Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления за деца от размер A

82
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Signal Kids четка за зъби за деца 1 бр.
    Signal Kids, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Signal Kids задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: леко и надеждно почиства зъбите щадящо се грижи за венците удобно се държи в ръката Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Disney Frozen Shampoo and Conditioner шампоан и балсам 2 в1 за деца 250 мл.
    Disney Frozen Shampoo and Conditioner, 250 мл., За лесно разресване за деца
  • Huggies Natural Care почистващи кърпички с алое вера 56 бр.
    Huggies Natural Care, 56 бр., Детски мокри кърпички за деца
  • Nivea Baby кремообразна пяна за вана 500 мл.
    Nivea Baby, 500 мл., Къпане на деца за деца, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Nivea Baby ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: внимателно се грижи за детската кожа хидратира и подхранва кожата не причинява раздразнение предотвратява изсушаване на кожата Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка.
  • TePe Mini Illustration четка за зъби за деца с малък тънък накрайник много мека 1 бр.
    TePe Mini Illustration, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби TePe Mini Illustration задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: леко и надеждно почиства зъбите щадящо се грижи за венците удобно се държи в ръката Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Johnson's® Bedtime масло да добър сън 200 мл.
    Johnson's® Bedtime, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Johnson's® Bedtime обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: хидратира в дълбочина прави кожата гъвкава и омекотена предотвратява изсушаване на кожата подходящиза чувствителна до алергична кожа Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
  • Signal Kids паста за зъби за деца Strawberry 50 мл.
    Signal Kids, 50 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Signal Kids отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: предотвратява възникване на зъбен кариес отстранява зъбната плака подсилва зъбния емайл Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
  • Sebamed Baby Wash детски синдет 100 гр.
    Sebamed Baby Wash, 100 гр., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Sebamed Baby Wash оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии прави кожата фина и еластична има подхранващ ефект интензивно хидратира поддържа естественото pH на кожата Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Sebamed Baby Care детски екстра нежен крем 50 мл.
    Sebamed Baby Care, 50 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Sebamed Baby Care придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: повишава устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влияния поддържа естественото pH на кожата хидратира и омекотява детската кожа лесно се втрива и бързо попива Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Johnson's® Bedtime детско мляко за тяло за добър сън 300 мл.
    Johnson's® Bedtime, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Johnson's® Bedtime придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: подхранва детската кожа хидратира и омекотява детската кожа подкрепя естествените функции на кожата Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Johnson's® Care тоалетно мляко за тяло за деца 300 мл.
    Johnson's® Care, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Johnson's® Care се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: добре се нанася, лесно абсорбира хидратира кожата в дълбочина бързо се абсорбира Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Minions Bath Bomb пенлива топка за вана Raspberry 1 бр.
    Minions Bath Bomb, 1 бр., Къпане на деца за деца, Обичате да си почивате в горещата вана? Пенливата топка за вана Minions Bath Bomb ще ви гарантира заслужено ароматно и релаксиращо усещане след дългия ден. Характеристики: създава богата пяна закачлив детски мотив ухае приятно хидратира и подхранва кожата Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Bebble Body Milk хидратиращ лосион за тяло за деца от раждането им 200 мл.
    Bebble Body Milk, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът Bebble Body Milk нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: подхранва детската кожа поддържа естествената защитна способност на кожата хидратира и омекотява детската кожа Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Johnson's® Wash and Bath нежен шампоан за деца от раждането им с лайка 500 мл.
    Johnson's® Wash and Bath, 500 мл., Детски шампоани за деца, Шампоанът Johnson's® Wash and Bath отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща. Характеристики: щадящо измива детската косичка подсилва естествения блясък на косичката подходящо за ежедневна употреба Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Johnson's® Cottontouch хидратиращо мляко за тяло и лице за деца от раждането им 300 мл.
    Johnson's® Cottontouch, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът Johnson's® Cottontouch нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: прави я нежна и омекотена лесно се втрива и бързо попива хидратира и подхранва детската кожа Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Linteo Baby тоалетно мляко за тяло за детска кожа 250 мл.
    Linteo Baby, 250 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът Linteo Baby нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: ефективно подхранва прави я нежна и омекотена хидратира и омекотява детската кожа Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
  • Linteo Baby пяна за вана за деца 250 мл.
    Linteo Baby, 250 мл., Къпане на деца за деца, Продуктът Linteo Baby внимателно се грижи за детската кожа при къпане. Характеристики: не причинява раздразнение създава фина пяна може да се ползва и за чувствителна кожа подхранва детската кожа при къпане хидратира и омекотява кожата Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.
  • Linteo Baby успокояващ детски крем за лице 75 мл.
    Linteo Baby, 75 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Linteo Baby придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа предотвратява изсушаване на кожата създава защитен слой на кожата Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Linteo Baby мокри кърпички с невен 72 бр.
    Linteo Baby, 72 бр., Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Деликатните кърпички Linteo Baby се справят лесно, бързо и същевременно щадящо с всички замърсявания. Надеждно почистват чувствителната детска кожа, като в същото време се грижат нежно за нея и предотвратяват изсушаването и раздразнението. Подходящи са за незабавно освежаване или грижа и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: за грижа и почистване на детската кожа нежно почиства кожата от нечистотии за чувствителна детска кожа Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.
  • Herbadent Original JUNIOR четка за зъби за деца 1 бр.
    Herbadent Original JUNIOR, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Herbadent Original JUNIOR задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: лесно се обслужва отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите достига и до труднодостъпните места удобно се държи в ръката Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Linteo Baby клечки за уши за деца 65 бр.
    Linteo Baby, 65 бр., Клечки за уши за деца, Почистването на ушите е важна част от ежедневната хигиена. Клечките за уши Linteo Baby са отличен помощник. Те ще са ви от полза, както при почистване на ушите, така и при корекция на грима. Характеристики: практична кутия, която се затваря нежно и ефективно почиства ушите за ежедневна хигиена за нежните детски уши Състав: 100% памук
  • Canpol babies Newborn Baby B 6-18m биберон Beige 1 бр.
    Canpol babies Newborn Baby B 6-18m, 1 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът Canpol babies Newborn Baby B 6-18m дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: симетрична форма фин биберон изключително добре се обезвъздушава допринася за правилното развитие на венците и зъбите лесно може да се прикрепи към клипс Състав: силикон
  • Canpol babies Hygiene комплект за маникюр(за деца )
    Canpol babies Hygiene, Ножици за бебета за деца, Рязането на мъничките детски нокти може и да не бъде непосилна задача. Ножицата за бебета Canpol babies Hygiene има специална форма и елементи за безопасност, за да сте спокойни. Ще се справите по-лесно и удобно, отколкото предполагате. Характеристики: заоблени върхове изключително безопасна изключително подходящ за подарък Комплектът съдържа: детска ножица със закръглен връх 1 бр. пила за нокти 1 бр. клещи за нокти 1 бр. Начин на употреба: Задължително използвайте ножицата суха.
  • Pink Elephant Girls пяна за вана за деца Kitty 500 мл.
    Pink Elephant Girls, 500 мл., Къпане на деца за деца, Пяната за вана Pink Elephant Girls осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: нежно измива всички нечистотии прави кожата фина и еластична поддържа естественото pH на кожата не люти в очите закачлив детски мотив Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Pink Elephant Girls шампоан и балсам 2 в1 за деца Squirrel 500 мл.
    Pink Elephant Girls, 500 мл., Детски балсами за деца, Шампоанът Pink Elephant Girls отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща. Характеристики: щадящо измива детската косичка прави косата копринено фина и здрава на вид подходящо за ежедневна употреба улеснява разресването на фината коса не люти в очите Начин на употреба: Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
  • Dermacol Aroma Moment Plummy Monster душ гел за деца аромати Plum 250 мл.
    Dermacol Aroma Moment Plummy Monster, 250 мл., Почистване на кожа за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Dermacol Aroma Moment Plummy Monster оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: прави кожата фина и еластична измива фино Начин на употреба: Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
  • Oral B Baby 0 - 2 years четка за зъби за деца 0 - 2 years 1 бр.
    Oral B Baby 0 - 2 years, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Oral B Baby 0 - 2 years задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите весел дизайн за деца леко и надеждно почиства зъбите лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • Oral B Junior Star Wars четка за зъби за деца от 6 години 1 бр.
    Oral B Junior Star Wars, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Oral B Junior Star Wars задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: оригинален дизайн леко и надеждно почиства зъбите щадящо се грижи за венците удобно се държи в ръката Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Nailmatic Funny Tribe тетрадка с дейности for Brown, Black, White Pens 1 бр.
    Nailmatic Funny Tribe, 1 бр., Грим за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Nailmatic Funny Tribe е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: за малки кокони
  • Masha & The Bear Kids паста за зъби за деца с аромат на ягода 75 мл.
    Masha & The Bear Kids, 75 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Masha & The Bear Kids отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: предотвратява възникване на зъбен кариес ефективно предпазва зъбите приятен вкус предпазва венците Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
  • Thermobaby Bibs Baby Blue лигавник
    Thermobaby Bibs Baby Blue, Детски лигавници за деца, Когато децата се захванат с ядене, дрешките им рядко остават чисти. Детският лигавник Thermobaby Bibs Baby Blue ще ви помогне да запазите комфорта и чистотата на детето по време на ядене, а дрехите му да се задържат повече време извън пералнята. Характеристики: пази детето от изцапване лесно се поддържа чист достатъчно здрав, за да запазва формата си при употреба голям джоб, който улавя остатъците от храна подходящ за пътуване неостаряващ и елегантен дизайн Начин на употреба: Преди хранене поставете лигавника на врата на детето. При изцапване измийте с гореща вода.
  • Bebble Wash Gel нежен измиващ гел 400 мл.
    Bebble Wash Gel, 400 мл., Къпане на деца за деца, Продуктът Bebble Wash Gel внимателно се грижи за детската кожа при къпане. Характеристики: прави кожата фина и еластична нежно почиства кожата от нечистотии предотвратява изсъхването на кожата създава фина пяна Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Bebble Detangling Conditioner балсам без отмиване за деца 150 мл.
    Bebble Detangling Conditioner, 150 мл., Къпане на деца за деца, Продуктът Bebble Detangling Conditioner улеснява разресването на фината детска косичка. Характеристики: помага за лесното сресване и изглаждане на косата след употреба косата е фина и мека Начин на употреба: Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Не изплаквайте.
  • Disney Mickey Sunglasses слънчеви очила за деца над 3 г.
    Disney Mickey Sunglasses, Детски аксесоари за деца, Облеклото на малките ви съкровища ще бъде перфектно допълнено от продукта Disney Mickey Sunglasses. Донесете радост на детето си благодарение на практичен аксесоар с игрив дизайн. Характеристики: забавен детски дизайн практичен аксесоар UV филтър
  • Disney Frozen 2 Delicate Wet Wipes мокри кърпички за деца 72 бр.
    Disney Frozen 2 Delicate Wet Wipes, 72 бр., Детски мокри кърпички за деца, Почистващите кърпички Disney Frozen 2 лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа. Характеристики: премахва замърсяванията освежава и подхранва за грижа и почистване на детската кожа Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.
  • L.O.L. Surprise Hair clip Hoops MVP фиба за коса за деца 1 бр.
    L.O.L. Surprise Hair clip Hoops MVP, 1 бр., Аксесоари за коса за деца за деца, Детските опашчици трябва да имат красива украса. Аксесоарът за коса L.O.L. Surprise Hair clip Hoops MVP прави всяка детска прическа още по-симпатична. Характеристики: гарантира грижливост към косата задържа се на своето място Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • Bebble Cream-Soap Lavender крем сапун с лавандула 75 гр.
    Bebble Cream-Soap Lavender, 75 гр., Къпане на деца за деца, Продуктът Bebble Cream-Soap е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа. Характеристики: измива фино има хидратиращ ефект прави кожата фина и еластична Начин на употреба: Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
  • Bebble Facial Cream крем за лице за деца от раждането им 50 мл.
    Bebble Facial Cream, 50 мл., Грижа за кожата за деца за деца, Продуктът Bebble Facial Cream нежно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: лесно се абсорбира хидратира и подхранва детската кожа създава защитна бариера на кожата прави кожата фина и копринена Начин на употреба: Нанесете по детската кожа и леко масажирайте. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Disney Frozen 2 Hair Clips фиби за коса 2 бр.
    Disney Frozen 2 Hair Clips, 2 бр., Аксесоари за коса за деца за деца, Аксесоарът за коса Disney Frozen 2 Hair Clips превъзходно завършва вашата прическа. Характеристики: закачлив и оригинален дизайн задържа се на своето място
  • Disney Frozen 2 Set of Hairbands II ластици за коса за деца
    Disney Frozen 2 Set of Hairbands II, 9 бр., Комплекти за деца за деца, Детските опашчици трябва да имат красива украса. Аксесоарът за коса Disney Frozen 2 Set of Hairbands II прави всяка детска прическа още по-симпатична. Характеристики: създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите задържа се на своето място има оригинална форма
  • Disney Frozen 2 Headband I лента за глава 1 бр.
    Disney Frozen 2 Headband I, 1 бр., Аксесоари за коса за деца за деца, Аксесоарът за коса Disney Frozen 2 Headband I превъзходно завършва вашата прическа. Характеристики: закачлив и оригинален дизайн задържа се на своето място
  • Disney Minnie Mouse Hair Clips фиби за коса 2 бр.
    Disney Minnie Mouse Hair Clips, 2 бр., Аксесоари за коса за деца за деца, Аксесоарът за коса Disney Minnie Mouse Hair Clips превъзходно завършва вашата прическа. Характеристики: закачлив и оригинален дизайн задържа се на своето място
  • Disney Disney Princess Liquid Soap течен сапун за ръце за деца 300 мл.
    Disney Disney Princess Liquid Soap, 300 мл., Къпане на деца за деца, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Disney Disney Princess Liquid Soap щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: нежно измива всички нечистотии има хидратиращ ефект приятен свеж аромат закачлив детски мотив Състав: не съдържа натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат (SLS и SLES) Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Minions Manual Toothbrush четка за зъби за деца софт 3y+ 1 бр.
    Minions Manual Toothbrush, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Minions Manual Toothbrush задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: закачлив дизайн за деца леко и надеждно почиства зъбите удобно се държи в ръката щадящо се грижи за венците Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • Disney Princess Jewelry подаръчен комплект (за деца )
    Disney Princess Jewelry, Детски аксесоари за деца, Облеклото на малките ви съкровища ще бъде перфектно допълнено от продукта Disney Princess Jewelry. Донесете радост на детето си благодарение на практичен аксесоар с игрив дизайн. Характеристики: забавен детски дизайн практичен аксесоар Комплектът съдържа: Princess гривна 3 бр.
  • Disney Frozen 2 Necklace колие 1 бр.
    Disney Frozen 2 Necklace, 1 бр., Детски аксесоари за деца, Облеклото на малките ви съкровища ще бъде перфектно допълнено от продукта Disney Frozen 2 Necklace. Донесете радост на детето си благодарение на практичен аксесоар с игрив дизайн. Характеристики: практичен аксесоар забавен детски дизайн
  • Woobamboo Eco Toothbrush Kids Super Soft бамбукова детска четка за зъби 1 бр.
    Woobamboo Eco Toothbrush Kids Super Soft, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Woobamboo Eco Toothbrush Kids Super Soft задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите лесно се обслужва предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите удобно се държи в ръката Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • WOOM Toothbrush Kids Extra Soft четка за зъби за деца много мека 1 бр.
    WOOM Toothbrush Kids Extra Soft, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби WOOM Toothbrush Kids Extra Soft задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: оригинален дизайн леко и надеждно почиства зъбите закачлив дизайн за деца щадящо се грижи за венците удобно се държи в ръката Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • WOOM Toothbrush Junior 4700 Ultra Soft четка за зъби за деца от 6 години ултра софт 1 бр.
    WOOM Toothbrush Junior 4700 Ultra Soft, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби WOOM Toothbrush Junior 4700 Ultra Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите придава блясък на повърхността на зъбите весел дизайн за деца лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • L.O.L. Surprise Gift Set Hair accessories подаръчен комплект (за деца )
    L.O.L. Surprise Gift Set Hair accessories, Детски аксесоари за деца, Детските опашчици трябва да имат красива украса. Аксесоарът за коса L.O.L. Surprise Gift Set Hair accessories прави всяка детска прическа още по-симпатична. Характеристики: има оригинална форма задържа се на своето място Комплектът съдържа: колие 1 бр. фиба за коса 1 бр. еластичен ластик 1 бр.
  • Marvel Avengers Ironman Shampoo and Shower Gel шампоан и душ гел 2 в 1 за деца 250 мл.
    Marvel Avengers Ironman Shampoo and Shower Gel, 250 мл., Детски шампоани за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Marvel Avengers Ironman Shampoo and Shower Gel помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: прави кожата фина и еластична нежно измива всички нечистотии подхранва кожата измива и косичката закачлив детски мотив Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете. Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
  • I Provenzali BIO Baby Antibacterial Soap антибактериален течен сапун за деца 200 мл.
    I Provenzali BIO Baby Antibacterial Soap, 200 мл., Къпане на деца за деца, За моментите, в които трябва да се осланяте на безупречно чисти ръце, I Provenzali BIO Baby Antibacterial Soap сапун е най-добрата ви опция. Той ефикасно почиства кожата и отстранява замърсяванията от нея. Характеристики: регенерира кожата прави кожата фина и еластична измива фино има хидратиращ ефект антибактериално действие поддържа естественото pH на кожата интензивно хидратира нежно почиства кожата от нечистотии Състав: дерматологично тествано не съдържа натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат (SLS и SLES) Начин на употреба: Може да се ползва и за кожата на тялото. Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
  • Minions The Rise of Guru Gift Set подаръчен комплект (за деца )
    Minions The Rise of Guru Gift Set, Детски аксесоари за деца, Парфюмният комплект Minions The Rise of Guru Gift Set ще накара очите на всяко дете да заблестят. Зарадвайте най-малките с прекрасен аромат, поставен в игрива опаковка с любимия им приказен герой. Характеристики: по мотиви от известен детски приказен филм първият аромат на вашето дете игривият дизайн ще се впише идеално в интериора на детската стая изключително подходящ за подарък за малки кокони Комплектът съдържа: тоалетна вода за деца 50 мл. балсам за устни 5,7 мл. шал бандана 1 бр.
  • WOOM Kids Peach детска паста за зъби 50 мл.
    WOOM Kids Peach, 50 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби WOOM Kids Peach отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: ефективно предпазва зъбите отстранява зъбната плака подсилва зъбния емайл предотвратява възникване на зъбен кариес приятен вкус Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
  • Simply Gentle Organic Baby Safety Buds клечки за уши за бебета и деца 72 бр.
    Simply Gentle Organic Baby Safety Buds, 72 бр., Клечки за уши за деца, Почистването на ушите е важна част от ежедневната хигиена. Клечките за уши Simply Gentle Organic Baby Safety Buds са отличен помощник. Те ще са ви от полза, както при почистване на ушите, така и при корекция на грима. Характеристики: за еднократна употреба нежно и ефективно почиства ушите за нежните детски уши практична кутия, която се затваря за ежедневна хигиена Състав: 100% памук
  • Lip Smacker Disney Princess Cinderella балсам за устни вкус Vanilla Sparkle 4 гр.
    Lip Smacker Disney Princess Cinderella, 4 гр., Грим за деца за жени, Забавлението на първо място. Продуктът Lip Smacker Disney Princess Cinderella е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: изразително регенерира и предпазва придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранване прави устните еластични и кадифено фини за малки кокони Начин на употреба: Нанесете малко количество върху чистите устни и около тях и оставете да абсорбира. При необходимост, повторете.
  • Lip Smacker Disney Princess Ariel балсам за устни вкус Calypso Berry 4 гр.
    Lip Smacker Disney Princess Ariel, 4 гр., Грим за деца за жени, Забавлението на първо място. Продуктът Lip Smacker Disney Princess Ariel е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: изразително регенерира и предпазва придава на устните и около тях необходимата хидратация и подхранване прави устните еластични и кадифено фини за малки кокони Начин на употреба: Нанесете малко количество върху чистите устни и около тях и оставете да абсорбира.
  • Apteo White cosmetic Vaseline witt vit. E вазелин за суха кожа 20 гр.
    Apteo White cosmetic Vaseline witt vit. E, 20 гр., Специална грижа за кожата унисекс, Характеристики: регенерира кожата прави я нежна и омекотена хидратира в дълбочина прави устните меки и нежни Състав: без парфюм Начин на употреба: Подходящо за ежедневна употреба. Ползвайте при необходимост.
  • Nivea Baby нежен шампоан за деца 200 мл.
    Nivea Baby, 200 мл., Детски шампоани за деца, Шампоанът Nivea Baby отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща. Характеристики: щадящо измива детската косичка не люти в очите улеснява разресването на фината коса подходящо за ежедневна употреба Начин на употреба: Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
  • Colgate Little Kids Smiles 3-5 years четка за зъби 1 бр.
    Colgate Little Kids Smiles 3-5 years, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Colgate Max White Optic задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: закачлив дизайн за деца леко и надеждно почиства зъбите удобно се държи в ръката щадящо се грижи за венците оригинален дизайн Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • TePe Kids Extra Soft четка за зъби за деца много мека 1 бр.
    TePe Kids Extra Soft, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби TePe Kids Extra Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Colgate Big Kids Smiles 6-9 четка за зъби 1 бр.
    Colgate Big Kids Smiles 6-9, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Colgate Big Kids Smiles 6-9 задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: закачлив дизайн за деца леко и надеждно почиства зъбите удобно се държи в ръката щадящо се грижи за венците оригинален дизайн Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • Twistshake Spout Teat биберон за шише 4m+ 2 бр.
    Twistshake Spout Teat, 2 бр., Биберони за шишета за деца, Помага на децата по-лесно да пият от шише, улеснява преминаването от кърмене към шише и чудесно се нагажда към детската уста. Биберонът за шише Twistshake Spout Teat прилича по форма на гърдата на мама и затова децата го приемат по-лесно. Характеристики: идеално се нагажда към детската уста подходящ и за пътуване не се разлива Състав: силикон
  • BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Large детска раница Blue (29 x 33 cm)
    BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Large, Детски чанти и раници за деца, В детската градина, на училище, извънкласни занимания или екскурзия. Изпратете детето си навън с удобен и в същото време стилен аксесоар. Детската раница BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Large събира всички задължителни неща, които през целия ден са удобно на една ръка разстояние. Характеристики: модерен стилен дизайн идеална за разходки и екскурзии достатъчно място настройващи се презрамки голямо и малко отделение
  • BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Small детска раница Pink (20 x 23 cm)
    BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Small, Детски чанти и раници за деца, В детската градина, на училище, извънкласни занимания или екскурзия. Изпратете детето си навън с удобен и в същото време стилен аксесоар. Детската раница BrushArt KIDS Fluffy unicorn backpack Small събира всички задължителни неща, които през целия ден са удобно на една ръка разстояние. Характеристики: модерен стилен дизайн идеална за разходки и екскурзии достатъчно място настройващи се презрамки голямо и малко отделение
  • Colgate First Smiles 0-5 паста за зъби за деца 50 мл.
    Colgate First Smiles 0-5, 50 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Colgate First Smiles 0-5 отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: отстранява зъбната плака подсилва зъбния емайл предотвратява възникване на зъбен кариес приятен вкус ефективно предпазва зъбите предпазва венците Начин на употреба: Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения.
  • Barbie Shampoo and Conditioner шампоан и балсам 2 в1 за деца 300 мл.
    Barbie Shampoo and Conditioner, 300 мл., Детски балсами за деца, Шампоанът и балсам 2 в 1 Barbie Shampoo and Conditioner предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт. Характеристики: грижливо измива косата и едновременно улеснява сресването почиства кожата на главата прави косата гладка на допир цялостна грижа за косата в една стъпка Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна коса. Разпенете, леко масажирайте кожата на главата и после изплакнете.
  • Be a Unicorn Naturaverde Toothbrush Medium четка за зъби за деца с капачка за пътуване 1 бр.
    Be a Unicorn Naturaverde Toothbrush Medium, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Be a Unicorn Naturaverde задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: закачлив дизайн за деца леко и надеждно почиства зъбите удобно се държи в ръката Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Be a Unicorn Naturaverde Toothpaste паста за зъби за деца с аромат на ягода 75 мл.
    Be a Unicorn Naturaverde Toothpaste, 75 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Be a Unicorn Naturaverde Toothpaste отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: предотвратява възникване на зъбен кариес подсилва зъбния емайл предпазва венците Начин на употреба: Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения.
  • Be a Unicorn Naturaverde Lip Balm балсам за устни за деца strawberry 5,7 мл.
    Be a Unicorn Naturaverde Lip Balm, 5,7 мл., Грим за деца за деца, Деликатната и чувствителна кожа на детските устни ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Затова заслужава специална грижа с екстра деликатна формула. Балсамът за устни Be a Unicorn Naturaverde Lip Balm е разработен специално за нуждите на детските устни и поради тази причина им осигурява всичко, от което се нуждаят, за да останат хидратирани, деликатни и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва продуктът е подходящ за всекидневна грижа предпазва от слънчевите лъчи прави устните меки и нежни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Spirit Stallion Magic Bath Shampoo & Conditioner шампоан и балсам за деца 200 мл.
    Spirit Stallion Magic Bath Shampoo & Conditioner, 200 мл., Детски балсами за деца, Шампоанът Spirit Stallion Magic Bath Shampoo & Conditioner отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща. Характеристики: регенерира и подхранва косата придава на косата фин аромат почиства кожата в дълбочина щадящо измива детската косичка подходящо за ежедневна употреба улеснява разресването на фината коса Начин на употреба: Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
  • Marvel Spiderman Toothpaste паста за зъби за деца Mint 75 мл.
    Marvel Spiderman Toothpaste, 75 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Marvel Spiderman Toothpaste отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: предотвратява възникване на зъбен кариес отстранява зъбната плака ефективно предпазва зъбите подсилва зъбния емайл Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
  • Oral B Stages 3 четка за зъби за деца софт 1 бр.
    Oral B Stages 3, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Oral B Stages 3 задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: отстранява зъбната плака весел дизайн за деца придава блясък на повърхността на зъбите достига и до труднодостъпните места лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Masha & The Bear Magic Bath Bath & Shower Gel Гел за душ и вана за деца 500 мл.
    Masha & The Bear Magic Bath Bath & Shower Gel, 500 мл., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Masha & The Bear Magic Bath Bath & Shower Gel оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: прави кожата фина и еластична нежно измива всички нечистотии подхранва детската кожа при къпане създава фина пяна закачлив детски мотив ухае приятно Начин на употреба: Нанесете продукта върху кожата на цялото тяло и леко масажирайте. После обилно изплакнете с вода.
  • L.O.L. Surprise Hair clip Kawaii Queen Set фиба за коса за деца 2 бр.
    L.O.L. Surprise Hair clip Kawaii Queen Set, 2 бр., Аксесоари за коса за деца за деца, Детските опашчици трябва да имат красива украса. Аксесоарът за коса L.O.L. Surprise Hair clip Kawaii Queen Set прави всяка детска прическа още по-симпатична. Характеристики: гарантира грижливост към косата задържа се на своето място Начин на употреба: Създайте прическа в желаната форма.
  • Biorepair Kids 0-6 паста за зъби за деца за възстановяване на зъбния емайл Grape 50 мл.
    Biorepair Kids 0-6, 50 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Biorepair Kids 0-6 отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: надеждно почиства зъбите подсилва зъбния емайл приятен вкус Състав: без флуориди Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
  • Canpol babies Exotic Animals 18m+ биберон Koala 1 бр.
    Canpol babies Exotic Animals 18m+, 1 бр., Биберони и залъгалки за деца, Заложете на изпитан с годините начин за успокояване на бебето. Биберонът Canpol babies Exotic Animals 18m+ дава на детето ви усещане за безопасност само за миг. Затова бързо ще се превърне във важна и полезна част от ежедневието ви с бебето. Характеристики: симетрична форма фин биберон пръстенът на биберона свети на тъмно предотвратява появата на рефлекс за хапане на биберона позволява свободно дишане през носа и преглъщане на слюнката нагажда се към формата на небцето на детето изключително добре се обезвъздушава Състав: силикон Начин на употреба: Винаги използвайте биберон, чийто размер отговаря на актуалната възраст на детето.
  • Barbie Oral Care Set Комплект за дентална грижа (за деца )
    Barbie Oral Care Set, Детски пасти за зъби за деца, Четката за зъби Barbie Oral Care Set задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: закачлив дизайн за деца леко и надеждно почиства зъбите удобно се държи в ръката щадящо се грижи за венците приятен вкус предотвратява възникване на зъбен кариес ефективно предпазва зъбите Комплектът съдържа: четка за зъби за деца с капачка за пътуване 1 бр. Strawberry & Caramel паста за зъби за деца 25 мл. Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
  • Disney Frozen Liquid Soap течен сапун 250 мл.
    Disney Frozen Liquid Soap, 250 мл., Къпане на деца за деца
  • NIVEA BABY мултифункционален крем за лице и тяло 75 мл.
    NIVEA BABY, 75 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът NIVEA BABY придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа подхранва детската кожа лесно се абсорбира за чувствителна детска кожа на лицето Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • NIVEA BABY душ гел за тяло и коса 200 мл.
    NIVEA BABY, 200 мл., Почистване на детската кожа на лицето и тялото за деца, Продуктът NIVEA BABY е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа. Характеристики: нежно измива всички нечистотии интензивно хидратира прави кожата фина и еластична нежно измива и детската косичка Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Craze INKEE Unicorn платнена маска за деца 5y+ 1 бр.
    Craze INKEE Unicorn, 1 бр., Грижа за кожата за деца за деца, Продуктът нежно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: хидратира и подхранва детската кожа прави кожата фина и копринена Състав: вегански продукт дерматологично тествано

Последно видяно

Отстъпки 10%, намаления, разпродажба Сега можете да намерите бебешки дрехи, всички нови дрехи за малки деца, бременни жени и бебета на едно място, да намерите най-възхитителните добри неща и да ги закупите онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх