Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за деца от размер C

1851
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • BIBS Boheme Natural Rubber Size 1: 0+ months биберон Cloud / Blush 2 бр.
    BIBS Boheme Natural Rubber Size 1: 0+ months, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът BIBS Boheme Natural Rubber Size 1: 0+ months дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: допринася за правилното развитие на венците и зъбите не нарушава смукателния рефлекс фин биберон Състав: каучук Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • BIBS Couture Silicone Size 1: 0+ months биберон Iron / Baby Blue 2 бр.
    BIBS Couture Silicone Size 1: 0+ months, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът BIBS Couture Silicone Size 1: 0+ months дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: ортодонтска форма допринася за правилното развитие на венците и зъбите нагажда се към формата на небцето на детето фин биберон Състав: силикон Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • BIBS Couture Glow Silicone Size 1: 0+ months биберон Blush / Vanilla 2 бр.
    BIBS Couture Glow Silicone Size 1: 0+ months, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът BIBS Couture Glow Silicone Size 1: 0+ months дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: ортодонтска форма допринася за правилното развитие на венците и зъбите нагажда се към формата на небцето на детето фин биберон пръстенът на биберона свети на тъмно Състав: силикон Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • Alphanova Baby Bio нежно почистващи мокри кърпички за деца от раждането им 3x60 бр.
    Alphanova Baby Bio, 3x60 бр., Детски мокри кърпички за деца, Почистващите кърпички Alphanova Baby лесно, бързо и надеждно се грижат за детската кожа. Характеристики: за грижа и почистване на детската кожа омекотява детската кожа за употреба за тяло и лице премахва замърсяванията Състав: продуктът е хипоалергенен вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Кърпичките са предназначени за еднократна употреба.
  • Alphanova Baby Bio пяна за вана и миещ гел 3 в 1 за деца от раждането им 500 мл.
    Alphanova Baby Bio, 500 мл., Детски шампоани за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Alphanova Baby Bio помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предоставя усещане за комфорт и спокойствие прави кожата фина и еластична внимателно се грижи за детската кожа нежно измива и детската косичка създава фина пяна ухае приятно Състав: вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна. Нанесете продукта на влажна кожа или коса. Леко масажирайте и после изплакнете с вода.
  • Alphanova Baby Bio нежни мокри кърпички за бебета без парфюм 3x60 бр.
    Alphanova Baby Bio, 3x60 бр., Детски мокри кърпички за деца, Почистващите кърпички Alphanova Baby лесно, бързо и надеждно се грижат за детската кожа. Характеристики: за грижа и почистване на детската кожа омекотява детската кожа за употреба за тяло и лице премахва замърсяванията Състав: продуктът е хипоалергенен вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Кърпичките са предназначени за еднократна употреба.
  • Alphanova Baby Bio мултифункционален крем 4 в 1 за деца от раждането им 200 мл.
    Alphanova Baby Bio, 200 мл., При подсичане за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Alphanova Baby Bio осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: омекотява и прави кожата нежна успокоява раздразнената кожа прави кожата мека подхранва детската кожа нежно почиства Състав: без парфюм вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Alphanova Baby Bio почистваща мицеларна вода за тяло и лице за деца от раждането им 200 мл.
    Alphanova Baby Bio, 200 мл., Почистване на детската кожа на лицето и тялото за деца, Децата ви заслужават най-нежната грижа. Продуктът Alphanova Baby Bio е разработен специално за нуждите на детската кожа на лицето, затова осигурява всичко, от което се нуждае, за да остане здрава, нежна и без раздразнение. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа нежно почиства кожата от нечистотии прави кожата мека омекотява и подхранва успокоява раздразненията Състав: вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: С помощта на памучен тампон разтрийте продукта по кожата и оставете да абсорбира. Не изплаквайте.
  • Alphanova Baby Bio стайлинг вода 3 в 1 за деца от раждането им 200 мл.
    Alphanova Baby Bio, 200 мл., За лесно разресване за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Alphanova Baby Bio придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: прави я нежна и омекотена ухае приятно помага за лесното сресване и изглаждане на косата предназначено за деца от самото раждане Състав: вегански продукт съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Постъпвайте според приложената инструкция.
  • Alphanova Baby Bio детски миещ гел и шампоан 3 в 1 500 мл.
    Alphanova Baby Bio, 500 мл., Детски шампоани за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Alphanova Baby Bio помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: прави кожата фина и еластична нежно измива всички нечистотии има подхранващ ефект успокоява раздразненията интензивно хидратира почиства кожата на лицето измива и косичката Състав: без сулфати без парфюм вегански продукт съдържа най-малко 97% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
  • Bayby With Love BBW 2000 Нагревател за бебешки бутилки
    Bayby With Love BBW 2000, Нагреватели за шишета за деца, Всеки, който има у дома малко дете знае, че времето е скъпо. Уредът за затопляне на шишета Bayby With Love BBW 2000 помага за бързо затопляне на млякото и поддържа оптимална температура. Забравете за загорялото мляко и непрекъснатото стоене до печката – с уреда за затопляне на шишета тази грижа отпада. Характеристики: затопля млякото и храната бързо и равномерно подходящ за повечето видове шишета лесно управление лесно почистване
  • Canpol babies Exotic Animals Bowl купичка с вендуза Yellow 270 мл.
    Canpol babies Exotic Animals Bowl, 270 мл., Детски съдове за деца, Сервирано в красива чиния, всяко ястие става още по-вкусно. Детските съдове Canpol babies Exotic Animals Bowl са произведени от качествен устойчив материал, лесно се мият, а закачливият дизайн се харесва на децата, така че храненето е още по-приятно. Характеристики: качествен материал за безопасно хранене обработка против хлъзгане подходящо за микровълнова фурна детски мотив лесна за хващане форма
  • Babymatex Jimmy Owl хавлия с качулка 80x80 см
    Babymatex Jimmy Owl, 80x80 см, Детски кърпи и гъби за деца, Направете къпането на своето дете по-приятно. Детската хавлия Babymatex Jimmy Owl е произведена от качествен материал, не дразни нежната кожа на вашето дребосъче и е мека и приятна на допир. Характеристики: абсорбира добре водата не дразни кожата на детето Състав: 100% памук Начин на употреба: Перете без омекотител – намалява попивателната способност на материала.
  • Babymatex Jimmy Pink Panter хавлия с качулка 80x80 см
    Babymatex Jimmy Pink Panter, 80x80 см, Детски кърпи и гъби за деца, Направете къпането на своето дете по-приятно. Детската хавлия Babymatex Jimmy Pink Panter е произведена от качествен материал, не дразни нежната кожа на вашето дребосъче и е мека и приятна на допир. Характеристики: абсорбира добре водата не дразни кожата на детето Състав: 100% памук Начин на употреба: Перете без омекотител – намалява попивателната способност на материала.
  • Babymatex Jimmy Bat хавлия с качулка 80x80 см
    Babymatex Jimmy Bat, 80x80 см, Детски кърпи и гъби за деца, Направете къпането на своето дете по-приятно. Детската хавлия Babymatex Jimmy Bat е произведена от качествен материал, не дразни нежната кожа на вашето дребосъче и е мека и приятна на допир. Характеристики: абсорбира добре водата не дразни кожата на детето Състав: 100% памук Начин на употреба: Перете без омекотител – намалява попивателната способност на материала.
  • L.O.L. Surprise Headband Diva лента за глава 1 бр.
    L.O.L. Surprise Headband Diva, 1 бр., Аксесоари за коса за деца за деца, Аксесоарът за коса L.O.L. Surprise Headband превъзходно завършва вашата прическа. Характеристики: гарантира грижливост към косата задържа се на своето място създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите закачлив и оригинален дизайн Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • L.O.L. Surprise Shampoo And Shower Gel шампоан и душ гел за деца 400 мл.
    L.O.L. Surprise Shampoo And Shower Gel, 400 мл., Детски шампоани за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът L.O.L. Surprise Shampoo And Shower Gel оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: измива фино измива и косичката поддържа естественото pH на кожата закачлив детски мотив Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете. Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
  • BioNike Triderm масло за душ и вана 250 мл.
    BioNike Triderm, 250 мл., Къпане на деца унисекс, Душ маслото BioNike Triderm придава на кожата необходимата хидратация и грижа. След ползване тя ще бъде отново изпълнена с жизненост. Характеристики: нежно измива и почиства кожата на цялото тяло укрепва защитния хидролипиден слой омекотява кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • BioNike Triderm Baby почистващ крем-грижа 500 мл.
    BioNike Triderm Baby, 500 мл., Къпане на деца за деца, Продуктът BioNike Triderm внимателно се грижи за детската кожа при къпане. Характеристики: поддържа естественото pH на кожата интензивно хидратира прави кожата фина и еластична Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • BABY FEHN DoBabyDoo Musical Fox контрастна играчка за окачане с мелодия 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Musical Fox, 1 бр., Играчки за заспиване за деца, За да заспива детето ви лесно, купете му другарче за всяко заспиване, което да го води в страната на сънищата. Играчката за заспиване BABY FEHN DoBabyDoo Musical Fox е произведена от материал, който е приятен на допир, а благодарение на практичната форма лесно могат да я хващат и малки детски ръчички. Характеристики: улеснява заспиването на бебето приятна играчка за гушкане и помощник за кошарката продуктът е подходящ за деца от раждането сензоричните цветове стимулират развитието на сетивата на детето издава звуци
  • BABY FEHN DoBabyDoo Rainmaker Koala дрънкалка 3 m+ 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Rainmaker Koala, 1 бр., Дрънкалки за деца, Дрънкалката BABY FEHN DoBabyDoo Rainmaker Koala ще се погрижи за забавна игра и развитие на вашето бебе. Най-малките се привличат от материала, цвета и звуците, които издава дрънкалката. Майките и татковците харесват безопасната реализация. Характеристики: идеална първа играчка за най-малките деца контрастните цветове предизвикват интереса на бебето и развиват зрението привлича вниманието на бебето позволява удобно държане в малките детски ръчички лека и практична
  • BABY FEHN DoBabyDoo Activity Comforter Rabbit играчка за заспиване с гризалка 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Activity Comforter Rabbit, 1 бр., Играчки за заспиване за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN DoBabyDoo Activity Comforter Rabbit не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: улеснява заспиването на бебето придава на детето усещане за безопасност приятна играчка за гушкане и помощник за кошарката благодарение на практичната форма играчката лесно се хваща сензоричните цветове стимулират развитието на сетивата на детето издава звуци шумящите материи привличат детското внимание развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание гризането успокоява венците на бебето, докато зъбите растат лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени
  • BABY FEHN DoBabyDoo Activity Butterfly играчка за подреждане с гризалка 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Activity Butterfly, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN DoBabyDoo Activity Butterfly не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание шумящите материи привличат детското внимание гризането успокоява венците на бебето, докато зъбите растат ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето включени са и писукащи елементи може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание лека и практична, идеална за път с огледалце играчката е подходяща за новородени
  • BABY FEHN DoBabyDoo Activity Turtle играчка за подреждане с гризалка 3 m+ 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Activity Turtle, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN DoBabyDoo Activity Turtle не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание шумящите материи привличат детското внимание гризането успокоява венците на бебето, докато зъбите растат ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето включени са и писукащи елементи подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание играчката е подходяща за гушкане лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени
  • BABY FEHN DoBabyDoo Grasping Ball контрастна играчка за окачане с малко огледало 3 m+ 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Grasping Ball, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN DoBabyDoo Grasping Ball не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание шумящите материи привличат детското внимание ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето включени са и писукащи елементи може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени
  • BABY FEHN DoBabyDoo Mini Butterfly играчка за подреждане с дрънкалка 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Mini Butterfly, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN DoBabyDoo Mini Butterfly не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: шумящите материи привличат детското внимание гризането успокоява венците на бебето, докато зъбите растат ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето включени са и писукащи елементи подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени
  • BABY FEHN DoBabyDoo Crinkle Fish дрънкалка с гризалка 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Crinkle Fish, 1 бр., Дрънкалки за деца, Дрънкалката BABY FEHN DoBabyDoo Crinkle Fish ще се погрижи за забавна игра и развитие на вашето бебе. Най-малките се привличат от материала, цвета и звуците, които издава дрънкалката. Майките и татковците харесват безопасната реализация. Характеристики: идеална първа играчка за най-малките деца контрастните цветове предизвикват интереса на бебето и развиват зрението привлича вниманието на бебето позволява удобно държане в малките детски ръчички лека и практична
  • BABY FEHN DoBabyDoo Roly Poly Owl играчка за подреждане 6 m+ 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Roly Poly Owl, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN DoBabyDoo Roly Poly Owl не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: шумящите материи привличат детското внимание ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание успокоява детето и развива слуха му лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени
  • BABY FEHN DoBabyDoo Cherry Stone Cushion Butterfly загряваща възглавничка 17 x 17cm 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Cherry Stone Cushion Butterfly, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN DoBabyDoo Cherry Stone Cushion Butterfly не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени
  • BABY FEHN DoBabyDoo Washing Mitt Zebra кърпа за измиване 1 бр.
    BABY FEHN DoBabyDoo Washing Mitt Zebra, 1 бр., Детски кърпи и гъби за деца, Направете къпането на своето дете по-приятно. Детската тривка BABY FEHN DoBabyDoo Washing Mitt Zebra е произведена от качествен материал, не дразни нежната кожа на вашето дребосъче и е мека и приятна на допир. Характеристики: не дразни кожата на детето материал с добра попивателна способност много мек на допир материал
  • BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Donkey плюшена играчка с дрънкалка 1 бр.
    BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Donkey, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN fehnNATUR Crinkle Donkey не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: шумящите материи привличат детското внимание подходящ за декорация на детска стая стимулира развитието на зрението и допирното осезание лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени
  • BABY FEHN fehnNATUR Rod Grabber Donkey дрънкалка 1 бр.
    BABY FEHN fehnNATUR Rod Grabber Donkey, 1 бр., Дрънкалки за деца, Дрънкалката BABY FEHN fehnNATUR Rod Grabber Donkey ще се погрижи за забавна игра и развитие на вашето бебе. Най-малките се привличат от материала, цвета и звуците, които издава дрънкалката. Майките и татковците харесват безопасната реализация. Характеристики: идеална първа играчка за най-малките деца контрастните цветове предизвикват интереса на бебето и развиват зрението привлича вниманието на бебето позволява удобно държане в малките детски ръчички лека и практична
  • BABY FEHN fehnNATUR Soft Ball Donkey & Teddy текстилна топка 1 бр.
    BABY FEHN fehnNATUR Soft Ball Donkey & Teddy, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката BABY FEHN fehnNATUR Soft Ball Donkey & Teddy не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание успокоява детето и развива слуха му лека и практична, идеална за път играчката е подходяща за новородени
  • L.O.L. Surprise Electric Toothbrush детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии 1 бр.
    L.O.L. Surprise Electric Toothbrush, 1 бр., Електрически четки за деца за деца, Електрическата четка за зъби L.O.L. Surprise Electric Toothbrush бързо, нежно и надеждно почиства детските зъби. Характеристики: предпазва от зъбен кариес премахва от детските зъби остатъците от храна и оцветяване от напитки и сладки има весел, детски дизайн почиства зъбите на децата и на трудно достъпните места почистването е удобно, бързо и забавно удобно се държи в ръката Начин на употреба: Приближавайте четката последователно към отделните зъби, не натискайте и оставете четката да работи. За съвършено почистване ползвайте детска паста за зъби, която увеличава ефективността на четката.
  • BIBS Supreme Natural Rubber Size 1: 0+ months биберон Island Sea / Sage 2 бр.
    BIBS Supreme Natural Rubber Size 1: 0+ months, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът BIBS Supreme Natural Rubber Size 1: 0+ months дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: ортодонтска форма допринася за правилното развитие на венците и зъбите нагажда се към формата на небцето на детето фин биберон Състав: каучук Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • Taf Toys Book Koala контрастна образователна книжка за деца от раждането им 1 бр.
    Taf Toys Book Koala, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Taf Toys Book Koala не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание стимулира развитието на зрението и допирното осезание играчката е подходяща за новородени с огледалце
  • Taf Toys Book Where is Joey контрастна образователна книжка 1 бр.
    Taf Toys Book Where is Joey, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Taf Toys Book Where is Joey не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: шумящите материи привличат детското внимание различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика стимулира развитието на зрението и допирното осезание
  • Taf Toys Rainstick Rattle Koala дрънкалка 1 бр.
    Taf Toys Rainstick Rattle Koala, 1 бр., Дрънкалки за деца, Дрънкалката Taf Toys Rainstick Rattle Koala ще се погрижи за забавна игра и развитие на вашето бебе. Най-малките се привличат от материала, цвета и звуците, които издава дрънкалката. Майките и татковците харесват безопасната реализация. Характеристики: позволява удобно държане в малките детски ръчички контрастните цветове предизвикват интереса на бебето и развиват зрението идеална първа играчка за най-малките деца привлича вниманието на бебето
  • Taf Toys Book What Does Paul Wear контрастна образователна книжка 1 бр.
    Taf Toys Book What Does Paul Wear, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Taf Toys Book What Does Paul Wear не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: шумящите материи привличат детското внимание различни текстури и материи, които стимулират допирното осезание ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика стимулира развитието на зрението и допирното осезание
  • Bambino Family Antibacterial Soap течен сапун за ръце Antibacterial 500 мл.
    Bambino Family Antibacterial Soap, 500 мл., Детска грижа за тяло унисекс, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Bambino Family Antibacterial Soap щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете подхранва кожата предотвратява изсушаване на кожата придава на кожата копринен финес уравновесява pH на кожата антибактериално действие Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Bambino Family Shower Oil леко душ масло 400 мл.
    Bambino Family Shower Oil, 400 мл., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Bambino Family Shower Oil оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии успокоява раздразненията прави кожата фина и еластична регенерира кожата поддържа естественото pH на кожата Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Bambino Family Shower Oil Jasmine душ масло Jasmin 400 мл.
    Bambino Family Shower Oil Jasmine, 400 мл., Детска грижа за тяло за деца, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ гелът Bambino Family Shower Oil Jasmine е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и оставя върху нея защитен филм. С него ще се радвате на перфектна чистота, без да се нарушава естествената липидна бариера на повърхността на кожата. Характеристики: интензивно хидратира подхранва и се грижи за кожата оставя кожата кадифено мека на допир Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Linomag Emolienty Hand Soap Red Fruit течен сапун за ръце за деца Red Fruit 200 мл.
    Linomag Emolienty Hand Soap Red Fruit, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Linomag Emolienty Hand Soap Red Fruit щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: предотвратява изсъхването на кожата прави кожата фина и еластична нежно измива всички нечистотии има хидратиращ ефект приятен свеж аромат Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • BIBS Couture Glow Silicone Size 2: 6+ months биберон Blush / Vanilla 2 бр.
    BIBS Couture Glow Silicone Size 2: 6+ months, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът BIBS Couture Glow Silicone Size 2: 6+ months дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: ортодонтска форма допринася за правилното развитие на венците и зъбите нагажда се към формата на небцето на детето фин биберон пръстенът на биберона свети на тъмно Състав: силикон Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • BIBS Couture Silicone Size 2: 6+ months биберон Iron / Baby Blue 2 бр.
    BIBS Couture Silicone Size 2: 6+ months, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът BIBS Couture Silicone Size 2: 6+ months дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: ортодонтска форма допринася за правилното развитие на венците и зъбите нагажда се към формата на небцето на детето фин биберон Състав: силикон Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • Colgate Kids Barbie детска електрическа четка за зъби със сменяеми батерии много мека
    Colgate Kids Barbie, Електрически четки за деца за деца, Характеристики: премахва от детските зъби остатъците от храна и оцветяване от напитки и сладки съвършено премахва зъбната плака почистването е удобно, бързо и забавно помага за поддържане на здрави венци Начин на употреба: Приближавайте четката последователно към отделните зъби, не натискайте и оставете четката да работи. За съвършено почистване ползвайте детска паста за зъби, която увеличава ефективността на четката.
  • Bayby With Love BBS 3000 стерилизатор за микровълнова фурна
    Bayby With Love BBS 3000, Стерилизатори за шишета и биберони за деца, Как да бъдете абсолютно сигурни, че шишетата и бибероните на вашето детенце са наистина хигиенично чисти? Отговорът е стерилизатор за шишета и биберони Bayby With Love BBS 3000. Работи на принципа на въздействието на високата температура, който е надежден и изпитан от години метод, харесван от родителите. Характеристики: бърз – стерилизира за няколко минути стерилизира всички видове шишета за бебета и други аксесоари за всички видове микровълнови фурни подходящ за пътуване Начин на употреба: Поставете шишетата и бибероните в стерилизатора. Налейте вода на определеното място и поставете стерилизатора в микровълновата фурна.
  • Miss Nella Gentle Soap Collection подаръчен комплект (за деца )
    Miss Nella Gentle Soap Collection, Комплекти за деца за деца, Продуктът Miss Nella Gentle Soap Collection нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества. Характеристики: интензивно хидратира предотвратява изсъхването на кожата прави кожата фина и еластична нежно измива всички нечистотии Комплектът съдържа: Olive Oil твърд сапун 50 гр. Lavender твърд сапун 50 гр. Oatmeal твърд сапун 50 гр. Състав: не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Miss Nella Fizzylicious бомбичка за вана (за деца ) над 3 г.
    Miss Nella Fizzylicious, Комплекти за деца за деца, Обичате да си почивате в горещата вана? Пенливата топка за вана Miss Nella Fizzylicious ще ви гарантира заслужено ароматно и релаксиращо усещане след дългия ден. Характеристики: ухае приятно успокоява тялото и мисълта закачлив детски мотив весел дизайн за деца омекотява и придава нежност хидратира и подхранва кожата Комплектът съдържа: бомбичка за вана 3 бр. Състав: продуктът е хипоалергенен без парфюм без оцветители без сулфати без силикони без фталати Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Miss Nella Lip Balm балсам за устни Butter Cheeks 1 бр.
    Miss Nella Lip Balm, 1 бр., Грим за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Miss Nella Lip Balm е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: за малки кокони идеални за лятото дерматологично тествано изразително регенерира и предпазва придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранване прави устните еластични и кадифено фини за семпъл грим Състав: продуктът е хипоалергенен без фталати без толуен без формалдехид без парфюм Начин на употреба: Нанасяйте върху чисти и сухи устни.
  • Chicco Natural Feeling Boy бебешко шише 0m+ 150 мл.
    Chicco Natural Feeling Boy, 150 мл., Шишета за хранене на бебета за деца, В моментите, когато не можете да накърмите детето, надеждно ще ви послужи бебешкото шише Chicco Natural Feeling Boy. Специално пригодената форма на биберона дава на детето усещане за комфорт, което е изключително важно за такава основна нужда като храненето. Характеристики: стимулира детето да бъде активно при сучене също като при кърменето профилираната форма улеснява правилното държане на шишето широко гърло за лесно пълнене и почистване силиконов биберон позволява на детето да пие спокойно и отпуснато
  • Chicco Natural Feeling Girl бебешко шише 2m+ 250 мл.
    Chicco Natural Feeling Girl, 250 мл., Шишета за хранене на бебета за деца, В моментите, когато не можете да накърмите детето, надеждно ще ви послужи бебешкото шише Chicco Natural Feeling Girl. Специално пригодената форма на биберона дава на детето усещане за комфорт, което е изключително важно за такава основна нужда като храненето. Характеристики: профилираната форма улеснява правилното държане на шишето широко гърло за лесно пълнене и почистване силиконов биберон позволява на детето да пие спокойно и отпуснато
  • Chicco Natural Feeling Neutral бебешко шише 0m+ 150 мл.
    Chicco Natural Feeling Neutral, 150 мл., Шишета за хранене на бебета за деца, В моментите, когато не можете да накърмите детето, надеждно ще ви послужи бебешкото шише Chicco Natural Feeling Neutral. Специално пригодената форма на биберона и шишето дава на детето усещане, което прилича на това при кърмене. Характеристики: неостаряващ и елегантен дизайн стимулира детето да бъде активно при сучене също като при кърменето профилираната форма улеснява правилното държане на шишето широко гърло за лесно пълнене и почистване силиконов биберон позволява на детето да пие спокойно и отпуснато
  • Chicco Classic Star Musical Box контрастна играчка за окачане Star 1 бр.
    Chicco Classic Star Musical Box, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Chicco Classic Star Musical Box не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: приятна успокояваща мелодия успокоява детето и развива слуха му играчката е подходяща за новородени подходящ за декорация на детска стая Състав: пластмаса
  • Chicco Physio Comfort 6-16m биберон Boy-Dots/Fox 2 бр.
    Chicco Physio Comfort 6-16m, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът Chicco Physio Comfort 6-16m дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: допринася за правилното развитие на венците и зъбите нагажда се към формата на небцето на детето фин биберон ортодонтска форма пръстенът на биберона свети на тъмно изключително добре се обезвъздушава Състав: силикон Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • Chicco Physio Light 6-16m биберон Strip/Stars 6-16 m 2 бр.
    Chicco Physio Light 6-16m, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът Chicco Physio Light 6-16m дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: допринася за правилното развитие на венците и зъбите нагажда се към формата на небцето на детето фин биберон ортодонтска форма позволява свободно дишане през носа и преглъщане на слюнката изключително добре се обезвъздушава Състав: силикон Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Advanced Baby Bottle бебешко шише Slow Flow Blue 0 m+ 260 мл.
    Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Advanced Baby Bottle, 260 мл., Шишета за хранене на бебета за деца, В моментите, когато не можете да накърмите детето, надеждно ще ви послужи бебешкото шише Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Advanced Baby Bottle. Специално пригодената форма на биберона дава на детето усещане за комфорт, което е изключително важно за такава основна нужда като храненето. Характеристики: неостаряващ и елегантен дизайн силиконов биберон позволява на детето да пие спокойно и отпуснато намалява появата на колики с формата си биберонът напомня на майчината гръд позволява комбинация на кърмене и хранене от бутилка
  • Johnson's® Bedtime емулсия за баня за деца резервен пълнител 1000 мл.
    Johnson's® Bedtime, 1000 мл., Къпане на деца за деца, Продуктът Johnson's® Bedtime внимателно се грижи за детската кожа при къпане. Характеристики: внимателно се грижи за детската кожа подхранва детската кожа при къпане не причинява раздразнение създава фина пяна Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка.
  • Disney Frozen 2 Nail Set III подаръчен комплект за деца
    Disney Frozen 2 Nail Set III, Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Disney Frozen 2 Nail Set III е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: ще зарадва всички малки госпожици изключително подходящ за подарък красива опаковка Комплектът съдържа: Anna & Elsa лак за нокти 1 бр. пила за нокти 1 бр. разделител за пръсти 1 бр. Начин на употреба: Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
  • Disney Minnie Mouse Nail Set II подаръчен комплект за деца
    Disney Minnie Mouse Nail Set II, Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Disney Minnie Mouse Nail Set II е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: изключително подходящ за подарък красива опаковка/подаръчна опаковка за малки кокони Комплектът съдържа: лак за нокти 1 бр. разделител за пръсти 1 бр. пила за нокти 1 бр. Начин на употреба: Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
  • Disney Minnie Mouse Hair Set IV подаръчен комплект(за деца )
    Disney Minnie Mouse Hair Set IV, Комплекти за деца за деца, Детските опашчици трябва да имат красива украса. Аксесоарът за коса Disney Minnie Mouse Hair Set IV прави всяка детска прическа още по-симпатична. Характеристики: създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите задържа се на своето място има оригинална форма Комплектът съдържа: Minnie Mouse колие 1 бр. Minnie панделка за коса 1 бр. Minnie тънки ластици за коса 12 бр. Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • Tommee Tippee Superstar 6m+ чаша за деца Blue 300 мл.
    Tommee Tippee Superstar 6m+, 300 мл., Детски шишета и купички за деца, Искате детето ви да си създаде правилни навици за спазване на режима на пиене? Задачата е по-лесна с детската чаша Tommee Tippee Superstar 6m+, чийто размер е идеален за детската ръчичка. Освен това закачливият дизайн се харесва на децата. Характеристики: не се разлива идеален за пътуване винтова капачка може да се мие в миялната мек накрайник за пиене дръжките идеално пасват в малките детски ръчички позволява лесен и бърз преход от пиене от шише към пиене от чаша
  • Tommee Tippee Superstar 12m+ чаша за деца Yellow 390 мл.
    Tommee Tippee Superstar 12m+, 390 мл., Детски шишета и купички за деца, Искате детето ви да си създаде правилни навици за спазване на режима на пиене? Задачата е по-лесна с детската чаша Tommee Tippee Superstar 12m+, чийто размер е идеален за детската ръчичка. Освен това закачливият дизайн се харесва на децата. Характеристики: не се разлива практична и лека лесно се сглобява може да се мие в миялната мек накрайник за пиене
  • Tommee Tippee Superstar Straw Cup чаша със сламка за деца 6m+ 300 мл.
    Tommee Tippee Superstar Straw Cup, 300 мл., Детски шишета и купички за деца, Искате детето ви да си създаде правилни навици за спазване на режима на пиене? Задачата е по-лесна с детската чаша Tommee Tippee Superstar Straw Cup, чийто размер е идеален за детската ръчичка. Освен това закачливият дизайн се харесва на децата. Характеристики: не се разлива може да се мие в миялната мек накрайник за пиене със сламка дръжките идеално пасват в малките детски ръчички
  • BrushArt KIDS Little princess hair clip set фиби за коса Pink
    BrushArt KIDS Little princess hair clip set, Аксесоари за коса за деца за деца
  • BIBS Baby Glass Bottle Spare Bottle бебешко шише 110 мл.
    BIBS Baby Glass Bottle Spare Bottle, 110 мл., Шишета за хранене на бебета за деца, В моментите, когато не можете да накърмите детето, надеждно ще ви послужи бебешкото шише BIBS Baby Glass Bottle Spare Bottle. Специално пригодената форма на биберона и шишето дава на детето усещане, което прилича на това при кърмене. Характеристики: неостаряващ и елегантен дизайн профилираната форма улеснява правилното държане на шишето широко гърло за лесно пълнене и почистване
  • BIBS Baby Glass Bottle Latex Nipple биберон за шише Slow Flow 0+ months 2 бр.
    BIBS Baby Glass Bottle Latex Nipple, 2 бр., Биберони за шишета за деца, Помага на децата по-лесно да пият от шише, улеснява преминаването от кърмене към шише и чудесно се нагажда към детската уста. Биберонът за шише BIBS Baby Glass Bottle Latex Nipple прилича по форма на гърдата на мама и затова децата го приемат по-лесно. Характеристики: идеално се нагажда към детската уста влияе върху правилното развитие на цялата устна кухина на детето с формата си биберонът напомня на майчината гръд
  • Infantino Water Toy Duck играчка за вана 1 бр.
    Infantino Water Toy Duck, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Infantino Water Toy Duck не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: гарантира на бебетата забавление, докато се къпят развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си Състав: пластмаса
  • Infantino Water Toy Duck with Ducklings играчка за вана 2 бр.
    Infantino Water Toy Duck with Ducklings, 2 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Infantino Water Toy Duck with Ducklings не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: гарантира на бебетата забавление, докато се къпят развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си Състав: пластмаса
  • Infantino Water Toy Ship with Penguins играчка за вана
    Infantino Water Toy Ship with Penguins, Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Infantino Water Toy Ship with Penguins не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: гарантира на бебетата забавление, докато се къпят развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си Състав: пластмаса
  • Infantino Water Toy Penguins on Surf играчка за вана
    Infantino Water Toy Penguins on Surf, Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Infantino Water Toy Penguins on Surf не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: гарантира на бебетата забавление, докато се къпят развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си Състав: пластмаса
  • Zopa Wooden Tool Box комплект инструменти Blue 14 бр.
    Zopa Wooden Tool Box, 14 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Zopa Wooden Tool Box не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето подходящ за декорация на детска стая стимулира развитието на зрението и допирното осезание играчката може да се сгъва и разгъва Състав: дърво
  • Zopa Wooden Pop-up Toy изскачаща играчка от дърво Classic 1 бр.
    Zopa Wooden Pop-up Toy, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Zopa Wooden Pop-up Toy не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание лека и практична, идеална за път Състав: дърво
  • Infantino Water Toy Duck with Heat Sensor играчка за вана 1 бр.
    Infantino Water Toy Duck with Heat Sensor, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Infantino Water Toy Duck with Heat Sensor не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: гарантира на бебетата забавление, докато се къпят развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си Състав: пластмаса
  • Peppa Pig Scrunchies ластици за коса за деца 5 бр.
    Peppa Pig Scrunchies, 5 бр., Аксесоари за коса за деца за деца, Детските опашчици трябва да имат красива украса. Аксесоарът за коса Peppa Pig Scrunchies прави всяка детска прическа още по-симпатична. Характеристики: създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите задържа се на своето място Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • Canpol babies Multifunctional Underpads еднократни подложки за смяна на пелените 60x60 cm 10 бр.
    Canpol babies Multifunctional Underpads, 10 бр., Еднократни подложки за смяна на пелените за деца, Където и да сменяте пелените на бебето си, еднократните подложки Canpol babies Multifunctional Underpads ще осигурят на детенцето максимална чистота и удобство. Произведени са от фин и приятен материал и винаги ще ви улеснят при смяната на пелената. Изключително подходящи са най-вече по време на път и при гостувания извън дома. Характеристики: осигуряват комфорт и чистота при смяна същевременно предпазват мебелите от замърсяване произведени от мека, приятна на допир тъкан ако подложката не се изцапа, може да се използва повторно идеални най-вече при пътуване могат да се използват като защита на спалното бельо в кошарката може да се използва като постелка за игра или като подложка в количката непромокаем слой Начин на употреба: Преди смяна на пелената поставете подложката върху плота за преобуване или на масата.
  • KUMPAN Bamboo Toothbrush Kids бамбукова детска четка за зъби 1 бр.
    KUMPAN Bamboo Toothbrush Kids, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби KUMPAN Bamboo Toothbrush Kids поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака достига и до труднодостъпните места предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите весел дизайн за деца лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • MAM Baby Bottles Teat V1 биберон за шише Slow Flow 0m+ 1 бр.
    MAM Baby Bottles Teat V1, 1 бр., Биберони за шишета за деца, Помага на децата по-лесно да пият от шише, улеснява преминаването от кърмене към шише и чудесно се нагажда към детската уста. Биберонът за шише MAM Baby Bottles Teat V1 прилича по форма на гърдата на мама и затова децата го приемат по-лесно. Характеристики: идеално се нагажда към детската уста с формата си биберонът напомня на майчината гръд Състав: силикон
  • Elgydium Kids детска паста за зъби от 36-тия месец вкус Fresh Strawberry 50 мл.
    Elgydium Kids, 50 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Elgydium Kids комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх. Характеристики: освежава дъха грижи се за венците почиства зъбите предпазва от зъбен кариес има щадящ състав подсилва зъбите Начин на употреба: Ползвайте при необходимост.
  • Marvel Spiderman Shower gel & Shampoo шампоан и душ гел за деца 300 мл.
    Marvel Spiderman Shower gel & Shampoo, 300 мл., Детски шампоани за деца, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Marvel Spiderman Shower gel & Shampoo бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата закачлив детски мотив дизайнерска щампа щадящо измива детската косичка придава усещане за свежест щади детската кожа Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Weleda Baby Derma Балсам за суха и чувствителна кожа 25 гр.
    Weleda Baby Derma, 25 гр., Балсами за устни за деца за деца, Продуктът Weleda Baby Derma ефективно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина подобрява сухата кожа за ползване за тялото и лицето укрепва кожната бариера подхранва детската кожа Състав: вегански продукт без парфюм Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Trudi Baby Care еднократни подложки за смяна на пелените 60x60 cm 10 бр.
    Trudi Baby Care, 10 бр., Еднократни подложки за смяна на пелените за деца, Където и да сменяте пелените на бебето си, еднократните подложки Trudi Baby Care ще осигурят на детенцето максимална чистота и удобство. Произведени са от фин и приятен материал и винаги ще ви улеснят при смяната на пелената. Изключително подходящи са най-вече по време на път и при гостувания извън дома. Характеристики: осигуряват комфорт и чистота при смяна могат да се използват като защита на спалното бельо в кошарката идеални най-вече при пътуване Начин на употреба: Преди смяна на пелената поставете подложката върху плота за преобуване или на масата.
  • Mustela Bébé Set подаръчен комплект(за деца от раждането им)
    Mustela Bébé Set, Детски шампоани за деца, Улеснете и направете по-приятна грижата за малкото детенце за себе си или за младата майка около вас. Комплектът за бебе Mustela Bébé Set е пълен с необходими вещи, които ще зарадват всяка грижовна майка. С практичния комплект никога няма да сгрешите. Характеристики: микс от козметични продукти за ежедневна употреба продукти, подходящи за бебето от раждането изключително подходящ за подарък Комплектът съдържа: гел за тяло и коса за деца 200 мл. почистващи кърпички за деца 25 бр. защитен крем за деца против възпаления 50 мл. хидратиращ крем за лице за деца от раждането им 40 мл. Състав: продуктите са дерматологично тествани Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
  • Jack N’ Jill Tickle Tooth четка за зъби за деца 1 бр.
    Jack N’ Jill Tickle Tooth, 1 бр., Електрически четки за деца за деца, Електрическата четка за зъби Jack N’ Jill Tickle Tooth бързо, нежно и надеждно почиства детските зъби. Характеристики: лесно се обслужва има весел, детски дизайн удобно се държи в ръката отстранява зъбната плака предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Dettol Kids No-Touch безконтактен дозатор за сапун 250 мл.
    Dettol Kids No-Touch, 250 мл., Детска грижа за тяло за деца, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Dettol Kids No-Touch щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: не изсушава кожата дори при ежедневна употреба оставя ръцете хигиенично чисти приятен свеж аромат отстранява нечистотиите и бактериите Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от сапуна върху кожата на ръцете, разпенете и измийте.
  • Dettol Soft on Skin Kids Explorer Power пълнител за безконтактен дозатор за сапун 250 мл.
    Dettol Soft on Skin Kids Explorer Power, 250 мл., Къпане на деца за деца, За моментите, в които трябва да се осланяте на безупречно чисти ръце, Dettol Soft on Skin Kids Explorer Power сапун е най-добрата ви опция. Той ефикасно почиства кожата и отстранява замърсяванията от нея. Характеристики: оставя ръцете хигиенично чисти антибактериално действие закачлив детски мотив има хидратиращ ефект приятен свеж аромат пълнител за безконтактен дозатор Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от сапуна върху кожата на ръцете, разпенете и измийте.
  • Beaba Training Bib 4 months+ лигавник Pink Grid 1 бр.
    Beaba Training Bib 4 months+, 1 бр., Детски лигавници за деца, Когато децата се захванат с ядене, дрешките им рядко остават чисти. Детският лигавник Beaba Training Bib 4 months+ ще ви помогне да запазите комфорта и чистотата на детето по време на ядене, а дрехите му да се задържат повече време извън пералнята. Характеристики: пази детето от изцапване настройка на закопчаването лесно се поддържа чист достатъчно здрав, за да запазва формата си при употреба голям джоб, който улавя остатъците от храна неостаряващ и елегантен дизайн Начин на употреба: Преди хранене поставете лигавника на врата на детето. При изцапване измийте с гореща вода.
  • Disney Naturaverde Baby Ultra Delicate Wash душ гел и шампоан 2 в 1 за деца от раждането им 200 мл.
    Disney Naturaverde Baby Ultra Delicate Wash, 200 мл., Детски шампоани за деца, Душ гелът и шампоан 2 в 1 бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: щади детската кожа предоставя грижа за косата и кожата хидратира и омекотява подхранва детската кожа при къпане закачлив детски мотив Състав: не съдържа натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат (SLS и SLES) Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • DC Comics Batman Eau de Toilette тоалетна вода за деца 50 мл.
    DC Comics Batman Eau de Toilette, 50 мл., Детски парфюми за деца, С тоалетната вода за деца DC Comics Batman Eau de Toilette вашето момченце със сигурност ще се почувства като любимият му супергерой. Съставките са щадящи към детската кожа, а флаконът несъмнено ще му стане любим. чист, свеж аромат вдъхновено от любимите детски герои идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост ароматът не съдържа алкохол съставките са щадящи към детската кожа
  • NUK First Choice + 300 ml бебешко шише с контрол на температурата 300 мл.
    NUK First Choice + 300 ml, 300 мл., Детски шишета и купички за деца, В моментите, когато не можете да накърмите детето, надеждно ще ви послужи бебешкото шише NUK First Choice + 300 ml. Специално пригодената форма на биберона дава на детето усещане за комфорт, което е изключително важно за такава основна нужда като храненето. Характеристики: запазва активната дейност на мускулите на устата и езика с формата си биберонът напомня на майчината гръд намалява появата на колики стимулира детето да бъде активно при сучене също като при кърменето позволява на детето да пие спокойно и отпуснато широко гърло за лесно пълнене и почистване мек накрайник за пиене
  • Disney Disney Princess Hair Set подаръчен комплект(за деца )
    Disney Disney Princess Hair Set, Комплекти за деца за деца, Детските опашчици трябва да имат красива украса. Аксесоарът за коса Disney Disney Princess Hair Set прави всяка детска прическа още по-симпатична. Характеристики: създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите задържа се на своето място има оригинална форма Комплектът съдържа: Cinderella колие 1 бр. Sleeping Beauty тънки ластици за коса 12 бр. Cinderella панделка за коса 1 бр. Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • NUK First Choice + Winnie The Pooh бебешко шише с контрол на температурата 6-18 m 150 мл.
    NUK First Choice + Winnie The Pooh, 150 мл., Детски шишета и купички за деца, Искате детето ви да си създаде правилни навици за спазване на режима на пиене? Задачата е по-лесна с детското шише NUK First Choice + Winnie The Pooh, чийто размер е идеален за детската ръчичка. Освен това закачливият дизайн се харесва на децата. Характеристики: винтова капачка мек накрайник за пиене силиконов биберон позволява лесен и бърз преход от пиене от шише към пиене от чаша дръжките идеално пасват в малките детски ръчички идеален за пътуване
  • Zopa Wooden Camera фотоапарат от дърво Green 1 бр.
    Zopa Wooden Camera, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Zopa Wooden Camera не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: лека и практична, идеална за път стимулира развитието на зрението и допирното осезание подходящ за декорация на детска стая ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си Състав: дърво
  • Zopa Wooden Unicorn пръстени за подреждане от дърво Blue 1 бр.
    Zopa Wooden Unicorn, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Zopa Wooden Unicorn не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание играчката може да се сгъва и разгъва Състав: дърво
  • Zopa Wooden Rainbow дъга за сглобяване от дърво Sunrise 1 бр.
    Zopa Wooden Rainbow, 1 бр., Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Zopa Wooden Rainbow не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето подходящ за декорация на детска стая развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си стимулира развитието на зрението и допирното осезание играчката може да се сгъва и разгъва Състав: дърво
  • Bübchen Sensitive Minis Set подаръчен комплект за деца от раждането им 4 бр.
    Bübchen Sensitive Minis Set, 4 бр., При подсичане за деца, Улеснете и направете по-приятна грижата за малкото детенце за себе си или за младата майка около вас. Комплектът за бебе Bübchen Sensitive Minis Set е пълен с необходими вещи, които ще зарадват всяка грижовна майка. С практичния комплект никога няма да сгрешите. Характеристики: комплект на изгодна цена изключително подходящ за подарък микс от козметични продукти за ежедневна употреба продукти, подходящи за бебето от раждането красива подаръчна опаковка Комплектът съдържа: тоалетно мляко за тяло за детска кожа 50 мл. нежна билкова вана 50 мл. крем против подсичане 20 мл. почистващ гел с лайка и овесени екстракти 50 мл. Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
  • Childhome My Lunchbag Pink Copper термочанта за храна 1 бр.
    Childhome My Lunchbag Pink Copper, Детски чанти и раници за деца, Носете винаги нещо за хапване за себе си и детето. Продуктът Childhome My Lunchbag Pink Copper е много подходящ не само за пътуване. Отличава се с практичност и скоро ще се превърне в незаменим помощник на всеки родител. Характеристики: идеален за пътуване подходящо за топли и студени храни достатъчно място Начин на употреба: При замърсяване е достатъчно да изтриете с влажна кърпа.
  • Tommee Tippee Closer To Nature Breast-like Natural Night 0-6m биберон 2 бр.
    Tommee Tippee Closer To Nature Breast-like Natural Night 0-6m, 2 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът Tommee Tippee Closer To Nature Breast-like Natural Night 0-6m дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: допринася за правилното развитие на венците и зъбите фин биберон пръстенът на биберона свети на тъмно ортодонтска форма Състав: силикон Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Pip the Panda бебешко шише Slow Flow 0m+ 260 мл.
    Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Pip the Panda, 260 мл., Шишета за хранене на бебета за деца, В моментите, когато не можете да накърмите детето, надеждно ще ви послужи бебешкото шише Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Pip the Panda. Специално пригодената форма на биберона дава на детето усещане за комфорт, което е изключително важно за такава основна нужда като храненето. Характеристики: стимулира детето да бъде активно при сучене също като при кърменето профилираната форма улеснява правилното държане на шишето широко гърло за лесно пълнене и почистване силиконов биберон запазва активната дейност на мускулите на устата и езика с формата си биберонът напомня на майчината гръд намалява появата на колики
  • Tommee Tippee Closer To Nature Advanced Anti-colic Teat биберон за шише Variable Flow 0m+ 2 бр.
    Tommee Tippee Closer To Nature Advanced Anti-colic Teat, 2 бр., Биберони за шишета за деца, Помага на децата по-лесно да пият от шише, улеснява преминаването от кърмене към шише и чудесно се нагажда към детската уста. Биберонът за шише Tommee Tippee Closer To Nature Advanced Anti-colic Teat прилича по форма на гърдата на мама и затова децата го приемат по-лесно. Характеристики: идеално се нагажда към детската уста влияе върху правилното развитие на цялата устна кухина на детето с формата си биберонът напомня на майчината гръд Състав: силикон

Последно видяно

Сега можете да намерите бебешки дрехи, всички нови дрехи за малки деца, бременни жени и бебета на едно място, да намерите най-възхитителните добри неща и да ги закупите онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх