Най-голямата модна платформа в България

Eveline Cosmetics отстъпки и намаления за дами

70
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Eveline Cosmetics Advance Volumiere концентриран серум за мигли 3 в 1 10 мл.
    Eveline Cosmetics Advance Volumiere, 10 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Природата не ви е дарила с толкова изразителни мигли, колкото ви се иска? Серумът Eveline Cosmetics Advance Volumiere подпомага растежа им и ги укрепва от коренчетата, за да придобият дължина и плътност. Резултатът е не само по-дълги, но и подхранени и по-здрави на външен вид мигли, които освен това падат по-малко. Продуктът подчертава погледа ви и помага на красотата на очите ви да изпъкне. Характеристики: стимулира и ускорява растежа на миглите лесно и бързо приложение в уюта на дома подсилва и подхранва миглите Начин на употреба: Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай, че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy балсам за нокти 12 мл.
    Eveline Cosmetics Nail Therapy, 12 мл., Нокти за жени, Продуктът Eveline Cosmetics Nail Therapy гарантира професионална грижа за вашите нокти. Характеристики: подсилва ноктите подобрява устойчивостта на ноктите срещу механично повреждане ефективно регенерира ноктите подхранва ноктите и кожичките на ноктите Начин на употреба: Ползвайте редовно.
  • Eveline Cosmetics Celebrities течни очни линии цвят Black 3 мл.
    Eveline Cosmetics Celebrities, 3 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Celebrities подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: създава атрактивен драматичен вид ултра тънък апликатор линията е устойчива на изтриване сит и интензивен цвят очертава точна линия Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
  • Eveline Cosmetics Volume Celebrities спирала за обем цвят Deep Black 9 мл.
    Eveline Cosmetics Volume Celebrities, 9 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Volume Celebrities придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: изразително сгъстява миглите поотделно разделя всяка мигла не слепва миглите грижи се за миглите и ги подсилва изтъква формата на очите бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Art Scenic очна линия цвят Deep Black 6 мл.
    Eveline Cosmetics Art Scenic, 6 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Art Scenic подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: очертава точна линия създава широка и тясна линия създава атрактивен драматичен вид линията е устойчива на изтриване сит и интензивен цвят Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
  • Eveline Cosmetics Slim Extreme интензивен серум за бюст 200 мл.
    Eveline Cosmetics Slim Extreme, 200 мл., Продукти за бюст и деколте за жени, Кожата на шията и деколтето е тънка, склонна към прояви на стареене и често губи форма по-рано от останалите зони на лицето и тялото. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Продуктът Eveline Cosmetics Slim Extreme се справя със специфичните проблеми в зоната на деколтето и шията. Придава на кожата по тези места подхранване и хидратация, действа против признаците на стареене и така подобрява нейната здравина и еластичност. Благодарение на него кожата на шията и деколтето ви ще изглежда по-изпъната, гладка и цялостно подмладена. Характеристики: подсилва кожата на бюста хидратира в дълбочина редуцира стрии и признаците на стареене на кожата Начин на употреба: Прилагайте в цялата зона на деколтето и гърдите с помощта на леки кръгови движения. Оставете да абсорбира.
  • Eveline Cosmetics SOS Lash Booster възстановяващ растежа на миглите серум с регенериращ ефект 10 мл.
    Eveline Cosmetics SOS Lash Booster, 10 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Природата не ви е дарила с толкова изразителни мигли, колкото ви се иска? Серумът Eveline Cosmetics SOS Lash Booster подпомага растежа им и ги укрепва от коренчетата, за да придобият дължина и плътност. Резултатът е не само по-дълги, но и подхранени и по-здрави на външен вид мигли, които освен това падат по-малко. Продуктът подчертава погледа ви и помага на красотата на очите ви да изпъкне. Характеристики: осигурява по-голяма гъстота подсилва и подхранва миглите предотвратява падането на миглите стимулира и ускорява растежа на миглите Начин на употреба: Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай, че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода.
  • Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel супер концентриран нощен серум 250 мл.
    Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel, 250 мл., Грижа за отслабване за жени, Искате да оформите проблемните зони и така да се сдобиете със стегнатите извивки, за които мечтаете? Продуктът Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel ви помага по пътя към постигането на по-слаба фигура. Подпомага изгарянето на мазнините, ограничава повторното им натрупване и увеличава ефективността на вашето усилие да отслабнете с помощта на редовно движение и балансирано хранене. Допринася за намаляване на обема в зони като бедрата, корема и ханша, а освен това изглажда и стяга кожата ви. Характеристики: понижава мастната тъкан помага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедрата Начин на употреба: Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
  • Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel серум за тяло за намаляване на подкожната мастна тъкан 250 мл.
    Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel, 250 мл., Грижа за отслабване за жени, Искате да оформите проблемните зони и така да се сдобиете със стегнатите извивки, за които мечтаете? Продуктът Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel ви помага по пътя към постигането на по-слаба фигура. Подпомага изгарянето на мазнините, ограничава повторното им натрупване и увеличава ефективността на вашето усилие да отслабнете с помощта на редовно движение и балансирано хранене. Допринася за намаляване на обема в зони като бедрата, корема и ханша, а освен това изглажда и стяга кожата ви. Характеристики: понижава мастната тъкан помага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедрата Начин на употреба: Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
  • Eveline Cosmetics Variété Lashes Show основа за мигли 10 мл.
    Eveline Cosmetics Variété Lashes Show, 10 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Красивите и изразителни мигли са в основата на всеки грим. Основата за спирала Eveline Cosmetics Variété Lashes Show прецизно разресва и отделя миглите и ги подготвя за нанасяне на любимата ви спирала, която по този начин изпъква още повече. Характеристики: удължава дължината на миглите подхранва и възстановява миглите ускорява растежа на миглите и ги укрепва
  • Eveline Cosmetics MegaMax молив за очи тип каял цвят Black 1,2 гр.
    Eveline Cosmetics MegaMax, 1,2 гр., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics MegaMax подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: създава широка и тясна линия линията е устойчива на изтриване сит и интензивен цвят Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Eveline Cosmetics Neon Lights палитра сенки за очи 9,6 гр.
    Eveline Cosmetics Neon Lights, 9,6 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Neon Lights ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове създава естествен грим на очите за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: апликатор Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Quattro палитра сенки за очи цвят 06 3,2 гр.
    Eveline Cosmetics Quattro, 3,2 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Quattro ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове създава естествен грим на очите за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: апликатор Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Extension Volume водоустойчива удължаваща спирала за екстра обем 10 мл.
    Eveline Cosmetics Extension Volume, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Extension Volume придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите има ефект като на изкуствените мигли има интензивен цвят удивително извива миглите има дълготраен ефект Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Gold спирала за обем и разделяне на миглите 10 мл.
    Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Gold, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Gold придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите не слепва миглите осигурява пълен обем само с един слой бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Rose спирала за ефект на изкуствени мигли 10 мл.
    Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Rose, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Rose придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: има ефект като на изкуствените мигли удължава дължината на миглите бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Silver спирала за дълги и обемни мигли 10 мл.
    Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Silver, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Silver придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите удивително извива миглите бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Wonder Match дълготраен течен фон дьо тен с хиалуронова киселина цвят 05 Light Porcelain 30 мл.
    Eveline Cosmetics Wonder Match, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Eveline Cosmetics Wonder Match уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства. Характеристики: дълготраен ефект отлична покриваща способност прави кожата еластична и фина изглажда повърхността на кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
  • Eveline Cosmetics Angel Dream палитра сенки за очи 12 гр.
    Eveline Cosmetics Angel Dream, 12 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Angel Dream ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове създава естествен грим на очите за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: огледалце апликатор Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Essential Rose палитра сенки за очи 9,6 гр.
    Eveline Cosmetics Essential Rose, 9,6 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Essential Rose ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове създава естествен грим на очите за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: апликатор Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Extension Volume спирала с Push-Up ефект 10 мл.
    Eveline Cosmetics Extension Volume, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Extension Volume придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: осигурява пълен обем само с един слой изразително сгъстява миглите удивително извива миглите Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics ReveLashes спирала за ефект на изкуствени мигли 10 мл.
    Eveline Cosmetics ReveLashes, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics ReveLashes придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: има ефект като на изкуствените мигли изразително сгъстява миглите удължава дължината на миглите изтъква формата на очите Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Gold Lift Expert подхранващ крем за тяло със злато 350 мл.
    Eveline Cosmetics Gold Lift Expert, 350 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Eveline Cosmetics Gold Lift Expertсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина подобрява сухата кожа възвръща еластичността на кожата Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
  • Eveline Cosmetics Big Volume Explosion! спирала за по-голям обем и извиване на вежди 12 мл.
    Eveline Cosmetics Big Volume Explosion!, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Big Volume Explosion! придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите изразително сгъстява миглите осигурява пълен обем само с един слой Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera хидратиращ гел за лице и тяло 250 мл.
    Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera, 250 мл., Сапуни за жени, Гелът за тяло Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera се грижи за кожата на цялото тяло, изпъва я и едновременно предоставя усещане за комфорт. Характеристики: предотвратява изсушаване на кожата подобрява еластичността на кожата хидратира и подхранва в дълбочина омекотява и изглажда Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста кожа всяка сутрин и вечер. Масажирайте леко.
  • Eveline Cosmetics Revitalum омекотяващ крем за пети и ходила с изглаждащ ефект 75 мл.
    Eveline Cosmetics Revitalum, 75 мл., Кремове за крака за жени, Кремът Eveline Cosmetics Revitalum осигурява перфектна грижа за вашите крака. Характеристики: заздравява напуканата кожа хидратира кожата притежава регенеративен ефект отлично омекотява и подхранва Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко. Не изплаквайте.
  • Eveline Cosmetics Mystic Galaxy палитра сенки за очи 12 гр.
    Eveline Cosmetics Mystic Galaxy, 12 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Mystic Galaxy ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове създава естествен грим на очите за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: огледалце апликатор Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil дълготраен молив за очи с острилка цвят Black 1 гр.
    Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil, 1 гр., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: сит и интензивен цвят линията е устойчива на изтриване очертава точна линия създава широка и тясна линия Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Eveline Cosmetics Precise Brush Liner очна линия маркер цвят Black 6 мл.
    Eveline Cosmetics Precise Brush Liner, 6 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Precise Brush Liner подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: очертава точна линия създава широка и тясна линия създава атрактивен драматичен вид Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
  • Eveline Cosmetics Variété очна линия маркер цвят Black 7 мл.
    Eveline Cosmetics Variété, 7 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Variété подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: очертава точна линия създава широка и тясна линия създава атрактивен драматичен вид Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
  • Eveline Cosmetics Extension Volume спирала за ефект на изкуствени мигли 10 мл.
    Eveline Cosmetics Extension Volume, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Extension Volume придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите има ефект като на изкуствените мигли има интензивен цвят бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Sparkle палитра сенки за очи 19,8 гр.
    Eveline Cosmetics Sparkle, 19,8 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Sparkle ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове създава естествен грим на очите за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: огледалце Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Look Up Neon Pink палитра сенки за очи 10,8 гр.
    Eveline Cosmetics Look Up Neon Pink, 10,8 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Look Up Neon Pink ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: сити пигменти бляскав и матов ефект нанася се лесно дълготрайна издръжливост Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow Say Bye Cellulite! подсилващо масло за тяло против целулит 200 мл.
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow Say Bye Cellulite!, 200 мл., Сапуни за жени, И вие ли си блъскате главата как да се справите с портокаловата кожа по бедрата, ханша или горната част на ръцете? Вече не е нужно да го правите. В битката с неравностите по кожата ще ви помогне продуктът _ZNACKA__ Beauty & Glow Say Bye Cellulite!, който намалява проявите на целулит, ефективно изглажда неравномерната текстура и придава на кожата по-стегнат вид. Избавете се от нежеланите трапчинки веднъж завинаги и върнете естествената красота на кожата си. Характеристики: редуцира целулита и стяга кожата хидратира кожата в дълбочина ускорява регенерацията Състав: вегански продукт съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте редовно.
  • Eveline Cosmetics Ruby Glamour палитра сенки за очи 12 гр.
    Eveline Cosmetics Ruby Glamour, 12 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Ruby Glamour ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове създава естествен грим на очите за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: огледалце апликатор Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Serum Shot Multi Peptides подмладяващ серум за лице с колаген 30 мл.
    Eveline Cosmetics Serum Shot Multi Peptides, 30 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Eveline Cosmetics Serum Shot Multi Peptides обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: ефективно хидратира и подхранва помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата помага за изглаждане на бръчки и фини линии Състав: вегански продукт Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
  • Eveline Cosmetics Sexy Girl спирала за обем и удължаване на мигли 2 в 1 цвят Black 10 мл.
    Eveline Cosmetics Sexy Girl, 10 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Sexy Girl придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: бързо и лесно се нанася поотделно разделя всяка мигла ускорява растежа на миглите и ги укрепва не слепва миглите
  • Eveline Cosmetics Revitalum омекотяващ крем за крака против мазоли 75 мл.
    Eveline Cosmetics Revitalum, 75 мл., Грижа за тялото унисекс, Кремът Eveline Cosmetics Revitalum осигурява перфектна грижа за вашите крака. Характеристики: отлично омекотява и подхранва поддържа еластичността на кожата попива бързо и не оставя усещане за лепкавост Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко. Не изплаквайте.
  • Eveline Cosmetics Look Up Let's Try! палитра сенки за очи 10,8 гр.
    Eveline Cosmetics Look Up Let's Try!, 10,8 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Look Up Let's Try! ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: позволява разнообразно гримиране бляскав и матов ефект добре комбиниращи се цветове лесно се разнася Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Look Up But Why Not? палитра сенки за очи 10,8 гр.
    Eveline Cosmetics Look Up But Why Not?, 10,8 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Look Up But Why Not? ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: има естествен цвят за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект добре комбиниращи се цветове Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Look Up Take Me On... палитра сенки за очи 10,8 гр.
    Eveline Cosmetics Look Up Take Me On..., 10,8 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Look Up Take Me On... ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: създава естествен грим на очите лесно се разнася за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Liquid Precision 2000 Procent очна линия с матиращ ефект цвят Black 4 мл.
    Eveline Cosmetics Liquid Precision 2000 Procent, 4 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Liquid Precision 2000 Procent подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: сит и интензивен цвят очертава точна линия матов израз създава атрактивен драматичен вид Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Eveline Cosmetics Liquid Precision 2000 Procent водоустойчива очна линия цвят Black 4 мл.
    Eveline Cosmetics Liquid Precision 2000 Procent, 4 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Liquid Precision 2000 Procent подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: продуктът е водоустойчив сит и интензивен цвят очертава точна линия създава широка и тясна линия Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Eveline Cosmetics Retinol & Niacynamid интензивен подхранващ лосион за тяло с изглаждащ ефект 350 мл.
    Eveline Cosmetics Retinol & Niacynamid, 350 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Eveline Cosmetics Retinol & Niacynamid гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота. Характеристики: добре се нанася, лесно абсорбира не оставя мазнен филм по кожата интензивно подхранва и омекотява възвръща еластичността на кожата Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
  • Eveline Cosmetics Viva Lashes Volume водоустойчива спирала за обем и сгъстяване на мигли 10 мл.
    Eveline Cosmetics Viva Lashes Volume, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Viva Lashes Volume придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: бързо и лесно се нанася осигурява пълен обем само с един слой удължава дължината на миглите не слепва миглите Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Variété Lashes Show спирала за обем и дефиниране на мигли цвят Brown 10 мл.
    Eveline Cosmetics Variété Lashes Show, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Variété Lashes Show придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: има интензивен цвят не слепва миглите удължава дължината на миглите изразително сгъстява миглите Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy SOS мултивитаминен балсам с калций 12 мл.
    Eveline Cosmetics Nail Therapy SOS, 12 мл., Нокти за жени, Продуктът Eveline Cosmetics Nail Therapy SOS гарантира професионална грижа за вашите нокти. Характеристики: предпазва от напукване, чупене и цепене на ноктите ефективно регенерира ноктите подсилва ноктите Начин на употреба: Ползвайте редовно.
  • Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil молив за очи с острилка цвят Black 1,2 гр.
    Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil, 1,2 гр., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: сит и интензивен цвят линията е устойчива на изтриване лесно се нанася – подходяща и за начинаещи Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • Eveline Cosmetics Look Up Gimme More палитра сенки за очи 10,8 гр.
    Eveline Cosmetics Look Up Gimme More, 10,8 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Look Up Gimme More ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове бляскав и матов ефект позволява разнообразно гримиране за дневен и вечерен грим Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите. Можете да използвате един нюанс, за да покриете със сенки целия клепач. Или да нанесете по-светъл нюанс във вътрешното ъгълче и по-тъмен във външното и така да създадете визуално по-отворен поглед.
  • Eveline Cosmetics Magnetic Look спирала за екстра обем 10 мл.
    Eveline Cosmetics Magnetic Look, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Magnetic Look придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: осигурява пълен обем само с един слой изразително сгъстява миглите удивително извива миглите бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Big Volume Lash водоустойчива спирала за обем цвят Deep Black 9 мл.
    Eveline Cosmetics Big Volume Lash, 9 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Big Volume Lash придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: осигурява пълен обем само с един слой не слепва миглите поотделно разделя всяка мигла бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Revitalum омекотяващ крем за пети и ходила 100 мл.
    Eveline Cosmetics Revitalum, 100 мл., Кремове за крака за жени, В рутината си за грижа не трябва да забравяте за краката си, защото всеки ден те са натоварени, както от ходене, така и от стоене прав и само благодарение на редовната грижа ще продължат да бъдат красиви и готови да изминават следващите хиляди крачки. Продуктът Eveline Cosmetics Revitalum е разработен специално за нуждите на ходилата, краката ви и тяхната кожа. Затова им осигурява именно грижата, чрез която те остават красиви, с усещане за комфорт и без раздразнение. Характеристики: предпазва от изсушаване и кератинизация на кожата освежава, успокоява и придава гъвкавост ускорява възстановяването на напуканата кожа Начин на употреба: Нанесете крема в необходимото количество по увредените зони на краката и леко масажирайте.
  • Eveline Cosmetics Egyptian Miracle стягащо масло за тяло и бюст 150 мл.
    Eveline Cosmetics Egyptian Miracle, 150 мл., Олио за тяло за жени, Олиото за тяло Eveline Cosmetics Egyptian Miracle придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа. Характеристики: редуцира целулита и стяга кожата подобрява микроциркулацията на кръвта изглажда кожата бързо се абсорбира Начин на употреба: Прилагайте продукта върху проблемните зони на тялото (бедрата, ханша, дупето и корема). Масажирайте с кръгови движения върху кожата и оставете да абсорбира.
  • Eveline Cosmetics MegaSize спирала за удължаване и извиване на миглите 10 мл.
    Eveline Cosmetics MegaSize, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics MegaSize придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите не слепва миглите изтъква формата на очите удивително извива миглите Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics MegaSize спирала за максимален обем 10 мл.
    Eveline Cosmetics MegaSize, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics MegaSize придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: осигурява пълен обем само с един слой изразително сгъстява миглите удължава дължината на миглите бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Flower Garden течни очни сенки 2 в 1 цвят 01 6,5 мл.
    Eveline Cosmetics Flower Garden, 6,5 мл., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Eveline Cosmetics Flower Garden ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение. Характеристики: има естествен цвят притежава много интензивна пигментация за дневен и вечерен грим дълготрайна издръжливост нанася се лесно Начин на употреба: Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Gold Lift Expert дневен и нощен крем против бръчки 50+ 50 мл.
    Eveline Cosmetics Gold Lift Expert, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики: намалява бръчките и предотвратява появята им подхранва в дълбочина регенерира и витализира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Eveline Cosmetics Charming Mocha палитра сенки за очи 12 гр.
    Eveline Cosmetics Charming Mocha, 12 гр., Палитри за жени, Палитрата за грим за очи Eveline Cosmetics Charming Mocha ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: добре комбиниращи се цветове създава естествен грим на очите за дневен и вечерен грим бляскав и матов ефект Състав: огледалце апликатор Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
  • Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel стягащ крем против целулит 200 мл.
    Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel, 200 мл., Сапуни за жени, Искате да оформите проблемните зони и така да се сдобиете със стегнатите извивки, за които мечтаете? Продуктът Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel ви помага по пътя към постигането на по-слаба фигура. Подпомага изгарянето на мазнините, ограничава повторното им натрупване и увеличава ефективността на вашето усилие да отслабнете с помощта на редовно движение и балансирано хранене. Допринася за намаляване на обема в зони като бедрата, корема и ханша, а освен това изглажда и стяга кожата ви. Характеристики: бързо се абсорбира редуцира целулита и стяга кожата подобрява микроциркулацията на кръвта лесен за приложение Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно.
  • Eveline Cosmetics Total Action серум за мигли 8 в 1 10 мл.
    Eveline Cosmetics Total Action, 10 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Природата не ви е дарила с толкова изразителни мигли, колкото ви се иска? Серумът Eveline Cosmetics Total Action подпомага растежа им и ги укрепва от коренчетата, за да придобият дължина и плътност. Резултатът е не само по-дълги, но и подхранени и по-здрави на външен вид мигли, които освен това падат по-малко. Продуктът подчертава погледа ви и помага на красотата на очите ви да изпъкне. Характеристики: стимулира и ускорява растежа на миглите изтъква цветовия пигмент подсилва и подхранва миглите лесно и бързо приложение в уюта на дома Начин на употреба: Ползвайте съгласно приложената инструкция.
  • Eveline Cosmetics Slim Extreme интензивен серум за отслабване с охлаждащ ефект 250 мл.
    Eveline Cosmetics Slim Extreme, 250 мл., Грижа за отслабване за жени, Искате да оформите проблемните зони и така да се сдобиете със стегнатите извивки, за които мечтаете? Продуктът Eveline Cosmetics Slim Extreme ви помага по пътя към постигането на по-слаба фигура. Подпомага изгарянето на мазнините, ограничава повторното им натрупване и увеличава ефективността на вашето усилие да отслабнете с помощта на редовно движение и балансирано хранене. Допринася за намаляване на обема в зони като бедрата, корема и ханша, а освен това изглажда и стяга кожата ви. Характеристики: помага за отслабване, оформя и моделира кръста, ханша и бедрата видимо изглажда кожата понижава мастната тъкан Начин на употреба: Нанесете продукта с кръгови движения в зоните на тялото, засегнати от излишна мастна тъкан и целулит (кръст, ханш, бедра). Масажирайте докато продуктът не абсорбира напълно. Ползвайте редовно.
  • Eveline Cosmetics Variété Lashes Show спирала за удъжаване, извиване и обем 10 мл.
    Eveline Cosmetics Variété Lashes Show, 10 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Variété Lashes Show придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: осигурява пълен обем само с един слой удължава дължината на миглите удивително извива миглите поотделно разделя всяка мигла Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Extra Soft омекотяващ крем за пети и ходила 100 мл.
    Eveline Cosmetics Extra Soft, 100 мл., Кремове за крака за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Eveline Cosmetics Extra Soft , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предпазва от вредните влияния на външната среда предотвратява изсъхването на кожата подобрява сухата кожа заздравява напуканата кожа Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Eveline Cosmetics ExtraLashes спирала за екстра обем 12 мл.
    Eveline Cosmetics ExtraLashes, 12 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics ExtraLashes придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: осигурява пълен обем само с един слой изразително сгъстява миглите не слепва миглите Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 3x Retinol System охлаждащ рол-он за околоочната зона против бръчки и тъмни кръгове 15 мл.
    Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 3x Retinol System, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Околоочният крем Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 3x Retinol System се справя със специфичните проблеми на околоочната зона. Придава на кожата около очите необходимото подхранване и хидратация, подобрява качеството ѝ, връща жизнеността и свежия ѝ, отпочинал вид. Характеристики: отстранява отоците и тъмните кръгове под очите освежава и изглажда зоната около очите придава младежки вид около очите намалява видимите признаци на умора Състав: вегански продукт Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
  • Eveline Cosmetics Superthin спирала за удължаване и разделяне на миглите 6 мл.
    Eveline Cosmetics Superthin, 6 мл., Спирали за жени, Спиралата Eveline Cosmetics Superthin придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: бързо и лесно се нанася поотделно разделя всяка мигла удължава дължината на миглите не слепва миглите Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Eveline Cosmetics Celebrities Beauty компактна минерална пудра цвят 20 Transparent 9 гр.
    Eveline Cosmetics Celebrities Beauty, 9 гр., Пудри за жени, Пудрата Eveline Cosmetics Celebrities Beauty идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз. Характеристики: прикрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенък абсорбира излишната мазнина без да изсушава кожата перфектно матира кожата осигурява свеж израз озарява Състав: с огледалце Начин на употреба: С помощта на гъбичка или четка фиксирайте вашия грим.
  • Eveline Cosmetics Celebrities течни очни линии цвят Black 6 мл.
    Eveline Cosmetics Celebrities, 6 мл., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Celebrities подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: очертава точна линия създава широка и тясна линия създава атрактивен драматичен вид Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
  • Eveline Cosmetics Variété водоустойчив гел-молив за очи цвят 03 Blue 1 бр.
    Eveline Cosmetics Variété, 1 бр., Очна линия за жени, Очната линия Eveline Cosmetics Variété подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: сит и интензивен цвят линията е устойчива на изтриване продуктът е водоустойчив Състав: вегански продукт Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.

Последно видяно

Отстъпки 10%, намаления, разпродажба Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх