Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами

177
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Il Granchietto 3PACK боксерки за момчета Eric
    Изгодна опаковка Трико Плоски шевове В колана е вшит ластик Без функционален преден отвор Задната страна е без шевове Крачолите завършват с еластичен кант
  • Il Granchietto 3PACK слипове за момчета Eric
    Изгодна опаковка Трико Плоски шевове В колана е вшит ластик Задната страна е без шевове
  • Enrico Coveri 3PACK боксерки Jay
    Изгодна опаковка Трико В колана е вшит ластик Без функционален преден отвор Задната страна е без шевове Крачолите завършват с еластичен кант
  • Enrico Coveri 3PACK слипове Jay
    Изгодна опаковка Трико В колана е вшит ластик Задната страна е без шевове
  • MONA QUEEN Силиконови чорапи Plus Size Glam 30 DEN
    Подходящ за пищни форми Силиконова лента на горния кант Комбинация от материи Пръстите и петите не са подсилени Тънкост 30 DEN
  • Jadea Сет от топ и бикини за момичета Margherite
    Комплект за момичета Margherite от приятен памук.Топ Класически бикини Трико
  • Desigual Дънки синьо
    Материал: Дънки; Дължина: Къс/Мини; Кройка: Regular
  • MONA QUEEN Предпазни ленти за бедра против охлузвания Breathable
    Незаменимата екипировка за летните дни. Предпазете бедрата си от неприятното охлузване под поли и рокли. Самозалепващите ленти предпазват кожата от охлузване. Силиконовите ленти от вътрешната страна ги държат надеждно на мястото им.Силиконова лента от вътрешната страна на канта
  • Gabriella Предпазни ленти за бедра Satin
    Защитните ленти за бедра Satin се сливат идеално с тялото ви. Те предотвратяват неприятното триене на бедрата и благодарение на двете силиконови ленти остават на място и не се смъкват.Силиконова лента от вътрешната страна на канта
  • MONA QUEEN Стягащ потник PLUS SIZE Smoothwear
    Ще обикнете стягащия потник Smoothwear PLUS SIZE заради способността му да вталява и изглажда контурите на ханша, коремчето и гърба. Той е напълно незабележим под облеклото ви. Незаменим под тениски и плътно прилепнало облекло.SOFT CONTROL – лека степен на стягане Презрамки без регулация
  • Jadea 3PACK Бикини за момичета Margherite I
    Бикини за момичета Изгодна опаковка Трико Широк еластичен колан Предната и задната страна са гладки Подсилено памучно дъно
  • Coqui BIG FROG AMULET Детски чехли, розово, размер
    Детски чехли Coqui BIG FROG AMULET, не се хлъзгат и са подходящи за ходене във вода. Не оставят следи по повърхността. Революционен антибактериален материал CoquiAir. Патентованата мека каишка държи крака здраво в обувката.
  • Coqui PRINTED Детски сандали, бежово, размер
    Детето знае ли вече за жабчето Coqui ? Веднага ще му станат любими ! Не плъзгащи ,не оцветяват и не оставят следи . Могат да се използват и като пантофки за вкъщи .Разцветки за момчета и момичета . Супер удобните ,пъстри сандали от марката Coqui BIG FROG ще станат любимите на твоето дете . Детските сандали с антибактериална стелка CoquiAir имат ергономична форма и омекотяват стъпките . Перфорацията ще им осигури отвеждане на влагата от крачето . Материала намалява риска от преноса на бактерии , не съдържа тежки елементи . Детските сандали отвеждат добре влагата ,проектирани са в стандартите за правилно развитие на детския крак . Патентованият колан задържа крачето на своето място . Обуването и почистването им е лесно .
  • Coqui RUKI - HERO Детски чехли, светлосиньо, размер
    Детски чехли Coqui RUKI - HERO. Решени са в нов, весел дизайн с любими детски мотиви. Остроумно и оригинално изработени. Леки, гъвкави и много удобни.
  • Coqui FROGGY Детски сандали, khaki, размер
    Детските сандали Coqui FROGGY са модел, който много се харесва от децата. 3D печата на канта им дава особен стил. Ергономичната форма омекотява ударите, а антибактериалния материал CoquiAir предлагат комфорт на свяка крачка.
  • Jadea 3PACK бикини за момичета Puzzle
    Бикини за момичета Puzzle от приятен памук с оригинален мотив. В изгодна опаковка от по 3 чифта.Опаковката съдържа три чифта бикини с различен дизайн, вижте снимката.
  • Coqui LINDO KIDS BTS Чехли за момичета, розово, размер
    Джапанките за момичета Coqui LINDO KIDS BTS предлагат невероятно омекотяване на стъпките. Подметката е добре пружинираща , не плъзне и не оцветява. Перфорираната горна част, помага за навлизането на въздух и проветряването на краката, без да навлизат боклуци. Антибактериалната и дишаща стелка CoquiAir е с масажираща повърхност, омекотява стъпките, предлага удобство и е подходяща за вода.
  • Coqui LONG AMULET Детски чехли, зелено, размер
    Детските чехли Coqui LONG AMULET са украсени с амулети. Опростеният им дизайн е направен в изчистени цветове и имат контрастни ленти в подметката. Сандалите са ергономични, леки и удобни.
  • PEDAG JOY Ортопедична стелка, кафяво, размер
    Кожената ортопедична стелка Pedag JOY е подходяща за здравословното израстване на детето. Анатомична ѝ форма подкрепя правилно свода. Здравата форма около петата я придържа в правилна посока. Гъвкавата и приспособяваща материя подпомага правилното укрепване на краката и мускулите. Перфорираната повърхност е леко обработена, като образува оптимален микро климат и поддържа детското краче на сухо.
  • Coqui BIG FROG AMULET Детски чехли, розово, размер
    Детски чехли Coqui BIG FROG AMULET, не се хлъзгат и са подходящи за ходене във вода. Не оставят следи по повърхността. Революционен антибактериален материал CoquiAir. Патентованата мека каишка държи крака здраво в обувката.
  • Coqui LONG SET Детски чехли, оранжево, размер
    Детски чехли Coqui LONG SET. Декорирани са с оригинални амулети за фантазия без ограничения. Ергономично оформени, леки и удобни.
  • Coqui RUKI JUNGLE Детски чехли, синьо, размер
    Детските чехли Coqui JUNGLE са със забавен дизайн с популярни детски мотиви. Забавни и оригинални и в същото време леки, гъвкави и много удобни.
  • Oldcom ENERGY Детски чехли, khaki, размер
    Детските чехли Oldcom ENERGY са изработени от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Подметката на чехлите Energy е проектирана така, че да осигурява отлична опора и омекотяване. За всяка крачка се гарантира удобство и лекота на стъпките. Всички продукти на марката Oldcom са произведени в Европа. Марката Oldcom създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • Coqui JUMPER FLUO Детски сандали, тюркоазено, размер
    Детските сандали Coqui JUMPER FLUO имат свеж дизайн в леко безцветна гама и искрящи цветове. Те са ергономично оформени, леки , удобни и с отлично омекотяване на стъпките.
  • Coqui RUKI UNICORN Чехли за момичета, розово, размер
    Чехлите за момичета Coqui HANDS UNICORN имат забавен дизайн с популярни детски мотиви. Забавни и оригинални, а в същото време леки, гъвкави и много удобни.
  • Coqui HUSKY KIDS Детски чехли с подплата, синьо, размер
    Момчешките чехли clogsy Coqui HUSKY KIDS са допълнени с подплата от изкуствена кожа. Моделът е лек, затоплящ и много удобен. Материалът е CoquiAirе неплъзгащ и антибактериален.
  • Oldcom FEELING Детски чехли, черно, размер
    Детските чехли Oldcom FEELING са изработени с горна част от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Марката OLDCOM създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • ALPINE PRO LISLO Детски чехли, розово, размер
    Детските чехли ALPINE PRO LISLO са изработени в красиви разцветки и детски печат. Чехлите са предназначени за вътрешно и външно носене и те бързо се превръщат в любимите на децата. Оформената стелка и подметката са от пяната EVA, което дава мекота на стъпките.
  • Coqui HUSKY KIDS Детски чехли с подплата, розово, размер
    Момчешките чехли clogsy Coqui HUSKY KIDS са допълнени с подплата от изкуствена кожа. Моделът е лек, затоплящ и много удобен. Материалът е CoquiAirе неплъзгащ и антибактериален.
  • Coqui RUKI 90´S Чехли за момичета, розово, размер
    Детски чехли Coqui RUKI 90´S с весел дизайн с ретро мотиви. Остроумно и оригинално изработени и същевременно леки, гъвкави и много удобни.
  • Etape TINY Детски ръкавици за колоездене, розово, размер
    Детските ръкавици за колоездене Etape TINY са идеални за най-малките състезатели. Предлагат отлична защита, голямо удобство и са допълнени с различни рисунки.
  • Coqui BIG FROG AMULET Детски чехли, синьо, размер
    Детски чехли Coqui BIG FROG AMULET, не се хлъзгат и са подходящи за ходене във вода. Не оставят следи по повърхността. Революционен антибактериален материал CoquiAir. Патентованата мека каишка държи крака здраво в обувката.
  • REIMA AMFIBI Момичешки обувки за дъжд, розово, размер
    Момичешките обувки за дъжд REIMA AMFIBI са много удобни и са изработени от лека материя. Благодарение на отворите при пищялите се обуват лесно, а със своята форма подкрепят правилното израстване на пръстите. При петата имат улей за поставяне на каишка от панталони.
  • Coqui RUKI SPACE Детски чехли, тъмносин, размер
    Детски чехли Coqui RUKI SPACE с весел дизайн с космически мотиви. Остроумно и оригинално изработени и същевременно леки, гъвкави и много удобни.
  • Coqui HUSKY KIDS Детски чехли с подплата, khaki, размер
    Момчешките чехли clogsy Coqui HUSKY KIDS са допълнени с подплата от изкуствена кожа. Моделът е лек, затоплящ и много удобен. Материалът е CoquiAirе неплъзгащ и антибактериален.
  • Coqui YOGI Детски сандали, тъмносин, размер
    Детските сандали Coqui YOGI са изработени във весела цветна комбинация и създават радост на децата при игри. Те са безопасни и удобни, благодарение на патентованите каишки за фиксиране на краката.
  • Coqui LINDO KIDS BTS Чехли за момичета, светло-зелено, размер
    Джапанките за момичета Coqui LINDO KIDS BTS предлагат невероятно омекотяване на стъпките. Подметката е добре пружинираща , не плъзне и не оцветява. Перфорираната горна част, помага за навлизането на въздух и проветряването на краката, без да навлизат боклуци. Антибактериалната и дишаща стелка CoquiAir е с масажираща повърхност, омекотява стъпките, предлага удобство и е подходяща за вода.
  • Coqui RUKI Детски чехли, розово, размер
    Детските чехли Coqui RUKI имат интересен дизайн с любимите детски герои. Шеговитият им оригинален дизайн е олекотен и много удобен.
  • Coqui YOGI Детски сандали, зелено, размер
    Детските сандали Coqui YOGI са изработени във весела цветна комбинация и създават радост на децата при игри. Те са безопасни и удобни, благодарение на патентованите каишки за фиксиране на краката.
  • REIMA AMFIBI Детски ботуши, khaki, размер
    Детските ботуши Reima AMFIBI са изключително леки ботуши за преходните сезони. Изработени са от материала EVA. Благодарени на отворите на пищялите лесно се обуват а със своята форма подкрепят правилното израстване на пръстите. Благодарение на улеите те са лесни за обуване, а формата им спомага за правилния растеж на пръстите. Не съдържат животински продукти.
  • MONA QUEEN Оформящи бикини PLUS SIZE Smoothwear по-дълбоки
    SOFT CONTROL – лека степен на стягане Безшевна изработка По-висока талия, стигаща до под бюста Подсилено памучно дъно
  • Oldcom FEELING Детски чехли, жълто, размер
    Детските чехли Oldcom FEELING са изработени с горна част от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Марката OLDCOM създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • Oldcom ENERGY Детски чехли, сиво, размер
    Детските чехли Oldcom ENERGY са изработени от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Подметката на чехлите Energy е проектирана така, че да осигурява отлична опора и омекотяване. За всяка крачка се гарантира удобство и лекота на стъпките. Всички продукти на марката Oldcom са произведени в Европа. Марката Oldcom създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • Oldcom FEELING Детски чехли, лилаво, размер
    Детските чехли Oldcom FEELING са изработени с горна част от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Марката OLDCOM създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • Oldcom ENERGY Детски чехли, черно, размер
    Детските чехли Oldcom ENERGY са изработени от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Подметката на чехлите Energy е проектирана така, че да осигурява отлична опора и омекотяване. За всяка крачка се гарантира удобство и лекота на стъпките. Всички продукти на марката Oldcom са произведени в Европа. Марката Oldcom създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • Coqui RUKI - HERO Детски чехли, зелено, размер
    Детски чехли Coqui RUKI - HERO. Решени са в нов, весел дизайн с любими детски мотиви. Остроумно и оригинално изработени. Леки, гъвкави и много удобни.
  • Oldcom ENERGY Детски чехли, розово, размер
    Детските чехли Oldcom ENERGY са изработени от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Подметката на чехлите Energy е проектирана така, че да осигурява отлична опора и омекотяване. За всяка крачка се гарантира удобство и лекота на стъпките. Всички продукти на марката Oldcom са произведени в Европа. Марката Oldcom създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • REIMA AMFIBI Детски ботуши, жълто, размер
    Детските ботуши Reima AMFIBI са изключително леки ботуши за преходните сезони. Изработени са от материала EVA. Благодарени на отворите на пищялите лесно се обуват а със своята форма подкрепят правилното израстване на пръстите. Благодарение на улеите те са лесни за обуване, а формата им спомага за правилния растеж на пръстите. Не съдържат животински продукти.
  • Oldcom ENERGY Детски чехли, тъмносин, размер
    Детските чехли Oldcom ENERGY са изработени от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Подметката на чехлите Energy е проектирана така, че да осигурява отлична опора и омекотяване. За всяка крачка се гарантира удобство и лекота на стъпките. Всички продукти на марката Oldcom са произведени в Европа. Марката Oldcom създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • Oldcom ENERGY Детски чехли, бяло, размер
    Детските чехли Oldcom ENERGY са изработени от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Подметката на чехлите Energy е проектирана така, че да осигурява отлична опора и омекотяване. За всяка крачка се гарантира удобство и лекота на стъпките. Всички продукти на марката Oldcom са произведени в Европа. Марката Oldcom създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • Grendha Pink Girl Sandals
    Colour: pinkMaterial: syntheticsSpecifications: intense refreshing fragranceWashing and maintenance: wipe with a damp cloth
  • Blue Boy Flip Flops Rider
    Colour: blueMaterial: syntheticsSpecifications: intense refreshing fragranceWashing and maintenance: wipe with a damp cloth
  • Grendha Blue Girl Sandals
    Colour: blueMaterial: syntheticsSpecifications: intense refreshing fragranceWashing and maintenance: wipe with a damp cloth
  • Coqui FROGGY Детски сандали, цвят сьомга, размер
    Детските сандали Coqui FROGGY са модел, който много се харесва от децата. 3D печата на канта им дава особен стил. Ергономичната форма омекотява ударите, а антибактериалния материал CoquiAir предлагат комфорт на свяка крачка.
  • Grendha White Girl Sandals
    Color: whiteMaterial: syntheticsSpecifications: intense refreshing fragranceWashing & maintenance: wipe with a damp cloth
  • Oldcom FEELING Детски чехли, розово, размер
    Детските чехли Oldcom FEELING са изработени с горна част от мек и еластичен материал, които отлично се приспособява към формата на краката. Предлагат оптимална циркулация на въздуха и забраняват задържането на топлината и влагата до краката. Без значение от това колко дълго ходиш, краката с тези чехли ще бъдат на сухо. Марката OLDCOM създава обувки и аксесоари чрез екологични и щадящи природата процеси. Продуктите са изработени така, че да могат отново да се ползват, да се преправят и рециклират.
  • MONA QUEEN Силиконови чорапи Plus Size Grace I 30 DEN
    Подходящ за пищни форми Силиконова лента от вътрешната страна на обиколката Парфюмиран Подсилени пръсти Тънкост 30 DEN
  • Coqui LONG AMULET Детски чехли, розово, размер
    Детските чехли Coqui LONG AMULET са украсени с амулети. Опростеният им дизайн е направен в изчистени цветове и имат контрастни ленти в подметката. Сандалите са ергономични, леки и удобни.
  • Adrian Силиконови чорапи Gwenn
    Силиконови чорапи Gwenn на ситни точки. Горният им кант отвътре има силиконови ленти, външната страна е украсена с фина дантела.Силиконова лента от вътрешната страна на канта Подсилени пръсти Петите не са подсилени Тънкост 15 DEN
  • Women's jeans Lee Cooper
    Women's jeans by Lee Cooper.<br />- boyfriend cut<br />- fastened with button and zipper<br />- external pockets: 5<br />- loops or the belt<br /> 
  • MONA QUEEN Силиконови чорапи Plus Size Chic 30 DEN
    Подходящ за пищни форми Силиконова лента на горния кант Комбинация от материи Пръстите и петите не са подсилени Тънкост 30 DEN
  • Jadea 3PACK бикини за момичета Mix and Match
    Изгодна опаковка Трико Подсилено памучно дъно Предната и задната страна са гладки
  • Jadea 3PACK бикини за момичета
    Изгодна опаковка Трико Широк еластичен колан Подсилено памучно дъно Предната и задната страна са гладки
  • Gabriella Предпазни ленти за бедрата Mesh
    Лентите Mesh предпазват бедрата Ви от неприятно протриване. Те са леки за тялото и се задържат идеално на мястото си благодарение на двете силиконови ленти.Силиконова лента от вътрешната страна на канта
  • MONA QUEEN Оформящи бикини PLUS SIZE Smoothwear с крачол
    Оформящите бикини Smoothwear PLUS SIZE от лека материя нежно ще изгладят контурите на тялото ви. Благодарение на високата талия бикините са удобни дори за дами с по-пълни форми. Удължените крачоли предотвратяват неприятното протриване на бедрата.SOFT CONTROL – лека степен на стягане Плоски шевове По-висока талия, стигаща до под бюста Подсилено памучно дъно
  • Jadea 3PACK бикини за момичета Fruit
    Изгодна опаковка Плоски шевове Еластичен колан Подсилено памучно дъно Предната и задната страна са гладки
  • Jadea Сет от топ и бикини за момичета Mix and Match
    Сет за момичета от топ и бикини Mix and Match от приятен памук.
  • Coqui FROGGY Детски сандали, розово, размер
    Детските сандали Coqui FROGGY са модел, който много се харесва от децата. 3D печата на канта им дава особен стил. Ергономичната форма омекотява ударите, а антибактериалния материал CoquiAir предлагат комфорт на свяка крачка.

Последно видяно

Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх