Най-голямата модна платформа в България

Nivea парфюми за дами

32
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Nivea Energy Fresh рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Energy Fresh, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Energy Fresh предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота неутрализира миризмата Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nivea Energy Fresh антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Energy Fresh, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Energy Fresh предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: осигурява дълготрайно усещане за свежест предоставя дълготрайна защита предпазва от неприятната миризма Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nivea Fresh Citrus антиперспирант-спрей 48 часа 150 мл.
    Nivea Fresh Citrus, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Fresh Citrus предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Rose Touch антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Rose Touch, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Антиперспирантът Nivea Rose Touch оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота. Характеристики: придава дълговременно усещане за комфорт и чистота ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Invisible Black & White Clear рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Invisible Black & White Clear, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Clear предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма не оставя петна върху облеклото Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nivea Fresh Flower дезодорант в спрей за жени 150 мл.
    Nivea Fresh Flower, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Flower предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест предоставя дълготрайна защита не оставя петна върху облеклото Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Fresh Comfort дезодорант рол-он без съдържание на алуминиеви соли 48 часа 50 мл.
    Nivea Fresh Comfort, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Comfort предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест предоставя дълготрайна защита не оставя петна върху облеклото Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Fresh Pure рол-он 48h 50 мл.
    Nivea Fresh Pure, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Pure предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: осигурява дълготрайно усещане за свежест предпазва от неприятната миризма не оставя петна върху облеклото Състав: без алуминиеви соли без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nivea Pearl & Beauty рол-он и антиперспирант за жени 48h 50 мл.
    Nivea Pearl & Beauty, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Pearl & Beauty предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване придава дълговременно усещане за комфорт и чистота предпазва от неприятната миризма Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • NIVEA Black & White Invisible Clear антиперспирант-спрей за жени 200 мл.
    NIVEA Black & White Invisible Clear, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът NIVEA Black & White Invisible Clear предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване не оставя петна върху облеклото не дразни чувствителната кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Black & White Invisible Silky Smooth антиперспирант-спрей за жени 200 мл.
    Nivea Black & White Invisible Silky Smooth, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Black & White Invisible Silky Smooth предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване не оставя петна върху облеклото не дразни чувствителната кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Fresh Pure дезодорант в спрей за жени 150 мл.
    Nivea Fresh Pure, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Pure предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма не раздразва кожата осигурява дълготрайно усещане за свежест Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Fresh Comfort дезодорант в спрей за жени 150 мл.
    Nivea Fresh Comfort, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Comfort предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест осигурява дълготрайно усещане за свежест Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Invisible Black & White Silky Smooth рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Invisible Black & White Silky Smooth, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Silky Smooth предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Invisible Black & White Fresh антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Fresh, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Fresh предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nivea Protect & Care рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Protect & Care, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Protect & Care предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита предпазва от неприятната миризма не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Invisible Black & White Pure антиперспирант дезодорант срещу бели и жълти петна 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Pure, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Pure предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предоставя дълготрайна защита осигурява оптимално абсорбиране на потта придава дълговременно усещане за комфорт и чистота ефективно предпазва от изпотяване не дразни чувствителната кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Black & White Invisible Fresh + Antibacterial антиперспирант-спрей за жени 200 мл.
    Nivea Black & White Invisible Fresh + Antibacterial, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Black & White Invisible Fresh + Antibacterial предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото не дразни чувствителната кожа предпазва от неприятната миризма Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Fresh Natural антиперспирант-спрей за жени 200 мл.
    Nivea Fresh Natural, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Дезодорантът Nivea Fresh Natural ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест. Характеристики: предпазва от неприятната миризма осигурява дълготрайно усещане за свежест не блокира естествените телесни процеси Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня.
  • Nivea Fresh Natural дезодорант в спрей за жени 150 мл.
    Nivea Fresh Natural, 150 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Nivea Fresh Natural ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест. Характеристики: предпазва от неприятната миризма осигурява дълготрайно усещане за свежест Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Magnesium Dry дезодорант roll-on 48 часа 50 мл.
    Nivea Magnesium Dry, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Magnesium Dry предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предоставя дълготрайна защита предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота подхранва кожата и се грижи за нея Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Original Care рол-он и антиперспирант 50 мл.
    Nivea Original Care, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Антиперспирантът Nivea Original Care оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота. Характеристики: предоставя дълготрайна защита осигурява оптимално абсорбиране на потта придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Fresh Sensation антиперспирант-спрей 72 ч. 150 мл.
    Nivea Fresh Sensation, 150 мл., Aнтиперспиранти за жени, Антиперспирантът Nivea Fresh Sensation оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота. Характеристики: предоставя дълговременно усещане за свежест ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Derma Dry Control антиперспирант-спрей 150 мл.
    Nivea Derma Dry Control, 150 мл., Aнтиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Derma Dry Control предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма не дразни чувствителната кожа предоставя дълготрайна защита Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Derma Dry Control рол-он и антиперспирант 50 мл.
    Nivea Derma Dry Control, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Антиперспирантът Nivea Derma Dry Control оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма не дразни чувствителната кожа предоставя дълготрайна защита Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Black & White Invisible Clear твърд антиперспирант 50 мл.
    Nivea Black & White Invisible Clear, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Black & White Invisible Clear предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма не оставя петна върху облеклото придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Nivea Men Deep Beat антиперспирант-спрей за мъже 150 мл.
    Nivea Men Deep Beat, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Deep Beat предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота придава свежест Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Nivea Fresh Natural дезодорант стик 50 мл.
    Nivea Fresh Natural, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Дезодорантът Nivea Fresh Natural ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълготрайна защита придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Състав: без алуминиеви соли без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да нанасяте повторно по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Nivea Pearl & Beauty антиперспирант-спрей 150 мл.
    Nivea Pearl & Beauty, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Антиперспирантът Nivea Pearl & Beauty оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • NIVEA Invisible Black & White Clear антиперспирант в спрей за жени 150 мл.
    NIVEA Invisible Black & White Clear, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът NIVEA Invisible Black & White Clear предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма не оставя петна върху облеклото предоставя дълготрайна защита Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.

Последно видяно

Парфюми за дами - Всички знаем впечатлението което оставя човек, който ви подминава и оставя аромат на фин парфюм. Незабавно получаваме вдъхновение, да немерим този парфюм който е толкова добър и ни подхожда така добре. Може и да не е толкова лесно, колкото изглежда. Как да изберем парфюм? Всяка кожа реагира по различен начин на различните мириси, така че парфюмът може да мирише по различен начин и по различен начин, може би на приятеля ви. Ето защо е важно да опитате парфюма, преди да го купите. Не на хартия, а на кожата ви. Идеалните места са вътрешната китка или врата. Не преувеличавайте броя на парфюмите, които опитвате наведнъж. Най-доброто е да опитате четири или шест от тях. Напръскайте всеки по вътрешните части на ръката, с добра пролука между тях. След това излезте, разходете се и оставете парфюма да почива за петнадесет минути до половин час. Само тогава парфюма ще се развие и ще се смеси с естествения аромат на кожата ви. Само тогава ще разберете как парфюмът всъщност мирише и най-важното, как мирише върху вас. Парфюмите могат да бъдат леки EDT, по-концентрирани аромати EDP, освежаващи, плодови, цветни, ориентални, сладки или силни. Изберете аромата според вкуса, но и според сезона. През лятото се препоръчват по-леки, освежаващи, плодови и пикантни нотки като цитрусови, оранжеви, тропически плодове, ванилия, мускус, миризми на вода и океани. За зимата препоръчваме силни аромати, по-упорити и по-трудни нотки като карамел, кехлибар, пачули, сандалово дърво, роза, жасмин и т.н. Ако купувате парфюм като подарък за някого, играйте го безопасно и избирайте популярните аромати, средно силни без много тежки и специални ноти.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх