Най-голямата модна платформа в България

LOAP онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами

1600
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Loap JEKUNA Дамско зимно яке, кафяво, размер XS
    Дамското капитонирано яке Loap JEKUNA е с качулка в класическа кройка. Водоотблъскващият, издръжлив и гъвкав материал е с обработка STORMEX и с качествена промазка DRYTECH за перфектна защита от студа и вятъра. Разполага с мека подплата и пълнеж от кухите влакна POLYTHERM. Качулката е откопчаваща и има пристягане с лента. в страничните части има два джоба закопаващи се ципове. ръкавите и долния край са класически, без пристягане.
  • Loap BAJNA Дамска тениска, винен, размер XS
    Дамската тениска Loap BAJNA с къс ръкав е ушита от материал , който ѝ дава оригинален и неповторим стил. Изработена е с класическа кройка и има закръглена долна част, без пристягане. Меката материя на тениската е от чист памук и има лек грамаж 150 г/м?. Предлага голямо удобство на кожата и за това е идеална за носене от пролетта до есента. Препоръчва се пране при 30 °C и използване на омекотител.
  • Loap IREMINA Дамско яке, черно, размер XS
    Черното капитонирано яке за дами с изправена яка Loap IREMINA е направено в удобна свободна кройка до колана и има леко удължена задна част. Колана предлага оптическо стесняване в талията, благодарение на ефекта на сгъстеното капитониране на материята в тази област. Водоустойчивата материя STORMEX е с качествена промазка DRYTECH. Тя топли и защитава от вятъра и дъжда. Разполага с мека подплата и пълнеж от кухите влакна POLYTHERM. Модела е лек, елегантен и много удобен. Ципа е двупосочен със защита от защипване на брадичката и плъзгача му не се допира до кожата. В страничните части има два джоба закопаващи се ципове. Ръкавите и долния край са класически, без пристягане. Идеално е за носене от есента до пролетта при градски условия в свободното време и при пътуване.
  • Loap INGRITT Зимно яке за деца, розово, размер 112-116
    Детското зимно яке Loap INGRITT е с качулка, която топли много добре. Защитава от вятъра и снега благодарение на материята STORMEX с водоустойчива обработка DRYTECH. Подплата е със затоплящият и приятен при допир пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, които се приспособяват към тялото и предоставят топлинен комфорт. Красивата му форма е с леко удължена задна част, еластично пристягане на ръкавите и два скрити джоба с цип. Долният кант не се регулира. Качулката е с еластичен кант, който е задържа стабилно за главата. Допълнено е със светлоотразителни елементи отпред и отзад, които повишават безопасността и имат по-голяма видимост на 10 пъти по-голямо разстояние. Модела е подходящ за всекидневно носене през зимата, при ходене на училище и разходки в свободното време.
  • Loap BESU Рокля за момичета, синьо, размер 122-128
    Рокля за момичета с къс ръкав Loap BESU. Изработена е от 100% памук и е ушита в класическа кройка без джобове. Разполага с по-голямо кръгло деколте, свободна талия без пристягане и с разширяване на полата. Тази въздушна къса рокля е декорирана с цялостна щампа, но въпреки това е много приятна на допир. Дъщеря ти със сигурност ще оцени комфорта, който предлага, не само в училище, но и при различни дейности през свободното време.
  • Loap BLUSKA Дамска спортна рокля, черно, размер M
    Дамската лятна рокля без ръкави Loap BLUSKA е направена с къса дължина и удобна свободна кройка с еластичен колан , с което могат леко да се повдигнат. Неоновата плажна рокля е без печат с голямо кръгло деколте и леко удължена задна част. Благодарение на комбинираният материал и средният ѝ грамаж 170 г/м? се предлага голямо удобство и почти не се мачка . Подходяща е за придобиване на тен върху краката и ръцете.
  • Loap ZARKA Лента за глава, черно, размер 55
    Спортна зимна лента за глава Loap ZARKA. Много добре сгрява, изключително удобна, мека и лека. Чудесно приляга към главата поради много еластичния материал. Светлоотразителната прежда повишава видимостта ти в мъгла, в сумрак и в тъмнина, а то не само на ски, при колоездене или бягане, но и в ежедневието на лошо осветени места в града. Логото Loap служи както за декорация, така и като обезопасителен детайл.
  • Loap ZARKA Лента за глава, розово, размер 52
    Спортна зимна лента за глава Loap ZARKA. Много добре сгрява, изключително удобна, мека и лека. Чудесно приляга към главата поради много еластичния материал. Светлоотразителната прежда повишава видимостта ти в мъгла, в сумрак и в тъмнина, а то не само на ски, при колоездене или бягане, но и в ежедневието на лошо осветени места в града. Логото Loap служи както за декорация, така и като обезопасителен детайл.
  • Loap ZAFO Детска зимна шапка, зелено, размер 46-48
    Детска зимна шапка Loap ZAFO е изработена от качествен материал. Запазва своята форма, не се свива и лесно се изпира. Идеална и за малките дечица в студените зимни дни.
  • Loap JENINA Дамско палто, розово, размер M
    Дамското палто Loop JENINA е издържано в класически стил с дължина под ханша. Прилепва добре по тялото и запазва топлината. Водоотблъскващата външна материя STORMEX е с качествено покритие DRYTECH има пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, коѝто бързо се адаптират към тялото и го затопля. Елегантното ватирано палто е със сваляща се качулка, която се регулира с връзки. Задната част е издължена и има цепки отстрани, които позволяват свободното движение. Палтото е с два джоба с цип отстрани - можеш да пъхнеш ръцете си в тях отгоре.
  • Loap BENICE Дамска тениска, тъмносиво, размер M
    Меланжирана дамска тениска с дълъг ръкав Loap BENICE. Решена е в свободна кройка с деколте тип лодка, свободен долен кант и удължен гръб. С нея ще се чувстваш чудесно през целия ден, благодарение на комбинацията от полиестер и еластан spandex. Предницата ѝ е декорирана с нетрадиционен асиметричен шев.
  • Loap TUNDRA Зимно дълго яке, черно, размер XS
    Дамското зимно яке Loap TUNDRA е с цип, които е защитен в горната си част и практична качулка. Повърхностният материал Stormex ще те защити от неблагоприятните климатични условия, а пълнежа Polytherm загрява. Допълнено е с интересни шевове по цялата дължина.
  • Loap IXDROSA Дамско есенно яке, лилаво, размер XS
    Дамското яке с качулка Loap IXDROSA е лъскаво и сменя цветността си, благодарение на специалният ефект на тафтата.Водоустойчив и еластичен найлон с обработка STORMEX с покритието DRYTECH защитава от студените, дъждовни и ветровити дни. Разполага с топла подплата и с изолация от кухи влакна POLYTHERM. Капитонирано яке е изработено в класическа кройка с качулка, еластичен кант , цип с метален ефект и практична защита за брадичката. Ръкавите и долният кант са изработени с еластично пристягане , а в страничните си части има 2 скрити джоба с цип. Идеално е за носене от есента до пролетта , за пътуване и носене в свободното време.
  • Loap DUBLIN Дамски джапанки, черно, размер 37
    Леките дамски джапанки Loap DUBLIN са дълго време един от най-харесваният модели на марката Loap. Подметката им е от лекият материал от пяната EVA, която предлага удобство, омекотява стъпките и не потъва. Подходящи са навлизане във водата и за ежедневна употреба.
  • Loap NELLY Дамска рокля, синьо, размер S
    Дамската рокля Loap NELLY е здрава, много добре проветряваща се и лесно извежда насъбралата се влага. Подходяща е за туризъм , носене в свободното време или при разходки в града. Елегантният ѝ стил е допълнен със завързване на панделка.
  • Loap ABSENKA Дамска рокля, розово, размер XS
    Средно дългата дамска рокля Loap ABSENKA е ушита класически стил и без джобове. В предната част е с лодка деколте, в задната част е разкроена и допълнена с ластик , благодарение на който стои добре на рамото. Елегантната рокля е направена с печат , свободна в колана и има долен кант. Гърбът е с леко удължена кройка.
  • Loap SPINA Детски зимни ботуши, бежово, размер 41
    Дамските зимни ботуши Loap SPINA са с водоустойчивата мембрана WATERPROOF са идеални за планина и носене в свободното време. Направени с горна част от найлон, здрав качествен полиуретан и изкуствена кожичка. Подплата им е от изкуствена кожа и това създава мекота на краката. Изваждащата стелка е също затопляща и изработена от пяната EVA,която предлага отлично омекотяване на ударите. Светлата им подметка е от лек и мек phylon, който омекотява всякакви удари.
  • Loap ZATAJ Зимна шапка, розово, размер 52
    Зимната шапка Loap ZATAJ е изработена от акрил. Благодарение на материята ѝ шапката е еластична, гладка и затопляща. Подходяща е за носене в планината, за туризъм и в свободното време.
  • Loap ASILA GRN Дамски зимни ботуши, зелено, размер 40
    Дамските зимни ботуши Loap ASILA са направени с водоустойчивата мембрана WATERPROOF, което ги прави идеални за планина и носене в свободното време. Горната им част е от найлон, здрав качествен полиуретан и изкуствена кожичка. Попарената им подплата е бързо затопляща и създава приятен комфорт на карката. Изваждащата стелка е също затопляща и е изработена от пяната EVA,която предлага отлично омекотяване на ударите. Светлата подметка е изработена от термопластична гума.
  • Loap ILIANA Дамско дълго яке, червено, размер L
    Затоплящото се дамско яке Loap ILIANA е направено в капитонирана форма с качулка и специален ефект на тафта в материята, който му дава луксозна визия. Изработено е от водоустойчив, здрав и еластичен найлон е с обработката STORMEX с качественото покритие DRYTECH. Подплатата е с пълнежа POLYTHERM от кухи влакна, които се приспособяват към тялото и предоставят топлинен комфорт. Допълнено е с качулка с висока яка, която защитава от снежните вихрушки, дъжда и силният вятър. Ръкавите и долния край са класически и без пристягане. Двустранният цип разполага със защита за брадата, която не позволява на студа да нахлуе и предпазва брадата от защипване. Моделът е идеалният избор за ежедневна употреба през хладните дни.
  • Loap EBUNKA Дамска рокля, тъмносин, размер S
    Дамската зимна рокля Loap EBUNKA е с дължина до коленете и е изработена в класическа кройка. Има висока яка с връзки и удобна плетка на ръкавите. Има два отворени джоба отстрани.
  • Loap IDROSA Дамско зимно яке, черно, размер XS
    Дамското зимно яке Loap IDROSA е допълнено с качулка и е подходящо за всекидневно носене. Материята не пропуска вода, благодарение на покритието от DRYTECH. Горната част на якето е от материала STORMEX, който е подсилен със синтетични влакна. Пълнежът е от кухи влакна, които не само затопля, но и запазват формата си. Той подобрява изолационните качества и създава комфорт при носене.
  • Loap INGRUSA Детска пола, тъмносин, размер 112-116
    Детската зимна пола Loap INGRUSA е изработена от издръжливия водоустойчив материал STORMEX и е с приятна на допир подплата. Изолацията ѝ е от кухи влакна POLYTHERM, които се приспособяват към тялото и топлят много добре. Разполага с качествена промазка DRYTECH, която е изключително издръжлива. Полата е с грамаж 75 г/м2 и е с класическа кройка с еластична талия. Закопчава се с цип, който е с практичен плъзгач, който не позволява засичането на ципа. Долният кант не се регулира. Светлоотразителните елементи повишава безопасността при намалена видимост до 10х. Идеалният избор за ежедневието през зимата или за планината.
  • Loap SPINA Детски зимни ботуши, черно, размер 40
    Дамските зимни ботуши Loap SPINA са с водоустойчивата мембрана WATERPROOF са идеални за планина и носене в свободното време. Направени с горна част от найлон, здрав качествен полиуретан и изкуствена кожичка. Подплата им е от изкуствена кожа и това създава мекота на краката. Изваждащата стелка е също затопляща и изработена от пяната EVA,която предлага отлично омекотяване на ударите. Светлата им подметка е от лек и мек phylon, който омекотява всякакви удари.
  • Loap ABRAKY Дамска тениска, винен, размер XS
    Дамската тениска Loap ABRAKY е с изразителен печат на цветя върху гърдите и ръкавите, който е много приятен при допир. Тениската е в класическа кройка с голямо кръгло деколте и удължена задна част. Изработена е от качествен памук с примеси от еластан. Благодарение на своята материя е изключително приятна за носене и запазва своята форма по-добре от чисто памучните тениски. Тази оригинална тениска с реглан ръкави е подходяща за носене през цялата година в свободното време.
  • Loap TENCY Дамско зимно яке, винен, размер XS
    Дамското зимно яке Loap TENCY е подходящо за носене в града. Материята му е капитонирана и е с пълнеж от влакната POLYTHERM. Добрите изолационни качества са предоставени от оформящата пяна, която отлично затопля. Материалът TECNOSOFT е мек, лек, здрав, а освен това и устойчив на UV лъчи и бързосъхнещ. Якето с висококачествено водоустойчиво покритие DRYTECH, което предоставя добра защита от снега. Закопчава се с двупосочни ципове и разполага с два предни джоба и с качулка.
  • Loap BESIE Дамска рокля, черно, размер XS
    Дамската памучна рокля Loap BESIE има класическа кройка, кръгло деколте и свободен долен кант. Роклята е допълнена с еластичен колан с пристягане с връзка, благодарение на което може да се повдигне. Елегантната рокля е с два джоба и материя, която създава удобство на тялото.
  • Loap ITIKA Дамско затоплено палто, черно, размер S
    Лекото дамско яке с качулка Loap ITIKA е с топлинно свързани шевове, които подчертават дизайна му. Водоотблъскващата материя STORMEX е с качествена промазка DRYTECH. Тя топли и защитава от вятъра и дъжда. Разполага с топла подплата и с изолация от кухи влакна POLYTHERM. Класическата кройка предоставя максимален комфорт. Качулката е регулируема, а ципът е със защита за брадата. Страничните 2 джоба правят якето много практично. Ръкавите и долния край на якето не се регулират. Идеално е за носене от есента до пролетта.
  • Loap PIRRU Детска тениска, лилаво, размер 134-140
    Детската функционална тениска с дълги ръкави Loap PIRRU е ушита с прилепнала кройка и има кръгло деколте. Предимствата на това функционално бельо са плоските шевове, които дават пълна свобода на движенията през целия ден. Този загряваща и бързо изсъхваща тениска е допълнена с отразителни елементи, извежда бързо влагата от тялото и има антибактериална обработка, която неутрализира неприятната миризма и удължава дълготрайността на материята.
  • Loap IPARA Дамско яке, червено, размер M
    Сгъваемото дамско яке Loap IPARA е напрвено с пълнеж от пера, с качулка и класическа кройка до краката. Водоотблъскващият му материал е изработен от гъвкав и издръжлив найлон с обработката STORMEX с висококачествено покритие DRYTECH и приятна подплата, декорирана с печат. Изолационният пълнеж е от качествени патешки пера и гарантира отлична терморегулация при ниски температури. Лекото капитонирано яке е допълнено с качулка , която не се сваля. Ръкавите и долният кант на якето са без пристягане. Обърнатият цип разполага със защита за брадата, която не позволява на студа да нахлуе и предпазва брадата от защипване. В страничните части има два джоба закопаващи се ципове. Елегантното зимно яке предлага отлична защита в студеното време от пронизващите ветрове. Подходящо е за носене по време на работа и при градски разходки в свободното време. Подходящо е също така за пътуване и позволяла бързо да бъде събрано в раницата.
  • Loap ABLAKA Дамска тениска, розово, размер XS
    Дамската тениска Loap ABLAKA е практична тениска, която е подходяща за всеки гардероб, по време на пътуване и за ежедневно носене у дома.Материята е памучна с еластан, което е прави еластична. Нейната кройка е прилепнала и по-малко мачкаема в сравнение с класическите памучни тениски. Кръгло деколте и леко удължен гръб. Отличителен елемент в нея е щампата с абстрактен мотив, която краси цялата тениска.
  • Loap ALFANA Дамски джапанки, , размер 37
    Дамски джапанки Loap ALFANA с удобни каишки. Подметките им са създадени от пяната EVA, която омекотява перфектно всяка крачка и дори плува над водата, което ги прави идеални за почивката на морето. Междинните им подметки поддържат формата си благодарение на мемори пяната, от които са изработени.
  • Loap IRIKA Дамско зимно яке, черно, размер XS
    Дамското зимно яке Loap IRIKA е водоустойчиво благодарение на издръжливата си промазка DRYTECH. Външната му част и подплата са създадени от материала STORMEX - водо и ветроустойчив материал. Пълнежът на якето е изработен от влакната POLYTHERM, които топлят и запазват формата си.
  • Loap BAVAZKALA Дамска тениска, сиво, размер XS
    Дамската тениска с мини ръкави Loap BAVAZKALA е ушита от чисто памучна материя в класическа кройка , с кръгло деколте и свободен долен кант. Украсена е с мек геометричен печат, който образува 3D ефект. Олекотеният ѝ грамаж 150 г/м2е идеален за носене през лятото -материята е не само въздушна , но също така и създава приятно усещане на кожата. Препоръчва се пране при 30 °C и използване на омекотител.
  • Loap ARENA Дамски сандали, тъмносин, размер 36
    Сандалите Loap ARENA са модел с каишки. Подходящи за градски разходки и удобно съчетаване със спортни рокли, поли и къси панталонки. Направени са с четири каишки от изкуствена кожа -една широка каишка, две широки кръстосани каишки, които тръгват през пръстите и стигат до глезена и последната четвърта - еластичната тънка каишка, която задържа ходилото в задната му част. Стелката и подметката са от олекотеният и мек phylon, който прави стъпките още по-приятни. Модела е направен с бежова стелка и има отворени пръсти и пета.
  • Loap BESSIE Рокля за момичета, розово, размер 112-116
    Рокля за момичета Loap BESSIE с къс ръкав и класическа кройка. Решена е с овално деколте и регулируемо пристягане в талията с помощта на плоска връзка. Декорирана е с цялостна фина щампа с мотив на сърчица. Отстрани са разположени два отворени джоба. Идеална е за ежедневна употреба в училище, в града или през свободното време.
  • Loap JESMINA Дамско зимно палто, черно, размер M
    Дамското палто Loap JESMINA е много стилно и елегантно ушито в класическа кройка. Има регулируема качулка с плоски връзки, двустранен обратен цип и два странични джоба с цип. Ръкавите са с вътрешно ластично пристягане, а долният ръб е свободен. Палтото е с дължина до коляното и удължен гръб за максимална топлина. Водоотблъскващият горен материал STORMEX и висококачественото покритие DRYTECH ще те предпазят в студа и при неприятно силен вятър. Палтото има и приятна подплата и пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, който бързо се затопля.
  • Loap GAMALI Дамски спортен суитшърт, светло-зелено, размер S
    Дамският функционален суитшърт Loap GAMALI е със спортен дизайн и качулка. Подходящ е за туризъм и ежедневна употреба. Топли изключително добре благодарение на кардираната материя ULTRAWARM с гладка външна плетка. Класическата кройка и регулируемата качулка се грижат за комфорта. Ръкавите и долния край на якето не се регулират. Спираловидният цип е със защита от прещипване на брадата. Двата странични джоба са много практични. Стилен модел, който е идеален за каране на ски, туризъм и ежедневна употреба от началото на есента до края на пролетта.
  • Loap BESUFI Момичешки шорти, синьо, размер 158-164
    Тъмно сините момичешките шорти Loap BESUFI са ушити в класическа кройка. Материалът им е от чисто памучен и има грамаж 160 г/м?. Моделът на летните шорти е с два два странични джоба , подгънат долен кант и широк колан с пристягане с връзка. Долният край на крачолите е огънат. Шортите са украсени с цялостен печат на цветя. Подходящи са за разходки в града през свободното време. Препоръчва се изпиране на 30°C с омекотител.
  • Loap MANET Дамски суитшърт, черно, размер M
    Дамският суитшърт с качулка Loap MANET е направен в класическа кройка и двоен основен цип , който не пропуска вода и вятър.Изработен е от полиестер с примеси от еластан, който му дава добра еластичност и удобство при носене. Пуловера е от полиестер и смеси с еластан, което го прави много лек , не попива вода, изсъхва много бързо, не с мачка и лесно се поддържа. Суитшърт е два странични джоба. Подходящ е предимно за летните туристически и спортни акции в по-хладните дни.
  • Loap IRMYNA Дамска зимна пола, черно, размер XS
    Дългата дамска пола Loap IRMYNA е изработена от издръжливия водоустойчив материал STORMEX и е с приятна на допир подплата. Пълнежът и е от затоплящите кухи влакна POLYTHERM, които копират формата на тялото и лесно се приспособяват към него. Качественото покритие DRYTECH е от микро тъкан, която е много здрава и издръжлива против разкъсване. Тази удобна и капитонирана пола е ушита в класическа кройка с удължена задна част. Ръкавите и долния край са класически, без пристягане и има еластичен колан. Закопчаването е в предната част е двустранно( водачи на ципа и двете посоки).
  • Loap ORINNA Дамско скиорско яке, розово, размер M
    Изразителното дамско яке Loap ORINNA е ушито в класическа кройка. Водоустойчивата,дишаща мембрана AQUA PRO и вентилацията с цип под мишниците позволяват потта и влага от тялото да се изпаряват лесно от тялото, за да се чувстваш на топло, сухо и удобно дори след цял ден каране на ски. Здравият и водоустойчив материал STORMEX е допълнен със специални еластични и проветриви части в горната част на якето, което забранява събирането на пари във вътрешността му. Подплатата е от 100% полиестерна тафта и има много приятно покритие от кадифено трико. Затоплящият пълнеж е от влакната POLYTHERM, които запазват формата си и благодарение на тях полата се прилепва удобно към тялото.
  • Loap MALISA Дамска спортна рокля, черно, размер S
    Елегантната спортна рокля Loap MALISA е с вталена кройка без ръкави. Разполага с овално деколте и удължен гръб. Тя е изключително приятна на допир, лека и не се намачква. Същевременно се грижи за отвеждането на потта и съхне много бързо. Тази рокля предоставя свобода на движенията, което ще оцениш както през ежедневието, така и по време на излетите сред природата.
  • Loap INTIMOSS Зимно яке за момичета, черно, размер 122-128
    Дългото зимно яке за момичета Loap INTIMOSS е ушито в класическа кройка и има качулка с изкуствена кожичка. Водоустойчивата тъкан STORMEX с допълнителното покритието DRYTECH и приятната при допир затопляща подплата POLYTHERM от кухи влакна се приспособяват към тялото и предоставят топлинен комфорт. Ръкавите и долния край са свободни, без пристягане. Основният двупосочен цип е с метален ефект и практично прикриване за брадичката, което е защитава от нараняване и студения цип. Модела е с два високо поставени и просторни джоба с цип. Предлага приятно затопляне на тялото и го предпазва от снежните виелици , дъжда и студения вятър. Идеално е за всекидневно носене на училище или при пътуване в свободното време.
  • Loap NYXIE Дамска рокля, тъмносин, размер XS
    Дамската рокля от вискоза Loap NYXIE е допълнена с два джоба. Материята е лека и много приятна при допир. Изработена е в класическа кройка, с къси ръкави и кръгло деколте. В колана е с регулируема връзка, която може леко да я повдига. Охлаждащият вискозен материал и лекият и грамаж предлагат приятно усещане при носене предимно в горещите летни дни. Материята на роклята пада по-леко от памучните и има леко лъскава повърхност. Тази елегантна рокля от вискоза бързо се превръща в любим модел за летните горещини, за носене по време на работа или в свободното време. Подходяща е за почивката, пътувания или излети с приятели.
  • Loap JERONE Самонадуваема постелка, оранжево, размер os
    Самонадуваемата постелка Loap JERONE е с възглавница и е супер комфортна. Самият дизайн също помага за качествения сън. Може да се сгъва наполовина. Лекотата ѝ я прави идеална за туризъм, излети и къмпингуване от пролетта до есента. Не е подходяща за използване като воден матрак.
  • Loap SAULO 65 Туристическа раница, черно, размер os
    Туристическата раница SAULO 65 е с 2 основни отделения, разделени с преграда и с 1 долно отделение. Системата за гърба AAS1 гарантира перфектна стабилност. Създадена е така, че да устои и на най-тежките условия и натоварване. Можеш лесно да я коригираш според индивидуалните си нужди.
  • Loap OKINE Дамско скиорско яке, черно, размер M
    Стилното дамско зимно яке LOAP OKINE е направено с качулка и откопчваща се изкуствена кожичка, която е много пухкава. Якето е с голяма функционалност, като висококачествен воден стълб 5000 мм, дишане на материята 5000 g/m?/24 h, подлепени критични шевове, вентилация с цип в подмишницата и водоустойчива мембрана AQUA PRO. Предоставя бързо отвеждане на потта от тялото и го запазва топло и сухо. Външният му материал STORMEX е устойчив на сняг, дъжд и вятър. Обработката mechanical stretch гарантира еластичност и свобода на движенията при всякакви условия. В колана е поставен допълнителен функционален панел, който се характеризира с проветривост и забранява задържането на парите от вътрешната стана. Изцяло напечатената подплата е от полиестера (taffeta) е допълнена с омекотената кадифена обработка -от гладък микро плюш. Изолацията е от кухите влакна POLYTHERM, които се приспособяват към тялото и топлят много добре.
  • Loap IDUZIE Зимно палто за момичета, лилаво, размер 112-116
    Момичешкото зимно палто Loap IDUZIE е създадено от подсилени полиестерни влакна STORMEX, които са водо и ветроустойчиви. Палтото е оборудвано с водоотблъскващата технология DRYTECH и с топлата изолация POLYTHERM, която запазва формата си. Изключително практично е благодарение на пришитата си качулка, на еластичните и регулируеми краища на ръкавите и долния си край и на двата джоба. Разполага и със светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност.
  • Loap IRFELA Дамско яке, сиво, размер XS
    Дамско зимно яке Loap IRFELA. Якето е водоотблъскващо и разполага с ефективното и издържливо покритие DRYTECH. Външната част е изработена от подсилени синтетични влакна STORMEX, които са устойчиви на дъжд и режещ вятър. Пълнежът от кухи влакна POLYTHERM не само сгрява, но и разполага с отлична памет за формата.Дамско зимно яке Loap IRFELA. Якето е водоотблъскващо и разполага с ефективното и издържливо покритие DRYTECH. Външната част е изработена от подсилени синтетични влакна STORMEX, които са устойчиви на дъжд и режещ вятър. Пълнежът от кухи влакна POLYTHERM не само сгрява, но и разполага с отлична памет за формата.
  • Loap GALAXY 4 Туристическа палатка, зелено, размер os
    Двуслойната палатка Loap GALAXY 4 е изработена с durawrap конструкция, има 1 спално помещение с два входа и е подходяща за лагеруване от трима човека. Външната палатка е от непропускащ полиестер с обработката RipStop, която защитава материята от разкъсване. Вътрешната палатка е от проветрив полиестер, докато пода е от олекотеният и много издръжлив материал Oxford. Шевовете на палатката са лепени, допълнена от високо качественото покритие DRYTECH с микро тъкан, която е много здрава и издръжлива против разкъсване. Покритието DryTech запазва сухотата в палатката при неблагоприятните климатични и ветровити условия. Конструкцията на палатката е качествен 8,5/6 мм durawrap, който е много здрав и по -еластичен от класическото фибростъкло. Конструкцията от рейките има незаменимата квадратна форма , която е облечена в тръба и в краищата има метални съединители. Упътване към продукта zde.
  • Loap BIRDE Дамски джапанки, черно, размер 36
    Дамските джапанки Loap BIRDE са подходящи за вода и при разходки в нагорещените градски улици. Изработени са от материала EVA. Благодарение на материалът им стъпките са омекотени и не потъват във водата.
  • Loap STEAMER Самонадуваща се постелка, синьо, размер os
    Самонадуващата се постелка Loap STEAMER ще ти гарантира качествен сън при къмпингуване, без значение от място на което лежиш. Подходяща е за всички които търсят комфорт и удобство , без да се интересуват от теглото. Постелката е изработена от устойчив и лесно поддържащ се материал. Има кръгла перфорация на вътрешната пяна и може да се сгъне наполовина. Дебелината ѝ гарантира достатъчна изолация от земята, освен това е допълнена с неплъзгаща обработка. Пакета съдържа и комплект за ремонт за леки механични повреди.
  • Loap FIEMME FLOWERS Детски спален чувал, розово, размер L
    Детският спален чувал одеяло Loap FIEMME FLOWERS е изработен с двойната сандвич конструкция , която предлага топлина и е подходящ за използване от пролетта до есента. Лесно се поддържа и изсъхва . Формата копира тялото и непропуска излизането на топлината. Печата на цветя дава на чувала оригинален стил.
  • Loap STEAMER Самонадуваща се постелка, червено, размер os
    Самонадуващата се постелка Loap STEAMER ще ти гарантира качествен сън при къмпингуване, без значение от място на което лежиш. Подходяща е за всички които търсят комфорт и удобство , без да се интересуват от теглото. Постелката е изработена от устойчив и лесно поддържащ се материал. Има кръгла перфорация на вътрешната пяна и може да се сгъне наполовина. Дебелината ѝ гарантира достатъчна изолация от земята, освен това е допълнена с неплъзгаща обработка. Пакета съдържа и комплект за ремонт за леки механични повреди.
  • Loap ADMIENA Дамски потник, тъмносиво, размер XS
    Дамският потник Loap ADMARO е с класическа форма и кръгло деколте. Грамажа от 170 г/м прави удобния потник подходящ за носене през три сезона - от пролетта до есентта.
  • Loap ASPEN Дамски потник, светло-зелено, размер XS
    Дамския потник Loap ASPEN е изработен от памук и модал. Материала е много приятен при докосване, леко въздушен и лесно извежда влагата от тялото. Кройката е класическа с кръгло деколте. Грамажа от 150г/м прави потника подходящ за три сезона - от пролетта до есентта. Препоръчва се пране при 30 °C и с използване на омекотител.
  • Loap SOLARE Самонадуващо се шалте, черно, размер os
    Наспи се удобно в палатка и се излегни върху самонадуващото се шалте Loap SOLARE, което е противоплъзгащо се. Можеш да го прегънеш наполовина заради транспорта. Освен това към шалтето ще получиш комплект за поправка, за да можеш да оправиш евентуална повреда, причинена при обичайна употреба.
  • Loap ABLEMELA Дамска рокля, черно, размер XS
    Дамската къса рокля Loap ABLEMELA има кройка с отпуснати рамене в свободна форма, деколте във формата на лодка, два джоба и еластичен колан. В страничните части може лесно да се набере и да бъде носена леко скъсена. Памучната рокля е с примеси на еластан и стои много добре на тялото. Материята е по-малко мачкаема от класическите цветни рокли. Благодарение на по-добрата си плътност ( по-голямо тегло)е подходяща и за носене и в леко студените дни.
  • Loap ALPINEX 25 Туристическа раница, сиво, размер os
    Туристическата раница Loap ALPINEX 25 има едно основно отделение с двустранни ципове.двустранни ципове. Специалната здрава гръбна система AVS гарантира отлично проветряване, без да се залепва до тялото . Гръбната конструкция е е отделна от самата раница и може лесно да се извади. Раницата е е предназначена преди всичко за запалените колоездачи, но ще бъде оценена и от туристите. Освен основното отделение раницата има още 2 странични джоба от мрежа, 1 преден джоб с цип 1 вътрешен джоб в. основното отделение . Практични каишки за захващане на допълнителни предмети. Раменните презрамки са анатомично оформени. Неделима част от раницата са странични компресиращи презрамки, коланите за пристягане на гърдите и кръста. Допълнителен дъждобран, подходящ за закриване на раницата в дъждовните и влажни дни.
  • Loap CRESTONE 30 Туристическа раница, черно, размер os
    Туристическата раница CRESTONE 30 е с вграден дъждобран и издръжлива система за гърба SBS, която гарантира комфорт и защита на вещите. Изработена е от издръжливата материя Rip Stop, която е устойчива на скъсване. Едното отделение на раницата се закопчава с цип и е с отвор в горната част. Разполага с 5 външни джоба и 1 вътрешен с място за хидратираща система. Презрамките и кръстният колан са анатомично оформени. Компресиращите странични каишки, гръдният колан и презрамките намаляват натоварването на гърба. Практичните каишки помагат за закачане на необходимото оборудване към раницата.
  • Loap ZIONA Дамски сандали, светло-зелено, размер 37
    Дамските сандали Loap ZIONA са изработени с две каишки с велкро лепенки от издръжливия материал полиуретан. В предната си част имат една каишка, втората е при глезена и третата е на петата. Подплатата е от меко трико, а междинната подметка и стелката са от олекотеният и мек phylon, който осигурява удобство на стъпките. Сандалите имат отворени пръсти и пета. Модела е идеален за градски разходки и е подходящ за съчетаване със спортни рокли, поли или къси панталонки.
  • Loap SAULO 65 Туристическа раница, червено, размер os
    Туристическата раница SAULO 65 е с 2 основни отделения, разделени с преграда и с 1 долно отделение. Системата за гърба AAS1 гарантира перфектна стабилност. Създадена е така, че да устои и на най-тежките условия и натоварване. Можеш лесно да я коригираш според индивидуалните си нужди.
  • Loap BESCINA Пола за момичета, черно, размер 134/140
    Пола за момичета Loap BESCINA. Подходяща е за училище или за летни приключения през ваканцията. Ако дъщеричката ти още няма своя любима пола, то тази пола със сигурност ще се превърне в такава! Полата е с класическа кройка с широк еластичен колан, долният кант леко се разширява. Благодарение на памучния материал, полата е много приятна. Щампата на дребни цветчета или звездички придава на модела такова очарование, че с нея всяка госпожица ще хареса сама себе си. Поли за свободното време
  • Loap URIELLA Дамско софтшел яке, винен, размер XS
    Дългото функционално яке Loap URIELLA е допълнено с полар от вътрешната страна , без мембрана, от техническият повърхностен материал TECNOSOFT (92 % полиестер, 8 % еластан) –еластичен и леко функционален материал с добра устойчивост на топлинна изолация при неблагоприятни климатични условия. Цялата предна и задна част са затоплени с издръжливия материал STORMEX Ultrasonic (100 % полиестер, флийс). Функционалното яке е с 3D ефект, с класическа кройка и с полу-еластична талия. Качулката и ръкавите са завършени с еластичен кант. Ципът разполага със защита за брадата, която не позволява на студа да нахлуе и предпазва брадата от защипване. В страничните части има два джоба закопаващи се ципове. Техническото яке стои добре на тялото, идеално е за планината, пътувания в свободното време и всякакви активности от есента до пролетта. Препоръчваме да бъде комбинирано с функционални панталони или термо бельо. Препоръчва се изпиране при 30 °C без използване на омекотител. Софтшел якета
  • Loap COMPARA Самонадуваема постелка, синьо, размер os
    Самонадуваемата постелка Loap COMPARA е с вградена помпа и е супер удобна. Помага да се наспиш качествено, защото има и възглавница и е със структура на райета и дебелина 10см. Издържа натоварване до 200 кг и тежи само 1140 грама. Идеална е за къмпингуване и туризъм от пролетта до есента. Не е подходяща за използване като воден матрак. Самонадуваеми постелки
  • Loap RONEA Дамски slip-on гуменки, розово, размер 41
    Дамски slip-on гуменки Loap RONEA са идеални за всекидневно носене по време на работа и за градски разходки.Горната им част е безшевна и е оформена от специалната тъкан FLYKNIT. Предлагат достатъчна стабилност и добра проветривост, като едновременно с това се приспособяват към формата на краката и дават удобство на всяка крачка. За удобството в тях помага и омекотяващата им подметката от пяната EVA. Стелката в обувките може да бъде изваждана, като тя е изработена също от пяната EVA и текстил.Обувките са леки, а благодарение на системата за приплъзване, влизането в тях е много лесно и тяхното тегло почти не се чувства на краката. Slip-on обувки
  • Loap PHASE Спален чувал, тъмносиво, размер 220 см - ляв цип
    Спалният чувал Loap PHASE предлага комфортна топлина до 6 °C, което го прави подходящ за летни къмпинги и спане под открито небе. Предлага удобно преспиване при ясно време и топли нощи от пролетта до есента. Спалният чувал е двуслоен със сандвич конструкция и е ушит от качествен устойчив полиестер. Пълнежа е от кухите влакна Grade G6D , гарантира оптимални изолационни качества и отлично затопляне. Неговата форма на мумия е с пристягаща качулка и яка. Практични елементи с вътрешен джоб за поставяне на дребни предмети, които искате да имате близко до себе си. Трисезонни спални чували
  • Loap ILLIMANI Спален чувал, червено, размер 220 см - десен цип
    Спалният чувал Loap ILLIMANI предлага комфортно затопляне на тялото до -3 °C ще ти осигури приятни нощувки сред природата от пролетта до есента, дори и при неблагоприятни условия. Този чувал е с форма на мумия и двуслойна сандвич конструкция. Материалите от вътрешната и външната страна гарантират голяма устойчивост, проветривост и изолиращи качества, включително и водоустойчивост. Ако се получи механично разкъсване- например напукване, Ripstop структурата на тъканта не позволява продължаващото ѝ разкъсване. Спалния чувал POLYPLUS EXTREME, пълнещ с кухи влакна, осигурява отлично съотношение между тегло и топлинен комфорт, което може да осигури дори когато влакното е мокро. Кухите влакна изсъхват три пъти по бързо от пълнежа с пух, като едновременно с това и е антиалергичен. Формата “мумия” предлага отлично копиране на тялото , а заедно с пристягащата качулка ограничават загубата на топлина в областта на главата. Във вътрешността му има един джоб за телефон, портмоне , челник или други предмети. Зимни спални чували
  • Loap DOLANA Момичешки суитшърт, оранжево, размер 112-116
    Момичешкият суитшърт Loap DOLANA е с яка и практично цялостно разкопчаване. Подходящ е за носене на училище, на излети сред природата и на игрището. Всяка малка госпожица в него ще се чувства прекрасно. Изработен е в красива кройка с по-тежка материя и е много приятен при носене, като едновременно с това запазва комфортната топлина на тялото в студените дни. Лесно се облича. Ципът в горната му част е защитен от прещипване на брадичката. На ръкавите и в долният край е допълнен с практична еластична тъкан. Суитшърта има 2 външни джоба, а в предната си част е украсен с печат с леко блестящ ефект. С цип
  • Loap EDENA Дамска пола, черно, размер S
    Дамската пола Loap EDENA е подходяща за всички любители на спортния стил, които понякога предпочитат по-елегантни и удобни дрехи. Полата е изработена от памук с примеси от вискоза. Материята запазва приятното усещане при допир и едновременно с това има подобрена дълготрайност и не се мачка много. Кройката на полата е класическа, с леко удължена задна част и еластичен колан с пристягане с връзка. Моделът е допълнен и с два джоба. Интересни в нея са и използваните разноцветни конци, които създават 3D ефект и долен кант в контрастни цветове. Поли за свободното време
  • Loap EDULA Дамски къси шорти, тъмносин, размер S
    Дамските къси шорти Loap EDULA са идеални за летните дни около басейни или море. Те са проектирани да създава удобство при всякакви активности. Използваните материали предлага приятен допир с кожата, като в същото време в сравнение с дрехите от 100% памук са по-издръжливи, запазват своята форма и са по-малко мачкащи се. Кройката на тези шорти е класическа, имат еластичен колан и се пристягат с връзки. Моделът е допълнен с два странични джоба. Благодарение на късите им крачоли предлага удобно изпичане на краката. Къси панталони за свободно време
  • Loap BANGA Дамска рокля, тъмносин, размер S
    Дамската рокля Loap BANGA е подходяща за летните дни, без значение дали ще бъдеш в града или сред природата. Подходяща е за носене в къщи, по време на почивка или на излети с приятели. Роклята е в класическа кройка с голямо кръгло деколте и удължена задна част. Комфорта при носене в нея е повишен от еластичния ѝ колан и пристягането с връзка, която дава възможност и едновременно с това елегантно да се подкъсява. Тъканта е памучна и леко еластична, а благодарение на ниското ѝ тегло е леко ефирна, в горещите дни дава възможност на кожата да диша и не я дразни. Финия печат дава на роклята оригинална визия, а двата джоба в предната част са много практични. Рокли с къс ръкав
  • Loap ASPENA Дамска тениска, винен, размер S
    Дамска тениска Loap ASPENA, подходяща за всякакви дейности през свободното време, без значение дали ще предприемеш излет или ще прекараш деня в активна почивка. Добре ще ти послужи и при ежедневно ползване на работа. Тениската е решена в свободна кройка с кръгло деколте и еластичен долен кант. Тениски с къс ръкав
  • Loap PHASE L Дамски спален чувал, тъмносиво, размер 195 см - ляв цип
    Дамският спален чувал Loap PHASE L предлага комфортно преспиване до температури от 6 °C през летните вечери, а също така и при благоприятно време през пролетта и есента. Спалният чувал е двуслоен със сандвич конструкция и е ушит от качествен устойчив полиестер. Пълнежът му се състои от кухите влакна клас G6D, топлината в него се запазва от формата на мумия, докато изтичането на топлината при главата е предотвратено от качулката с шнур и вътрешната яка също с шнур. Практични елементи и вътрешен джоб за съхранение на предмети, като: телефон, документи или челник. Трисезонни спални чували
  • Loap RORY Дамски ръкавици, черно, размер XL
    Ръкавиците Loap RORY са с издръжлива горна част, създадена от подсилени влакна STORMEX. Благодарение на тях са водоустойчиви и ветроустойчиви. Водоустойчивостта е подсигурена от мембраната AQUA PRO. Тя същ защитава от вятъра и е добре дишаща. Ръкавиците отвеждат перфектно влагата от ръцете. Топлината е гарантирана от термоизолационния пълнеж POLYTHERM, който запазва формата си. Модерни ръкавици, свободно време
  • Loap JIMMA Детски зимни обувки, розово, размер 24
    Детските зимни обувки Loap JIMMA са изработени с горна част от високо качествен и издръжлив полиуретан. Благодарение затоплящата подплата от флийс с изкуствена кожа ще се създава приятна топлина на детското краче. Подметките им са създадени от Phylon - супер лек материал, които омекотява стъпките. Стилни зимни обувки
  • Loap ABSANUTA Дамска рокля, синьо, размер XS
    Дамската рокля Loap ABSANUTA е с къс ръкав и удобна кройка без джобове. Идеални са за горещото време за разходки в града при съчетание с летни рокли. Моделът е много приятен при допир с кожата и това го прави идеален за всеки дамски гардероб. Рокли с къс ръкав
  • Loap ZONK Детска зимна шапка, светлоотразителен неон, размер 46-48
    Детската зимна шапка Loap ZONK е много удобна, мека и лека. Благодарение на отразителните ѝ детайли се предлага по добра видимост в мъгла, сумрак или тъмнина, като това не е само в планината , но и по време на пътя към училището. Нейният еластичен материал прилепва отлично за главата. Модерни шапки, свободно време
  • Loap PETI Дамска блуза, черно, размер L
    Дамската функционална блуза с дълги ръкави Loap PERTI е ушита с прилепнала кройка и има кръгло деколте. Ръкавите и долният край не се пристягат , а задният им край е леко удължен. Блузата има антибактериална обработка, която ограничава размножаването на бактериите и неприятни миризми, като по този начин удължава дълготрайността на материята. Тази затопляща, лесно извеждаща потта и бързосъхнеща термо блуза е допълнена с отразителни елементи. Изработена е от техническия материал SOFTECH, който е средно олекотен, еластичен и предлага лесно поддържане на топлината на тялото. Тениски и блузи
  • Loap HICKY Дамски сандали, черно, размер 37
    Дамските сандали Loap HICKY са идеални за всякакви летни разходки и активности в свободното време. Подходящи са за града и разгорещените улици в летните курорти. Сандалите имат текстилни ленти с добавена велкро лента, благодарение на които може да се регулира размера при пръстите, над свода и при петата, за да стоят удобно на всеки крак. Подплата е от меко трико, докато в стелката е използван материала phylon. Предимството на тази подметка е ниското тегло и отличното омекотяване на стъпките. Туристически сандали
  • Loap VANNAG Спален чувал, синьо, размер 220 см - десен цип
    Спалният чувал Loap VANNAG е параметър за запазване на комфортната топлина до 9 °C с което се подрежда към летните модели. При благоприятни условия може да бъде използван от пролетта до есента. Спалният чувал има форма на мумия и предлага възможност за разкопчаване както от лявата, така и от дясната страна. Предлага еднослойна конструкция с пълнежа PolyPlus Light, който дава оптимален топлинен комфорт при запазване на ниското му тегло. Неговата функционалност се запазва дори и след многократно изпиране. Едновременно с това материята не е алергизираща. Външната и вътрешната част на чувала са от много устойчив, лек и незапарващ полиестер. Против механичното разкъсване на повърхността е защитен с тъканта Ripstop, която не позволява разкъсването да се увеличава. Спалният чувал има пристягаща качулка с вътрешна пристягаща яка, във вътрешността е допълнен с един джоб за телефон, фенер или други предмети, който искаш да ти бъдат наблизко. Ако си любител на нощните пътешествия и за теб всеки грам в екипировката е важен? Теглото на този чувал е само 1 кг . Летни спални чували
  • Loap BLADANA Дамска рокля, тюркоазено, размер S
    Дамската рокля Loap BLADANA е подходяща за всички любители на удобството и не се страхуват да сменят късите панталонки с рокля. Нейният практичен стил е прави много харесвана за много поводи. Класическа кройка с елипсовидно деколте и колан с пристягане на връзка, благодарение на която може леко да се подкъси, визуално да се отлели от горнището и елегантно да закрие всички несъвършенства. За производството ѝ са използвани полиестер и памук, приятна е при допир , по-малко се мачка, запазват формата си по-добре и изсъхна по-бързо. Моделът е допълнен с два джоба. Рокли с къс ръкав
  • Loap ASCA Дамски потник, khaki, размер L
    Дамският потник Loap ASCA е с класическа форма, кръгло деколте и леко удължена задна част. Материята е памучна с лек примес на еластан, благодарение на което е лека, еластична и едновременно с това много издръжлива. В предната и задната част е допълнен с печат на цъфнали летни треви и блестящ ефект. Това е много удобен летен потник, с който ще се чувстваш удобно на работното място и при излети със семейството. Модерни потници за свободното време
  • Loap GALERIA Дамски суитшърт, лилаво, размер XS
    Дамският функционален суитшърт с качулка Loap GALERIA е с класическа кройка в колана и е ушит с техническият материал ULTRAWARM. Материята му е идеална за използване като допълнителна дреха, благодарение на нейната функционалност. Цялата предна част е затоплена и защитава от студа , дъжда и силният вятър , благодарение на здравият материал STORMEX. Има мека капитонирана подплата и затопляш пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, които бързо се приспособяват към тялото и го затоплят. В страничните части, вътрешността на ръкавите и между лопатките е поставен функционален панел , който улеснява проветряването дори и при тежки физически активности. Пуловери, Поло
  • Loap DAUHALI Спален чувал, черно, размер 220 см - ляв цип
    Спалният чувал Loap DAUHALI предлага комфортна топлина 12 °C , което дава удобство по време на спане през летните нощи на открито. За преспиване в хижа или навес може да бъде използват от пролетта до края на есента. Спалният чувал е с еднослойна конструкция, външен и вътрешен материал от качествен полиестер. Пълнежа е от кухите влакна Grade G6D , гарантира оптимални изолационни качества, отлично затопляне, а неговата форма на мумия е с пристягаща качулка и яка. Допълнен е и с един джоб във вътрешността за предмети, които е необходимо да имаш до себе си. С дължината си от 220 см е подходящ за почти всички с височина до 195 см. Летни спални чували
  • Loap EDGY Дамска рокля, тъмносин, размер XS
    Дамската рокля Loap EDGY е средно дълга лятна рокля, която е подходяща за разходка, пазаруване и верни срещи с приятели. Роклята е изработена от памук с примеси от вискоза. При сравнение с материите от 100 % памук , тази рокля е по-малко мачкаема и едновременно с това си запазва удобството при носене. За което помагат също и свободната ѝ кройка с удължената задна част. Роклята е със свободни ръкави и кройка. Едноцветната ѝ гама е допълнена с контрастни тънки конци, който оформят интересен 3D ефект. Рокли с къс ръкав
  • Loap BLAKAVA Дамска рокля, тюркоазено, размер L
    Дамската рокля Loap BLAKAVA предлага удобство и елегантност едновременно. Комбинацията ѝ от материали гарантира, приятно докосване до тялото, едновременно с това по-малко намачкване и бързо изсъхване. Класическата кройка е допълнена с пристягане в колана с връзка, благодарение на която роклята може леко да се подкъси. Елегантният ѝ стил е допълнен от V образното деколте с кръстосване към едната страна. В страничните части има два джоба закопаващи се ципове. Рокли с къс ръкав
  • Loap BURGET Дамска рокля, тъмносин, размер S
    Дамската рокля Loap BURGET е универсален модел, който през деня може да бъде носен по време на работа , а вечер при срещи с приятели. Предлага удобство независимо от това къде се намираш. Материята на роклята е комбинация от памук с полиестер. За сравнение с материите от 100 % памук, тази е по-малко мачкаема, запазва формата си и бързо изсъхва. Има класическа кройка с елипсовидно деколте и колан с пристягане на връзка, Допълнена е с връзка в колана, която помага и за лекото ѝ поокъсяване. Роклята е едноцветна с меланжов 3D ефект, който я прави оригинална. Рокли с къс ръкав
  • Loap POLLA Дамски сандали, черно, размер 36
    Дамските сандали Loap POLLA са универсални, така че можеш да ги носиш както в града, така и близо до водата, или пък докато се разхождаш. Средната подметка поглъща ударите при стъпване, така че обувките предпазват ставите ти буквално при всяка крачка. Модерни сандали
  • Loap BAFIA Пола за момичета, тъмносин, размер 146-152
    Полата за момичета Loap BAFIA е изработена от чист памук с класическа кройка , еластичен колан и набиране в долният край. Късата лятна пола на линии е с грамаж от 160 g/m? Ие подходяща за всекидневно носене при ходене на училище, разходки в града и носене в свободното време. Поли за свободното време
  • Loap ILLIMANI Спален чувал, оранжево, размер 220 см - ляв цип
    Спалният чувал Loap ILLIMANI предлага комфортно затопляне на тялото до -3 °C ще ти осигури приятни нощувки сред природата от пролетта до есента, дори и при неблагоприятни условия. Този чувал е с форма на мумия и двуслойна сандвич конструкция. Материалите от вътрешната и външната страна гарантират голяма устойчивост, проветривост и изолиращи качества, включително и водоустойчивост. Ако се получи механично разкъсване- например напукване, Ripstop структурата на тъканта не позволява продължаващото ѝ разкъсване. Спалния чувал POLYPLUS EXTREME, пълнещ с кухи влакна, осигурява отлично съотношение между тегло и топлинен комфорт, което може да осигури дори когато влакното е мокро. Кухите влакна изсъхват три пъти по бързо от пълнежа с пух, като едновременно с това и е антиалергичен. Формата “мумия” предлага отлично копиране на тялото , а заедно с пристягащата качулка ограничават загубата на топлина в областта на главата. Във вътрешността му има един джоб за телефон, портмоне , челник или други предмети. Зимни спални чували
  • Loap BASE COSMO Дамски спален чувал във форма на мумия, синьо, размер 160 см - десен цип
    Детският спален чувал Loap BASE COSMO предлага комфортна температура от 0 °C и е подходящ за всички малки авантюристи при излети сред природата от пролетта до есента. Допълнен е с весели рисунки, които веднага ще се харесат от децата. Спалният чувал е от качествен, устойчив полиестер, който има водоустойчива обработка. Пълнежа от кухите влакна Grade G6D гарантира оптимално изолиране при температури около нулата. Цялостното затопляне и топлинния комфорт са допълнени от двуслойна сандвич конструкция, докато формата на мумия е с пристягаща качулка и вътрешна пристягаща яка. Вътре в спалния чувал има един джоб за съхранение на най-важните неща, които децата искат да имат под ръка. Спалният чувал е изработен във вариант с цип от дясната и лявата страна. Неговата дължина 160 см е подходяща за деца с височина 140 - 150см. Трисезонни спални чували
  • Loap ABYSS Дамска рокля, лилаво, размер XS
    Дамската рокля Loap ABYSS е част от лятната колекция за свободното време, която предлага удобство и голяма практичност. Материала е памучен с голям процент от еластан, което прави роклята удобна за носене, по-малко се мачка и запазва своята форма. Класическа кройка с елипсовидно деколте и колан с пристягане на връзки, Колана е свободен, без пристягане. Късите ръкави предлагат отлична защита за рамената от слънчевите лъчи и вечерното застудяване. Роклята е украсена с ленти. Рокли с къс ръкав
  • Loap IRELA Дамско зимно яке, тъмносин, размер S
    Дамското зимно яке Loap IRELA е с две лица. То е водоустойчиво благодарение на издръжливата си промазка DRYTECH. Външната му част и подплата са създадени от материала STORMEX - водо и ветроустойчив материал. Пълнежът на якето е изработен от влакната POLYTHERM, които топлят и запазват формата си. Модерни зимни якета, свободно време
  • Loap FUXI Детски ски панталони, зелено, размер 128
    Детските ски панталони Loap FUXI защитават перфектно тялото от снега, студа и влагата благодарение на мембраната AQUA PRO, която е с воден стълб и с дишаемост 5000 г/м2. Същевременно отвеждат влагата от тялото. Гъвкавият материал гарантира максимален комфорт, а снежните вътрешни маншети на крачолите не позволяват на снега да се доближи до тялото. Регулируемите тиранти и еластична талия ги фиксират върху тялото. Благодарение на светлоотразителните елементи повишава безопасността при намалена видимост. Ски панталони
  • Loap OKUMA Детско ски яке, оранжево, размер 140
    Детското скиорско яке с качулка Loap OKUMA е направено с водоустойчивия материал STORMEX. Материята има воден стълб 5000 мм, проветривост 5000 г/м?/24 ч.,мембрана AQUA PRO, подплата и пълнеж POLYTHERM, които предлагат комфортна топлина и сухота. В студеното и ветровито време помага пристягането на ръкавите и долния кант с лети от велкро. Снежният колан и еластичните вътрешни ръкави, забраняват навлизането на сняг във вътрешността. Благодарение на отразителните елементи на тялото , ще можеш да наблюдаваш всяко движение на пистата на дете то си. Ски якета
  • Loap NAPA Момичешки шорти, тъмносин, размер 158-164
    Детските чисто памучни шорти Loap NAPA са изработени в класическа кройка, с еластичен колан и регулируемо пристягане с връзка. Те са тъмно сини и напечатани със светло сини маргаритки. Допълнени са с 4 отворени джоба - 2 в предната част и 2 отзад. Материята е олекотена и са идеални за ежедневна употреба през лятото. Детето на снимката е на 4,5 годинки и е облечено с размер 112/116. Къси панталони за свободно време
  • Loap CORSO Дамски зимни обувки, кафяво, размер 39
    Дамските зимни обувки Loap CORSO имат здрави горни части от текстил и устойчив полиуретан. Подплата им е от изкуствена кожа и това създава мекота на краката. Подметката им е от термопластична гума, това е вид високо качествен каучук с ниско деформиращо напрежение. Те са подходящи за всекидневно носене от есента до пролетта при ходене на работа, училище и едновременно с това за носене в свободното време. Стилни зимни обувки
  • Loap DEBIE Дамска спортна рокля, розово, размер XS
    Дънковата рокля Loap DEBIE е модел със смъкнати рамена и къси ръкави , свободната ѝ кройка е с леко удължена задна част и малки странични цепки. Разноцветната рокля е направена в свободна кройка от тежък памук , полиестер и еластан. Благодарение на комбинацията от материали роклята е здрава и затопляща. Стои отлично на тялото , не се мачка и е еластична. Материята почти не се мачка и бързо изсъхва. Едноцветната рокля е допълнена с цветен печат в предната част на рамената и два джоба , които са свързани в един преден. Подходяща е за носене от пролетта по време на работа и свободното време. Рокли с къс ръкав

Последно видяно

Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх