Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами от размер A

2497
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Regina Colors спирала в туба резервен пълнител Black 5,8 гр.
    Regina Colors, 5,8 гр., Спирали за жени, Спиралата Regina Colors придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: има интензивен цвят изтъква формата на очите бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Dermacol SOS Repair интензивен регенериращ крем за ръце 75 мл.
    Dermacol SOS Repair, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Dermacol SOS Repair . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека предотвратява изсъхването на кожата регенерира Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Eubos Basic Skin Care Red синдет за смесена кожа 125 гр.
    Eubos Basic Skin Care Red, 125 гр., Сапуни за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Eubos Basic Skin Care Red е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: фино почиства кожата предпазва кожата обновява кожната защитна бариера има неутрално pH Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
  • Ziaja Sensitive почистваща мицеларна вода за суха до чувствителна кожа 200 мл.
    Ziaja Sensitive, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Ziaja Sensitive е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: има освежаващ и успокояващ ефекти поддържа кожата в равновесие може да се ползва и за чувствителна кожа може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Ползвайте сутрин и вечер или при необходимост. Не изплаквайте.
  • Ziaja Sensitive ензиматичен пилинг за суха до чувствителна кожа 60 мл.
    Ziaja Sensitive, 60 мл., Ензимни пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Ziaja Sensitive ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице изглажда и омекотява кожата премахва мъртвите кожни клетки може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
  • Ziaja Olive Oil мляко за почистване на грим с екстракт от маслини 200 мл.
    Ziaja Olive Oil, 200 мл., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Ziaja Olive Oil ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата успокоява раздразненията придава на кожата хидратация предотвратява изсушаването на кожата на лицето Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
  • Ziaja Olive Leaf регенерираща маска 7 мл.
    Ziaja Olive Leaf, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Olive Leaf обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Basic Care бял вазелин 30 мл.
    Ziaja Basic Care, 30 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Ziaja Basic Care , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: подобрява сухата кожа понижава сърбежа и паренето по кожата регенерира кожата възвръща еластичността на кожата хидратира кожата в дълбочина Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Batiste Original сух шампоан малка опаковка 50 мл.
    Batiste Original, 50 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Batiste Original ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина премахва замърсяванията подхранва и подсилва прави косата ухаеща Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
  • Curaprox Surgical четка за зъби mega soft 1 бр.
    Curaprox Surgical, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Curaprox Surgical поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите достига и до труднодостъпните места лесно се обслужва придава блясък на повърхността на зъбите Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Playboy Play It Sexy дезодорант с пулверизатор за жени 75 мл.
    Playboy Play It Sexy, 75 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Playboy Play It Sexy освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота придава свежест допълва аромата от същата серия
  • Mavala Nail Beauty Oil Seal Dryer лак ускоряващ изсушаването 10 мл.
    Mavala Nail Beauty Oil Seal Dryer, 10 мл., Маникюр и пили за нокти за жени
  • Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea детоксикираща маска за лице 1 бр.
    Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea, 1 бр., Крем-маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: детоксикира кожата на лицето ефективно почиства порите Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Natural Olive мехлем с маслини за суха атопична кожа 20 мл.
    Ziaja Natural Olive, 20 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Olive Oil подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: регенерира и витализира подхранва в дълбочина възстановява здравината на кожата и я прави изпъната Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Ziaja Sensitive хипоалергенна маска 7 мл.
    Ziaja Sensitive, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Sensitive обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: този продукт не дразни кожата възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Olive Oil почистващ гел с екстракт от маслини 200 мл.
    Ziaja Olive Oil, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Olive Oil ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице този продукт не дразни кожата предотвратява изсушаването на кожата на лицето
  • Melvita Extra-Gentle Shower Shampoo нежен почистващ шампоан за мазна коса 500 мл.
    Melvita Extra-Gentle Shower Shampoo, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Melvita Extra-Gentle Shower Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Batiste Fruity & Cheeky Cherry сух шампоан за обем и блясък 200 мл.
    Batiste Fruity & Cheeky Cherry, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Batiste Fruity & Cheeky Cherry ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина премахва замърсяванията прави косата ухаеща създава богат и ефирен обем
  • Batiste Tropical освежаващ сух шампоан 200 мл.
    Batiste Tropical, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Batiste Tropical ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина освежава и изпълва с въздух удължава ефекта на измитата коса създава богат и ефирен обем Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
  • Green Pharmacy Hair Care Ginseng шампоан за мазен скалп и сухи краища на косата 350 мл.
    Green Pharmacy Hair Care Ginseng, 350 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Green Pharmacy Hair Care Ginseng ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата подсилва косъма предотвратява преждевременен косопад придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Green Pharmacy Hair Care Horsetail масло от репей против косопад 100 мл.
    Green Pharmacy Hair Care Horsetail, 100 мл., Класически масла за коса за жени
  • Soraya Collagen & Elastin почистващ тоник с витамини А и Е 200 мл.
    Soraya Collagen & Elastin, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице Soraya Collagen & Elastin свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини незабавно успокоява кожата оставя кожата фина, свежа и сияеща поддържа pH на кожата в равновесие Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте. С леки движения прилагайте по лицето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
  • Signal Herbal Fresh паста за зъби 75 мл.
    Signal Herbal Fresh, 75 мл., пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Signal Herbal Fresh комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх. Характеристики: освежава дъха почиства зъбите предпазва от зъбен кариес грижи се за венците Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D интензивна хидратираща маска с хиалуронова киселина 16 гр.
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, 16 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Dermacol Hyaluron Therapy 3D обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава този продукт не дразни кожата прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Semilac Accessories пила за нокти с акрил и гел 100/180
    Semilac Accessories, Моделиране на нокти за жени, Оформените нокти са вашата визитка – покажете се в най-добра светлина. Пилата за нокти Semilac Accessories ви позволява от удобството на дома ви точно оформяне и дребни корекции като от салон. Благодарение на нея ноктите ви винаги ще изглеждат поддържани и без каквито и да е неравности. Характеристики: оформя и скъсява ноктите можете да ползвате за естествени и изкуствени нокти има практична форма за по-добро захващане Начин на употреба: Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока.
  • Semilac Accessories абразивно блокче за матиране на нокътя преди моделиране
    Semilac Accessories, Моделиране на нокти за жени, Оформените нокти са вашата визитка – покажете се в най-добра светлина. Пилата за нокти Semilac Accessories ви позволява от удобството на дома ви точно оформяне и дребни корекции като от салон. Благодарение на нея ноктите ви винаги ще изглеждат поддържани и без каквито и да е неравности. Характеристики: точно и симетрично изпилява
  • Colgate Zig Zag Medium четки за зъби medium 2 бр 2 бр.
    Colgate Zig Zag Medium, 2 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Colgate Zig Zag Medium поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите лесно се обслужва предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Bione Cosmetics Keratin + Argan регенериращ шампоан за блясък и мекота на косата 260 мл.
    Bione Cosmetics Keratin + Argan, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Keratin + Argan ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: подсилва косъма регенерира и подхранва косата придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Bio Ionic PowerLight сешоар Black 1 бр.
    Bio Ionic PowerLight, 1 бр., Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bio Ionic PowerLight ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата. Характеристики: щадящо изсушава косата запазва здравия вид на косата ниско тегло, ергономична форма функция йонизиране Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
  • TePe Compact Tuft еднолъчева четка за зъби 1 бр.
    TePe Compact Tuft, 1 бр., Единични четки за мъже, Единичната четка за зъби TePe Compact Tuft позволява наистина цялостно почистване на отделните зъби. Представлява идеален начин и за грижа за скоби, мостове или импланти. Характеристики: почиства всеки зъб поотделно осигурява превенция от възпаляване на венците голям досег на влакната Начин на употреба: Леко натиснете с четката на зъба, за да се разтворят влакната във формата на ветрило и с кръгово движение почистете зъба.
  • Yankee Candle Spiced Orange вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Spiced Orange, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Spiced Orange придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат пикантен аромат есенен аромат Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Yankee Candle Wedding Day вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Wedding Day, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Wedding Day придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: цветен аромат сладък аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • TePe Extra Soft четки за междузъбно пространство 0,5 mm 8 бр.
    TePe Extra Soft, 8 бр., Интердентални четки за зъби за мъже, Четката за междузъбно пространство TePe Extra Soft е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес. Характеристики: грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространство гарантира лесно боравене и употреба Начин на употреба: Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
  • Ziaja Cucumber почистващ мицеларен гел 190 мл.
    Ziaja Cucumber, 190 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Cucumber ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице приятно освежава Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Tesori d'Oriente White Musk душ крем за жени 250 мл.
    Tesori d'Oriente White Musk, 250 мл., Продукти за душ за жени, Превърнете ежедневния си душ или вана в уникално изживяване, на което ще се наслаждавате през целия ден. Продуктът за душ Tesori d'Oriente White Musk ще придаде на кожата ви прекрасен аромат и ще зарадва сетивата ви. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите възстановява усещането за комфорт на кожата допълва аромата от същата серия
  • Tesori d'Oriente White Musk продукт за вана за жени 500 мл.
    Tesori d'Oriente White Musk, 500 мл., Продукти за баня за жени, Подарете си мощна доза от любимия аромат. Продуктът за вана Tesori d'Oriente White Musk ще поглези кожата ви и едновременно с това ще се погрижи от горещата вана да се разнася прекрасен аромат. Характеристики: измива фино прави кожата кадифено фина и мека увеличава интензивността на аромата от същата колекция
  • Eva Honey балсам за устни с мед 5 гр.
    Eva Honey, 5 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Eva Honey е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва осигурява защита на устните от външните влияния прави устните меки и нежни поправя напуканите устни моментално създава комфорт на кожата предоставя на сухите устни моментално облекчение Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Ziaja Olive Leaf каолинова маска за лице 7 мл.
    Ziaja Olive Leaf, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Olive Leaf обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life тоник за почистване на лице и грим с хиалуронова киселина 255 мл.
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 255 мл., Почистване на кожата за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Bione Cosmetics Hyaluron Life ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата оставя кожата напълно чиста подхранва кожата има освежаващ и успокояващ ефекти придава на кожата хидратация предотвратява изсушаването на кожата на лицето на допир кожата е фина и омекотена Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. Не изплаквайте.
  • Playboy Play it Wild дезодорант за жени 150 мл.
    Playboy Play it Wild, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Playboy Play it Wild освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота придава свежест допълва аромата от същата серия Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Farmona Herbal Care Nettle шампоан за мазна коса 330 мл.
    Farmona Herbal Care Nettle, 330 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Farmona Herbal Care Nettle ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Farmona Herbal Care Horsetail регенериращ балсам за увредена коса 200 мл.
    Farmona Herbal Care Horsetail, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Farmona Herbal Care Horsetail е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства. Характеристики: улеснява разресването и следващото оформяне ревитализиращ и подсилващ в дълбочина осигурява подхранване и регенерация Начин на употреба: Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Ziaja Olive Oil крем за ръце и нокти 80 мл.
    Ziaja Olive Oil, 80 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Ziaja Olive Oil . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предотвратява изсъхването на кожата прави кожата фина и мека Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss балсам под формата на спрей против косопад 200 мл.
    Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Radical Med Anti Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: качествено подобрява структурата на косъма увеличава гъстотата и здравината на косата активира дейността на корените на косата притежава регенеративен ефект лесен за приложение Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Carmex Classic балсам за устни в туба 10 гр.
    Carmex Classic, 10 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Carmex Classic е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: предпазва от слънчевите лъчи осигурява защита на устните от външните влияния хидратира в дълбочина и интензивно подхранва предоставя на сухите устни моментално облекчение има леко охлаждащо въздействие Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Nivea Creme Soft твърд сапун 100 гр.
    Nivea Creme Soft, 100 гр., Сапуни за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Nivea Creme Soft е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: фино почиства кожата подхранва и хидратира образува богата пяна ухае приятно не дразни и не изсушава кожата Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
  • Pierre René Medic Laboratorium очни гелови подплънки против стареене 2 бр.
    Pierre René Medic Laboratorium, 2 бр., Крем-маски за жени, Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life нощен крем за лице с хиалуронова киселина 51 мл.
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 51 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Bione Cosmetics Hyaluron Life подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: регенерира защитната бариера на кожата интензивно хидратира придава на кожата свежест и сияние намалява бръчките и предотвратява появята им Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • Kallos Oxi кремообразна активираща емулсия 3% за професионална употреба 60 мл.
    Kallos Oxi, 60 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos Oxi е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса. Характеристики: действа като окислител при боядисване на косата Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Смесете в правилно съотношение с боята за коса. Само за професионална употреба.
  • Green Pharmacy Foot Care крем за пети, страдащи от мазоли и загрубяла кожа 75 мл.
    Green Pharmacy Foot Care, 75 мл., Кремове за крака за жени, В рутината си за грижа не трябва да забравяте за ходилата, защото всеки ден те са натоварени както от ходене, така и от стоене прави и само благодарение на редовната грижа ще продължат да бъдат красиви и готови да изминават следващите хиляди крачки. Кремът за крака Green Pharmacy Foot Care се грижи идеално за сухата и груба кожа, омекотява я, гали ходилата ви и ги оставя меки като коприна. Без повече напукани пети, затвърдяла кожа и мазоли, само нежни и гладки ходила, които няма да се срамувате да показвате на света. Характеристики: притежава регенеративен ефект отлично омекотява и подхранва успокоява кожата поддържа еластичността на кожата Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко.
  • Dr. Santé Argan спрей за увредена коса 150 мл.
    Dr. Santé Argan, 150 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване притежава регенеративен ефект качествено подобрява структурата на косъма прави косата красиво блестяща и жизнена Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
  • Green Pharmacy Hair Care Greater Burdock шампоан против косопад 350 мл.
    Green Pharmacy Hair Care Greater Burdock, 350 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Green Pharmacy Hair Care Greater Burdock ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата стимулира растежа на косата подсилва косъма предотвратява преждевременен косопад Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Green Pharmacy Birch Tar & Zinc шампоан против пърхот 350 мл.
    Green Pharmacy Birch Tar & Zinc, 350 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Green Pharmacy Birch Tar & Zinc ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: премахва пърхота от косата измива косата и кожата на главата подсилва косъма регенерира и подхранва косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Green Pharmacy Hair Care Red Peppers масло от репей за стимулиране растежа на косата 100 мл.
    Green Pharmacy Hair Care Red Peppers, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на Green Pharmacy Hair Care Red Peppers ще я направи копринена, мека и блестяща. Характеристики: осигурява на косата здравина и еластичност възстановява увредената структура на косъма видимо регенерира и предпазва косата подхранва косата в дълбочина
  • Nivea Creme Care твърд сапун 100 гр.
    Nivea Creme Care, 100 гр., Сапуни за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Nivea Creme Care е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: почиства кожата в дълбочина не дразни и не изсушава кожата подхранва и хидратира ухае приятно Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
  • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss шампоан против косопад 300 мл.
    Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: предотвратява преждевременен косопад измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма стимулира растежа на косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Yankee Candle Black Coconut вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Black Coconut, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Black Coconut придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: летен аромат плодов аромат сладък аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Colgate Plax Cool Mint вода за уста 250 мл.
    Colgate Plax Cool Mint, 250 мл., Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Colgate Plax Cool Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: убива бактериите осигурява свеж дъх Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Babaria Urea крем за ръце с анти-бръчков ефект 50 мл.
    Babaria Urea, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Babaria Urea . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: бързо се абсорбира хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека предпазва от вредните влияния на външната среда регенерира Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash гел за интимна хигиена за чувствителна кожа 200 мл.
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 200 мл., Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Ziaja Intimate Creamy Wash се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото поддържа естествената стойност на pH и го обновява не дразни Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Ziaja Cucumber пилинг маска с ензими 7 мл.
    Ziaja Cucumber, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Cucumber обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави кожата копринено мека на допир озарява и освежава Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • THD Home Fragrances Lemongrass aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.
    THD Home Fragrances Lemongrass, 100 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер THD Home Fragrances Lemongrass представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението. Характеристики: свеж аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • CutisHelp Health Care B - Mentolen конопен охлаждащ гел с ментол за мускули и стави 200 мл.
    CutisHelp Health Care B - Mentolen, 200 мл., Възстановяване и масажи за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло CutisHelp Health Care B - Mentolen, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: регенерира кожата Начин на употреба: Ползвайте при необходимост.
  • RevitaLash Defining Liner очна линия цвят Slate 0,3 гр.
    RevitaLash Defining Liner, 0,3 гр., Очна линия за жени, Очната линия RevitaLash Defining Liner подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: сит и интензивен цвят линията е устойчива на изтриване лесно се нанася – подходяща и за начинаещи Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • G.U.M End-Tuft четка за зъби с много снопчета софт 1 бр.
    G.U.M End-Tuft, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби G.U.M End-Tuft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: достига и до труднодостъпните места предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите лесно се обслужва отстранява зъбната плака Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Ziaja Marigold тоник за лице за суха до чувствителна кожа 200 мл.
    Ziaja Marigold, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Marigold ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: хидратира в дълбочина нежно и старателно измива цялото лице този продукт не дразни кожата регулира образуването на себум
  • Ziaja Mask регенерираща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Mask почистваща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: освобождава нечистотите в порите и ги изтегля предотвратява прекомерното образуване на себум хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Ziaja Acai Berry почистващ мицеларен гел с пилинг ефект 200 мл.
    Ziaja Acai Berry, 200 мл., Механични пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Ziaja Acai Berry ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва мъртвите кожни клетки изглажда и омекотява кожата
  • Ziaja Mask успокояваща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Mask хидратираща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт прави кожата копринено мека на допир хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Elgydium Classic четка за зъби медиум 1 бр.
    Elgydium Classic, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Elgydium Classic поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите придава блясък на повърхността на зъбите лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Nivea Protective Care защитен крем за ръце 75 мл.
    Nivea Protective Care, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Nivea Protective Care . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предпазва от вредните влияния на външната среда предотвратява изсъхването на кожата ухае приятно Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Delia Cosmetics Argan Care регенериращ противбръчков крем с коензим Q 10 50 мл.
    Delia Cosmetics Argan Care, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Delia Cosmetics Argan Care подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: възстановява младежкия вид на кожата намалява бръчките и предотвратява появята им прави кожата на лицето кадифено мека на допир Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • ester & erik scented candle danish pear & white blossom (no. 04) ароматна свещ резервен пълнител 350 гр.
    ester & erik scented candle danish pear & white blossom (no. 04), 350 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ester & erik scented candle danish pear & white blossom (no. 04) придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат свеж аромат дълъг период на горене Състав: памучен фитил смес от растителни восъци Начин на употреба: Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Rexona Invisible Pure антиперспирант-спрей 150 мл.
    Rexona Invisible Pure, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Rexona Invisible Pure предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: не оставя петна върху облеклото ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ балсам против косопад с активатор за растеж 200 мл.
    Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: затваря повърхността на косъма, прави го по-издръжлив предотвратява чупенето на косата подобрява структурата на косъма Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ масло против коспад с активатор за растеж 100 мл.
    Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ прави косата мека, нежна и блестяща. Характеристики: подобрява структурата на косъма видимо регенерира и предпазва косата Начин на употреба: Нанесете по скалпа с пипетата. Можете да използвате и като компрес за коса. После обилно изплакнете с вода.
  • Green Pharmacy Body Care загряващо масажно масло 200 мл.
    Green Pharmacy Body Care, 200 мл., Масажни масла за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Green Pharmacy Body Care обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: подхранва и се грижи за кожата прави кожата гъвкава и омекотена стяга отпуснатата кожа оставя кожата кадифено мека видимо омекотява кожата Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Kallos Oxi кремообразна активираща емулсия 12% за професионална употреба 60 мл.
    Kallos Oxi, 60 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos Oxi е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса. Характеристики: действа като окислител при боядисване на косата Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Смесете в правилно съотношение с боята за коса. Само за професионална употреба.
  • Bielenda Carbo Detox Active Carbon почистваща маска с активни въглища за смесена и мазна кожа 8 гр.
    Bielenda Carbo Detox Active Carbon, 8 гр., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Bielenda Carbo Detox Active Carbon обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: освобождава нечистотите в порите и ги изтегля хидратира в дълбочина и интензивно подхранва премахва мъртвите кожни клетки отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир почиства кожата в дълбочина Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Bielenda Carbo Detox Active Carbon почистваща маска с активни въглища за суха до чувствителна кожа 8 гр.
    Bielenda Carbo Detox Active Carbon, 8 гр., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Bielenda Carbo Detox Active Carbon обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва почиства кожата в дълбочина прави кожата копринено мека на допир възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава този продукт не дразни кожата Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • G.U.M Original White 563 Medium четка за зъби медиум 1 бр.
    G.U.M Original White 563 Medium, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби G.U.M Original White 563 Medium поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите лесно се обслужва предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Delia Cosmetics Cameleo Silver балсам за руса и сива коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 200 мл.
    Delia Cosmetics Cameleo Silver, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Delia Cosmetics Cameleo Silver гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: предоставя необходимата хидратация изглажда и въздейства срещу накъдряне прави цвета на косата по-наситен Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Wella Professionals Oil Reflections изглаждащ балсам за блясък и мекота на косата 200 мл.
    Wella Professionals Oil Reflections, 200 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Wella Professionals Oil Reflections гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: изглажда и въздейства срещу накъдряне предоставя необходимата хидратация Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Tołpa Green Cleaning мицеларна вода и тоник 2 в 1 200 мл.
    Tołpa Green Cleaning, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Tołpa Green Cleaning е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: има освежаващ и успокояващ ефекти отстранява и издръжливия грим заздравява и регенерира Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Spokar Dental Care восъчен конец за зъби 50 м
    Spokar Dental Care, 50 м, Конци за зъби за мъже, Конецът за зъби Spokar Dental Care е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне. Характеристики: премахва зъбната плака под линията на венците отстранява отпадъците от храна има восъчна повърхност Начин на употреба: Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
  • Spokar Plus Medium четка за зъби медиум 1 бр.
    Spokar Plus Medium, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Spokar Plus Medium поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Spokar Plus Extrasoft четка за зъби много мека 1 бр.
    Spokar Plus Extrasoft, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Spokar Plus Extrasoft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака лесно се обслужва предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • Spokar Plus Soft четка за зъби софт 1 бр.
    Spokar Plus Soft, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Spokar Plus Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • FlosLek Pharma Anti Acne почистващ гел за мазна кожа склонна към акне 200 мл.
    FlosLek Pharma Anti Acne, 200 мл., почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето FlosLek Pharma Anti Acne ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице приятно освежава регулира образуването на себум предотвратява изсушаването на кожата на лицето Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Eubos Basic Skin Care регенериращ крем за ръце 50 мл.
    Eubos Basic Skin Care, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Eubos Basic Skin Care . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: регенерира прави кожата фина и мека предпазва кожата Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Kringle Candle Kitchen Spice чаена свещ 42 гр.
    Kringle Candle Kitchen Spice, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Kringle Candle Kitchen Spice сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: пикантен аромат дървесен аромат сладък аромат зимен аромат чисто горене Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Ideepharm Radical Med Hypoalergenic хипоалергенен шампоан за скалп с псориазис 300 мл.
    Ideepharm Radical Med Hypoalergenic, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Hypoalergenic ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата премахва пърхота от косата регенерира и подхранва косата прави косата гладка придава блясък и обем подсилва косъма Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • G.U.M Classic Small четка за зъби софт 1 бр.
    G.U.M Classic Small, 1 бр., Четки за зъби за мъже
  • G.U.M Classic Compact четка за зъби софт 1 бр.
    G.U.M Classic Compact, 1 бр., Четки за зъби за мъже
  • Institut Karité Paris Pure Shea Butter 100% Jungle Paradise Collector Edition масло от шеа 10 мл.
    Institut Karité Paris Pure Shea Butter 100% Jungle Paradise Collector Edition, 10 мл., Масла за тяло за жени, Имате усещането, че кожата ви се нуждае от по-интензивна грижа, отколкото тази, която могат да предложат млеката за тяло или кремовете? Маслото за тяло Institut Karité Paris Pure Shea Butter 100% Jungle Paradise Collector Edition е идеалният избор за вас. В сравнение с обикновените кремове и млека съдържа по-малко вода, има по-гъста консистенция и така осигурява по-подхранваща и по-концентрирана грижа за тялото. Хидратира кожата в дълбочина, интензивно я подхранва и я оставя прелестно мека на допир. Освен това гали с кадифената си кремообразна текстура и гарантира дълготраен ефект. Достатъчно е да го нанесете по кожата след душ или къпане и обичайната дневна хигиена ще се превърне в изключително преживяване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява оставя кожата кадифено фина на допир грижи се за кожата на тялото ускорява регенерацията Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Bione Cosmetics Cannabis регенериращ и омекотяващ балсам за ръце 205 мл.
    Bione Cosmetics Cannabis, 205 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Bione Cosmetics Cannabis . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека регенерира предотвратява изсъхването на кожата предпазва кожата Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.

Последно видяно

Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх