Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари от размер UNI

4360
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Compressport TRUCKER CAP Шапка с козирка, червено, размер UNI
    Стилната шапка с козирка Compressport TRUCKER CAP е проектирана за всекидневно носене, преди и след състезания. Задната ѝ страна е добре проветряваща, благодарение на използваната мрежа. Регулируем размер с помощта на каишкашката отзад.
  • Compressport CASUAL BEANIE Зимна шапка, розово, размер UNI
    Дебелата зимна шапка Compressport CASUAL BEANIE е изработена от рециклиран материал, който предлага идеално запазване на топлината. Удобството и стилният дизайн на шапката я правят подходяща за носене преди и след тренировки.
  • Compressport CASUAL BEANIE Зимна шапка, черно, размер UNI
    Дебелата зимна шапка Compressport CASUAL BEANIE е изработена от рециклиран материал, който предлага идеално запазване на топлината. Удобството и стилният дизайн на шапката я правят подходяща за носене преди и след тренировки.
  • Bula TRAVEL BEANIE Зимна шапка, черно, размер os
    Класически модел, който е идеален за всеки мъж. Това е зимната шапка TRAVEL BEANIE от марката Bula. Тя е с удължена форма, подгънат кант, мека материя и е украсена със стилното лого на марката отпред. Перфектният избор за носене от началото на есента чак до пролетта.
  • Bula PRINTED WOOL TUBE Кръгъл шал, khaki, размер UNI
    Топлият кръгъл шал от вълна Bula PRINTED WOOL TUBE е идеалният избор за хладното време. Предоставя възможност за носене като шал, шапка, лента за глава и много други.
  • Puma REVERSIBLE FLEECE NECK WARMER Кръгъл шал, синьо, размер UNI
    Плетен и приятно сгряващ спортен шал Puma REVERSIBLE FLEECE NECK WARMER, изработен от мек и качествен материал. Двустранният шал е с мека тъкан от флийс отвън и с жарсена тъкан отвътре. Декориран е с контрастна цветова графика, разположена на вътрешната страна.
  • Quiksilver CUSHY Мъжка шапка, черно, размер UNI
    Мъжката шапка Quiksilver CUSHY е стилен и практичен аксесоар за зимните дни. Изработена е от приятен материал, който предпазва от студ.
  • Quiksilver CUSHY Мъжка шапка, сиво, размер UNI
    Мъжката шапка Quiksilver CUSHY е стилен и практичен аксесоар за зимните дни. Изработена е от приятен материал, който предпазва от студ.
  • Quiksilver W BEANIE Мъжка шапка, черно, размер UNI
    Мъжката двустранна шапка Quiksilver W BEANIE е практичен и стилен аксесоар за зимния сезон. Комфортът е гарантиран от приятния материал.
  • Hannah STABIO Мъжка шапка, черно, размер UNI
    Мъжката зимна шапка Hannah STABIO ще те сгрее както в града, така и в планината. Изработена е от акрил, който на външен вид прилича на вълна, еластичен е, но главно е приятно сгряващ.
  • Horsefeathers NECK WARMER Мъжки кръгъл шал, тъмносиво, размер UNI
    Стилен мъжки кръгъл шал Horsefeathers NECK WARMER , който ще те предпази в лошо време. Може да се ползва и като лента за глава. Красивият му дизайн ще ти хареса още от пръв поглед.
  • Horsefeathers NECK WARMER Мъжки кръгъл шал, тъмносин, размер UNI
    Стилен мъжки кръгъл шал Horsefeathers NECK WARMER , който ще те предпази в лошо време. Може да се ползва и като лента за глава. Красивият му дизайн ще ти хареса още от пръв поглед.
  • Horsefeathers NECK WARMER Мъжки кръгъл шал, микс, размер UNI
    Стилен мъжки кръгъл шал Horsefeathers NECK WARMER , който ще те предпази в лошо време. Може да се ползва и като лента за глава. Красивият му дизайн ще ти хареса още от пръв поглед.
  • Julimex Жартиер Monaco червен
    Дамски жартиер Monaco от двупластов червен тюл. Декоративна семпла панделка Жартиери Вшит ластик
  • Julimex Жартиер Andorra
    дамски жартиер Andorra във възбуждащо червено. Обиколката е от кадифена панделка с вшит ластик. От ексклузивната Paris collection.Жартиери Вшит ластик
  • Hejduk Pешеткa, плексиглас MH Proline Ясно UNI
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Прецизна еднакво изпъкнала козирка за хокей на лед, изработена от високоустойчив поликарбонат в оптически перфектна форма, която гарантира оптична чистота. Характеристика: Защитни слоеве срещу замъгляване (Antifog) и надраскване (Antiscratch) Монтажен комплект, включващ дистанционни елементи, почистваща емулсия и кърпа в опаковката Съвместим с всички видове каски за хокей на лед CE сертифициран Винаги използвайте за почистване само Hejduk зелена емулсия Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Clear Цвят: Ясно Cерия: Proline Pазмер: UNI Изберете размер: UNI Tип: Pro MH 500 Страна на произход: Чехия
  • Willard MIKEA Дамски плетени ръкавици, черно, размер UNI
    Дамски плетени ръкавици Willard MIKEA от нежна прежда. Краят на пръстите разполага с медни нишки за работа със сензорен дисплей. Естествено кожухче около китките.
  • 47 NHL PITTSBURGH PENGUINS CAMO BRANSON 47 MVP Шапка с козирка, микс, размер UNI
    Шапката с козирка 47 NHL PITTSBURGH PENGUINS CAMO BRANSON 47 MVP е изработена в шест частова корона и огъната козирка. Предните панели са изработени от памучна тъкан , а в задната част е допълнена с мрежата (Trucker). Размерът ѝ може да се регулира с помощта на пластмасова каишка. Шапката има инициалите на любимия тим NHL Pittsburgh Penguins.
  • 47 NHL VINTAGE CHICAGO BLACKHAWKS 47 MVP Шапка с козирка, черно, размер UNI
    Шапката с козирка 47 NHL VINTAGE CHICAGO BLACKHAWKS 47 MVP е направена в класически стил с шест панелова коронка и огъната козирка. Размера може да бъде регулиран с помощта на текстилна велкро лента. Шапката е украсена ретро цветовете на отбора от 1937.
  • New Era MLB ESSENTIAL NEW YORK YANKEES Зимна шапка, черно, размер UNI
    Зимната шапка от марката New EraMLB ESSENTIAL NEW YORK YANKEES ще подчертае всеки твой стил. Шапката е изработена от затоплящ материал и поддържа комфорта на главата през целия ден в студеното време. Върху предната част на шапката е разположено голямото лого на клуба New York Yankees. Подкрепи своя отбор с тази стилна шапка от марката New Era.
  • New Era FEMALE BOBBLE CUFF NEW YORK YANKEES Дамска зимна шапка, сиво, размер UNI
    Клубната шапка New Era FEMALE BOBBLE CUFF NEW YORK YANKEES ще подчертае всеки твой outfit. Създадена е от приятен на допир и топлещ материал, който предоставя комфорт през целия ден. Подкрепи своя отбор с тази стилна шапка от марката New Era.
  • Suspect Animal MUERTE Детски мултифункционален шал, черно, размер UNI
    Универсалният шал Suspect Animal MUERTE е с оригинален печат и е подходящ за използване по много начини. Предлага отлична защита за врата от студа , вятъра и влагата. Изработен е от мек и бързо съхнещ материал, който защитава от неблагоприятното време.
  • Suspect Animal GOLD Детски мултифункционален шал, златно, размер UNI
    Универсалният шал Suspect Animal GOLD е с оригинален печат и е подходящ за използване по много начини. Предлага отлична защита за врата от студа , вятъра и влагата. Изработен е от мек и бързо съхнещ материал, който защитава от неблагоприятното време.
  • Finmark FS-123 Мултифункционална кърпа, черно, размер UNI
    Мултифункционалния шал FS-123 от колекцията Finmark, може да се използва, като лента за главата, шапка, маска или ластик до главата. Тази спортна кърпа е подходяща за колело, туризъм, мотор и много други.
  • Finmark FS-129 Мултифункционална кърпа, черно, размер UNI
    Мултифункционалния шал FS-129 от колекцията Finmark, може да се използва, като лента за главата, шапка, маска или ластик до главата. Тази спортна кърпа е подходяща за колело, туризъм, мотор и много други.
  • Finmark FS-135 Детски мултифункционален шал, розово, размер UNI
    Детският мултифункционален шал FS-135 от колекцията Finmark, може да се използва, като лента за главата, шапка, маска или ластик за косата. Тази спортна кърпа е подходяща за колело, туризъм, мотор и много други.
  • NITRO BLACK ROSE Функционален шал, винен, размер UNI
    Функционалният шал Nitro BLACK ROSE загрява приятно врата. Изработен е от безшевен полиестер (SEAQUAL™ CERTIFIED YARN) от пластмаси извадени от моретата. Материята е проветрива, извежда потта и бързо изсъхва. Може да се използва по много начина ( за овиване около врата, около лицето или на главата вместо шапка).
  • New Era NBA TEAM WAFFLE KNIT CHIBUL Шапка, черно, размер UNI
    Шапката NBA TEAM WAFFLE KNIT CHIBUL от марката New Era е изработена с огънат долен кант и лого в предната си част, което отлично ще подчертае всеки твой спортен стил. Материала е много приятен при допир и създава удобство при носене.
  • O'Neill REVERSIBLE LOGO BEANIE Мъжка зимна шапка, тъмносин, размер UNI
    Наслади се на зимата с уникалната мъжка зимна шапка O'Neill REVERSIBLE LOGO BEANIE с удобна кройка. Създадена е от много приятен на допир материал, в който със сигурност ще се влюбиш. Изживей чувството за неповторим стил с марката O'Neill!
  • Suspect Animal HUNTER Мултифункционален шал, микс, размер UNI
    Универсалният шал Suspect Animal HUNTER е изработен от рециклиращ и еластичен материал, които е допълнен с модерен печат. Предлага отлична защита за врата от студа , вятъра и влагата.
  • Calvin Klein 3PK MULTI LOGO DRESS CREW GIFTBOX DARWIN Мъжки чорапи, тъмносиво, размер UNI
    Мъжките чорапи Calvin Klein 3PK MULTI LOGO DRESS CREW GIFTBOX DARWIN са изработени от мек и еластичен материал и имат опростен дизайн. Горният еластичен кант ги задържа на място, без това да предизвиква неволното им свличане.
  • Calvin Klein 3PK CREW ATHLEISURE GAVIN Мъжки чорапи, синьо, размер UNI
    Мъжките чорапи Calvin Klein 3PK CREW ATHLEISURE GAVIN са създадени от приятен на допир и еластичен материал. Горният еластичен кант задържа чорапите на място, без това да предизвиква неволното им свличане. Започни деня си комфортно с марката Calvin Klein.
  • Tommy Hilfiger TJM SPORT BUCKET Мъжка шапка, тъмносин, размер UNI
    Красивата мъжка шапка Tommy Hilfiger TJM SPORT BUCKET предлага стил и отлична защита от слънцето. Невероятно удобният ѝ материал и качествената изработка, гарантират комфорт на главата при целодневно носене.
  • Tommy Hilfiger ESSENTIAL FLAG BUCKET Шапка, тъмносин, размер UNI
    Стилната шапка Tommy Hilfiger ESSENTIAL FLAG BUCKET не само ще подчертае стила ти, но и ще те защити от слънцето. Създадена е от изключително удобен материал и е с качествена изработка за максимален комфорт.
  • CCM MESHBACK TRUCKER TEAM CANADA Мъжка шапка с козирка, червено, размер UNI
    Мъжката шапка с козирка CCM MESHBACK TRUCKER TEAM CANADA е с регулируема големина, което създава удобство без да пристяга главата. Шапката има на предната си страна лого на марката CCM, а в задната ѝ страна е поставено знамето на Канада.
  • CCM MESHBACK TRUCKER TEAM CZECH Мъжка шапка с козирка, синьо, размер UNI
    Мъжката шапка с козирка CCM MESHBACK TRUCKER TEAM CZECH е с регулируема големина, което създава удобство, без да пристяга главата. Шапката има на предната си страна лого на марката CCM, а в задната ѝ страна е поставено знамето на Чешката република.
  • Finmark FNKC211 Лятна спортна шапка, жълто, размер UNI
    Бейзболната шапка Finmark FNKC211 е класически модел с огъната козирка, която копира формата на главата. Благодарение на тази си форма, шапката ще защити детското лице от слънчевите лъчи. Подходяща е за тенис, голф или за свободни разходки в градски условия. Изработена е от качествен и проветрив материал. В задната част има регулиращ колан с на лента от велкро, което помага за лесното ѝ регулиране на главата.
  • Finmark FNKC216 Лятна универсална шапка с козирка, оранжево, размер UNI
    Шапката с козирка Finmark FNKC216 е модел с огъната форма, която копира формата на главата. Благодарение на формата си, шапката ще предпази лицето ти от слънчевите лъчи. Без значение дали играеш тенис, голф или просто тръгваш на разходка в града, винаги ще изглеждаш чудесно. Изработена е от качествени материали. Отзад разполага с регулируема каишка с велкро лента или клипс, гарантиращи перфектно прилягане и максимален комфорт.
  • Finmark FNKC221 Лятна шапка, цвят сьомга, размер UNI
    Шапката Finmark FNKC221 е класически модел с огъната козирка, която копира формата на главата. Благодарение на формата си, шапката ще предпази лицето ти от слънчевите лъчи. Без значение дали играеш тенис, голф или просто тръгваш на разходка в града, винаги ще изглеждаш чудесно. Изработена е от качествени материали. Отзад разполага с регулируема каишка с велкро лента или клипс, гарантиращи перфектно прилягане и максимален комфорт.
  • 47 NHL ANAHEIM DUCKS COLD ZONE MVP DP Шапка с козирка, черно, размер UNI
    Шапката с козирка 47 NHL ANAHEIM DUCKS COLD ZONE MVP DP е със здрава шест панелна конструкция и с леко огъната козирка. Украсена е с логото на хокейния отбор Anaheim Ducks.
  • Venum CELLULAR 3.0 PUNCH MITTS Лапи за тренировки, черно, размер UNI
    Тренировъчните лапи Venum CELLULAR 3.0 PUNCH MITTS са изработени от микровлакна , което ги прави невероятно устойчиви на износване. Те са леки и едновременно с това отлично абсорбират ударите.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, синьо, размер UNI
    Едноцветната шапка Kama GTX WINDSTOPPER е изработена с голям помпон и има подплата от функционалния материал GORE WINDSTOPPER. Вятърно устойчивата и проветрива мембрана гарантира оптимална защита по време на зимни спортове за всекидневно носене в студеното време.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, зелено, размер UNI
    Тънката универсална шапка Kama GTX WINDSTOPPER е качествен модел, който е подходящ за съчетаване със скиорско яке и може да се носи под каската. Благодарение на мембраната GORE WINDSTOPPER, тази лека и тънка шапка непропуска вятъра , запазва топлината на главата и не я запарва.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, червено, размер UNI
    Тънката универсална шапка Kama GTX WINDSTOPPER е качествен модел, който е подходящ за съчетаване със скиорско яке и може да се носи под каската. Благодарение на мембраната GORE WINDSTOPPER, тази лека и тънка шапка непропуска вятъра , запазва топлината на главата и не я запарва.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, тюркоазено, размер UNI
    Тънката универсална шапка Kama GTX WINDSTOPPER е качествен модел, който е подходящ за съчетаване със скиорско яке и може да се носи под каската. Благодарение на мембраната GORE WINDSTOPPER, тази лека и тънка шапка непропуска вятъра , запазва топлината на главата и не я запарва.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, черно, размер UNI
    Шапката Kama GTX WINDSTOPPER е изработена с гладка плетка и качествени комбинирани влакна. Във вътрешната страна е поставена ветроустойчива мембрана GORE WINDSTOPPER и има подплата от фин полар, за създаване на максимално удобство.
  • Kama GTX WINDSTOPPER Зимна шапка, тъмносиво, размер UNI
    Шапката Kama GTX WINDSTOPPER е изработена с гладка плетка и качествени комбинирани влакна. Във вътрешната страна е поставена ветроустойчива мембрана GORE WINDSTOPPER и има подплата от фин полар, за създаване на максимално удобство.
  • Kama FACE MASK Ветроустойчива маска, розово, размер UNI
    Маската е практичен аксесоар. Моделът маска Kama FACE MASK е анатомично оформен, като комбинира в себе си ветроустойчивост и има дишащи части от GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPERSoft Shell, които закриват носа и устата. Маската защитава лицето от силният вятър и снега, като не му позволява да се простуди.
  • Kama ШАЛ -ЯКА SB15 Детска плетена яка, светлосиньо, размер UNI
    Детската плетена яка Kama SB15 е с изплетен цветен мотив от качествена прежда с обработка , която е подходяща за всекидневно носене. Материала не образува топчета и при правилно поддържане дълго време ще изглежда, като нова. Може да се комбинира с шапка със същият мотив. Допълнена е с подплата от дишащ полар.
  • AXONE BEAR Зимна шапка за момчета, синьо, размер UNI
    Затоплящата шапка AXONE BEAR е предназначена за спорт и всякакви свободни активности. Функционалното разкрояване и ниското ѝ тегло са идеални за всекидневно носене. Лекият материал Dolomity позволява лесно извеждане на влагата от тялото и създава топлинен комфорт при ниските температури през зимата.
  • FLLÖS MONZUN 04 Кръгъл шал, черно, размер UNI
    Мултифункционалната кърпа Fllös WIND 04 е любим аксесоар за използване през цялата година. През зимата предлага отлична защита от вятъра и студа. Възможностите за използване са много и всеки ще намери как да ги прилага. За поддържане на топлината в студеното време от вътрешната ѝ страна е поставен тъкан слой от полар. Изработен е от мек и еластичен материал.
  • Basbleu Мрежести чорапи Ditta
    Мрежести дамски чорапи Ditta с ефектна панделка. Стилен аксесоар за Вашия аутфит.Дамски чорапи Без подсилени пръсти Тънкост 20 DEN
  • O'Neill TIDE TRUCKER CAP Мъжка шапка с козирка, черно, размер UNI
    Мъжка шапка с козирка O'Neill TIDE TRUCKER CAP. Ще ти предостави необходимата защита от слънцето и същевременно ще се превърне в стилен аксесоар, който ще освежи всеки твой аутфит. Козирката на шапката е леко закривена, разполага с обикновено закопчаване в задната част. Мрежестият материал, разположен отзад, предоставя необходимата проветривост. Предната част е украсена с логото на марката.
  • Dainese Explorer Bike Cover
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Много здрав и издръжлив капак за мотоциклети. Осигурява защита от дъжд, прах и слънце. Изработена от полиестер. Долната част с ластик, който държи капака на място. Чанта за съхранение. Дайнески лога. Размери: Дължина 250см, Височина: 140см. Страна на произход: Китай
  • 47 NHL ANAHEIM DUCKS HAYMAKER ’47 CUFF KNIT BLK Зимна шапка, черно, размер UNI
    Плетената зимна шапка '47 NHL ANAHEIM DUCKS HAYMAKER 47 CUFF KNIT BLK е създадена от топъл материал. Украсена е с логото на хокейния отбор Anaheim Ducks.
  • Bye Bra Bye Bra за дълбоки деколтета
    Обичате ли да носите дълбоки деколтета и гол гръб? В такъв случай вземете комплекта Bye Bra, който надеждно ще замени класическия сутиен. Зърната се покриват от пастиси във формата на цветчета, бюстът се стяга с помощта на самозалепващи ленти.Изгодна опаковка За многократна употребаОпаковката съдържа 18 части (3 чифта лепенки за гърди с форма на цветя, 6 залепващи се ленти с Т-образна форма и 6 ленти за залепване с Г-образна форма).
  • Bye Bra Прозирна лента с по-ниско закопчаване UNI
    Удължете обиколката на сутиена с ленти UNI от мек силикон и смелото изрязаният гръб е решен.
  • Bye Bra Самозалепващи push-up подплънки
    Самозалепващите Push-Up подплънки ще Ви помогнат за пълното, естествено изглеждащо деколте. Просто ги прилепете към любимия си сутиен. Вътрешната страна е с прилепчив силикон, което прави възможна повторната им употреба.Подплънки Push-Up ефект За многократна употреба
  • Bye Bra Самозалепващи прашки Heart
    Самозалепващи невидими прашки за многократна употреба. Рязаните с лазер прашки са с лепени кантове, което гарантира, че остават невидими под облеклото. Залепващата част със силикон прилепва перфектно към тялото. Идеални са за лятото или за сезона на баловете.За многократна употребаСлед употреба измийте силиконовите повърхности с топла вода, а след изсъхване ги покрийте със защитното фолио. При спазване на указанията за поддръжка издържат до 50 употреби.
  • Finmark FS-131 Мултифункционален шал, черно, размер UNI
    Мултифункционалният шал FS-131 от колекцията Finmark, може да се използва, като лента за главата, шапка, маска или ластик за косата. Тази спортна кърпа е подходяща за колело, туризъм, мотор и много други.
  • O'Neill CUBE BEANIE Мъжка зимна шапка, червено, размер UNI
    Не позволявай на зимното време да те изненада. Бъди подготвен със зимната шапка O'Neill CUBE BEANIE, която е идеална както за пътя до работа, така и за ски пистата. Наслади се на зимата подобаващо с марката O'Neill!
  • Fighter BOXING BATONS DELUXE Боксьорски палки, червено, размер os
    Боксьорските палки Fighter BOXING BATONS DELUXE ще ти помогне ефективно за подобряването на скоростта и точността на ударите при тренировки. Подходящи са за тренировки на атаки и защити. Лапите са оценявани, също така и от треньори , защото са много по-леки от класическите лапи.
  • O'Neill BOUNCER BEANIE Мъжка шапка, khaki, размер UNI
    Мъжка зимна шапка O'Neill BOUNCER BEANIE. Изработена е от сгряващ материал и е снабдена с флийс от вътрешната страна, така че ще си на топло през цялото време, прекарано навън. Решена е в класическа кройка с обърнат кант, която подхожда почти към всичко. Предната ѝ част е украсена с емблема от изкуствена кожа с логото на марката. Наслади се изцяло на зимата с този стилен аксесоар.
  • AXONE TRIANGLE Зимна шапка, лилаво, размер UNI
    Затоплящата шапка AXONE TRIANGLE е предназначена за спорт и всякакви свободни активности. Функционалното разкрояване и ниското ѝ тегло са идеални за всекидневно носене. Лекият материал Dolomity позволява лесно извеждане на влагата от тялото и създава топлинен комфорт при ниските температури през зимата.
  • AXONE NEON SQUARE Универсална зимна шапка, микс, размер UNI
    Затоплящата шапка AXONE NEON SQUARE е предназначена за спорт и всякакви свободни активности. Функционалното разкрояване и ниското ѝ тегло са идеални за всекидневно носене. Лекият материал Dolomity позволява лесно извеждане на влагата от тялото и създава топлинен комфорт при ниските температури през зимата.
  • AXONE NEON Зимен плетен шал, зелено, размер UNI
    Затоплящият кръгъл шал AXONE NEON е предназначен за спорт и всякакви свободни активности. Функционалното разкрояване и ниското му тегло са идеални за всекидневно носене. Лекият материал Dolomity позволява лесно извеждане на влагата от тялото и създава топлинен комфорт при ниските температури през зимата.
  • AXONE NEON Зимен плетен шал, лилаво, размер UNI
    Затоплящият кръгъл шал AXONE NEON е предназначен за спорт и всякакви свободни активности. Функционалното разкрояване и ниското му тегло са идеални за всекидневно носене. Лекият материал Dolomity позволява лесно извеждане на влагата от тялото и създава топлинен комфорт при ниските температури през зимата.
  • Hejduk Pешеткa, плексиглас MH Ясно UNI
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Най-високо качество, равномерно изпъкнал хокей плекси Hejduksport. Плексито е оборудвано с технология Antifog и Antiscratch за предотвратяване на замъгляване и надраскване на плексито. Пакетът включва монтажен комплект, включващ силиконови подложки, почистваща емулсия и почистваща кърпа. Hejduksport Plexi е изработен от изключително издръжлив поликарбонат с помощта на технология за леене под налягане върху оптически перфектна форма, осигуряваща перфектна оптична чистота. Ако протекторът не е повреден от драскотини, хокейният плекси е почти нечуплив. Серия ProLine Протекторите за очи с маркировка ProLine са покрити по специална технология. Плексигласът е обработен с технологиите Antifog (защитен слой против замъгляване) и Antiscratch (защитен слой против надраскване). Това са твърди лакове, които се нанасят трайно върху протектора. Тези лакове не се отмиват, но могат да се повредят от разредители и различни химикали, така че никога не използвайте нищо друго освен почистваща емулсия на Hejduksport за почистване на плексигласа. При правилни процедури за поддръжка, покритията остават активни през целия живот на протектора. Уверете се, че протекторът за очи е чист и обезмаслен, ако повърхността е замърсена, Antifog не работи добре. Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Clear Цвят: Ясно Страна на произход: Чехия Cерия: Proline Pазмер: UNI Изберете размер: UNI Tип: Pro MH 600
  • Puma LIGA BEANIE Шапка, синьо, размер UNI
    Плетената шапка Puma LIGA BEANIE от колекцията LIGA е украсена с логото на марката. Тя е идеалният избор за тренировките и за мачовете. С нея ще се превърнеш в най-добрия играч. Комбинацията от полиестер и еластан предоставят висок комфорт по време на спортуване.
  • Gabriella Силонови чорапи Pia
    Силонови чорапи Pia с деликатен десен и дантелен кант.Дамски силонови чорапи Пръстите и петите не са подсилени Удобен кант, който не стяга
  • 47 NHL PITTSBURGH PENGUINS BEANIE Зимна шапка, черно, размер UNI
    Хокейна шапка 47 NHL PITTSBURGH PENGUINS BEANIE. Плетена зимна шапка, изработена от акрил с бродерия на логото на любимия ти отбор.
  • 47 NHL BOSTON BRUINS CAMO BRANSON 47 MVP Шапка с козирка, khaki, размер UNI
    Шапка с козирка 47 NHL BOSTON BRUINS CAMO BRANSON 47 MVP, произведена от шест панелна конструкция, огъната козирка и мрежеста задна част. Регулируем размер чрез пластмасова каишка със закопчалка. На лицевата страна е бродирано лого на отбора.
  • 47 MLB NEW YORK YANKEES BRANSON MVP Шапка с козирка, тъмносин, размер UNI
    Шапката 47 MLB NEW YORK YANKEES BRANSON MVP е с шест панелна конструкция trucker, с огъната козирка и мрежа в задната част. Украсена е с бродираното лого на баскетболният отбор New York Yankees.
  • 47 NHL TORONTO MAPLE LEAFS BRANSON MVP Шапка с козирка, тъмносин, размер UNI
    Шапката 47 NHL TORONTO MAPLE LEAFS BRANSON MVP е с шест панелна конструкция trucker, с огъната козирка и мрежа в задните части. Украсена е с бродираното лого на хокейният отбор Toronto Maple Leafs.
  • O'Neill DOLOMITE BEANIE Мъжка зимна шапка, зелено, размер UNI
    Мъжката зимна шапка O´Neill DOLOMITE BEANIE може да ти предложи изчистен дизайн и 100 % комфорт. Със сигурност ще се влюбиш в дизайна ѝ. Топлещият материал я прави идеална за излетите в планината. Разполага с удобна кройка, в която ще се влюбиш.
  • O'Neill BM WAVE CAP Мъжка шапка с козирка, бежово, размер UNI
    Класическата шапка с козирка O'Neill BM WAVE CAP е направена с шест панелна конструкция и с лого на марката отпред, което ще се хареса на всеки. Защитава перфектно от слънцето и неприятния вятъра. Облечи се стилно с марката O'Neill от главата до петите!
  • Finmark FNKC212 Лятна универсална козирка, розово, размер UNI
    Козирката Finmark FNKC212 е модел с огъната козирка, която ще копира формата на главата ти. Формата ѝ предлага отлична защита за лицето от слънчевите лъчи. Подходяща е за тенис, голф или за свободни разходки в градски условия. Изработена е от качествен и проветрив материал. В задната част има регулиращ колан с помощта на лента от велкро , което ти гарантира максимално удобство.
  • Finmark FNKC217 Лятна спортна шапка, черно, размер UNI
    Бейзболната шапка Finmark FNKC217 е класически модел с огъната козирка, която копира формата на главата. Благодарение на тази си форма, шапката ще защити детското лице от слънчевите лъчи. Подходяща е за тенис, голф или за свободни разходки в градски условия. Изработена е от качествен и проветрив материал. В задната част има регулиращ колан с на лента от велкро, което помага за лесното ѝ регулиране на главата.
  • Finmark FNKC228 Детска шапка, khaki, размер UNI
    Детската лятна шапка Finmark FNKC228 е класически модел с огъната козирка, която копира формата на главата. Благодарение на тази си форма, шапката ще защити детското лице от слънчевите лъчи. Подходяща е за тенис, голф или за свободни разходки в градски условия. Изработена е от качествен и проветрив материал. В задната част има регулиращ колан с на лента от велкро, което помага за лесното ѝ регулиране на главата.
  • Fighter BOXING BATONS DELUXE Боксьорски палки, жълто, размер os
    Боксьорските палки Fighter BOXING BATONS DELUXE ще ти помогне ефективно за подобряването на скоростта и точността на ударите при тренировки. Подходящи са за тренировки на атаки и защити. Лапите са оценявани, също така и от треньори , защото са много по-леки от класическите лапи.
  • 47 MLB LOS ANGELES DODGERS COLD ZONE MVP DP Шапка с козирка, черно, размер UNI
    Шапката с козирка 47 MLB LOS ANGELES DODGERS COLD ZONE MVP DP е със здрава шест панелна конструкция и с леко огъната козирка. Украсена е с бродираното лого на баскетболният отбор Los Angeles Dodgers.
  • 47 MLB LOS ANGELES DODGERS BRANSON MVP Шапка с козирка, черно, размер UNI
    Шапката с козирка 47 MLB LOS ANGELES DODGERS BRANSON MVP е с шест панелната конструкция trucker, с огъната козирка и с мрежа в задната част. Украсена е с бродираното лого на баскетболният отбор Los Angeles Dodgers.
  • Calvin Klein ESSENTIAL CAP Мъжка шапка с козирка, черно, размер UNI
    Мъжката шапка с козирка Calvin Klein ESSENTIAL CAP е едноцветен модел, който отлично ще допълни ще допълни всяко твое облекло. Обема ѝ може да се регулира, а козирката е леко извита, за да предпазва от слънчевите лъчи. Върху предната част е характерното лого на марката.
  • Calvin Klein ESSENTIAL CAP Мъжка шапка с козирка, бяло, размер UNI
    Мъжката шапка с козирка Calvin Klein ESSENTIAL CAP е едноцветен модел, който отлично ще допълни ще допълни всяко твое облекло. Обема ѝ може да се регулира, а козирката е леко извита, за да предпазва от слънчевите лъчи. Върху предната част е характерното лого на марката.
  • Calvin Klein MONOGRAM CAP Дамска шапка с козирка, черно, размер UNI
    Стилната дамска шапка Calvin Klein MONOGRAM CAP е идеално допълнение към всяко облекло. Изработена е с класическа форма, с леко огъната козирка и има регулиране в задната ѝ част. Допълнена е с малкото логото на марката.
  • Calvin Klein ULTRALIGHT BUCKET HAT Дамска шапка, черно, размер UNI
    Красивата дамска шапка Calvin Klein ULTRALIGHT BUCKET HAT е стилна и отлично предпазваща от слънцето. Направена е с удължена кройка с кръгло деколте и е изработена от много приятен материал.
  • Tommy Hilfiger TJM FLAG BUCKET Унисекс шапка, синьо, размер UNI
    Универсалната шапка Tommy Hilfiger TJM FLAG BUCKET е много удобна за носене и може да се комбинира с много облекла. Създадена е от приятен на допир материал и е украсена с логото на марката.
  • Everlast BOXING FITNESS KIT BLK Боксьорски комплект, черно, размер OS
    Комплект боксьорски ръкавици и лапи Everlast BOXING FITNESS KIT, изключително подходящ за тренировка. Ръкавиците са отлично проветриви, поради това ще ти предоставят удобство и при много натоварваща тренировка.
  • Tommy Hilfiger FLAG BUCKET HAT Мъжка шапка, khaki, размер UNI
    Стилна мъжка шапка Tommy Hilfiger FLAG BUCKET HAT. Не само ще ти придаде елегантност, но и ще те защити от слънцето. Изключително удобният материал и качествената изработка изработка ще ти осигурят комфорт през целия ден.
  • O'Neill SUNNY BUCKET HAT Дамска шапка, жълто, размер UNI
    Модерната дамска шапка O'Neill SUNNY BUCKET HAT е подходяща не само за разходките около вода, но може и да се носи удобно при излети. Памучният ѝ материал е приятен и изглежда отлично. Шапката е украсена с логото на марката в предната част.
  • O'Neill TIDE TRUCKER CAP Мъжка шапка с козирка, тюркоазено, размер UNI
    Мъжка шапка с козирка O'Neill TIDE TRUCKER CAP. Ще ти предостави необходимата защита от слънцето и същевременно ще се превърне в стилен аксесоар, който ще освежи всеки твой аутфит. Козирката на шапката е леко закривена, разполага с обикновено закопчаване в задната част. Мрежестият материал, разположен отзад, предоставя необходимата проветривост. Предната част е украсена с логото на марката.
  • O'Neill TIDE TRUCKER CAP Мъжка шапка с козирка, черно, размер UNI
    Мъжка шапка с козирка O'Neill TIDE TRUCKER CAP. Ще ти предостави необходимата защита от слънцето и същевременно ще се превърне в стилен аксесоар, който ще освежи всеки твой аутфит. Козирката на шапката е леко закривена, разполага с обикновено закопчаване в задната част. Мрежестият материал, разположен отзад, предоставя необходимата проветривост. Предната част е украсена с логото на марката.
  • O'Neill TIDE TRUCKER CAP Мъжка шапка с козирка, микс, размер UNI
    Мъжка шапка с козирка O'Neill TIDE TRUCKER CAP. Ще ти предостави необходимата защита от слънцето и същевременно ще се превърне в стилен аксесоар, който ще освежи всеки твой аутфит. Козирката на шапката е леко закривена, разполага с обикновено закопчаване в задната част. Мрежестият материал, разположен отзад, предоставя необходимата проветривост. Предната част е украсена с логото на марката.
  • O'Neill HYBRID CAP Мъжка шапка с козирка, синьо, размер UNI
    Мъжката шапка с козирка O´Neill HYBRID CAP е основен модел, който предлага основна защита от слънчевите лъчи. Направена е с класическа шест панелна конструкция и леко огъната козирка. Изработена е от проветриви и бързосъхнещи материали, които са много практични. Закопчаването Snapback е класическо. Предната част на суитшърта е украсена с логото на марката.
  • O'Neill HYBRID CAP Мъжка шапка с козирка, тъмносиво, размер UNI
    Мъжката шапка с козирка O´Neill HYBRID CAP е основен модел, който предлага основна защита от слънчевите лъчи. Направена е с класическа шест панелна конструкция и леко огъната козирка. Изработена е от проветриви и бързосъхнещи материали, които са много практични. Закопчаването Snapback е класическо. Предната част на суитшърта е украсена с логото на марката.
  • Finmark FNKC223 Лятна спортна шапка, червено, размер UNI
    Шапката с козирка Finmark FNKC223 е класически модел с огъната козирка, която копира формата на главата. Благодарение на тази си форма, шапката защитава лицето от слънчевите лъчи. Подходяща е за тенис, голф или за свободни разходки в градски условия. Изработена е от качествен и проветрив материал. В задната част има регулиращ колан с помощта на лента от велкро, което ти гарантира максимално удобство.
  • Kama WINDSTOPPER MERINO Зимна шапка, синьо, размер UNI
    Шапката Kama SP022 WINDSTOPPER MERINO е изработена с гладка плетка от комбинирани качествени влакна. От вътрешната страна е допълнена с мембраната GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER, която е вятърно устойчива, проветрива и предлага максимално удобство.
  • Kama WINDSTOPPER MERINO Зимна шапка, черно, размер UNI
    Шапката Kama SP022 WINDSTOPPER MERINO е изработена с гладка плетка от комбинирани качествени влакна. От вътрешната страна е допълнена с мембраната GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER, която е вятърно устойчива, проветрива и предлага максимално удобство.
  • Kama WINDSTOPPER MERINO Зимна шапка, бежово, размер UNI
    Шапката Kama SP022 WINDSTOPPER MERINO е изработена с гладка плетка от комбинирани качествени влакна. От вътрешната страна е допълнена с мембраната GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER, която е вятърно устойчива, проветрива и предлага максимално удобство.
  • Swix TISTA Елегантна шапка, бяло, размер UNI
    Удобната шапка Swix TISTA защитава перфектно от студа и е много стилна.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх