Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за деца от уеб магазин Notino

3920
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Bübchen Kids Shampoo & Shower Gel & Conditioner шампоан, балсам и душ гел 3 в 1 230 мл.
    Bübchen Kids Shampoo & Shower Gel & Conditioner, 230 мл., Детски балсами за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Bübchen Kids Shampoo & Shower Gel & Conditioner оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: подхранва детската кожа при къпане измива и косичката прави кожата фина и еластична има хидратиращ ефект регенерира кожата след употреба косата е фина и мека Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Ziaja Baby пяна за вана променяща цвета за деца от 12 месечна възраст 400 мл.
    Ziaja Baby, 400 мл., Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Ziaja Baby помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: отмива нечистотиите хидратира и омекотява не уврежда защитната бариера на кожата Начин на употреба: Нанесете продукта върху кожата на цялото тяло и леко масажирайте. После обилно изплакнете с вода.
  • Eubos Children Calm Skin крем възстановяващ кожната бариера 50 мл.
    Eubos Children Calm Skin, 50 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Eubos Children Calm Skin придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа подхранва детската кожа подкрепя естествените функции на кожата Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Alpa Toddler нежен душ гел за деца 150 мл.
    Alpa Toddler, 150 мл., Къпане на деца за деца, Предотвратете излишните инциденти при ежедневното къпане. Подложката против хлъзгане Alpa Toddler осигурява безопасността на най-малките и надеждно предпазва от подхлъзване и падане по мократа повърхност под душа или ваната. Характеристики: поддържа естественото pH на кожата измива фино измива и косичката подхранва детската кожа при къпане Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Alpa Toddler Cream with olive oil крем за деца с маслинено олио 75 мл.
    Alpa Toddler Cream with olive oil, 75 мл., Специална грижа за кожата за деца, Детската кожа в областта на пелените е особено склонна към раздразнение и заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова при всяка смяна на пелените продуктът Alpa Toddler Cream with olive oil предлага най-нежната грижа, която помага в битката с подсичането. Незабавно успокоява натоварената кожа, хидратира я, намалява зачервяването и носи облекчение от усещането за сърбеж или друг дискомфорт. Освен това укрепва естествената кожна бариера и образува върху детската кожа защитен слой, който намалява риска от поява на ново подсичане. Характеристики: интензивно хидратира създава върху кожата фин, напълно недразнещ защитен филм омекотява и прави кожата нежна възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Нанасяйте при необходимост тънък слой върху чиста кожа.
  • Alpa Aviril Children's backfill with azulene бебешка пудра 100 гр.
    Alpa Aviril Children's backfill with azulene, 100 гр., Специална грижа за кожата за деца
  • Uriage Xémose Lipid-Replenishing Anti-Irritation Cerat релипидиращ ускокояващ мехлем за много суха чуствителна и атопична кожа 200 мл.
    Uriage Xémose Lipid-Replenishing Anti-Irritation Cerat, 200 мл., Детска грижа за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Uriage Xémose Lipid-Replenishing Anti-Irritation Cerat, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: подобрява сухата кожа интензивно подхранва и омекотява понижава сърбежа и паренето по кожата Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Ziaja Baby мехлем против подсичане 50 мл.
    Ziaja Baby, 50 мл., При подсичане за деца, Триене, влага и недостатъчен достъп на въздух – всичко това води до появата на подсичане. То често се появява в зоната на пелените, където кожата остава покрита. Продуктът Ziaja Baby обаче поглъща излишната непроветрена влага и по този начин гарантира на детето ви кожа без раздразнение, зачервяване и усещане за сърбеж. Освен това, че предотвратява появата на подсичане чрез абсорбиране на влагата, създава върху детската кожа защитен филм, успокоява я и ускорява регенерацията ѝ. Характеристики: пази от подсичане създава върху кожата фин, напълно недразнещ защитен филм регенерира вече възникналото подсичане Начин на употреба: Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
  • Ziaja Baby Гел за зъби за деца 50 мл.
    Ziaja Baby, 50 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Ziaja Baby отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: отстранява зъбната плака ефективно предпазва зъбите Състав: без флуориди вегански продукт Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
  • Ziaja Baby успокояващ детски крем с пантенол 60 мл.
    Ziaja Baby, 60 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Ziaja Baby осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: успокоява раздразнения и зачервявания възстановява защитния филм за чувствителна детска кожа на лицето Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Ziaja Baby гел за зъби за деца без флуорид 50 мл.
    Ziaja Baby, 50 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Ziaja Baby отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: регенерира зъбния емайл предотвратява възникване на зъбен кариес Състав: без флуориди вегански продукт Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
  • Ziaja Baby олио за вана за деца от раждането им 370 мл.
    Ziaja Baby, 370 мл., Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Ziaja Baby помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: отмива нечистотиите хидратира и омекотява подхранва кожата Начин на употреба: Нанесете продукта върху кожата на цялото тяло и леко масажирайте. После обилно изплакнете с вода.
  • Weleda Dental Care детски гел за зъби 50 мл.
    Weleda Dental Care, 50 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Weleda Dental Care отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави. Характеристики: предотвратява възникване на зъбен кариес отстранява зъбната плака приятен вкус Състав: без флуориди вегански продукт Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата. Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения.
  • Trudi Baby Care мокри кърпички 20 бр.
    Trudi Baby Care, 20 бр., Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Деликатните кърпички Trudi Baby Care се справят лесно, бързо и същевременно щадящо с всички замърсявания. Надеждно почистват чувствителната детска кожа, като в същото време се грижат нежно за нея и предотвратяват изсушаването и раздразнението. Подходящи са за незабавно освежаване или грижа и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: премахва замърсяванията омекотява детската кожа Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.
  • Johnson's® Care олио 200 мл.
    Johnson's® Care, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Характеристики: видимо омекотява кожата подхранва и се грижи за кожата хидратира и омекотява детската кожа Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
  • La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics защитно мляко за загар за деца SPF 50+ 250 мл.
    La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics, 250 мл., Слънцезащитна козметика за деца за деца, Детската кожа е изключително чувствителна спрямо слънчевите лъчи, затова е важно да осигурите достатъчно ефективна и надеждна защита. Слънцезащитният продукт La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics ще се погрижи за това. Благодарение на комбинацията от активни UV филтри предотвратява раздразнението, изгарянето и другите увреждания, причинявани от вредните слънчеви лъчи. Формулата му е специално разработена за нуждите на децата, като същевременно им осигурява най-нежната грижа, която действа благоприятно и на най-чувствителната кожа. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите укрепва защитната бариера на кожата намалява риска от възникване на слънчева алергия щадящ е към нежната детска кожа подхранва кожата и се грижи за нея интензивно хидратира продуктът е некомедогенен продуктът е водоустойчив Състав: без парфюм продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество върху кожата преди излагане на слънце. Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
  • Ziaja Baby кремообразен хипоалергенен сапун за деца на възраст от 3 месеца 300 мл.
    Ziaja Baby, 300 мл., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Ziaja Baby оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии поддържа естественото pH на кожата запазва естествената защитна способност на кожата прави кожата фина и еластична Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Ziaja Baby кремообразно хипоалергененно олио за вана за деца на възраст от 1 месец 300 мл.
    Ziaja Baby, 300 мл., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Ziaja Baby оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии прави кожата фина и еластична предотвратява изсъхването на кожата Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • BabyOno Kangaroo Birds лигавник 6m+ 1 бр.
    BabyOno Kangaroo Birds, 1 бр., Детски лигавници за деца, Когато децата се захванат с ядене, дрешките им рядко остават чисти. Детският лигавник BabyOno Kangaroo Birds ще ви помогне да запазите комфорта и чистотата на детето по време на ядене, а дрехите му да се задържат повече време извън пералнята. Характеристики: пази детето от изцапване лесно се поддържа чист забавен детски дизайн Състав: памук Начин на употреба: Преди хранене поставете лигавника на врата на детето.
  • BabyOno Safe Baby Toothbrush Grey четка за зъби за деца 12m+ 1 бр.
    BabyOno Safe Baby Toothbrush Grey, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби BabyOno Safe Baby Toothbrush Grey поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака лесно се обслужва весел дизайн за деца Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • BabyOno Safe Baby Toothbrush четка за зъби за деца 6m+ Blue 1 бр.
    BabyOno Safe Baby Toothbrush, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби BabyOno Safe Baby Toothbrush задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно. Характеристики: закачлив дизайн за деца леко и надеждно почиства зъбите удобно се държи в ръката Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • Mustela Bébé Hydra Bébé хидратиращо мляко за тяло за детска кожа 300 мл.
    Mustela Bébé Hydra Bébé, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Mustela Bébé Hydra Bébé осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: прави я нежна и омекотена хидратира и омекотява детската кожа подхранва детската кожа Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
  • Mustela Bébé PhysiObébé почистваща вода за деца от раждането им 500 мл.
    Mustela Bébé PhysiObébé, 500 мл., Почистване на детската кожа на лицето и тялото за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Mustela Bébé PhysiObébé поддържа крехката кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да я изсушава. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера, а обратното – допринася за хидратацията и омекотяването. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: отстранява всички нечистотии предназначено за деца от самото раждане надеждно се грижи за кожата прави кожата мека и еластична Начин на употреба: С помощта на памучен тампон разтрийте продукта по кожата и оставете да абсорбира.
  • Dtangler Kids Четка за коса
    Dtangler Kids, Детски гребени и четки за коса за деца, Четката за коса Dtangler Kids отлично разресва фината детска косичка. Характеристики: внимателно разресва косата весел дизайн за деца може да се ползва на мокра и суха коса
  • Aromatica Tradice z přírody Baby chest rub балсам за гърди за деца 30 мл.
    Aromatica Tradice z přírody Baby chest rub, 30 мл., Билкови препарати за деца, Продуктът ефективно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: бързо се абсорбира успокоява раздразнения и зачервявания Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира. Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Bione Cosmetics Kids нежен детски шампоан 200 мл.
    Bione Cosmetics Kids, 200 мл., Детски шампоани за деца, Шампоанът Bione Cosmetics Kids ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Spokar Kids четка за зъби за деца софт 1 бр.
    Spokar Kids, 1 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби Spokar Kids поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Spokar Tommy четка за зъби за деца софт 1 бр.
    Spokar Tommy, 1 бр., Детски четки за зъби за деца
  • Nivea Baby Soft хидратиращ крем за лице и тяло 200 мл.
    Nivea Baby Soft, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Nivea Baby Soft осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа предотвратява изсушаване на кожата поддържа естественото pH на кожата Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Revlon Professional Equave Kids хипоалергенен балсам без отмиване за по-лесно разресване на косата над 3 г. 200 мл.
    Revlon Professional Equave Kids, 200 мл., За лесно разресване за деца, Продуктът Revlon Professional Equave Kids улеснява разресването на фината детска косичка. Характеристики: помага за лесното сресване и изглаждане на косата гарантира разресване без дърпане и чупене на косата хидратира и подхранва косата след употреба косата е фина и мека не изсушава и не дразни кожата на главата Начин на употреба: Нанасяйте достатъчно количество на влажна коса и разпенете. Старателно изплакнете.
  • Jack N’ Jill Natural натурална паста за зъби за деца без вкус 50 гр.
    Jack N’ Jill Natural, 50 гр., Детски пасти за зъби за деца, Характеристики: ефективно предпазва зъбите предпазва венците приятен вкус
  • Mustela Bébé Dry Skin подхранващ почистващ гел, съдържащ защитен крем, възстановяващ кожната бариера за деца от раждането им 300 мл.
    Mustela Bébé Dry Skin, 300 мл., Детски шампоани за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Mustela Bébé Dry Skin оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира кожата предотвратява изсъхването на кожата подхранва и се грижи за кожата не люти в очите Начин на употреба: Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода.
  • Vichy Capital Soleil Gentle Milk защитно мляко за лице и тяло за деца SPF 50 300 мл.
    Vichy Capital Soleil Gentle Milk, 300 мл., Слънцезащитна козметика за деца за деца, Слънцезащитният продукт отлично предпазва детската кожа от слънчевите лъчи. Характеристики: предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчите действа превантивно срещу зачервяване намалява риска от възникване на слънчева алергия предпазва от изгаряне на кожата предотвратява изсушаване продуктът е водоустойчив Състав: без парфюм Начин на употреба: Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
  • Bübchen Baby Shower Cream душ крем за деца 230 мл.
    Bübchen Baby Shower Cream, 230 мл., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Bübchen Baby Shower Cream оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: предотвратява изсъхването на кожата прави кожата фина и еластична нежно измива всички нечистотии поддържа естественото pH на кожата Начин на употреба: Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода.
  • Nivea Sun Kids слънцезащитен спрей за деца SPF 50+ 200 мл.
    Nivea Sun Kids, 200 мл., Слънцезащитна козметика за деца за деца, Детската кожа е изключително чувствителна спрямо слънчевите лъчи, затова е важно да осигурите достатъчно ефективна и надеждна защита. Слънцезащитният продукт Nivea Sun Kids ще се погрижи за това. Благодарение на комбинацията от активни UV филтри предотвратява раздразнението, изгарянето и другите увреждания, причинявани от вредните слънчеви лъчи. Формулата му е специално разработена за нуждите на децата, като същевременно им осигурява най-нежната грижа, която действа благоприятно и на най-чувствителната кожа. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите щадящ е към нежната детска кожа намалява риска от възникване на слънчева алергия предпазва от изгаряне на кожата хидратира детската кожа продуктът е водоустойчив Състав: без парфюм Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Напръскайте достатъчно количество върху кожата преди излагане на слънце. Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
  • Apivita Lip Care Bee Princess хидратиращ балсам за устни за деца 4.4 гр.
    Apivita Lip Care Bee Princess, 4.4 гр., Грижа за кожата за деца за деца, Деликатната и чувствителна кожа на детските устни ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Затова заслужава специална грижа с екстра деликатна формула. Балсамът за устни Apivita Lip Care Bee Princess е разработен специално за нуждите на детските устни и поради тази причина им осигурява всичко, от което се нуждаят, за да останат хидратирани, деликатни и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави устните меки и нежни поправя напуканите устни моментално създава комфорт на кожата ухае прекрасно Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • TePe Kids Extra Soft четка за зъби екстра софт за деца 4 бр.
    TePe Kids Extra Soft, 4 бр., Детски четки за зъби за деца, Четката за зъби TePe Kids Extra Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Alpa Aviril Baby oil with azulene нежно детско масло за чувствителна кожа 50 мл.
    Alpa Aviril Baby oil with azulene, 50 мл., Специална грижа за кожата за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Alpa Aviril Baby oil with azulene осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: поддържа естественото pH на кожата веднага облекчава сърбеж подкрепя естествените функции на кожата предотвратява изсушаване на кожата помага при подсичане за чувствителна детска кожа създава защитен слой на кожата
  • Alpa Aviril Baby cream крем за деца 50 мл.
    Alpa Aviril Baby cream, 50 мл., Специална грижа за кожата за деца, Характеристики: успокоява и освежава кожата възстановява комфорта и жизнеността на кожата
  • Sebamed Baby Care детски екстра нежен крем 50 мл.
    Sebamed Baby Care, 50 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Sebamed Baby Care придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: повишава устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влияния поддържа естественото pH на кожата хидратира и омекотява детската кожа лесно се втрива и бързо попива Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Mustela Bébé балсам с аромат на бор за по-спокоен сън 40 мл.
    Mustela Bébé, 40 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Mustela Bébé осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа за чувствителна детска кожа помага за улесняване на дишането Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Badger Sun детски крем за слънчеви бани SPF 30 87 мл.
    Badger Sun, 87 мл., Слънцезащитна козметика за деца за деца, Характеристики: подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
  • Badger Sun защитен крем за кърмачета SPF 30 87 мл.
    Badger Sun, 87 мл., Слънцезащитна козметика за деца за деца, Слънцезащитният продукт отлично предпазва детската кожа от слънчевите лъчи. Характеристики: има водоустойчива текстура хидратира детската кожа за ползване за тялото и лицето Начин на употреба: Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
  • Mustela Bébé успокояващ лосион за тяло за деца от раждането им 200 мл.
    Mustela Bébé, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът Mustela Bébé нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа омекотява и помага за копринено гладка кожа подхранва детската кожа Състав: без парфюм продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира. Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 резервни глави за четка за зъби HX6034/33 4 бр.
    Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33, 4 бр., Електрически четки за деца за деца, Резервните глави за четки за зъби Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 ще ви помогнат да достигнете най-добри резултати при оралната хигиена. Редовната им замяна ви гарантира ефективно почистване на зъбите, както с нова четка за зъби. Характеристики: премахва от детските зъби остатъците от храна и оцветяване от напитки и сладки почистването е удобно, бързо и забавно осигурява много нежно почистване на зъбите удобно се държи в ръката Начин на употреба: Поставете резервната глава на четката от дадения тип и вкарайте до щракване.
  • Regina Princess балсам за устни за деца (Bubble Gum) 4.8 гр.
    Regina Princess, 4.8 гр., Грижа за кожата за деца за деца, Деликатната и чувствителна кожа на детските устни ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Затова заслужава специална грижа с екстра деликатна формула. Балсамът за устни Regina Princess е разработен специално за нуждите на детските устни и поради тази причина им осигурява всичко, от което се нуждаят, за да останат хидратирани, деликатни и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: продуктът е подходящ за всекидневна грижа ухае прекрасно осигурява защита на кожата на устните Начин на употреба: Употребявайте по всяко време при необходимост.
  • Burt’s Bees Baby Bee защитен крем за деца против възпаления с витамин Е 85 гр.
    Burt’s Bees Baby Bee, 85 гр., При подсичане за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Burt’s Bees Baby Bee осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа бързо се абсорбира възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Weleda Kids Magic Mint душ-крем и шампоан за деца 2 в 1 150 мл.
    Weleda Kids Magic Mint, 150 мл., Детски шампоани за деца, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Weleda Kids Magic Mint бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: подхранва детската кожа при къпане щадящо измива детската косичка подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Ziaja Baby крем за деца SPF 6 50 мл.
    Ziaja Baby, 50 мл., Грижа за кожата за деца за деца, Продуктът Ziaja Baby нежно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: прави кожата фина и копринена хидратира и подхранва детската кожа лесно се абсорбира Начин на употреба: Нанесете по детската кожа и леко масажирайте.
  • Ziaja Baby мляко за тяло за деца и бебета над 1 м. 300 мл.
    Ziaja Baby, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Ziaja Baby осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа успокоява раздразненията лесно се втрива и бързо попива Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • A-Derma Protect Kids слънцезащитно мляко в спрей SPF 50+ за деца 200 мл.
    A-Derma Protect Kids, 200 мл., Слънцезащитна козметика за деца за деца, Характеристики: за ползване за тялото и лицето Начин на употреба: Повторете, особено преди и след къпане, след изтриване или подсушаване с кърпа.
  • Oral B Vitality D100 Kids StarWars резервни глави за четка за зъби много мека 2 бр.
    Oral B Vitality D100 Kids StarWars, 2 бр., Електрически четки за деца за деца, Резервните глави за четки за зъби Oral B Vitality D100 Kids StarWars ще ви помогнат да достигнете най-добри резултати при оралната хигиена. Редовната им замяна ви гарантира ефективно почистване на зъбите, както с нова четка за зъби. Характеристики: почиства зъбите и на трудно достъпните места удобна и лесна употреба лесно се заменя Начин на употреба: Поставете резервната глава на четката от дадения тип и вкарайте до щракване.
  • Oral B Vitality D100 Kids Frozen сменяеми глави много мека над 3 г. 2 бр.
    Oral B Vitality D100 Kids Frozen, 2 бр., Електрически четки за деца за деца, Резервните глави за четки за зъби Oral B Vitality D100 Kids Frozen ще ви помогнат да достигнете най-добри резултати при оралната хигиена. Редовната им замяна ви гарантира ефективно почистване на зъбите, както с нова четка за зъби. Характеристики: почиства зъбите и на трудно достъпните места удобна и лесна употреба лесно се заменя Начин на употреба: Поставете резервната глава на четката от дадения тип и вкарайте до щракване.
  • invisibobble Kids ластици за коса Princess Sparkle 3 бр.
    invisibobble Kids, 3 бр., Аксесоари за коса за деца за деца
  • Ziaja Baby душ гел за тяло и коса 2 в 1 400 мл.
    Ziaja Baby, 400 мл., Детски шампоани за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Ziaja Baby оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии измива и косичката интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода.
  • Ziaja Baby детски шампоан od 6 měsíců 270 мл.
    Ziaja Baby, 270 мл., Детски шампоани за деца, Шампоанът Ziaja Baby отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща. Характеристики: щадящо измива детската косичка регенерира и подхранва косата интензивно хидратира улеснява разресването на фината коса Начин на употреба: Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
  • Martinelia Little Unicorn Travel Wallet подаръчен комплект (за деца )
    Martinelia Little Unicorn Travel Wallet, 1 бр., Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Martinelia Little Unicorn Travel Wallet е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: с любим детски мотив в игрива опаковка изключително подходящ за подарък весел дизайн за деца за семпъл грим лесно се измива с вода гланц за устни Комплектът съдържа: сенки за очи 25 x 0,5 гр. руж 4 x 2 гр. блясък за устни 4 x 1,5 гр. блясък за устни с блестящи частици 4 x 0,7 гр. апликатор 2 бр. кремави сенки са очи 8 бр.
  • Martinelia Magic Ballet Lip Balm Duo балсам за устни (за деца )
    Martinelia Magic Ballet Lip Balm Duo, 2x4 гр., Комплекти за деца за деца, Балсамът за устни Martinelia Magic Ballet се грижи отлично за детските устни. Характеристики: изключително подходящ за подарък с любим детски мотив веднага възстановява и подхранва устните има успокояващ ефект хидратира в дълбочина
  • Martinelia Magic Ballet Cosmetic Set подаръчен комплект (за деца )
    Martinelia Magic Ballet Cosmetic Set, Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Martinelia Magic Ballet Cosmetic Set е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: с любим детски мотив изключително подходящ за подарък комплектът радва от пръв поглед с опаковката си цветен лак за нокти Комплектът съдържа: лак за нокти 3 бр. пила за нокти 1 бр. гребен 1 бр.
  • Martinelia Magic Ballet Lip Balm Set комплект гланц за устни с калъфка за деца 5x3,6 гр.
    Martinelia Magic Ballet Lip Balm Set, 5x3,6 гр., Комплекти за деца за деца, Балсамът за устни се грижи отлично за детските устни. Характеристики: хидратира в дълбочина веднага възстановява и подхранва устните предпазва от атмосферните влияния осигурява интензивна грижа продуктът е подходящ за всекидневна грижа Начин на употреба: Употребявайте по всяко време при необходимост. Нанасяйте леко върху устните с кръгови движения.
  • Martinelia My Best Friends Beauty Set Tin подаръчен комплект (за деца )
    Martinelia My Best Friends Beauty Set Tin, Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Martinelia My Best Friends Beauty Set Tin е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: изключително подходящ за подарък ще зарадва всяко момиченце с любим детски мотив Комплектът съдържа: сенки за очи 9 x 0,6 гр. блясък за устни 4 x 0,5 гр. апликатор 1 бр. козметично куфарче 1 бр.
  • Martinelia My Best Friends Nail Polish & Stickers комплект лак за нокти за деца 3x4 мл.
    Martinelia My Best Friends Nail Polish & Stickers, 3x4 мл., Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Martinelia My Best Friends Nail Polish & Stickers е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: изключително подходящ за подарък ще зарадва всяко момиченце за отстраняване не е необходим класически лакочистител за нокти
  • Martinelia Yummy The Sweetest Beauty Set подаръчен комплект (за деца )
    Martinelia Yummy The Sweetest Beauty Set, Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Martinelia Yummy The Sweetest Beauty Set е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: изключително подходящ за подарък ще зарадва всяко момиченце с любим детски мотив за отстраняване не е необходим класически лакочистител за нокти гланц за устни Комплектът съдържа: 4 Ks 1 Ks
  • Mustela Bébé нежен шампоан за деца от раждането им 500 мл.
    Mustela Bébé, 500 мл., Детски шампоани за деца, Шампоанът Mustela Bébé отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща. Характеристики: измива косата и кожата на главата придава на косата фин аромат прави косата гладка Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Tous Kids Boy тоалетна вода за деца 100 мл.
    Tous Kids Boy, 100 мл., Детски парфюми за деца, Тоалетната вода Tous Kids Boy предизвиква радостната, вълнуваща и безгрижна атмосфера на ваканционните дни и ви обгръща с волност и свежест. плодов аромат за целодневно носене
  • Tous Kids Girl тоалетна вода за деца 100 мл.
    Tous Kids Girl, 100 мл., Детски парфюми за деца, „И аз искам парфюм, мамо!“. Тоалетната вода за деца Tous Kids Girl ще изпълни желанието на малката ви принцеса и ще позволи да се почувства истинска дама. цветен аромат плодов аромат идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост
  • Mustela Bébé успокояващ и хидратиращ крем за деца от раждането им 40 мл.
    Mustela Bébé, 40 мл., Грижа за кожата за деца за деца, Чувствителната детска кожа на лицето заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Mustela Bébé придава на крехката детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и подхранва детската кожа пази детската кожа от раздразнение създава защитна бариера на кожата Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете по детската кожа и леко масажирайте. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Philips Sonicare For Kids 7+ Standard HX6042/33 резервни глави за четка за зъби за деца HX6042/33 2 бр.
    Philips Sonicare For Kids 7+ Standard HX6042/33, 2 бр., Електрически четки за деца за деца, Резервните глави за четки за зъби Philips Sonicare For Kids 7+ Standard HX6042/33 ще ви помогнат да достигнете най-добри резултати при оралната хигиена. Редовната им замяна ви гарантира ефективно почистване на зъбите, както с нова четка за зъби. Характеристики: почиства зъбите на децата и на трудно достъпните места съвършено премахва зъбната плака удобна и лесна употреба лесно се заменя Начин на употреба: Поставете резервната глава на четката от дадения тип и вкарайте до щракване.
  • FOREO Issa™ Mikro звукова електрическа четка за зъби за деца Bubble Blue
    FOREO Issa™ Mikro, Електрически четки за деца за деца, Характеристики: има весел, детски дизайн почистването е удобно, бързо и забавно
  • Trudi Baby Care почистващи влажни кърпички с цветен нектар 72 бр.
    Trudi Baby Care, 72 бр., Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Кърпичките Trudi Baby Care се преборват лесно и бързо с всички замърсявания. Надеждно и старателно почистват чувствителната детска кожа, като същевременно са достатъчно щадящи и така не я изсушават или раздразват излишно. Подходящи са за незабавно освежаване и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: освежава и подхранва омекотява детската кожа за грижа и почистване на детската кожа Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.
  • Trudi Baby Care детски гел за по-добро дишане с екстракт от хвойна, евкалипт, лайка и мед 70 мл.
    Trudi Baby Care, 70 мл., Детска грижа за тяло за деца, Децата ви заслужават най-нежната грижа. Продуктът Trudi Baby Care е разработен специално за нуждите на детската кожа на лицето, затова осигурява всичко, от което се нуждае, за да остане здрава, нежна и без раздразнение. Характеристики: помага за улесняване на дишането Начин на употреба: Леко разтривайте продукта в областта на гърдите на детето и оставете да абсорбира в кожата.
  • Trudi Baby Care детски успокояващ хидратиращ крем с прополис 100 мл.
    Trudi Baby Care, 100 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Trudi Baby Care осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: повишава устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влияния успокоява раздразнения и зачервявания Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Trudi Baby Care защитен крем за кърмачета с пчелен восък и цинков оксид 100 мл.
    Trudi Baby Care, 100 мл., При подсичане за деца, Детската кожа в областта на пелените е особено склонна към раздразнение и заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова при всяка смяна на пелените продуктът Trudi Baby Care предлага най-нежната грижа, която помага в битката с подсичането. Незабавно успокоява натоварената кожа, хидратира я, намалява зачервяването и носи облекчение от усещането за сърбеж или друг дискомфорт. Освен това укрепва естествената кожна бариера и образува върху детската кожа защитен слой, който намалява риска от поява на ново подсичане. Характеристики: създава върху кожата фин, напълно недразнещ защитен филм възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
  • Trudi Baby Care памучни почистващи мокри кърпички с нектар от цветя 20 бр.
    Trudi Baby Care, 20 бр., Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Кърпичките Trudi Baby Care се преборват лесно и бързо с всички замърсявания. Надеждно и старателно почистват чувствителната детска кожа, като същевременно са достатъчно щадящи и така не я изсушават или раздразват излишно. Подходящи са за незабавно освежаване и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: успокоява раздразненията омекотява детската кожа за грижа и почистване на детската кожа Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.
  • Margarita Kaké Maké пяна за вана за деца 250 мл.
    Margarita Kaké Maké, 250 мл., Къпане на деца за деца, Пяната за вана Margarita Kaké Maké осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата ухае приятно Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Margarita Kaké Maké душ-мляко за деца 250 мл.
    Margarita Kaké Maké, 250 мл., Къпане на деца за деца, Пяната за вана Margarita Kaké Maké осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: ухае приятно хидратира и подхранва кожата създава богата пяна
  • Margarita Kaké Maké нежен шампоан за деца 250 мл.
    Margarita Kaké Maké, 250 мл., Детски шампоани за деца, Шампоанът Margarita Kaké Maké ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата интензивно хидратира придава на косата фин аромат прави косата гладка Състав: не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Weleda Kids Happy Orange душ-крем и шампоан за деца 2 в 1 150 мл.
    Weleda Kids Happy Orange, 150 мл., Детски шампоани за деца, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Weleda Kids Happy Orange бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата придава на косата необходимата хидратация и блясък вариантът продукти 2 в 1 е практичен при пътуване щади детската кожа Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Weleda Kids Cheerful Lime душ-крем и шампоан за деца 2 в 1 150 мл.
    Weleda Kids Cheerful Lime, 150 мл., Детски шампоани за деца, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Weleda Kids Cheerful Lime бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата вариантът продукти 2 в 1 е практичен при пътуване щади детската кожа ухае приятно Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • MIXA Atopiance успокояващо почистващо масло за коса и кожа, склонна към атопичен дерматит 250 мл.
    MIXA Atopiance, 250 мл., Проблеми със скалпа за деца, Душ гелът и шампоан 2 в 1 MIXA Atopiance бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: успокоява раздразненията има подхранващ ефект понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение щади детската кожа Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Alpa Toddler Wet wipes нежни мокри кърпички за бебета за чувствителна кожа 72 бр.
    Alpa Toddler Wet wipes, 72 бр., Специална грижа за кожата за деца, Почистващите кърпички лесно, бързо и надеждно се грижат за детската кожа. Характеристики: за употреба за тяло и лице
  • Trudi Baby Care нежен детски сапун с цветен мед за тяло и лице 500 мл.
    Trudi Baby Care, 500 мл., Къпане на деца за деца, Продуктът Trudi Baby Care нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества. Характеристики: нежно измива всички нечистотии прави кожата фина и еластична подхранва детската кожа при къпане Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Renovality Original Series MIMI балсам за тяло за деца от раждането им 50 мл.
    Renovality Original Series MIMI, 50 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът ефективно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: бързо се абсорбира Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
  • Naif Baby & Kids подаръчен комплект за деца
    Naif Baby & Kids, Детски шампоани за деца, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект. Характеристики: микс от козметични продукти за ежедневна употреба продукти за дълбоко подхранване и хидратация за обработка и регенерация на кожата подходящ и за чувствителна кожа Комплектът съдържа: почистващ и миещ гел за деца и бебета 15 мл. омекотяващ лосион за тяло за деца 15 мл. крем-грижа за деца от раждането им 15 мл. подхранващ шампоан за детски скалп 15 мл. Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
  • Mustela Bébé Stelatopia овлажняващ крем за лице за деца от раждането им 40 мл.
    Mustela Bébé Stelatopia, 40 мл., Грижа за кожата за деца за деца, Чувствителната детска кожа на лицето заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Mustela Bébé Stelatopia придава на крехката детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и подхранва детската кожа ограничава раздразнение, зачервяване и сърбеж за чувствителна детска кожа на лицето Начин на употреба: Нанесете по детската кожа и леко масажирайте.
  • Trudi Baby Care детски шампоан и пяна за вана с мед от цитрусови плодове 500 мл.
    Trudi Baby Care, 500 мл., Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Trudi Baby Care помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: нежно измива и детската косичка ухае приятно лесно се изплаква Начин на употреба: Нанесете продукта на влажна кожа или коса. Леко масажирайте и после изплакнете с вода.
  • Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream шампоан и измиващ гел 2 в 1 за деца над 3 г. Cookies & Vanilla 400 мл.
    Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream, 400 мл., Детски шампоани за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Ziaja Kids Cookies 'n' Vanilla Ice Cream помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира при измиване създава богата пяна Начин на употреба: Нанесете продукта на влажна кожа или коса. Леко масажирайте и после изплакнете с вода.
  • Klorane Bébé Calendula хидратиращ лосион за тяло за деца от раждането им 500 мл.
    Klorane Bébé Calendula, 500 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Klorane Bébé Calendula осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа ефективно подхранва бързо се абсорбира Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Klorane Bébé Calendula нежен измиващ гел за деца от раждането им с дозатор 200 мл.
    Klorane Bébé Calendula, 200 мл., Детски шампоани за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Klorane Bébé Calendula оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии има подхранващ ефект прави кожата фина и еластична успокоява раздразненията измива и косичката Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
  • Biorepair Junior 6-12 детска паста за зъби Mint 75 мл.
    Biorepair Junior 6-12, 75 мл., Детски пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Biorepair Junior 6-12 не съдържа флуориди и подсилва зъбите по естествен начин. Подходяща е за чувствителни зъби и венци. Характеристики: подсилва зъбния емайл осигурява превенция срещу образуването на зъбна плака, камък и кариес приятен вкус освежава дъха ефективно предпазва зъбите Състав: без флуориди Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
  • Johnson's® Shiny Drops балсам в спрей без отмиване с арганово масло от 18-месечна възраст 200 мл.
    Johnson's® Shiny Drops, 200 мл., За лесно разресване за деца, Продуктът Johnson's® Shiny Drops улеснява разресването на фината детска косичка. Характеристики: след употреба косата е фина и мека не изсушава и не дразни кожата на главата не слепва косата Състав: не съдържа силикони Начин на употреба: Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Не изплаквайте.
  • Philips Sonicare For Kids 7+ Standard HX6044/33 резервни глави за четка за зъби 4 бр.
    Philips Sonicare For Kids 7+ Standard HX6044/33, 4 бр., Електрически четки за деца за деца, Резервните глави за четки за зъби Philips Sonicare For Kids 7+ Standard HX6044/33 ще ви помогнат да достигнете най-добри резултати при оралната хигиена. Редовната им замяна ви гарантира ефективно почистване на зъбите, както с нова четка за зъби. Характеристики: отстранява зъбната плака почиства зъбите и на трудно достъпните места леко масажира венците и подобрява тяхното състояние лесно се заменя Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
  • Naif Baby & Kids Milky Bath Oil млечно олио за вана за деца от раждането им 100 мл.
    Naif Baby & Kids Milky Bath Oil, 100 мл., Къпане на деца за деца, Продуктът внимателно се грижи за детската кожа при къпане. Характеристики: внимателно се грижи за детската кожа хидратира и омекотява създава фина пяна Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка.
  • Naif Baby & Kids Nourishing Cream крем-грижа за деца от раждането им 75 мл.
    Naif Baby & Kids Nourishing Cream, 75 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът ефективно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: подхранва детската кожа омекотява и помага за копринено гладка кожа подкрепя естествените функции на кожата Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Naif Baby & Kids Soothing Baby Oil успокояващо масло за деца 100 мл.
    Naif Baby & Kids Soothing Baby Oil, 100 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът ефективно се грижи за фината детска кожа. Характеристики: подхранва детската кожа успокоява раздразненията ефективно регенерира Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
  • A-Derma Primalba Baby миещ гел за тяло и коса за деца 750 мл.
    A-Derma Primalba Baby, 750 мл., Детски шампоани за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът A-Derma Primalba Baby оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата щади детската кожа прави кожата фина и еластична не люти в очите Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Bioderma Atoderm Préventive подхранващ крем за тяло против изсъхване кожата на бебето 200 мл.
    Bioderma Atoderm Préventive, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Bioderma Atoderm Préventive придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа подхранва детската кожа възстановява защитния филм укрепва кожната бариера ограничава раздразнение, зачервяване и сърбеж на кожата предотвратява изсушаване на кожата подкрепя естествените функции на кожата Начин на употреба: Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
  • Dtangler Kids четка за по-лесно разресване на косата 14,5 см
    Dtangler Kids, 14,5 см, Детски гребени и четки за коса за деца, Четката за коса Dtangler Kids отлично разресва фината детска косичка. Характеристики: внимателно разресва косата весел дизайн за деца може да се ползва на мокра и суха коса
  • Baylis & Harding Funky Farm Гел за душ и вана 1000 мл.
    Baylis & Harding Funky Farm, 1000 мл., Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Baylis & Harding Funky Farm помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: внимателно се грижи за детската кожа ухае приятно създава фина пяна Начин на употреба: Нанесете върху кожата по цялото тяло и разпенете. После старателно изплакнете.
  • Johnson's® Bedtime детско мляко за тяло за добър сън 300 мл.
    Johnson's® Bedtime, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Johnson's® Bedtime придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: подхранва детската кожа хидратира и омекотява детската кожа подкрепя естествените функции на кожата Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.

Последно видяно

Сега можете да намерите бебешки дрехи, всички нови дрехи за малки деца, бременни жени и бебета на едно място, да намерите най-възхитителните добри неща и да ги закупите онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх