Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за бебе Зелена цветове

129
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Däumling Обувки за прохождане 'Sissi' жълто / зелено / лилав / бледоморав
    Дизайн: Подплатена стелка, Подсилена пета; Начин на затваряне: Велкро; Материал: Кожа; Модели: На цветя/Флорален; Материал: Гладка кожа; Връх на обувка: Заоблен връх; Допълнителни елементи: Апликации, Релефно име на бранда, Гъвкава подметка
  • STACCATO Тениска светлосиньо / светлокафяво / зелено / мръсно бяло
    Дизайн: Машинен подгъв, Яка от ластична плетка, Обточено с кант деколте; Начин на затваряне: Секретно копче; Материал: Жарсе; Деколте: Обло деколте; Модели: Мото принт; Допълнителни елементи: Пач/Табелка с бранд, Мек допир, Флок принт, Щадящ кожата материал; Кройка: Нормална форма; Дължина на ръкавите: Къс ръкав
  • TOPMARK JESSY Люлеещо се столче за бебе, зелено, размер
    Люлеещото се столче за бебе Topmark JESSY е допълнено с обезопасен обръч и навесени играчи по него. Изработено е с анатомично оформена седалка и подплатени странични части за по-голямо удобство на бебето. Столчето е допълнено с 3 точков колан за осигуряване на по-голяма безопасност. Освен това е изработено с неплъзгащи се протектори за краката , които защитават пода и има регулируема облегалка за краката. Калъфът му може да се сваля и изпира. Люлеещото се столче може да се фиксира за състояния в покой или свободно да се люшка.
  • Profilite ZIP LED Сигнална лампичка, зелено, размер
    LED лампичката на висулка за ципове Profilite ZIP LED ще направи щастливо всяко дете, но и всеки възрастен. Ще я видиш в тъмното, благодарение на светлината, която отлично осветява целия продукт. Може да избираш между няколко модела и цвята. ZIP LED е снабден с карабинка за лесно захващане на ципа на раницата, на якето или навсякъде другаде, където е необходимо. Батериите, 2 x CR1220, са включени в опаковката. Продуктът не е играчка.
  • TOPMARK LUCKY Столче за хранене, зелено, размер
    Практичното столче за хранене Topmark LUCKY е направено с просторен изваждащ се плот. Столчето е много леко и идеално за малки пространства. Горната му част е разработена качествени синтетични материали, които предлагат лесно почистване.
  • Profilite LED КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ LED КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ - LED ключодържател, зелено, размер
    PROFILITE детски LED ключодържател. Животинките светят и издават звуци. Ключодържателят е с батерии.
  • TOPMARK FENN Детска количка, зелено, размер
    Детската количка Topmark FENN е израбтена с 5 точков колан, със сенник и практичен кош за съхранение на предмети. Облегалката за гърба е с регулиране в 4 положения- от седящо положение до лягане за удобно приспиване на малкото човече. За още по-голямо удобство всички колела са с пружини, а само предните колела са въртящи се със застопоряване.
  • WOODY ROCKING RING Люлка кръг, зелено, размер
    Люлеещите се пластмасови кръгове от марката Woody са свързани в една част. Дължината на висящото въже е 1,1 м. За закачване на безопасно място( най-добре) на куки.
  • Bestway RING POOL Детски басейн, зелено, размер
    Детският басейн Bestway RING POOL, в който децата ще се забавляват чудесно. Басейнът е декориран с любимия мотив на децата Mickey Mouse.
  • BERG GO RETRO Балансиращо колело за деца, зелено, размер
    Балансиращото колело BERG GO? RETRO 2v1 е с ергономичен дизайн, който предлага безопасност на децата. Седалката е подходяща за сядане на малки и големи деца, без да краката им да се опират във волана. Формата на седалката забранява изплъзването на детето от седалката. Благодарение на четирите тихи гуми от материала EVA отласкането/педалът са винаги стабилни. В момента които детето усвои движенията чрез оттласкване и се научи да бъде стабилно на колелото, може да започни и с натискането на педалите. BERG GO Retro детето ще направи ще подобри бързо своите умения и координация за движенията.
  • Bestway BUDDY CROC RIDE-ON Надуваем крокодил, зелено, размер
    Надуваемата играчка Bestway WHALE RIDE-ON е във формата на крокодил и ще предложи големи забавления на децата. Може да се използва в морето или малката рекичка през горещите летни дни. Допълнен е с твърда и здрава пластмасова дръжка, която предлага голяма стабилност. Препоръчва се за използване от деца, но само с контрол от родителите, когато са във водата.
  • Profilite BONG DISC Игра, зелено, размер
    Слънцето грее и навън е чудесно, защо да не поиграем на новата игра BONG DISC и чудесно да се забавляваме? Играта PL-BONG-DISC е подходяща за деца от 6 години. Със сигурност с нея ще прекарате дълги часове , изпълнени с невероятни забавления. Играта съдържа два диска от пяна с пълнеж и една топка. Дисковете се доставят в два цветови варианта - зелен и червен. BONG DISC има и друг начин на използване - остави топката на страни и превърни дисковете във фризби.
  • ASALVO STROLLER TOKIO Детска количка, зелено, размер
    Детска количка Asalvo STROLLER TOKIO. Този продукт не е подходящ за бягане или за каране на ролери! Облегалката за гърба е подвижна и разполага с няколко позиции. Регулира се с помощта на каишка.
  • Bestway SWEET DONUT SWIM RING Надуваем пояс, светло-зелено, размер
    Надуваемият пояс Bestway SWEET DONUT SWIM RING е идеален за почивката около вода. Наслади на приятна почивка. Препоръчва се за използване от деца, но само с контрол от родителите, когато са във водата.
  • BEZTROSKA ROBIN Бебешко чувалче, светло-зелено, размер
    Меко, невероятно фино бебешко чувалче, изработено от много приятния на допир органичен муселин Идеално е не само за всички модели детски колички, но и за детско столче за кола. Снабдено е с два странични ципа, след разкопчаване, горната част на чувалчето може да се навие. После просто го поставете в количката или в столчето за кола.
  • BEZTROSKA SLEEPING BAG M Спален чувал, светло-зелено, размер
    Уникален и мек спален чувал от органичен муселин. Спалният чувал е практичен помощник, който трябва да присъства в екипировката на всяко бебе. Спалният чувал гарантира, че по време на сън бебето няма да се отвие. Закопчаването е с двупосочни ципове, благодарение на които, при необходимост може да се разкопчее само част или цяла една страна от спалния чувал - идеално за нощно преобличане, дори не е необходимо да изваждате бебето от чувала. При раменете чувалът е снабден с практични капачета с копчета тик-так - две нива на височината.
  • BEZTROSKA WRAP BLANKET Одеяло за столче за кола, светло-зелено, размер
    Меко, невероятно фино одеяло Beztroska WRAP BLANKET за столче за кола, изработено от изключително приятния естествен муселин. Одеялото е снабдено със специални прорези за прикрепяне към който и да е модел столче за кола. Ако търсиш практично решение за път с детето си, то този продукт е изработен точно за теб.
  • SPORT TEAM SPARE STRING Допълнителна дръжка с въженце, зелено, размер
    Пластмасовата дръжка с въженце Sport team е с дължина 30 метра и е предназначена за хвърчила.
  • Bestway DOUBLE DESIGN LOUNGE Надуваемо легло за 2 човека, светло-зелено, размер
    Надуваемото легло за двама човека Bestway DOUBLE DESIGN LOUNGE е изработено от много устойчив материал. Предлага удобство за отлична почивка около басейни. Леглото е допълнено с оформено място за напитка, благодарение на което тя ще ти бъде по ръка. Системата от камери с цветни отвори предлагат отлична еластичност.
  • LEGO Storage HANDLE BOX Кутия за закуска, зелено, размер
    Ако закуската ти е винаги в стилна опаковка, може да бъдеш сигурен, че при всеки обед ще се откроиш. Кутията за закуска е във формата на голямо LEGO кубче с практична силиконова дръжка.
  • ZOPA FLUFFY 2 Зимни ръкавици, зелено, размер
    Сгряващи ръкавици ZOPA FLUFFY 2, които пасват на всички видове детски колички. Решени са в същия дизайн и цветова гама като бебешкото чувалче Fluffy Combi, така че представляват стилен комплект. Лесно се закопчават с помощта на практични копчета тик-так.
  • HS Sport CROCODILE RIDER Надуваем крокодил, зелено, размер
    Надуваемият крокодил HS Sport CROCODILE RIDER е подходящ за всякакви приключения във водата. Допълнен е с пластмасови дръжки , което помага за лесното му задържане в горната му част и пълно наслаждаване при плуване във водата.
  • ROLLYTOYS PEDAL TRACTOR Детски трактор с педали, зелено, размер
    Детският трактор с педали Rolly Kid е изработен от високо качествена пластмаса.Добавеното ремарке може да се откачи по всяко време. Веригата е поставена във вътрешността на трактора и може да се затегне.
  • BERG GO TWIRL Балансиращо колело за деца, светло-зелено, размер
    Красиво и добре защитено, това е детското колело BERG GO TWIRL предназначено за най-малките. Колелото GO e изключително харесвано от малките деца. Неговата весела цветна гама е допълнена привличаща вниманието му игра в страничните части. Четирите колела са тихи и стабилни . Ергономичният му дизайн дава възможност за свободни движения на краката. С колелото GO детето ще направи ще подобри бързо своите умения и координация за движенията.
  • Bestway FANTASY DRAGON RIDE-ON Надуваем дракон, зелено, размер
    Надуваемата играчка Bestway FANTASY DRAGON RIDE-ON е с формата на дракон и гарантира забавление както в басейна, така и в морето. Здравите пластмасови дръжки помагат за запазването на баланса. Използвайте само под надзора на възрастен и на дълбочина, на която детето може да достигне дъното.
  • ZOPA CITIGO Детско колело без педали, светло-зелено, размер
    Детското колело Zopa CITIGO предлага отлично изживяване на детето и едновременно с това е подпомагано в движението от родителя. Предлага се избор от подпиране на краката за бебета и по-малки дечица, което може и да бъде премахнато. Модела предлага сваляне на сенника , коланите около тялото, има предна облегалка и педали, които позволят на детето да се наслаждава по-добре на карането.
  • Bestway SWEET DONUT SWIM RING Надуваем пояс, светло-зелено, размер
    Надуваемият пояс Bestway SWEET DONUT SWIM RING е идеален спътник за отпуската. Наслади се изцяло на слънцето и на лудориите във водата. Използването му може да става само под контрол на възрастен и на такава дълбочина, при която детето може да достигне дъното.
  • WOODY ROCKING RING 83 cm Люлка, зелено, размер
    Люлката от марката Woody е подходяща за забавление и релакс. Седалката е изплетена с въжена мрежа, а закалената ѝ пластмасова рамка е защитена с въже. Използваният материал дава възможност за комфортна почивка и безопасност при люшкане. Люлката може да се използва само в седнало или легнало положение. Закачването е за метални кръгове, които са закачени за провиснали въжета. Въжетата са завършени със здрав възел в долната част на кръга.
  • ZOPA RAZOR 3v1 Детско колело без педали, тъмнозелено, размер
    Децата си изграждат добро отношение към всичко, което са имали от детството си. С колелото ZOPA RAZOR 3v1 ще могат да се движат по-дълго от обикновеното колело, като ще може да им служи поне до 5 годишна възраст. Колелото има възможност за приспособяване за каране от детето, без водещия лост. Всеки ще оцени варианта с лост при по-дългите пътувания, когато детето няма сили да върти педалите самостоятелно.

Последно видяно

Всички дрехи за малки деца, бебета и тийнейджъри, от всички онлайн магазини на едно място за онлайн сравнение и покупка. Зеленото е цветът на природата, енергията, растежа, развитието и живота. Зеленото представлява хармония и важи за най-успокояващ цвят за човешкото око. Зеленият цвят е цвят който хората обичат да гледат сравнително дълго и бързо свикват с него, даже и когато става въпрос за облекло, обувки и бижута. Подходящо е да се облече зелена модна комбинация, когато искаме да подчертаем безопасност, съжителство с природата и екологията, здраве, приключенска воля и надежда. В различните култури този цвят има различно значение, например в Ирландия зеленото е символ за щастие. Обаче, от друга страна твърде много зелено може да предизвика летаргия, мързел и депресия. Зелените бижута и изумрудите са едни от най- известните и най-скъпите скъпоценни камъни. Зелени нюанси са трева цвят, мъх, изумруд, маслинено зелено, жълто-зелено, цвят на бор, мента.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх