Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами от размер UNI

3632
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • 47 NHL CHICAGO BLACKHAWKS BEANIE Зимна шапка, черно, размер UNI
    Зимната шапка 47 NHL CHICAGO BLACKHAWKS BEANIE е изработена от акрил, с избродирано лого на любимия ти отбор.
  • Venum UFC AUTHENTIC FIGHT Унисекс шапка с козирка, черно, размер UNI
    Унисекс шапката Venum UFC AUTHENTIC FIGHT е създадена от памучен материал, който бързо отвежда влагата и проветрява. Каишката в задната част предоставя възможност за регулиране. Украсена е отпред с 3D лого UFC.
  • Matt SCARF COOLMAX ECO Детски шал, черно, размер UNI
    Детският шал MATTSCARF COOLMAX ECO е многофункционален модел, подходящ не само за аутдор дейности в студено време. Изработен е от проветрив, еластичен материал, който поддържа тялото сухо и го сгрява. Благодарение на възможността за затваряне на едната отворена страна с пристягаща връзка, може да се получи стилна шапка.
  • Compressport TRUCKER CAP Шапка с козирка, червено, размер UNI
    Стилната шапка с козирка Compressport TRUCKER CAP е проектирана за всекидневно носене, преди и след състезания. Задната ѝ страна е добре проветряваща, благодарение на използваната мрежа. Регулируем размер с помощта на каишкашката отзад.
  • Compressport CASUAL BEANIE Зимна шапка, розово, размер UNI
    Дебелата зимна шапка Compressport CASUAL BEANIE е изработена от рециклиран материал, който предлага идеално запазване на топлината. Удобството и стилният дизайн на шапката я правят подходяща за носене преди и след тренировки.
  • Compressport CASUAL BEANIE Зимна шапка, черно, размер UNI
    Дебелата зимна шапка Compressport CASUAL BEANIE е изработена от рециклиран материал, който предлага идеално запазване на топлината. Удобството и стилният дизайн на шапката я правят подходяща за носене преди и след тренировки.
  • Quiksilver W BEANIE Мъжка шапка, черно, размер UNI
    Мъжката двустранна шапка Quiksilver W BEANIE е практичен и стилен аксесоар за зимния сезон. Комфортът е гарантиран от приятния материал.
  • Julimex Жартиер Monaco червен
    Дамски жартиер Monaco от двупластов червен тюл. Декоративна семпла панделка Жартиери Вшит ластик
  • Julimex Жартиер Andorra
    дамски жартиер Andorra във възбуждащо червено. Обиколката е от кадифена панделка с вшит ластик. От ексклузивната Paris collection.Жартиери Вшит ластик
  • Hejduk Pешеткa, плексиглас MH Proline Ясно UNI
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Прецизна еднакво изпъкнала козирка за хокей на лед, изработена от високоустойчив поликарбонат в оптически перфектна форма, която гарантира оптична чистота. Характеристика: Защитни слоеве срещу замъгляване (Antifog) и надраскване (Antiscratch) Монтажен комплект, включващ дистанционни елементи, почистваща емулсия и кърпа в опаковката Съвместим с всички видове каски за хокей на лед CE сертифициран Винаги използвайте за почистване само Hejduk зелена емулсия Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Clear Цвят: Ясно Cерия: Proline Pазмер: UNI Изберете размер: UNI Tип: Pro MH 500 Страна на произход: Чехия
  • Compressport PRO RACING CAP Шапка за бягане, бяло, размер UNI
    Шапката за бягане Compressport PRO RACING CAP разполага с иновативна козирка, която позволява огъването ѝ нагоре, за да не пречи или огъването надолу, за да защитава перфектно лицето и зрението от слънчевите лъчи.Супер проветривата материя отвежда влагата и охлажда главата. Бързосъхнещият антибактериален материал от вътрешната страна на шапката е много мек и гарантира оптимален комфорт. Същевременно абсорбира много бързо потта. Горната част на шапката е олекотена с прозрачна материя, които повишава защитата от слънцето и не ограничава проветряването. Задна ѝ част на лентата на шапката е оборудвана със система за регулиране.Очакват те тежки тренировки или състезания? Тази шапка е най-подходящият избор за теб.
  • 47 NHL PITTSBURGH PENGUINS CAMO BRANSON 47 MVP Шапка с козирка, микс, размер UNI
    Шапката с козирка 47 NHL PITTSBURGH PENGUINS CAMO BRANSON 47 MVP е изработена в шест частова корона и огъната козирка. Предните панели са изработени от памучна тъкан , а в задната част е допълнена с мрежата (Trucker). Размерът ѝ може да се регулира с помощта на пластмасова каишка. Шапката има инициалите на любимия тим NHL Pittsburgh Penguins.
  • 47 NHL VINTAGE CHICAGO BLACKHAWKS 47 MVP Шапка с козирка, черно, размер UNI
    Шапката с козирка 47 NHL VINTAGE CHICAGO BLACKHAWKS 47 MVP е направена в класически стил с шест панелова коронка и огъната козирка. Размера може да бъде регулиран с помощта на текстилна велкро лента. Шапката е украсена ретро цветовете на отбора от 1937.
  • New Era FEMALE BOBBLE CUFF NEW YORK YANKEES Дамска зимна шапка, сиво, размер UNI
    Клубната шапка New Era FEMALE BOBBLE CUFF NEW YORK YANKEES ще подчертае всеки твой outfit. Създадена е от приятен на допир и топлещ материал, който предоставя комфорт през целия ден. Подкрепи своя отбор с тази стилна шапка от марката New Era.
  • Suspect Animal MUERTE Детски мултифункционален шал, черно, размер UNI
    Универсалният шал Suspect Animal MUERTE е с оригинален печат и е подходящ за използване по много начини. Предлага отлична защита за врата от студа , вятъра и влагата. Изработен е от мек и бързо съхнещ материал, който защитава от неблагоприятното време.
  • Suspect Animal GOLD Детски мултифункционален шал, златно, размер UNI
    Универсалният шал Suspect Animal GOLD е с оригинален печат и е подходящ за използване по много начини. Предлага отлична защита за врата от студа , вятъра и влагата. Изработен е от мек и бързо съхнещ материал, който защитава от неблагоприятното време.
  • Finmark FS-123 Мултифункционална кърпа, черно, размер UNI
    Мултифункционалния шал FS-123 от колекцията Finmark, може да се използва, като лента за главата, шапка, маска или ластик до главата. Тази спортна кърпа е подходяща за колело, туризъм, мотор и много други.
  • Finmark FS-129 Мултифункционална кърпа, черно, размер UNI
    Мултифункционалния шал FS-129 от колекцията Finmark, може да се използва, като лента за главата, шапка, маска или ластик до главата. Тази спортна кърпа е подходяща за колело, туризъм, мотор и много други.
  • NITRO BLACK ROSE Функционален шал, винен, размер UNI
    Функционалният шал Nitro BLACK ROSE загрява приятно врата. Изработен е от безшевен полиестер (SEAQUAL™ CERTIFIED YARN) от пластмаси извадени от моретата. Материята е проветрива, извежда потта и бързо изсъхва. Може да се използва по много начина ( за овиване около врата, около лицето или на главата вместо шапка).
  • New Era NBA TEAM WAFFLE KNIT CHIBUL Шапка, черно, размер UNI
    Шапката NBA TEAM WAFFLE KNIT CHIBUL от марката New Era е изработена с огънат долен кант и лого в предната си част, което отлично ще подчертае всеки твой спортен стил. Материала е много приятен при допир и създава удобство при носене.
  • Tommy Hilfiger ESSENTIAL FLAG BUCKET Шапка, тъмносин, размер UNI
    Стилната шапка Tommy Hilfiger ESSENTIAL FLAG BUCKET не само ще подчертае стила ти, но и ще те защити от слънцето. Създадена е от изключително удобен материал и е с качествена изработка за максимален комфорт.
  • Finmark FNKC216 Лятна универсална шапка с козирка, оранжево, размер UNI
    Шапката с козирка Finmark FNKC216 е модел с огъната форма, която копира формата на главата. Благодарение на формата си, шапката ще предпази лицето ти от слънчевите лъчи. Без значение дали играеш тенис, голф или просто тръгваш на разходка в града, винаги ще изглеждаш чудесно. Изработена е от качествени материали. Отзад разполага с регулируема каишка с велкро лента или клипс, гарантиращи перфектно прилягане и максимален комфорт.
  • Finmark FNKC221 Лятна шапка, цвят сьомга, размер UNI
    Шапката Finmark FNKC221 е класически модел с огъната козирка, която копира формата на главата. Благодарение на формата си, шапката ще предпази лицето ти от слънчевите лъчи. Без значение дали играеш тенис, голф или просто тръгваш на разходка в града, винаги ще изглеждаш чудесно. Изработена е от качествени материали. Отзад разполага с регулируема каишка с велкро лента или клипс, гарантиращи перфектно прилягане и максимален комфорт.
  • Venum CELLULAR 3.0 PUNCH MITTS Лапи за тренировки, черно, размер UNI
    Тренировъчните лапи Venum CELLULAR 3.0 PUNCH MITTS са изработени от микровлакна , което ги прави невероятно устойчиви на износване. Те са леки и едновременно с това отлично абсорбират ударите.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, синьо, размер UNI
    Едноцветната шапка Kama GTX WINDSTOPPER е изработена с голям помпон и има подплата от функционалния материал GORE WINDSTOPPER. Вятърно устойчивата и проветрива мембрана гарантира оптимална защита по време на зимни спортове за всекидневно носене в студеното време.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, зелено, размер UNI
    Тънката универсална шапка Kama GTX WINDSTOPPER е качествен модел, който е подходящ за съчетаване със скиорско яке и може да се носи под каската. Благодарение на мембраната GORE WINDSTOPPER, тази лека и тънка шапка непропуска вятъра , запазва топлината на главата и не я запарва.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, червено, размер UNI
    Тънката универсална шапка Kama GTX WINDSTOPPER е качествен модел, който е подходящ за съчетаване със скиорско яке и може да се носи под каската. Благодарение на мембраната GORE WINDSTOPPER, тази лека и тънка шапка непропуска вятъра , запазва топлината на главата и не я запарва.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, тюркоазено, размер UNI
    Тънката универсална шапка Kama GTX WINDSTOPPER е качествен модел, който е подходящ за съчетаване със скиорско яке и може да се носи под каската. Благодарение на мембраната GORE WINDSTOPPER, тази лека и тънка шапка непропуска вятъра , запазва топлината на главата и не я запарва.
  • Kama FACE MASK Ветроустойчива маска, розово, размер UNI
    Маската е практичен аксесоар. Моделът маска Kama FACE MASK е анатомично оформен, като комбинира в себе си ветроустойчивост и има дишащи части от GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPERSoft Shell, които закриват носа и устата. Маската защитава лицето от силният вятър и снега, като не му позволява да се простуди.
  • Kama ШАЛ -ЯКА SB15 Детска плетена яка, светлосиньо, размер UNI
    Детската плетена яка Kama SB15 е с изплетен цветен мотив от качествена прежда с обработка , която е подходяща за всекидневно носене. Материала не образува топчета и при правилно поддържане дълго време ще изглежда, като нова. Може да се комбинира с шапка със същият мотив. Допълнена е с подплата от дишащ полар.
  • FLLÖS MONZUN 04 Кръгъл шал, черно, размер UNI
    Мултифункционалната кърпа Fllös WIND 04 е любим аксесоар за използване през цялата година. През зимата предлага отлична защита от вятъра и студа. Възможностите за използване са много и всеки ще намери как да ги прилага. За поддържане на топлината в студеното време от вътрешната ѝ страна е поставен тъкан слой от полар. Изработен е от мек и еластичен материал.
  • Basbleu Силонови чорапи Akemi 20 DEN
    Мрежести дамски къси чорапи Akemi. Благодарение на силиконовата лента дантеленият кант не се смъква и стои на мястото сиПо-дълги дамски чорапи Без подсилени пръсти Силиконова лента от вътрешната страна на канта Тънкост 20 DEN
  • Basbleu Мрежести чорапи Ditta
    Мрежести дамски чорапи Ditta с ефектна панделка. Стилен аксесоар за Вашия аутфит.Дамски чорапи Без подсилени пръсти Тънкост 20 DEN
  • Tatonka Yukon X1 75+10 Black
    Цвят според производителя: Black Обем: 85 L
  • Dainese Explorer Bike Cover
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Много здрав и издръжлив капак за мотоциклети. Осигурява защита от дъжд, прах и слънце. Изработена от полиестер. Долната част с ластик, който държи капака на място. Чанта за съхранение. Дайнески лога. Размери: Дължина 250см, Височина: 140см. Страна на произход: Китай
  • Bye Bra Bye Bra за дълбоки деколтета
    Обичате ли да носите дълбоки деколтета и гол гръб? В такъв случай вземете комплекта Bye Bra, който надеждно ще замени класическия сутиен. Зърната се покриват от пастиси във формата на цветчета, бюстът се стяга с помощта на самозалепващи ленти.Изгодна опаковка За многократна употребаОпаковката съдържа 18 части (3 чифта лепенки за гърди с форма на цветя, 6 залепващи се ленти с Т-образна форма и 6 ленти за залепване с Г-образна форма).
  • Bye Bra Прозирна лента с по-ниско закопчаване UNI
    Удължете обиколката на сутиена с ленти UNI от мек силикон и смелото изрязаният гръб е решен.
  • Bye Bra Самозалепващи прашки Heart
    Самозалепващи невидими прашки за многократна употреба. Рязаните с лазер прашки са с лепени кантове, което гарантира, че остават невидими под облеклото. Залепващата част със силикон прилепва перфектно към тялото. Идеални са за лятото или за сезона на баловете.За многократна употребаСлед употреба измийте силиконовите повърхности с топла вода, а след изсъхване ги покрийте със защитното фолио. При спазване на указанията за поддръжка издържат до 50 употреби.
  • Finmark FS-131 Мултифункционален шал, черно, размер UNI
    Мултифункционалният шал FS-131 от колекцията Finmark, може да се използва, като лента за главата, шапка, маска или ластик за косата. Тази спортна кърпа е подходяща за колело, туризъм, мотор и много други.
  • Fighter BOXING BATONS DELUXE Боксьорски палки, червено, размер os
    Боксьорските палки Fighter BOXING BATONS DELUXE ще ти помогне ефективно за подобряването на скоростта и точността на ударите при тренировки. Подходящи са за тренировки на атаки и защити. Лапите са оценявани, също така и от треньори , защото са много по-леки от класическите лапи.
  • AXONE TRIANGLE Зимна шапка, лилаво, размер UNI
    Затоплящата шапка AXONE TRIANGLE е предназначена за спорт и всякакви свободни активности. Функционалното разкрояване и ниското ѝ тегло са идеални за всекидневно носене. Лекият материал Dolomity позволява лесно извеждане на влагата от тялото и създава топлинен комфорт при ниските температури през зимата.
  • AXONE NEON SQUARE Универсална зимна шапка, микс, размер UNI
    Затоплящата шапка AXONE NEON SQUARE е предназначена за спорт и всякакви свободни активности. Функционалното разкрояване и ниското ѝ тегло са идеални за всекидневно носене. Лекият материал Dolomity позволява лесно извеждане на влагата от тялото и създава топлинен комфорт при ниските температури през зимата.
  • AXONE NEON Зимен плетен шал, лилаво, размер UNI
    Затоплящият кръгъл шал AXONE NEON е предназначен за спорт и всякакви свободни активности. Функционалното разкрояване и ниското му тегло са идеални за всекидневно носене. Лекият материал Dolomity позволява лесно извеждане на влагата от тялото и създава топлинен комфорт при ниските температури през зимата.
  • Hejduk Pешеткa, плексиглас MH Ясно UNI
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Най-високо качество, равномерно изпъкнал хокей плекси Hejduksport. Плексито е оборудвано с технология Antifog и Antiscratch за предотвратяване на замъгляване и надраскване на плексито. Пакетът включва монтажен комплект, включващ силиконови подложки, почистваща емулсия и почистваща кърпа. Hejduksport Plexi е изработен от изключително издръжлив поликарбонат с помощта на технология за леене под налягане върху оптически перфектна форма, осигуряваща перфектна оптична чистота. Ако протекторът не е повреден от драскотини, хокейният плекси е почти нечуплив. Серия ProLine Протекторите за очи с маркировка ProLine са покрити по специална технология. Плексигласът е обработен с технологиите Antifog (защитен слой против замъгляване) и Antiscratch (защитен слой против надраскване). Това са твърди лакове, които се нанасят трайно върху протектора. Тези лакове не се отмиват, но могат да се повредят от разредители и различни химикали, така че никога не използвайте нищо друго освен почистваща емулсия на Hejduksport за почистване на плексигласа. При правилни процедури за поддръжка, покритията остават активни през целия живот на протектора. Уверете се, че протекторът за очи е чист и обезмаслен, ако повърхността е замърсена, Antifog не работи добре. Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Clear Цвят: Ясно Страна на произход: Чехия Cерия: Proline Pазмер: UNI Изберете размер: UNI Tип: Pro MH 600
  • Puma LIGA BEANIE Шапка, синьо, размер UNI
    Плетената шапка Puma LIGA BEANIE от колекцията LIGA е украсена с логото на марката. Тя е идеалният избор за тренировките и за мачовете. С нея ще се превърнеш в най-добрия играч. Комбинацията от полиестер и еластан предоставят висок комфорт по време на спортуване.
  • Gabriella Силонови чорапи Pia
    Силонови чорапи Pia с деликатен десен и дантелен кант.Дамски силонови чорапи Пръстите и петите не са подсилени Удобен кант, който не стяга
  • Finmark FNKC212 Лятна универсална козирка, розово, размер UNI
    Козирката Finmark FNKC212 е модел с огъната козирка, която ще копира формата на главата ти. Формата ѝ предлага отлична защита за лицето от слънчевите лъчи. Подходяща е за тенис, голф или за свободни разходки в градски условия. Изработена е от качествен и проветрив материал. В задната част има регулиращ колан с помощта на лента от велкро , което ти гарантира максимално удобство.
  • Fighter BOXING BATONS DELUXE Боксьорски палки, жълто, размер os
    Боксьорските палки Fighter BOXING BATONS DELUXE ще ти помогне ефективно за подобряването на скоростта и точността на ударите при тренировки. Подходящи са за тренировки на атаки и защити. Лапите са оценявани, също така и от треньори , защото са много по-леки от класическите лапи.
  • Calvin Klein MONOGRAM CAP Дамска шапка с козирка, черно, размер UNI
    Стилната дамска шапка Calvin Klein MONOGRAM CAP е идеално допълнение към всяко облекло. Изработена е с класическа форма, с леко огъната козирка и има регулиране в задната ѝ част. Допълнена е с малкото логото на марката.
  • Calvin Klein ULTRALIGHT BUCKET HAT Дамска шапка, черно, размер UNI
    Красивата дамска шапка Calvin Klein ULTRALIGHT BUCKET HAT е стилна и отлично предпазваща от слънцето. Направена е с удължена кройка с кръгло деколте и е изработена от много приятен материал.
  • Tommy Hilfiger TJM FLAG BUCKET Унисекс шапка, синьо, размер UNI
    Универсалната шапка Tommy Hilfiger TJM FLAG BUCKET е много удобна за носене и може да се комбинира с много облекла. Създадена е от приятен на допир материал и е украсена с логото на марката.
  • O'Neill SUNNY BUCKET HAT Дамска шапка, жълто, размер UNI
    Модерната дамска шапка O'Neill SUNNY BUCKET HAT е подходяща не само за разходките около вода, но може и да се носи удобно при излети. Памучният ѝ материал е приятен и изглежда отлично. Шапката е украсена с логото на марката в предната част.
  • Finmark FNKC222 Лятна спортна шапка, жълто, размер UNI
    Шапката с козирка Finmark FNKC222 е класически модел с огъната козирка, която копира формата на главата. Благодарение на тази си форма, шапката защитава лицето от слънчевите лъчи. Подходяща е за тенис, голф или за свободни разходки в градски условия. Изработена е от качествен и проветрив материал. В задната част има регулиращ колан с помощта на лента от велкро, което ти гарантира максимално удобство.
  • Finmark FNKC223 Лятна спортна шапка, червено, размер UNI
    Шапката с козирка Finmark FNKC223 е класически модел с огъната козирка, която копира формата на главата. Благодарение на тази си форма, шапката защитава лицето от слънчевите лъчи. Подходяща е за тенис, голф или за свободни разходки в градски условия. Изработена е от качествен и проветрив материал. В задната част има регулиращ колан с помощта на лента от велкро, което ти гарантира максимално удобство.
  • Kama WINDSTOPPER MERINO Зимна шапка, черно, размер UNI
    Шапката Kama SP022 WINDSTOPPER MERINO е изработена с гладка плетка от комбинирани качествени влакна. От вътрешната страна е допълнена с мембраната GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER, която е вятърно устойчива, проветрива и предлага максимално удобство.
  • Kama WINDSTOPPER MERINO Зимна шапка, бежово, размер UNI
    Шапката Kama SP022 WINDSTOPPER MERINO е изработена с гладка плетка от комбинирани качествени влакна. От вътрешната страна е допълнена с мембраната GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER, която е вятърно устойчива, проветрива и предлага максимално удобство.
  • Helly Hansen OUTLINE BEANIE Шапка, тъмнозелено, размер UNI
    Класическата универсална шапка Helly Hansen OUTLINE BEANIE запазва отлично топлината на главата. Едноцветния дизайн е украсен с напечатано лого в предната част.
  • Swix TISTA Елегантна шапка, бяло, размер UNI
    Удобната шапка Swix TISTA защитава перфектно от студа и е много стилна.
  • Matt SCARF COOLMAX ECO Универсален шал, тъмносиво, размер UNI
    Шалът MATTSCARF COOLMAX ECO е многофункционален модел, подходящ не само за аутдор дейности в студено време. Изработен е от проветрив, еластичен материал, който поддържа тялото сухо и го сгрява. Благодарение на възможността за затваряне на едната отворена страна с пристягаща връзка, може да се получи стилна шапка.
  • Matt SCARF COOLMAX ECO Детски шал, червено, размер UNI
    Детският шал MATTSCARF COOLMAX ECO е многофункционален модел, подходящ не само за аутдор дейности в студено време. Изработен е от проветрив, еластичен материал, който поддържа тялото сухо и го сгрява. Благодарение на възможността за затваряне на едната отворена страна с пристягаща връзка, може да се получи стилна шапка.
  • Compressport THIN HEADBAND ON/OFF Спортна лента за глава, лилаво, размер UNI
    Тънката спортна лента Compressport THIN HEADBAND ON/OFF е допълнена с вентилационната технология Compressport THIN HEADBAND ON/OFF. Модела е по-тесен от повечето предлагани спортни ленти. Веднага печели вниманието със своята елегантност , модерен стил и стилна форма. Материалът ѝ и е проектиран от еластични и безшевни тъкани с вградени проветривост за постигане ма максимална ефективност и терморегулация по време на тренировки и състезания. Технологията ON/OFF предлага проветряване от всички посоки и бързо извеждане на влагата. Материята изсъхва 7 пъти по-бързо от класическите спортни ленти. Олекотените меки и разтегателни влакна се приспособяват лесно към формата на главата и ушите , без да пристягат , като по този начин до очите и челото не достига пот. Лентата е подходяща за носене под качулка , без да образува неприятно триене. Може да бъде използвана за всякакви туристически активности и всекидневно носене.
  • Runto BOUNTY Лента за глава, черно, размер UNI
    Спортната лента за глава Runto BOUNTY е подходяща не само за бягане, но и при походи в природата, каране на колело, кънки или други дейности, когато е необходимо да прибереш косата си. Лентата е изработена от лек и еластичен материал, който нежно обтяга главата и стои перфектно. Двуслойният материал предоставя топлинен комфорт в по-студените дни.
  • Runto BOUNTY Лента за глава, синьо, размер UNI
    Спортната лента за глава Runto BOUNTY е подходяща не само за бягане, но и при походи в природата, каране на колело, кънки или други дейности, когато е необходимо да прибереш косата си. Лентата е изработена от лек и еластичен материал, който нежно обтяга главата и стои перфектно. Двуслойният материал предоставя топлинен комфорт в по-студените дни.
  • Runto BOUNTY Лента за глава, тюркоазено, размер UNI
    Спортната лента за глава Runto BOUNTY е подходяща не само за бягане, но и при походи в природата, каране на колело, кънки или други дейности, когато е необходимо да прибереш косата си. Лентата е изработена от лек и еластичен материал, който нежно обтяга главата и стои перфектно. Двуслойният материал предоставя топлинен комфорт в по-студените дни.
  • Runto NORD Лента за глава, синьо, размер UNI
    Спортната лента за глава Runto NORD е подходяща не само за бягане, но и при походи в природата, каране на колело, кънки или други дейности, когато е необходимо да прибереш косата си. Лентата е изработена от лек и еластичен материал, който нежно обтяга главата и стои перфектно. За комфорт при носене лентата е снабдена с подплата от проветрив материал, отвеждащ потта от челото.
  • Runto NORD Лента за глава, розово, размер UNI
    Спортната лента за глава Runto NORD е подходяща не само за бягане, но и при походи в природата, каране на колело, кънки или други дейности, когато е необходимо да прибереш косата си. Лентата е изработена от лек и еластичен материал, който нежно обтяга главата и стои перфектно. За комфорт при носене лентата е снабдена с подплата от проветрив материал, отвеждащ потта от челото.
  • Runto RUSH Шапка, тъмносиво, размер UNI
    Спортната плетена шапка Runto RUSH е идеален спътник в студено време. Благодарение на еластичния и сгряващ материал шапката ще ти предостави топлинен комфорт при лошо време. Нежно обтяга главата и я запазва, заедно с ушите, на топло. Решена е в удобна кройка, лека е и може да бъде ползвана както в ежедневието, така и за множество спортни дейности.
  • Runto RUSH Шапка, червено, размер UNI
    Спортната плетена шапка Runto RUSH е идеален спътник в студено време. Благодарение на еластичния и сгряващ материал шапката ще ти предостави топлинен комфорт при лошо време. Нежно обтяга главата и я запазва, заедно с ушите, на топло. Решена е в удобна кройка, лека е и може да бъде ползвана както в ежедневието, така и за множество спортни дейности.
  • Fighter BOXING BATONS DELUXE Боксьорски палки, зелено, размер os
    Боксьорските палки Fighter BOXING BATONS DELUXE ще ти помогне ефективно за подобряването на скоростта и точността на ударите при тренировки. Подходящи са за тренировки на атаки и защити. Лапите са оценявани, също така и от треньори , защото са много по-леки от класическите лапи.
  • Helly Hansen Stockholm Black 28 L
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:За вашите ежедневни пътувания и градски приключения. Раницата Стокхолм е изработена от устойчива водоустойчива материя и има голямо основно отделение, достъпно чрез конструкция на ролка. Цвят: Черeн Материал: Waterproof main fabric Спецификация на материала: Waterproof main fabric Cерия: Stockholm Обем: 28 L Пол: Мъжки Пол: Жените Вид дейност: City/Urban Вид дейност: Lifestyle Вид дейност: На открито Вид дейност: Sailing Обем: 21 - 30 L Цвят според производителя: Black Възрастова група: Възрастен Страна на произход: Виетнам : Backpack (CMS) : Lifestyle (CMS) : Unisex (CMS)
  • Helly Hansen Stockholm Backpack Gray Fog 28 L
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:С водоустойчива материя и големи отделения, тази раница е перфектна за ежедневните пътуващи и градските авантюристи. ХАРАКТЕРИСТИКА Водоустойчива основна материя Roll top конструкция с катарами Голямо основно отделение Предно отделение с цип Регулируеми, подплатени презрамки Възрастова група: Възрастен : Backpack (CMS) Цвят според производителя: Gray Fog Цвят: Cив Страна на произход: Виетнам : Unisex (CMS) Обем: 28 L Вид дейност: City/Urban Вид дейност: Lifestyle Вид дейност: На открито Вид дейност: Sailing : Lifestyle (CMS) Пол: Жените Пол: Мъжки Спецификация на материала: Waterproof main fabric Cерия: Stockholm Обем: 21 - 30 L
  • O'Neill CALIFORNIA CAP Детска шапка с козирка, оранжево, размер UNI
    Детската шапка O'Neill CALIFORNIA CAP бързо ще се превърне в един от най-любимите аксесоари за слънчевите дни. Изработена е с класическа форма, с леко огъната козирка и има регулиране в задната ѝ част. В предната си част е допълнена със стилна бродерия.
  • O'Neill CALIFORNIA CAP Детска шапка с козирка, светло-зелено, размер UNI
    Детската шапка O'Neill CALIFORNIA CAP бързо ще се превърне в един от най-любимите аксесоари за слънчевите дни. Изработена е с класическа форма, с леко огъната козирка и има регулиране в задната ѝ част. В предната си част е допълнена със стилна бродерия.
  • O'Neill SUNNY BUCKET HAT Унисекс шапка, жълто, размер UNI
    Модерната дамска шапка O'Neill SUNNY BUCKET HAT е подходяща не само за разходките около вода, но може и да се носи удобно при излети. Памучният ѝ материал е приятен и изглежда отлично. Украсен е със стилен печат върху гърдите.
  • O'Neill SUNNY BUCKET HAT Унисекс шапка, лилаво, размер UNI
    Модерната дамска шапка O'Neill SUNNY BUCKET HAT е подходяща не само за разходките около вода, но може и да се носи удобно при излети. Памучният ѝ материал е приятен и изглежда отлично. Украсен е със стилен печат върху гърдите.
  • O'Neill SUNNY BUCKET HAT Унисекс шапка, светлосиньо, размер UNI
    Модерната дамска шапка O'Neill SUNNY BUCKET HAT е подходяща не само за разходките около вода, но може и да се носи удобно при излети. Памучният ѝ материал е приятен и изглежда отлично. Украсен е със стилен печат върху гърдите.
  • O'Neill SUNNY BUCKET HAT Унисекс шапка, khaki, размер UNI
    Модерната дамска шапка O'Neill SUNNY BUCKET HAT е подходяща не само за разходките около вода, но може и да се носи удобно при излети. Памучният ѝ материал е приятен и изглежда отлично. Украсен е със стилен печат върху гърдите.
  • Fjällräven Kajka 75 Blue UNI
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Издръжлива, удобна и пълна с функции – въпреки доста скромния си външен вид, Kajka е усъвършенствана трекинг раница в класическия дух на Fjällräven. Сега надграден с фино настроени и подобрени функции и иновативна, единствена по рода си дървена рамка, която въздейства на околната среда значително по-малко от преди, като същевременно запазва своята здравина и функционалност. Поддържащата система е проектирана да разпределя дори изключително тежки товари, а удобната за потребителя система за регулиране на идеалното прилягане позволява лесно регулиране за различни тела – както по отношение на дължината на гърба, така и на ширината между презрамките. Щедрият колан на бедрата предлага висока степен на комфорт при носене при дълги дни на туризъм. Основното отделение се зарежда отгоре и има ключалка за сняг. Освен това има голям вертикален отвор отпред и още един отдолу, за да помогне на потребителя да получи лесен преглед на съдържанието. Може да се раздели на горна и долна част. Долната част има отделения за мокро/сухо, за да предпази влажното и мръсно оборудване от останалите ви неща. Има и практични джобове с цип в горния капак, отстрани и на ханша. Горният капак може да се свали и да се носи като чанта за кръста или гърдите, когато искате да следите отблизо своите ценности. Две компресионни ленти от всяка страна се закрепват към малки пръти за равномерно и ефективно компресиране, без да блокират отворите на страничните джобове. Точки за закрепване на горния капак и дъното на раницата. Свирка на презрамката на гърдите и дъждобран с рефлектори. Kajka е възхваляван от туристи по целия свят, както и от специализираната преса. Наред с други неща, той беше обявен за продукт на годината за 2009 г. от шведското списание за открито, Utemagasinet, и най-добър в теста от Retkis, финландско издание, в неговия тест за големи раници през 2011 г. Характеристика Издръжлива, удобна трекинг раница, създадена да носи тежки товари. Уникална дървена рамкова конструкция, изработена от FSC-сертифицирана бреза. Поддържащ колан за бедрата и ергономични презрамки, предназначени за мъже. Лесно се адаптира към дължината на гърба и ширината на раменете на потребителя. Спецификации Материал: Винилон F: 100 % винилал, 100 % полиестер 600D Правна информация: Съдържа нетекстилни елементи от животински произход. Брой джобове: 11 Джобове: Вътрешно отделение, Външно отделение, Външни мрежести джобове, Защитен джоб, външен(и) джоб(ове) с цип Система за носене: Перфектно прилягане, Дървена рамка Гърден колан: Да Колан за бедрата: Да Горен капак: Подвижен горен капак Горен отвор: Да Долен отвор: Да Snowlock: Да Характеристики на оборудването: Разширяем страничен джоб, Странични ленти за компресия Съвместима система за хидратация: Да Включен дъждобран: Да Регулируема дължина на гърба: Да Информация за околната среда: Импрегниране без съдържание на флуоровъглерод Характеристики: Водоустойчив, Бързосъхнещ, Издръжлив грижа Без химическо чистене. Не се избелва. Не сушете в сушилня. Не глади. Мека четка и хладка вода. Вид дейност: Trekking : Trekking (CMS) Възрастова група: Възрастен : Adult (CMS) Дължина на гърба: Стандартна : Backpack (CMS) Цвят според производителя: Blue Цвят: Син Пол: Жените : Female (CMS) Bисочина (cm): 80.0 Дължина (cm): 37.0 Материал: Полиестер Спецификация на материала: Полиестер Дъждобран за раница: да Tип: Раница Обем: 75 L Обем: 71 - 80 L Водоустойчив: да Tегло: 3300 g Tегло (g): 3300.0 Широчина (cm): 29.0 Pазмер: UNI Страна на произход: Виетнам
  • Calvin Klein MONOGRAM BUCKET HAT Унисекс шапка, светлосиньо, размер UNI
    Универсалната шапка Calvin Klein MONOGRAM BUCKET HAT ще ти предложи стил и отлична защита от слънчевите лъчи. Създадена е от изключително удобен материал и има качествена изработка гарантираща за максимален комфорт. Шапката е с две лица, за да можеш да я носиш според твоето желание.
  • Billabong HERITAGE MASHUP Дамска шапка с козирка, черно, размер os
    Допълни свободният си стил с красивата шапка с козирка Billabong HERITAGE MASHUP Trucker Hat. Отличава се с изразителен печат и има конструкция от пяна с 5 парчета и мрежеста подплата по целият ѝ обем. Snapback закопчаването дава възможност за перфектно оформяне на кройката.
  • Jack Wolfskin Savona De Luxe Night Blue 20 L
    Страна на произход: Виетнам Цвят според производителя: Night Blue Цвят: Син Вид дейност: Lifestyle Tип: Раница Обем: 20 L Обем: 11 - 20 L Pазмер: UNI Дължина (cm): 43.0 Bисочина (cm): 29.0 Широчина (cm): 24.0 Tегло: 560 g Tегло (g): 560.0 Пол: Unisex Възрастова група: Възрастен Материал: Полиестер Спецификация на материала: Полиестер Водоустойчив: не : Backpack (CMS) : Lifestyle (CMS) : Unisex (CMS) : Adult (CMS)
  • Jack Wolfskin Moab Jam Pro 30.5 Backpack Flash Black
    Цвят според производителя: Black Цвят: Черeн Вид дейност: Bike Tип: Раница Pазмер: UNI Изберете размер: UNI Обем: 30,5 L Обем: 21 - 30 L Пол: Unisex Възрастова група: Възрастен Размери: 50 x 29 x 28 cm Face Fabric: Полиамид Материал: Полиамид Материал: Ликра Спецификация на материала: Полиамид Спецификация на материала: Ликра Lining: Полиестер Tегло: 1160 g Tегло (g): 1160.0 Специални функции: Recycled Страна на произход: Китай : Backpack (CMS) : Bike (CMS) : Unisex (CMS)
  • Callaway Womens Visor Bright Tropical
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Вдигната, спусната или между тях коса, тази козирка с нисък профил предпазва лицето ви от слънцето и главата ви е хладна през целия ден. ХАРАКТЕРИСТИКА Ефективна тъкан Охлаждаща лента за пот : Golf (CMS) : Visor (CMS) Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Bright Tropical Цвят: Бял Страна на произход: Китай Pазмер: UNI
  • Callaway Womens High Tail Cap Pink Exotic
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Ефективна нископрофилна шапка с изтънчена марка, проектирана специално за побиране на конска опашка. ХАРАКТЕРИСТИКА Нископрофилен неструктуриран дизайн Голям отвор за конска опашка на гърба Лека влагоотвеждаща технологична материя Охлаждаща лента за пот Регулируемо затваряне с велкро : Golf (CMS) Възрастова група: Възрастен : Adult (CMS) : Baseball Cap (CMS) Цвят според производителя: Pink Exotic Цвят: Pозов Страна на произход: Китай Пол: Жените : Female (CMS) Pазмер: UNI
  • FLLÖS ASTRID Дамска зимна шапка, черно, размер UNI
    Дамската зимна шапка FLLÖS ASTRID затопля отлично главата в студените месеци. Изработена е от качествен и приятен за докосване материал. Едноцветният ѝ дизайн е допълнен с малки блестящи камъчета и модерен помпон.
  • FLLÖS BEATA Детска шапка с помпон, розово, размер UNI
    Детската зимна шапка Fllös BEATA е в едноцветен плетен дизайн завършен с помпон, благодарение на което е харесвана от много госпожици. Изработена е от мека и топла материя.
  • Oxford Street Mask Black
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Посивяйки линиите между стилен и практичен, маската за нападение от Оксфорд изглежда готино, като същевременно предпазва лицето ви от заблудени пътни отпадъци и дребни хищници. Абсолютна необходимост от допълване на отворена каска. Характеристика: Гъвкава TPU рамка Обектив против мъгла и против надраскване Цилиндричен 0.8mm обектив UV защита Ергономична подложка от пяна Отлична вентилация Включва детайлна каишка от силикон, подвижна долна маска, очила EN 1938: 2010. Пол: Unisex Pазмер: UNI Цвят: Черeн Проектиран в: Обединеното кралство Одобрено: EN 1938 : 2010 Страна на произход: Обединеното кралство Спецификация на материала: Термопластичен полиуретан (TPU) Цвят според производителя: Черeн : Moto (CMS) : Unisex (CMS) : Adult (CMS) : Mask (CMS)
  • FOX 180 Duffle Bag Black Camo
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Тази чанта е съществена част от комплекта, за да носите всички необходими неща за каране - просто я прехвърлете през рамо и тръгнете. С голямото основно отделение, страничните отделения с цип и вътрешните мрежести джобове за по-малки предмети, можете да работите с организационна магия, за да сортирате и разпределите всичките си задължителни неща за каране и да ги носите със себе си на пистата или парка. Голямо основно отделение за съхранение на най-важните неща Странични отделения с цип за лесно разпределение на екипировката Вътрешните и страничните мрежести джобове поддържат по-малките предмети организирани Подвижна подплатена презрамка Основното тяло е изработено от издръжлив 600D полиестер Обем: 40 L Обем: 31 - 40 L Цвят според производителя: Black : Sport Bag (CMS) : Moto (CMS) : Unisex (CMS) Страна на произход: Китай Вид дейност: Moto Bисочина: 30 cm Дължина: 60 cm Pазмер: UNI Широчина: 25 cm
  • Arcore IZZY Лента за глава за бягане, черно, размер ns
    Лентата за глава Arcore IZZY е идеална за бягане и за най-различни видове спорт. Функционалният материал гарантира перфектно отвеждане на потта от челото.
  • Arcore GANGE Лента за глава за бягане, черно, размер ns
    Лентата за глава Arcore GANGE е идеална за бягане и за най-различни видове спорт. Функционалният ѝ материал гарантира перфектно отвеждане на потта от челото.
  • Arcore JINA Лента за глава за бягане, розово, размер ns
    Лентата за глава Arcore JINA е идеална за бягане и за най-различни видове спорт. Функционалният материал гарантира перфектно отвеждане на потта от челото.
  • Arcore IZZY Лента за глава за бягане, тъмносин, размер ns
    Лентата за глава Arcore IZZY е идеална за бягане и за най-различни видове спорт. Функционалният материал гарантира перфектно отвеждане на потта от челото.
  • Arcore GALLA Лента за глава за бягане, тюркоазено, размер os
    Лентата за глава Arcore GALLA е идеална за бягане и за най-различни видове спорт. Функционалният материал гарантира перфектно отвеждане на потта от челото.
  • NITRO LOGO Функционален шал, черно, размер UNI
    Функционалният шал Nitro LOGO загрява приятно врата. Изработен е от безшевен полиестер (SEAQUAL™ CERTIFIED YARN) от пластмаси извадени от моретата. Материята е проветрива, извежда потта и бързо изсъхва. Може да се използва по много начина ( за овиване около врата, около лицето или на главата вместо шапка).
  • KARI TRAA ASTRID BEANIE Дамска шапка, khaki, размер os
    Дамската зимна шапка от марката Kari Traa Kari Traa е направена с подгъната долна част и допълнена с ластичен кант. Шапката е със стилна кройка , която е много модерна в момента.
  • AXONE TRIANGLE Зимен плетен шал, лилаво, размер UNI
    Затоплящият кръгъл шал AXONE TRIANGLE е предназначен за спорт и всякакви свободни активности. Функционалното разкрояване и ниското му тегло са идеални за всекидневно носене. Лекият материал Dolomity позволява лесно извеждане на влагата и създава топлинен комфорт при ниските температури през зимата.
  • O'Neill CULT TRUCKER CAP Дамска шапка с козирка, бяло, размер ns
    Дамската шапка O'Neill CULT TRUCKER CAP в стила snapback предлага възможност за регулиране на размера отзад и е практичен аксесоар в горещите дни. Мрежата в задните части гарантира оптимална проветривост.
  • O'Neill CULT TRUCKER CAP Дамска шапка с козирка, синьо, размер ns
    Дамската шапка O'Neill CULT TRUCKER CAP в стила snapback предлага възможност за регулиране на размера отзад и е практичен аксесоар в горещите дни. Мрежата в задните части гарантира оптимална проветривост.
  • O'Neill WOW CAP Дамска шапка с козирка, микс, размер ns
    Дамската шапка с козирка O'Neill WOW CAP е изработена с класическа кройка и леко огъната козирка, което е прави стилно допълнение към лятното облекло. Нейният размер може лесно да се регулира в задната част.
  • O'Neill BB CALIFORNIA SOFT CAP Шапка с козирка за момчета, тъмносин, размер UNI
    Момчешката шапка с козирка O'Neill BB CALIFORNIA SOFT CAP е изработена в едноцветен дизайн от шест панелна конструкция и това ще е превърне бързо в любимата на малкото момченце. Защитава перфектно от слънцето и неприятния вятъра. Облечи малките си дечица в модерната марка O'Neill.

Последно видяно

Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх