Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами от размер 23.5

110
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Under Armour Boots UA BINF Assert 10 AC-GRY - Boys
    Lightweight, breathable mesh upper with synthetic overlays for durability and support.Velcro fastening strap.EVA sole provides comfort when landing.The EVA midsole provides great cushioning and comfortable walking.Light and durable sole.
  • Rollerblade ASTRO 90 SP W Дамски фитнес ролери, тюркоазено, размер
    Дамски спортни фитнес ролери Rollerblade ASTRO 90 SP, предназначени за напреднали кънкьори. Подходящи са за ползване като тренировъчни кънки, като част от crossfit или като допълнително натоварване при професионални спортисти. По-големите колелца позволяват комфортно каране и на по-дълги разстояния. Здравата алуминиева рамка не се огъва при каране и по-добре пренася енергията към колелцата, като по този начин повишава ефективността на карането. Материалът на обувката е отлично проветрив - ограничава изпотяването. Стабилната обувка в комбинация с техничния чорап ограничава движението на крака в обувката и предпазва от протъркване.
  • Under Armour Boots UA BINF Surge 4 AC-RED - Boys
    Lightweight, breathable mesh upper.TPU heel overlay for added durability and support.Adjustable closure for easy on and off.The moulded EVA insole adapts to your foot, eliminates slippage and provides perfect comfort inside the shoe.Cushioned EVA outsole for all-day comfort.Lightweight and durable sole.
  • Head NEXT EDGE XP W Дамски ски обувки, черно, размер
    Дамските ски обувки HEAD NEXT EDGE XP W са от най-красивата колекция на марката HEAD - EDGE. Те са с 4 щраймера и са подходящи както за спортно каране, така и за рекреация.
  • Rollerblade ZETRABLADE W Дамски ролери, черно, размер
    Дамските фитнес ролери Rollerblade ZETRABLADE са изработени с колелца с диаметър 80 мм и са предназначени за начинаещи кънкьорки. Ролерите са леки, прилягат добре и разполагат с опростено закопчаване. Със сигурност ще ти осигурят удобно каране и много забавление.
  • Rollerblade SPIRITBLADE W Дамски фитнес ролери, черно, размер
    Композитните дамски ролери Rollerblade SPIRITBLADE ще те изненадат от една страна с лекотата си, а от друга със своята издържливост и здравина, които предоставят на кънкьорите перфектно изживяване при каране. Композитният нож по добре абсорбира неравностите и повишава комфорта при каране. Лекотата ще оценят тези, които обичат да карат дълго време - ниското тегло не ограничава толкова и не изморява.
  • Rollerblade SPARK XT ICE W Дамски кънки за лед, , размер
    Дамските кънки за лед Rollerblade SPARK XT ICE W са подходящи за каране в свободното време. Могат да се използват от начинаещи и леко напреднали кънкьори, които искат да се наслаждават на този спорт. Кънките предлагат отлична стабилност и защита на глезените, благодарение на конструкцията на обувките им. Ножовете са от неръждаема стомана със зъбчета в предната част.
  • Rollerblade MACROBLADE 80 W Дамски ролери, черно, размер
    Дамските фитнес ролери Rollerblade ASTRO 84 SP са изработени с високо качество и са подходящи за всички групи кънкьори. Могат да бъдат използвани от начинаещи и средно напреднали. Качествената им обувка е с отлично закопаване, което добре фиксира краката и поддържа стабилна стойката. Малките колелца и конструкцията на рамката имат ниска пресечна тока, като по този начин се подобрява стабилността , необходима най-вече от начинаещите. Материала на обувките е проветрив и това ограничава изготвянето на краката. Стабилната обувка в комбинацията с технически чорапи ограничават движенията на краката в обувката и намаляват нараняванията.
  • Tecnica MACH SPORT 75 MV W Дамски ски обувки, бяло, размер
    Дамските ски обувки MACH SPORT 75 MV W са спортно свободен модел със състезателни параметри и ширина на скелета 100 мм, която предлага голямо удобство. Обувките имат качественият вътрешен чорап COMFORT с топлинно оформена яка, който се обува лесно и много удобен.
  • Rollerblade SPARK 90 W Дамски ролери, розово, размер
    Дамските фитнес ролери Rollerblade SPARK 90 W са идеалните кънки за всички любители на спорта. Големият комфорт в тях е гарантиран от достатъчната подкрепа, която фиксира краката в обувките и им дава голяма стабилност! Освен това удобството в тях е постигнато и от повърхностният материал, който е оформен от съвместната работа с производителите атлетическите обувки- Подплатени са в местата с най-голямо натоварване и едновременно с това отлично извеждат влагата от измотаването на краката. Подходящи са и за всички любители на кънките.

Последно видяно

Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх