Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления за дами от размер A

958
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Yankee Candle Fluffy Towels вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Fluffy Towels, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Fluffy Towels придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на чист въздух Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Nivea Hawaii Flower & Oil освежаващ душ гел 250 мл.
    Nivea Hawaii Flower & Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Hawaii Flower & Oil ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Yankee Candle Cinnamon Stick вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Cinnamon Stick, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Cinnamon Stick придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат дървесен аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Palmolive Naturals Smooth Delight душ-мляко 250 мл.
    Palmolive Naturals Smooth Delight, 250 мл., Млека за вана за жени
  • Palmolive Naturals Nourishing Delight душ гел с мед 250 мл.
    Palmolive Naturals Nourishing Delight, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Palmolive Naturals Nourishing Delight ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите омекотява и повишава еластичността на кожата прави кожата кадифено фина и мека подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Palmolive Naturals Ultra Moisturising душ-мляко 250 мл.
    Palmolive Naturals Ultra Moisturising, 250 мл., Млека за вана за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Palmolive Naturals Ultra Moisturising е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии прави кожата кадифено фина и мека подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Palmolive Naturals Pampering Touch душ-мляко с кокос 250 мл.
    Palmolive Naturals Pampering Touch, 250 мл., Млека за вана за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Palmolive Naturals Pampering Touch е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии прави кожата кадифено фина и мека интензивно хидратира омекотява и повишава еластичността Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Palmolive Naturals Delicate Care душ-мляко 250 мл.
    Palmolive Naturals Delicate Care, 250 мл., Млека за вана за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Palmolive Naturals Delicate Care е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии подхранва и се грижи за кожата възстановява усещането за комфорт на кожата интензивно хидратира Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Palmolive Naturals Irresistible Softness душ-мляко 250 мл.
    Palmolive Naturals Irresistible Softness, 250 мл., Млека за вана за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Palmolive Naturals Irresistible Softness е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии подхранва и се грижи за кожата омекотява и повишава еластичността прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • L’biotica Masks колагенова маска за областта около очите против отоци и тъмни кръгове 3 x 2 бр.
    L’biotica Masks, 3 x 2 бр., Маски за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Маската за очи L’biotica Masks допълва страхотно любимия ви крем винаги, когато имате усещането, че обичайната грижа не е достатъчна за вашата околоочна зона. Маската подобрява качеството на кожата около очите и връща жизнения, свеж и отпочинал вид. Характеристики: намалява отоците и тъмните кръгове отстранява признаците на стрес и умора озарява околоочната зона увеличава еластичността на кожата Начин на употреба: Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • L’biotica Masks колагенова маска за областта около очите с анти-бръчков ефект 6 бр.
    L’biotica Masks, 6 бр., Маски за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Маската за очи L’biotica Masks допълва страхотно любимия ви крем винаги, когато имате усещането, че обичайната грижа не е достатъчна за вашата околоочна зона. Маската подобрява качеството на кожата около очите и връща жизнения, свеж и отпочинал вид. Характеристики: интензивно хидратира изглажда фините линии и намалява леките бръчки увеличава еластичността на кожата Начин на употреба: Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Kallos KJMN Hydrogen Peroxide активираща емулсия 12 % 40 vol. за професионална употреба 100 мл.
    Kallos KJMN Hydrogen Peroxide, 100 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos KJMN Hydrogen Peroxide е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса. Характеристики: действа като окислител при боядисване на косата Начин на употреба: Само за професионална употреба.
  • Jeanne Arthes Guipure & Silk Ylang Vanille парфюмна вода за жени 100 мл.
    Jeanne Arthes Guipure & Silk Ylang Vanille, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Комбинацията от нежност и сила, която всяка жена носи в себе си, вече има еквивалент в света на ароматите. Парфюмната вода Jeanne Arthes Guipure & Silk Ylang Vanille ще открие всички страни на личността ви и перфектно ще допълни уникалната ви харизматичност. ориенталски аромат цветен аромат подчертава чувствеността на всяка жена аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Yankee Candle Sparkling Cinnamon ароматизатор за кола 1 бр.
    Yankee Candle Sparkling Cinnamon, 1 бр., Ароматизатори за автомобил Ароматизатори за дома, Ароматизатарът за автомобил Yankee Candle Sparkling Cinnamon е идеално решение за приятно ухание в купето, както и други малки помещения. Лесно се окачва на желаното място и през цялото пътуване можете да се наслаждавате на неговия приятен аромат. Ароматната свещ Yankee Candle Sparkling Cinnamon придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: пикантен аромат греещ аромат Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Farmona Nivelazione Feet сол за вана за уморени крака 600 гр.
    Farmona Nivelazione Feet, 600 гр., сол за вана за жени, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Солта за вана Farmona Nivelazione Feet ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна солна баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Но няма да се радвате само на заслужен релакс, макар опияняващият аромат на солта да ви приканва към това. Освен отпускане, тялото ви ще получи и възстановяване. Защото солта е богата на естествени минерали, а по този начин тя има регенериращ ефект, допринасящ за намаляване и на кожните проблеми. Характеристики: регенерира кожата интензивно хидратира омекотява и придава нежност Начин на употреба: Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.
  • Bielenda Carbo Detox Active Carbon отлепяща се маска за лице с активен въглен за смесена и мазна кожа 2 x 6 гр.
    Bielenda Carbo Detox Active Carbon, 2 x 6 гр., Отлепващи се маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Bielenda Carbo Detox Active Carbon обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: освобождава нечистотите в порите и ги изтегля почиства кожата в дълбочина озарява и освежава отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • I love... Coconut & Cream крем за ръце 75 мл.
    I love... Coconut & Cream, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът I love... Coconut & Cream . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека ухае приятно
  • Dove Deeply Nourishing овлажняващ душ гел 250 мл.
    Dove Deeply Nourishing, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Dove Deeply Nourishing ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата омекотява и повишава еластичността на кожата интензивно хидратира прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Delia Cosmetics Professional Face Care Argan Oil интензивен регенериращ и подмладяващ серум с арганово масло за лице, врат и деколкте 10 мл.
    Delia Cosmetics Professional Face Care Argan Oil, 10 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Argan Oil обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: възстановява свежестта и младежката красота на кожата помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата регенерира кожата и предотвратява нейното раздразване Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Farmona Dermacos Anti-Acne тоник за редуциране на разширените пори 150 мл.
    Farmona Dermacos Anti-Acne, 150 мл., Почистващ тоник за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице Farmona Dermacos Anti-Acne свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини Начин на употреба: Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
  • Tołpa Dermo Face Sebio нормализираща дълбоко почистваща маска за кожа с несъвършенства 2 x 6 мл.
    Tołpa Dermo Face Sebio, 2x6 мл., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Tołpa Dermo Face Sebio обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: освобождава нечистотите в порите и ги изтегля премахва мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Green Pharmacy Lip Care интензивен хидратиращ балсам за устни SPF 10 без силикони, парабени и оцветители 3.6 гр.
    Green Pharmacy Lip Care, 3,6 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Green Pharmacy Lip Care е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: прави устните меки и нежни хидратира в дълбочина и интензивно подхранва поправя напуканите устни предпазва от слънчевите лъчи предоставя на сухите устни моментално облекчение Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Mizon Joyful Time Aloe платнена маска с хидратиращ и изглаждащ ефект 23 гр.
    Mizon Joyful Time Aloe, 23 гр., Платнени маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Mizon Joyful Time Aloe обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва този продукт не дразни кожата озарява и освежава възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
  • Mizon Joyful Time Vitamin платнена маска с почистващ и освежаващ ефект 23 гр.
    Mizon Joyful Time Vitamin, 23 гр., Платнени маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Mizon Joyful Time Vitamin обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: озарява и освежава хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
  • Mizon Joyful Time Snail подхранваща платнена маска със стягащ ефект 23 гр.
    Mizon Joyful Time Snail, 23 гр., Платнени маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Mizon Joyful Time Snail обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: отстранява мъртвите кожни клетки хидратира в дълбочина и интензивно подхранва освобождава нечистотите в порите и ги изтегля Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
  • Nivea Hairmilk Natural Shine балсам-грижа 200 мл.
    Nivea Hairmilk Natural Shine, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Nivea Hairmilk Natural Shine гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: предоставя необходимата хидратация придава на косата гъвкавост и обем предотвратява чупенето на косата осигурява на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Dove Body Love крем за ръце за суха кожа 75 мл.
    Dove Body Love, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Dove Body Love . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека бързо се абсорбира Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Essence Super Strong базов и финален топ лак за нокти 8 мл.
    Essence Super Strong, 8 мл., Нокти за жени, Лакът за нокти Essence Super Strong само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти. Характеристики: подсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющене подсилва и заздравява ноктите предотвратява лющене на цветния лак удобно се нанася Начин на употреба: Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
  • Essence Power Matte топ гел-лак с матов ефект 8 мл.
    Essence Power Matte, 8 мл., Нокти за жени, Лакът за нокти Essence Power Matte само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти. Характеристики: предотвратява лющене на цветния лак подсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющене удобно се нанася Начин на употреба: Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
  • Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime течен сапун антистрес 250 мл.
    Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime, 250 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите подхранва кожата грижи се за кожата на ръцете Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon освежаващ течен сапун 250 мл.
    Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon, 250 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите подхранва кожата грижи се за кожата на ръцете Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Nivea Creme Care кремообразен течен сапун 250 мл.
    Nivea Creme Care, 250 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Nivea Creme Care щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете предотвратява изсушаване на кожата придава на кожата копринен финес Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Ziaja Tea with Cinnamon крем сапун за ръце 270 мл.
    Ziaja Tea with Cinnamon, 270 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Ziaja Tea with Cinnamon щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите грижи се за кожата на ръцете Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Ziaja Avocado регенериращ крем за лие 50 мл.
    Ziaja Avocado, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Avocado подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: регенерира и витализира подхранва в дълбочина интензивно хидратира Начин на употреба: Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Regina Calming силно успокояващ гел за след ухапване от насекомо 27 мл.
    Regina Calming, 27 мл., Гелове за тяло за жени, Начин на употреба: Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
  • Kallos Profipil Developer активираща емулсия за боя за вежди и мигли 60 мл.
    Kallos Profipil Developer, 60 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Природата не ви е дарила с толкова изразителни мигли, колкото ви се иска? Серумът Kallos Profipil Developer подпомага растежа им и ги укрепва от коренчетата, за да придобият дължина и плътност. Резултатът е не само по-дълги, но и подхранени и по-здрави на външен вид мигли, които освен това падат по-малко. Продуктът подчертава погледа ви и помага на красотата на очите ви да изпъкне. Характеристики: лесно и бързо приложение в уюта на дома Начин на употреба: Ползвайте съгласно приложената инструкция.
  • Green Pharmacy Hand Care Chamomile течен сапун 460 мл.
    Green Pharmacy Hand Care Chamomile, 460 мл., Течни сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Green Pharmacy Hand Care Chamomile щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете подхранва кожата предотвратява изсушаване на кожата придава на кожата копринен финес освежава и придава жизненост на кожата грижи се за кожата на ръцете Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Palmolive Kitchen Hand Wash Anti Odor сапун за ръце 300 мл.
    Palmolive Kitchen Hand Wash Anti Odor, 300 мл., Резервни пълнители за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Palmolive Kitchen Hand Wash Anti Odor щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите предотвратява изсушаване на кожата придава на кожата копринен финес Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Palmolive Naturals Delicate Care течен сапун за ръце пълнител 500 мл.
    Palmolive Naturals Delicate Care, 500 мл., Резервни пълнители за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Palmolive Naturals Delicate Care щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете придава на кожата копринен финес предотвратява изсушаване на кожата подхранва кожата Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Palmolive Hygiene Plus Filling течен сапун за ръце пълнител 500 мл.
    Palmolive Hygiene Plus Filling, 500 мл., Резервни пълнители за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Palmolive Hygiene Plus Filling щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите подхранва кожата придава на кожата копринен финес Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете. Може да се ползва и за кожата на тялото.
  • John Frieda Sheer Blonde Violet Crush тониращ балсам за руса коса 250 мл.
    John Frieda Sheer Blonde Violet Crush, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът John Frieda Sheer Blonde Violet Crush гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: прави цвета на косата по-наситен предоставя необходимата хидратация осигурява на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Ziaja Natural Olive мицеларна почистваща вода с екстракт от маслини 200 мл.
    Ziaja Natural Olive, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Ziaja Olive Oil е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: почиства порите в дълбочина предпазва от прекомерно изсушаване на кожата може да се ползва и за чувствителна кожа Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look енергизираща маска за околоочната зона 6 гр.
    Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look, 6 гр., Маски за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Маската за очи Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look допълва страхотно любимия ви крем винаги, когато имате усещането, че обичайната грижа не е достатъчна за вашата околоочна зона. Маската подобрява качеството на кожата около очите и връща жизнения, свеж и отпочинал вид. Характеристики: намалява отоците и тъмните кръгове интензивно хидратира отстранява признаците на стрес и умора успокоява околоочната зона Начин на употреба: Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Organic Shop Natural Coconut & Shea интензивна маска за коса с хидратиращ ефект 250 мл.
    Organic Shop Natural Coconut & Shea, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Natural Coconut & Shea е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък Състав: без силикони Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Lavera Bio Mint дълбоко почистваща маска 2x5 мл.
    Lavera Bio Mint, 2x5 мл., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Lavera Bio Mint обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: ефективно почиства порите предотвратява прекомерното образуване на себум почиства кожата в дълбочина Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Country Candle Stardust Daylight чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Stardust Daylight, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Stardust Daylight сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: цветен аромат зимен аромат празничен аромат ориенталски аромат пикантен аромат Състав: продуктът може да се рециклира памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond душ крем 250 мл.
    Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond, 250 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Astrid Beauty Elixir подхранващ нощен крем против бръчки 50 мл.
    Astrid Beauty Elixir, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Astrid Beauty Elixir подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им регенерира и витализира подхранва в дълбочина Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • AHAVA Time To Clear пилинг маска за лице с кал 8 мл.
    AHAVA Time To Clear, 8 мл., Механични пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг AHAVA Time To Clear ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки старателно измива и почиства цялото лице премахва черните точки и излишния себум Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
  • AHAVA Time To Treat възстановяващ пилинг за лице 8 мл.
    AHAVA Time To Treat, 8 мл., Механични пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг AHAVA Time To Treat ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва мъртвите кожни клетки озарява и уеднаквява кожата Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
  • Bione Cosmetics Face and Body Oil арганово масло за лице и тяло 30 мл.
    Bione Cosmetics Face and Body Oil, 30 мл., Олио за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Bione Cosmetics Face and Body Oil обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: хидратира в дълбочина прави кожата гъвкава и омекотена видимо омекотява кожата забавя стареенето оставя кожата кадифено мека подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
  • Organic Shop Grapefruit & Lime активен душ-гел 280 мл.
    Organic Shop Grapefruit & Lime, 280 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Organic Shop Grapefruit & Lime ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: омекотява и повишава еластичността на кожата измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Kringle Candle Aqua восък за арома-лампа 64 гр.
    Kringle Candle Aqua, 64 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Kringle Candle Aqua притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: свеж аромат пикантен аромат аромат на чист въздух Начин на употреба: Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • TRESemmé Nourish Coconut хидратиращ шампоан за суха коса 400 мл.
    TRESemmé Nourish Coconut, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът TRESemmé Nourish Coconut ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира придава на косата фин аромат Състав: не съдържа силикони Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream парфюмиран спрей за тяло за жени 250 мл.
    Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream, 250 мл., Спрейове за тяло за жени, Обгърнете се с ухание, придаващо прекрасно настроение през целия ден! Дамското парфюмното масло Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream е израз на оптимизъм и усещане за пълно щастие. сладък аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Olive Oil ревитализираща нощна маска за лице с маслинено олио 8 мл.
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Olive Oil, 8 мл., Крем-маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Olive Oil обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави кожата копринено мека на допир озарява и освежава предпазва кожата от вредните външни влияния Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Essence HEART CORE балсам за устни цвят 05 Bold Blackberry 3 гр.
    Essence HEART CORE, 3 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни Essence HEART CORE е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва поправя напуканите устни прави устните меки и нежни леко тонира устните Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Tołpa Dermo Face Hydrativ интензивна хидратираща маска за зоната на лицето и очите 2 x 6 мл.
    Tołpa Dermo Face Hydrativ, 2x6 мл., Крем-маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Tołpa Dermo Face Hydrativ обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: интензивно хидратира възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Jeanne Arthes La Ronde des Fleurs Rose de Grasse парфюмна вода за жени 30 мл.
    Jeanne Arthes La Ronde des Fleurs Rose de Grasse, 30 мл., Парфюмна вода за жени, Всяка жена заслужава букет прекрасни цветя. Парфюмната вода Jeanne Arthes La Ronde des Fleurs Rose de Grasse е китка от най-прелестните цветни нотки, образуващи заедно съчетание, изпълнено с чувственост, женственост и капка романтика. цветен аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Dermacol Aroma Ritual Happy Summer освежаващ душ гел 250 мл.
    Dermacol Aroma Ritual Happy Summer, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Dermacol Aroma Ritual Happy Summer ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите възстановява усещането за комфорт на кожата интензивно хидратира омекотява и повишава еластичността на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Garnier Skin Naturals Pure Charcoal черна платнена маска с екстракт от морски водорасли 28 гр.
    Garnier Skin Naturals Pure Charcoal, 28 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Garnier Skin Naturals Pure Charcoal обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва освобождава нечистотите в порите и ги изтегля този продукт не дразни кожата Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Dermacol Aqua Beauty измиващ гел за лице 3 в 1 150 мл.
    Dermacol Aqua Beauty, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Dermacol Aqua Beauty ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице приятно освежава хидратира в дълбочина Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Nivea Rose Touch почистващ мицеларен гел 150 мл.
    Nivea Rose Touch, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице премахва и водоустойчив грим предотвратява изсушаването на кожата на лицето може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret душ масло 250 мл.
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 250 мл., Душ олио за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ гелът Jeanne en Provence Jasmin Secret е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и оставя върху нея защитен филм. С него ще се радвате на перфектна чистота, без да се нарушава естествената липидна бариера на повърхността на кожата. Характеристики: нежно измива и почиства кожата на цялото тяло избавя от нечистотии подхранва и се грижи за кожата Състав: съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Nivea Invisible Black & White Fresh антиперспирант-спрей за жени 150 мл.
    Nivea Invisible Black & White Fresh, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Invisible Black & White Fresh предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест не оставя петна върху облеклото Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Woodwick Lavender Spa ароматна свещ с дървен фитил 609.5 гр.
    Woodwick Lavender Spa, 609.5 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Lavender Spa придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки свеж аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Woodwick Trilogy Calming Retreat ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
    Woodwick Trilogy Calming Retreat, 275 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Calming Retreat придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки цветен аромат аромат на чист въздух по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Holika Holika Pure Essence Avocado успокояваща платнена маска 20 мл.
    Holika Holika Pure Essence Avocado, 20 мл., Платнени маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Holika Holika Pure Essence Avocado обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: озарява и освежава хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert боя за вежди и мигли с апликатор цвят 1.1. Graphite 2 x 15 мл.
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert, 2 x 15 мл., Бои за вежди за жени, Характеристики: оцветява слабо изразените вежди изразява веждите и подчертава тяхната естествена красота гелова текстура Начин на употреба: Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън. С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
  • Woodwick Trilogy Cozy Cabin ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
    Woodwick Trilogy Cozy Cabin, 275 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Cozy Cabin придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат греещ аромат сладък аромат пикантен аромат зимен аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене луксозен аксесоар за всеки интериор Комплектът съдържа: Evening Bonfire Oudwood Smoke Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Nivea Urban Skin Detox почистваща и детоксикираща маска с активен въглен 1 бр.
    Nivea Urban Skin Detox, 1 бр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Urban Skin Detox обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: почиства кожата в дълбочина детоксикира кожата на лицето озарява и освежава отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Nivea Q10 Energy противбръчкова платнена маска
    Nivea Q10 Energy, Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Q10 Energy обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: озарява и освежава възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Nivea Cellular Expert Lift платнена маска попълващ бръчките
    Nivea Cellular Expert Lift, Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Cellular Expert Lift обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert спирала за вежди цвят Brown 4 мл.
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert, 4 мл., Спирали и гелове за вежди за жени, Характеристики: идеално изразява веждите придава цвят, форма и фиксация бързо и лесно прилагане Начин на употреба: Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
  • Kotex Ultra Comfort Super санитарни кърпи 12 бр.
    Kotex Ultra Comfort Super, 12 бр., Дамски превръзки за жени, Максимален комфорт и 100% надеждна защита по време на менструация. Дамските хигиенични превръзки Kotex Ultra Comfort Super ви дават усещане за комфорт и сигурност по време на цикъла. Характеристики: изгодна опаковка крилца, пригодени да предпазват бельото отстрани остава сигурно на място дори при движение размерът е идеален за дни със силно кървене
  • Kotex Night-time санитарни кърпи 10 бр.
    Kotex Night-time, 10 бр., Дамски превръзки за жени, Максимален комфорт и 100% надеждна защита по време на менструация. Дамските хигиенични превръзки Kotex Night-time ви дават усещане за комфорт и сигурност по време на цикъла. Характеристики: приятен и мек материал приляга перфектно и поддържа формата си размерът е идеален за през нощта
  • Kotex Active Normal тампони 16 бр.
    Kotex Active Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните Kotex Active Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: адаптира се към движенията на тялото идеални по време на спорт гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Pro Comfort Normal тампони 16 бр.
    o.b. Pro Comfort Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Pro Comfort Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Normal тампони 16 бр.
    o.b. Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Super тампони 16 бр.
    o.b. Super, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Super ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Super Plus тампони 16 бр.
    o.b. Super Plus, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Super Plus ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни с много силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • Delia Cosmetics Creator серум за растеж за мигли и вежди 7 мл.
    Delia Cosmetics Creator, 7 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Природата не ви е дарила с толкова изразителни мигли, колкото ви се иска? Серумът Delia Cosmetics Creator подпомага растежа им и ги укрепва от коренчетата, за да придобият дължина и плътност. Резултатът е не само по-дълги, но и подхранени и по-здрави на външен вид мигли, които освен това падат по-малко. Продуктът подчертава погледа ви и помага на красотата на очите ви да изпъкне. Характеристики: стимулира и ускорява растежа на миглите предотвратява падането на миглите подсилва и подхранва миглите Начин на употреба: Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай, че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода.
  • Nivea Protect & Care рол-он и антиперспирант за жени 50 мл.
    Nivea Protect & Care, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Protect & Care предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита предпазва от неприятната миризма не дразни чувствителната кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Makeup Revolution High Gloss непрозрачен лак за нокти със силен гланц цвят Sassy 10 мл.
    Makeup Revolution High Gloss, 10 мл., Нокти за жени, Лакът за нокти Makeup Revolution High Gloss само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти. Характеристики: ярък и наситен цвят гарантира висок гланц удобно се нанася поддържа ноктите здрави и красиви Начин на употреба: Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
  • Bielenda Firming Peptides подхранваща и стягаща маска 8 гр.
    Bielenda Firming Peptides, 8 гр., Крем-маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Bielenda Firming Peptides обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Gabriella Salvete Tools наклонена пинсета за вежди 1 бр.
    Gabriella Salvete Tools, 1 бр., пинцети за жени, Пинсетата Gabriella Salvete Tools ще ви избави от всички нежелани косъмчета и ви гарантира съвършено оформяне на веждите. Характеристики: точно изтръгва косъмчетата без излишна болка захваща и най-малките косъмчета удобно се държи в ръката Начин на употреба: Захванете косъмчето възможно най-близо към корена и изтръгнете с рязко движение.
  • Mizon Joyful Time Hyaluronic Acid платнена маска за лице с хидратиращ и успокояващ ефект 23 гр.
    Mizon Joyful Time Hyaluronic Acid, 23 гр., Платнени маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Mizon Joyful Time Hyaluronic Acid обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва озарява и освежава прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Nivea Apricot & Apricot Seed Oil душ гел - грижа 250 мл.
    Nivea Apricot & Apricot Seed Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Apricot & Apricot Seed Oil ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Nivea Creme Aloe душ гел - грижа 250 мл.
    Nivea Creme Aloe, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Creme Aloe ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Eveline Cosmetics Magic Mask Lama Queen номрализираща-матираща маска 3D
    Eveline Cosmetics Magic Mask Lama Queen, Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Eveline Cosmetics Magic Mask Lama Queen обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: избавя кожата от черни точки освобождава нечистотите в порите и ги изтегля отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Eveline Cosmetics Magic Mask Cute Unicorn текстилна 3D дълбоко почистваща маска
    Eveline Cosmetics Magic Mask Cute Unicorn, Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Eveline Cosmetics Magic Mask Cute Unicorn обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: почиства кожата в дълбочина детоксикира кожата на лицето отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Country Candle Tinsel Thyme чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Tinsel Thyme, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Tinsel Thyme сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: цитрусови аромати дървесен аромат свеж аромат празничен аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Country Candle Warm & Fuzzy чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Warm & Fuzzy, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Warm & Fuzzy сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: дървесен аромат аромат на чиста пудра греещ аромат Състав: продуктът може да се рециклира безоловен фитил памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • L’Oréal Paris Hyaluron Specialist платнена маска 28 гр.
    L’Oréal Paris Hyaluron Specialist, 28 гр., Платнени маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице L’Oréal Paris Hyaluron Specialist обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid хидратираща маска за коса 20 мл.
    Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid, 20 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаApivita Express Beauty Hyaluronic Acid е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Последно видяно

Отстъпки 10%, намаления, разпродажба Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх