкачвания. Еластичният материал AFT Double Weave е допълнен с технологията с двойно изтъкаване на тъканта , за постигане на механична устойчивост , проветривост и вятърна устойчивост. Кройката им е с ластичен колан и имат анатомично оформени колена, което дава още по-голяма свобода на движенията. В долната част на крачолите са поставени цепки , а тяхната вътрешна част е подсилена, също както и при колената.
  • Hannah ALARY Мъжки водоустойчиви панталони, черно, размер XL
    Мъжки водоустойчиви панталони Hannah ALARY. Подходящи са за високопланински преходи, ferraty и туризъм. Тези леки панталони са изработени без джобове и са подходящи за използване през цялата година, а благодарение на своите качества са подходящи и за неблагоприятни условия. Основният им материал Climatic Element е с 3L технологията с ламинирана мембрана между вътрешният и външният материал, което гарантира отлична водоустойчивост и проветривост за за постигане на оптимална защита. Панталоните имат ламиниране и по-голяма механична устойчивост, здравина и предлагат по-голяма дълготрайност. Външният материал е обработен Climatic Element s 3L с водоустойчива обработка, която заедно с подлепените шевове подобрява функционалните качества на дрехата. За по-лесното им обличане могат да бъде разкопчани до 3/4 от дължината им с помощта на двупосочния цип допълнен с платка. Удобното носене е гарантирано от колана с частично пристягане, анатомично оформените колена и възможността за регулиране на шнурчето в долния край на крачола.
  • Calvin Klein JOGGER Дамско спортно долнище, черно, размер L
    Дамското спортно долнище Calvin Klein JOGGER е изработено от мек материал с еластичен колан и създава удобство при носене. Модела е подходящ и за всекидневно носене. Наслади се на голямо удобство с долнището от луксозната марка Calvin Klein.
  • O'Neill BEACH SHORTS Дамски къси шорти, черно, размер XL
    Удобните дамски шорти O'Neill BEACH SHORTS с удължена regular кройка са изработени от много лек материал , който създава приятна прохлада на тялото в топлото време. Идеални са за всекидневно носене в града или парка . Покажи, че имаш стил.
  • Lotto SHELIA Дамско спортно долнище, черно, размер L
    Дамското долнище Lotto VILUSA е леко и е подходящо за носене в свободното време и спорт.
  • Under Armour RIVAL TERRY JOGGER Мъжко долнище, черно, размер XL
    Мъжкото долнище Under Armour RIVAL TERRY JOGGER е от моделите, които веднага се харесват. Създаден е от фроте материя, разполага с гладък външен слой и затопляща мека част отвътре. Еластичният материал предлага лесно извеждане на потта от тялото и бързо изсъхване. Разполага с еластична талия, с връзки за регулиране на талията и отворени джобове за ръцете.
  • Craft PURSUIT THERMAL Дамски скиорски панталони, черно, размер XS
    Детските термо панталони Craft PURSUIT THERMAL са изработени с висок колан и са предназначени за ски бягане. Идеална комбинация от градски дизайн и максимална висока техническа разработка.
  • Calvin Klein JOGGER WIN Мъжко долнище, черно, размер L
    Мъжкото спортно долнище Calvin Klein JOGGER WIN е с еластичен колан и изработка от мек материал , който ще ти създава удобство през целия ден. Еластичната им талия може да се регулира, а класическият им дизайн подхожда на всяко облекло. Наслади се на голямото удобство на долнището от луксозната марка Calvin Klein.
  • adidas SQUAD GK 21 JSY Вратарска фланелка за мъже, черно, размер S
    Вратарската футболна фланелка adidas SQUAD GK 21 JSY е изработена от еластичен материал, който създава максимална свобода на движенията. Използваната тъкан е допълнена с технологията AEROREADY и извежда ненужната влага от тялото Дългите ръкави имат в областта на лактите си подплънки, които омекотяват паданията на земята.
  • Willard HEIDA Дамски шорти, черно, размер XL
    Трикотажните шорти Willard HEIDA са идеален избор за свободното време. Изработени са от мек и немачкаем материал , който гарантира комфорт при носене. Талията може да се регулира с помощта на връзки. В предната им част са поставен стилен печат.
  • Rossignol TACTIC JR Младежки щеки за ски спускане, черно, размер 95
    Юношеските щеки Rossignol TACTIC JR предлагат балансиране на силите и теглото при all-mountain пързалянето. Устойчивата алуминиева дръжка и ръкохватка са подходящи за юноши и малки скиори.
  • Loap URONN Мъжки туристически панталони, черно, размер XXL
    Мъжките туристически панталони Loap URONN са изработени функционалният материал TECNOSOFT и имат отразителни елементи. Материалът им е еластичен, издръжлив и защитава тялото от вятъра и го запазва топло и в най-лошото време. Удобните и проветри панталони без мембрана са ушити в класическа кройка. Коланът им е частично еластичен , докато долният им край е с регулируемо пристягане. Допълнени са с три джоба -два отворени джоба в страничните части и един скрит с цип в задната част.
  • Swix TISTA Всестранни функционални мъжки панталони, черно, размер L
    Мъжките всестранни функционални панталони Swix TISTA са с типичен северен дизайн. Изработени са от технични влакна с активен въглен, получен от кокосови черупки, които са отпадъчен продукт в производството на филтри за вода. Тази иновативна прежда се държи като естествен катализатор, повишаващ устойчивостта на плата на влага, подтискащ неприятните миризми и предпазващ от UV лъчи. Влакната са екологични, много устойчиви са и издържат по-дълго от останалите органични влакна като бамбук и памук. Удобната кройка с плоски шевове осигурява по-висока степен на комфорт.
  • Halti OLAS XCT M Мъжко долнище за бягане, черно, размер M
    Мъжко долнище за бягане Halti OLAS XCT е идеално за всякакви активности и загряване. Тъканият материал Stormwall е с поларена вътрешна страна в предната част, което дава необходимото затопляне на тялото, докато тъканта в задната част е проветрива и дава максимална свобода на тялото. Допълнен е с подвижни тиранти и ципове при глезена за лесно обуване и събуване. Клина е подходящ за използване по време на всякаква активност.
  • Odlo AXALP WINTER Мъжки еластичен клин, черно, размер M
    Мъжкият затоплящ клин Odlo AXALP WINTER е проектиран за бягане в терени и градски улици. Материята е олекотена, не е обемна и отлично извежда потта от тялото. Разработен е с една единствена цел, да създава удобство на тялото при всякакви условия.
  • Northfinder HUXLEY Мъжки панталон, черно, размер S
    Мъжки панталон Northfinder HUXLEY. Материята на панталоните е бързосъхнеща от ripstop, което ги прави идеални за универсално използване от пролетта до есента. Подходящи са за пътувания, лек туризъм във ветровито и горещо време. Коланът им може лесно да се регулира, благодарение на шнурчето в него. В двата предни и двата задни джоба могат да се съхраняват всякакви дребни предмети. Долният край на панталоните е регулируем. За по-голямото удобство на движенията има оформени колена.
  • Puma LIGA TRG PANTS CORE JR Детско долнище, черно, размер 116
    Детското долнище Puma LIGA TRG PANTS CORE JR е с лого в предната част. Благодарение на технологията dry CELL ще се чувстваш комфортно и при голяма натовареност на тренировките. Анцуга е направен с функционална материя, която едновременно с това създава удобство при носене.
  • Odlo AXALP WINTER Дамски клин за бягане, черно, размер XS
    Дамският затоплящ клин Odlo AXALP WINTER е проектиран за бягане в терени и градски улици. Материята е олекотена, не е обемна и отлично извежда потта от тялото. Разработен е с една единствена цел, да създава удобство на тялото при всякакви условия.
  • Daehlie TIGHTS WINTER JR Юношески панталони за ски бягане, черно, размер 128
    Daehlie TIGHTS WINTER JR са идеалните затоплящи панталони за тренировки с голяма интензивност в студено време. Изработени са от вълнено еластичен материал, който активно регулира телесната топлина и предлага всички удобства на вълната. Материята абсорбира голямо количество от влагата, като едновременно с това гарантира проветривост и регулиране на топлината. Технологията Rudolf Bionic Finish Eco върху повърхностната обработка осигурява водоустойчивост за слаб дъжд и сняг и в същото време има добро дишане. Мембраната е проектирана бързо да извежда влагата от вътрешността и едновременно с това да не запарва тялото при голяма интензивност на движенията.
  • Tommy Hilfiger TRACK PANT Мъжко долнище, черно, размер M
    Мъжкото долнище Tommy Hilfiger TRACK PANT е идеално за спорт , всекидневно носене и удобно за съчетаване със всякакво облекло. Материала е мек с изработка в опростен дизайн със стесняващи се крачоли, което стои добре на всеки.
  • Nike NP DF TIGHT LS MOCK M Мъжка блуза за трениране, черно, размер XXL
    Мъжката прилепнала блуза с дълъг ръкав Nike NP DF TIGHT LS MOCK M е създадена от материал, който с помощта на технологията Dri-Fit перфектно отвежда потта от тялото и му предоставя комфорт. Прилепналата форма е прави подходяща за тренировки в свободното време. Наслади се на удобството и стила при тренировки с марката Nike!
  • Head GALIENNE Дамски ски панталони, черно, размер L
    Дамските панталони за ски Head GALIENNE са подходящи за каране на ски и за други зимни спортове. Със сигурност ще оцениш анатомично оформените им колене, практичните джобове и ципа в долната им част за по-лесно обличане. Материята е еластична, бързосъхнеща и пропуска парите на тялото.
  • O'Neill HYBRID ELASTICED PANTS Дамско долнище, черно, размер S
    Дамското долнище O'Neill HYBRID ELASTICED PANTS е създадено от приятен на допир материал, който гарантира максимален комфорт. Разполага с регулируема талия, странични джобове и вталени крачоли. Класическият дизайн ще те накара да се влюбиш в него.
  • Horsefeathers LOTTE SHELL PANTS Дамски панталони за ски/сноуборд, черно, размер XS
    Дамските ски/сноуборд панталони Horsefeathers LOTTE SHELL PANTS са просто необходими за зимата. Еластичните маншети с гайки за закачване към обувките не позволяват проникването на сняг, а подплатата от taft с PET изолация ще те сгрее. Не забравяй да провериш и останалите функции, като сваляща се снежна пола, джобния ключодържател, противоплъзгащите езичета с лого. Трябва да имаш тези панталони в зимната си екипировка.
  • Axis KALHOTY BEZKY ZENY Дамски зимни панталони за бягане, черно, размер L
    Дамски зимни панталони за бягане AXIS. Разполагат с практични тиранти и са приятно затоплени с мъхеста вътрешна част, така че поддържат идеална терморегулация. Супер модел, който няма да те предаде.
  • Puma ALPHA HOLIDAY SWEATPANTS FL B Детско долнище, черно, размер 140
    Детският термо клин Puma ALPHA HOLIDAY SWEATPANTS FL B е изработен от мек при допир материал. Материята му предлага удобство и проветривост. Изработен е с логото Puma и е подходящ за всекидневно носене.
  • Willard GOFRY Мъжки платнени панталони, черно, размер S
    Мъжки платнени панталони Willard GOFRY. Панталоните са леки и са подходящи за свободното време.
  • Lewro QUINTUS Момчешки панталони с дължина 3/4, черно, размер 140-146
    Момчешките спортни панталонки Lewro QUINTUS са направени с дължина 3/4. Моделът има еластичен колан с връзки и практични джобове. Стилен дизайн и печат, които ще бъде харесан от малките пътешественици.
  • Odlo PERFORMANCE WARM ECO Мъжки функционален панталон, черно, размер XL
    Мъжкото функционално бельо Odlo PERFORMANCE WARM ECO е изработено с 3D тъкана технология , с безшевна олекотена форма, която се приспособява отлино към тялото. Моделът е с ергономична форма, модерна визия и създава оптимална свобода на движенията. Специално интегрираните функционални зони гарантират оптимално отвеждане на влагата от тялото и много добра терморегулация. Панталонът осигурява комфорт, дишаемост и функционалност.
  • Russell Athletic TRACKSUIT ZIP Мъжки спортни панталони, черно, размер XL
    Мъжки спортни панталони Russell Athletic TRACKSUIT ZIP със семпло лого. Крачолите са леко пристегнати с маншети, а джобовете се закопчават с цип. Изработени са от приятна материя и са подходящ за ежедневието, за свободното време и за различни спортни дейности.
  • Nike DRY SHORT AOP RTLP B Къси панталони за момчета, черно, размер S
    Момчешките къси панталони Nike DRY SHORT AOP RTLP B са идеални за бягане, футбол или игри в терени. Материалът е с технологията Dri-Fit, която извежда влагата и създава удобство при носене. Разполагат с еластична талия с връзка за регулиране, за да стоят добре на тялото. Джобовете са идеални за съхранение на дребни предмети.
  • Willard EDWARD Мъжко скиорско яке, черно, размер L
    Мъжко ски яке Willard EDWARD. Разполага с пълнеж от термоизолиращ материал и с подплата от сгряващ флийс. Снабдено е с множество практични джобове и е идеално за целодневно каране на ски.
  • Reaper OLI Дамско сноуборд яке, черно, размер XS
    Дамското затоплено яке Reaper OLI е идеално за сноуборд и ски. Разполага със снежен колан, множество джобове и проветряване в подмишниците.ь Шевовете му са лепени и заедно с мембраната гарантира водоустойчивост и добра дишаемост.
  • Puma TEAMGOAL 23 CASUALS PANTS Мъжко спортно долнище, черно, размер S
    Мъжкото спортно долнище Puma TEAMGOAL 23 CASUALS PANTS е от колекцията Goal, която комбинира в себе си висококачествени материали с модерен дизайн, за да бъдеш подготвен за игра в отбор на всякакви нива.Анцуга е от серия, която е подходяща за свободна игра с възможност за представяне на отбора и всекидневно носене.
  • TRIMM HARDY Мъжки спортни панталони, черно, размер XL
    Туристическите мъжки панталони TRIMM HARDY са с прецизна изработка и стоят перфектно върху тялото. Комбинират изключително издръжливия материал с еластични части в най-натоварваните зони, което осигурява пълна свобода на движенията. Идеални са за туризъм, за пътувания и за ежедневна употреба. Дължината на крачолите може да се скъсява.
  • Loap FULLSAC Момчешко скиорско яке, черно, размер 134-140
    Скиорското момчешко яке Loap FULLSAC е изработено с качулка, в класическа кройка и леко удължаване в задната му част. Благодарение на водоустойчивата мембрана AQUA PRO се предлага лесно извеждане на потта от тялото и това поддържа комфорта на детското телце през целия ден. Външният материал STORMEX е устойчив на сняг, дъжд и вятър. Подплатата му е от 100% полиестерна тафта и затоплящ пълнеж направен от кухите влакна POLYTHERM, които предлагат бързо загряване на тялото и благодарение на тях полата се прилепва удобно към тялото. Якето е с подплата, циповете са с метален ефект, а основният му цип има предпазител за брадичката за защита от студ и нараняване. Ръкавите имат PVC пристягане с лента от велкро и вътрешни еластични ръкави. Долният край на якето може да се регулира. В страничната част са поставени два просторни джоба с цип и един малък джоб на лявата предмишница. Снежният колан с гайки за закачване на скиорски панталони.
  • Nike NK DF ACD23 TOP SS BR Детска футболна тениска, черно, размер S
    Детска футболна тениска Nike NK DF ACD23 TOP SS BR, подходяща не само за футбол, но и за други спортни дейности. Решена е в удобна кройка с кръгло деколте и къси ръкави - класика, която няма да те разочарова. Мрежестата материя, разположена на ръкавите и отстрани, осигурява достатъчно проветривост.
  • Helly Hansen PARK CITY 3-IN-1-JACKET Мъжко скиорско яке, черно, размер XL
    Това по-дълго мъжко скиорско яке Helly Hansen PARK CITY 3-IN-1-JACKET ще те сгрее както на лифта, така и на върха на планината. Разполага с водоустойчивата и проветрива конструкция HELLY TECH Performance, за да те предпази на планинската писта.
  • Rossignol BOY SKI JKT Яке за ски за момчета, черно, размер 10
    Скиорско яке за момчета Rossignol BOY SKI JKT с водоустойчива и проветрива конструкция. Ефективно отвежда силния снеговалеж, за да предостави комфорт при всякакви условия. Синтетичната изолация концентрира топлината около ядрото и същевременно поддържа по-малък обем в раменете за по-лесно движение. Скиорските детайли, като отделен джоб за ски карта и интегриран снежен колан, правят престоя в планината още по-забавен.
  • Head IMENA Дамски туристически панталони, черно, размер XL
    Дамските туристически панталони Head IMENA са създадени от лека и еластична материя, която осигурява комфорт и свобода на движенията. Подходящи за различни видове спортна дейност или за носене през свободното време в града и сред природата.
  • Picture TIME Детски скиорски панталони, черно, размер 8
    Детските ски панталони Picture TIME, предлагат отлично затопляне на младите скиори. Изработени са с мембрана, която им дава отлична водоустойчивост и проветривост , а непропускащият слой не съдържа пластмаса. Освен затоплящата изолация имат и отвори за лесно регулиране на температурата. Панталоните имат безшевна кройка и са подходящи за планина.
  • Klimatex NYLAH Дамски спортен клин, черно, размер XS
    Дамският спортен клин Klimatex NYLAH не се плъзга по тялото и едновременно с това подчертава неговите извивки. Качественият и функционален материал бързо изсъхва и отлично извежда влагата от тялото. Високият колан го задържа здраво, не се свлича по време на тренировка и прикрива всякакви несъвършенства в областта на корема. Еластичната тъкан в колана се приспособява лесно към формата на тялото и може да се пристегне с връзка. На бедрото е поставен скрит джоб за дребни предмети , а от ляво е малък джоб за телефон или ключове. Не му липсват и светлоотразителни елементи за максимална безопасност при намалена видимост. Благодарение на стилния шев с плоски шевове, клинът не ограничава движенията и не дразни кожата.
  • adidas 3S WV TC PT Мъжки спортни панталони, черно, размер M
    Мъжки спортни панталони adidas 3S WV TC PT, предназначени за ежедневно носене. Класическата спортна кройка е подходяща за всяка ситуация. Абсорбиращият влагата материал AEROREADY запазва тялото сухо и в комфорт. Не липсват и странични джобове.
  • Warner Bros BATMAN CAPE SHORTS Детски къси панталони, черно, размер 152-158
    Детските панталони Warnеr Bros BATMAN CAPE SHORTS с мотив на популярен герой са изработени от удобен и висококачествен материал. Стилни къси панталони за ежедневно носене и свободно време.
  • Northfinder LUKA Дамски шорти, черно, размер S
    Олекотените еластични 3/4 панталони Northfinder LUKA са подходящи за туризъм и trekking. Еластичният и устойчив материал е допълнен с обработката DWR, която гарантира, че капките няма да проникнат в тъканта, а само ще се стичат по нея. Повърхностният им материал е обработен с екологична водоустойчива обработка , без използване на PFC. Еластичният колан е допълнен с ластик. По време на пешеходен туризъм ще оцениш и двата предни джоба.
  • adidas BL SJ SHORT Мъжки къси панталони, черно, размер S
    Мъжките къси панталони adidas BL SJ SHORT винаги са най-добрият избор за горещите летни дни. Комфортът е гарантиран от материала, изработен от мека смесица на памук и от по-свободната кройка. Абсорбиращият материал AEROREADY отвежда излишната влага. Благодарение на пристягащата връзка в талията, винаги добре прилягат.
  • Northfinder ETIENNE Мъжки софтшелов панталон, черно, размер XL
    Мъжки софтшелови панталони Northfinder ETIENNE. Панталоните са допълнени с мембрана и са подходящи за туризъм в летните месеци. Имат странични джобове и един на бедрото с цип. В талията са еластични и могат да бъдат допълнени с колан. Панталоните има функционални оформени колена и седалищна част. Водоустойчивата обработка на материала, гарантира че, дъждовните капки няма да проникват до вътрешността и ще се стичат по повърхността, с което се дава частичната водоустойчивост и се удължава дълготрайността на дрехата. Циповете са качествените от YKK, което е гаранция за голямата им издръжливост и добра функционалност.
  • Kappa EDIMARO Мъжки анцунг, черно, размер XL
    Мъжкият анцунг EDIMARO на Kappa ще се погрижат за твоя комфорт и свобода при всяко движение. Той е с еластична талия с вътрешни връзки и странични джобове с цип. Освен това впечатлява с вталената си кройка и дизайн с логото на Kappa.
  • Halti TRIPLA 2.0 HYBRID W Дамско яке за бягане, черно, размер 38
    Дамското хибридно яке Halti TRIPLA 2.0 HYBRID е идеално за загряване и тренировки в студеното време. Капитонирани панели на гърдите, в долните части на гърба и на ръкавите са допълнени с изолацията Microtherm Dynamic , което предлага отлично затопляне. Тъканият материал Stormwallдава защита и затопляне при климатичните промени, докато плетените части на ръкавите предлагат отлична проветривост и максимална свобода на движенията.
  • Puma ESS LOGO PANTS TR Мъжко спортно долнище, черно, размер XL
    Мъжкото долнище Puma ESS LOGO PANTS TR разполага със странични джобове и с еластична талия, която предоставя комфорт и по време на най-тежките тренировки.
  • Tommy Hilfiger TH ORIGINAL-TRACK PANT HWK Мъжко долнище, черно, размер XXL
    Мъжкото долнище Tommy Hilfiger TH ORIGINAL-TRACK PANT HWK е изработено в удобна кройка, която е подходяща за всекидневно носене и по време на активност. Изработено е в класическа кройка от приятен при допир материал. Логото на марката допълва стилната му визия.
  • BOODY WEEKEND SWEAT SHORTS Мъжки шорти, черно, размер S
    Мъжки шорти BOODY WEEKEND SWEAT SHORTS, изработени от копринено гладка бамбукова вискоза с примеси на памук. Бамбукът е екологичен материал от нова генерация с уникалната способност да отвежда влагата. Освен това е проветрив и антибактериален. Тези спортни къси панталони разполагат със съвършена кройка, която приляга както на теб, така и на планетата.
  • Progress CAPRI Дамски 3/4 клин, черно, размер S
    Дамският спортен клин с дължина 3/4 Progress CAPRI е изработен от еластичен материал, който гарантира удобство и свобода на движенията. Прилепналата му кройка стои отлично на тялото, а средно високият еластичен колан се приспособява удобно към талията. Модела на клина веднага печели вниманието, благодарение на неговата красива разцветка и универсален дизайн. Подходящ е за използване при всякакви видове спорт , различни активности и всекидневно носене.
  • Champion DIVISION 1 TANK TOP Мъжки потник, черно, размер S
    Ще се насладите на баскетбола докрай с този мъжки потник Champion DIVISION 1. Тои приляга добре има кръгло деколте и е изработена от дишащ мрежест материал. Отпред е с фирменото лого.
  • Kensis BAS Мъжко долнище, черно, размер M
    Мъжкото долнище Kensis BAS е подходящо за различни спортове. Меката му материя е рунова във вътрешната част. Има практични джобове с цип и ципове в долната част на крачолите.
  • Under Armour UA PENNANT 2.0 NOVELTY PANTS Анцунг за момчета, черно, размер M
    Анцунгът за момчета Under Armour UA PENNANT 2.0 NOVELTY PANTS е изработен от здрава гладка плетка, която е с матирана вътрешност за максимална топлина и комфорт. Използваният материал отвежда потта и съхне много бързо. Панталоните имат мрежести панели зад коленете за допълнителна дишаемост, където е необходимо.
  • Willard NORENE Дамски ски панталони, черно, размер M
    Дамски ски панталони Willard NORENE. Разполагат с пълнеж от термоизолиращ материал, с анатомично оформени колене и с практични джобове. Комфорт предлагат и свалящите се тиранти, както и снежните маншети, разположени в крачолите.
  • Leki CC 450 Щеки за ски бягане, черно, размер 150
    Щеките за ски бягане Leki CC 450 са направени от карбонов материал. Тялото е от композитният материал 450 и карбон, което им дава здравина, твърдост и отлични качества в снега. Ръкохватката е от два различни вида корк, които дават възможност за лесно захващане и отличен контрол. Системата Trigger Shark 2.0 прави откопчаването и закопчаването на каишките към щеките лесно и бързо.
  • Hannah QUENTIN Дамски туристически панталони, черно, размер 38
    Многофункционалните панталони Hannah QUENTIN предоставят възможност бързо да ги скъсиш и да ги направиш 3/4 панталони. Подходящи са за туризъм или за дълги пътувания. Материалът AFT Double Weave предлага голям комфорт на тялото. Този модерен еднослоен материал е създаден с помощта на две технологии на изтъкаване. Външната страна на панталоните е устойчива на скъсване, а вътрешната част отвежда влагата от тялото, за да бъдете постоянно сухи независимо от условията.
  • Columbia MOUNT BIMDO II INSULOATED JACKET Дамско скиорско яке, черно, размер XS
    Вземи невероятното зимно яке Columbia MOUNT BIMDO™ II INSULOATED и ще бъдеш защитен от неблагоприятните условия през зимните месеци. Допълнено е с известните технологии на марката, които помагат за образуването на щит от студа и влагата. Водоустойчивата и проветрива горна част е с лека изолация и термо отразителна подплата, която запазва топлината на тялото. Качулката е с откопаваща се кожичка и защита за брадата. Няколкото джоба са подходящи за добро организиране на предметите в тях.
  • Fischer SKICASE 1 PAIR XC PERF 210 Калъф на ски за бягане, черно, размер os
    Калъфа за съхранение и пренасяне на един чифт ски Fischer SKICASE 1 PAIR XC PERF 210 е изработен с устойчив материал. Дължината му може да се регулира на размери 195 и 210 см. Изработен е с две презрамки с ленти от велкро и пристягащи се каишки.
  • Fischer ECO XC JR 1 PAIR - 170 Калъф за ски (ски за бягане), черно, размер os
    Лекият и лесно сгъваем калъф за ски за бягане Fischer ECO XC JR 1 PAIR - 170 е с презрамки за 1 чифт ски с дължина 170 см. Двойният цип предлага лесен достъп, когато това е необходимо.
  • Hannah CLAIM II Мъжки панталони за туризъм, черно, размер S
    Мъжките туристически панталони Claim II са предназначени за катерене и високо планински туризъм. Еластичният материал AFT Double Weave е допълнен с технологията с двойно изтъкаване на тъканта , за постигане на механична устойчивост , проветривост и вятърна устойчивост. Панталоните се закопчават Кройката им е с ластичен колан и имат анатомично оформени колена, което дава още по-голяма свобода на движенията. В долната част на крачолите са поставени цепки , а тяхната вътрешна част е подсилена, също както и при колената.
  • Progress VALERIE Дамски спортен 3/4 клин, черно, размер S
    Дамският спортен 3/4 клин Progress VALERIE е създаден от еластичен и бързосъхнещ материал. Разполага със странични джобове и с висока, удобна талия, която има вграден джоб за дребни предмети. Той е украсен със светлоотразителни елементи и цялостен печат, който се грижи за безопасността при намалена видимост. Бягане
  • Columbia ROFFE™ RIDGE III PANT Дамски ски панталони, черно, размер 4
    Еластичните дамски панталони Columbia ROFFE™ RIDGE III PANT са много практични и стилни. Водоустойчивата материя поддържа тялото сухо, докато еластичният материал не пропуска вятъра. Благодарение на ципа в края на крачолите обуването на обувките е много лесно. Меката подплата предлага удоволствие на краката при целодневно носене. Ски панталони
  • Hannah METTY Мъжки софтшел панталони, черно, размер XXL
    Мъжките панталони Hannah METTY са създадени от софтшел, който защитава от дъжда и същевременно е достатъчно проветрив. Подходящи са за най-различни спортове. Материята на панталоните е водоустойчива, като водата по нея се стича и не се задържа. Софтшел панталони
  • Volcom VERNON INS Детско зимно яке, черно, размер S
    Затоплящото зимно яке Volcom VERNON INS е изработено в удобната кройка relaxed. Предимствата на якето са: технологията Zip Tech, която предлага удобно свързване със зимните панталони от същата марка, допълнено е с вентилационни отвори с цип и мрежа, джобове с затопляща материя и регулируем снежен колан. Изолационният пълнеж на якето е 100г, шевовете му са подлепени в критичните места, материала е от 2 слоя Volcom V-science (10.000mm/10.000g/24g). Ски якета

Последно видяно

Спортното облекло е от съществено значение за доброто представяне в спортните дейности. Това също така често намалява вероятността от нараняване. Това облекло е специално проектирано, изработено от специални материали, които дават възможност за всички необходими движения, осигуряват защита и позволяват на кожата да диша. Избирането на подходящото спортно облекло е сериозно решение и ви съветваме да обмислите малко повече избора, преди да купите. Спортното облекло включва шорти, тениски и фланелки за спорт с топка като футбол, хандбал, баскетбол и волейбол, вятърни якета, якета и панталони за бягане или каране ролери, дебели якета и ски костюми за зимни спортове като ски, специални дрехи за дейности като планинарство и така нататак. Спортното облекло също включва дрехи за фитнес. При избора на спортно облекло е най-важно да обърнете внимание на материала. Материала трябва да е съобразен с конкретния спорт или дейноста, която ще изпълнявате. Някои материали трябва да запазват топлината, докато други трябва да позволяват на кожата да диша. Ако изберете спортно облекло за фитнес или бягане, имате богат избор от различни клинове, къси панталони и тениски с дълги или къси ръкави, тесни или широки. Спортното облекло не трябва задължително да е от обикновени цветове като сиво, бяло, червено, синьо и черно. Има много модели с интересни цветове и принтове, които ще ви мотивират да се посветите повече на спорта. Често носим спортни дрехи като анцуг в други ситуации, в които се нуждаем от комфорт и лекота на движение. Пример за това са излети в природа и по-кратки или по-дълги пътувания. Черният цвят е неутрален, тъмен цвят, който може да се комбинира с било кой друг цвят, така ще подчертаете тяхната дълбочина. Черният цвят отразява елегантност, сериозност и формален стил, а черното облекло прави човекът да изглежда по-слаб, но и по-стар, отколкото в действителност е. Когато става въпрос за облекло, обувки и стайлинг, най-често черното психологически се възприема като израз на привлекателност, интелигентност и висока самоувереност. Твърди се че над 66% от жените смятат че черният цвят прави мъжете изключително секси. Черният цвят разбира се, е свързан и с погребения и смърт. Па така, в западните култури черното провокира както положителни, така и отрицателни емоции. Черни нюанси са тъмно мастилният цвят, въглен цвят, тъмен и оникс.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх